مشاهده نسخه کامل
: حذف فیلد از دیتابیس سر یک زمان معین به صورت اتوماتیک
سلام دوستان من بخشی تو سایت دارم به نام عضویت وقتی کاربر می خاد عضو شه لحظه ثبت نام کاربر توی دیتابیس با
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثبت می شه حالا من می خام اگه کاربر تا یک هفته بعد ثبت نام وارد اکانت خود نشد اون فیلد به صورت خود به خود از دیتابیس حذف شه
حالا سوال من اینه آیا اصلا چنین چیزی امکان داره و اگه داره چطوری باید این کار رو انجام داد .
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید :11:
parstech
13-02-2012, 15:30
در پنل مدیریت سرور، cPanel، بخشی به عنوان cron job وجود داره (سایر کنترل پنل ها در خاطرم نیست) شما میتونید برنامه حذف رکودهایی که ثبت نام شون تایید نشده رو در این بخش قرار بدید و در تنظیماتش مشخص کنید که در چه توالی زمانی (مثلن هر ساعت یا هر روز... یکبار) این برنامه اجاره بشه.
cron job در مرحله آخر استفاده میشه. استارتر چیز دیگه ای مد نظرشون هست.
@استارتر:
بله همچین کاری تحت شرایطی تقریباً به راحتی امکانپذیر است.
فقط شرطش اینه که باید CMS شما بعد از اولین لاگین نشانه ای در دیتابیس باقی بذاره، تا از روی اون نشانه پی برد که آیا کاربر لاگین کرده یا خیر.
در مرحله بعد توسط PHP و با ارسال کوئری به دیتابیس تمام سطرهایی که اون نشانه رو ندارند و یک هفته از تاریخ ثبت نامشون گذشته رو پاک می کنیم.
CMS تون چیه؟
cms نیست خودم نوشتم اتفاقا داره هم فیلد تایمم داره برای ثبت لحظه ثبت نام و هم یه فیبد داره به نام استاتوس که بین 0 و 1 هست و 0 یعنی غیر فعال و 1 هم فعال
خوب دیگه کاری نداره، توضیح دادم که چیکار کنید:
"در مرحله بعد توسط PHP و با ارسال کوئری به دیتابیس تمام سطرهایی که اون نشانه رو ندارند و یک هفته از تاریخ ثبت نامشون گذشته رو پاک می کنیم."
tasnim68
19-02-2012, 02:48
خب برفرض اسکریپت "در مرحله بعد توسط PHP و با ارسال کوئری به دیتابیس تمام سطرهایی که اون نشانه رو ندارند و یک هفته از تاریخ ثبت نامشون گذشته رو پاک می کنیم." رو نوشتیم؛ چجوری باید سر ساعت اجراش کنیم؟
خب برفرض اسکریپت "در مرحله بعد توسط PHP و با ارسال کوئری به دیتابیس تمام سطرهایی که اون نشانه رو ندارند و یک هفته از تاریخ ثبت نامشون گذشته رو پاک می کنیم." رو نوشتیم؛ چجوری باید سر ساعت اجراش کنیم؟
من یه روشی پیدا کردم وقتی کاربر می خاد عضو شه این 3 تا فیلد باید باشه تو دیتابیس (وضعیت کاربر : غیر فعال = 0 , تازه ثبت شده = 1 , تایید شده = 2 )(تاریخ ثبت نام)(تاریخ اتمام ثبت نام = 1 هفته بعد از تاریخ ثبت نام)
الان که این اطلاعات ثبت شد اگه کاربر تا 1 هفته بعد ثبت نام وارد سایت شد وضعیت کاربریش به 2 تغییر می کنه یعنی تایید شده و تاریخ اتمام هم که 1 هفته بعد ثبت نام بود 0 می شه
ولی اگه بعد از 1 هفته وارد اکانتش شد اول چک می کنی اگه تاریخ اتمام کوچکتر از تاریخ اون روز بود وضعیت اکانت 0 می شه یعنی غیرفعال و یه پیامی به کاربر نشان داده می شه که باید به مدیر ایمیل بزنه تا اکانتش فعال شه :40:
یه فکر من بود شاید روش های بهتری هم وجود داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.