مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای اشکال در ویندوز 7
mrmostafa
16-02-2012, 20:26
با سلام
لپ تاپ دوستم ویندوز 7 داره داده درست کنم نمیدونم چیکار کرده ولی تمام آیکون های شورکات تو دسکتاپ شکل آیکونش شده windows media center و حتی در استارت Restore رو سرچ میکنم و میخوام restore کنم به قبل رو restore system یا Backup and restore میزنم فایل windows media center باز میشه و اکثرا هر چیزی رو اجرا میکنم برنامه ویندوز مدیا سنتر باز میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
فایل زیر رو دانلود و اجرا کنین و Restart
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mrmostafa
16-02-2012, 23:44
درست شد. خیلی سپاسگزارم
manhastamnew
17-02-2012, 12:53
سلام دوستان.لطفا رهنمائ کنید . من از windows 7 ultimate 64 bit استفاده می کنم ولی اور جنال نیست.من میخام که صفحه لاکین ویندوزم را عوض کنم.چون من ویندوزی که خریدم صفحه لاکین را دست کاری کرده بعد روی صحه لاکینم تبلغات گزشته من دوست ندارم .این تبلغات در لاگینم باشد.آیا برای تغیر دادن باید نرم افزاری خواسی نصب کنم یا در خودی ویندوز میشه تغیر داد؟
کامپیتری من لب تاب است شیرکت packard bell
jafarian
17-02-2012, 13:18
سلام دوستان.لطفا رهنمائ کنید . من از windows 7 ultimate 64 bit استفاده می کنم ولی اور جنال نیست.من میخام که صفحه لاکین ویندوزم را عوض کنم.چون من ویندوزی که خریدم صفحه لاکین را دست کاری کرده بعد روی صحه لاکینم تبلغات گزشته من دوست ندارم .این تبلغات در لاگینم باشد.آیا برای تغیر دادن باید نرم افزاری خواسی نصب کنم یا در خودی ویندوز میشه تغیر داد؟
کامپیتری من لب تاب است شیرکت packard bell
ازبرنامه پست اول پایین استفاده کنید یا برنامه لینک دوم:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.