مشاهده نسخه کامل
: مشکل هارد یک ترابایت ;-(
hesam4388
15-02-2012, 16:24
سلام
بنده یه هارد یک ترابایت دارم که مشکل سخت افزاری داره. سوکت فیش ساتای اون شکسه. یعنی پلاستیک دور پین هاش شکسته و تو کابل مونده. کابل یه قفل داره.
موقعی که میخواستم فیش رو بیارم از هارد بیرون حواسم به اون قفله نبود و پلاستیک دور پین های هارد تو کابل موند. الان هم از همون کابل واسه هارد استفاده میکنم.
بعضی وقتها می دیدم هارد بالا نمی اومد. چند بار کابل رو بررسی میکردم و سیستم رو ریستارت میکردم می اومد بالا. الان اصلا نمیاد بالا:41:
باید چیکار کنم هاردم بیاد بالا. چون پر اطلاعات شخصیه و نمیتونم بدم دست تعمیر کار
hesam4388
16-02-2012, 04:09
. . .. . .. . .. . .
ata.royalfalcon
16-02-2012, 20:18
سلام
بنده یه هارد یک ترابایت دارم که مشکل سخت افزاری داره. سوکت فیش ساتای اون شکسه. یعنی پلاستیک دور پین هاش شکسته و تو کابل مونده. کابل یه قفل داره.
موقعی که میخواستم فیش رو بیارم از هارد بیرون حواسم به اون قفله نبود و پلاستیک دور پین های هارد تو کابل موند. الان هم از همون کابل واسه هارد استفاده میکنم.
بعضی وقتها می دیدم هارد بالا نمی اومد. چند بار کابل رو بررسی میکردم و سیستم رو ریستارت میکردم می اومد بالا. الان اصلا نمیاد بالا:41:
باید چیکار کنم هاردم بیاد بالا. چون پر اطلاعات شخصیه و نمیتونم بدم دست تعمیر کار
. . .. . .. . .. . .
سلام
میدونم که هاردتون پر اطلاعات شخصی هست . اما چاره ای ندارید که به مراکز تخصصی برای تعمیر مراجعه کنید . میتونید با تعمیرکار هماهنگ کنید تا هارد رو در حضور خودتون تعمیر کنه .
hesam4388
17-02-2012, 15:34
راهی نداره برای یه بار دیگه اطلاعاتم رو بدون تعمیر کار ببینم؟ آخه چجوریه شانسی یه بار میاد یه بار نمیاد؟:41:
doom2009
03-06-2012, 00:23
راهی نداره برای یه بار دیگه اطلاعاتم رو بدون تعمیر کار ببینم؟ آخه چجوریه شانسی یه بار میاد یه بار نمیاد؟:41:
باسلام
دوست عزیزاگر در بعضی مواقع هارد سیستم شما بالا میاد یک راه وجودداره اون هم اینکه از تبدیل یو اس بی ساتا استفاده کنید واطلاعات هارد مشکل دار رو به هارد دیگری انتقال بدین تبدیلی هست که میتونین هارد رو از طریق یو اس بی به اون وصل کنید وبعد هاردرو فرمت کنید ودست تعمیرکاربسپارید یا طبق گفته دوست عزیز به تعمیرکار بسپاری تا درحضورشما هاردرو تعمیرکنه موفق باشید
سلام
شناسایی نشدن هاردتون هم به خاطر همون خراب شدن سوکت است خرابی سوکت های هارد های ساتا هم زیاد اتفاق میفته
شما میتونید سوکت هارد رو از بازار خریده و با یک هویه مخصوص بردهای smd اونو تعویض کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.