مشاهده نسخه کامل
: ارتباط با پورت 14000 از طريق يك سايت
mahfa2236
11-02-2012, 17:09
سلام.من يك هاست لينوكس دارم و با استفاده از ان ميخوام يك صفحه طراحي كنم و از طريق يك برنامه كه اماده كرده ام با پورت14000 به ان سايت اتصال پيدا كنم و يك سري اطلاعات رو برايش بفرستم بعد از دريافت اطلاعات يك تكس باكس داشته باشم تو سايت و هر چي تو اون نوشتم بفرستد براي همون جايي كه اطلاعات رو براي سايت داده لطفا كمك كنيد !
حالا بفرماييد چه جوري بايد اين يك صفحه وب رو طراحي كنم؟؟؟اگر هم چيزي اماده داريد واسم بزاريد كلي كارم رو حل كرده ايد:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
peyman1987
11-02-2012, 22:45
دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم چیکار میخواین بکنین ولی تا اونجایی که فهمیدم شما میخواین یه سری اطلاعات رو از روی سیستم یوزر با اون نرم افزار بفرستید به سرورتون و این اطلاعات توی یه صفحه نشون داده بشن بعد شما بتونین یه سری اطلاعات رو به اون برنامه برگردونین! اگه این اون چیزیه که میخواین یه مقدار مشکل دارین چون توی تکنولوژی کلاینت سروری وب وقتی درخواست از سمت کلاینت میاد و جواب برمیگرده کانکشن قطع میشه و شما نمیتونین باز نگهش دارین.
برای این کار باید از تکنولوژیهایی مثل WebSocket ، فلش و یا مثلا یه کانکشن دائمی ایجکس استفاده کنین که چون یه سمت نرم افزار شما یه اپلیکیشنه نمیدونم چجوری متونین پیاده ش کنین. اگه بتونین سمت کلاینت رو هم بصورت صفحه وب داشته باشین شاید بشه با تکنولوژی مثل Node.js این کار رو انجام داد.
mahfa2236
12-02-2012, 13:01
بله دوست عزيز من همين كار رو ميخوام انجام بدم حالا دقيقش رو برام بفرماييد ممنون ميشوم!!!!
MaSoUd555
13-02-2012, 03:42
اگه زبانتون تحت دات نت ، خیلی ساده با یه ذره سرچ میتونید یه ارتباط از طریق پرتی که میخواین ارتباط برقرار کنین
سرچ : c# socket programming یا tcp in c# یا هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه
برای PHP هم برید php.net توی بخش Socket مثال و توضیحات کاملی هست
مثال ها :
یه مثال از php
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم یه مثال از udpclinet هست، برای بقیه اطلاعات هم سرچ کن
قبلا از php به C# فرستادم منتها برعکسشو امتحان نکردم
چون به این موضوع نرسیدم که چطوری بتونم متوجه رسیدن packet به php بشم
اما میتونی از طریق http request هم مقادیر رو ارسال کنی (مثل post و get ) بعدشم آنالیزشون کنی
IP مراجعه کننده رو هم باید ثبت کنی که بتونی بهش جواب یدی!
چیز دیگه فکر نمیکنم لازم باشم بگم
اینم یه تکمیلیه بعد از حرفام ، اینجارم یه نگاه بنداز :31: موفق باشی
بعد اونوقت روی سرور لینوکستون پورت 14000 رو به چی اختصاص دادید؟
چون به صورت پیش فرض پورت وب سرور روی 80 تنظیم میشه و به تبع تقاضاها باید به این پورت ارسال بشه که وب سرور تقاضاها رو برای آنالیز به PHP ارسال کنه و پاسخ رو بگیره و برای شما بفرسته.
(اگه سرور اختصاصی نداشته باشی، نمیتونی پورت وب سرور رو عوض کنی)
حالا چرا میخواهی به پورت 14000وصل بشی؟ پورت 80 مگه چشه؟
برای اتصال در سمت کلاینت: سرچ c# socket programming یا tcp in c#
در سمت سرور هم چیز خاصی نمیخواهید، چون فقط شما میخواهید یکبار تقاضا بفرستید و یکبار پاسخ دریافت کنید.
اگه هم چندبار نیاز به اتصال باشه، بهترین روش بارگذاری و نگهداری کوکی است. که برنامه ای که روی ویندوز نصب کردید باید قابلیت دریافت و ارسال و خواندن کوکی رو داشته باشه. (مثل مرورگر عمل کنه.)
