مشاهده نسخه کامل
: نیاز به راهنمایی برای تصمیمگیری در راه اندازی سایت شرکت
m_samimi
08-02-2012, 08:16
سلام
ما قراره برای شرکتمون که حوزه کاریش صنعتیه یک سایت طراحی کنیم. البته خودمون نه بلکه قراره بدیم بیرون. یه شرکت اومده میگه با وردپرس یا دروپال برامون درست می کنه و از نظر گرافیکش هم چیزی که می خوایم را تحویلمون میده و خلاصه یک میلیون و سیصد هم می گیره. یک شرکت دیگه هم به نام آریانیک هست که میگه چهار میلیون میگیره و سی ام اس خودش را به علاوه طراحی گرافیکی سایتمون میده بهمون.
شما میگید کدومو انتخاب کنیم؟
بستگی به نیازتون داره.
شما چه امکاناتی میخواهید؟
عضوگیری؟ فروم؟ تعریف چندمدیر برای سیستم؟ و...
قیمت سیستم اختصاصی بستگی به امکانات و امنیتش داره.
در مورد وردپرس هم اگه قالب اختصاصی + پشتیبانی حضوری یکساله + هاست + دومین + آموزش کاربران رو براتون انجام بده، حدوداً 1 میلیون خوبه یکم هم زیاده!!
ولی اگه پشتیبانی و قالب اختصاصی و... نمیخواهید افرادی هستند که با هزینه ای خیلی خیلی خیلی کمتر براتون انجام بدند.
m_samimi
11-02-2012, 13:48
همونطور که خودتون هم گفتید امکان پاسخ نداشتم.
ببینید یه شرکت صنعتی تولیدی از سایتش انتظارات فنی خیلی بالایی نداره. بیشتر طراحی ظاهری و گرافیک سایت و مسیرهای دسترسی و نقشه سایت مهم هستند. البته یه بخشهایی مثل درخواست استخدام فرم دارند که متقاضی باید پر کنه. به عنوان یه مثال خیلی قوی از سایت یه شرکت میشه همکاران سیستم را مثال زد. عضویت خبرنامه و چند مدیره بودن سایت هم البته لازم هستند.
شما در مورد آریانیک اطلاعاتی دارید؟
آیا سی ام اسشون را خودشون نوشتند یا اومدن روی یکی از همین سی ام اسهای کد باز پیاده کردن؟
با وردپرس و با هزینه ی کمتری می تونی یه سایت داشته باشی
یه سایت شرکتی امکانات زیادی نیاز نداره
همین چند وقته اخیر من واسه یه شرکت یه دونه پیاده سازی کردم
ببینید اگه واقها میخواید انعطاف پذیری داشته باشد پیشنهاد من دروپال هستش اما خیلی کارکردش سختر هست!
اما cms دستی هم گزینه مناسبی میتونه باشه به شرطی این که نیاز های شما رو بر آورده کنه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.