PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطعی ADSL هنگام صحبت کردنم با تلفن

samijazini
11-02-2012, 12:41
سلام بچه ها
من از ADSL استفاده می کنم زمانیکه تلفن زنگ میخوره یا با تلفن صحبت می کنیم ADSL قطع میشه نویز گیر هم وصل کردم ولی بازهم قطعی داره باید گچیکار کنم؟

Tom Clancy's
11-02-2012, 16:28
سلام بچه ها
من از ADSL استفاده می کنم زمانیکه تلفن زنگ میخوره یا با تلفن صحبت می کنیم ADSL قطع میشه نویز گیر هم وصل کردم ولی بازهم قطعی داره باید گچیکار کنم؟

سلام
من هم یه مدت این مشکل رو داشتم
شما چندتا مورد رو چک کن:
1-سالم بودن اسپلیتر و درست وصل کردن سیمها
2-اتصال سیم مودم به پریز(برای من این سیم اتصالی داشت و موقع زنگ خوردن قطع میشد)

behrooz.shie
11-02-2012, 16:51
اسپلینتر رو وصل کن به تلفن فقط

mahdi7610
11-02-2012, 17:04
سلام

شما چند تا گوشی تلفن توی خونه دارید ؟

اگه بیشتر از یکی داشته باشید باید برای هر کدوم از اونها یک دونه میکرو فیلتر ( اسپلیتر ) تهیه کنید .

اگه بیشتر از یک گوشی به پریز وصل هست . همه را از پریز بکشید و فقط یک گوشی را به میکرو فیلتر وصل کنید و تست کنید ببیند اینترنت بازم قطع میشه یا نه . اگه قطع نشد باید برای هر کدوم از گوشی ها یک اسپلیتر تهیه کنید .

اگه یک دونه گوشی دارید مطمئناً مشکل از اسپلیتر شما هستش و خراب شده و باید عوضش کنید .

samijazini
11-02-2012, 18:11
سلام

شما چند تا گوشی تلفن توی خونه دارید ؟

اگه بیشتر از یکی داشته باشید باید برای هر کدوم از اونها یک دونه میکرو فیلتر ( اسپلیتر ) تهیه کنید .

اگه بیشتر از یک گوشی به پریز وصل هست . همه را از پریز بکشید و فقط یک گوشی را به میکرو فیلتر وصل کنید و تست کنید ببیند اینترنت بازم قطع میشه یا نه . اگه قطع نشد باید برای هر کدوم از گوشی ها یک اسپلیتر تهیه کنید .

اگه یک دونه گوشی دارید مطمئناً مشکل از اسپلیتر شما هستش و خراب شده و باید عوضش کنید .
اتفاقا ما چندتا گوشی تو خونه داریم پس باید بقیه را از پریز دربیارم