ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نصب درایور geforce جدید

nima sc
16-02-2012, 22:33
گرافیک من geforce 9600 است نسخه ی 285.62-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql را دانلود کردم براش ولی وقتی میرم برای نصب بعد از مدتی تصویر چند بار میپره و بعد دیگه ویندوز گرافیک را نمیشناسه و aero و اینها هم میره بعد توی نصب ارور میده که install faild و تموم میشه و بعد از مدتی ویندوز گرافیک را دوباره میشناسه. در ضمن در این هنگام صدای فن بلندی هم از توی کیس بلند میشه فکر کنم فن گرافیکه !!
آقا توروخدا زود یکی یه جواب درست و حسابی به من بده خواهشا"

mamadyazdani
17-02-2012, 00:17
چند تا راه هست که میگم امتحان کن
مطمءنی ویندوزت 64 بیته؟
شاید اون فایلی که شما گرفتی مشکل داشته باشه امتحانش ضرر نداره یه سیستم دیگه پیدا کن امتحانش کن
کامپیوترت رو از برق خارج کن و دره کیس رو باز کن گرافیکت رو باز کن یه فوت بکن بزار سره جاش
شاید مشکل از ویندوز باشه یا ویروس هایه مخرب
موفق باشی

nima sc
17-02-2012, 12:10
چند تا راه هست که میگم امتحان کن
مطمءنی ویندوزت 64 بیته؟
شاید اون فایلی که شما گرفتی مشکل داشته باشه امتحانش ضرر نداره یه سیستم دیگه پیدا کن امتحانش کن
کامپیوترت رو از برق خارج کن و دره کیس رو باز کن گرافیکت رو باز کن یه فوت بکن بزار سره جاش
شاید مشکل از ویندوز باشه یا ویروس هایه مخرب
موفق باشی

آره دیگه ویندوز 64 بیته نوشتم که! ولی میتونم بپرسم چه ربطی داره به 64 بیتی بودنش؟ :18:در مورد ویروسی هم نمیدونم آخه از سایت خوده جی فورس دانلود کردم 147 مگ هم بود!:19: یعنی به نظرتون مشکل از خاک و اینجور چیزاست که با فوت حل بشه یا نه؟
راستی شنیدم آپدیت کارت گرافیک ممکنه کارت را بسوزونه نکنه بسوزه یهو؟!:18:
الان اصلا" مشکلی نداره ولی برای بتلفیلد ارور میده که آپدیتش کن با اینکه حتی کال آو دیوتی هم روش خوب اجرا میشه:46:
حالا یعنی چی کار کنم؟ 147 مگ بریزم تو چاه؟!:41:

jack426
18-02-2012, 12:54
آره دیگه ویندوز 64 بیته نوشتم که! ولی میتونم بپرسم چه ربطی داره به 64 بیتی بودنش؟ :18:در مورد ویروسی هم نمیدونم آخه از سایت خوده جی فورس دانلود کردم 147 مگ هم بود!:19: یعنی به نظرتون مشکل از خاک و اینجور چیزاست که با فوت حل بشه یا نه؟
راستی شنیدم آپدیت کارت گرافیک ممکنه کارت را بسوزونه نکنه بسوزه یهو؟!:18:
الان اصلا" مشکلی نداره ولی برای بتلفیلد ارور میده که آپدیتش کن با اینکه حتی کال آو دیوتی هم روش خوب اجرا میشه:46:
حالا یعنی چی کار کنم؟ 147 مگ بریزم تو چاه؟!:41:

با این برنامه Driver Sweeper درایور رو انیستال کن و دوباره نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nima sc
18-02-2012, 21:03
یعنی اینجوری مشکل حل میشه ؟ دیگه میترسم آپدیتش را دوباره نصب کنم یهو نسوزه آخه ؟ درایور قبلی را با خود ویندوز پاک کردم ولی بازم نشد حالا بالاخره امتحانش میکنم تشکر!:11:

nima sc
15-03-2012, 22:53
بچه ها مشکل حل نشد چی کار کنم؟ یکم از نصبش میره و بعد بازم ارور میده درضمن پاک کردم درایور قبلی را جوری که الان aero رو هم ندارم توی ویندوز 7 چی کار کنم؟