مشاهده نسخه کامل
: مشکل دربالا آمدن ویندوز ۷ در لپتاپ!
سلام،من یه مشکلی پیش اومده برای ویندوز ۷ روی لپتاپم نمیدونم چی کار کنم!!!
ویندوز ۷ اصلن بالا نمیاد دیگه! نمیدونم چی شد فقط تا اونجایی که میگه starting windows میاد بعد میگه windows is loading file....و بعد setup repair is checking your system for problems...همینطوری میگرده دنبال مشکل ولی چیزی پیدا نمیکنه! بعد آخرش میگهwindwos can not repair this computer automatically------------ finish -------cancel که هر کدوم رو میزنم دوباره رستارت میشه!!!! اول اینکه کسی میدونه من چطوری میتونم یه ویندز ۷ از اینترنت دونلود کنم و روی دی وی دی بزنم و رو لپتاپ نصب کنم،آخه من جایی که هستم به سی دی windows 7دسترسی ندارم!
یا اینکه من سی دی XP رو دارم! آیا میتونم windows XP رو مثل PC رو لپتاپ نصب کنم؟یعنی درآیوی که windows 7 هست رو فرمت کنم و windows XP را روش نصب کنم؟
خیلی ممنون میشم کمک کنین نابغه ها بد جوری گیر افتادم!!!!سوالی هم دارین بپرسین! مرسی!
با سلام
خوب دوست عزیز شما مثل اینکه ویندوزت اسیب دیده و نمیشه تعمیرش هم کرد
البته لپ تاپخا یک درایو ریکاوری ویندوز دارن که ویندوز رو به حالت دیفالت کارخونه برمی گردونه البته اگه ویندوزتون اورجینال باشه و فکر کنم با دکمه هایی مثل f11 یا f6 در هنگام بوت فعال میشه
اگه این امکان رو ندارید بهترین راه همون نصب دوباره ویندوز هست البته اگه ویندوزتون اورجینال هست باید دقیقا همون نسخه رو نصب کنید مثلا نسخه professinol یا ultimate تا در نصب درایورها به مشکل بر نخورین
سایتهایی مثل سافت گذر و یا میهن دانلود ویندوز برای دانلود میزارن و یا لینکهایی که بچه ها توی همین انجمن میزارن
می تونین دانلود کنین
ویندوز xp رو هم می تونین نصب کنین اما باز باید دنبال درایورهای لپ تاپتون برای xp باشید
موفق باشید
سلام
دمت گرم بابت جواب
recovery خودشو چک کردم ولی جواب نداد! original هست همچی ولی بازم جواب نداد با اینکه complete recovery کردم نه basic recovery...به هر صورت جواب جواب نداد با recovery خود لپتاپ!
حالا میخام WINDOWS رو دانلود کنم ببینم درست میشه یا نه !
شما میتونید به من بگین چطوری میتونم بفهمم ویندوزم ultimate هست یا professional؟
سلام
دمت گرم بابت جواب
recovery خودشو چک کردم ولی جواب نداد! original هست همچی ولی بازم جواب نداد با اینکه complete recovery کردم نه basic recovery...به هر صورت جواب جواب نداد با recovery خود لپتاپ!
حالا میخام WINDOWS رو دانلود کنم ببینم درست میشه یا نه !
شما میتونید به من بگین چطوری میتونم بفهمم ویندوزم ultimate هست یا professional؟
با سلام
خوب اگه راهی برای ورود به ویندوز داشتین که در داخل ویندوز به راحتی میشد تشخیص داد اما حالا که شما نمی تونید وارد ویندوز بشید باید ببینید پشت لپ تاپ سریال ویندوز هست یا نه
معمولا سریال ویندوز اورجینال رو پشت لپ تاپ می نویسن اونجا هم احتمالا نسخه ویندوز رو همراه سریال نوشته
موفق باشید
یه سوال دیگه هم داشتم خدمتتون...من الان یه ویدوز ۷ پیدا کردم تو یکی ازین سایتها...ولی حجمش ۵.۴ GB هست...من چطوری اینو رو یک dvd بزنم؟ یا آیا حتما باید رو یک DVD باشه یا میتونم رو ۲تا DVD هم بزنم؟؟؟ یعنی نصفه فایل تو یه dvd و باقی تو یکی دیگه؟؟!
jafarian
22-02-2012, 00:38
یه سوال دیگه هم داشتم خدمتتون...من الان یه ویدوز ۷ پیدا کردم تو یکی ازین سایتها...ولی حجمش ۵.۴ GB هست...من چطوری اینو رو یک dvd بزنم؟ یا آیا حتما باید رو یک DVD باشه یا میتونم رو ۲تا DVD هم بزنم؟؟؟ یعنی نصفه فایل تو یه dvd و باقی تو یکی دیگه؟؟!
