PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه حل پخش نشدن فرمت mkv در تلویزیون سونی ex7250

Golden-GSM
11-02-2012, 16:24
با سلام خدمت دوستان

من حدود 2ماه تلویزیون سونی ex720 را خریداری کردم و تا اخرین ورژن برنامه تلویزیون رو ابدیت کردم اما نمی دونم چرا فایلهای با پسوند mkv رو ساپورت نمی کنه .کسی از دوستان راه حلی واسش داره ؟

Firebirds
11-02-2012, 16:26
سلام دوست عزیز

این جا را بخوانید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Golden-GSM
11-02-2012, 20:26
من میخوام بدونم تو ساپورت این نوشته که باید بخونه اما نمیاد دنبال دلیل و راه حل این موضوع هستم

smhsh121
11-02-2012, 23:17
من میخوام بدونم تو ساپورت این نوشته که باید بخونه اما نمیاد دنبال دلیل و راه حل این موضوع هستم

خود سایت سونی صراحتا گفته که فرمت mkv رو نمی تونه بخونه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] upport-info.pl%3Finfo_id%3D799)

x_enrique_1818
16-02-2012, 20:40
برو پسوند فایلو عوض کن :5:

MKV رو به M2TS تغییر بده . عجیب جواب میده :8:

milligator
28-02-2012, 10:00
برو پسوند فایلو عوض کن :5:

MKV رو به M2TS تغییر بده . عجیب جواب میده :8:

کارت درسته
تو کامپیوتر که جواب داد.رو خود تلویزیون هم تست میکنم

x_enrique_1818
29-02-2012, 14:38
کارت درسته
تو کامپیوتر که جواب داد.رو خود تلویزیون هم تست میکنم

تلویزیون ما MKV رو پخش میکنه

یه فایل داشتم که M2TS بود . پسوندشو به MKV تغییر دادم مشکل حل شد :5:

حالا شما برعکس ما برات اتفاق افتاده :46:

milligator
29-02-2012, 20:07
تلویزیون ما MKV رو پخش میکنه

یه فایل داشتم که M2TS بود . پسوندشو به MKV تغییر دادم مشکل حل شد :5:

حالا شما برعکس ما برات اتفاق افتاده :46:

رو ex720 تست کردم.جواب نداد :41:
mkv را که پخش نمیکنه و با تغییر پسوند به m2ts هم پلی نکرد

تلویزیونت سونیه؟

LONELY MAN
29-02-2012, 22:28
دوست عزیز این لینک پایین رو بخون من خودم تمام فیلمهای mkv رو با این روش تو ال ای دی دیدم جواب میده(ولی هنوز برای زیرنویس راهی به جز تبدیل کردن که زمانبر هستش پیدا نکردم)

[/URL][url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

x_enrique_1818
04-03-2012, 11:58
رو ex720 تست کردم.جواب نداد :41:
mkv را که پخش نمیکنه و با تغییر پسوند به m2ts هم پلی نکرد

تلویزیونت سونیه؟

نه . LG

LG پسوند MKV رو مستقیم پخش میکنه. اما M2TS رو ساپورت نمیکنه

سونی برعکسه:5:

milligator
08-03-2012, 18:48
از طریق usb که نمیشه ولی خوشبختانه پس از جستجوی بسیار موفق شدم از طریق dlna فایل های ویدئویی با پسوند های مختلف را در تلویزیون پحش کنم. بازم جای شکرش باقیه.

keialive
12-09-2012, 15:58
با سلام خدمت دوستان

من حدود 2ماه تلویزیون سونی ex720 را خریداری کردم و تا اخرین ورژن برنامه تلویزیون رو ابدیت کردم اما نمی دونم چرا فایلهای با پسوند mkv رو ساپورت نمی کنه .کسی از دوستان راه حلی واسش داره ؟

کلاً تلویزیون های سونی Mkv رو پخش نمی کنن
دو تا روش وجود داره یا از طریق DLNA که کابل شبکه رو وصل کنی به لب تاب یا کامپیوترت و با استفاده از برنامه و شیر کردن یه فولدر بتونی فرمت Mkv رو اجرا کنی
مشکل هایی که این روش داره در بعضی از فیلم ها پایین اومدن سرعت پخش فیلم ـ هزینه بالا که برای دیدن یه فیلم لب تابتم باید روشن باشه و ...
که من این روش استفاده کردم ولی پیشنهاد نمی کنم
یا اینکه با استفاده از برنامه های کانورت فایل و تبدیل کنی به mp4 تا قابل اجرا برای تلویزیون باشه
البته برنامه های کانورت هم دو تا مشکل خیلی اساسی دارن یکی افت کیفیت و دیگری وقت گیر بودن که بازم باعث بالا رفتن هزینه می شه و همینطور استهلاک که مدت زمان زیادی رو برای تبدیل شدن باید منتظر بمونی تازه کیفیت فیلم هم خیلی میاد پایین

من تا قبل از اینکه یه روش کانورت سریع و بدون افت کیفیت پیدا کنم از DLNA استفاده می کردم ولی الان با استفاده از 4 تا برنامه که اگه دوستان مایل باشن براتون میزارم در کمتر از 2 3 دقیقه فایل مورد نظر و تبدیل به mp4 می کنم

برنامه های مورد استفاده من
MKVToolnix
MKVExtractGUI
MP4BOX
YAMB

سوال: چرا این روش مدت زمان کمتری نسبت به کانورتور های دیگه داره

اول توضیح چند نکته :
1- MKV , MP4 , AVI و ... فرمت نیستند بلکه Container هستند و Xvid, Divx , H264 ,AVC ,AVCHD و ....فرمتهای ویدئویی و AC3 , MP3 , AAC ,... فرمتهای صوتی هستند.کانتینرهای مختلف بسته به ساختار کانتینر ها lمیتونن بعضی از این فرمتها رو داشته باشند یا نداشته باشند. از میان کانتینر ها AVI یسیار محدود هست به خصوص در مورد فرمتهای صدا و کانتینر MKV بسیار کامل و با امکانات بسیار. در این بین کانتینر MKV با توجه به اینکه توسط چه برنامه ای فایل نهایی اون ساخته بشه ممکنه در بعضی از دستگاههای خانگی همانند تلویزیون , HD Player و .. به درستی خوانده نشه و مثلا تنها صدای اون شنیده بشه به همین دلیل و دیگر اینکه بعضی از این دستگاههای خانگی اصلا کانتینر MKV رو پشتیبنی نمیکنن

تو همه کانورتور هایی که ازشون استفاده می کنید هم کدک و هم کانتینرو تغییر می ده که مدت زمان زیادی زمان میبره و هم باعث می شه که کیفیت افت کنه
ولی در این روش ما فقط کانتینر و تغییر می دیم که زمان زیادی نمی بره و کیفیت هم ثابت می مونه

من که از این روش خیلی راضیم و تو تلویزیون sony ex750 خیلی راحت فیلم ها رو تبدیل می کنم و نگاه می کنم الانم دارم فیلم Avenger با حجم 1.2 Gig که 2 3 دقیقه تبدیلش وقت برد و نگاه میکنم

اگه دوستان مایل بودن یه تاپیک میزنم و توضیح میدم
امیدوارم جواب کامل داده باشم

hojat2222
04-07-2013, 08:50
این تلوزیون های سونی گاهی فرمت mkv رو پخش میکنن گاهی نه

azama
28-07-2013, 11:54
دو تا روش وجود داره یا از طریق DLNA که کابل شبکه رو وصل کنی به لب تاب یا کامپیوترت و با استفاده از برنامه و شیر کردن یه فولدر بتونی فرمت Mkv رو اجرا کنی
مشکل هایی که این روش داره در بعضی از فیلم ها پایین اومدن سرعت پخش فیلم ـ هزینه بالا که برای دیدن یه فیلم لب تابتم باید روشن باشه و ...
یا اینکه با استفاده از برنامه های کانورت فایل و تبدیل کنی به mp4 تا قابل اجرا برای تلویزیون باشه
البته برنامه های کانورت هم دو تا مشکل خیلی اساسی دارن یکی افت کیفیت و دیگری وقت گیر بودن که بازم باعث بالا رفتن هزینه می شه و همینطور استهلاک که مدت زمان زیادی رو برای تبدیل شدن باید منتظر بمونی تازه کیفیت فیلم هم خیلی میاد پایین

من تا قبل از اینکه یه روش کانورت سریع و بدون افت کیفیت پیدا کنم از DLNA استفاده می کردم ولی الان با استفاده از 4 تا برنامه که اگه دوستان مایل باشن براتون میزارم در کمتر از 2 3 دقیقه فایل مورد نظر و تبدیل به mp4 می کنم

MKVToolnix
MKVExtractGUI
MP4BOX
YAMB

اول توضیح چند نکته :
1- MKV , MP4 , AVI و ... فرمت نیستند بلکه Container هستند و Xvid, Divx , H264 ,AVC ,AVCHD و ....فرمتهای ویدئویی و AC3 , MP3 , AAC ,... فرمتهای صوتی هستند.کانتینرهای مختلف بسته به ساختار کانتینر ها lمیتونن بعضی از این فرمتها رو داشته باشند یا نداشته باشند. از میان کانتینر ها AVI یسیار محدود هست به خصوص در مورد فرمتهای صدا و کانتینر MKV بسیار کامل و با امکانات بسیار. در این بین کانتینر MKV با توجه به اینکه توسط چه برنامه ای فایل نهایی اون ساخته بشه ممکنه در بعضی از دستگاههای خانگی همانند تلویزیون , HD Player و .. به درستی خوانده نشه و مثلا تنها صدای اون شنیده بشه به همین دلیل و دیگر اینکه بعضی از این دستگاههای خانگی اصلا کانتینر MKV رو پشتیبنی نمیکنن

تو همه کانورتور هایی که ازشون استفاده می کنید هم کدک و هم کانتینرو تغییر می ده که مدت زمان زیادی زمان میبره و هم باعث می شه که کیفیت افت کنه
ولی در این روش ما فقط کانتینر و تغییر می دیم که زمان زیادی نمی بره و کیفیت هم ثابت می مونه

من که از این روش خیلی راضیم و تو تلویزیون sony ex750 خیلی راحت فیلم ها رو تبدیل می کنم و نگاه می کنم الانم دارم فیلم Avenger با حجم 1.2 Gig که 2 3 دقیقه تبدیلش وقت برد و نگاه میکنم

لطفا آموزش را بزارید با تشکر

azama
28-07-2013, 13:10

MKVToolnix
MKVExtractGUI
MP4BOX
YAMB

اول توضیح چند نکته :

لطفا اموزش

mmp30
03-01-2014, 13:15
سلام
با برنامه h264 می توانید حجم فیلمهای خود را به عنوان مثال از 25گیگ به 2 گیگ تبدیل کنید اسم سایت h264encoder.com
بعد با vlc player تماشا کنید