مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب vs 10
سلام
من دیروز اومدم vs 10 نصب کنم.. وسطای نصب ، ویندوز ری استارت شد. دوباره که اومدم نصب کنم ارور داد و قطع شد. فایل هایی که نصب شده بود رو پاک کردم و دوباره نصب کردم. حالا هروقت به نصب خود vs میرسه ارور 3230 رو میده و قطع میشه.
من باید چی کار کنم؟
بنام خدا.
سلام.
لطفاً تصویری از خطا قرار بدید یا متن خطا رو ارسال کنید.
با تشکر.
عکس ارور رو گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنام خدا.
سلام.
قبلاً با همین سی دی بدون مشکل نصب میکردید؟
مطمعنید که خود ویژوال استادیو پیغام ریسیت سیستم رو نداد؟
mafaman2003
18-02-2012, 17:31
سلام
از صفحه زیر Microsoft Visual Studio 2010 Uninstall Utility ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ffwlink%2F%3FLinkID%3D150979) رو دانلود و اجرا کنید بعد سیستم رو ریستارت کرده و مجددا نصب رو انجام بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] soft.com%2FProject%2FDownload%2FFileDownload.aspx% 3FProjectName%3Dvs2010uninstall%26DownloadId%3D111 82)
بنام خدا.
سلام.
قبلاً با همین سی دی بدون مشکل نصب میکردید؟
مطمعنید که خود ویژوال استادیو پیغام ریسیت سیستم رو نداد؟
سلام. بله. قبلا بدون مشکل نصب میشد.. ریست شدن ویندوز هم به خاطر نصب Vs نبود ، یکدفعه ریست شد
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
سلام
از صفحه زیر Microsoft Visual Studio 2010 Uninstall Utility ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ffwlink%2F%3FLinkID%3D150979) رو دانلود و اجرا کنید بعد سیستم رو ریستارت کرده و مجددا نصب رو انجام بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] soft.com%2FProject%2FDownload%2FFileDownload.aspx% 3FProjectName%3Dvs2010uninstall%26DownloadId%3D111 82)
این کاری که گفتین رو انجام دادم. ولی وقتی به مرحله نصب vs میرسه بدون دلیل از محیط نصب خارج میشه !!
سلام.
سیستم عاملتون چیه؟
اطلاعات داخل پوشه Temp رو پاک کنید.دوباره امتحان کنید.
سلام.
سیستم عاملتون چیه؟
اطلاعات داخل پوشه Temp رو پاک کنید.دوباره امتحان کنید.
ویندوز 7 دارم.
پوشه temp هم پاک شد.. دیگه موقع نصب ارور نمیده.. کلا قطع میشه !
بنام خدا.
سلام.
عجب گیری افتادید ها:31:.
برید توی قسمتی که نرم افزار ها رو حذف میکنید.Uninstall a Program
اونجا یه سری نرم افزار ها برای ویزوال استادیو باید تا قسمتی نصب شده باشند.
از اونجا همشونو حذف کنید.
بنام خدا.
سلام.
عجب گیری افتادید ها:31:.
برید توی قسمتی که نرم افزار ها رو حذف میکنید.Uninstall a Program
اونجا یه سری نرم افزار ها برای ویزوال استادیو باید تا قسمتی نصب شده باشند.
از اونجا همشونو حذف کنید.
این راه هم فایده نداشت...این جوری که بوش میاد باید ویندوز رو عوض کنم :41:
بازم سلام.
امروز با یه سی دی دیگه اومدم vs 10 رو نصب کنم . قبل نصب پیغام داد که رمز وارد شده اشتباه است. (در صورتی که هنوز رمز رو نزدم) و نصب قطع میشه...
اتفاقا فایل های نسخه قبلی رو پاک کرده بودم ولی نمی دونم چرا این ارور رو میده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.