ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3d max در mac

ammiralli
17-02-2012, 12:55
با سلام به همه دوستان ارجمند
من یک کاربر 3dmax در windows هستم, تو این چند ساله خیلی از نصب مجدد windows به دلایل مختلف خسته شدم , به فکرم رسید برای سرعت بیشتر و راندمان بالاتر سراغ mac برم , حالا سوال اینجاست , ایا 3dmax در mac وجود داره و کلا shift کردن به mac بی صرفه هست یا نه
نمی دونستم کجا می تونستم جوابمو پیدا کنم , من همه کارهامو تو همین سایت انجام میدم , اما تو سایت چیزی پیدا مکردم, لطفا راهنمایی کنید
در ضمن , من نیاز به یه سیستم جدید دارم و فرقی برام نداره چی بگیرم , مهم این هست که به سمت mac رفتن به صرفه هست یا نه.... !
ممنون از همگی

mojtaba_14
17-02-2012, 13:23
3dmax ورژن مکینتاش نداره متاسفانه،برای همین مجبوری که رو مک، ویندوز نصب کنی که البته کار آسونیه.

ویندوز نصب شده روی مک به 2 روش قابل استفادست،یا اینکه با استفاده از boot camp نصب می کنی و مثل یه لپ تاپ ویندوزی،باید برای استفاده از مک یا ویندوز حتماً ریستارت کنی سیستم رو،یا اینکه از پارالل دسک تاپ استفاده کنی که ویندوز رو مجازی برات بالا میاره تو محیط مکینتاش.

روش اول پایدار تره و برا کار سنگین بهتره،برای مکس اصلاً نمیشه سراغ روش دوم رفت،چون 2 تا سیستم عامل عملاً لود شده و مقدار زیادی از رم و سی پی یو رو اشغال کرده.

اما در مورد به صرفه بودن،اگه کاری که با مکس می کنی سنگینه اصلاً سراغ مک نرو،چون مک بوک پرو ها،بیشتر از 4 گیگ رم ندارن و به نظر من این مقدار برای بخصوص کار رندرینگ کم هستند،البته اپل یک سری کیس هم داره به اسم "مک پرو" که اونها سیستم های بالایی هستند و البته تو ایران باید بین 6 تا 8 میلیون تومن بایتش پول بدی که اصلا و ابدا به صرفه نیست....فک کن با 6 تومن چه سیستمی میشه بست!!!

اینها همه در صورتی بود که می خواستی مک رو روی کامپیوترهای اپل داشته باشی،یه راه دیگه هم هست که بهش میگن هکینتاش و در واقع مک رو رو سیستم های دیگه میشه با این روش نصب کرد ..این روش هم برای کار سنگین توصیه نمیشه چون نه پایداری کافی داره(یعنی مجوری چند وقت به چند وقت دورباره نصب کنی) هم از راندمان سیستم کم می کنه حتی 50 % کارایی هم نداره.

خود من چون مک رو به ویندوز ترجیح می دم،خیلی دنبال این قضیه بودم و تمام چیزهایی رو که گفتم رو شخصاً تست کردم اما هیچ راه مناسبی برای استفاده از مکس روی مکینتاش نیست و اصلاً نمیشه مکس رو رو مک با کارایی خوب، نصب کرد.