مشاهده نسخه کامل
: فوری: سوال در مورد وایرلس همسایه
سلام بچه ها
من امروز داشتم رو لپ تاپم درایور وایرلس رو نصب میکردم که بعد از نصب پیغام داد در یکی از خونه های اطراف منزل ما یک وایرلس وجود داره ...
اما فکر کنم پسورد داره
ایا من میتونم ازش استفاده کنم؟ چه جوری؟
منتظر راهنمایی شما هستم . ممنون
Javad-ht
15-02-2012, 18:07
سلام
نه نمیتونی
موفق باشی
AMIR-AIRGUNNER
15-02-2012, 18:56
خب پسوررد گذاشته که اشخاص دیگه نتونن استفاده کنن !!
شدنش که میشه و بستگی به نوع پسووردی که رو مودم گذاشته داره
اگه wep باشه که تو یه ربع میشه پیدا کرد :5:
اما اگه wpa/wpa2 باشه احتمالش خیلی کمه
خب پسوررد گذاشته که اشخاص دیگه نتونن استفاده کنن !!
شدنش که میشه و بستگی به نوع پسووردی که رو مودم گذاشته داره
اگه wep باشه که تو یه ربع میشه پیدا کرد :5:
اما اگه wpa/wpa2 باشه احتمالش خیلی کمه
ممنون عزیزم
خب اگه wep باشه با چه نرم افزاری میشه پسورد رو پیدا کرد؟ قدم بعدی چیه؟
Переклад не
15-02-2012, 19:39
خیلی برات جالبه از حق دیگران مفت استفاده کنی و برات مهم نباشه که طرف پول حجم داده یا نه؟؟
rezarrrr
15-02-2012, 19:48
صد در صد زود پیدات میکنه به آبروریزیش نمی ارزه بیخیال شو دیال اپتو بچسب
من پیشنهاد میکنم با ماهی 10 هزار تومان ADSL داشته باشی بهتره تا این کار رو کنی
LOVEFORLOVE
15-02-2012, 20:15
اره والا واقعا خیلی بده آبرو آدم بیشتر از این حرفا میارزد
دزدیه دیگه حرومه
AMIR-AIRGUNNER
15-02-2012, 20:16
صد در صد زود پیدات میکنه به آبروریزیش نمی ارزه بیخیال شو دیال اپتو بچسب
یعنی میتونه پیدا کنه؟
ه ک مودم وایرلس رو نمیشه ردیابی کرد و احتمال پیدا کردن منتفی هست
mehdi_08
15-02-2012, 20:32
یعنی میتونه پیدا کنه؟
بله می تونه
این کار خودش یه نوع دزدیه البته باعرض معذرت
فقط میخوام ببینم چه جوری میشه این کار رو کرد
نمیخوام ازش استفاده کنم
Armagedon
15-02-2012, 20:46
سلام.
با برنامه AirCrack تحت لینوکس و جدیداً ویندوز میشه پسورد WPA و WEP رو پیدا کرد. اما حتی وایرلس هم قابل ردیابیه. پس پیشنهاد نمیشه این کار رو بکنین چون به راحتی طرف مقابلتون میتونه دستگاههای متصل به اکسس پوینتش رو ببینه و اونا رو بلوکه یا ردیابی کنه. حتی اگر کمی دانش شبکه داشته باشه، میتونه از اتصال شما به اکسس پوینتش سوء استفاده هم بکنه. به هر حال به دردسرش نمیارزه و صد البته کار انسانی هم نیست. بهتره از همون مخابرات اینترنت بگیرین و خیالتونو راحت کنین.
موفق باشید.:11:
AMIR-AIRGUNNER
15-02-2012, 20:47
بله می تونه
نمیتونه !!!
یعنی راهی وجود نداره ! فوقش مک ادرس مودم ه ک کننده و یه سری کد های hash مربوط به مادربورد و سخت افزار رو میشه ردیابی کرد که نمیشه از طریق اونها خود ه ک کننده رو پیدا کرد
Armagedon
15-02-2012, 20:53
آقا حرف شما درست. نمیونه. این بحث میتونه و نمیتونه تموم بشه فقط...:angry:
ghahremanimehdi
15-02-2012, 20:58
خیر شبکه های وایرلس سکیورد شده با WPA2 رو به این راحتی ها نمیشه ه-ک کرد.
