ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک ویروس اعصاب خورد کن و مشکلات پس از آن !

officer
10-02-2012, 05:02
سلام

والا امشب دانلود شبانه رو راه انداختم و رفتم خوابیدم و یدفه که چشممو باز کردم با Critical Hardware Error مواجه شدم و بعد یه نرم افزار که به اصطلاح قصد اسکن و اصلاح ویندوز رو داشت روی صفحه باز شده بود !

حقیقتا عرق سرد کردم :دی

به هر حال با نود 32 این ویروس که شامل 2 تا فایل .exe بودن رو حذف کردم اما مشکلی که باقی مونده اینه که : تمام فایل ها هیدن شدن ! همـــه فایل ها به جز My computer ، Recycle bin و My document !
حتی تمام آیکون های منو استارت هم نیست و نابود شدن !

سوالم اینجاست که چجوری اینا رو به حالت اولشون برگردونم ؟؟!

faraname
10-02-2012, 11:09
سلام

والا امشب دانلود شبانه رو راه انداختم و رفتم خوابیدم و یدفه که چشممو باز کردم با Critical Hardware Error مواجه شدم و بعد یه نرم افزار که به اصطلاح قصد اسکن و اصلاح ویندوز رو داشت روی صفحه باز شده بود !

حقیقتا عرق سرد کردم :دی

به هر حال با نود 32 این ویروس که شامل 2 تا فایل .exe بودن رو حذف کردم اما مشکلی که باقی مونده اینه که : تمام فایل ها هیدن شدن ! همـــه فایل ها به جز My computer ، Recycle bin و My document !
حتی تمام آیکون های منو استارت هم نیست و نابود شدن !

سوالم اینجاست که چجوری اینا رو به حالت اولشون برگردونم ؟؟!

1- نود واسه هدف شما انتخاب خوبی نیست . یعنی شما که می دونستی سیستم آلوده شده باید آویرا نصب می کردی و بعد آپدیت کردن اش میدادی اسکن کنه سیستم ات رو . بر حسب تجربه میگم تو این طور موارد خودم با اینکه طرفدار پر و پا قرص نود هستم آویرا رو بیشتر قبول دارم
2-این ویروس تنظیمات فایل های سیستمی رو تغییر داره و این کار رو از طریق رجیستری کرده . شما یا از سیستم restore استفاده کن تا رجیستری به روز سالم قبل واقعه برگرده یا اینکه رجیستری رو repair کن . واسه این کار هم از نرم افزارهایی optimizer می تونی استفاده کنی

officer
10-02-2012, 11:56
سلام

مرسی از جوابتون ، من آنتی ویروس جدید نصب نکردم ، همون نود بود و ازش استفاده کردم و مشکل حل شد .
ممنون ، امتحان میکنم جوابشو میدم .

A M ! N
12-02-2012, 02:04
سلام

ابتدا با آویرا سیستم رو ویروس یابی کنید..
برای برگردوندن فایلها و فولدرهای مخفی با نرم افزار زیر اقدام کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بگیرین و نصب کنید...

به Folder option برین و تیک تمامی مخفی هارو بردارین :

تیک گزینه ی show hidden files زده شه
تیک گزینه ی hide known file extension برداشته بشه
تیک گزینه ی hide protected system files برداشته بشه ،

اوکی کنید

حالا فایلها و فولدرها که برگشتن همشون رو انتخاب کنید و راست کلیک کرده و گزینه ی change attribute رو بزنین و تیک های hidden و system و archive و read only رو بردارین.

شاد باشید..

mohammadmother
17-02-2012, 11:35
بهترين آنتي ويروس از نظر من panda مي باشد

A M ! N
18-02-2012, 13:15
بهترين آنتي ويروس از نظر من panda مي باشد
خوبه ولی نظرتون رو در مورد آنتی ویروس اینجا فقط بیان کنید..:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد باشید..

officer
21-02-2012, 14:21
سلام

مرسی از راهنمایی هاتون ، فایل هام برگشتن سر جاش اما یه مشکل دیگه هست !
Windows Defender و Windows Firewall غیر فعال شدن و نمیشه فعالشون کرد ، حتی آنتی ویروس هم دیگه رو سیستم نصب نمیشه !

kases
21-02-2012, 14:41
سلام

Windows Defender و Windows Firewall غیر فعال شدن و نمیشه فعالشون کرد ، حتی آنتی ویروس هم دیگه رو سیستم نصب نمیشه !

احتمالا ویندوز اینستالر ویندوزتون خراب شده از این صفحه دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

officer
21-02-2012, 15:14
نصب نمیشه !

kases
21-02-2012, 15:44
اگه براتون ممکنه ویندوزتون رو دوباره نصب کنید
یاویندوزتون رو باید تعمیر کنید
dvd ویندوزتون رو در درایو قرار بدین
و طبق این مراحل این سایت پیش برین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jafarian
22-02-2012, 00:49
سلام

برای Windows Defender با Windows Firewall داخل سرچ استارت دستور services بزنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک کنید داخل پنجره ای که باز میشه بترتیب هرکدوم از این سرویسها رو پیدا کنید روی هرکدوم کلیک راست اگر غیر فعال هست گزینه start انتخاب کنید آنتی ویروس رو هم از طریق safe mode یک تست کنید :20: