ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رگولاتوری خطاب به اپراتورها:ارسال پیامک تبلیغاتی بدون موافقت مشترک از 21 بهمن ممنوع است

italia88
10-02-2012, 16:08
رگولاتوری خطاب به اپراتورها:ارسال پیامک تبلیغاتی بدون موافقت مشترک از 20 بهمن ممنوع است

معاون سازمان تنظیم مقررات گفت: از بیستم بهمن‌ماه، هیچ اپراتوری نباید بدون اخذ موافقت قبلی مشترک، پیامک تبلیغاتی ارسال کند.

لطف‌الله سبوحی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: از این پس باید ارسال پیامک‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی با موافقت مشترک انجام شود.

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: به این ترتیب باید اپراتور موافقت مشترک را برای دریافت اس‌ام‌اس‌های اطلاع‌رسانی، مورد پرسش قرار دهد و در صورت تمایل مشترک، اس‌ام‌اس تبلیغاتی برای وی ارسال شود، در غیر این صورت مشترک نباید این پیامک‌ها را دریافت کند.

وی در خصوص علت اتخاذ این تصمیم گفت: تلفن همراه جزئی از حریم خصوصی افراد است و اینکه برخی زمان‌های ناخواسته پیامک‌هایی برای افراد ارسال شود، مصداق عدم رعایت حقوق شخصی افراد است.

معاون رگلاتوری تصریح کرد: براساس ابلاغ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اجرای این مصوبه از بیستم بهمن‌ماه به اپراتورها ابلاغ شده است و اپراتورها نیز برای انجام این کار اعلام آمادگی کرده‌اند.

pour-homme
10-02-2012, 16:34
امروز که 21 ام انبوهی از اس ام اس چرت و پرت بنده دریافت کردم
امیدوارم این طرح عملی بشه ا
نمیشه با ایران سل تماس گرفت بگیم اس ام اس نمیخوایم

Farhad 8904
11-02-2012, 11:26
نمیشه با ایران سل تماس گرفت بگیم اس ام اس نمیخوایم

ایرانسل که خیلی وقت پیش گفت اگه اس ام اس تبلیغاتی نمیخواهید با 700 تماس بگیرید درخواست غیر فعال سازی بدید!!

Variable
11-02-2012, 16:35
وای ایرانسل که یکی از بدترین اپراتور های ایرانه . ..
ای کاش امکان بازپس گیریه پول هم فراهم بشه .
ایرانسل فقط پول میگیره . و وقتی بهشون میگیم راضی نیستم . پولم رو پس بدید . میگن همچین چیزی امکان نداره . واقعا من موندم . اینا چجوری پول مردم رو میخورن و پیاسخ گو نیستن . یه 700 هم هست . هربار زنگ میزنی میگه من یه فرم پیگیری پر می کنم . یا اینکه ما این اختیار رو نداریم و بخدا نصف موهام سفید شد .
خدا به داده این مردم با این مملکت برسه .

راستی یه کی هم باید به داد سایت افتضاح رگولاتوری و همینطور بقیه سایت های سازمان های دولتی برسه . واقعا این سایت ها اصلا کاربری ندارند
من صد بار خواستم از ایرانسل شکایت کنم . کل فرم رو پر میکردم . بعد که ارسال رو میزدم . یه صفحه خطا از asp و پایگاه داده نشون میداد

نمیدونید انقدر حرصیم که میخام سرمو بکوبم به دیوار

Farhad 8904
11-02-2012, 18:44
وای ایرانسل که یکی از بدترین اپراتور های ایرانه . ..
ای کاش امکان بازپس گیریه پول هم فراهم بشه .
ایرانسل فقط پول میگیره . و وقتی بهشون میگیم راضی نیستم . پولم رو پس بدید . میگن همچین چیزی امکان نداره . واقعا من موندم . اینا چجوری پول مردم رو میخورن و پیاسخ گو نیستن . یه 700 هم هست . هربار زنگ میزنی میگه من یه فرم پیگیری پر می کنم . یا اینکه ما این اختیار رو نداریم و بخدا نصف موهام سفید شد .
خدا به داده این مردم با این مملکت برسه .

راستی یه کی هم باید به داد سایت افتضاح رگولاتوری و همینطور بقیه سایت های سازمان های دولتی برسه . واقعا این سایت ها اصلا کاربری ندارند
من صد بار خواستم از ایرانسل شکایت کنم . کل فرم رو پر میکردم . بعد که ارسال رو میزدم . یه صفحه خطا از asp و پایگاه داده نشون میداد

نمیدونید انقدر حرصیم که میخام سرمو بکوبم به دیوار

مشکلت چیه؟؟؟

Variable
12-02-2012, 19:19
یه خط ایرانسل داشتم . شارژش کردم برا اینترنت . منم اینترنت لازم بودم تو اون ایام برا دانشگاه و انتخاب واحد و ...
خلاصه این اینترنت 1 روز کار کرد دیگه کار نکرد .روز 13 ما ه پیش. دیگه این خط به هیچ صراطی مستقیم نبود . هر روز زنگ میزدم به 700
نکته جالبش اینجا بود . هر روز و هر بار که با اپراتور حرف میزدم . باید کل موضوع رو از اول تا اخر بهش توضیح میدادم ( اخه این سیمکارت هم اس میداد و هم زنگ ولی نتش کار نمی کرد. ) بعد با کلی صحبت و اینا . طرف میگفت . خب شما منتظر باش که پشتیبانی بهت زنگ بزنه . بعد 2 3 روز بعد پشتیبانی زنگ میزد میگفت . امتحان کن ببین وصل شده . چک می کردم وصل نبود . بعد می گفت خب صبر کنید 2 روز دیگه ..... دیگه کسی زنگ نمی زد تا اینکه خودم زنگ بزنم. باز دوباره روز از نو روزی از نو . این مشکل من بیشتر از یکماه باقی موند و آخرش هم این ایرانسل آدم نشد. .. بهشون میگفتم : شما وقتی یه جنسی رو می خری می بری خونه بعد میبینی کار نمی کنه . بعدش می بری از همون جایی که خریدی . اونا هم نمی تونن درستش کنن . آیا به خودت حق میدی پول تو پس بگیری یا نه ؟ اون اپراتور میگفت : بله حق با شماست ولی من نمیتونم همچین کاری بکنم .
فقط می تونم پولتون رو به همون خططتون بر گردونم . بهش می گفت م مهندس بابا شما که باز منو می بری سره خونه اول ... یعنی مشکل سیم کارت . آخر نتونستم حقمو بگیزم . ای کاش می تونستم یه خسارت چند میلیونی ازشون بگیرم . تا اینا باشن که ....

خلاصه مد نظر داشته باشید من جایی زندگی نمیکنم که دسترسی به اینترنت به سادگی باشه . فقط این ایرانسله که ....