ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : bzxrs is compressed

Shadow-Man
08-02-2012, 13:50
سلام دیروز صبح اومدم خونه دیدم این پیغام روی صفحه مشکی مانیتور هست:
bzxrs ic compressed
press ctrl+alt+del to restart
ریست هم کردم درست نشد
ویندوز رو عوض کردم درست شد ولی چند ساعت بعد یه برنامه نصب کردم که نیاز شد ریست کنم که باز هم سیستم بالا نیودم همین پیغام بالایی اومد. الان دوباره ویندوز عوض کردم. مشکل از کجاست؟؟؟؟
جالب اینحاست که تو گوگل هم سرچ کردم همچین چیزی نبود اینگار تنها کسی که با این پیغام روبرو میشه من هستم. :18:
Windows Seven Ultimate 64Bit
CPU: Intel 2500k
MB: AsRock P67 Pro3
Ram: Corssair XMS3 2X4GB

ممنون میشم کمک کنید.

A M ! N
08-02-2012, 14:27
سلام دیروز صبح اومدم خونه دیدم این پیغام روی صفحه مشکی مانیتور هست:
bzxrs ic compressed
press ctrl+alt+del to restart
ریست هم کردم درست نشد
ویندوز رو عوض کردم درست شد ولی چند ساعت بعد یه برنامه نصب کردم که نیاز شد ریست کنم که باز هم سیستم بالا نیودم همین پیغام بالایی اومد. الان دوباره ویندوز عوض کردم. مشکل از کجاست؟؟؟؟
جالب اینحاست که تو گوگل هم سرچ کردم همچین چیزی نبود اینگار تنها کسی که با این پیغام روبرو میشه من هستم. :18:
Windows Seven Ultimate 64Bit
CPU: Intel 2500k
MB: AsRock P67 Pro3
Ram: Corssair XMS3 2X4GB

ممنون میشم کمک کنید.

سلام دوست عزیز..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یک فایل هست که حالا داره اختلال ایجاد میکنه که معلوم میشه از کجا آب میخوره.

این پست رو بخونین و لوگ رو داخل همون تاپیک بزارین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این سیستمتون 3D کار میکنین فک کنم اصن اذیت نمیشین : دی

درمورد کارهای سه بعدیتون هم میام حالا تبادل نظر به زودی :دی

صمنا آنتی ویروستون چی هست ؟

شاد باشید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shadow-Man
08-02-2012, 16:42
با این سیستمتون 3D کار میکنین فک کنم اصن اذیت نمیشین : دی

درمورد کارهای سه بعدیتون هم میام حالا تبادل نظر به زودی

3دی کیه؟ نبیده بیدم تاحالا :دی
شما بیا ما در خدمتیم. نمیدونم اونجا بچه ها چه ایرادی تو کار من دیدن که حتی حاضر نشدن نظر بدن؟ نمی دونم شاید چون غریبه بودم.

برای آنتی ویروس پول ندارم اعصاب کرکش هم ندارم

A M ! N
08-02-2012, 18:40
3دی کیه؟ نبیده بیدم تاحالا :دی
شما بیا ما در خدمتیم. نمیدونم اونجا بچه ها چه ایرادی تو کار من دیدن که حتی حاضر نشدن نظر بدن؟ نمی دونم شاید چون غریبه بودم.

برای آنتی ویروس پول ندارم اعصاب کرکش هم ندارم
سلامی دوباره...

لوگ شما بررسی شد، البته خیلی برنامه کم بود ، نمیدونم لوگ رو کامل گرفتین یا نه که البته زیاد مهم نیست.

شما کلی فایل سیستمی از دست رفته دارین ، نمیدونیم توسط چی پاک شدن کلی فایلهای مهمتون..

DVD ویندوزتون رو وارد کنید، و به استارت منو برین و گزینه ی accessories رو بزنین و روی command prompt راست کلیک کرده و گزینه ی run as administrator رو بزنین و داس رو باز کنین و بعدش تایپ کنید :

SFC /SCANNOW

بزارین تا تعمیر بشه ، با این روند فایلهای سیستمی شما بر میگرده

یک آنتی ویروس روی سیستم نصب کنید حتما ، اگه از سایت ---------.ir بگیرین همیشه کرک در دسترس هست..

برنامه ی MBAM رو هم بگیرین و همیشه روی سیستم داشته باشین.

