مشاهده نسخه کامل
: آداب معاشرت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
دوستان برای رد کردن درخواست های آدم های خود برتر بین زالو صفت باید چیکار کرد؟
چند نفر از همکلاسی ها هستن که بخاطر 1-2 بار لطفی که در حقشون کردم پررو شدن... مثلا یکیشون یاد گرفته برای درخواستی که داره جلوی جمع هی پاپیچ میشه نه یه بار نه دو بار مثلا نیم ساعت ازم میخواد یه کاری رو براش انجام بدم در صورتی که خودش میتونه با صرف 1 ساعت وقت انجامش بده از عمد هم جلوی جمع این کار رو میکنه که من نتونم بعد از نیم ساعت اصرار ردش کنم(عزت طرف = 0). یا مثلا یکی دیگه شون وقتی درخواستشو رد میکنی، منت هم میذاره سرت... مثلا: «حالا این ...ری اشکالی نداره» اینو که میگه، میخوام بزنم تو دهنش :n25: یا یکی دیگه شون، یه بار از دانشگاه داشتم میرفتم خونه، یه تعارف زدم، مسیرم خونه نبود، تا یه جایی رسوندمش، حالا فکر میکنه شدم سرویسش، هر سری بم میگه: «یادت باشه با هم بریم»... :n24:
یه نفر یه راه حل جامع بده که دور و برم پر هست از آدمای اینجوری...:n16:
خب احتمال زیاد شما برخورد خیلی محترمانه با این افراد دارید خب ضربالمثل خوبی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند رو شنیدید شما یه خورده کم محلی کنید طرف هرچی هم پررو باشه خودش متوجه میشه
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
یک سوال داشتم,,چه طوری بفهمیم یک نفر که هم ترمیت تو دانشگاه هست خوشش میاد باهات میگرده یا نه؟؟در واقع با هم دوستیم و کنار هم میشینیم و ...یک جورایی توی این دو ترم با هم میگردیم.
در واقع چه طوری یک دوست رو امتحان میکنید؟
ممنون.
این دوستی پسر به سپر هستا !!!!!!!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوستی پسر با پسر یعنی چی!! امیدوارم منظورتون رفاقت باشه نه چیز دیگه ای .
اگه رفاقت با همکلاسی هات منظورتونه من اصلا تا بحال به این موضوع تو زندگیم فکر نکردم که بخوام رفیقم رو امتحان کنم مگه زنمه :n04: مثلا امتحان کنم ببینم بجز من کنار کسی دیگه ای هم میشینه ؟ من اصلا منظورتون رو نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین داستان چیه متوجه بشیم
چند نفر از همکلاسی ها هستن که بخاطر 1-2 بار لطفی که در حقشون کردم پررو شدن... مثلا یکیشون یاد گرفته برای درخواستی که داره جلوی جمع هی پاپیچ میشه نه یه بار نه دو بار مثلا نیم ساعت ازم میخواد یه کاری رو براش انجام بدم در صورتی که خودش میتونه با صرف 1 ساعت وقت انجامش بده از عمد هم جلوی جمع این کار رو میکنه که من نتونم بعد از نیم ساعت اصرار ردش کنم(عزت طرف = 0). یا مثلا یکی دیگه شون وقتی درخواستشو رد میکنی، منت هم میذاره سرت... مثلا: «حالا این سری اشکالی نداره» اینو که میگه، میخوام بزنم تو دهنش :n25: یا یکی دیگه شون، یه بار از دانشگاه داشتم میرفتم خونه، یه تعارف زدم، مسیرم خونه نبود، تا یه جایی رسوندمش، حالا فکر میکنه شدم سرویسش، هر سری بم میگه: «یادت باشه با هم بریم»... :n24:
منم یک تجربه بشدت مشابه شما داشتم!! ولی حلش کردم .
مثل شما چند نفر بندال بودن که انتظار داشتن من برسونمشون خودشونم خودشونو دعوت میکردن
بشون بگید شماها با سرویس میرید من جای کار دارم البته این جور ادم ها انقدر بی شخصیت و پرو هستن که بازم روزهای بعدی تکرار میکنن
بنظرم چه مرد و چه زن باید قدرت نه گفتن داشته باشه . یعنی ایراد از ما هست و این ضعف ماست که اجازه میدیم دیگران از ما سو استفاده بکنن . البته اینم بگم یک سری همیشه اینکارو بکن شاید هم ادمهای بدی نباشن و یک وقت میبینی کم اینکه رسوندیش اونم یک جا یچیزی میخره نباید هم زود قضاوت کرد . ولی بشون شرط کن که مسیرم اینه یعنی تو مسیرت پیادشون کن نه اینکه بخوای یکی یکی برسونیشون .
soroosh_cz
02-03-2014, 23:00
خب احتمال زیاد شما برخورد خیلی محترمانه با این افراد دارید خب ضربالمثل خوبی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند رو شنیدید شما یه خورده کم محلی کنید طرف هرچی هم پررو باشه خودش متوجه میشه
نه والا، من کلا با افراد طوری برخورد نمیکنم که فکر کنن کسی هستن...
کم محلی؟ حتی شده به بعضیاشون گفتم مثلا "اینقدر اصرار نکن داری خودت رو جلو جمع کوچیک میکنی" ولی بازم ادامه داده.
رو نیست، انگار طلبکارن...
منم یک تجربه بشدت مشابه شما داشتم!! ولی حلش کردم .
مثل شما چند نفر بندال بودن که انتظار داشتن من برسونمشون خودشونم خودشونو دعوت میکردن
بشون بگید شماها با سرویس میرید من جای کار دارم البته این جور ادم ها انقدر بی شخصیت و پرو هستن که بازم روزهای بعدی تکرار میکنن
بنظرم چه مرد و چه زن باید قدرت نه گفتن داشته باشه . یعنی ایراد از ما هست و این ضعف ماست که اجازه میدیم دیگران از ما سو استفاده بکنن . البته اینم بگم یک سری همیشه اینکارو بکن شاید هم ادمهای بدی نباشن و یک وقت میبینی کم اینکه رسوندیش اونم یک جا یچیزی میخره نباید هم زود قضاوت کرد . ولی بشون شرط کن که مسیرم اینه یعنی تو مسیرت پیادشون کن نه اینکه بخوای یکی یکی برسونیشون .
فکر میکنم مشکل همین نه گفتن اولیه بود... باید همون سری اول نه میگفتم، نمیدونستم از بار اول به بعد هر چی هم نه بگم، طرف شعورش نمیرسه.
من کلا خودم طوری هستم که عادت ندارم از کسی کمک بخوام یا درخواستی کنم اگر خودم از عهده اش بر بیام. شاید مثلا تو 3.5 سال دانشگاه، کلا زیر 5-6 بار از دوستام درخواست داشته باشم(برای مثال). بنابراین وقتی برای کسی کاری رو انجام میدم، انتظاری ازش ندارم ولی از این هم خیلی بدم میاد که کسی بخواد درخواستش رو تحمیل کنه به من. انگار که طلبکاره...
دوستی پسر با پسر یعنی چی!! امیدوارم منظورتون رفاقت باشه نه چیز دیگه ای .
اگه رفاقت با همکلاسی هات منظورتونه من اصلا تا بحال به این موضوع تو زندگیم فکر نکردم که بخوام رفیقم رو امتحان کنم مگه زنمه :n04: مثلا امتحان کنم ببینم بجز من کنار کسی دیگه ای هم میشینه ؟ من اصلا منظورتون رو نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین داستان چیه متوجه بشیم
:دی !!
پسر بخه پسر منظورم این بود که رابطه ی دوستی بین پسر و دختر نیست :دی
منظورم اینه که رفاقت یک نفر رو چه طوری امتحان میکنید؟؟همین!!
من کلا خودم طوری هستم که عادت ندارم از کسی کمک بخوام یا درخواستی کنم اگر خودم از عهده اش بر بیام. شاید مثلا تو 3.5 سال دانشگاه، کلا زیر 5-6 بار از دوستام درخواست داشته باشم(برای مثال). بنابراین وقتی برای کسی کاری رو انجام میدم، انتظاری ازش ندارم ولی از این هم خیلی بدم میاد که کسی بخواد درخواستش رو تحمیل کنه به من. انگار که طلبکاره...
ما فکر میکنیم بقیه هم مثل ماهان و چیزهایی که ماها رعایت میکنیم و میفهمیم رو میفهمن و رعایت میکنن.. و وقتی که اینطور ازمون آویزون میشن و میخوان زرنگ بازی در بیارن برامون عجیب میشه..
