مشاهده نسخه کامل
: تعویض مادربرد 890 با مدلی بالاتر
سلام به همه دوستان و صاحب نظران
سیستم فعلی بنده
مادربرد 890GX Pro3
سی پی یو 1090
رم 2*2 1600
پاور 700
گرافیک 560 hawk از MSI
برم سر اصل موضوع
میخوام بدونم مادربردم با چه مدلی عوض کنم!!!
که قابلیت SLI داشته باشه تا در آینده فقط به خرید گرافیک فکر کنم و اوور کلاک معقول
هم چینین کی نیاز پیدا میکنم به این موضوع تعویض حدوداً چند وقت دیگه؟؟؟
الان سیستم خوب کار میکنه وبازی هارو دارم با آخرین تنظیمات انجام میدم
ممنون
موفق باشید:11:
ess_1362
15-02-2012, 19:09
بستگی داره بخوای چقدر هزینه کنی؟
مثلا حدود 220 تومن میشه گفت asrock 990fx e3 گزینه خوب و معقولی هست
برای 150 تومن هم asrock 970 e4 گزینه خوبی هست که امکان sli روی دو تا لینک x8 را به شما میده که برای کارتی مثل 560 کافی هست
گزینه های دیگه ای هم هست که از نظر من هزینه زیاد روی مادربرد خیلی معقول نیست مخصوصا پلتفرم amd که حتی با ارزونترین مادربردهاش میشه رکوردهای خوبی توی اورکلاک زد
بستگی داره بخوای چقدر هزینه کنی؟
هزینه مهم نیست در صورتی که نه سیخ بسوزه نه کباب:31:
مثلا حدود 220 تومن میشه گفت asrock 990fx e3 گزینه خوب و معقولی هست
برای 150 تومن هم asrock 970 e4 گزینه خوبی هست که امکان sli روی دو تا لینک x8 را به شما میده که برای کارتی مثل 560 کافی هست
همین مهم هست
اگه توی آینده بخوام کارتی اضافه کنم حتما باید 560 باشه یا از جدید ترین ها میشه استفاده کرد؟
گزینه های دیگه ای هم هست که از نظر من هزینه زیاد روی مادربرد خیلی معقول نیست مخصوصا پلتفرم amd که حتی با ارزونترین مادربردهاش میشه رکوردهای خوبی توی اورکلاک زد
مثلا کارتی که من دارم نیازش همون X8 هست از حالت SLI ماکسیمم؟
اگر الآن قصد SLI دارید، CPU رو باید تا مقدار مناسبی اورکلاک کنید تا محدودیت ایجاد نکنه(کارتتون پسوند Ti نداره؟)
برد پیشنهادی بنده هم ASRock 970 E3 هست که احسان عزیز نیز گفتند... بیشتر از این هزینه برای مادربرد اون هم پلتفرم AMD عاقلانه نیست!
پیروز باشید.
اگر الآن قصد SLI دارید، CPU رو باید تا مقدار مناسبی اورکلاک کنید تا محدودیت ایجاد نکنه(کارتتون پسوند Ti نداره؟)
الان که عجله ندارم . . .بله عزیز داره خلاصه نویسی کردم:31:اوور کلاکش هم میکنیم با نظرات شما:46:
برد پیشنهادی بنده هم ASRock 970 E3 هست که احسان عزیز نیز گفتند... بیشتر از این هزینه برای مادربرد اون هم پلتفرم AMD عاقلانه نیست!
پیروز باشید.
970 یا 990؟
به نظر خودم 970E4 گزینه بهتری باید باشه...اینطور نیست؟؟؟
کارت هم به دلیل اوور کلاک خریدم چون شنیدم ظرفیت خوبی داره و همچنین سی پی یو
سوال مهم من
این سیستم تا کی قدرتمند هست در اجرای بازیها؟؟؟وکی نیاز به تعویض برد و خرید کارت دارم؟
همچنین شما
موفق باشید
970 یا 990؟
به نظر خودم 970E4 گزینه بهتری باید باشه...اینطور نیست؟؟؟
970، چون امکانات 990FX برای شما به احتمال 99% استفاده ای نداره!
