ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست مشاوره در مورد هارد اکسترنال

p30time
12-02-2012, 21:24
با سلام خدمت همه دوستان

من یک هارد 1 ترابایت اکسترنال (بدون آداپتور) میخواستم.

در حال حاضر لپ تاپم USB 3.0 نداره، ولی شاید در آینده لپ تاپ رو عوض کردم!

میخواستم بدونم پیشنهاد شما چه برندی هست؟

من اینو یه جا دیدم: SILICON POWER / 1TB USB 3.0 Diamond D10

قیمتش هم پایین تر از بقیه بود و زده بود در حالت USB 2.0 سرعت انتقال 480 mb/sec هستش!! به نظر درست نمیاد؟!

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید، با تشکر فراوان

ata.royalfalcon
12-02-2012, 21:43
با سلام خدمت همه دوستان

من یک هارد 1 ترابایت اکسترنال (بدون آداپتور) میخواستم.

در حال حاضر لپ تاپم USB 3.0 نداره، ولی شاید در آینده لپ تاپ رو عوض کردم!

میخواستم بدونم پیشنهاد شما چه برندی هست؟

من اینو یه جا دیدم: SILICON POWER / 1TB USB 3.0 Diamond D10

قیمتش هم پایین تر از بقیه بود و زده بود در حالت USB 2.0 سرعت انتقال 480 mb/sec هستش!! به نظر درست نمیاد؟!

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید، با تشکر فراوان

سلام
برای هارد پرتابل اتنخاب اول وسترن مدل my passport essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که فقط usb3 هست ولی با usb2 هم سازگاری کامل دارد . دقت کنید کنید که مدلهایی که SE ندارد در واقع 500 گیگی هستند . این مدل به هیچ عنوان ضد ضربه نیست و بدنه اش به راحتی خط و خش میافته پس بهتره که یک کیف هم همراهش بخرید . این مدل قابلیت قفل گذاری و رمزنگاری رو دارد . بطوریکه با قفل کردن هارد دیگر قابل فرمت کردن هم نیست .

اما پیشنهاد بعدی سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که با توجه به نوع کارتریجی که همراهش هست با usb2 هست یا usb3 . بعبارت دیگه انتهای هاردهای سیگیت سری گوفلکس قابل جدا شدن هست مثل عکس زیر .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که امکان نصب انواع کارتریج مثل esata و firewire و usb2 و usb3 را فراهم میسازد . البته داخل جعبه اش یا کارتریج usb2 هست یا usb3 و برای بقیه کارتریج ها باید جداگانه بخرید .
توصیه میشه که با کارتریج usb3 بخرید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر شما کمی بی دقت هستید بعبارت دیگه هارد رو گاهی زمین میندازید بهتره که دو مدل پیشنهاد شده رو فراموش کنید و از مدلهای ضد ضربه رو بخرید .

در حالت USB 2.0 سرعت انتقال 480 mb/sec هستش!! به نظر درست نمیاد؟!
این سرعت در حالت تئوری هست و در عمل خیلی کمتر از این حرفهاست !!!