مشاهده نسخه کامل
: رم گوشی
sina.belyad
14-02-2012, 10:08
سلام.
یه سوال داشتم اما نمی دونم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه.
سوالم راجب رم گوشی هست. من یه رم 16 گیگ خریدم، وقتی می خوام از کامپیوتر مستقیم چیزی روی رم بریزم، اخطار محافظت شده می ده(protected)
باید چی کار کنم؟ برنامه ای درایوری چیزی باید روش نصب کنم؟
ممنون می شم کمک کنید؟
اگه جای سوالم اینجا نیست، لطفا بگید باید کجا بپرسم؟ چون خودم گشتم، تاپیکی در این مورد پیدا نکردم.
با تشکر
saeed_136915
17-02-2012, 18:41
رمتون چیه SD , Micro SD , Mini SD ??
برادران گرامی !
اون رم نیست به اون مموری کارت میگن !
یکی از خاصیت های رم سیستم اینه که کاملا در اختیار پردازنده قرار داره و با قطع برق کلا اطلاعاتش پاک میشه و حافظه موقت و اصلی هست !
من نمیدونم چرا تو ایران همه به مموری کارت رم میگن . پس به رم اصلی گوشی چی میگین ؟ اونم میشه رم ؟
مموری کارت هایی که کنارشون یه سویچ داره Write Protection دارن . اگه اینطوره حالت سویچ رو عوض کنین
sina.belyad
27-02-2012, 11:26
رمتون چیه SD , Micro SD , Mini SD ??
Micro SD
مشکل همچنان پا بر جاست
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
برادران گرامی !
اون رم نیست به اون مموری کارت میگن !
یکی از خاصیت های رم سیستم اینه که کاملا در اختیار پردازنده قرار داره و با قطع برق کلا اطلاعاتش پاک میشه و حافظه موقت و اصلی هست !
من نمیدونم چرا تو ایران همه به مموری کارت رم میگن . پس به رم اصلی گوشی چی میگین ؟ اونم میشه رم ؟
مموری کارت هایی که کنارشون یه سویچ داره Write Protection دارن . اگه اینطوره حالت سویچ رو عوض کنین
sorry.حق با شماست. همون مموری کارت.
عزیز کجای مموری کارت اون سویچ رو داره؟
منظورتون خشاب مموری کارته؟ اگه جوابتون آرست، مگه اون واسه قفل کردن نیست؟
روی خود مموری کارت سوییچی نیست که!
jafarian
02-03-2012, 00:47
اگرازیکی شما این سوئیچ نداره فایل bat پایین دانلود بعدشم اجراش کنید سیستم بعدم ریست کنید تست کنید ازنوع:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sina.belyad
04-03-2012, 15:16
اگرازیکی شما این سوئیچ نداره فایل bat پایین دانلود بعدشم اجراش کنید سیستم بعدم ریست کنید تست کنید ازنوع:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload.php%3Ffile%3D922078)
دوست عزیز واقعا ممنون. مشکلم بعد مدت ها با توضیحتون حل شد.
تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــشکر:10:
sina.belyad
03-04-2012, 16:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload.php%3Ffile%3D922078)
دوست عزیز ممنون بابت لطفت. تا همین امروز این کار جواب می داد، اما امروز که خواستم این کارو انجام بدم، 2 باره ارور داد.
سلام.
یه سوال داشتم اما نمی دونم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه.
سوالم راجب رم گوشی هست. من یه رم 16 گیگ خریدم، وقتی می خوام از کامپیوتر مستقیم چیزی روی رم بریزم، اخطار محافظت شده می ده(protected)
باید چی کار کنم؟ برنامه ای درایوری چیزی باید روش نصب کنم؟
ممنون می شم کمک کنید؟
اگه جای سوالم اینجا نیست، لطفا بگید باید کجا بپرسم؟ چون خودم گشتم، تاپیکی در این مورد پیدا نکردم.
با تشکر
اگر رمت رو فرمت کنی درست میشه
معمولا رم ها با ویروسی شدن این ارور رو می گیرن
همین سوئیچ روی خشاب ها میتونن Write Protection داشته باشن ! اون رو چک کنین اگه مشکل از اون نبود ...
کار های زیر رو انجام بدید
کارت رو به کامپیوتر وصل کنین
از منوی Start در قسمت Search کلمه CMD رو تایپ کنین و Enter بزنین
در Command Prompt کلمه diskpart رو بنویسید
بعد list disk رو بنویسید و Enter کنین
حالا یه لیست هست که تمامی دیسک های سیستم رو نشون میده . دیسک ( درایو ) مورد نظرتون که همون کارت هست رو پیدا کنین ( با توجه به حجم و فضای خالی و ... ) که اون دیسک یه شماره داره
بعد بنویسین : select disk 3
( توجه کنین عدد 3 همون شماره درایو هست که من برای مثال 3 نوشتم و در کامپیوتر شما متفاوت خواهد بود)
بعد clean رو بنویسید و Enter کنین
و بعد از اون هم create partition primary و enter
حالا به Computer برین و از اونجا روی درایو کارت کلیک راست و بعد Format رو انتخاب کنین و کارت رو فرمت کنین
اگه نشد خبر بدین تا راه های دیگه رو امتحان کنیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.