ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سؤال درمورد Multimedia Builder

mahtabesfahan
03-07-2006, 18:22
سلام
1-مي خام بدونم در Multimedia Builder يا Autoplay Menu Builder چگونه ميتونم خودم دكمه هاي close و Minimize رو طراحي كنم يعني ديگه اون دكمه

هاي پيشفرض برنامه رو نشون نده وفقط اونايي رو كه خودم طراحي كردم رو نمايش بده/ممنون
2- چطور ميشود يه آهنگ دلخواه بكگراند كار قرارداد و يه دكمه براي قطع دلخواه اون ، مثل اوني كه تو عكس هست ، درست كرد /ممنون

mahtabesfahan
03-07-2006, 18:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:sad: :sad: :sad:

mahtabesfahan
03-07-2006, 20:11
كار لنگه لطفا كمك كنيد
----------------------------
كسي نبود دستمونو بگيره

mahtabesfahan
04-07-2006, 19:48
در انتظار كمك شما دوست عزيز

mahtabesfahan
05-07-2006, 22:29
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مك ديگه

mahtabesfahan
08-07-2006, 21:53
يعني انقدر سوال سختيه كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممك

hamid_xp
09-07-2006, 20:56
سلام . راستش من سوالت رو تازه دیدم. مگه نه همون موقع جوابت رو می دادم.
در بیلدر :
object\creat\ bitmap button میری و پنجره bitmap button ظاهر میشه در قسمت لود عکسهای دکمت رو وارد میکنی.(میدونی
که هر دکمه در بیلدر سه حالت داره بنابراین باید باید با فتوشاپ این سه حالت رو درست کرده باشی)
برای قرار دادن صدای بک گروند روی قسمت پایین بیلدر که صفحه قرمز page قرار داره دو بار کلیک کن و از پنجره باز شده back ground music موزیکت رو بیار داخل. برای قطع صدا هم می تونی از یه دکمه استفاده کنی و روش دو بار کلیک کنی و روی اکشن و اولین گزینش کلیک کنی و از external command and... در فیلد on mouse click \audiostop رو انتخاب کنی.

mahtabesfahan
10-07-2006, 12:17
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووونم
خدا خيرت بده

mahtabesfahan
10-07-2006, 14:32
سلام
من اون دكمه رو ساختم كارم ميكنه ولي چطوري ميشه اون دكمه هاي ديفالت برنامه رو برداشت
نميخوام اونا باشن ميخام فقط اونايي كه خودم ساختم نمايش داده شود/ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid_xp
10-07-2006, 17:27
سلام . کافیه رو دکمت دو بار کلیک کنی از پنجره ای که باز میشه سه حالت مختلف دکمه قابل انتخابه . شما قبلا باید در فتوشاپ یا نرم افزار مشابه دکمه ها رو ساخته باشی . بهتره دکمه هات trance parent باشه. حالا در قسمت لود کلیک کن تا دکمه جدید جایگزین بشه. در نهایت هم ok کن.