مشاهده نسخه کامل
: نحوه ی کانفیگ مودم D-Link
mahdizare60
14-02-2012, 18:45
با سلام خدمت دوستان
من یک مودم ADSL با این مدل:DSL-2520U خریداری کردم (ِD-Link)
حالا میخوام کانفیگش رو انجام بدم
اگه دوستان یک فایل pdf یا با هر فرمتی داره اپ کنه تا دانلود کنیم
ویا لینک دانلود بزاره،
لطفا کمک کنید
با تشکر از دوستان.
mahdizare60
16-02-2012, 00:26
از این سایت از این بیشتر انتظار میره
واقعا متاسفم
سیم اصلی تلفن به اسپلیتر از اون یه سر به مودم یه سر به تلفن ، یه سیم لن هم از مودم به کامپیوتر اتصالات تکمیله
تو مرورگرت میزنی 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم میشی یوزر پس خواست admin admin بزن
یه لینک مثل internet setup یا همچین چیزی که برای ساختن کانکشن اینترنت باشه میزنی در مرحله یوزر پس که ISP داده بهت رو وارد میکنی بعد از تکمیل شدن عملیات مودمت رو یه روشن خاموش کن چند لحظه منتظر بمون که چراغ ADSL روی مودم چشمک نزنه و ثابت روشن باشه ، کار تمومه
از اینترنت داغون لذت ببر ;)
سوالی بود در خدمتم
behrooz.shie
16-02-2012, 01:01
از این سایت از این بیشتر انتظار میره
واقعا متاسفم
شما اگه درخواصت تو توی جای مربوط به خودش میدادی شاید به نتیجه میرسیدی
در ضمن شما برای حل مشکل خود تون حتی سایت سازنده اش هم نرفتی دنبال بگردی بعد توقع دارین ما مشکل شما رو رفع کنیم ؟:13:
سلام دوستان
من یع مودم d-link وایر لس گرفتم و کانفیگ هم انجام دادم.الان سرعت دانلودم با لپ تاپ خیلی خوبه ولی وقتی با وایر لس موبایل وصل میشم سرعت دانلود خیلی کمه(در حد 1 و کمتر) گوشیم رو یه جای دیگه بردم امتحان کردم خیلی خوب بود سرعت.البته با گوشی صفحات خیلی خوب باز میشن فقط مشکل دانلود داره.مطمونا مشکل از گوشی نیست و حس میکنم باید تنظیمات مودم مشکل داشته باشه ممنون میشم کمکم کنید.
مرسی
bad_boy_v2000
29-07-2012, 13:20
من 192.168.1.1. رو زدم خودش وصل شد...نه کانکشن ساختم نه یوزر و پسورد دادم. ولی بعضی وقتا که روشن میکنم سرعتش خیلی پایینه و حتی یه پیج هم باز نمیکنه ولی بعضی وقتا سرعتش خوبه..بعضی وقتا این پیغامو میده..به نظرتون مشکل چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. مودمم رو به صورت PPPOEنصب کردم .همه مراحلش رو درست و کامل انجام میدم ولی قطع و وصل میشه . ولی به صورت bridgخوب کار میکنه.مشکل کجاست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.