Armagedon
15-02-2012, 21:33
فکر کنم منظور منو متوجه نشدین. منظورم از ردیابی، ردیابی مکانی سیستم مهاجم نیستش. بلکه ردیابی اطلاعاتیه. مثلاً راحت میشه اسم کامپیوتر مهاجم، نام یوزهای تعریف شده روی سیستم، یوزر در حال کار با سیستم و نام صاحب کامپیوتر (نامی که موقع نصب ویندوز وارد میکنیم) رو پیدا کرد. این اطلاعات واسه ردیابی و تشخیص شخص مهاجم کافیه. نیست؟
در مورد WPA2 هم که ورژن امنتر WPA هستش، تجربه ای ندارم. ولی مطمئناً راهی واسه نفوذ بهش وجود داره.
rezarrrr
15-02-2012, 23:12
ه ک مودم وایرلس رو نمیشه ردیابی کرد و احتمال پیدا کردن منتفی هست
اقا جان نخوردیم نون گندم اما دیدیم دست مردم
سه سوت هم از طریق ماهواره مکانتو پیدا میکنه هم میتونه حتی از تو سیستمت فایلهاتو برداره مثلا عکس خانوادگی یا دفتر خاطرات یه هر چیزی که بتونه از اون طریق تو رو به شیرنی خوردن بندازه ( قصد توهین نداشتم کلی گفتم):11:
Armagedon
15-02-2012, 23:32
ماهواره؟ نه. اینطور که پیداست نون گندم رو حتی تو دست مردم هم ندیدین...
برد مکانی این تکنولوژی خیلی محدود و حداکثر چند ده کیلومتره. اونم با تجهیزات خاص. امکان اینکه مثلاً لپ تاپ شما از طریق وایرلس و بوسیله ماهواره ردیابی بشه از نظر فنی کاملاً غیرر ممکنه.
ولی در مورد اطلاعات شخصی، در صورت ضعف توی تنظیمات امنیتی سیستم یا تجهیزات بی سیم، وایرلس راحت شکست میخوره و یجورایی حق با شماست.
behrooz.shie
16-02-2012, 01:11
اره والا واقعا خیلی بده آبرو آدم بیشتر از این حرفا میارزد
دزدیه دیگه حرومه
بله می تونه
این کار خودش یه نوع دزدیه البته باعرض معذرت
اقا جان نخوردیم نون گندم اما دیدیم دست مردم
سه سوت هم از طریق ماهواره مکانتو پیدا میکنه هم میتونه حتی از تو سیستمت فایلهاتو برداره مثلا عکس خانوادگی یا دفتر خاطرات یه هر چیزی که بتونه از اون طریق تو رو به شیرنی خوردن بندازه ( قصد توهین نداشتم کلی گفتم):11:
خیالات ور تون داشته فکر کنم ! :13:
یا شایدم فیلم ترسناک دیدین ! :18:
rezarrrr
16-02-2012, 01:57
ماهواره؟ نه. اینطور که پیداست نون گندم رو حتی تو دست مردم هم ندیدین...
برد مکانی این تکنولوژی خیلی محدود و حداکثر چند ده کیلومتره. اونم با تجهیزات خاص. امکان اینکه مثلاً لپ تاپ شما از طریق وایرلس و بوسیله ماهواره ردیابی بشه از نظر فنی کاملاً غیرر ممکنه.
تشکیلات به این بزرگی سازمان امنیت ملی امریکا رو ندیدی؟
منظور هم از نون گندم تشکیلات سازمان امنیت ملی دست مردم دولت و نخوردیم هم منظور افرادی مثل شما و خودم بود
وقتی سازمانی یا مملکتی یا نهادی همچین خدمت یا سرویسی رو میده 100% امکان مقابله و رسیدگی بهش رو داره
در ضمن مگه هر سیستمی ای پی نداره ؟ به نظر شما ای پی با ماهواره قابل ردیابی نیست؟
Armagedon
16-02-2012, 10:57
سلام.