به نظر من اصولا این آدمها جذب شخصیتهای مستقل میشن.. وقتی میبینن که کاری براشون انجام میشه، خیلی موقع ها نمیفهمن که یه حد و مرزی هم وجود داره.. حتما اینطور نیست که بفهمن و استفاده کنن.. اونهایی که میفهمن و ادامه میدن، اونهایین که هیچی واسشون مهم نیست و فقط هدفشون استفاده از بقیه س و بحثشون جداست.
در هر حال، به نظر منم مهم نیست چقدر پیش رفته و چقدر نه گفتن سختتره شده، هنوز هم میشه نه گفت.. خیلی موقع ها حتی میشه به طرف رک گفت که من مشکلی با کمک به تو ندارم اما فلان روز یا وقتی فلان کارو میکنی حس خوبی نمیکنم... نیاز به فضای خصوصیم دارم و وقتی میگم نه یعنی نه.
یه قاعده ای هست که میگه تا وقتی که کسی باهاتونه و حس خوبی با دوستی باهاش دارین، نیازی به چک کردن نیست! و وقتی که اوضاع سخت میشه یا حس خوبی دیگه نمیکنین، اون موقعس که میتونین به راه حل یا آنالیز کردن فکر کنین.
اگه شما دوست ندارین دوستتون به کس دیگه نزدیک بشه و فقط بهترین دوست شما باشه، مجبور نیستین ارزیابی کنین که آیا ممکنه اتفاق بیفته یا نه و چطور مطمئن بشم! یه جورایی زیاد خوشبینانه نیست.
farzad02
03-03-2014, 22:09
با تایید پاسخهای دوستان منم یکمی اضافه میکنم
ببینید اعتماد یک چیز 0 یا 1 نیست. یعنی اینطوری نیست که یا اعتماد داریم یا خیر. بلکه باید مثل حلقه های تو در تویی ببینید که کم کم هر چقدر اعتماد زیاد میشه، مسائل خصوصی تر و اسرار رو میشه گفت
واقعا هم یکشبه و یکروزه نباید از کسی انتظار داشت که رفیق صمیمی محسوب بشه و روش حساب کرد. از اون طرف کسی هم که مدتها رفقید و سر کوچکترین چیزی عقب میکشه، بهتره بیخیالش بشید
در کل اینکه با هم می تونید کنار میاید یا خیر یا 2 طرف دوست دارید با هم باشید یا خیر؟! الان 2 ترمه با همید پس حداقل مانعی تا الان نبوده....
در همین رابطه: به نظر شما «دوست خوب» کیه؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه والا، من کلا با افراد طوری برخورد نمیکنم که فکر کنن کسی هستن...
کم محلی؟ حتی شده به بعضیاشون گفتم مثلا "اینقدر اصرار نکن داری خودت رو جلو جمع کوچیک میکنی" ولی بازم ادامه داده.
رو نیست، انگار طلبکارن...
عجب این طرف که بندال شماست بی شخصیته! :n08:طوری نیست کم کم یاد میگیری با این ادما چکار کنی من انقدر مورد های اینجوری داشتم ماشالا بعضی پسر های الان از 100 تا دختر بدترن .اگه میوفته دنبالت بش بگو برو رد کارت حوصلتو ندارم .اگه هم سوار ماشین شد مثل یک مرد پاشو بکشش بیرون والا بخدا . یعنی من میفهمم تمام ناراحتی شما از اینه که این ادم حاضره خودشو بی شخصیت و خوار بکنه که بتونه از شما سو استفاده کنه ولی این سری که میدونی مبینیش بخودت بگو محاله امروز بش سرویس بدم به هر قیمتی که میخواد تموم بشه.
ما پسرا که این چیزارو نداریم . :دی من خودم تو این 30 سال زندگی واقعا یک بار هم بفکر این نبودم که رفیقم رو امتجان کنم اونا هم هیچ وقت همچین کاری نکردن. اخه طرف با با من رفاقت میکنه یا نمیکنه . حالا اگه بقیه دوستان نظری بجز این دارن که میگن
سلام
بنظرتون بهترین راه برخورد با افرادی که توی رانندگی الفاظ زشت استفاده میکنن و گاهی وقتا هم حتی از ماشین پیاده میشن و صداشونو بلند میکنن و اینجور چیزا چی هست ؟
در حالی که نه تصادفی رخ داده نه چیزی فقط سر یه راه دادن یا ندادن و اینجور مسائل کوچیک
سلام
بنظرتون بهترین راه برخورد با افرادی که توی رانندگی الفاظ زشت استفاده میکنن و گاهی وقتا هم حتی از ماشین پیاده میشن و صداشونو بلند میکنن و اینجور چیزا چی هست ؟
در حالی که نه تصادفی رخ داده نه چیزی فقط سر یه راه دادن یا ندادن و اینجور مسائل کوچیک
اینی که شما می فرمایید خشونت کلامی که نهادینه شده تو جامعه ایران. و به این سادگی ها حل نمیشه..بیشتر دست حکومت باید با تولید شادی و افق آینده مثبت برای جامعه روان مردم رو آرامش داد...بی اعتمادی مردم نسبت یه یکدیگر از مهمترین مشکلات جامعه و اینکه همه فکر میکنن حقشون روخوردند...
فکر گرونی..فکر جنگ ..فکر تحریم دارو و ... روان سالم نمیزاره برای مردم .. و ا زاون طرف نداشتن شادی یا کارناوال های شادی یه رنگ سیاهی به جامعه داده.
سلام
سلام .
به هیچ عنوان نباید عصبانی بشید و شما بگذر و اینم بدون حتما رانندگی خطر ناکی داشتی که طرف از ماشین پیاده میشه و داد میزنه.
تو رانندگی باید خیلی خیلی صبور باشید به هیچ وجه نباید عصبانی بشید و تا میتونید باید به ماشین های دیگه راه بدید حتیا گه حق با ماشین مقابل نباشه. وقتی نمیتونید راه بدید باید نور بالا رو نگهدارید. و با احتیاط رد بشید.
برای منم پیش اومده که طرف بوق یا فوش رو بگیره بعد که بش فکر کردم دیدم واقعا کارم خطر ناک بوده و حق داشته .
سلام
بهترین جواب به این آدما یه نگاه عاقل اندر صفیـــه هست. صبر و تحمل بهترین شیوه در رانندگی هست.
Переклад не
04-03-2014, 23:23
بهترین جواب به این آدما یه نگاه عاقل اندر صفیـــه هست. صبر و تحمل بهترین شیوه در رانندگی هست.
کلا نمیدونیم مشکل کار کجاس که وقتی پیاده هستیم سره هر چارچوبی تعارف میکنیم و میگیم خواهش میکنم اول شما بفرمائید اما وای بر زمانی که پشت فرمونیم دیگه خدا نیاره اون روز رو .تعارف معارف سرمون نمیشه و باید خودمون تحت هر شرایطی اول باشیم
سلام .
به هیچ عنوان نباید عصبانی بشید و شما بگذر و اینم بدون حتما رانندگی خطر ناکی داشتی که طرف از ماشین پیاده میشه و داد میزنه.
کلا نمیدونیم مشکل کار کجاس که وقتی پیاده هستیم سره هر چارچوبی تعارف میکنیم و میگیم خواهش میکنم اول شما بفرمائید اما وای بر زمانی که پشت فرمونیم دیگه خدا نیاره اون روز رو .تعارف معارف سرمون نمیشه و باید خودمون تحت هر شرایطی اول باشیم
من راه دادن یا ندادنو مثال زدم
خیلی مسائل ممکنه توی رانندگی پیش بیاد که من و شما هم مقصر نباشیم
ولی اینکه یکی هرچی از دهنش درمیاد بگه و ادم خودشو کنترل کنه سخته واقعا
ولی نگاه گزینه ی خوبیه :n02:
یکی از دلایلش اینه که کلا صبر و تحمل و شکیبایی توی ژنتیک ما ایرانیا تعریف نشده. حالادر بیرون ماشین به خاطر یکسری معذوریتها صبر به خرج میدیم ولی در شرایطی که کسی مارو نمیشناسه مثل توی صف و پشت رول خودمون رو نشون میدیم
polestar98g
05-03-2014, 20:33
توی کوچهها وقتی یه پیاده از کنار راه حرکت میکنه و راه هم باریک میشه ماشینها از پشت این پیاده میرسن دستشو میذارن روی بوق میره رو اعصاب.