970، مخصوصا این برد ASRock به اندازه کافی کامل هست... مگه این که انتظار خیلی خاصی از برد داشته باشید!
کارت هم به دلیل اوور کلاک خریدم چون شنیدم ظرفیت خوبی داره و همچنین سی پی یو
بله، کارتتون جزو بهترین GTX 560 Ti ها هست...
CPU هم تا 4GHz احتمالا برای استفاده شبانه روزی برسه...(با یک کولر مناسب)
سوال مهم من
این سیستم تا کی قدرتمند هست در اجرای بازیها؟؟؟وکی نیاز به تعویض برد و خرید کارت دارم؟
همچنین شما
موفق باشید
این مدل سوال ها رو نمیشه دقیق جواب داد دوست من.
سوال شما، بستگی به چندین عامل داره... که هر کدوم میتونن به کلی جواب سوال رو عوض کنن!
ولی به طور کلی، تا وقتی که کنسول های نسل بعد عرضه بشن، هیچ مشکلی در اجرای بازی ها نخواهید داشت + بعد از اون هم تا مدتی (معلوم نیست چه قدر...) این سیستم کافیه، چون 560ti SLI کم قدرتی نداره!
البته اگه CPU اینتل بود(مخصوصا پلتفرم 1155) وضعیت بهتر بود، ولی با اورکلاک CPU مشکل خاصی وجود نخواهد داشت!
البته گوشزد کنم که همیشه، مولتی کارت دردسر بیشتری از تک کارت داره، و حواستون به این مشکلات باشه!
پیروز باشید.
970، چون امکانات 990FX برای شما به احتمال 99% استفاده ای نداره!
970، مخصوصا این برد ASRock به اندازه کافی کامل هست... مگه این که انتظار خیلی خاصی از برد داشته باشید!
انتظار خاص که نه(ولی دوست دارم اوور کارت و گرافیک رو بتونه تحمل کنه با روزی 10 تا 15 ساعت روشن بودن:46:
بله، کارتتون جزو بهترین GTX 560 Ti ها هست...
CPU هم تا 4GHz احتمالا برای استفاده شبانه روزی برسه...(با یک کولر مناسب)
بله حتما باید کولر هم در نظر بگیرم(مخصوصا به خاطر صروصداش:31:
این مدل سوال ها رو نمیشه دقیق جواب داد دوست من.
سوال شما، بستگی به چندین عامل داره... که هر کدوم میتونن به کلی جواب سوال رو عوض کنن!
ولی به طور کلی، تا وقتی که کنسول های نسل بعد عرضه بشن، هیچ مشکلی در اجرای بازی ها نخواهید داشت + بعد از اون هم تا مدتی (معلوم نیست چه قدر...) این سیستم کافیه، چون 560ti SLI کم قدرتی نداره!
اینجارو خوب متوجه شدم:46:
البته اگه CPU اینتل بود(مخصوصا پلتفرم 1155) وضعیت بهتر بود، ولی با اورکلاک CPU مشکل خاصی وجود نخواهد داشت!
والا من توی خریدم یه اشتباهی کردم(صبر نکردم پول یه جا جمع بشه و بعد خرید کنم:31:خودم هم دوست داشتم AMD رو تجربه کنم:27:
البته گوشزد کنم که همیشه، مولتی کارت دردسر بیشتری از تک کارت داره، و حواستون به این مشکلات باشه!
اینو نمیدونم . . .لینکی هست از مشکلاتش که بخونم تا مطلع بشم به درد سرش می ارزه یا نه:20:؟
مرسی عزیز و همچنین شما
موفق باشی
انتظار خاص که نه(ولی دوست دارم اوور کارت و گرافیک رو بتونه تحمل کنه با روزی 10 تا 15 ساعت روشن بودن
اورکلاک کارت گرافیک ربطی به مادربرد نداره.
