مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری در مورد خرید مانیتور 23 اینچ فول اچ دی ال جی
liverpooli
12-02-2012, 22:10
سلام
من میخوام یه مانیتور ال جی 23 اینچ فول اچ دی بگیرم به قیمت 250 هزار تومن. به نظرتون چطوره؟ کارت گرافیک من nvidia geforce 9600 است که hdmi رو ساپورت نمیکنه . آیا در این زمینه مشکلی ایجاد میکنه؟ یعنی کیفیت تصویر رو خراب نمیکنه؟
ممنون.
mamadyazdani
13-02-2012, 01:09
سلام طبیعطا بدونه hdmlکیفیت کمتد میشه ولی قابله قبول هست و زیاد مشکل برات ایجاد نمیکنه .انتخابتم خوبه
دوست عزیز شما نیازی به وصل کردن صفحه نمایش با HDMI نداری.فقط کافیه که صفحه نمایش و کارت گرافیک هردو از DVI پشتیبانی کنند تا از کیفیت کامل Full HD بهره ببرید.کارت گرافیک شما که مطمئنآ خروجی DVI داره.اگه مدل صفحه نمایش رو ذکر کنید بهتر میشه نظر داد.
liverpooli
13-02-2012, 13:05
D2342P نام کامل محصول هست . ضمن اینکه بعضی جاها اینو با قیمت 330 میدن . این اختلاف قیمت برا چیه؟
D2342P نام کامل محصول هست . ضمن اینکه بعضی جاها اینو با قیمت 330 میدن . این اختلاف قیمت برا چیه؟
خوشبختانه این مدل صفحه نمایش ورودی DVI داره و شما هیچ مشکلی نخواهید داشت.در مورد اختلاف قیمت هم اطلاعی ندارم.
liverpooli
14-02-2012, 13:16
راست میگن برای ویگردی ال سی دی بهت از ال ای دی است؟
happyfeat
14-02-2012, 16:11
بنده تا حالا یه همچین نظریه جالبی رو نشنیدم:46:
دلیل برتری رو که شنیدید چی بوده دوست من ؟؟!!:11:
liverpooli
14-02-2012, 20:04
بنده تا حالا یه همچین نظریه جالبی رو نشنیدم:46:
دلیل برتری رو که شنیدید چی بوده دوست من ؟؟!!:11:
توی همین انجمن بعضی دوستان میگفتن به خاطر روشنایی و کنتراست بالای LED به خصوص فول اچ دی ها بیشتر مناسب بازی هست تا وبگردی و خواندن متن. من هم میخواستم بدونم تا حالا کسی به چنین موردی برخورد کرده؟
erfan_abedi_CB
19-02-2012, 16:33
مانیتور خیلی خوبیه . اگه بتونی 330 گیرش بیاری خیلیییی عالی هست :18:
به نظر من این اختلاف قیمتها به این خاطره که بعضی از نمایندگیها حاضرن سود خودشون رو پایین بیارن و فروششون رو بالاتر ببرن . البته اونا هم ضرر نمیکنن چون در نهایت به خاطر فروش بالاشون احتمالا" یه پورسانت خوب میگیرن.
اگه از نمایندگی رسمیش این قیمت رو داری راجع به سالم و خوب بودن مانیتورت نگران نباش چون نمایندگی رسمی هیچ برندی جنس مشکلدار نمیاره .
