مشاهده نسخه کامل
: برای خرید سیستم صبر کنیم یا اقدام کنیم؟ مساله این است
سلام دوستان من دو هفته پیش همون موقع که دلار یهو رفت بالا میخواستم سیستم بخرم ولی با دیدن قیمت ها شوکه شدم و دست کشیدم الان هم یه سیستم اوراق دارم که مال 80 یا 82 هست(سال خرید) فقط میشه یه سری کار ساده باهاش انجام داد بیشتر بدرد دانلود شبانه روزی میخوره تا کاره دیگه ای میخواستم بدونم به نظر اساتید ارزش داره تا اردیبهشت خرداد 91 صبر کنم تا هم شاید شاید قیمت بیاد پایین و هم قطعه جدید بیاد یا اینکه همین الان بخرم؟
ممنون
Moahammad_sdt
11-02-2012, 18:11
به قیمت دلار بستگی داره شما می تونید برای اینکه ببینید کی حباب دلار شکسته می شه اخبار تلویزیون خصوصا 20:30 رو دنبال کنید تا ببینید کی مسئولین قصد دارند که این آشفته بازار را بر ما منت نهند و سامان بخشند.
به این آدرس هم مراجعه کنید بنا بر این خبر شما باید تا اردیبهشت صبر کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samijazini
11-02-2012, 18:17
به نظر من هم اگر عجله ای نداره فعلا صبر کن چون اکنون افزایش قیمت نداریم پس صبر کن تا ببینیم قیمتها پایین میاد یا نه؟
والا دولت که یه بار سعی کرد بیار پایین که فقط برای یکی دو روز یه مقدار قیمت ها کاهش پیدا کرد اما الان دوباره برگشت به همون گرونی دو هفته پیش
به خاطر همین هست که میپرسم چون اگر تا اون موقع قطعه وارد نکنن یا بهتر بگم نتونن وارد کنن با کمبود قطعه مواجه میشیم که خود این باعث افزایش قیمت میشه
MATRIX reloaded
11-02-2012, 20:44
با این وضع آشفته بازار به نظرم تا پایان بهار یا اواسط تابستان هیپ کاهش قیمتی را مشاهده نخواهیم کرد.
قیمت دلار باز روی 2000 قرار گرفته که وضع رو بشدت وخیم کرده
و البته در مورد هارد هم گفتن که تا پایان 2012 قیمتش پایین نمیاد. خلاصه تا سال 2013 هم وضعیت بازار جهانی و هم داخلی خرابه
به نظر من تا اردیبهشت یا خرداد صبر کنی بهتره ....هم قطعات جدیدتر میان و ارزش نداره الان با این قیمتا ادم بخواد پولی خرج کنه
بالاخره تا اون موقع قیمتا پایین تر میان ........
ali_agha1981
11-02-2012, 22:48
osmaan عزیز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اشتباه نکن... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم میخوام اسفند ماه سیستم جمع کنم...
مطمئن باش قیمت ها پایین نمیاد بلکه بالاتر هم خواهد رفت..چون دلار به هیچ وجه به 1200 تومان بر نخواهد گشت..
ایران هم ، هر روز تحت فشار و تحریم هست..بانک مرکزی تحریم شد ..نفت هم داره تحریم میشه...
پیش بینی من این هست دلار در بهار 91 بالای 2000 تومان هست و قیمت ها حداقل دو برابر شده و همونطور که خودت گفتی بازار دچار کمبود قطعه خواهد شد و عدم واردات قطعات با این قیمت دلار و عدم تقاضا برای خرید ..باعث میشه قیمت ها نجومی بشه....پس فورا اقدام به خرید کن که مطمئن باش ضرر نمیکنی..من خودم میخوام قبل از عید تا 800 تومن کیس بخرم..
مرسی از همتون
والا بدجوری تو دو راهی موندم سیستمی که من میخواستم بخرم بدون مانیتور اسپیکر کیبورد موس هارد و ODD بود که میشد چیزی حدود 1600 تومن پس بنابراین بالا بودن هارد روی من فعلا تاثیری نمیزاره ولی چرا تو دو راهی موندم علتش اینه که خیلی زوره برای یه سیستم که درواقع 800 تومن هست 1600 تومن بدی و اصلا هم نمیدونم بازار به کدام سمت میره
Pedram_IR
12-02-2012, 13:56
بدبختی اینه که ظاهرا وارداتی هم نیست و همه دارن جنس های سابقشون رو می فروشن و اگر جنسی تموم بشه دیگه گیر نمیاد.
من دنبال سی پی یو 2500k بودم، تا 2 هفته پیش همه داشتن ولی با قیمتهای بالا، گفتم صبر کنم ببینم نتیجه چی میشه، حالا هم قیمتش باز حدود 50 هزار تومن رفته بالا هم فقط دو سه تا مغازه دارن و اینا هم اگر تمام کنن احتمالا دیگه هیچ جا گیر نمیاد.
جریان این قضیه چیه؟ آیا واقعا دیگه باید فاتحه واردات قطعات رو بخونیم؟ چرا شرکتها دیگه واردات انجام نمی دن؟
Devicestreet
12-02-2012, 14:11
آقا حالا که اینجا بحث قیمت داغه قیمت روز core i7 2500k 2600k رو اگه می شه بدین:40:
yasser1680
12-02-2012, 14:20
بدبختی اینه که ظاهرا وارداتی هم نیست و همه دارن جنس های سابقشون رو می فروشن و اگر جنسی تموم بشه دیگه گیر نمیاد.
من دنبال سی پی یو 2500k بودم، تا 2 هفته پیش همه داشتن ولی با قیمتهای بالا، گفتم صبر کنم ببینم نتیجه چی میشه، حالا هم قیمتش باز حدود 50 هزار تومن رفته بالا هم فقط دو سه تا مغازه دارن و اینا هم اگر تمام کنن احتمالا دیگه هیچ جا گیر نمیاد.
جریان این قضیه چیه؟ آیا واقعا دیگه باید فاتحه واردات قطعات رو بخونیم؟ چرا شرکتها دیگه واردات انجام نمی دن؟
چه خبره این قدر نگرانی! چه قدر ساده ای! انبار فروشنده ها پر از جنس هست، دارن سواستفاده میکنند از این ادولار:31:
اینا خودشون رو پاره میکنند و جنس به بازار نمیدن تا قیمتها بره بالا و حالش رو ببرند. این است تجارت کثیف!
The Jok3r
12-02-2012, 16:46
چه خبره این قدر نگرانی! چه قدر ساده ای! انبار فروشنده ها پر از جنس هست، دارن سواستفاده میکنند از این ادولار:31:
اینا خودشون رو پاره میکنند و جنس به بازار نمیدن تا قیمتها بره بالا و حالش رو ببرند. این است تجارت کثیف!
والا از اون طرف شنیدیم اگه کسی اینکارو کنه مغازش رو پلمپ میکنن!؟
والا اونا هم همین شایعات رو دوست دارن تا قیمتا رو هی ببرن بالا میگن داره قطعات تموم میشه هی
مشتری ها هجوم میارن برای خرید به قیمت خدا تومن می فروشن حالشو میبرن
میدونید ما خودمون مقصریم با این کارامون .........:41:همیشه همینجوری بودیم
Amin-Nasim
12-02-2012, 20:51
والا از اون طرف شنیدیم اگه کسی اینکارو کنه مغازش رو پلمپ میکنن!؟
کی به کیه
ممکنه کسی تو مغازش جنس انبار نکنه
ولی خونه شون که هست :31:
shahin_barca
12-02-2012, 21:04
آقا حالا که اینجا بحث قیمت داغه قیمت روز core i7 2500k 2600k رو اگه می شه بدین:40:
بیا عزیز اینم لینکش شش روز پیش 480 تومن ناقابل!
CPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینتل Intel Core i7 - 2600K 3.4~3.8 GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahin_barca
12-02-2012, 21:10
برادران عزیزتر از جان ...آقا همی الان بخری ضرر کردی و هم منفعت...این شد تناقض!!!
ولی اگه بازم قیمت $دلار$ برگرده به حالت اصلی بازم قیمتا بیشتر از حده....یعنی یک کالایی که اونور مرز 200تومن خریدو فروش میشه اینجا به دست منو شما 260 تومن میرسه...اینم به خیلی از چیزا بستگی داره! که عزیزان یه اشاره ای کردن.
.................................................. .................................................. ..........................................
ali_agha1981
12-02-2012, 21:30
من یه سوال داشتم..
الان دلار قیمتش رفته بالا مثلا قطعات کیس چقدر قیمتش بالا رفته ؟ چند درصد ؟
مثلا CPU دویست هزار تومانی چقدر گرون شده ؟
من تا قبل از گرون شدن دلار میخواستم اسفند ماه 800 تومان کیس جمع کنم... آیا کلا 100 تومان بیشتر باید بدم....؟؟ مرسی
MAGIDIYUM
12-02-2012, 21:35
بچه ها چند روز پیش بازار رضا بودم...یه مغازه قیمت 2500K رو به من 340 داد....به نظر شما بهتره بگیرم یا صبر کنم شاید امیدی به کاهش قیمت ها باشه اگه منطقی بخواهیم در نظر بگیریم بعد از اعلام نرخ 1226 تومن اگه قیمت ها هم بخواد به حالت اول برگرده باز هم چند درصدی رو قیمت قطعات میاد چون دلار 100 تومن گرونتر از سابق شده...مثلا همین 2500 با قیمت 260 تومن سابق ممکنه به قیمت 280 تا 285 تومن فروخته بشه...با این اوصاف من 55 تومن ضرر میکنم...آیا صلاح است و ارزش داره با این قیمت بخرم (((((((((البته به شرط اینکه اگه دوباره برم پیش مغازه دار .. همون قیمت بهم بده:31: اصلا یادم رفت کدوم مغازه بود فقط قیافه ی طرف یادمه)))))))) ....
