مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین دوو ماتیز و ام وی ام 110
saadi126
09-02-2012, 00:32
سلام به همه دوستان
تصمیم دارم یه ماشین دست دوم با قیمت حدودا تا 5 میلیون بگیرم. قطعا نمیخوام پراید بگیرم و دیدم بین گزینه های موجود به ماتیز و ام وی ام 110 هم میشه فکر کرد.
مسئله ای که هست اینه که ماتیز بخوام بگیرم با این پول مدل 80 میشه گرفت که خوب 10 سال کار کرده ولی به جاش ام وی ام 84-5 میشه گرفت که خوب 5 سال بیشتر کار نکرده. راستش کلا از هیچ کدوم اطلاعات زیادی ندارم جز مشخصات فنی و ظاهری. نمیدونم سرعت و قدرت و امنیت هر کدوم چطوره. خودم پشت سمند و 206 زیاد نشستم شاید بد نباشه نسبت به این دو ماشین مقایسه اشون کنم.
اون چیزی که مهمه اینه که استفاده از ماشین در حد تردد های داخل شهری (در حد تک سرنشین یا 2 سرنشین) هست چون زیاد اهل مسافرت نیستم و نهایت سالی 1-2 بار مسافرت شمال برم شایدم بخوام باهاش مسیر کرج تا تهران رو بیام و برگردم سر کار (که با این وضعیت بنزین و ... بعیده این کارو کنم و ترجیح میدم از مترو استفاده کنم).
اجتمالا ماشین رو موقتا 1-2 سال نگه دارم و بعدا ماشین بهتر میگیرم.
حالا از دوستانی که از این ماشینها اطلاعاتی دارن یا ازشون استفاده کردن ممنون میشم مزایا و معایبشون رو بگن و در مورد مسایل فنی و حتی اینکه شتابش چطوره یا فرمون پذیری و تعادلش تو سرعت و امنیت و ... راهنماییم کنن.
dash_mehdi
09-02-2012, 00:55
خوب قطعا ماتیز از ام وی ام خودروی بهتری هست.
در مورد مقایسه . سمند و 206 از هیچ نظری نسبت به ام وی ام قابل مقایسه نیست.
اما در این رنج پراید گزینه بهتری هست چون هم جادار تره هم سرعت و تا حدی شتاب بهتری داره و لوازمش هم فت و فراون و ارزون.
از لحاظ ایمنی این دو خودرو به همراه ماتیز در یک حد هستند البته ماتیز ایمنی بیشتری نسبت به ام وی ام داره.
اما اگه بتونید پولتون رو تا 6 تومن بیارید و یک ماتیز تمیز پیدا کنید گزینه ی خیلی خوبی می تونه باشه.
ماتیز نسبت به پراید هم کم تر دچار مشکل میشه و ماشین عمر داری هست(نسبت به ام وی ام و پراید)
و حتی 81 یا 82 ماتیز هم از صفر ام وی ام و 85-86 پراید بهتره
shahrammc
09-02-2012, 01:03
سلام به همه دوستان
تصمیم دارم یه ماشین دست دوم با قیمت حدودا تا 5 میلیون بگیرم. قطعا نمیخوام پراید بگیرم و دیدم بین گزینه های موجود به ماتیز و ام وی ام 110 هم میشه فکر کرد.
مسئله ای که هست اینه که ماتیز بخوام بگیرم با این پول مدل 80 میشه گرفت که خوب 10 سال کار کرده ولی به جاش ام وی ام 84-5 میشه گرفت که خوب 5 سال بیشتر کار نکرده. راستش کلا از هیچ کدوم اطلاعات زیادی ندارم جز مشخصات فنی و ظاهری. نمیدونم سرعت و قدرت و امنیت هر کدوم چطوره. خودم پشت سمند و 206 زیاد نشستم شاید بد نباشه نسبت به این دو ماشین مقایسه اشون کنم.
اون چیزی که مهمه اینه که استفاده از ماشین در حد تردد های داخل شهری (در حد تک سرنشین یا 2 سرنشین) هست چون زیاد اهل مسافرت نیستم و نهایت سالی 1-2 بار مسافرت شمال برم شایدم بخوام باهاش مسیر کرج تا تهران رو بیام و برگردم سر کار (که با این وضعیت بنزین و ... بعیده این کارو کنم و ترجیح میدم از مترو استفاده کنم).
اجتمالا ماشین رو موقتا 1-2 سال نگه دارم و بعدا ماشین بهتر میگیرم.
حالا از دوستانی که از این ماشینها اطلاعاتی دارن یا ازشون استفاده کردن ممنون میشم مزایا و معایبشون رو بگن و در مورد مسایل فنی و حتی اینکه شتابش چطوره یا فرمون پذیری و تعادلش تو سرعت و امنیت و ... راهنماییم کنن.
داداش یه تومن بزاری روش سی یلو بگیری بهتره ...
این مطلبم که تو عکسه بخون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saadi126
09-02-2012, 01:26
خوب قطعا ماتیز از ام وی ام خودروی بهتری هست.
در مورد مقایسه . سمند و 206 از هیچ نظری نسبت به ام وی ام قابل مقایسه نیست.
اما در این رنج پراید گزینه بهتری هست چون هم جادار تره هم سرعت و تا حدی شتاب بهتری داره و لوازمش هم فت و فراون و ارزون.
از لحاظ ایمنی این دو خودرو به همراه ماتیز در یک حد هستند البته ماتیز ایمنی بیشتری نسبت به ام وی ام داره.
اما اگه بتونید پولتون رو تا 6 تومن بیارید و یک ماتیز تمیز پیدا کنید گزینه ی خیلی خوبی می تونه باشه.
ماتیز نسبت به پراید هم کم تر دچار مشکل میشه و ماشین عمر داری هست(نسبت به ام وی ام و پراید)
و حتی 81 یا 82 ماتیز هم از صفر ام وی ام و 85-86 پراید بهتره راستش خودمم دلم بیشتر با ماتیزه چون هم ظاهر بهتری داره هم هر چی باشه مال دوو هستش. فقط ترسم از اینه که چون ماشین مال 9-10 سال پیشه هر چی بگیرم بدنه داغون و پوسیده باشه یا بهسر و صدا افتاده باشه
داداش یه تومن بزاری روش سی یلو بگیری بهتره ..
خودم یه جورایی عاشق سی یلو هستم اما بعید میدونم بشه با 6 تومن سی یلو تمیزی گرفت
obalit88
09-02-2012, 10:22
سیلو تمیز معمولا از 8 تومن به بالا پیدا میشه ولی به نظرم ارزششو داره، هم از لحاظ قیافه هم از لحاظ ایمنی از پراید به مراتب بهتره....
اما توو این رنج قیمتی که مد نظر شماست من ماتیز رو پیشنهاد میدم، اگه نمونۀ تمیزش به تورتون خورد از دستش ندید!
saadi126
09-02-2012, 11:48
سیلو تمیز معمولا از 8 تومن به بالا پیدا میشه ولی به نظرم ارزششو داره، هم از لحاظ قیافه هم از لحاظ ایمنی از پراید به مراتب بهتره....
اما توو این رنج قیمتی که مد نظر شماست من ماتیز رو پیشنهاد میدم، اگه نمونۀ تمیزش به تورتون خورد از دستش ندید!
من خودم سیلو و سمند رو خیلی دوست دارم الالخصوص به خاطر امنیت و تیپ و جاداریشون. اما خوب نمی خوام اونقدر هزینه کنم فعلا.
در مورد بحث ماتیز و ام وی ام هم بعد از راهنمایی هایی که دوستان کردن کمی دلچرکین شدم یعنی اینجوری که گفته میشه آدم با این ماشینا تصادف کنه یعنی نه چیزی از ماشین میمونه نه از آدم.
بعد یه نظرتون جاداریش در حد پراید هست؟ میدونم که پشتش 2 نفر بیشتر نمیتونن بشینن بیشتر مد نظرم جای پا هست
ronin_2607
12-03-2012, 21:45
البته این تست تصادف 110 MVM مربوط به مدلهای قدیمی این خودرو میشه. الان هم ABS داره هم دو تا کیسه هوا و هم بدنه و درها تقویت شده اند. البته باز هم من از این خودرو دفاع نمی کنم. اما به هر حال به جز خودروهای گران قیمت باقی محصولات تو بازار سرو ته یک کرباسن. سمند ایمنی داره؟؟؟؟ کی همچین حرفی زده؟ من تصادفشو از نزدیک دیدم. حتی نمی شد تشخیص داد این قبلا چی بوده.!!! ایمنی میخواین باید 100 میلیونی بیشتر هزینه کنید یه مرسدسی بی ام وی چیزی بخرین. به نظر من تو تصادف شدید هیچ تفاوتی بین محصولات داخلی نیست و همه وسیله ای میشن برای زود تر رسیدن به ابدیت. حالا یکی بیشتر له میشی یکی کمتر !!! اما خدایی الان ام وی ام 110 از پراید خیلی بهتره. برید خودتون مقایسه کنید. موتور 16 سوپاپ، 2 تا ایربگ، ترمز ABS هیدرولیک آینه های برقی صندلی چرم سیستم صوتی خوب موتور کم مصرف سیستم ایموبلایزر . فقط به نظر خود من یه کم زنونه است. خدایی نه کارخونه اش مال بابامه نه چیزی به من میرسه. اما آدم بهتره اول یکم تحقیق کنه بعد. تازه برای کسایی که پول ندارن در حد 10 11 تومن. خب چیکار کنن؟؟؟ ایران خودرو که اصلا نمیشه رفت سراغش. پورشه و مرسدس هم که نمی شه !!! میمونه پراید و ام وی ام و ماشین های دست دوم که معلوم نیست صاحب قبلیش چه بلاهایی سرش نیاورده . من خودم 206 سال 88 دیدم حدود 100 هزار تا کار کرده بود !!!!! اصلا باور نکردنیه. معلوم نیست باهاش چند بار ایرانو دور زده. آخه این ماشین ارزش پول دادن داره؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.