من ندیدم. شما دیدی مگه؟!؟
ببینین منظورم از آسیب پذیری وایرلس، هیچ ربطی به اینترنت و ADSL نداره. شما میتونین با یه مودم وایرلس و بدون هیچگونه سرویس اینترنتی، یه شبکه LAN راه بندازین. این نوع شبکه بیسیم که از کل اینترنت ایزوله شده، یه سری ضعف داره. توی مثال بالا که دوستمون میخواست به وایرلس همسایشون وصل بشه، حتی اگر اون همسایه سرویس ADSL هم نداشته باشه، باز هم میشه به اکسس پوینتش وصل شد. به هر حال شما وارد شبکه ای هرچند محلی شدین و به نوعی منابعتونو به اشتراک گذاشتین.
rezarrrr
16-02-2012, 12:02
اما در کل در مانیتورینگ میتونه ip شما رو ببینه
اگر قابل ردیابی نبود مثل خیلی از امکانات دیگه مثل اینترنت چمدانی یا مثال های مشابه ممنوع بود ما تو دانشگاه همه رمز و پسورد داریم که همه استفاده ما رو نشون میده
اما این که شما میگید پیدا نمیشه من مخالفم شاید تو ایران این امکان نباشه اما واسه کشوری که یه هکرش از کل سازمان اطلاعاتمون جلو هست کاری نداره
کسی که وایرلس داره فکرشم میکنه یه نرم افزاری هست که همه استفاده کننده ها رو نشون میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lly+Personal%21%29&utm_content=Google+Reader این لینک فکر کنم مال نرم افزاره هست
amir200812
16-02-2012, 16:25
عزیز جوگیر شدیا!
ماهواره کدومه؟
فایل های سیستم رو هم بشرطی میتونه برداره و دستکاری بکنه که این دوستمون خیلی بی احتیاطی بکنه!
خیلی راحت میشه نام کاربری و نام کامپیوتر رو در عرض چند ثانیه عوض کرد!
ردیابی مکانی عملا ممکن نیست! فوقش میتونه دست رسی رو محدود بکنه.(تغییر رمز یا بلوکه کردن ادرس مک یا کاهش قدرت فرستنده که باعث میشه سیگنال دریافتی شما کیفیتش پایین بیاد و ...)
من قبلا با backtrack چند بار این کار رو کردم، البته اون زمان (حدود یک سال پیش) با هر کارت شبکه ای نمیشد این کار رو کرد و باید از چیپ ست های خاصی استفاده می کردم! نتیجه هم گرفتم!(البته کمی زمان بر هست)
هدف من شبکه سرور دانشگاه بود که برای ثبت نام و درج نمرات ازش استفاده میکردند و با یک اینترنت 2 مگ نا محدود به اینترنت وصل شده بود.
یک دی وی دی پر فیلم آموزشی هم دارم از این کار!
ولی خوب کلا کار نادرستی هست، مگر اینکه هدف دانشگاهی، هتلی، یا همچین جایی باشه که اینترنت نامحدود داشته باشند:31::31:
نه آقا نظرم عوض شد، کلا این کار رو محکوم میکنم! :27::27::27:
mohsentanha
16-02-2012, 19:36
شما جهت امتحان 1234567890 رو بزن انشاالله که کارتون راه ميوفته
اگه شماره موبایل همسایه رو هم میدونید امتحان کنید ، به تازگی بیشتر شماره موبایل رو میزارن !
cdcenter
16-02-2012, 20:41
آخه این چه مدل تاپیکیه ؟ اگه خدا نکرده یک نفر توی سایت تاپیک س . ی .ا . س .ی بزنه در عرض یک ثانیه تاپیک منهدم میشه اما این تاپیک که به نوعی آموزش اینترنت دزدی به حساب میاد سر جاش مونده ؟
دوستان توی دیگر تاپیک ها توی سر خودشون میزنن که جلوی حجم دزدی isp ها رو بگیرن بعد اینجا چه چیزهایی مطرح میشه . . . .
-- از نظر علمی پدیده ای بدی نیست و خیلی وقتها مثبت است اما در این زمینه اصلا جالب توجه نیست .
Electronic-Arts
17-02-2012, 00:16
آخه این چه مدل تاپیکیه ؟ اگه خدا نکرده یک نفر توی سایت تاپیک س . ی .ا . س .ی بزنه در عرض یک ثانیه تاپیک منهدم میشه اما این تاپیک که به نوعی آموزش اینترنت دزدی به حساب میاد سر جاش مونده ؟
دوستان توی دیگر تاپیک ها توی سر خودشون میزنن که جلوی حجم دزدی isp ها رو بگیرن بعد اینجا چه چیزهایی مطرح میشه . . . .
-- از نظر علمی پدیده ای بدی نیست و خیلی وقتها مثبت است اما در این زمینه اصلا جالب توجه نیست .