شما برنامه WinSetupFromUSB از لینک پایین دانلود کنید بعدش فلش خودتون فرمت کنید بعد این برنامه رو اجرا کنید تیک گزینه دوم از این برنامه رو یزنید بعدشم مسیر ویندوز 7 خودتون که داخل dvd rom قرارداره رو بدین روی دکمه go کلیک کنید درضمن حین اینکار آنتی ویروس غیر فعال کنید چون لودر ویندوز امکان داره به عنوان ویروس شناسایی کنه درضمن ضمن سرعت نصب ویندوز ازطریق فلش خیلی بیشتر از سیدی :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برنامه WinSetupFromUSB از لینک پایین دانلود کنید بعدش فلش خودتون فرمت کنید بعد این برنامه رو اجرا کنید تیک گزینه دوم از این برنامه رو یزنید بعدشم مسیر ویندوز 7 خودتون که داخل dvd rom قرارداره رو بدین روی دکمه go کلیک کنید درضمن حین اینکار آنتی ویروس غیر فعال کنید چون لودر ویندوز امکان داره به عنوان ویروس شناسایی کنه درضمن ضمن سرعت نصب ویندوز ازطریق فلش خیلی بیشتر از سیدی :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FPORTABLE-SOFTWARE%2FSystem%2FSystem-Enhancements%2FWinSetupFromUSB.shtml)
ممنون بابت جواب...ولی میشه بگین تیکه گزینه دوم دقیقا کجا میشه؟ چندتا گزینه هست آخه!!!
بعد یعنی ویندوز رو با فلش درایو نصب کنم؟ یعنی مسله سی دی بوت عمل میکنه؟ چون من نمیتونم از تو ویندوز نصب کنم به این دلیل که ویندوزم اصلان بالا نمیاد! کلا اگر میشه یکم در مورد کار با این نرم افزار توضیح میدید؟
jafarian
22-02-2012, 13:52
ممنون بابت جواب...ولی میشه بگین تیکه گزینه دوم دقیقا کجا میشه؟ چندتا گزینه هست آخه!!!
بعد یعنی ویندوز رو با فلش درایو نصب کنم؟ یعنی مسله سی دی بوت عمل میکنه؟ چون من نمیتونم از تو ویندوز نصب کنم به این دلیل که ویندوزم اصلان بالا نمیاد! کلا اگر میشه یکم در مورد کار با این نرم افزار توضیح میدید؟
برای سئوال اول درسته از طریق فلش نصب کنید درست مثل سیدی بوتم عمل میکنه خیلی ساده همینطور که گفتم برنامه رو اجرا کنید قبلش فرمت باشه به سیستم متصل باشه بعدم طبق شکل یک گزینه مورد نظر فعال کنید طبق شماره دو روی گزینه مورد نظر کلیک کنید مسیر ویندوز 7 خودتون بدین بعدم طبق شماره سه روی گزینه مورد نظر کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی...
اول اینکه ورژن برنامه من با مال شما مثله اینکه فرق داره!
بعد من اینکارو کردم ولی ارور میده که
folder boot or resource cannot be found,retry or select another source or cancel to return to the main manu
در حالی که من درست آدرس دادم !!!
راه دیگه به جز فلش نیست؟!
jafarian
23-02-2012, 14:41
لینک دانلود همین برنامه ای که شکلش اینجا قرار دادم او قسمت اول گذاشتم یا که از برنامه Novicorp WinToFlash هم میتونید استفاده کنید که از لینک دوم میتونید دانلود کنید آموزش این برنامه هم داخل لینک سوم هست.
ftp://downloadserver1.wintoflash.com/distributions/Novicorp WinToFlash 0.7.0026 beta.zip
saeidperak1
24-02-2012, 15:38
من تو مشکل اولت رو داشتم مشکل من که سخت افزارش بود هاردش خدانکرده مال توهم اینجوری بشه ولی منم تو همین صفحه ی ابی گیر میکردم دیگه خوددانی
نه من مشکلم حال شد خدارو شکر...دسته بچههای اینجا دارد نکنه....چه قلب بزرگی دارن که کسی رو که نمیشناسن رو اینقدر کمک میکنن هاهاها!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.