ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد تغییر اولویت سی پی یو برنامه ها در تسک منجر

GHAGHALEELEE
10-02-2012, 22:11
سلام دوستان
من چون سی پی یو ضعیفی دارم وقتی چندین برنامه رو اجرا میکنم و سی پی یو به 100 میرسه برنامه dvbviewer که باهاش کانالهای ما-هواره رو تماشا میکنم برای چند لحظه صدا و تصویرش متوقف میشه.میخوام کاری کنم که dvbviewer توی اختصاص سی پی یو تو اولویت باشه.رفتم توی تسک منجر و روی dvbviewer کلیک راست کردم و set priority رو از normal به high تغییر دادم.ولی موقع تغییر پیغام میده که تبات سیستم رو در صورت تغییر بهم میزنی.خالا میخوام یعنی چه اتفاقی می افته؟ یعنی قدرت سی پی یو کم میشه ؟ یا برنامه ها رو درست اجرا نمیکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed_136915
10-02-2012, 22:44
سلام
اگه خود برنامه با این کار مشکلی نداشته باشه و بعد از این کار ارور نده و خارج نشه هیچ مساله ای نداره. حتی اولویت بالاتر واسه این جور برنامه ها بهتره.