بابا تو این تاپیک داریم به تراوشات ذهنی برخی از دوستان پی میبریم چه اشکالی داره آخه:21:
تا الان دو تا نکته برامون روشن شد:18:
با ماهواره پیدامون میکنن اگر به وای فای وصل بشیم
اگر به وای فای وصل بشیم به همه فایل هامون دسترسی دارن (حتی اگر file sharing رو غیرفعال کنیم که به صورت پیش فرض غیرفعال هست)
یعنی میتونه پیدا کنه؟
نه نمیتونه ولی کلان بخوای -- کنی به وقت و حوصلش نمیارزه جون طرف میفهمه و پاس رو عوض میکنه مگر اینکه مال شرکتی جایی باشه سرعتش خوب باشه
AMIR-AIRGUNNER
17-02-2012, 09:21
من نمیدونم دوستان چه اصراری دارن مبنی بر اینکه تو این تایپک حتما پست بدن که دزدیه و از این حرفها !!
از 29 تا پست 20 تا گفتن دزدیه ! به خدا همه فهمیدن اینکار دزدیه بس کنید !
پیدا کردن پسوورد وایرلس کلا دو نوع هست یا نوع پسوورد wep هست که با backtrack 5 (که از 90 درصد کارت های شبکه پشتیبانی میکنه ) به راحتی با چند خط فرمان لینوکس پیدا میشه روال کار هم اینطوری که با دریافت بسته های دیتا از مودم برنامه شروع میکنه به باز کردن پسسورد و معمولا زیاد هم طول نمیکشه و حتمیه !
اما اگه پسوورد wpa/wpa2 بشه احتمال پیدا کردن پسوورد زیر 5 درصد هست
چون تنها روش موجود استفاده از پسوورد لیست هست ( بیشتر به فرمت txt که گاها ممکنه تا 50 گیگ هم برسه !! )
باید حتما پسوورد مودم تو اون لیست باشه تا پیدا بشه وگرنه نمیشه
روش کار هم اینطوریه که Client (فرضا یک pc )به اکسس پوینت وصل شده و داره استفاده میکنه
حالا ما اون pc رو به اصطلاح handshake میکنیم که باعث میشه ارتباطش با مودم قطع بشه به محض وصل شدن دوباره اون اینجاست که ما باید وارد عمل بشیم و پسوورد لیست رو به برنامه بدیم تا جستجو کنه که ممکنه روزها طول بکشه :19:
مطمئنا فرضا اگه کسی wpa2 بزاره و پسووردش رو هم یه جمله فینگلیش بزاره عمرا کسی بتونه پیداش کنه
(البته روش های جدیدی هم تازگی ها انگار پیدا شده که هنوز پابلیک نشدن )
در مورد پیدا کردن فرد ه ک کننده هم همانطور که تو صفحه قبل گفتم هیچ راهی نداره (به غیر از اسم سیستم و مک ادرس مودم و ... چیز های دیگه ای مشخص نمیشن )
و به طور معمولی چون file sharing فعال نیست نمیتونه کسی بیاد و فایلهای اشتراک گذاشته رو ببینه اما: بر فرض احتمال اگه صاحب مودم خودش اینکاره باشه میتونه یه تروجانی رو به کامپیوتر شما انتقال بده و یک پورت ارتباطی رو باز کنه و ..... و تمام !
که البته احتمال این قضیه کمتر از 01. درصد هست !:27:
Armagedon
17-02-2012, 14:37
بابا تو این تاپیک داریم به تراوشات ذهنی برخی از دوستان پی میبریم چه اشکالی داره آخه:21:
تا الان دو تا نکته برامون روشن شد:18:
با ماهواره پیدامون میکنن اگر به وای فای وصل بشیم
اگر به وای فای وصل بشیم به همه فایل هامون دسترسی دارن (حتی اگر file sharing رو غیرفعال کنیم که به صورت پیش فرض غیرفعال هست)
سلام.
واقعاً فکر کردین که با غیرفعال کردن یه فایل شیرینگ، سیستمتون امن شد؟! واقعا اطلاعاتتون در همین حده؟
زمانی بود که هر کسی میتونست با ساب سون 2 تا شیرین کاری بکنه، به خودش میگفت هکر و دیگه خدا رو هم بنده نبود. الان نمیدونم شما با چی کار میکنین...