اورکلاک CPU رو هم تا 3.9 الی 4 جوابگو هست!(شاید حتی کمی بالاتر)
اینو نمیدونم . . .لینکی هست از مشکلاتش که بخونم تا مطلع بشم به درد سرش می ارزه یا نه؟
به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید مراجعه کنید. :)
البته یه نکته رو هم در نظر داشته باشید، عرضه شدن سری 7000 AMD و در آینده سری 600 انویدیا... میتونید برای اطلاعات بیشتر، به تاپیک هاشون در انجمن کارت گرافیک مراجعه کنید!
این ها رو گفتم که نکته ای ناگفته باقی نمونه و با اطلاع کامل خریدتون رو انجام بدید!
پیروز باشید.
اورکلاک کارت گرافیک ربطی به مادربرد نداره.
اورکلاک CPU رو هم تا 3.9 الی 4 جوابگو هست!(شاید حتی کمی بالاتر)
من هم فک کنم نرم افزاری یا حتی بازی نیاز به بیش از 4 نداشته باشه
به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید مراجعه کنید. :)
مرسی عزیز
البته یه نکته رو هم در نظر داشته باشید، عرضه شدن سری 7000 AMD و در آینده سری 600 انویدیا... میتونید برای اطلاعات بیشتر، به تاپیک هاشون در انجمن کارت گرافیک مراجعه کنید!
هنوز یه سوال مونده ...امکان ترکیب کارت های متفاوت وجود نداره(مثلا از سری 600 با همین کارتی که دارم؟
درضمن اونا همه میشن PCIE3 که مادربوردی از AMD این قابلیت رو نداره.درسته؟
پیروز باشید.
مرسی همچنین
موفق باشی
من هم فک کنم نرم افزاری یا حتی بازی نیاز به بیش از 4 نداشته باشه
نیاز که چرا، بعضی گیم ها به شدت CPU Bound هستند مانند Skyrim، ولی در کل با اور تا 4، محدودیت ایجاد شده مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد.
هنوز یه سوال مونده ...امکان ترکیب کارت های متفاوت وجود نداره(مثلا از سری 600 با همین کارتی که دارم؟
خیر، برای SLI باید 2 GPU دقیقا یکسان باشند.
درضمن اونا همه میشن PCIE3 که مادربوردی از AMD این قابلیت رو نداره.درسته؟
بله، فعلا AMD مادربردی نداره که PCI.E3 داشته باشه.
ولی اهمیت چندانی نداره در حال حاضر... 7970 در گیم ها تقریبا هیچ تفاوتی در صورت استفاده از PCI.E ورژن 2 یا 3 نداره!
البته در کار های محساباتی تفاوت وجود داره!
البته ممکنه این قضیه برای Nvidia فرق داشته باشه در کارت های رده High End... هنوز با قطعیت نمیشه گفت!
مرسی همچنین
موفق باشی
خواهش میکنم.
پیروز باشید.
مرسی
با توجه به فرمایشات شما . . .
من تا آخرفروردین سال دیگه صبر میکنم(این بهترین راه هست)
ببینم اوضاع قطعات هم از نظر واردات و هم از نظر قیمت به کجا میرسه . . .
اگه از این بدتر شد که اصلا دست نمیزنم و همین قطعات رو اوور میکنم تا 2 سال . . .
بعد میرم سراغ تعویض کامل . . .
خیلی ممنون از نظرات دوستان:11::10:
مرسی
با توجه به فرمایشات شما . . .
من تا آخرفروردین سال دیگه صبر میکنم(این بهترین راه هست)
البته بنده حرف خاصی در این مورد نزدم...! :دی
هر طور خودتون مایلید... اگه به نظرتون سیستم فعلی راضی کننده هست، بله صبر کردن بهتره!
پیروز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.