مشاهده نسخه کامل
: مشکل dvd rw plextor
سلام دوستان قبل از همه چیز عذر میخوام اگه جای اشتباه ارسال میکنم.:11: یه dvd rw plextor -PX-L890SA خریدم که وقتی هر دیسکی داخلش میزارم دیسک خونده میشه ولی نمیشه open کرد ( اصلا محتویات باز نمیشه...فقط مینویسه (DVD RW Drive( H) و وقتی رو آیکون دیویدی رام کلیک میکنم درش باز میشه..چگونه میتونم این مشکلو حل کنم؟:46:
سلام دوستان قبل از همه چیز عذر میخوام اگه جای اشتباه ارسال میکنم.:11: یه dvd rw plextor -PX-L890SA خریدم که وقتی هر دیسکی داخلش میزارم دیسک خونده میشه ولی نمیشه open کرد ( اصلا محتویات باز نمیشه...فقط مینویسه (DVD RW Drive( H) و وقتی رو آیکون دیویدی رام کلیک میکنم درش باز میشه..چگونه میتونم این مشکلو حل کنم؟:46:
اوتوران سی دی کامل اجرا نمیشه
اول از همه ویندوز رو عوض کنید
اگه با تعویض ویندوز درست نشد فریم ویر درایو رو آپدیت کنید
درست نشد لنز درایور رو تمیز کنید و درایو رو به صورت open تست کنید و بگین به چه صورت درایو عمل میکنه
یک عکس هم از device manager بزارید
نه داداش اتوران اجرا نمیشه.. من تازه امروز این درایو خریدم.. فریمور هم نسخه1.6 آخرین ورژنشه. اشکال دیگش اینه که وقتی دیسکو همیجوری میزارم داخل دستگاه اتوران اجرا نمیشه و آیکون باز نمیشه ولی وقتی دیسکو قرار میدم و ری استارت میکنم اتوران اجرا میشه و محتویات داخل درایو رو میشه پخش کرد به صورت عادی ( چه مشکلیه که با ری استارت حل میشه؟!) ولی فکر نکنم از ویندوز باشه . لطفا یاری بفرمایید
راستی اینم device manager [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مشکل من با نصب مجدد ویندوز حل شد دستت درد نکنه
دوست عزیز مشکل من با نصب مجدد ویندوز حل شد دستت درد نکنه
به عنوان راه اول در پستم گفتم که ویندوز رو عوض کنید :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.