اگر میخواین حرفای منو به تمسخر بگیرین، پس حداقل به ورژن درست و اصلیش بخندین.
شبکه وایرلس برای سیستمای با کانفیگ امنیتی ضعیف، خیلی بیشتر از اونچه که فکر میکنین آسیب پذیره.
حالا شما میتونین تا شب به این حرف بخندین...
موفق و شاد باشید.:11:
mohsentanha
18-02-2012, 13:28
سلام.
واقعاً فکر کردین که با غیرفعال کردن یه فایل شیرینگ، سیستمتون امن شد؟! واقعا اطلاعاتتون در همین حده؟
زمانی بود که هر کسی میتونست با ساب سون 2 تا شیرین کاری بکنه، به خودش میگفت هکر و دیگه خدا رو هم بنده نبود. الان نمیدونم شما با چی کار میکنین...
اگر میخواین حرفای منو به تمسخر بگیرین، پس حداقل به ورژن درست و اصلیش بخندین.
شبکه وایرلس برای سیستمای با کانفیگ امنیتی ضعیف، خیلی بیشتر از اونچه که فکر میکنین آسیب پذیره.
حالا شما میتونین تا شب به این حرف بخندین...
دوست عزيز وقتي با فايروال پورت هارو بسته باشي اخه چطور ميتونه بياد تو سيستم؟
پورت که بلاک شدس...!!! اگه هم پورتي بخواد دسترسي پيدا کنه حتما ميپرسه اجازه بده يا نه
اگه يارو هکر بود که ديگه پسورد wep نمينداخت رو مودمش
از رو اي پي هم نميشه فهميد چون از همون اي پي استفاده ميشه که رو مودم طرف مقابل هم هست
Armagedon
18-02-2012, 14:32
دوست عزيز وقتي با فايروال پورت هارو بسته باشي اخه چطور ميتونه بياد تو سيستم؟
پورت که بلاک شدس...!!! اگه هم پورتي بخواد دسترسي پيدا کنه حتما ميپرسه اجازه بده يا نه
اگه يارو هکر بود که ديگه پسورد wep نمينداخت رو مودمش
از رو اي پي هم نميشه فهميد چون از همون اي پي استفاده ميشه که رو مودم طرف مقابل هم هست
سلام داداش گلم.
شما میتونین پسورد وایرلس رو پیدا کنین درحالی که مودم فایروال نرم افزاری و سخت افزاری داره. ویندوز هم فایروال داره ولی شما میاین و یه نرم افزار امنیتی نصب میکنین تا سیستمتون امن بشه. در حالی که فایروال ویندوز هم میتونه پورت ها رو ببنده. پس چرا نرم افزار دیگه ای نصب میکنین؟!؟
پس میبینین که هر فایروالی نمیتونه با همه جور حمله ای مقابله کنه و در کل فایروال جلوی همه حمله ها رو نمیگیره.
در مورد آیپی هم بگم که وقتی شما به اکسس پوینت وصل میشین، یه آیپی روی شبکه داخلی تعریف میشه و وقتی به اینترنت وصل میشین، یکی دیگه روی شبکه جهانی. شما با یه آیپی نمیتونین دو تا دستگاه رو به اینترنت وصل کنین چون یه حالتی شبیه آیپی کانفلیکت پیش میاد. به هر حال شما میتونین آیپی مهاجم رو توی شبکه داخلی پیدا کنین و باز هم میگم، در صورت ضعف امنیتی مهاجم، به منابع سیستمش دسترسی پیدا کنین.
مواردی رو که بالا هم گفته بودم مثل نام یوزرهای روی سیستم، نام کامپیوتر و owner اون و خیلی چیزای دیگه رو با غیرفعال کردن شیرینگ نمیشه از دسترس خارج کرد. این اطلاعات خیلی مهم هستن و در عین حال به راحتی هم بدست میان و میتونن ابزاری برای نفوذ باشن. مثلاً شما میتونین با داشتن اسم یا آیپی یه کامپیوتر، در صورتی که طرف مقابلتون یادش رفته باشه ریموت دسکتاپ رو غیرفعال کنه (که معمولاً یه ضعف امنیتی به حساب میاد)، به اینترفیس لاگینش وارد بشین. شاید شما پسورد طرف مقابل رو نداشته باشین ولی همین مسئله نشون میده که شبکه، به شما قابلیت آزمون و خطا (هرچند خیلی کند و وقت گیر و البته تابلو!) روی سیستم مقابل رو داده... این روش وقتی اهمیت پیدا میکنه که بتونین از کانال و سرویسی که ریموت دسکتاپ استفاده میکنه، برای پیدا کردن رمز عبور به روشای مختلف مثلا بروت فورس استفاده کنین. این مثال، یکی از روشای سوء استفاده از امکانات معمول توی سیستم عاملای مختلف، برای نفوذ رو نشون میده که اساساً -- هم همینه. استفاده از امکانات و تجهیزات در غیر از شرایطی که براش مشخص شده!
