ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : می خوام یک مانیتور بخرم

قله بلند
09-02-2012, 14:10
سلام
می خوام یک مانیتور بخرم.
مانیتور قدیمی ام من LG است و CRT ولی از وفتی که سیستم جدید بستم، این مانتور با من همراهی نمی کنه ولی خدایش چشم رو هم اذیت نمی کنه. ولی چند دقیقه ای هست که یک مانیتور LCD رو به کیس متصل کردم ولی هم سرم و هم چشم هام درد می کنه.

سوال:
آیا خرید مانیتور به کارت گرافیک هم ربط داره؟ مثلاً مدل کارت گرافیک کم ATI Randeon HD 4670 هست. یا اینکه اصلاً ربطی به کارت گرافیک نداره؟

سوال:
چه مانیتوری بگیرم که هم خودش زیبا باشه و هم تصاویر رو خوب نمایش بده و هم اینکه گارانتی و خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه و هم اینکه چشم رو اذیت نکنه. چون این LCD که قرض کردم واقعاض چشم رو اذیت می کنه ولی CRT خودم اینجوری نیست.

متشکرم

قله بلند
09-02-2012, 14:18
توی سایت مادیران، مدل های
LCD
LED
و
مدل تلویزیونی هم هست

این مدل تلویزیونی یعنی اینکه می شه آنت رو بهش وصل کرد و به جای تلویزیون هم ازش استفاده کرد؟

مزیتش فقط همینه و گرون تر هم هست؟

persiantoolsbaz
19-02-2012, 11:42
توی سایت مادیران، مدل های
LCD
LED
و
مدل تلویزیونی هم هست

این مدل تلویزیونی یعنی اینکه می شه آنت رو بهش وصل کرد و به جای تلویزیون هم ازش استفاده کرد؟

مزیتش فقط همینه و گرون تر هم هست؟
مانیتور ها سه دسته اند :
LCD : که نور پس زمینه شون از لامپهای فلورسنت تامین میشه.
LED : نور پس زمینه در پنل این مانیتورها توسط لامپهای led تامین میشه و در واقع مانیتورهای led همون lcdها هستند با این تفاوت که در مانیتورهای led به جای لامپ فلورسنت از led استفاده میشود و همین موضوع باعث بهبود کیفیت تصویر و کاهش مصرف برقشون شده .
مانیتور تلویزیونها هم معمولا" همان مانیتورهای lcd هستند که چون خروجی tv tuner دارند ، میشه به عنوان tv هم ازشون استفاده کرد و با خریدشون هم یه مانیتور داری و هم یه tv .