به نظرم کار اشتباهی هست چون کوچه که خیابون نیست پیادهرو داشته باشه. توی کوچه ها باید رانندهها پیادهها رو مراعات کنند بوق نزنن.
چند نفر از همکلاسی ها هستن که بخاطر 1-2 بار لطفی که در حقشون کردم پررو شدن... مثلا یکیشون یاد گرفته برای درخواستی که داره جلوی جمع هی پاپیچ میشه نه یه بار نه دو بار مثلا نیم ساعت ازم میخواد یه کاری رو براش انجام بدم در صورتی که خودش میتونه با صرف 1 ساعت وقت انجامش بده از عمد هم جلوی جمع این کار رو میکنه که من نتونم بعد از نیم ساعت اصرار ردش کنم(عزت طرف = 0). یا مثلا یکی دیگه شون وقتی درخواستشو رد میکنی، منت هم میذاره سرت... مثلا: «حالا این سری اشکالی نداره» اینو که میگه، میخوام بزنم تو دهنش :n25: یا یکی دیگه شون، یه بار از دانشگاه داشتم میرفتم خونه، یه تعارف زدم، مسیرم خونه نبود، تا یه جایی رسوندمش، حالا فکر میکنه شدم سرویسش، هر سری بم میگه: «یادت باشه با هم بریم»... :n24:
آقا شرمنده ، نقل قول اشتباه شد ...پست بالایی ، برای همین نقل قول بودش ....برای آقای soroosh-cz
عزیزم بذار یه چیزی بگم ، در این مواقع ، پیچوندن طرف ، فوق العاده موثر هست و جواب میده ، به نظر من هر آدمی باید توی زندگیش دو واحد پیچوندن پاس کنه با نمره ی عالی ، و تخصصیش هم که مونده به علاقه .
منظورم این نیست که خدای نکرده من و یا شما بشیم روباه مکار .
برای مثال اون دوستی که فک میکنه شما سرویسش هستی ، بهش بگو خونه مونو عوض کردیم و از یه مسیر دیگه باید برم و یا بگو میخوام برم سرکار و مسیرم با تو یکی نیست و این جور حرفا.
کلا سعی کنید زیاد با کسی خودمونی نشید ، مگر اینکه طرف تون آدم حسابی باشه ، همیشه یکم جدی بودن رو چاشنی کار تون قرار بدید ..
Shadow-Man
05-03-2014, 22:12
من با pc-game ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم.
ولی اگه من باشم به طرف میگم باشه انجام میدم ولی پشت گوش میندازم. براش انجام نمیدم یا نصفه و نیمه انجام میدم.
alanwake9
05-03-2014, 22:24
سلام دوستان
یه سوال دارم یه دختری پدرش فوت کرده و 50 روز از این موضوع میگذره ایا من برم جولو که ازش شماره بگیرم؟
ایا این حرکت زشته؟
مرسی
سلام دوستان
یه سوال دارم یه دختری پدرش فوت کرده و 50 روز از این موضوع میگذره ایا من برم جولو که ازش شماره بگیرم؟
ایا این حرکت زشته؟
مرسی
توصیه میکنم در این مواقع کاملا هوشیار باشید ، دخترا مثل یه معادله ی دو مجهولی هستن و معلوم نیست چه جوابی بهتون بدن، دیدم که میگم ( اسناد و شواهد این ادعا موجود میباشد! )
ملا نصرالدین
06-03-2014, 08:46
سلام دوستان
ایا این حرکت زشته؟
مرسی
من اگر جای شما بودم نمیرفتم ازش شماره بگیرم
الان ایشان توی وضعیت روحی مناسبی نیستند.بهتره که ارام ارام سر دوستی رو باز کنید.
سلام دوستان
ایا این حرکت زشته؟
مرسی
هی جوانی که یادت بخییییر هی .
حالا شماره بدی یا بگیری؟ :دی سخت نگیر برو شاید تو این شرایط به یک دوست خوب نیاز داشته باشه بنظرم خیلی بهتر اینه که دست رو دست بزاری و شاید بعدا کسه دیگه ای بره سراغش . با پست بالا هم موافقم پیشنهاد مستقیم ندید فعلا باش یکم حرف بزنید عادی
دبیر کامپیوتر
06-03-2014, 15:13
من با pc-game ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم.
ولی اگه من باشم به طرف میگم باشه انجام میدم ولی پشت گوش میندازم. براش انجام نمیدم یا نصفه و نیمه انجام میدم.
ولی اینطور طعریف کردن فک نکنم بازم ول کن ماجرا باشه طرف بااین کارا....
عاقای چنبار زودتر یا دیرتر از طرف بزن بیرون ک بش بر نخوری اگرم دیدی بد پیلس با چن نفر از رفقاتون سوار ماشین شین جاش نشه ....بگین شرمنده ... نمدونم خلاصه ی جوری بپیچونیدش دیه...
+ f.a.r.i
06-03-2014, 19:00
سلام دوستان
ایا این حرکت زشته؟
مرسی
پیشنهادم اینه که یه دسته گل هم براش ببر .... بگو میخواستم بیام خواستگاری که متاسفانه پدرتون فوت کرد . حالا شمارتونو به من بدین تا وقت مناسب(بعد از 40 ام ) بیام برای خواستگاری :n16:
سلام دوستان
ایا این حرکت زشته؟
مرسی
پیشنهاد میکنم که فعلا اقدامی نکنید
همه روی پدر مادرشون حساسن خصوصا دخترها که روحیه ضعیف تری دارند بنظرم همچین شرایطی اصلا مناسب اینطور اقدامات نیست و احتمال 90% با برخورد شدیدی روبه رو خواهید شد
پیشنهادم اینه که یه دسته گل هم براش ببر .... بگو میخواستم بیام خواستگاری که متاسفانه پدرتون فوت کرد . حالا شمارتونو به من بدین تا وقت مناسب(بعد از 40 ام ) بیام برای خواستگاری :n16:
طرف شمارشو نداره بعد بدون هیچ شناختی بره خواسگاریش :n08: من که دوست دخترم رو هم بدون شناخت انتخاب نمیکنم انقدر با طرف حرف میزنم ببینم چی تو موخشه به درد من میخوره یا نه .
خیلی باحالی یکم برو تو اجتماع مخصوصا با دخترای الان که همشون که فوق لیسانس بازیگری و سیکل نجابت دارن :n16:
alanwake9
06-03-2014, 21:58
سلام دوستان
من از یه دختری خیلی خیلی خوشم میاد و نمیدونم که دوست پسر داره یا نه اخرین باری هم که چت کردیم تو یاهو مسنجر به من گفتش که دوست پسر دارم و اینکه اخر چت که داشتیم خداحافظی میکردیم برگشت به من گفت از نظر من تو پسر خیلی خوبی هستی که من دارم باهات چت میکنم (یا تو دانشگاه حرف میزنیم)
دوستان منظور از این جمله اخر چی بود؟؟
چرا باید اصن یه همچین حرفی بزنه؟
با این وضع که دوست پسر داره من چکار میتونم بکنم ؟ ایا راه حلی هست؟؟؟
مرسی
سلام دوستان
من از یه دختری خیلی خیلی خوشم میاد و نمیدونم که دوست پسر داره یا نه اخرین باری هم که چت کردیم تو یاهو مسنجر به من گفتش که دوست پسر دارم و اینکه اخر چت که داشتیم خداحافظی میکردیم برگشت به من گفت از نظر من تو پسر خیلی خوبی هستی که من دارم باهات چت میکنم (یا تو دانشگاه حرف میزنیم)
دوستان منظور از این جمله اخر چی بود؟؟
چرا باید اصن یه همچین حرفی بزنه؟
با این وضع که دوست پسر داره من چکار میتونم بکنم ؟ ایا راه حلی هست؟؟؟
مرسی
سلام .فکر کنم بیشتر اون جمله اخر رو بتون گفته که ناراحت نشین. چون گویا همکلاسی هستین و شناخت حضوری هم دارین .
سلام
دوستان کسی که تازه از زیارت میاد و میریم استقبالش باید چی گفت . وقتی میگه برای شما هم دعا کردم باید چی گفتش . جمله بلدم فقط یکم جمله های جدید بگین . ممنون :n16:
سلام
دوستان کسی که تازه از زیارت میاد و میریم استقبالش باید چی گفت . وقتی میگه برای شما هم دعا کردم باید چی گفتش . جمله بلدم فقط یکم جمله های جدید بگین . ممنون :n16:
دوستان فوری هست . کسی نظری نداره ؟
bijandarbari
08-03-2014, 20:24
ساده ترین و بهترین جواب:
لطف کردین.خیلی ممنون.
