مشاهده نسخه کامل
: لرزش بیش از حد مانیتور و مرتفع شدن آن بعد از خارج کردن پاور از داخل کیس
mamad karol
08-02-2012, 19:14
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و ارجمند،وقت همگی به خیر،
دوستان یه مدت بود شدیدا با لرزش مانیتور LG Flatron F700B درگیر بودم،به حدی که بعد از 5 دقیقه نگاه کردن به مانیتور اشک از چشمام سرازیر میشد و به شدت چشمهام درد میگرفت،
هر کاری هم میکردم درست بشو نبود،همه کابلها رو یه بار دیگه در میاوردم و میزدم و رمها رو جابجا میکردم و هتسینک CPU رو تکون میدادم،بعضی اوقات برای 5 دقیقه درست میشد و دوباره روز از نو،
تا اینکه یه بار گفتم بذار پاور رو در بیارم از داخل کیس ببینم چی میشه،
باور بفرمایید از وقتی پاور رو از داخل کیس خارج کردم و رو زمین گذاشتم که هیچ تماسی با بدنه کیس نداشته باشه دیگه مانیتور لرزش نداشته!
علیرغم اینکه از بدنه کیس سیم ارت هم اتصال داده بود به چارچوب در،
ضمن اینکه مطمئنم مشکل از پاور نیست،چون قبلا با یه پاور دیگه هم امتحان کرده بودم و همین مشکل رو کماکان داشت،
خلاصه اینکه مادامیکه پاور به بدنه کیس تماسی نداشته باشه مانیتور ارزش نداره و زمانی که پاور داخل کیس قرار داده میشه این مشکل دوباره شروع میشه،
دوستان لطفا راهنمایی کنید علت این موضوع چیه و راه حل برطرف کردنش چیه،
ممنونم،موفق و پیروز باشید،خدانگهدار:11:
این مشکل احتمالا از نویزی است که پاور ایجاد میکنه کیس رو از مانیتور فاصلشو بیشتر کنید ببینید چی میشه
لرزش مانیتور هم علت های زیادی داره
خرابی در برد اصلی مانیتور نشتی یکی از خازن های طبقه ی افقی
بعضی اوقات به خاطر نزدیک بودن اسپیکر و وسایلی که نویز داره این مشکل بوجود میاد
بعضی اوقات با نصب درایور مانیتور و آپدیت درایور گرافیک و کم کردن رفرش ریت مشکل حل میشه
بعضی اوقات گرافیک مشکل ایجاد میکنه
mamad karol
11-02-2012, 14:06
سلام خدمت دوستان عزیز و عرض وقت به خیر،
ظاهرا این مشکل پرش مانیتور ربطی به پاور هم نداشت،
چون بعد از یه مدت که پاور رو از داخل کیس در آوردم دوباره اون لرزشها شروع شد و فقط برای یکی دو روز خبری از اون لرزشها نبود:41:
این مشکل احتمالا از نویزی است که پاور ایجاد میکنه کیس رو از مانیتور فاصلشو بیشتر کنید ببینید چی میشه
لرزش مانیتور هم علت های زیادی داره
خرابی در برد اصلی مانیتور نشتی یکی از خازن های طبقه ی افقی
بعضی اوقات به خاطر نزدیک بودن اسپیکر و وسایلی که نویز داره این مشکل بوجود میاد
بعضی اوقات با نصب درایور مانیتور و آپدیت درایور گرافیک و کم کردن رفرش ریت مشکل حل میشه
بعضی اوقات گرافیک مشکل ایجاد میکنه
منونم از شما دوست عزیز به خاطر راهنماییتون:11:
در مورد علتهای لرزش که فرمودید توضیحاتی رو خدمتتون ارائه میدم لطفا نظرتون رو بگید:
مطمئنم مانیتور مشکلی نداره چون رو یه کیس دیگه امتحانش کردم و فوق العاده و بدون هیچ مشکلی کار کرد،
اسپیکر رو حتی خیلی خیلی از کیس و مانیتور دور نگه داشتم ولی باز این مشکل به قوت خودش باقی بود،
درایور مانیتور رو نصب کردم ولی هنوز آپدیت کردن درایور گرافیک رو امتحان نکردم،اما یه مساله باقی میمونه،
اگر مشکل از این عدم آپدیت بودن درایور گرافیک باشه،پس باید همیشه این مشکل وجود داشته باشه،نه اینکه وقتی همه سیمها و سخت افزارها رو از مادربرد جدا میکنم و دوباره وصل میکنم برای یکی دو روز این مشکل از بین بره،درسته؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید این مشکل از کجاست چون واقعا کلافه ام کرده:19:
پیشاپیش از لطفتون ممنونم،موفق و پیروز باشید،خدانگهدار.:11:
سلام خدمت دوستان عزیز و عرض وقت به خیر،
ظاهرا این مشکل پرش مانیتور ربطی به پاور هم نداشت،
چون بعد از یه مدت که پاور رو از داخل کیس در آوردم دوباره اون لرزشها شروع شد و فقط برای یکی دو روز خبری از اون لرزشها نبود:41:
منونم از شما دوست عزیز به خاطر راهنماییتون:11:
در مورد علتهای لرزش که فرمودید توضیحاتی رو خدمتتون ارائه میدم لطفا نظرتون رو بگید:
مطمئنم مانیتور مشکلی نداره چون رو یه کیس دیگه امتحانش کردم و فوق العاده و بدون هیچ مشکلی کار کرد،
اسپیکر رو حتی خیلی خیلی از کیس و مانیتور دور نگه داشتم ولی باز این مشکل به قوت خودش باقی بود،
درایور مانیتور رو نصب کردم ولی هنوز آپدیت کردن درایور گرافیک رو امتحان نکردم،اما یه مساله باقی میمونه،
اگر مشکل از این عدم آپدیت بودن درایور گرافیک باشه،پس باید همیشه این مشکل وجود داشته باشه،نه اینکه وقتی همه سیمها و سخت افزارها رو از مادربرد جدا میکنم و دوباره وصل میکنم برای یکی دو روز این مشکل از بین بره،درسته؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید این مشکل از کجاست چون واقعا کلافه ام کرده:19:
پیشاپیش از لطفتون ممنونم،موفق و پیروز باشید،خدانگهدار.:11:
پس با این تفاسیر مشکل از نویزی است که پاور ایجاد میکنه
پاور سالمه ولی نویز ایجاد میکنه که با فاصله گرفتن از مانیتور درست میشه
با یک پاور دیگه تست کنید
mamad karol
12-02-2012, 00:47
پس با این تفاسیر مشکل از نویزی است که پاور ایجاد میکنه
پاور سالمه ولی نویز ایجاد میکنه که با فاصله گرفتن از مانیتور درست میشه
با یک پاور دیگه تست کنید
ممنونم از پاسختون دوست عزیز،
عرض شود که با یه پاور دیگه هم تست کرده بودم قبلا و همینطوری بود،
البته کیس رو زمینه و از مانیتور فاصله داره،
الان که پاور رو گذاشتم داخل کیس لرزشها دوباره شدید شده،
نحوه آپدیت کردن درایور گرافیک چطوره؟فکر کنم باید مشخصات کارت گرافیکم رو سرچ کنم و فایل درایورش رو دانلود کنم نه؟
این آخرین موردیه که هنوز امتحان نکردم ببینم برطرف میشه یا نه.
عرض شود که با یه پاور دیگه هم تست کرده بودم قبلا و همینطوری بود،
البته کیس رو زمینه و از مانیتور فاصله داره،
الان که پاور رو گذاشتم داخل کیس لرزشها دوباره شدید شده،
نحوه آپدیت کردن درایور گرافیک چطوره؟فکر کنم باید مشخصات کارت گرافیکم رو سرچ کنم و فایل درایورش رو دانلود کنم نه؟
این آخرین موردیه که هنوز امتحان نکردم ببینم برطرف میشه یا نه.
برید سایت سازنده ی گرافیک و آخرین درایورشو دانلود و نصب کنید
ولی من فکر کنم از نویزی است که ایجاد میشه
EXXTREME
13-02-2012, 10:05
مدل پاورتون چیه؟
مگه پاور نویز ایجاد میکنه؟
mamad karol
13-02-2012, 18:33
مدل پاورتون چیه؟
مگه پاور نویز ایجاد میکنه؟
عرض شود که پاورم مدل VI-650 WATX ورژن 1.3 هست،
واقعا دیگه کلافم کرده و امروز فرداست که جوش بیارم و از پنجره به بیرون پرتابش کنم به همراه متعلقاتش:31:
mamad karol
14-02-2012, 15:26
دوستان عزیز و ارجمند سلام عرض میشه،
دیشب مجدد همه کابلها رو از کیس جدا کردم و رمها رو خارج کردم دوباره جا زدم و همه کابلها رو مجدد سر جاشون زدم و دوباره بصورت موقت این مشکل لرزش برطرف شده،
حالا از کی دوباره شروع بشه معلوم نیست:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.