یادش بخیر مهر ماه چه قدر قطعات ارزون بود....روزی 1000 بار به خودم میگم چرا اون موقع نخریدم
خدا نسل هر چی دلاله ارزه از زمین برداره که ما رو به خاک سیاه نشوندن:19:
الهی آمین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahin_barca
12-02-2012, 21:48
بچه ها چند روز پیش بازار رضا بودم...یه مغازه قیمت 2500K رو به من 340 داد....به نظر شما بهتره بگیرم یا صبر کنم شاید امیدی به کاهش قیمت ها باشه اگه منطقی بخواهیم در نظر بگیریم بعد از اعلام نرخ 1226 تومن اگه قیمت ها هم بخواد به حالت اول برگرده باز هم چند درصدی رو قیمت قطعات میاد چون دلار 100 تومن گرونتر از سابق شده...مثلا همین 2500 با قیمت 260 تومن سابق ممکنه به قیمت 280 تا 285 تومن فروخته بشه...با این اوصاف من 55 تومن ضرر میکنم...آیا صلاح است و ارزش داره با این قیمت بخرم (((((((((البته به شرط اینکه اگه دوباره برم پیش مغازه دار .. همون قیمت بهم بده:31: اصلا یادم رفت کدوم مغازه بود فقط قیافه ی طرف یادمه)))))))) ....
یادش بخیر مهر ماه چه قدر قطعات ارزون بود....روزی 1000 بار به خودم میگم چرا اون موقع نخریدم
خدا نسل هر چی دلاله ارزه از زمین برداره که ما رو به خاک سیاه نشوندن:19:
الهی آمین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون عزیز!
خودت که همه چیرو گفتی که:11:
MAGIDIYUM
12-02-2012, 21:59
یعنی 60 تومن ضرر بهتر از اینکه یه مدت شاید کوتاه یا بسیار طولانی برای افت قیمت صبر کنم؟؟؟؟:20:
البته من به دوستانی که در بازار آشنای خیلی خوب و با انصافی سراغ دارند (((که تعدادشون به انگشتان دست میرسه))) توصیه میکنم بسپارند به اون مغازه دار تا در یک لحظه که قیمت قطعه کشید پایین براتون یکی از جیب برداره و بعد باهاش حساب کنید...من خیلی هارو دیدم که اینجوری ضررشون رو جبران میکنن...مثلا همین 2500 قیمتش سه هفته پیش برای چهار ساعت 289 تومن بود...ولی ما که اون موقع نه خبر داشتیم نه آشنا:41:
ali_agha1981
12-02-2012, 22:40
خدا نسل هر چی دلاله ارزه از زمین برداره که ما رو به خاک سیاه نشوندن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الهی آمین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دلال چیه ؟ واقعا فکر میکنی اگه دلار شده دو هزار تومان... کار دلاله ؟؟ دلال 1% هم تاثیر نداره ...
عزیزم خانه از پای بست ویران است...:13:دنبال علت باید گشت نه معلول...
باید نسل کسایی از زمین برداشته بشه که مارو به این خاک سیاه و بدبختی نشوندن...
من یه سوال داشتم..
الان دلار قیمتش رفته بالا مثلا قطعات کیس چقدر قیمتش بالا رفته ؟ چند درصد ؟
مثلا CPU دویست هزار تومانی چقدر گرون شده ؟
من تا قبل از گرون شدن دلار میخواستم اسفند ماه 800 تومان کیس جمع کنم... آیا کلا 100 تومان بیشتر باید بدم....؟؟ مرسی
لطفا یکی جواب سوال بنده رو بده..ممنون
دوست عزیز اگر ففط 100 تومن یه سیستم گرون شده باشه الان من چند تا سیستم كامل میگیرم نه یه سیستم ناقص
همون دوستمون كه دنبال سی پی یو 2500 هست قیمتش چیزی حدود دو برار گرون شده این فقط یه قطعه حالا حساب بقیه اش رو بكن
لطفا یکی جواب سوال بنده رو بده..ممنون
عزیز شما که میخواستی با 800 سیستم مورد نظرتو بگیری الان باید حدود 1.300 تا 1.400 بدی
با توجه به وضعیت قیمت ها......
