مشاهده نسخه کامل
: کمک که می خواهم برنامه نوسی رو یاد یگیرم
fire_l3oy
10-02-2012, 16:12
سلام دوستان من می خواهم برنامه نویسی رو یاد بگیرم به نظر شما چه زبانی رو یاد یگیرم هم بهتر هم برای من که مبتدی هستم بهتر باشه :question:
:11:
searching it on the forum.
fire_l3oy
10-02-2012, 20:35
کسی نیست جواب بده:41:
ArashMiniStar
10-02-2012, 20:42
:11:
searching it on the forum.
و اینکه هدفتون رو از برنامه نویسی مشخص کنید.مثلا چه نوع برنامه هایی با چه هدفی میخواهید بنویسید.
fire_l3oy
10-02-2012, 21:14
ساخت برنامه برای ویندوز
siam2010
10-02-2012, 23:16
c++ خوبه و. c#
البته نظر شخصیه
rezarrrr
10-02-2012, 23:29
کتابای اموزشی تو اینترنت هست سرچ کنی من فارسی ندیدم اما زبانهای دیگه هست زبان برنامه اکثرا c++ برای مبتدی ها در نظر میگیرن
fire_l3oy
11-02-2012, 16:34
ویژال بیسیک چطوره خوبه یا نه
Darya-eng
14-02-2012, 03:37
سلام دوستان من می خواهم برنامه نویسی رو یاد بگیرم به نظر شما چه زبانی رو یاد یگیرم هم بهتر هم برای من که مبتدی هستم بهتر باشه :question:
به اینجا یه سری بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زبان مهم نیست پشتکار وتسلط به اون زبان مهمه(ولی من که با C++,C#,VB,JAVA)اشناهستم پیشنهاد میکنم با VBیاC#شروع کنید
سلام دوست عزیز ، به نظر من ابتدا زبانی رو انتخاب کن که یادگیریش آسونتر باشه شاید c# یا c++ واسه کسی که تا حالا برنامه نویسی نکرده به خورده زمخت باشه خصوصا c+ باید به اطلاعتون برسونم زبان پاسکال (که خیلیم ازش متنفم و کاربرد زیادی نداره) برای شروع بسیار گزینه خوبیه و هدف اصلی از تولید این زبان آموزش به برنامه نویسان بوده اما بعد از پاسکال حتما c+ ، c# , python , java در اولویتند . . .
یه نکته ای رو فراموش کردم بگم پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــتـــــــــــــــ ـــــــــــــــکـــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــار
ازونجا ک بهترین زبان وجود نداره هر کدوم کاربرد خودشونو دارن => فرقی نداره باکدوم شروع کنی چرا که باید کار با اکثرشون و یاد بگیری
26 سالمه و میخوام یک زبان برنامه نویسی رو شروع کنم که بتونم ازش پول در بیارم چه برنامه ای پیشنهاد میکنید تو بازار ایران؟
mohammadali68
25-02-2012, 20:12
با سلام از شما من الان شروع کردم برای یادگیری C# ولی شنیده ام که این زبان در حال منسوخ شدن است و می گویند که الان بیشتر تحت وب رواج دارد حال سوال من این است که
ایا این گفته درست است یا هنوز هم اگر روی C# کار کنیم وقت را هدر نداده ایم
به نظر شما php بهتر است یا ASP اگر مکن است در پارامتر های مختلف انرا مقایسه کنید
با تشکر فراوان
M0hsen3D
25-02-2012, 22:41
هرکسی که این حرفو زده بودن هیچی از برنامه نویسی نمیدونه.
#C زبان استاندارد و خوب و مدرن برنامه نویسی امروزی هست... برنامه نویسی تحت وب هم که با تکنولوژی ASP.NET انجام میشه ملزم استفاده از زبان #C هست ASP.NET که زبون نیست! بستری هست که برنامه نویسی وب با استفاده از یکی از زبان های VB.NET ,#C تحت تکنولوژی اون انجام میشه.
ولی PHP یک زبان برنامه نویسی تحت وب هست.
نمیشه هیچ وقت بگی فلان زبان از اون یکی زبان بهتره هرکدوم از زبان های برنامه نویسی مزایا و معایب خودشونو دارن.
ولی به طور کلی ASP.NET از محصولات مایکروسافت هست و تحت پلتفرم ویندوز پیاده و اجرا میشه ولی PHP زبان Open Source هست که هم در اکثر پلتفرم ها اعم از Windows , Linux , ... کار میکنه.
ولی فعلا که PHP طرفدار بیشتر داره دلایلشم میتونه رایگان بودن و نوشته شدن CMS های مختلف با اون مثل WP و ... ومهمتر اینکه در سرور های لینوکسی همچنین Windows اجرا میشه ولی ASP.NET فقط در سرور Windows اجرا میشه (حرف مونو رو خواهشا وسط نیارید)
موفق باشید.
سلام
واسه يه برنامه " interface ويندوز nt را براي كارهاي متفاوت " بايد بدونم. شما ميتونيد كمكم كنيد.
توي نت سرچ زدم چيزي گيرم نيومد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.