PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي براي نوشتن برنامه تحت پروتكل HTTP در c/c++

one hacker alone
09-02-2012, 18:04
با ياد خدا
سلام دوستان
من با برنامه نويسي شبكه اشنا هستم و برنامه هاي ساده رو هم نوشتم
الان ميخوام با استفاده از متد put پروتكل HTTP فايلي رو روي سايتي اپلود كنم متاسفانه بعد از جستجو به نتيجه مطلوبي نرسيدم و تنها چيزي كه دستگير شد اينه كه از include [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد استفاده كنم. همين
دوستان يك كد ساده كه بتونم با اون استفاده از متد هاي اين پروتكل رو ياد بگيرم يا يك مقاله يا لينك انگليسي يا فارسي مهم نيست فقط ساده و به اصطلاح step by step باشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

one hacker alone
10-02-2012, 19:37
يعني انقدر سخته كه كسي بلد نيست

god of war 2
10-02-2012, 19:58
روش های آپلود رو آپلود سرور ها متفاوت هست بهترین کار اینه که از یک sniffer استفاده کنید و توسط مرورگر کاری که میخواهید رو انجام بدید و داده های sniff شده مرورگر رو چک کنید و ببینید که از چه روشی استفاده شده و بقیه کار هم که با socket ها انجام میشه.

one hacker alone
12-02-2012, 02:59
دوست عزیز چه ربطی به مرورگر داره و من کاری به شبکه ندارم که اسنیف کنم میخوام یه برنامه طراحی کنم که یه فایل ساده مثلا txt رو روی ادرسی اپلود کنم مثلا روی سایت خودم یا localhost

god of war 2
12-02-2012, 16:16
بنده هم نگفتم به مرورگر ربطی داره گفتم میتونی به عنوان یک ابزار کمکی ازش استفاده کنی.
اسنیفر هم در اصل باید سیستم خودت رو مانیتور کنه و ...

میخوام یه برنامه طراحی کنم که یه فایل ساده مثلا txt رو روی ادرسی اپلود کنم مثلا روی سایت خودم یا localhost
اصلا ربطی به ساده بودن یا نبودن فایلت نداره شما اول باید تعیین کنی که میخوای از چه پروتکلی برای انتقال اطلاعاتت استفاده کنی (که برای این کار مناسبترین پروتکل FTP هست) بعد باید یک آپلود سرور تو سیستم مقصد (سایت خودتون) نصب باشه و تحت یک پورت از قبل تعیین شده باهاش ارتباط برقرار کنی بعد میتونی فایلت رو رو سیستم مقصد آپلود کنی این فایل میتونه یک تکست باشه یا یک برنامه یا ....
الان روی سیستم شما آپلود سرور نصب هست؟ یعنی برنامه در حال اجرایی که بتونه فایلی که براش میفرستید رو دریافت کنه.