ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کد من کجاست؟ (ajax)

ehsan_nekooee
11-02-2012, 15:08
سلام
چند روزیه دارم روی ajax کار میکنم. تازه کار هم هستم. چند خط کد خیلی ساده و ابتدایی نوشتم اما نمی دونم چرا کار نمی کنه. ممکنه بگید ایرادش کجاست؟
کاری که قراره انجام بشه اینه که از طریق یک فرم نام و نام خانوادگی در دیتابیس mysql ثبت بشه و از طریق فیلد سوم نام وارد شده از طرف کاربر در دیتابیس جستجو و مورد پیدا شده نمایش داده بشه.
مسئله اول اینجاست که با زدن دکمه ها کل صفحه دوباره لود میشه که طبق مبانی ajax نباید اینطوری بشه.
مسئله دوم اینه که اصلا تعامل با دیتابیس انجام نمیشه.
ایراد کد من کجاست؟

index.html

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmain.php

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

peyman1987
11-02-2012, 22:47
دوست عزیز کدتون یه مقدار که چه عرض کنم ، خیلی مشکلات داره. بنظرم اول یه مقدار روی مفاهیم جاوااسکریپت کار کنین بعد برین سراغ ایجکس. در هر صورت اینجا میتونین مطالب مفیدی پیدا کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_nekooee
11-02-2012, 23:21
اره باید بیشتر روی مفاهیم کار کنم.
به هرحال اگه یکی دو تا از ایرادات کد من رو هم میگفتید خوب میشد. همینم میشه یه نکته آموزشی

اصلا همین یک مورد هم برای من حل بشه خیلی خوبه که ببینم چرا صفحه دوباره لود میشه. من که قسمت action فرم رو خالی گذاشتم.

mahya_KaraIT
03-12-2013, 11:02
دوست من اینطور ajax کار کردن دیگه از دور خارج شده برید به سمت jquery-ajax خلی هم راحت تره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-------------------------------------
طراحی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حرفه ای توسط "گروه --------- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])"