[توضیحاتتون هم خیلی ناقص بود. بهتر بود جزئیات بیشتری رو توضیح میدادید]
mahfa2236
18-02-2012, 08:33
دستون درد نكنه دوستان
فرموديد كه كامل توضيح بدهم ببينيند من يه نرم افزار اماده كرده ام كه يك سري اطلاعات رو براي من بفرسته روي يه پورت به يه سايت حالامن فقط طرف كلاينتم اماده هست و طرف وب هيچي ميخوام موقعي كه سايتم رو باز مي كنم و روز و پسورد رو ميدهم وارد كه شد اطلاعاتي كه از برنامه فرستاده شده رو برام نشون بده حالا شما لطف فرموديد و زحمت كشيديد و كمكم كرديد اما اگر ميشه واضحتر بفرماييد كه چي كار كنم.
peyman1987
18-02-2012, 22:50
خوب وب یه مقدار فرق داره توی این قضیه. شما توی وب بحث کلاینت سرور رو دارین و ارتباط این دو تا رو. کلاینت به سرور یه درخواست میفرسته و سرور هم جوابش رو میده و تمام ، کانکشن بین این دو تا قطع میشه. منتهی چون سرور یه آدرس ثابت داره کلاینت دوباره میتونه بهش متصل بشه ، ولی کلاینت که آدرس ثابتی نداره ، بنابرین سرور نمیتونه هر وقت که خواست به کلاینت وصل بشه. پس از طریق روشهای معمول نمیشه این سیستم شما رو پیاده سازی کرد.
و اما راه حل. شما چند تا راه دارین برای اینکه ارتباط بین کلاینت (یا کلاینتها) و سرور رو برقرار نگه دارین تا بتونین اطلاعات رو بصورت دو طرفه رد و بدل کنین.
ساده ترین و ابتدایی ترین راه استفاده از HTTP Request ها یا همون روش ایجکس هست. که شما میاین روی کلاینت یه اسکریپت مینویسین که مثلا هر 10 ثانیه یه بار یه درخواست بفرسته سمت سرور و اگه پیغام جدیدی برای اون کلاینت ذخیره شده بود بگیره و نمایش بده. حالا میتونین برای بهبود این روش از Long Polling و انواع و اقسام روشهای بر مبنای ایجکس استفاده کنین. این همون روش معمول ارتباط بین کلاینت و سرور توی وب هستش که فقط هر چند وقت تکرار میشه و پیغامهای جدید رو میگیره.
توی روش بالا شما داشتین Poll میکردین. یعنی کلاینت از سرور میپرسید که آیا من پیغام جدیدی دارم یا نه و سرور جوابش رو میداد، ولی میشه این پروسه رو برعکس کرد. یعنی سرور زمانی که پیغام جدیدی توسط ادمین اضافه شد بیاد و اون پیغام رو ارسال کنه به کلاینت مخاطب اون پیغام. این روش رو بهش Push کردن هم میگن یعنی شما محتوا رو از سمت سرور ارسال میکنین به کلاینت و نیازی به این نیست که کلاینت مدام از سرور بپرسه که من پیغام جدید دارم یا نه. این روش توسط برنامه نویسی سوکت انجام میشه که توی وب مطرحترین تکنولوژیش Websocket. پروسه کاری هم به این صورته که کلاینت توسط یه اسکریپت جاوااسکریپت میاد خودش رو وصل میکنه به سرور و در واقع خودش رو معرفی میکنه. از این به بعد ارتباط بین سرور و کلاینت باز میمونه و سرور هر زمانی که نیاز باشه میاد و اطلاعات رو میفرسته برای کلاینت و در واقع یه Event رو روی کلاینت اجرا میکنه که Event Handler ای که برای اون روی کلاینت نوشته شده میتونه این اطلاعات رو بگیره و پردازش کنه.
متاسفانه هنوز هم Websocket توسط همه مرورگر ها ساپورت نمیشه و تا اونجایی که من میدونم فایرفاکس و Chrome و سافاری فقط ساپورتش میکنن. جدیدا تکنولوژی جدید به نام Node.js معرفی شده که به زبان ساده میشه گفت جاواسکریپت تحت سروره. یعنی شما میتونین یه اسکریپت جاوااسکریپت بنویسین و روی وب سرور خود Node اجراش کنین و همه قابلیت های یه زبان سرورساید رو داشته باشین مثلا به دیتابیس وصل بشین و غیره. یه مزیتی که استفاده از این تکنولوژی داره اینه که اگر از Plugin هایی مثل Socket.io روی Node استفاده کنین درواقع سوکت رو برای شما Cross Platform میکنه یعنی روی تمام مرورگرها حتی IE6 هم میتونین استفاده کنین.
حالا مشکل دیگه اینه که چجوری اینو میخواین روی نرم افزاری که بعنوان کلاینت نوشتین پیاده کنین که فکر میکنم میتونین یه موتور براوزر مثل Webkit که موتور Chrome و Safari هست و یا Gecko که موتور فایرفاکسه رو دانلود کنین وتوی نرم افزارتون بزارین که بتونه جاواسکریپت اجرا کنه.
این توضیح کلی بود دیگه بقیش به خودتون و تحقیقاتتون بستگی داره.
موفق باشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.