مشاهده نسخه کامل
: تبریک به مسعود عزیز *Batman*
AMIR.KIK
12-02-2012, 02:21
مسعود جان ناظر شدنت رو بهت تبریک میگم عزیز
الان دیدم که ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی شدی گفتم که یه تبریکی بهت گفته باشم :10::11:
خیلی خوشحال شدم
موفق باشی مسعود جان :40::40::40:
Karkas20
12-02-2012, 08:31
مسعود جان تبریکات
با ارزوی بهترین ها:40:
Serenity
12-02-2012, 09:02
:11:
مسعود عزیز تبریک میگم
:11:
سلام مسعودجان
تبریک می گم.
انشاءالله در تمام مراحل زندگی موفق باشی.:11::10::40:
مسعود جان تبریکات ما را هم پذیرا باشید
به امید موفقیت
mo_ho321
12-02-2012, 10:47
منم تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به مسعود جان تبریک میگم امیدوارم موفق باشه:11:
دیگه کسی جرات نمیکنه از نورتون انتقاد کنه سریع بن میشه:31:
Karkas20
12-02-2012, 11:35
منم به مسعود جان تبریک میگم امیدوارم موفق باشه:11:
دیگه کسی جرات نمیکنه از نورتون انتقاد کنه سریع بن میشه:31:
مسعود پسر فوق العاده عالی و خوبی هست
من که شش دنگی مخلص مسعود / هستم
Karkas20
12-02-2012, 11:44
سلام مجدد
دوستانی که در گروه گروه مخصوص کاربر های فعال انجمن، آنتیویروس و نرمافزارهای امنیتی
هستند / خواهشا بیایند و در این تایپیک به ناظر جدید / سمت جدید را تبریک بگویند
تبریک به ناظر انجمن انتی ویروس (( *Batman*)) عزیز و دوست داشتنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
مسعود پسر فوق العاده عالی و خوبی هست
من که شش دنگی مخلص مسعود / هستم
میدونم مسعود جان پسر فوق العاده ای هستن داشتم شوخی میکردم
حالا چرا خودتو انداختی وسط از جلو چشام گ...... شو
Karkas20
12-02-2012, 11:57
میدونم مسعود جان پسر فوق العاده ای هستن داشتم شوخی میکردم
حالا چرا خودتو انداختی وسط از جلو چشام گ...... شو
عجب !
بهتره شوخی و مزاح را کم کنیم علی / وگرنه الان یکی میاد پست میده ، لطفا تاپیک را از روال اصلی خارج نکنید ! (( این روزا مُد شده ، ملت تِز اینجور پست ها را بدهند !!!))
دریغ از اینکه .......
پروفایل خدمتت میرسم تا درست با من حرف بزنی:13::31:
unknown47
12-02-2012, 12:05
منم بهت تبریک میگم مسعود جان!
:40:
به به مبارکه مسعود جان خیلی خوشحال شدم
:11::40:
عجب !
بهتره شوخی و مزاح را کم کنیم علی / وگرنه الان یکی میاد پست میده ، لطفا تاپیک را از روال اصلی خارج نکنید ! (( این روزا مُد شده ، ملت تِز اینجور پست ها را بدهند !!!))
دریغ از اینکه .......
پروفایل خدمتت میرسم تا درست با من حرف بزنی:13::31:
:31:
matin 99
12-02-2012, 17:35
سلام
تبریک صمیمانه من را هم پذیرا باش امیدوارم درتمام مراحل زندگی سلامت و موفق باشید.
*Batman*
12-02-2012, 18:50
عرض سلام و ادب دارم خدمت همه کاربران عزیز خصوصا دوستان مهربانم.
همونطور که بعضی از شما میدونید من مدتی غیبت داشتم و در خدمتتون نبودم.
بنابراین همینجا فرصت رو مغتنم میدونم تا از دوستانی که از من پاسخی دریافت نکردن عذرخواهی کنم.
از همه شما که من رو یاری و حمایت کردید صمیمانه تشکر میکنم.
از این به بعد بیشتر به کمک و همیاری شما نیاز خواهم داشت.چرا که به عقیده من مدیران و ناظران اصلی خود شما هستید.
جا داره اینجا از زحمات دوست عزیزم محمدرضا(Dr Haniball) که ناظر قبلی انجمن بودن تشکر کنم.