به آدرس زیر برین :
C:\Users\Sajjad\AppData\Local\Temp\

اگه فایلی به نام nro.tmp داشتین حتما پاکش کنید..

آنتی ویروس رو هم یادتون نره خیلی نیازه ،

شما این کارها رو که انجام دادین ، هر برنامه ای که خواستی نصب کنید اطلاع بدین که چی هست ، شاید برنامه ی شما آلوده شده باشه.

ضمنا کارهاتون رو با چی زده بودین ؟ من فکر کردم با 3D max کار کردین، البته میام داخل تاپیکتون و اونجا با هم بحث میکنیم.

شاد باشید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shadow-Man
08-02-2012, 20:58
سلام
تو اون سایتی که داده بودی فقط نسخه avira internet security رو داشت. همین کافیه؟
اون دستور رو تو داس اجرا کردم ولی این پیغام رو داد:
windows resource protection did not find any integrity violation.
دی وی دی هم داخل بود.
میشه فایل هایی که نیستن رو با همین hijackthis تعمیر کرد؟
یه سوال هم برام پیش اومده. اگه به خاطر فایل های گم و گور شده این طوری شده پس چرا با تعویض ویندوز مشکل حل نمیشه؟ مگه تمام فایل های مورد نیاز رو کپی نمیکنه
دفعه اول و دوم که hijackthis رو اجرا کردم ارور داد ولی دفعه سوم که خواستم ازش عکس بگیرم دیگه ارور نداد.
نظرت رو هم درمورد کارم بگو البته تو تاپیک خودش
ممنون بابت پاسخ گویی سریع

Shadow-Man
08-02-2012, 20:58
سلام
دی وی دی هم داخل بود.
یه سوال هم برام پیش اومده. اگه به خاطر فایل های گم و گور شده این طوری شده پس چرا با تعویض ویندوز مشکل حل نمیشه؟ مگه تمام فایل های مورد نیاز رو کپی نمیکنه
دفعه اول و دوم که hijackthis رو اجرا کردم ارور داد ولی دفعه سوم که خواستم ازش عکس بگیرم دیگه ارور نداد.

A M ! N
09-02-2012, 01:31
سلام

بله کافیه... اما در کنارش MBAM که گفتم رو هم حتما نصب کنید.

دی وی دی هم داخل بود.
عجیبه ، این پیغام یعنی هیچ مشکلی نداشتین ، در صورتی که لوگ غیر این رو نشون میده، شما DVD ویندوز رو برارین داخل و از طریق اون بوت کنین و برین برای مث موقعی که میخواین ویندوز نصب کنین ، منتها در این بخش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون گزینه ای که با ماوس نشون دادم رو انتخاب کنید.

نه نمیشه ، اصلا هم اقدام به تعمیر با اون برنامه نکنین ، اون برنامه خیلی خطرناک هم میتونه باشه در عین حال..

شما که گفتی با تعویض ویندوز درست بود بعد که یک برنامه ای رو نصب کردی اینطوری شد ، من بعید میدونم با تعویض ویندوز دوباره خراب بشه

چشم حتما دوست خوبم ، مرسی

شاد باشید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shadow-Man
09-02-2012, 01:51
اها ان برنامه پراکسی فایر بود قبلا هم استفاده میکردم مشکلی نبود
اگه برای اون برنامه بود دفعه دوم که ویندوز نصب کردم نباید مشکلی پیش میومد
الان که باید بخوابم فردا دوباره مبارزه رو شروع میکنم

Shadow-Man
10-02-2012, 20:59
دکتر جان در موردم مشکلم یه کم گوگلیدم یه بنده خدایی مثل من سون 64 بیتی داشت اون هم با هایجک لوگ گرفته بود و دست بر قضا لوگ مثل مال من بود خلاصه اومده بود گفته بود چی کار کنم گفتن که این برنامه با سون 64 بیتی مشکل داره و درست کار نمیکنه اگه مشکل خاصی با سیستمت داری همون دستور sfc /scannow رو استفاده کن
اینطوری بود که فهمیدم سر کرا گذاشته ما رو این هایجک
البته اویرا و mbam رو نصب کردم گرچه این اویرا داره از پوست از سر و کله ام ممیکنه

این پست رو دادم که هم اگه کسی بعدا به این تاپیک رچوع کرد نتیجه نهایی کار رو هم بدونه هم این که یه تشکر اساسی از شما کرده باشم :11: