مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد میکس
nima20-20
17-02-2012, 00:11
سلام
از دوستانی که تجربه و مهارتی در زمینه میکس و مونتاژ دارن تقاضای کمک دارم
من میخام فیلم عروسی یکی از فامیلهامون که توسط فیلمبرداری که صحبت کرده بودیم میکس و مونتاژ کنم یعنی وقتی که عروسی تموم شد فیلم را از فیلم بردار گرفتیم و نذاشتیم که ببرن برای میکس بخاطر مسائل امنیتی و حیثیتی
حالا من میخام که این فیلم را میکس کنم حالا دوتا سوال داشتم که میخاستم جواب بدید
سوال اول :
ایا برای میکس شما کدوم نرم افزار را پیشنهاد میکنید که امکانات زیادی داشته من خودم افتر افکت یا پریمیر را بهتر میدونم شما کدوم را پیشنهاد میکیند
سوال دوم:
برای اینکه بتونم فیلم را با بهترین کیفیت وارد کامپیوتر کنم و میکس روش انجام بدم چه سخت افزاری نیاز هست
من خودم کارت TV دارم و با اون وارد میکنم ولی از کیفیت پایینی برخوردا هست
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
fawad_qadri
17-02-2012, 22:53
EDIUS 6 هم خیلی خوب است یک خوبی وبا امکانات که داره ریل تایم است
وبرای میکس هرچی قشنگتر فیلم از نرم افزار 3D ALBUM هم استفاده کن
اگر فیلم هایت DV است با کارت کپچر IEEE-1394 ودوربین که این پورت را داشته باشه فیلم را کپچر کنی افت کیفیت نداری
adame_haji
18-02-2012, 16:24
سلام
همونطور كه دوستمون گفت اگه فيلم DV هست از كابل l-LINK استفاده كن
كارتشم توي بازار 15-20 تومنه
به قيمتش نگاه نكن
اكثر آتليه دار ها از همين كارت براي انتقال فيلم اتفاده ميكنن
كه هر ساعت فيلم چيزي حدود 12 گيگا بايت ميشه و كيفيت عاليي داره
اگه كارت نصب بود روي سيستمت براي كپچر در پريمير از دكمه F5 استفاده ميكني و براي اديوس از F9 البته بايد تنظيماتي انجام بدي از پنجره مربوطه تا دوربين رو شناسايي كنه . همنين بايد از كابل l-LINK استفاده كني . نه از فيش َav (همون فيش دو يا 3 سر كه يه سرش زرده و يه سرش سفيد و قرمز )
راجع به تدوينش هيچ فرقي نداره توي كدوم برنامه اديت كني
فقط خلاقيت نيازه
پلاگين هاي مختلفي توي پريمير و اديوس هست كه كار رو خيلي زيبا تر ميكنه و بايد اونها رو هم تهيه و نصب كني
پروژه هايي آماده هم براي دو نرم افزار داخل بازار هست ميتوني بخري و ازشون استفاده كني
البته پروژه هاي آماده بازار براي نسخه 6.5 پريمير موجوده
براي تدوين هم تنظيمات اوليه رو روي 720X576 dv pAL تنظيم كن و خروجي رو هم DV بگير و در نهايت با يه برنامه جانبي مثل Procoder فايل خروجي رو تبديل به VCD و DVD كن
بازم ميگم راجع به تدوينش هيچ فرقي نداره توي كدوم برنامه اديت كني ولي اديوس سرعتش بهتره و كار كردن باهاش لذت بخش تره
اما فيلم نهايي شما عين هموني ميشه ه توي پريمير ميتوني بزني
اگه هر كدوم رو بلدي از همون استفاده كن
100% بهتره از ادیوس استفاده کنی ....
شما باید سینکهای راه و باغ و پشت صحنه و اینجور چیزها رو داشته باشی! کلیپ هم لازم داری ....
اگر میخوای قشنگ بشه باید وله هم استفاده کنی...
فامیلتون مگه کیه که ندادین بیرون؟ :دی
EDIUS 6 هم خیلی خوب است یک خوبی وبا امکانات که داره ریل تایم است
وبرای میکس هرچی قشنگتر فیلم از نرم افزار 3D ALBUM هم استفاده کن
اگر فیلم هایت DV است با کارت کپچر IEEE-1394 ودوربین که این پورت را داشته باشه فیلم را کپچر کنی افت کیفیت نداری
عزيز اين تري دي البوم كه شما گفتيد فرمتش خاصه نميشه كه تو اديوس بيارم ميشه بفرماييد چطوري بايد اين كار رو كرد يعني منظورم اينه كه خروجي رو كانورت بايد بكنيم يا خودش خروجي اي وي آي اينا داره من كه بعيد ميدونم داشته باشه تا نظر شما چي باشه
fawad_qadri
20-02-2012, 00:40
سلام دوست عزیز نه فقط فرمت AVI بلکه چندین فرمت خروجی دارد که اگر نرم افزار را به صورت کامل نصب وریجستر کرده باشید یک سربرگ دارد Capture که از اینجا می توانید با فرمت های مختلف وکیفیت های مختلف خروجی بگیرید
اگر راهنمائی بیشتر می خواهید من درخدمتم
سلام دوست عزیز نه فقط فرمت AVI بلکه چندین فرمت خروجی دارد که اگر نرم افزار را به صورت کامل نصب وریجستر کرده باشید یک سربرگ دارد Capture که از اینجا می توانید با فرمت های مختلف وکیفیت های مختلف خروجی بگیرید
اگر راهنمائی بیشتر می خواهید من درخدمتم
عزيز اينجوري بشه كه عاليه من از رو سايت ميهن دانلود نزديك 800 مگ با بدبختي دانلود كردم در نهايت هم نشد زيپش مشكل داشت اگه داريش و سالمه كه قطعا هست يك جا آپ كن يك جاي امن كه شيلتر ميلتر هم نباشه كه من هم بگيريمش اگه توضيحاتي هم در خصوص ريجيستري و كار با آن دادي كه حال دادي اساسي منتظر پاسخت هستم با تشكر
nima20-20
20-02-2012, 08:14
من کلیپهای استدیو مقام را تهیه کرده ام ولی طریقه استفاده را بلد نیستم از دوستانی که اشنایی دارند بگید که چطوری از این کلیپها استفاده کنم
همچنین ایا این سینکهایی را که میگید میشه از اینترنت دانلود کرد یا نه و اگر لینک دانلود دارید بزارید
در مورد کابل i-link هم بگم که من رفتم بازار ولی نتونستم کابلی که دو طرفش کوچک باشه را پیدا کنم چون من میخام به لپ تاپ وصلش کنم که فیش اونم از نوع کوچک میباشد
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
من کلیپهای استدیو مقام را تهیه کرده ام ولی طریقه استفاده را بلد نیستم از دوستانی که اشنایی دارند بگید که چطوری از این کلیپها استفاده کنم
همچنین ایا این سینکهایی را که میگید میشه از اینترنت دانلود کرد یا نه و اگر لینک دانلود دارید بزارید
در مورد کابل i-link هم بگم که من رفتم بازار ولی نتونستم کابلی که دو طرفش کوچک باشه را پیدا کنم چون من میخام به لپ تاپ وصلش کنم که فیش اونم از نوع کوچک میباشد
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
كجاش رو بلد نيستي من خودم مقام رو دارم مشكلي هم ندارم البته قبول دارم كمي پيچيدست
شما اديوس 6 و تري دي مكس 2009 رو كه حتما داري انش الله حالا يك سي ديش رو بگذار و همه گزينه هاش رو نصب كن يك اديت توركيت رو دستكتاپ شما مياد اگه ويندوزت 64 بيتيه بايد زنگ بزني شركت برات ميل كنند خوب اگه دقت كني در درايو سي ويندوزت گزينه اديت توركيت هست كه آنجا بايد عكسات رو با فرمت بي ام پي و فيلمهات رو بگذاري خودش عكس و فيلم نمونه گذاشته شما بايد هم نام آنها عكساتو بكني اينجاش كمي كسل كنندست كاريش هم نميشه كرد
