مشاهده نسخه کامل
: خودرو کارکرده تا سقف 2/5
سلام
دوستان خودرو کارکرده خارجی یا داخلی تا سقف قیمت 2،500 ت چی پیشنهاد میدید که هم کم مصرف باشه و تمیز
ممنون
mohamad skystar
09-02-2012, 11:01
فکر نمیکنم با این بودجه خودروی خارجی مناسبی بشه انتخاب کرد.
سعی کنید بودجه رو افزایش بدین.
سلام
دوستان خودرو کارکرده خارجی یا داخلی تا سقف قیمت 2،500 ت چی پیشنهاد میدید که هم کم مصرف باشه و تمیز
ممنون
دوست من کار سختیه راهنمایی با این بودجه ولی چون سوال فرمودین و برای احترام گذاشتن به سوالتون با این بودجه خودروی داخلی پیکان یا پی کی میتونین گیر بیارین و خارجی هم تویوتاهای مدل پایین مثل کرونا و کارینا ولی اگر واستون امکان داره که حداقل بودجتون رو به 4 تومن برسونین پیشنهادهای بهتری میشه داد
lotus.aprina
18-03-2012, 13:13
دوست من کار سختیه راهنمایی با این بودجه ولی چون سوال فرمودین و برای احترام گذاشتن به سوالتون با این بودجه خودروی داخلی پیکان یا پی کی میتونین گیر بیارین و خارجی هم تویوتاهای مدل پایین مثل کرونا و کارینا ولی اگر واستون امکان داره که حداقل بودجتون رو به 4 تومن برسونین پیشنهادهای بهتری میشه داد
دوستان بعد این ماشینو بخوام بفروشم خریدار داره؟؟؟ یا باید به صورت خودروی فرسوده تحویل بدیم؟ یعنی 2.5 می پره؟
rami_hemi
18-03-2012, 14:27
ن با این بودجه تنها و تنها خودروی خارجی که سراغ دارم بی ام و 518 E12 هست که اون هم یک نمونه واقعا بد فرم پیدا میشه
بهترین گزینه با این بودجه سپند 80 و پایینتر پیدا میشه شانس بیارید و سپندی پیدا کنید که موتور هیوندای آتوز روش باشه بهترین گزینه هست . ولی با 3 - 3.5 پراید هاچبک کره ای (مدل 79 و پایینتر رو اصطلاحا کره ای میگن ) پیدا میکنید ولی باز هم احتمال اینکه رو دستتون بمونه هست خود رنو 5 با اینکه ماشنی خوبی هست و با بودجه شما نمونه تر تمیزی هم پیدا میشه ولی خریدار کمی داره .
اگر از ضرر و زیان موقع فروشنگران هستید که همه ماشینها دارن ولی خب ماشین خارجی قدیمی (به غیر از آمریکایی ها و آلمانی های خاص )اکثرا یا رو دست صاحبش میمونن یا خیلی ضرر میذارن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.