ali_agha1981
13-02-2012, 19:11
عزیز شما که میخواستی با 800 سیستم مورد نظرتو بگیری الان باید حدود 1.300 تا 1.400 بدی
اییییییی..قلـــــــــبم... :ohno::ohno:
چـــــــی؟؟ واقعا اینقدر گرون شده...واااااااای حالا چیکار باید کرد..:41:
من حتما حتما باید اسفند سیستم ببندم....نظرتون درباره خریدن سیستم دسته دوم چی هست ؟
farzan311
13-02-2012, 20:56
سيستم دست دوم بگيري تازه به قيمت اك گذشته اين قطعات نزديك ميشي امروز رفتم يه رم قيمت بگيرم سرم گيچ رفت داشتم ميخوردم زمين
رم ٤٧ دلاري g skill 2x4 رو ميدادند 120 تومن نا قابل تازه يه ربع ام برا قيمت دادن معطل شدم
به نظرم اگر صرف قدرت یه سیستم جدید برات مهمه به فکر خرید یه لپ تاپ باش چون تقریبا میتونی با همون قیمتی که برای سیستم بدی یه لپ تاپ با مشخصات بالاتر بگیری
music007
14-02-2012, 16:16
من میگم بخریم چه فرقی داره 100 ضرر ... بهتر از اینه که 3 ماه بعد بگیم ایکاش اون موقع میخردم...:41:
shahin_barca
14-02-2012, 16:29
بخر ...ولی مطمئن باش از صد بیشتر میشه!
:)
منظور شما از 100 ضرر یعنی اگر یه سیستم بخری فقط 100 ضرر میکنی؟ اگه همینه که مطمئن باش این 100 فقط مال یه قطعه میشه چه برسه به بقیه
سلام
بالا بودن قیمت دلار خواست دولته پس دنبال مقصر نباشید این کارشون هم یکم تحقیق کنید می فهمید برای چیه....
در مورد کاهش یا افزایش قیمت در بازار رایانه هم همون هایی که دلار رو بالا نگه داشتن یه قول دادن به وارد کننده ها ارز با نرخ بانک مرکزی بدن
یه ماه صبر کنی (حداکثر) همه چیز معلوم میشه ..
Hamed DC
15-02-2012, 09:48
سلام.
متاسفانه سایه سنگین دلار و دلالهای گرامی! بشدت روی بازار قطعات افتاده. در این عرصه هم افرادی هستند که با قیمت واقعیتر
قطعات رو به مشتری میدن. خود من دیروز رفتم بودم رم بخرم. از 21.000تومن بود تا31.000تومن(DDR3.1333).کمی گشتن توی بازار
میتونه بشدت شما رو صاحب نظر کنه که از کجا خرید کنید! و اما پیشنهاد من:
اگر واقعا نیاز دارین، صبر کردن جایز نیست. بهترین کار صبر در انتخاب و عجله نکردن در انتخاب مغازه برای خرید هست تا بشه بابهترین
قیمت خرید رو انجام داد.
سلام من امروز از یکی از دوستان که توی این کار هستن پرسیدم گفت مشکل کمبود قطعه به هر طریقی که شده باید رفع بشه چون ایران بازار مصرفی مناسبی هست و باید قطعه تامیین بشه و هم اینکه دولت هم مجبور میشه پول تزریق کنه
با پیش بینی ایشون میشه گفت اگر صبر کنیم بهتره
music007
15-02-2012, 22:25
باشه ماه یکماه دیگه صبر میکنیم...
hamed254
16-02-2012, 16:56
وارد کننده های گنده کشور جنساشونو با ارز دولتی وارد میکنن و تو بازار با این قیمتای نجومی میفروشن
عزیز مطمئن باش تا سال دیگه وضع همینه
پیش بینی من نیمه ابان سال دیگس
تو خرداد و تیر آینده قیمتا به شدت میره بالا چون تحریم اصلی از تیر شروع میشه:41:
metallover
16-02-2012, 18:31
به هیچ عنوان نمیشه رو این بازار حساب کرد که ارزون میشه یا نه.الان وضع بصورتیه که واردات مشکل شده و وضع دلار هم که وخیمه ولی یک چیزی که هست اینقدر قطعه وارد شده که بازار پر جنسه و چون بازار بایدگردش مالی داشته باشه و چک های مغازه دارها باید پاس بشه بالاخره یه جا این ماشین افزایش قیمتهاشون که تخته گاز داره میره باید توقف کنه چون بهر حال بازار باید مشتری داشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.