امیدوارم با همراهی و پشتیبانی شما عزیزان بتونیم انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی رو به محیطی به مراتب تخصصی تر،منظم تر و در عین حال صمیمانه تر تبدیل کنیم.
سلام به همگی و *Batman* عزیز
ابتدا تشکر میکنم بابت زحمات ناظر خوب سابقمون جناب Dr Haniball ، که همه ما از ایشون مطالب مفید و ارزنده ای فراگرفتیم، من چون زمان تودیع جناب Dr Haniball اینجا نبودم، بنابراین فرصت را غنیمت شمردم تا همینجا از ایشون تشکر بکنم، و امیدورام که همیشه موفق و سلامت باشند.:11:
و همچنین تبریک گرم نثار جناب *Batman* عزیز، و این انتخاب شایسته را به ایشون و همه بچه های فروم تبریک عرض میکنم و خوشحالیم که حضور ایشون را در کنارمون احساس میکنیم. و امیدورام که این روند مناسب فروم همچنان ادامه داشته باشه و با حضور جناب *Batman* هم بهبود پیدا بکنه.
عرضی نیست، آرزوی موفقیت برای ناظر جدید و همه دوستان دارم:11:
سلام خدمت همه دوستان این تاپیک خصوصا مسعود جان
من هم به نوبه خودم این انتخاب بجا و درست رو خدمت همه عزیزان خصوصا دوست و استاد عزیزمون مسعود جان تبریک عرض میکنم
و امیدوارم با حضور ایشون روند تاپیک بهتر و مفید تر ادامه پیدا کنه .
با آرزوی موفقیت برای همه عزیزانم
سلام به همه ی دوستان فعال در این انجمن و خصوصاً مسعود جان
من هم به نوبه خودم مانند تمامی دوستان عزیز به سمت جدید آقا مسعود عزیز تبریک عرض می نمایم. امیدوارم همیشه در کارهایت موفق باشی . ما دوستان فعال در این انجمن نیز با شما همکاری لازم را داریم.:46:
برای همه ی عزیزان فعال در این انجمن (خصوصاً مسعود جان ) طول عمر با عزت آرزومندم.
شاد باشید:40:
gharibe63
12-02-2012, 21:36
سلام
ببخشید دیررسیدم منزل:sad:
مسعود جان تبریک من را هم پذیرا باشید:40::40::40::40:
سلام عزیز:40:
من هم انتخاب شما را به عنوان ناظر انجمن آنتیویروس و نرمافزارهای امنیتی تبریک عرض میکنم و امیدورارم که همیشه و در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید.:11:
kaivanika
13-02-2012, 03:14
مبارکِ آقــــا
frankval
13-02-2012, 18:41
ايشالا در مرحله بعدي به Superman ارتقا پيدا كني!
تبريك:)
omid-p30
14-02-2012, 14:35
تبریک من رو هم پذبرا باش.
ایشالاه همیشه موفق باشی.
سلام
من هم به نوبه خودم تبریک می گم امیدوارم خوش بخت بشی (!):10:
مسود کیه نمیشناسمش؟! :31:(شوخی)
منم تبریک میگم.
حالشو ببر با آرزوی موفقیت. :11:
D o l f i n
15-02-2012, 12:17
منم بهتون تبریک میگم
موفق باشید
من هم به نوبه خودم تبریک می گم امیدوارم خوش بخت بشی (!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
مگه مسعود رو شوهرش دادیم :دی
من یکبار تبریک گفتم خدمت مسعود جان ، حالا اگه همه اینجا پست بدن و تبریک بگن و من هیچی نگم خیلی بی ادبیه..
بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــاز هم تبریـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک مسعود جان ایشالله خوشبخت بشی :دی
شوخی هامو جدی نگیرین من همتون رو دوس دارم خدایی..
شاد باشید..:)
سلام
هر چند من تازه كارم و زشته توي چنين تاپيكي پست بزنم ولي بيخيال
آقا مسعود بنده شما را نميشناسم ولي وقتي اين همه ديگران از شما تعريف ميكنند نشان از خوب بودن و آقايي شماست
بنده هم به شما تبريك عرض ميكنم اين سمت را اميدوارم در تمامي مراحل زندگيت موفق و پيروز باشي
شاد باشي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.