مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک
سلام دوستان یه مشکلی واسم تو مکس پیش اومده اگه کسی میتونه کمک کنه....
فایلی که میخوام رندر بگیرم به علت استفاده زیاد از ابجکت های اماده حجمش زیاد شده(120 مگابایت) حالا تو
قسمت رندر تو لایت کش گیر میکنه و بعد برنامه بسته میشه موتور رندر هم --وی ری--
سلام
سیستمتون پائینه نه؟ 64 بیتی استفاده میکنید ؟رمتون چقدره؟
شما محیط ویوپورت رو از سنگینی تا حدی میتونید بیارید پائین ...
شما این کار رو انجام بدید بعد نتیجه رو بگید
برای افزایش سرعت در ویوپورت مدلها به صورت باکس دیده بشن.Shows objects as boxes میدونید که کجا رو میگم؟
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
در ضمن شما میتونید برای پروژهای سنگیی که رم رو اشغال میکنه و باعث هنگ کردن سیستم یا کرش بشه از تبدیل کردم اجسام به ------ استفاده کنید اگر خواستید اموزششو بذارم
یا حق
سلام
سیستمتون پائینه نه؟ 64 بیتی استفاده میکنید ؟رمتون چقدره؟
شما محیط ویوپورت رو از سنگینی تا حدی میتونید بیارید پائین ...
شما این کار رو انجام بدید بعد نتیجه رو بگید
برای افزایش سرعت در ویوپورت مدلها به صورت باکس دیده بشن.Shows objects as boxes میدونید که کجا رو میگم؟
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
در ضمن شما میتونید برای پروژهای سنگیی که رم رو اشغال میکنه و باعث هنگ کردن سیستم یا کرش بشه از تبدیل کردم اجسام به ------ استفاده کنید اگر خواستید اموزششو بذارم
یا حق
ram 6GB
cpu core i7
ویو پرت رو سبک کردم با اون روش که گفتین ولی حل نشد اگه تموزش ------ رو بزارین ممنون میشم
ram 6GB
cpu core i7
ویو پرت رو سبک کردم با اون روش که گفتین ولی حل نشد اگه تموزش ------ رو بزارین ممنون میشم
سیستم خوبی داری ولی حتما یه بار مکسو پاک کن دوباره نصب کن رمتم 6 کمه به نظرم بیا 4 گیگ دیگه اضافه کن:31:
آموزش هم براتون آپلود کردم آموزش از دوست خوبم بهزاد هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
b.zemiri
13-02-2012, 08:08
منم میخواستم بگم رم رو یه کم دیگه اضافه کن در ضمن حتما 64 بیت نصب کن چون 32 سه مگ رم بیشتر نمیشناسه مشکل منم همین بود رم رو اضافه کردم درست شد :)
منم میخواستم بگم رم رو یه کم دیگه اضافه کن در ضمن حتما 64 بیت نصب کن چون 32 سه مگ رم بیشتر نمیشناسه مشکل منم همین بود رم رو اضافه کردم درست شد :)
3 گیگ باید منظورت باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.