ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اور سی پی یو 1055 و رم 1333mhz

ali30t
08-02-2012, 19:36
سلام .
من سی پی یو و رمم رو توسط یک مد (mod) از پیش طراحی شده که تو بایوس مادربردم بود.(مادربردم msi 970 a-g45 هست و این مد قسمت overclock geineII) .بعد که این کارو کردم به صورت اوتومات فرکانس پردازندم از 2800mhz به 3431mhz و فرکانس رم هام از 1333 به 1590mhz افزایش پیدا کرد.با توجه به این که فن سی پی یوم همون فن رو خودش بود با نرم افزار occt version 4 و توشط سنگین ترین تستش (cpulinpack) به مدت 30 دقیقه تست پایداری دما گرفتم.که تو بالا ترین حالت به 51 درجه میرسید.البته تو حالت idle دما 22.5 هست.(دمای هر core).
حالا با توجه به این که تو سایت amd حد اکثر دما برای این سی پی یو 62 درجه هست این مقدار دما تو حالتی که از 6 تا هسته 100 درصد استفاده میشه بدون کولر سی پی یو زیاد نیست؟؟؟
ممنون میشم زودتر جوابمو بدین:46:

EXTREME
08-02-2012, 23:36
نه این دما بعد 30 دقیقه تست خوبه و مشکلی نداره و سیستم پایداره

ali30t
09-02-2012, 16:53
آقا مهرداد چشت روز بد نبینه....فرکانس رمم نمیدونم چرا هر سری یه چیزه....رو 1692 نا پایدار بود.بدش سیستم بالا نیومد گفتم یا خدا 1 تومن خرج موند رو دستم.باتری cmos و در اوردم که دیفلت شه و درست شد.حالا دوباره که با over خوا مادر برد اور کردم فرکانس رممو از اونیم که هست پایین تر نشون میده...زده 1305 mhz و جلوی frequency dram :1066 !!!!رمم باسش 1333mhz هست!!دما هم تو تست رفته بالا و به 52.5 رسیده..:( دوره فن ورودی بالاییمم خیلی کم شده ولی پایینیه خیلی بالاست!!!دوره فنام اوتوماته....اگه ممکنه راهنماییم کنید را جع به علتش!!!مخصوصا رم!

EXTREME
09-02-2012, 23:48
بهنظر من به صورت دستی سی پی یو رو اور کن اینطوری ارزشش بیشتره و به کلاک بالاتری هم میتونید برسین
چون از کلاک رفرنس اور میکنید فرکانس رم nb و ht هم بالا میره
شما باید با استفاده از ضریب رم فرکانسشو بیارید رو 1066 یا 1333
فرکانس ht و nb هم با ضریبش کم بشه که استرس وارد بر مین کمتر شده و دما پایین تر بیاد
بایوس مین حتما آپدیت بشه
بعد از اور یک عکس از تب اصلی و مموری نرم افزار cpu-z بزارید اینجا

ali30t
16-03-2012, 21:34
سلام ..
یه چند وقتی نبودم اما امروز که دستی اور کردم رم رو فرکانس 1632 ثابت شد و cpu تا 3.4 اور کردم...تو بازی سنگینی مثل battlefield 3 تست کردم پایداره اما تو نرم افزار occt و hwmonitor دما cpu رو 0 میزنه....در صورتی که وقتی به حالت دیفالت بر میگردونم دما رو نشون میده...این دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
در ضمن کلا دمای قطعات بالا رفته...مثلا گرافیکم که قبلا حد اکثر تا 66 میرسید دماش الان تا 70 هم میره...ممکنه به خاصر تغییر فصل یا گرم شدن هوا باشه؟؟؟؟ اگه میشه زودتر راهنمایی کنید..با این حساب تو تابستون باید فریون ببندم!!

EXTREME
17-03-2012, 16:44
شما بایوس مین رو آپدیت کنید و از ورژن جدیدتر نرم تاافزار ها استفاده کنید
فرکانس رم رو رو 1333 ست کنید

ali30t
23-03-2012, 14:01
با سلام
آقا مهرداد ممنون از راهنماییتون اما دقیقآ این مشکل بعد از آپدیت بایوس مادربوردم انجام شد.(تو محیط ویندوز توسط خود نرم افزار msi ) به نظرتون امکان داره که bug های ورژن جدید بایوس باشه یا خیر ؟؟؟در ضمن نو حالت استاندارد دما رو نشون میده و یه بار دیگه هم با این که بایوس آپدیت شده بود اما دما رو تو حالت اورکلاک شده (فرکانس رمم 1632 بود) نشئن داد و مشکلی نداشت ....با همه این تفاسیر ممنون میشم راهنماییم کنید...

EXTREME
23-03-2012, 17:23
با سلام
آقا مهرداد ممنون از راهنماییتون اما دقیقآ این مشکل بعد از آپدیت بایوس مادربوردم انجام شد.(تو محیط ویندوز توسط خود نرم افزار msi ) به نظرتون امکان داره که bug های ورژن جدید بایوس باشه یا خیر ؟؟؟در ضمن نو حالت استاندارد دما رو نشون میده و یه بار دیگه هم با این که بایوس آپدیت شده بود اما دما رو تو حالت اورکلاک شده (فرکانس رمم 1632 بود) نشئن داد و مشکلی نداشت ....با همه این تفاسیر ممنون میشم راهنماییم کنید...
مدل مينتون چيه ؟ دقيق بگين
براي msi براي آپديت بايوس بهتره از m-flash استفاده كنيدتا live update

ali30t
30-03-2012, 21:48
mis 970a-g45 از سری های چیپست am3+ هست...
من دفعه پیش هم با live update آپدیت کردم هیپ مشکلی نداشت...گویا واسه مین های سری جدید این مشکل آپدیت برطرف شده...مشکل از بایوس نیست.. ..امکان داره این ورژن جدید بایوس باگ داشته باشه؟؟؟؟چون خودم خیلی فکر کردم راجع به این قضیه..آخه مساله ی جالب این جاست که یه بار کامل دمای core ها رو نشون داده....!!!