وقتی میگه انشااله قسمت شما باید بگیم بازم خیلی ممنون .؟؟
به نظرم بهترین چیز اینه که ریشه ای حل کنید و وسواس نداشته باشید...بگو قربون شما زنده باشید...هر چی به ذهنت اومد بگو ...وسواس نداشته باشی راحتتری..
من زن عموم تو عروسی یه نفر بهم میگفت ایشالله عروسیت منم میگفتم همچنین !:n02: یعنی برام مهم نبود که زن عموم الان واییییی چی میخاد فکرکنه...بعد دوباره گفت ایشالله عروسیت بازم گفتم همچنین خیلی ممنون...
مخلص کلامم اینه که اصلا وسواس نداشته باش...ببین وسواس پشتش اظطرابه ها! اظطراب پشتش اجتماع گریزی و کلی مشکل و ترس از جمع میاد ...
من رفتم روانشانس اتفاقا یه خانوم هم بود میگفت بزار مردم فکر کنن تو دیوانه ای چی میشه؟ دیوانه ها عاقلترن از عاقلا...
saeidrezay
08-03-2014, 20:59
یه همسایه داریم که زنش چند ماه پیش با خانم من طرح دوستی ریخت و بعد از چند وقت متوجه شدیم که یه سری از وسایل خونه داره بی دلیل گم میشه
تا اینکه نهایتا سه تکه طلا گم شد که با کنار هم گذاشتن همه چیز به این نتیجه رسیدیم که کار همین زنه است
حالا وقتی خانمم یا خودم باهاشون صحبت میکنیم گردن نمیگیرن و اصلا خودشون رو کاملا بی گناه جلوه میدن
به نظر شما با این جور آدم ها باید چجوری رفتار کرد که بهش بگم خر خودتی؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
یه همسایه داریم که زنش چند ماه پیش با خانم من طرح دوستی ریخت و بعد از چند وقت متوجه شدیم که یه سری از وسایل خونه داره بی دلیل گم میشه
تا اینکه نهایتا سه تکه طلا گم شد که با کنار هم گذاشتن همه چیز به این نتیجه رسیدیم که کار همین زنه است
حالا وقتی خانمم یا خودم باهاشون صحبت میکنیم گردن نمیگیرن و اصلا خودشون رو کاملا بی گناه جلوه میدن
من نظرم اینه که بهشون نمیگفتی..بعد دوربین میزاشتی تو خونه ..طله میزاشتی براش مثلا انگشتر طلا دوربین هم مدار بسته به سمت اون انگشتر خلاصه بعد که میدزدید مدرک رو میدادید دادگاه و زندانیش میکردن..تا اینکه رضایت شما رو بگیره..
باز باید تشکر کنید.
میتونین بگین خیلی ممنون
ایشالا
وقتی بحث به گم شدنِ طلا کشیده شده
و شما هم اگر ۱۰۰٪ مطمئن هستید کارِ کی بوده
به نظرم باید موضوع رو قضایی کنید.
شاید هم با تله گزاری و مچ گیری بشه بهش فهموند (هر چند شاید کارِ صحیحی نباشه و بد تر داستان شه)
M £ H D I
08-03-2014, 21:15
از کجا مطمئنی که کار این خانم هست؟
واقعا سعادت بزرگی هست
خیلی ممنون
انشالله
((جمله اول و دوم رو در بار اول بگید جمله سوم رو وقتی گفت قسمتت بشه))
ایشالا با هم
چرا همه مردم بلدن جواب هم دیگرو بدن ولی من میترسم :n14:
امروز داشتم میرفتم سر کار خیلی شلوغ شد مترو...200 نفر بودیم تو اون واگن...بعد خیلی فشار میدادن بعد پشت سری من گفت نیا اینقدر عقب دیگه ..نمیفهمی؟ بعد من ترسیدم حتی نگاشم نکردم..
ولی مثلا مردم دیگه بهشون یه چیزی میگن سریع جواب میدن ولی من میترسم ..:n14: مثلا قبلش یه نفر به یه نفر دیگه گفت آقا اینقدر نیا عقب گفتش آقا مگه نمیبینی دارن هل میدن دست من نیست...
ولی من حتی بلد نیستم بگم آقا اینا دارن هل میدن دست من نیست 200 نفردارن هل میدن ... مثل اسکلای ترسو بدبخت ساکت هستم :n14:
خوشبحالتون شماها همتون قوی هستید تو اجتماع همه مردم ایران قوی هستن به جز من من یه آدم تو سری خور هستم همیشه ...
یعد مثلا جالبیش اینه که تو کل روز بهش فکرمیکنم که کاشکی به طرف میگفتم اینا دارن هل میدن منو تخصیر من نیست که میام عقب ..این فکر همش میاد که چرا نمیتونم حتی یه جواب معمولی بدم که عقده ای نشم..میترسم دعوا کنن بریم کلانتری...یا اینکه کتک کار یبشه...
خیلی عقده ای دارم میشم :n14:
دوستان وقتی یه مهمون از راه دور میاد خونه ادم برای خوش امد گویی چی باید گفت به غیر از خوش اومدن و رسیدن بخیر
و وقتی کسی میگه چشمتون روشن باید چی گفت ؟
امروز داشتم میرفتم سر کار خیلی شلوغ شد مترو...200 نفر بودیم تو اون واگن...بعد خیلی فشار میدادن بعد پشت سری من گفت نیا اینقدر عقب دیگه ..نمیفهمی؟ بعد من ترسیدم حتی نگاشم نکردم..
ولی مثلا مردم دیگه بهشون یه چیزی میگن سریع جواب میدن ولی من میترسم ..:n14: مثلا قبلش یه نفر به یه نفر دیگه گفت آقا اینقدر نیا عقب گفتش آقا مگه نمیبینی دارن هل میدن دست من نیست...
ولی من حتی بلد نیستم بگم آقا اینا دارن هل میدن دست من نیست 200 نفردارن هل میدن ... مثل اسکلای ترسو بدبخت ساکت هستم :n14:
خوشبحالتون شماها همتون قوی هستید تو اجتماع همه مردم ایران قوی هستن به جز من من یه آدم تو سری خور هستم همیشه ...
یعد مثلا جالبیش اینه که تو کل روز بهش فکرمیکنم که کاشکی به طرف میگفتم اینا دارن هل میدن منو تخصیر من نیست که میام عقب ..این فکر همش میاد که چرا نمیتونم حتی یه جواب معمولی بدم که عقده ای نشم..میترسم دعوا کنن بریم کلانتری...یا اینکه کتک کار یبشه...
به هیچ عنوان اینطوری فکر نکن ، به خدا منم عین تو هستم . پس فکر نکن تنهایی منم دقیقا مثل دو هستم . برای اینکه مبادا دعوایی چیزی بزن و کتک کاری پیش بیاد میترسم جواب بدم و همیشه با یه عذر خواهی تمومش میکنم . حتی اگر من تقصیر بار نباشم و طرف نفهم باشه . برای اینکه شرش رو از سرم ببرم .
ملا نصرالدین
12-03-2014, 14:17
خیلی عقده ای دارم میشم :n14:پ
فقط این رو بدونید که همیشه نباید جواب داد.خیلی وقت ها باید سکوت کرد
ولی اگر توی جمع دوستان و اقوام هم همین مشکل رو دارید بهتر از قبل از مهمانی تمرین کنید.صحبت های جالب رو بخاطر بسپارید و تلاش کنید از انها استفاده کنید.به مرور نحوه برخورد شما تغییر خواهد کرد
دوستان وقتی یه مهمون از راه دور میاد خونه ادم برای خوش امد گویی چی باید گفت به غیر از خوش اومدن و رسیدن بخیر
و وقتی کسی میگه چشمتون روشن باید چی گفت ؟
خوش امدید
قدم روی چشم ما گذاشتید
رسیدن بخیر پارسال دوست امسال اشنا
از این طرفا-راه گم کردید
صفا اوردید
چشمتون روشن-> دلتون روشن
ناراحتی نداره که دفعه بعد که اینحالت براتون پیش اومد خیلی مودبانه بگید تقصیر من نیست دارن هلم میدن، هر بار که اشتباهی میکنید مثلا مثل همین چیزی که گفتین غصه نخورید فقط خوب فکر کنید درد این موقعیت چکار باید میکردم که نکردم بعد اگر دفعه بعد دوباره این اتفاق افاتاد درست عمل کنید:n16:
اگر واقعا دلتون براشون تنگ شده بگید دلم خیلی دلم براتون تنگ شده بود:n11: خیلی خوشحالم کردید اگر واقعا دلتون تنگ نشد این جمله رو نگید
بیشتر به خاطر اعتماد به نفسه ( البته شاید من اشتباه کنم ) این مشکل اکثرا در پسرا دیده میشه و اینکه احتمالا شما تا به حال با کسی درگیر نشدی ( البته نشی بهتره ) و بحث جدی نداشتی.