تا اينجاش كه حله بعد برو رو دستكتاپ و اديت توركيتتو رو اجرا كن در مرحله اول ازت سريال ميخاد كه اگه خريداريش كرده باشي كه حتما هم خريدي بايد بري از تو سايت اكتيوش كني سايت مقام قسمت سريال البته تا 3 بار مجانيه خوب بماند شما هر چندتا كليپ كه داشته باشي تو اين صفحه مياد رو يكيش كليك كن مثلاا 002 كه استارته بعد گزينه استارت چك رو بزن ميبيني كه عكسات رو نشون ميده اگه عكساي شما رو نشون نداد و عكساي خودش رو نشون داد بدون كه يا فرمت عكسات مشكل داره يا هم نام نكردي بعد هم گزينه رندر رو بزن اگه تري دي مكس شما تو درايو سي باشه كه زودي پيداش ميكنه و شروع ميكنه به رندر اگه نباشه شما بايد بهش بگي كه تري دي مكس كجاست بعد از اينكه رندر شما تموم شد ميري تو درايو دي و فايل اصلي رو پيدا ميكني منظورم فايلي كه توش پروژه اديوس هست بعد پروژه رو باز ميكني و تموم ديگه رندر نهايي اديوس رو ميگيري الته اين رو هم بگم رو اديوست بايد پلاگينهاي وينتسن اينا باشه كه انشالله هست تو دوتا از كليپهاي من آهنگ پخش نميشه كه با كانورت كردن اهنگ درست شد باز هم اگه مشكلي بود در خدمتيم
سي دي هاي ديگه رو خواستي نصب كني همشون رو نصب نكت فقط فكر كنم ستاپش رو بايد نصب كني حالا اين كار رو انجام بده مشكلي بود در خدمتيم
nima20-20
20-02-2012, 10:09
کلیپهایی که من تهیه کرده ام قدیمی هستش و با پریمیر 605 و 3dmax 7 کار میکنند من دوتا مشکل دارم که وقتی میخام پروژه پریمیر را باز کنم حدود 20 تا فایل ویدئویی با فرمت avi میخاد که نمیدونم اینا چیه و نیز یه پلاگین با نام adorage میخاد که اینم نمیدونم کدوم پلاگین هست
لطفا راهنمایی بفرمایید
در مورد کابل ilink دو سر کوچک چی از کجا میشه تهیه اش کرد و قیمتش چقدر هست
با تشکر
کلیپهایی که من تهیه کرده ام قدیمی هستش و با پریمیر 605 و 3dmax 7 کار میکنند من دوتا مشکل دارم که وقتی میخام پروژه پریمیر را باز کنم حدود 20 تا فایل ویدئویی با فرمت avi میخاد که نمیدونم اینا چیه و نیز یه پلاگین با نام adorage میخاد که اینم نمیدونم کدوم پلاگین هست
لطفا راهنمایی بفرمایید
در مورد کابل ilink دو سر کوچک چی از کجا میشه تهیه اش کرد و قیمتش چقدر هست
با تشکر
بابا ديگه دوران آن كليپها به سر اومده اگه نظر منو ميخاي برو جديتر بخز و با اديوس كار كن من حقيقتش آنها رو ندارم ولي مشخصه ديگه 20 تا فايل avi قبلا بايد از تو فيلمت جدا كني قسمتهاي با حال فيلم مثل گل دادن داما به عروس اينا كه خودت ميدوني بگذار تو يك از درايوها اكثرا تو درايو اي يا دي ميگذارن بعد وقتي از شما آن 20 تا فايل رو خواست برو و بهش معرفي كن يعني بايد به پريماير بگي كه آن فيلمها كجاين اين يك اشكال كوچك و رايج هست كه به راحتي حله فقط باييد مسير رو بهش بدي پلاگين ادورج هم يك پلاگينه كه تا شماره 13 اگه اشتباه نكنم الان اومده تو بازار مالي هم نيست بايد بخريش تو سايت نسل جوان هست شماره 10 از همشون بهتره و بايد تصب كني من رو پريماير نصبش نكردم اين سوال رو تو قسمت پريماير مطرح كن دوستان كمكت ميكنند
من دوستم كابلي رو كه ميگي داره البته تو شهر ما كه تو خراسان شماليه پيدا شد با كمي سختي نميدونم شما كجا ساكنيد كه پيدا نميشه بايد بگردي هست قيمتشه هم 4 ال 5 تومانه ارزونه نگران نباش
fawad_qadri
20-02-2012, 22:35
