مشاهده نسخه کامل
: error
parasto140
17-02-2012, 01:58
salam bar dostan aziz az emrooz ye moshkeli vasam pish omad
mikham beram barname ha nasb shode baz konam error mide
va control panul ham nist win avaz kardam amad error dad bad dobare raft
this operation has been cancelled due to restrictionsn in effect on this computer . please contact your system administrator
hamin error mide
bye dostan aziz
salam bar dostan aziz az emrooz ye moshkeli vasam pish omad
mikham beram barname ha nasb shode baz konam error mide
va control panul ham nist win avaz kardam amad error dad bad dobare raft
this operation has been cancelled due to restrictionsn in effect on this computer . please contact your system administrator
hamin error mide
bye dostan aziz
مشکل شما نرم افزاری است
یا ویندور مشکل داره یا سیستم ویروسی است که بعد از نصب ویندوز بدون اینکه my computer و my document رو باز کنی باید سیستم رو اسکن ویروس بکنی
یا مشکل از یوزر است که در سطح ادمین نیست و باید با یوزر ادمین کار کنید
parasto140
17-02-2012, 21:39
سلام مهرداد جون ویندوز عوض کردم ولی دوباره همین جوریه از وقتی موبایلمو به کامپیوتر وصل کردم این جوری شده
این مشکل یوزر ادمین راهش چی جوریه شاید همین جوری درست شه
بای:10:
سلام مهرداد جون ویندوز عوض کردم ولی دوباره همین جوریه از وقتی موبایلمو به کامپیوتر وصل کردم این جوری شده
این مشکل یوزر ادمین راهش چی جوریه شاید همین جوری درست شه
بای:10:
اگه با تعویض ویندوز درست نشد همونطور که گفتم یا از ویروس است یا از نوع یوزر است که سطح دسترسیش پایینه
bijan.sh.ka
15-04-2012, 22:35
سلام
دوستان من موقعي كه ميخوام يك فايل تصويري با فرمت mkv يا mp4 پخش كنم اين ارور مي آيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من اومدو و klitt codec ورزن 7 و 8 و 8.6 را دانلود كردم ولي توفيقي نداشت و حتي اومدم coreavc آخرين ورژن را نصب كردم باز هم همون ارور مي آيد و وقتي ويندوز را عوض ميكنم و بعد دوباره يك كليپ mp4 دانلود ميكنم باز اين ارور مي آيد حالا به نظر شما من بايد چيكار كنم تا از شر اين ارور راحت بشوم ، البته اين رو بگم كه وقتي روي يك فايل كه mp4 است كليك ميكنم پخش ميشه بدون ايراد ولي فقط اين ارور مياد كه باعث بسته شده صفحات باز شده ميشه و حتي وقتي كه تبديلش ميكنم همون فايلي كه از اينترنت گرفتم همه چيز درست ميشه ولي فقط موقعي كه خود اون فايل تو يك پوشه باشه و به محض اينكه روش كليك ميكنم سريع ارور را ميده .
لطفا اگر كسي ميدونه كه چيكار بايد بكنم براي رفع مشكل كمك كنه
با تشكر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.