ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی شدن سیستم و بالا نیامدن Taskbar

Pessimist
15-02-2012, 18:57
سلام دوستان

چند روز پیش یه فلش مموری رو از یکی از دوستانم گرفتم و زدم به سیستم اما بعدش سیستم من ویروسی شد در حالیکه آنتی ویروس یعنی Nod32 رو همین چند وقت پیش آپدیت کرد بودم.

این ویروس به این صورته که وقتی میخوام سیستم رو روشن کنم Taskbar رو بالا نمیاره و من حتما باید Task Manager رو بیارم و تو قسمت New Task واژه Explorer رو تایپ کنم تا ظاهر بشه کسی میدونه چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟

اصلا راهی وجود داره یا اینکه ویندوز باید کاملا عوض بشه؟

A M ! N
15-02-2012, 20:38
سلام دوستان

چند روز پیش یه فلش مموری رو از یکی از دوستانم گرفتم و زدم به سیستم اما بعدش سیستم من ویروسی شد در حالیکه آنتی ویروس یعنی Nod32 رو همین چند وقت پیش آپدیت کرد بودم.

این ویروس به این صورته که وقتی میخوام سیستم رو روشن کنم Taskbar رو بالا نمیاره و من حتما باید Task Manager رو بیارم و تو قسمت New Task واژه Explorer رو تایپ کنم تا ظاهر بشه کسی میدونه چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟

اصلا راهی وجود داره یا اینکه ویندوز باید کاملا عوض بشه؟
سلام..

برای این حالت البته من فک میکنم ناد ویروس رو از بین برده باشه و نیاز به تعمیر ویندوز فقط باشه ، اما این برنامه رو بگیر و سیستم رو کامل اسکن بزن :

labs.com/devbuilds/AVPTool/avptool11/setup_11.0.0.1245.x01_2012_02_15_18_57.exe

بعدش هم کافی هست که فقط ویندوز رو تعمیر کنی یکبار از طریق داس و تایپ :

SFC /SCANNOW

توجه یک : اگه ایکس پی دارین سی دی ویندوز رو قبلش واردکنید
توجه دو : داس رو معمولی باز نکنین ، روش راست کلیک کنید و گزینه ی run as adminstrator رو انتخاب کنید
توجه سه : آدرس برای باز کردن داس ، به منوی استارت و all program , accessories برین روی
command prompt راست کلیک و run as adminstrator

شاد باشید...