ولی چون قیمتی که اینجا بهت داده حدود 100 تومن ارزونتره یکم عجیبه و بهت توصیه میکنم قبل از خرید از نماینده بودن اون فروشگاه و داشتن گارانتی مادیران مطمئن بشو .
erfan_abedi_CB
19-02-2012, 16:52
دوست عزیز نکته ای که در مورد وبگردی وجود داره اینه که چون موقع وبگردی کاربر چندین ساعت پشت سیستم میشینه و ممکنه چشمش خسته بشه بهتر هست که روشنایی مانیتورش رو طوری تنظیم کنه که نور کمتری از مانیتور به چشم بر خورد کنه و روشنایی تصویر کمتر باشه و این موضوع هیچ ربطی به led یا lcd بودن مانیتور نداره چون در هر دو مورد کاربر میتونه تنظیمات روشنایی صفحه مانیتور رو تا جائیکه راحته و به چشمش آسیب نمیرسه ، کم کنه و تغییر بده.
velvet revoulver
19-02-2012, 17:14
سلام
من میخوام یه مانیتور ال جی 23 اینچ فول اچ دی بگیرم به قیمت 250 هزار تومن. به نظرتون چطوره؟ کارت گرافیک من nvidia geforce 9600 است که hdmi رو ساپورت نمیکنه . آیا در این زمینه مشکلی ایجاد میکنه؟ یعنی کیفیت تصویر رو خراب نمیکنه؟
ممنون.
سلام...
یه نگاهی هم به IPS226V بندازید مدل بسیار خوبیه...کیفیت تصویر ورنگش از اکثر مانیتورهای بازار بهتره چون پنلش IPS هست که قدرت نمایش 16 میلیون رنگ واقعی رو داره و مشکل زاویه دید که تو همه ی پنلهای TN وجود داره رو نداره..البته بخاطر ذات پنلهای IPS سرعت پاسخگویی تصویرش (response time) از پنلهای TN پایین تره..... قیمتش هم فکر کنم زیر 300 تومن باشه...اگه تهران هستید میتونید با مراجعه به فروشگاه هایپر استار کیفیت تصویرش رو از نزدیک در کنار مانیتورهای دیگه که TN هستند ببینید...
persiantoolsbaz
20-02-2012, 12:01
سلام...
یه نگاهی هم به IPS226V بندازید مدل بسیار خوبیه...کیفیت تصویر ورنگش از اکثر مانیتورهای بازار بهتره چون پنلش IPS هست که قدرت نمایش 16 میلیون رنگ واقعی رو داره و مشکل زاویه دید که تو همه ی پنلهای TN وجود داره رو نداره..البته بخاطر ذات پنلهای IPS سرعت پاسخگویی تصویرش (response time) از پنلهای TN پایین تره..... قیمتش هم فکر کنم زیر 300 تومن باشه...اگه تهران هستید میتونید با مراجعه به فروشگاه هایپر استار کیفیت تصویرش رو از نزدیک در کنار مانیتورهای دیگه که TN هستند ببینید...
من هم با نظرت موافقم . در حال حاضر IPS226V یکی از بهترین مانیتورهای بازار هست .
لینک مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsanyacoza0021
20-07-2012, 19:35
سلام
منم دنبا متنیتور 23 اینچ خوب هستم
نظر خودم رو E2391VR LG هست
به نظر شما چطوره؟ کیفیت تصویر برام مهمه و کار گرافیکی هم میکنم
ehsanyacoza0021
20-07-2012, 19:35
اگه متنیتور 27 اینچ خوب هم سراغ دارین که قیمتش در همین حد است هم معرفی کنید
hamid_IT63
22-07-2012, 15:16
سلام
منم دنبا متنیتور 23 اینچ خوب هستم
نظر خودم رو E2391VR LG هست
به نظر شما چطوره؟ کیفیت تصویر برام مهمه و کار گرافیکی هم میکنم
E2391VR که عالیه همه مشخصاتش ولی 200 تومن از این مدل IPS226 که دوستان معرفی کردن گرونتره . اگه برات قیمتش مهم نیست و دنبال یه مانیتور خاص با تمام امکانات هستی مدل E2391VR وگرنه همون IPS226 هم نسبت به پنلهای IPS دیگه قیمتش مناسبتره و توی رنج قیمتش خوبه .
به نظر من اگه کار گرافیکی میکنی همین IPS226 رو بخر چون برای نمایش رنگ واقعی تصاویر و کارهای گرافیکی مانیتور خوبیه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.