سلام دوست عزیز تری دی آلبوم را دارم ولی حجمش 1.5 GB است متاسفانه اینترنت که استفاده میکنم خیلی سرعت پائین است کاش اینترنت پرسرعت میداشتم که برات آپلود میکردم ولی در مورد نحوه کار با آن من درخدمتم
سلام دوست عزیز تری دی آلبوم را دارم ولی حجمش 1.5 GB است متاسفانه اینترنت که استفاده میکنم خیلی سرعت پائین است کاش اینترنت پرسرعت میداشتم که برات آپلود میکردم ولی در مورد نحوه کار با آن من درخدمتم
خودتون خريديش يا دان كردي چون من گفتم كه دان كردم نشد اگه دانلود كردي از كجا گرفتيش كه من هم برم بگيرم كه خيالم راحت بشه
اگه بتوني تصويري نحوه رجيستري و خروجي گرفتنش رو بگي ممنونت ميشم بقيش رو خودم يكاريش ميكنم نرم افزار فتو تري دي البوم رو گرفتم كار كردم مالي نبود تازه خروجي اي وي آي اينا هم نداشت اقا منتظر جوابتم شديد شديدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددد:2:
adame_haji
21-02-2012, 10:58
ببخشيد عا اين 3d البوم كلا برنامه خزيه
فقط بدرد تولد مولد ميخوره
پروژه هاي اديوس مخصوص عكس و خيلي باكلاس هست . اونا رو بخر
برو سايت iran digital world دات كام
اونجا هم مطمئنه . هم اينكه همه كليپهاي بازار رو براي فروش داره
بيخيال اين 3d آلبوم شو . كي دوست داره افكت عكس روي بند رخت رو ببينه ؟؟؟؟؟؟؟ يا اينكه عكسها چسبيده رو ديوار و دوربين دارن پن ميزنه !!!!!!!!!!!!!!!! خيلي خزه
مواظب باش
كابل Ilink هم توي بازار كامپيوتر به قيمت 3-4 هزار تومنه از اونايي كه كابل فروشي دارن بخر . از خود كارت ميكس فروشي ها بخواي قيمت 20 تومن بهت ميدن
يا اينكه يه كارت 1394 بخر كه يه كابل ilink هم روشه به قيمته 20 تومن . اونجوري ديگه همه دوربين هاي بازار به كامپيوترت وصل ميشه . حتي دورين حرفه اي HD
onlinefarhad
31-03-2012, 03:53
سلام
از دوستانی که تجربه و مهارتی در زمینه میکس و مونتاژ دارن تقاضای کمک دارم
من میخام فیلم عروسی یکی از فامیلهامون که توسط فیلمبرداری که صحبت کرده بودیم میکس و مونتاژ کنم یعنی وقتی که عروسی تموم شد فیلم را از فیلم بردار گرفتیم و نذاشتیم که ببرن برای میکس بخاطر مسائل امنیتی و حیثیتی
حالا من میخام که این فیلم را میکس کنم حالا دوتا سوال داشتم که میخاستم جواب بدید
سوال اول :
ایا برای میکس شما کدوم نرم افزار را پیشنهاد میکنید که امکانات زیادی داشته من خودم افتر افکت یا پریمیر را بهتر میدونم شما کدوم را پیشنهاد میکیند
سوال دوم:
برای اینکه بتونم فیلم را با بهترین کیفیت وارد کامپیوتر کنم و میکس روش انجام بدم چه سخت افزاری نیاز هست
من خودم کارت TV دارم و با اون وارد میکنم ولی از کیفیت پایینی برخوردا هست
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
من Ulead VideoStudio پیشنهاد میکنم چون خیلی راحته
nima_effat
24-05-2012, 15:08
افتر افکت نرم افزار مونتاژ نیست ، فیلم هم همون طور که دوستان گفتن با i link بهترین روشه در مورد مونتاژ هم شما هر نرم افزاری بلدی با همون کار کن اگه هم بلد نیستی به این راحتی ها که فکر می کنی نیست برو بده یک موسسه معتبر واست مونتاژ کنن این قدر وسواس نباش اگه این همکاران قابل اعتماد بنودن و حساب کتابی نبود توی یک کشور اسلامی واسه این کار بهشون مجوز نمی دادن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.