PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برس و شانه رو چطوری تمیز کنیم؟

Переклад не
11-02-2012, 21:53
سلام دوستان بارها و بارها برس جدید خریدیم به خاطر اینکه معمولا برس در عرض سه چار ماه غیر بهداشتی میشه
راهی برای تمیز کردنش هست؟

Переклад не
12-02-2012, 22:10
دوستان نظری ندارید؟ نکنه کسی از شونه و برس و این چیزا استفاده نمیکنه؟:دی

dokhtareironi
12-02-2012, 22:55
سلام
من هر دفعه حموم میرم با خودم برسم رو میبرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر 4 یا 5 ماه یک بار هم عوضش میکنم
فکنم برس من همیشه تمیز باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran_286
13-02-2012, 00:25
سلام

میتونی پد الکلی از داروخانه بگیری و ضد عفونیش کنی یا با الکل و پنبه

ولی اگر مو زیاد لاش گیر کرده راهی به جز تعویض نداری

در ضمن نوک برس باید گرد باشه تا به ریشه مو آسیب نزنه و برس آهنی باشه و پلاستیکی نباشه

amir_rahmani
14-02-2012, 00:52
بعده 4 ماه تعویض می کنیم معمولا:دی
ولی برای استفاده هفتگی یا روزانه ببریمش حموم با خودمون بهتره

ملا نصرالدین
15-02-2012, 09:46
هر روز که موهاتو شونه میکنی همان موقع هم موهای برست رو ازش بگیر
بعد حمام که میری ببر با خودت بشور.از پد الکلی هم بعدش استفاده کن

ولی یک بار دکتر مظاهری میگفت اینکه میرویم حمام و سرمون رو با شامپو میشوریم این نظافت مو های سر نمیشه.برای نظافت مو باید با برس های پلاستیکی که سرش مثل چوب کبریت نیست و صاف هست در حمام سرمان را بشوریم تا بشه گفت نظافت
دقیقا جمله ای که گفت این بود که کسانی که میروند حمام و سرشون رو میشورند (بدون برس) و میگویند نظافت کردیم خودشون رو مسخره کردند باید بنشینند قاه قاه به خودشون بخندند

پس به اینکه حالا برس حتما ضدعفونی شده باشه و... زیاد گیر نده

Переклад не
15-02-2012, 09:56
منظورتون از آهنی بودن برس همون میله یا سوزن هاشه؟یا کل برس؟

mehran_286
16-02-2012, 23:29
منظورتون از آهنی بودن برس همون میله یا سوزن هاشه؟یا کل برس؟

منظور سوزن های نوکش هست که با مو برخورد داره:10:

*Batman*
17-02-2012, 18:55
.برای نظافت مو باید با برس های پلاستیکی که سرش مثل چوب کبریت نیست و صاف هست در حمام سرمان را بشوریم تا بشه گفت نظافت
دقیقا جمله ای که گفت این بود که کسانی که میروند حمام و سرشون رو میشورند (بدون برس) و میگویند نظافت

سلام
در ضمن نوک برس باید گرد باشه تا به ریشه مو آسیب نزنه و برس آهنی باشه و پلاستیکی نباشه

سلام.
من متوجه نشدم کدوم برس بهتره؟! پلاستیکی؟آهنی؟سر کبریتی؟ سر ساده؟:23:

mehran_286
18-02-2012, 00:11
سلام.
من متوجه نشدم کدوم برس بهتره؟! پلاستیکی؟آهنی؟سر کبریتی؟ سر ساده؟:23:

سلام

سر کبریتیه آهنی

Arioman
27-09-2015, 22:00
سلام به همه دوستان

اقا من در مورد برس خیلی تحقیق کردم ، دیدم تقریبا به اتفاق نظر میگن که برس بهتره چوبی باشه و سر دندانه های اون گرد باشه تا به پوست سر صدمه نزنه

حالا چرا ؟؟ چون میگن برس پلاستیکی و فلزی هنگام شانه کردن الکتریسته ساکن تولید میکنه و باعث تشدید موخوره و ظریف تر کردن موها میشه که با توجه به اینکه وقتی برس میکشی اگه دقیق بکشی صدای جرفه های ریزی میاد و چسبندگی خاصی بین موها و دندانه ها حس میکنی به نظر درست میاد

بگذریم من رفتم یه برس چوبی خریدم که همه چی بغیر از اون نگه دارنده دندانه ها ک پلاستیک انعطاف پذیره بقیه اش از چوبه به 24 تومن

وقتی اوردمش خونه یه چیزی نظرم رو جلب کرد !! اینکه از چوب هستش دیگه نمیشه مثه برس های فلزی و پلاستیکی برداشت بردش حمام یا راحت گرفتش زیر اب گرم و تمیزش کرد که !! :n13:

کسی برس چوبی داشته ؟ چطور تمیزش میکنن ؟؟!

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-09-2015, 08:39
سلام به همه دوستاناقا من در مورد برس خیلی تحقیق کردم ، دیدم تقریبا به اتفاق نظر میگن که برس بهتره چوبی باشه و سر دندانه های اون گرد باشه تا به پوست سر صدمه نزنه
حالا چرا ؟؟ چون میگن برس پلاستیکی و فلزی هنگام شانه کردن الکتریسته ساکن تولید میکنه و باعث تشدید موخوره و ظریف تر کردن موها میشه که با توجه به اینکه وقتی برس میکشی اگه دقیق بکشی صدای جرفه های ریزی میاد و چسبندگی خاصی بین موها و دندانه ها حس میکنی به نظر درست میاد
بگذریم من رفتم یه برس چوبی خریدم که همه چی بغیر از اون نگه دارنده دندانه ها ک پلاستیک انعطاف پذیره بقیه اش از چوبه به 24 تومن
وقتی اوردمش خونه یه چیزی نظرم رو جلب کرد !! اینکه از چوب هستش دیگه نمیشه مثه برس های فلزی و پلاستیکی برداشت بردش حمام یا راحت گرفتش زیر اب گرم و تمیزش کرد که !! :n13:
کسی برس چوبی داشته ؟
چطور تمیزش میکنن ؟؟!سلام
1- برای اینکه برس یا شانه ی پلاستیکی الکتریسیته ی ساکن نگیره کافیه قبل از شانه زدن , کمی آب بگیرین روش و بتکونینش و شانه بزنید
2- برای تمیز کردن برس از مسواک کهنه استفاده کنین
اول بدون آب ریختن روی برس فقط با مسواک همه ی موها رو بردارین تا دیگه مویی روی برس نباشه
بعدش برای تمیز کردنش از شوره و چربی و غیره کافیه نصف قاشق مایع ظرفشوئی رو در یک نعلبکی با آب ولرم قاطی کنین و با مسواک برس رو بشورید و آب کشی کنید
اگر برس چوبی هست شستشو رو طول ندین
3- برس چوبی رو برای حمام استفاده نکنید
بنده نمیدونم چرا برس میبرید حمام اما اگر برای شانه زدنِ موی بلند زیر دوش هست پس از شانه ی پلاستیکی استفاده کنین
اگر هم موهاتون کوتاهتر از 4 سانت هست میتونین اول موها رو خیس کنین و بعدش شامپو بزنین و با دست موها رو مالش بدین تا شامپو پخش بشه روی همه ی موها بعدش با شانه پلاستیکی که به کف دست میچسبه ,آروم موها و پوست سر رو شانه کنین . این شانه ها برای اونهائی که پوست سرشون شوره میزنه خیلی مفید هست . دست فروشها دارند و مغازه های لوازم بهداشتی و وسائل حمام
عكسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]