ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ سبک یا نوت بوک

alifootball7
17-02-2012, 14:23
با سلام
1)می خواستم بدونم که تا سقف 500 هزار تومن لپ تاپ سبک چه مدلهای خوبی وجود داره؟ 2)به نظر شما چنین لپ تاپی بخرم بهتره یا یه نوت بوک با یه دی وی دی رایتر اکسترنال؟ 3)رنج قیمت دی وی دی رایتر اکسترنال چنده و آیا با اتصال آن به نوت بوک همان کارایی لپ تاپ دی وی دی دار رو داره؟
با تشکر

Devicestreet
17-02-2012, 14:30
دی وی دی رایتر 40 تا 50 تومن از اون مدلا که قشنگن و زیاد بزرگ نیست شاید بیشتر
عملکرد اینترنالو دارن
USB2

ویرایش مدیریت :

قرار دادن لینک از سایت های خرید و فروش ایرانی خلاف قوانین هست

SAJAD0936
17-02-2012, 14:52
تا 500 تومن ک نمیتونی ی لپ تاپ سبک انتخاب کنی فقط میتونی باهاش نت بوک بخری ک اونم اگه بخوای 50 تومنشو بزاری برای دی وی دی رایتر با 450 نمیتونی مدل بدرد بخوری انتخاب کنی

پیشنهاد من خرید نت بوک ه مدل 1015asus خودمم 1 ماهه خریدمش راضیم تا حالا هم نیازی ب دی وی دی پیدا نکردم همه کارارو با فلش انجام میدم

rocky_j
17-02-2012, 17:22
در جریان هستید که متاسفانه اوضاع بازار خیلی بهم ریخته و قیمتا حسابی بالا رفته و تو این رنج لپ تاپ که اصلا، نت بوک هم چند تا انتخاب محدود فکر نکنم بیشتر باشه. در مورد رایتر هم فکر نکم خیلی لازم باشه البته اگر قصد خرید یه اکسترنال دارید کارایش با همون اینترنال فرقی نداره شاید هم بیشتر براتون کار کنه ولی بهر حال یه وزن اضافه رو همیشه باید با خودتون حمل کنید که نیاز به باتری هم داره!

Devicestreet
17-02-2012, 19:53
در جریان هستید که متاسفانه اوضاع بازار خیلی بهم ریخته و قیمتا حسابی بالا رفته و تو این رنج لپ تاپ که اصلا، نت بوک هم چند تا انتخاب محدود فکر نکنم بیشتر باشه. در مورد رایتر هم فکر نکم خیلی لازم باشه البته اگر قصد خرید یه اکسترنال دارید کارایش با همون اینترنال فرقی نداره شاید هم بیشتر براتون کار کنه ولی بهر حال یه وزن اضافه رو همیشه باید با خودتون حمل کنید که نیاز به باتری هم داره!
همشون اینطوری نیستن بعضی ها با usb برق می گیرن

rocky_j
17-02-2012, 22:31
ببخشید منظورمو بد رسوندم من همون باتری لپ تاپ در نظرم بود که خوب وقتی از یه درایو اکسترنال استفاده میکنید طبیعتا باتری هم بیشتر مصرف میشه و نگران نباشید همینطور که دوستمون گفتند درایو های اکسترنال جدید از USB برق میگیرند و نیاز به باتری جدا ندارند. تو بازار هم الان دیگه همشون همینطورین. چند مدل هم دیدم قیمت حدود 70 بود.

koury
18-02-2012, 20:41
تا 500 تومن ک نمیتونی ی لپ تاپ سبک انتخاب کنی فقط میتونی باهاش نت بوک بخری ک اونم اگه بخوای 50 تومنشو بزاری برای دی وی دی رایتر با 450 نمیتونی مدل بدرد بخوری انتخاب کنی

پیشنهاد من خرید نت بوک ه مدل 1015asus خودمم 1 ماهه خریدمش راضیم تا حالا هم نیازی ب دی وی دی پیدا نکردم همه کارارو با فلش انجام میدم

دوست عزیز شما این نت بوک 1015 رو چند خریدی؟ چهارشنبه بازار رضا قیمت گرفتم گفتن بین 600 تا 640 هست!! کدوم مدلش رو خریدید و قیمت امروزش رو دارید؟؟

SAJAD0936
18-02-2012, 23:06
دوست عزیز شما این نت بوک 1015 رو چند خریدی؟ چهارشنبه بازار رضا قیمت گرفتم گفتن بین 600 تا 640 هست!! کدوم مدلش رو خریدید و قیمت امروزش رو دارید؟؟
اوه اوه چ خبره؟!
من 1015 pw رو حدود 1 ماه پیش گرفتم 480 اون موقعم ک من میخواستم بگیرم همین مدلو تا 570 بهم قیمت دادن اگه بگردی پیدا میکنی پایینتر من از پاساژ پارسیان گرفتم ی سر هم ب بازار ایران بزن

razaq12
18-02-2012, 23:25
شما که داشتی راضی بودی؟؟
کسی تو اصفهان جایی سراغ نداره بگیرم؟
قیمت روزش رو هم اگه لطف کنید ممنون.

koury
19-02-2012, 02:17
اوه اوه چ خبره؟!
من 1015 pw رو حدود 1 ماه پیش گرفتم 480 اون موقعم ک من میخواستم بگیرم همین مدلو تا 570 بهم قیمت دادن اگه بگردی پیدا میکنی پایینتر من از پاساژ پارسیان گرفتم ی سر هم ب بازار ایران بزن

من هر چی گوگل می کنم این مدلو پیدا نمیکنم میشه لینکی چیزی از مشخصاتش بدی لطفا؟

SAJAD0936
19-02-2012, 15:44
شما که داشتی راضی بودی؟؟
کسی تو اصفهان جایی سراغ نداره بگیرم؟
قیمت روزش رو هم اگه لطف کنید ممنون.

بله مدل خوبیه تو سری ه نت بوکا(بالاترین رم و سی پی یو رو تو سایز 10 اینچ داره)
قیمت روزش اینقدر بازار بهم ریختس ک کسی نمیتونه قیمت دقیق بهت بده باید خودت بری بگردی

من هر چی گوگل می کنم این مدلو پیدا نمیکنم میشه لینکی چیزی از مشخصاتش بدی لطفا؟
1015pw
اونجا چون فارسی انگلیسی شده جا ب جا شد
اینم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ تفاوتی با 1015px نداره فقط ظاهرش قشنگتره