منم مثل شما بودم ، اما توی دوره خدمت از این رو به اون رو شدم...
بهتره که از قبل به این موقعیت ها و بدتر از ایناش فکر کنی و با خودت دو دوتا چهار تا کنی ، که بدونی در چه موقعیتی چه کاری رو باید انجام داد .
امروز داشتم میرفتم سر کار خیلی شلوغ شد مترو...200 نفر بودیم تو اون واگن...بعد خیلی فشار میدادن بعد پشت سری من گفت نیا اینقدر عقب دیگه ..نمیفهمی؟ بعد من ترسیدم حتی نگاشم نکردم.. :n14:
واقعا ارزش وجودی شما بالاتر از این حرفاست که به این حرف توجه کنی چه برسه به فکر جواب دادن باشی.
sasansamiri
12-03-2014, 21:30
1-چرا همه مردم بلدن جواب هم دیگرو بدن ولی من میترسم :n14:
1-امروز داشتم میرفتم سر کار خیلی شلوغ شد مترو...200 نفر بودیم تو اون واگن...بعد خیلی فشار میدادن بعد پشت سری من گفت نیا اینقدر عقب دیگه ..نمیفهمی؟ بعد من ترسیدم حتی نگاشم نکردم..
2-ولی مثلا مردم دیگه بهشون یه چیزی میگن سریع جواب میدن ولی من میترسم ..:n14: مثلا قبلش یه نفر به یه نفر دیگه گفت آقا اینقدر نیا عقب گفتش آقا مگه نمیبینی دارن هل میدن دست من نیست...
3-ولی من حتی بلد نیستم بگم آقا اینا دارن هل میدن دست من نیست 200 نفردارن هل میدن ... مثل اسکلای ترسو بدبخت ساکت هستم :n14:
4-خوشبحالتون شماها همتون قوی هستید تو اجتماع همه مردم ایران قوی هستن به جز من من یه آدم تو سری خور هستم همیشه ...
5-یعد مثلا جالبیش اینه که تو کل روز بهش فکرمیکنم که کاشکی به طرف میگفتم اینا دارن هل میدن منو تخصیر من نیست که میام عقب ..این فکر همش میاد که چرا نمیتونم حتی یه جواب معمولی بدم که عقده ای نشم..میترسم دعوا کنن بریم کلانتری...یا اینکه کتک کار یبشه...
1++ این ترس نیست ولی میتوان ان را در بازه ی ترس قرار داد و ان هم ترس از رو به رو شدن با افراد است....
2++ بقیه هم که جواب میدهند به خاطر روی بالای انهاست........
3++ اسکل و بدبخت نیستی اما ساکت بودنت را این طور توجیه میکنم که شما حتما انسان کم حرفی هستی و این باعث کرویی شما میشود......
4++ و اینکه همه قوی هستند نه خیلی ها این مشکل رو دارند و شما یکی نیستی و گرنه الان شما از این روزگار فراری بودی....
راهکار سعی کن خیلی حرف بزنی و از کسی خجالت نکش و برای رفع ترست حرف خود را با خنده به خورد طرف بده......
به هیچ عنوان اینطوری فکر نکن ، به خدا منم عین تو هستم . پس فکر نکن تنهایی منم دقیقا مثل دو هستم . برای اینکه مبادا دعوایی چیزی بزن و کتک کاری پیش بیاد میترسم جواب بدم و همیشه با یه عذر خواهی تمومش میکنم . حتی اگر من تقصیر بار نباشم و طرف نفهم باشه . برای اینکه شرش رو از سرم ببرم .
شما هم جواب دیگران را با خنده و مقصر نشان دادن همه الا خود و طرف مقابل خود و او را در یک جبه قرار ده.....
بیشتر به خاطر اعتماد به نفسه ( البته شاید من اشتباه کنم ) این مشکل اکثرا در پسرا دیده میشه و اینکه احتمالا شما تا به حال با کسی درگیر نشدی ( البته نشی بهتره ) و بحث جدی نداشتی.
منم مثل شما بودم ، اما توی دوره خدمت از این رو به اون رو شدم...
بهتره که از قبل به این موقعیت ها و بدتر از ایناش فکر کنی و با خودت دو دوتا چهار تا کنی ، که بدونی در چه موقعیتی چه کاری رو باید انجام داد .
اعتماد بنفس نیست پر رویی است......
واقعا ارزش وجودی شما بالاتر از این حرفاست که به این حرف توجه کنی چه برسه به فکر جواب دادن باشی.
این حرف معلمای ما تو دبستان بود که میگفتن تو با ادب تر از اونی که به اونی مسخرت میکنه جواب بدی...........
پس بیخیال جواب دادن واجبه اما چطور جواب دادن شامل این توضیح بالا میشود.....
این حرف معلمای ما تو دبستان بود که میگفتن تو با ادب تر از اونی که به اونی مسخرت میکنه جواب بدی...
پس بیخیال جواب دادن واجبه اما چطور جواب دادن شامل این توضیح بالا میشود...
البته بگم اگر کسی (شاید جرات کنه) اینطوری با من صحبت کنه خدا میدونه چی جواب بگیره :n02: ولی واسه کسی که ماخوذ به حیاست و کم حرفه و کلا برای این تیپ آدمها جواب ندادن بیشتر از جواب دادن می ارزه کلا برو تو کار چپ چپ نگاه کردن و نگاه عاقل اندر صفیه:n22:.
به نظر من مشکل از اعتماد به نفس نیست، بیشتر از نداشتن جسارتیه که خیلیا دارن.
آره مردم پررویی خیلی زیاد در میارن.. اگه شما مثل اونا پر رو نیستی، همیشه مشکل از شما نیست. درسته همیشه میگن "خواهی نشوی رسوی همرنگ جماعت شو"، اما یه جمله ی بهتر هم هست و اینه که "خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو". به نظر من مجبور نیستی همرنگ و مثل اونا بشی.. اگه توی اخلاقت نیست، یعنی نیست. یعنی شما با ادب تر از اونایی و مثل اونا نیستی!
اما اگه میبینی یه چیزایی که نگفتی توی دلت میمونه، به قول یکی از دوستان، فکر کن باید چیکار میکردی. حتی اگه دفعه ی بعدی یادت نیومد و باز شک شدی و هیچی نگفتی، خودتو ببخش چون روبات که نیستی تند یه برنامه بریزی و عمل کنه! اگه واقعا بخوای جواب معقول و درست بدی، کم کم با همین فکر کردن و تصور کردن اوضاعی که پیش اومد و به جواب رسیدن، درست میشه.
جالبه اینجا مردم اینقدر آرومن که اگه یه وقت ناخودآگاه بهشون یه نگاه بد یا یه جواب یه مقدار سخت بدی شک شدن رو توی چشماشون میبینی! اونوقته که میفهمی تو ایران مجبور هم نبودی مثل بقیه بشی! یه سری حتی وقتی جوابشون رو هم بدی یا نگاه سنگین بهشون کنی رو هم نمیفهمن!
mojtaba2321
13-03-2014, 22:55
سال جدید داره شروع میشه و رسوم غیر متعارف در مهمونی های سال جدید
آقا این مهمونا ما رو چه تو خونه خودمون چه هر جایی میریم میبینن ( ما 3 تا برادر هستیم) بهمون گیر میدن چرا ازدواج نمیکنید!
حالا طرف شرایطمون رو در نظر نمیگیره آقا اصلا شاید این طرف نخواد ازدواج کنه یا شاید شرایطشو نداشته باشه
در جواب این جمله اعصاب خرد کن چه جوابی بهشون بدیم؟:n22:
unknown47
14-03-2014, 15:17
آقا این مهمونا ما رو چه تو خونه خودمون چه هر جایی میریم میبینن ( ما 3 تا برادر هستیم) بهمون گیر میدن چرا ازدواج نمیکنید!