در مورد پورتها هم همین مسئله صدق میکنه. در حالت عادی، پورتهای خاصی برای انجام کارای خاصی که براشون تعریف شده، باز هستن و بقیه توسط فایروال بسته شدن. مثلا پورت 80 برای دسترسی به صفحات وب کاربرد داره. فرض کنین شما روی سیستمتون فایروال دارین و تمام پورتها بجز 80 بستس. مهاجم میتونه از طریق همین پورت هم بهتون حمله کنه! یکی از روشهاش، تزریق کدهای جاوا (که از زبانهای برنامه نویسی صفحات وب هستش) به حافظه مقیم سیستمتون هستش. کدهایی که در عمل، کاری جدای از پردازش و نمایش صفحات وب رو انجام میدن و میتونن روی قسمتای حیاتی سیستمتون مثلاً رجیستری تاثیر بذارن!!! به همین دلیله که بعضی وقتا میگن که صفحات وب خاصی رو باز نکنین وگرنه سیستمتون آلوده میشه. این کدها با یه بار اجرا (باز کردن صفحه وب)، توی اعماق هسته سیستمتون مقیم میشن و مخفیانه کارشونو انجام میدن. قسمت ترسناک قضیه اینجاست که وقتی کسی بتونه روی رجیستری سیستم شما تاثیر بذاره، میتونه تمام تنظیمات امنیتی سیستم رو به نفع خودش تحت تاثیر بذاره...
توجه داشتین که همه این اتفاقات از طریق پورت 80 افتاد؟!؟ در عین حال شما نمیتونین این پورت رو ببندین چون دسترسیتون به وب قطع میشه و البته روشای خیلی آسونی هم برای مقابله با این نوع حمله وجود داره...
پس مطمئن هرگز نمیتونین سیستمتون رو به طور کامل امن کنین.
به قول یکی از دوستان، "همیشه در بروی هکر بستس. واسه همین باید از پنجره وارد بشه"...
و کار سختی که باعث میشه به شخصی هکر بگن، قدرت پیدا کردن پنجره مناسبه!!!
دیگه کلاً خسته شدم. امیدوارم که قانع شده باشین و این آخرین پست این تاپیک مزخرف باشه.:2:
mohsentanha
18-02-2012, 23:16
حرفتون درسته مثل پورت 445 که به سادگي -- ميشه
ولي کسي که ميخواد از وايرلس يکي ديگه استفاده کنه بايد انقدر ريسک رو انجام بده و شدنش هم سادس
اما در مورد اي پي الان من با لپتاپ از طريق wifi و pc با کابل به مودم متصل هستن درسته که wifi تو محيط محلي مثلا 192.168.1.52 ميزنه ولي وقتي به گشت و گذار در اينترنت ميپردازيم هر دو دستگاه عملا دارن از يه اي پي استفاده ميکنن که برميگرده به اي پي مودم اين از اين
پورت 80 هم براي مقابله خيلي کارها ميشه انجام داد يکيش اينکه مرورگرها تو محيط sand box اجرا بشن
بقيه بحث ها هم مربوط ميشه به ضعف اطلاعات کاربران در مقابل -- و...
در ضمن همه قانع هستن ولي به نکات خوبي هم اشاره کردين حداقل طرف مقابل ميتونه اهنگهاي قرباني رو گوش کنه :دي
شما میتونین ابزار AIO Wifi H-A-C-K رو دانلود کنی که به راحتی میتونی پسورد رو کرک کنی!
با تشکر
behrooz.shie
20-02-2012, 00:55
80 درصد مردم روی سیستم شون لاعقل 100 تا ویروس دارند !
و خیلی هم خوشحال اند پس الکی به این چیزا فکر نکنید چون براشون مهم نیست !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.