ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خريد سيستم تا دو ميليون برا گيم

farzan311
11-02-2012, 12:23
خوب دوستان من تا حالا چنين بار اين سوالو مطرح كردم
كه cpu هاي كه الان تو بازار هستند كافي اند برا سه سال گيم ؟ و يا نه ارزش داره صبر كنيم تا چندين ماه ديگه
همين سؤال هم در مورد گرافيك ها دارم كه مخصوصا كه كپلر تا عرضه اش زمان زيادي نمونده حالا اگه نياز به صبر كردن نيست يه سيستم حدود دو ميليون پيشنهاد بديد بدون مانيتور و موس و كيبورد و بلندگو يا اگه گرافيكم بايد صبر كنم تا حدود يك و نيم و تا اون موقع از گرافيك CPU استفاده ميكنم
(يه سوال كلي هم خريدو قبل عيد توصيه ميكنيد يا بعدش؟)

mehdiOZ
11-02-2012, 13:17
من واسه بستن سیستم نمیتونم کمکت کنم ولی چند روز پیش یاران بودم همه گفتن اصلا صبر نکن سریع بخر

BZ7
11-02-2012, 15:15
خوب دوستان من تا حالا چنين بار اين سوالو مطرح كردم
كه cpu هاي كه الان تو بازار هستند كافي اند برا سه سال گيم ؟ و يا نه ارزش داره صبر كنيم تا چندين ماه ديگه
همين سؤال هم در مورد گرافيك ها دارم كه مخصوصا كه كپلر تا عرضه اش زمان زيادي نمونده حالا اگه نياز به صبر كردن نيست يه سيستم حدود دو ميليون پيشنهاد بديد بدون مانيتور و موس و كيبورد و بلندگو يا اگه گرافيكم بايد صبر كنم تا حدود يك و نيم و تا اون موقع از گرافيك CPU استفاده ميكنم
(يه سوال كلي هم خريدو قبل عيد توصيه ميكنيد يا بعدش؟)

Hey Ross !
اگه میخوای 2 تومن هزینه کنی فعلا چیزی نگیر و صبر کن سری 7xxx وارد بازار شه و کمی افت قیمت کنه چون الان دیگه خرید گرافیک های دیگه واسه سیستم High End خیلی ارزش نداره .
اگه نمیتونی صبر کنی اطلاع بده که یه سیستم بر پایه گرافیک های نسل حاضر پیشنهاد بدیم

farzan311
11-02-2012, 18:08
گفتم كه اگه ارزش صبر كردن داره يه سيستم بدون گرافيك ميگيرم تا بعد گرافيكشو بگيرم

MATRIX reloaded
11-02-2012, 20:47
به نظر من که بهتره چند ماهی صبر کنی چون هم قطعات جدیدتر میاد و هم قیمت ها معقول تر می شه. الان زمان خوبی برای خرید لوازم غیرضروری نیست.

farzan311
11-02-2012, 21:27
اخه همچين غير ضروري هم نيست (چون كلا pc ندارم)
بعدم معلوم نيست دو ماه ديگه چه اتفاقي بيفته شايد وضع از اين بدتر بشه

VAHID
11-02-2012, 21:49
اخه همچين غير ضروري هم نيست (چون كلا pc ندارم)
بعدم معلوم نيست دو ماه ديگه چه اتفاقي بيفته شايد وضع از اين بدتر بشه

از این بدتر نمیشه .....بهتره تا اردیبهشت یا خرداد اگه میتونی صبر کن ......