حالا طرف شرایطمون رو در نظر نمیگیره آقا اصلا شاید این طرف نخواد ازدواج کنه یا شاید شرایطشو نداشته باشه
بگین هنوز کسیو در حد و شایسته خودمون پیدا نکردیم!:n02:
والا:n09:
یکی نیست بگه آخه به توچه!:n23:
sasansamiri
14-03-2014, 16:47
من میگم بزارین تو کاسه شون و بگین شما خونه و ماشین و پول مراسم عروسی رو بده ما زن میگیریم......:n05:
این جوری طرف از تو خنک میشه.............:n09:
سلام
به کسی که یه مدت بچش شده مثلا 6 ماه و برای اولین بار بچشو میبینیم ایا نیازه تبریک بگیم ؟ اگر اره چطوری و چی باید گفت
ملا نصرالدین
16-03-2014, 13:29
به نظر من دیگه گفتن قدم نو رسیده مبارک دیر شده
بهتره به صورت دعایی بگید مثلا ماشاءالله خدا حفظش کنه
Iloveu-ALL
16-03-2014, 13:39
یکی از دوست های قدیمی ـم رو تو خیابون دیدم که پاش شکسته بود چی باید بهش میگفتم؟ (چند روز قبل دیده بودمش سالم بود!)
سلام
به کسی که یه مدت بچش شده مثلا 6 ماه و برای اولین بار بچشو میبینیم ایا نیازه تبریک بگیم ؟ اگر اره چطوری و چی باید گفت
(ماشالا) چقدر بامزه ست یا خوشگله خدا حفظش کنه
یکی از دوست های قدیمی ـم رو تو خیابون دیدم که پاش شکسته بود چی باید بهش میگفتم؟ (چند روز قبل دیده بودمش سالم بود!)
ای بابا خدا بد نده ، ایشالله که هرچه زودتر بهتر بشی
farzad02
16-03-2014, 18:07
ان شاء الله..... یا.... هر چی خدا بخواد :n02:
بعیده رو این کسی حرفی بزنه
سلام
وقتی توی جمعی به آدم تیکه میندازن
بهتره جوابشون رو داد یا بیخیالش شد و فقط خندید؟؟؟
سلام
سلام
به نظر من یا اینکه طرف قصدی نداره و مزاح میکنه که میشه در کنارش فقط خندید و رد شد
و یا اینکه منظوری داره و کارش همینه، که در این صورت میشه سکوت کرد و به همراه نگاه سنگینی
میشه بهش فهموند که اصلا حرف جالبی نبود.
سلام
به نظر من یا اینکه طرف قصدی نداره و مزاح میکنه که میشه در کنارش فقط خندید و رد شد
و یا اینکه منظوری داره و کارش همینه، که در این صورت میشه سکوت کرد و به همراه نگاه سنگینی
میشه بهش فهموند که اصلا حرف جالبی نبود.
ممنون
توی جمع های خودمونی یا جمع های کلی
بعضی موقع ها تیکه هایی بدون منظور ولی داغون به آدم میندازن
یعنی طرف منظوری نداشته ولی حرفش خیلی زشت بوده
با این جور اتفاق ها چجوری بر خورد کنم؟؟
ممنون
همونطور که دوست عزیزم گفتش فکر کنم سکوت بهترین جواب باشه ، وقتی لبخند بزنید یعنی حرفشو تایید کردید .
برای کسانی که تیکه بدی مینازند از عمد و همه جمع میخندن و مسخرت میکنن برام پیش اومده اونم چند بار من نمیخندم و سکوت میکنم و چهره عصبانی به خودم میگریم بعدش میبینم دیگه همه سکوت میکنن و به ابهت من پی میبرند .:n02:
V E S T A
16-03-2014, 22:19
ممنون
شمـا بهشون با اندکی لبخنـد بگین عزیـزم قبـل از اینـکه حرف بزنـی خـوب فکـر کـن ..
Demon King
17-03-2014, 18:10
سلام
اگه تیکه ای که میندازه غیر قابل تحمل و خیلی زشته یه لبخند خیلی آروم بزن طوری که خود طرف مقابل بفهمه چه حرفی زده.
اگه تیکه اون قابل تحمله به نظر من اگه جمع خودمونیه برای گرم تر شدن جمع باید جوابشو بدی اگه هم جمع رسمیه باید فقط بخندی و سکوت کنی ...
Mehran-King
17-03-2014, 21:43
من میخوام با یکی از هم کلاسیام (پسر) گرم بشم به نظرتون چیکار کنم؟
Demon King
17-03-2014, 22:53
من میخوام با یکی از هم کلاسیام (پسر) گرم بشم به نظرتون چیکار کنم؟
هر دفعه که میبینیش مثلا بگو چه خبر؟ یا در مورد درس ازش بپرس یا بهش جک بگو یا سر صحبت جدیدی رو باز کن شوخی کردن خیلی جمع رو گرم میکنه در ضمن همیشه تو سلام کردن بهش تو پیشقدم باش :n11:
Mehran-King
18-03-2014, 11:06
هر دفعه که میبینیش مثلا بگو چه خبر؟ یا در مورد درس ازش بپرس یا بهش جک بگو یا سر صحبت جدیدی رو باز کن شوخی کردن خیلی جمع رو گرم میکنه در ضمن همیشه تو سلام کردن بهش تو پیشقدم باش :n11:
این کارایی که گفتین رو انجام دادم اما به من گفت ازت بیزارم :n03:
Demon King
18-03-2014, 15:49
باهاش مشکلی داری؟ دعواتون شده؟ اگه دعواتون شده از دلش دربیار ...
اگه هم همونجور الکی گفت بیذارم بگو من بیشتر ... :n02:
Mehran-King
18-03-2014, 17:24
باهاش مشکلی داری؟ دعواتون شده؟ اگه دعواتون شده از دلش دربیار ...
اگه هم همونجور الکی گفت بیذارم بگو من بیشتر ... :n02:
نه مشکلی ندارم ، اون با من مشکل داره ، آره فکر کنم بهش گفتم داداش تو توی قلبمی آی لاو یو! :دی بعدش یک روز فحش داد ، منم بهش فحش دادم
الکی نگفت زنگ زد با خشم به من گفت تا گم بشم!!! گفت من تورو نمیشناسم!
نه مشکلی ندارم ، اون با من مشکل داره ، آره فکر کنم بهش گفتم داداش تو توی قلبمی آی لاو یو! :دی بعدش یک روز فحش داد ، منم بهش فحش دادم الکی نگفت زنگ زد با خشم به من گفت تا گم بشم!!! گفت من تورو نمیشناسم! سلام دوست عزیز اگر به دوستی با این شخص احتیاج(منظورم اینه که کارتون در گرو ایشون نیست و این قبیل مسائل...)ندارید اصلا بنظرم سرمایه گذاری برای دوستی با ایشون مناسب نیست! کسی که برای شخصیت شما ارزش قائل نیست نمیتونه لایق دوستی با شما باشه! من بجای شما بودم اصلا نمیدیدمش( به حساب نمی آوردمش!)
ArashMiniStar
18-03-2014, 18:13
سلام دوست عزیز اگر به دوستی با این شخص احتیاج(منظورم اینه که کارتون در گرو ایشون نیست و این قبیل مسائل...)ندارید اصلا بنظرم سرمایه گذاری برای دوستی با ایشون مناسب نیست! کسی که برای شخصیت شما ارزش قائل نیست نمیتونه لایق دوستی با شما باشه! من بجای شما بودم اصلا نمیدیدمش( به حساب نمی آوردمش!)
میدونی طرف جو گیر شده اینطوری رفتار میکنه بنظر من اینجور آدما رو باید شست گذاشت کنار:n24:
Mehran-King
19-03-2014, 09:56
سلام دوست عزیز اگر به دوستی با این شخص احتیاج(منظورم اینه که کارتون در گرو ایشون نیست و این قبیل مسائل...)ندارید اصلا بنظرم سرمایه گذاری برای دوستی با ایشون مناسب نیست! کسی که برای شخصیت شما ارزش قائل نیست نمیتونه لایق دوستی با شما باشه! من بجای شما بودم اصلا نمیدیدمش( به حساب نمی آوردمش!)
کارم که اصلا در گروش نیست! تو کلاسم وقتی سلام میدم اصلا صورتمم نگاه نمیکنه! قبلا با اس ام اس شوخی کردم بهش گفتم شوخی کردم داداش جدی نگیر (همون آی لاو یو اینجور چیزا بهش گفتم) (بعدش چون فکر کردم بهش برخورده بهش گفتم شوخی کردم) (حالا خداشاهده +100 بار معذرت خواهی کردم) فقط فحش میده میگه گم شو من شخصی بنام (اسم من) مهران نمیشناسم ، ارزش که اصلا قائل نیست!
همه دوستام وقتی بهشون سلام میدم حال و احوال پرسی میکنن میگن میخندیم اما ایشون کلا منو ببینه عوض میشه! منم تو فکر همینم بهتره فراموشش کنم والا من که خداشاهده منظوری نداشتم فقط خواستم باهاش گرم و صمیمی بشم نمیدونم چه کاری کردم که از دستم دلخور شده ...
میدونی طرف جو گیر شده اینطوری رفتار میکنه بنظر من اینجور آدما رو باید شست گذاشت کنار:n24:
به نظرتون کار درستیه از این به بعد اصلا بهش سلام ندم و بر این فرض که تا حالا ندیدمش و بطوریکه نمیشناسمش! الان شش ماه گذشته که همکلاسیم یکبارم نیومده سراغم با اینکه من بعضی مواقع وقتی میخواستم برم پیشش و سر صحبت رو باز کنم مستقیما میگه ولم کن دیگه گم شو ازت بیزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n28::n04::n03:
کارم که اصلا در گروش نیست! تو کلاسم وقتی سلام میدم اصلا صورتمم نگاه نمیکنه! قبلا با اس ام اس شوخی کردم بهش گفتم شوخی کردم داداش جدی نگیر (همون آی لاو یو اینجور چیزا بهش گفتم) (بعدش چون فکر کردم بهش برخورده بهش گفتم شوخی کردم) (حالا خداشاهده +100 بار معذرت خواهی کردم) فقط فحش میده میگه گم شو من شخصی بنام (اسم من) مهران نمیشناسم ، ارزش که اصلا قائل نیست!
همه دوستام وقتی بهشون سلام میدم حال و احوال پرسی میکنن میگن میخندیم اما ایشون کلا منو ببینه عوض میشه! منم تو فکر همینم بهتره فراموشش کنم والا من که خداشاهده منظوری نداشتم فقط خواستم باهاش گرم و صمیمی بشم نمیدونم چه کاری کردم که از دستم دلخور شده ...
به نظرتون کار درستیه از این به بعد اصلا بهش سلام ندم و بر این فرض که تا حالا ندیدمش و بطوریکه نمیشناسمش! الان شش ماه گذشته که همکلاسیم یکبارم نیومده سراغم با اینکه من بعضی مواقع وقتی میخواستم برم پیشش و سر صحبت رو باز کنم مستقیما میگه ولم کن دیگه گم شو ازت بیزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n28::n04::n03:
مطمعنی داداش که ایشون یعنی طرف پسره؟ :n02:
برهترین نوع تبریک گویی برای سال نو وقتب آشنایان رو میبینیم چیه؟
Mehran-King
19-03-2014, 12:30
مطمعنی داداش که ایشون یعنی طرف پسره؟ :n02:
برهترین نوع تبریک گویی برای سال نو وقتب آشنایان رو میبینیم چیه؟
پ ن پ دختره :n10:
پسره بابا!!!!!!!!!
===
سال نو مبارک
وختی نمیریم دیدن یه بزرگتر تو عید بعد اون طرفو میبینیم گلایه میکنه که چرا نیومدی چی بگیم
یه جمله قابل قبول بگین لطفا :n16:
Amir Hossein
20-03-2014, 00:38
سلام بچه ها
دو تا سوال حیاتی دارک که دمه عید زیاد به کار میاد
یکی اینکه وقتی طرف میگه چرا خونه ما نمیای و شما به هر دلیلی نمیرین اونجا چی باید بگین؟ (قسمت نشد زیاد جالب نیست :31: )
و دومی اینکه یکی که شمارشو دارین بهتون زنگ میزنه و خیلی تابلوعه که اول بگین "بله؟" چون شمارشو دارین دیگه. پس با چی تلفن رو روع کنیم؟ سلام خوبه؟ :31:
مرسی
نه مشکلی ندارم ، اون با من مشکل داره ، آره فکر کنم بهش گفتم داداش تو توی قلبمی آی لاو یو! :دی بعدش یک روز فحش داد ، منم بهش فحش دادم
الکی نگفت زنگ زد با خشم به من گفت تا گم بشم!!! گفت من تورو نمیشناسم!
پ ن پ دختره :n10:
پسره بابا!!!!!!!!!
===
سال نو مبارک
ما منت جی افامونم اینقدر نمیکشیم:n21:
اینقدر ذلیل نباش پسر. یک کم ابهت داشته باش:n29:
پ ن : چند سال پیش هم میگفتی یه دوس پسر داری براش شارژ میگیری !! اینم همونه یا نه ؟ :n08:
پ ن 2 : این کارا رو تو دبیرستان میکنی بعد بری دانشگاه با جنس مونث برات پیش بیاد و طرف کاتت کنه که خودتو شهید میکنی پس حتما اون موقع ؟!:n29:
پ ن3 : چون میدونم از بچه های کم سن و سال اینجایی این حرفا رو بهت میزنم...منت هیچ احدی رو تو این دنیا نباس بکشی اینو یاد بگیر... جواب خدافظ فقط یک کلمه ست...به سلامت...
Mehran-King
20-03-2014, 10:16
ما منت جی افامونم اینقدر نمیکشیم:n21:
اینقدر ذلیل نباش پسر. یک کم ابهت داشته باش:n29:
پ ن : چند سال پیش هم میگفتی یه دوس پسر داری براش شارژ میگیری !! اینم همونه یا نه ؟ :n08:
پ ن 2 : این کارا رو تو دبیرستان میکنی بعد بری دانشگاه با جنس مونث برات پیش بیاد و طرف کاتت کنه که خودتو شهید میکنی پس حتما اون موقع ؟!:n29:
پ ن3 : چون میدونم از بچه های کم سن و سال اینجایی این حرفا رو بهت میزنم...منت هیچ احدی رو تو این دنیا نباس بکشی اینو یاد بگیر... جواب خدافظ فقط یک کلمه ست...به سلامت...
خب گفتم که من آدم احساساتی هستم ...
:دی نه اون نیست :دی
نه بابا دوستامن باهاشون شوخی میکنم دیگه :دی
اوکی گرفتم داداش دمت بوق تریلی :دی ، در مورد پ.خ هم نه من اونجور آدمی نیستم!! وا؟!؟!؟!
Demon King
20-03-2014, 11:00
سلام بچه ها
یکی اینکه وقتی طرف میگه چرا خونه ما نمیای و شما به هر دلیلی نمیرین اونجا چی باید بگین؟ (قسمت نشد زیاد جالب نیست :31: )
و دومی اینکه یکی که شمارشو دارین بهتون زنگ میزنه و خیلی تابلوعه که اول بگین "بله؟" چون شمارشو دارین دیگه. پس با چی تلفن رو روع کنیم؟ سلام خوبه؟ :31:
مرسی
سلام دوست عزیز.
در رابطه با سوال اول باید بگم که عبارت " باور کنید سرمون شلوغ بود والا دوست داشتیم خدمت برسیم" کاملا مناسب میباشد.
و سوال دوم اینکه در جواب دادن به تلفن چه غریبه و چه آشنا عبارتی که برای جواب دادن باید بکار بره " بله" میباشد و فکر نکنم مشکلی داشته باشه. برای صحبت کردن با یک آشنا باید بعد از گفتن بله با صمیمیت و احترام با اون صحبت کنیم و اصلا جالب نیست که وقتی تلفن رو برداشتیم همون اول بگیم " سلام" .
وختی نمیریم دیدن یه بزرگتر تو عید بعد اون طرفو میبینیم گلایه میکنه که چرا نیومدی چی بگیم
یه جمله قابل قبول بگین لطفا :n16:
سلام بچه ها
مرسی
میتونیم بگیم:
کم سعادت بودیم نشد خدمت برسیم
یا
کم سعادت بودیم ایشالله بعدا خدمت میرسیم
شروع تلفن:
بــــــَــه سلااااام :دی
یا
با یک بفرمایید شیرین به استقبالش برید ،اینجوری : بفرمایـیـــــــد؟:n06:
Mehran-King
20-03-2014, 11:20
دوستان درس خوبی به من دادین ، فکر کنم با بعضیا نباید بیش از حد شوخی کنم :دی ، مرسی از همگی:n16:
a6543210
20-03-2014, 11:36
دوستان یکی چند جلسه کلاس توجیهی نحوه بوسیدن(3 یا 4 بار؟!) و احوال پرسی این روزا رو بزاره!؟:n02:(شوخی می کنم بارها این بحث شده)
سوال
دوستان چند تا جواب قانع کننده به مهمونا در مورد اینکه چرا ازدواج نکردی و داری پیر می شی و...؟!(فضول زیادن دیگه :n23:)
سلام دوست عزیز.
