مشاهده نسخه کامل
: بهترین اموزش برای پریمایر از چه شرکتیه؟
heavenlyboy1992
14-02-2012, 10:44
سلام من میخواستم پریمایر یاد بگیرم میخواستم ببینم کدوم شرکتش بهتره؟
samiei_m_j
24-02-2012, 00:44
سلام
من آموزش شرکت shortcut رو دیدم و خیلی خوب بوده
کلا هر چی هست تو پریمایر توضیح میده
ولی یه نصیحت : یاد گرفتن پریمایر کاری نداره ولی فیلم ساختن سخته و نیاز به تجربه داره
مثل این که چرخ سواری یاد گرفتنش کاری نداره ولی این که بری تو پیست و حرکات نمایشی بدی کاره سختیه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
[QUOTE=heavenlyboy1992;6841830]سلام من میخواستم پریمایر یاد بگیرم میخواستم ببینم کدوم شرکتش بهتره؟[/QU
شرکت انیاک
سلام
نرم افزار پریمیرپرو رو نمیشه در قالب سی دی و دی وی دی تهیه کرد.
این نرم افزار از بس که وسیعه و امکانات خیلی عالی داره می بایست برای کارهای حرفه ای اون رو به صورت خصوصی آموزش ببینین چرا که دنیایی از تکنیک های مخفی است.
در نسخه 6 پرو اون هم که بخشی از امکانات افتراکت رو واردش کردن بی نظیر شده.
به نظر من از مانی سافت کمک بگیرید به صورت کامل و حرفه ای بهتون آموزش میده
تمامی جلوه های ویژه که در کانالهای ماهواره هم دارن باهاشون کار می کنن رو آموزش و بهتون ارائه می ده
از لینک زیر استفاده کنید
مانی سافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا اين ماني سافت كه فقط كلاس داره انهم تو سه تا شهر دورررررررررررر پك نرم افزاري يا اموزشي نداره يا من پيداش نكردم؟ خيلي هم تعصب شديد رو پريماير داره و اديوس رو له و لورده كرده :n08:
من با هادی سیستم یاد گرفتم. N سال پیش. رو ویندوز 98 (!). اینقدر تمیز یاد میداد که بچه ده ساله هم یاد میگرفت. پریمیر الان خیلی زیرو بم داره.
Esfand_Boy
07-02-2014, 23:22
سلام بر دوستان. من خودم یک ماهی میشه که دارم پریمایر کار میکنم.اولش هیچی بلد نبودم اما از سایت سافت گذر ی پک خریدم که آموزش گام به گام پریمایر سی اس 6 توش بود و واقعا عالیه. الانم تا حدود زیادی کار باهاش رو یاد گرفتم و از اونجایی که کار با یولید رو خوب بلد بودم، الانم خیلی سریع پریمایر رو یاد میگیرم. پیشنهاد می کنم که اگه دفعه اولتون هست که میخواید کار تدوین انجام بدید ابتدا از نرم افزار ulead video stedio استفاده کنید تا راه بیافتید.
آدرس سایت سافت گذر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Esfand_Boy
07-02-2014, 23:27
سلام. عالی بود دمت گرم. استفاده کردیم!!!:33:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.