مشاهده نسخه کامل
: اولین کار من
خوب، این اولین کار منه که با بلندر ساختم و دیگر هیچ! البته سادست و فقط برای این اینجاست که ساختمش! امیدوارم دفعه بعد کمی هم که شده پیشرفتهتر بشم!
الگوش رو هم از اینجا گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه نظرتون رو بگین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] images%2F6z1mfofhtewx326gd0n.png)
M0hsen3D
12-02-2012, 23:16
خوبه افرین , همین جوری کار بزن تمرین کن ,پیشرفت میکنی.
kamron_devil
12-02-2012, 23:30
همه 3 دی کار های دنیا از همینجا شروع کردن. هیچکی از بـــــــــــــــــــوق ننش که در آمد که حرفه ای نبود.تمرین کرد شد حرفه ای. خیلی قشنگ شده و هر چی کار زدی ساده هم بود آپ کن ببینیم حال می کنیم. چون حداقل یاده ملت میندازه خودشون هم از اینجا شروع کردن. حتما ادامه بده. اگر تازه شروع کردی بهت پیشنهاد می کنم مکس 2011 هم نصب کنی یکمی هم با مکس کار کنی ببینی با کدوم بهتر حال می کنی ضرر نداره. اگر هم با این برنامه حال می کنی خوبه. یکی از بچه ها سایت هست با همین بلندر چیزهای حرفه ای میسازه برنامش حتی امسال انگار از مکس هم جلو زد سال های قبل نمی دونم. آفرین
ممنون. همون طور که گفتم، برای امتحان کردنش باید ریستارت بکنم و برم ویندوز. واسه لینوکس چیزی به اسم تری دی مکس یا مایا وجود نداره! بلندر اوپن سورسه و فکر کنم تا چند سال از مایا و تری دی مکس هم جلو بزنه.
این نظرایی که شما میدین، آدمو تحریک میکنه که بره کار کنه!
راستی، برای کسایی که میخوان با بلندر کار کنن (و میتونن فیلم آنلاین نگاه کنن)، این سایت خیلی کمک میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با این جلو میرم (البته میگردم لینک دانلودشون رو پیدا کنم!) و همه چی داره، از آموزش ساخت یه اتاق گرفته تا آموزش ساخت پرتغال با بلندر!
:) آفرین دوست خوبم امیدوارم روز به روز پیشرفت کنی و ما رو هم تو دیدن کارات سهیم کنی که لذت می بریم
موفق باشی :11:
Saghol Tabrizli Qardas :31:
ادامه بده، مهم اینه که علاقه داری :10:
اینجور نظر ندین! آدم دلش میخواد ساعت 12 شب بشینه بلندر کار کنه! :d
ممنون از همتون
سن ده تبریزلی سن؟ پس تبریزلی ده آز در بوردا!
rezarrrr
13-02-2012, 00:32
کارت نامبر 1
gardash sag ol
rezarrrr
13-02-2012, 00:32
اینا رو واسه خودت کار میکنی؟ واسه وقتای بیکاری؟ واسه این سیبه چقدر وقت گذاشتی:13:
mamadyazdani
13-02-2012, 02:20
ترشی نخوری یه چیزی میشی آفرین ادامه بده
اینا رو واسه خودت کار میکنی؟ واسه وقتای بیکاری؟ واسه این سیبه چقدر وقت گذاشتی:13:
آره. من بیشتر برنامه نویسی کار میکنم، هرچند چند روزه که به اینا بیشتر علاقه مند شدم! این سیب هم چون میخواستم خودمم کمی باهاش ور برم، کمی زیاد طول کشید. شاید یه ساعت! ولی الان فکر کنم در عرض دو دقیقه بتونم!
kamron_devil
13-02-2012, 10:54
برنامه اینترنت دانلود منجر ( internet download manager ) رو بگیر نصب کن وقتی ویدئو رو تو یک سایت play کردی ایکون اینترنت دانلود منجر میاد بالای ویدئوت بعد که روش کلیک کنی می تونی دانلودش کنی دیگه سایت ویدئو رو ببند. بعدا هر موقع حال کردی تماشا کن.
اینجور نظر ندین! آدم دلش میخواد ساعت 12 شب بشینه بلندر کار کنه! :d
ممنون از همتون
سن ده تبریزلی سن؟ پس تبریزلی ده آز در بوردا!
یوخ، اورمیه دن . :11:
راستی یه نکته برو تو سایتها بگرد ویدئوهای آموزشی شرکت LYNDA رو حتما دانلود کن
فوق العاده خوب و دقیق آموزش میدن، البته نمی دونم برای بلندر هم آموزش دارن یا نه ولی
چون شرکت بسیار معتبریه و اکثر نرم افزارها رو آموزش میدن احتمال زیاد آموزش بلندر هم داشته باشن
برنامه اینترنت دانلود منجر ( internet download manager ) رو بگیر نصب کن وقتی ویدئو رو تو یک سایت play کردی ایکون اینترنت دانلود منجر میاد بالای ویدئوت بعد که روش کلیک کنی می تونی دانلودش کنی دیگه سایت ویدئو رو ببند. بعدا هر موقع حال کردی تماشا کن.
آره، دارم، هرچند باز برای لینوکس نیست! ولی افزونههایی واسه فایرفاکس هست که این کارو میکنن. ولی مشکل من اینه که ای دی اس ال ما محدوده و فقط شبا از ساعت 2 تا 8 رایگانه. پس تنها چاره اینه که یه بار تا ساعت 2 بیدار بمونم، بعد وقتی دو شد بزنم شروع شن. به هر حال ممنون به خاطر پیشنهادت. راستی، اون p30learning که میگفتی رو دیدمش قبلا، انصافا خیلی سایت خوبیه. فیلم های آموزشی انگلیسی داره که هیچ جایی پیدا نمیشه! آمورش بلندر رو هم از اونجا دانلود میکنم، ولی حدود 11 گیگه! پس تا یه هفته باید خودم کار کنم تا نصف بقیش دانلود بشه! این نصف دومی اصلی ترین قسمت هاست، به همین خاطر حدود 8 - 9 گیگش همیناست! تا حالا مقدماتی رو فقط دیدم! :d
راستی یه نکته برو تو سایتها بگرد ویدئوهای آموزشی شرکت LYNDA رو حتما دانلود کن
فوق العاده خوب و دقیق آموزش میدن، البته نمی دونم برای بلندر هم آموزش دارن یا نه ولی
چون شرکت بسیار معتبریه و اکثر نرم افزارها رو آموزش میدن احتمال زیاد آموزش بلندر هم داشته باشن فیلم های آموزشی برنامه نویسی این شرکت رو دیدم. البته تا حالا دانلودش نکردم، ولی مثل اینکه خیلی خوبه. ولی فعلا تا یه هفته دانلودام تموم نمیشن! این یه هفته رو هم باید تحمل کنم! البته خوبه که دانلود نمیشن! چون جمعه قرار یه مسابقه برنامه نویسی بدم که بهتره تا اون موقع کمی (فقط کمی!) اینا رو بذارم کنار! ممنون از پیشنهادت.
امروز حوصله نداشتم، اومدم اینجا کلا حال و هوام عوض شد! ممنون به خاطر هر کمکی که بهم کردین!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.