در رابطه با سوال اول باید بگم که عبارت " باور کنید سرمون شلوغ بود والا دوست داشتیم خدمت برسیم" کاملا مناسب میباشد.
و سوال دوم اینکه در جواب دادن به تلفن چه غریبه و چه آشنا عبارتی که برای جواب دادن باید بکار بره " بله" میباشد و فکر نکنم مشکلی داشته باشه. برای صحبت کردن با یک آشنا باید بعد از گفتن بله با صمیمیت و احترام با اون صحبت کنیم و اصلا جالب نیست که وقتی تلفن رو برداشتیم همون اول بگیم " سلام" .
خارجی ها چی میگن موقع برداشتن گوشی
میگن Yes؟؟؟!!
یا نه میگن Hello
حالا چه غریبه چه آشنا
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
Iloveu-ALL
20-03-2014, 12:20
دوستان یکی چند جلسه کلاس توجیهی نحوه بوسیدن(3 یا 4 بار؟!) و احوال پرسی این روزا رو بزاره!؟:n02:(شوخی می کنم بارها این بحث شده)
سوال
دوستان چند تا جواب قانع کننده به مهمونا در مورد اینکه چرا ازدواج نکردی و داری پیر می شی و...؟!(فضول زیادن دیگه :n23:)
1- قبلا بحث بود 2بار رو بوسی کنیم یا 3بار! الان شده 3/4 بار :دي
2- چند صفحه پیش یکی پرسید و پاسخشو دادن #1553 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Demon King
20-03-2014, 12:22
خارجی ها چی میگن موقع برداشتن گوشی
میگن Yes؟؟؟!!
یا نه میگن Hello
حالا چه غریبه چه آشنا
بله البته چون اگه غریبه باشه این بله نقش شما؟ رو داره و اگه آشنا باشه این بله یه حالت پرسشی که میخواد بپرسه کارتون چیه که مودبانه اون میشه « بفرمایید »
بله البته چون اگه غریبه باشه این بله نقش شما؟ رو داره و اگه آشنا باشه این بله یه حالت پرسشی که میخواد بپرسه کارتون چیه که مودبانه اون میشه « بفرمایید »
فرمایش شما متین ولی الو ما از کجا اومده؟
از یه بزرگی یاد گرفتم که هر موقع کسی بهش زنگ میزد میگفت :
سلام بفرمایید
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
SNOW PATROL
20-03-2014, 12:59
فرمایش شما متین ولی الو ما از کجا اومده؟
از یه بزرگی یاد گرفتم که هر موقع کسی بهش زنگ میزد میگفت :
سلام بفرمایید
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
Urban Dictionary: Alo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] php%3Fterm%3DAlo&ei=3rQqU9ruNoXAtQaGg4DIBw&usg=AFQjCNHiYHty2W9_SPHNgE_iF-8ReTJ5Jg&sig2=gDd9BVxzrTwNGto8jJ8_6Q&bvm=bv.62922401,d.Yms)
ببخشید بخاطر اف تاپیک
خیلی ها در خارج خصوصا کشور های اروپایی از الو استفاده میکنند
اطلاعات بیشتر در wikipedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bijandarbari
20-03-2014, 14:27
سلام
در مورد رو بوسی:
دو مدل روبوسی رایج هستش
- فقط گونه ها رو به هم تماس میدن.
- لب رو به گونه تماس میدن.
شما کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟؟کاربرد هرکدوم چیه؟؟( البته غیر از بحث s )
آخه من خودم با همه افراد از نوع اول روبوسی می کنم.نوع دوم رو اصلا دوست ندارم. ولی بعضی اقاوام خیلی نزدیک چون با نوع اول روبوسی می کنم دلخور میشن.
Demon King
20-03-2014, 15:00
سلام
در مورد رو بوسی:
دو مدل روبوسی رایج هستش
آخه من خودم با همه افراد از نوع اول روبوسی می کنم.نوع دوم رو اصلا دوست ندارم. ولی بعضی اقاوام خیلی نزدیک چون با نوع اول روبوسی می کنم دلخور میشن.
از نظر من نوع اول یکم بی ادبانه است و من هم اگه کسی اینطور با هام رفتار کنه ناراحت میشم. بهترین نوع بوسیدن
( از نظر من ) تماس لب با گونه به اندازه 2 یا 3 بار ( 3 بار بهتر است ).
mahpesar
20-03-2014, 15:21
سلام
در مورد رو بوسی:
دو مدل روبوسی رایج هستش
معمولا خانواده و نزدیکان نوع دوم
و آشنایان و دوستان نوع اول - اگه همسایه و آشنای دوری باشه دست دادن هم کافیه
alireza99.99
20-03-2014, 22:01
دوستان امسال سال اولی هست که برادرم ازدواج کرده(هنوز عروسی نگرفته) و من مجرد هستم.برای عید من باید به خانومش عیدی بدم؟
از برادرم کوچکتر هستم و اون به من عیدی خواهد داد ولی از خانومش بزرگتر هستم(دستم توی جیب خودمه و شاغل هستم)
Demon King
20-03-2014, 22:04
دوستان امسال سال اولی هست که برادرم ازدواج کرده(هنوز عروسی نگرفته) و من مجرد هستم.برای عید من باید به خانومش عیدی بدم؟
از برادرم کوچکتر هستم و اون به من عیدی خواهد داد ولی از خانومش بزرگتر هستم(دستم توی جیب خودمه و شاغل هستم)
به نظر من عیدی دادن برادر کوچک تر به بزرگتر زیاد تو جامعه ما رواج نداره. ولی
اگه شاغل هستید و دستتون توی جیب خودتونه برای عروسی برادرتون به ایشون عیدی بدید
به نظرم کار جالبیه خیلی هم خوبه ....
alireza99.99
20-03-2014, 22:20
به نظر من عیدی دادن برادر کوچک تر به بزرگتر زیاد تو جامعه ما رواج نداره. ولی
اگه شاغل هستید و دستتون توی جیب خودتونه برای عروسی برادرتون به ایشون عیدی بدید
به نظرم کار جالبیه خیلی هم خوبه ....
من به برادرم عیدی نمیدم چون به قول شما رواج نداره.
ولی برای خانومش نمیدونم درست هست یا نه؟چون تا حالا ندیدم برادر شوهر به زن بردار عیدی بده؟!!!
از خانومهای انجمن که وضعیت مشابه ای مانند من دارن آیا عیدی گرفتن از برادرشوهرشون؟
ولی برای خانومش نمیدونم درست هست یا نه؟چون تا حالا ندیدم برادر شوهر به زن بردار عیدی بده؟!!!
از خانومهای انجمن که وضعیت مشابه ای مانند من دارن آیا عیدی گرفتن از برادرشوهرشون؟
من ندیدم رواج داشته باشه..
فقط اگه شما بزرگتر از برادرتون و زنشون هستین و سر کار میرین شاید حتی برادرتون هم حساب بشه
سلام
این دو یام برای نوروز آیا بار عاشقانه داره؟ یا رسمی و محترمانه هست؟
بهار یک نقطه دارد. نقطهی آغاز بهار زندگیتان بی انتها باد.
نوروز شعر بی غلطی است که پایان رویاهای ناتمام را تفسیر می کند . . .
تو ایران که نمیدن..فقط شما به بچه برادرتون باید عیدی بدی اونم هروقت خودت زن گرفتی...
پسر مجرد اصلا عیدی نمیده فقط عیدی میگیره بزنه به زخم زندگیش ....وقتی هم ازدواج کرد به بچه های فامیل هر کی رو دوست داره عیدی میده...مخصوصا بچه خواهر بچه برادر
از نظر من نوع اول یکم بی ادبانه است و من هم اگه کسی اینطور با هام رفتار کنه ناراحت میشم. بهترین نوع بوسیدن
( از نظر من ) تماس لب با گونه به اندازه 2 یا 3 بار ( 3 بار بهتر است ).
منم با نظر شما موافقم..فقط نظر شخصیم هم اضافه کنم ترجیح میدم فقط دست بدم و اگر کسی خواست روبوسی کنه من هم اجازه بدم...وگرنه من آغاز کننده نمیشم هیچ وقت..
طرف مریض باشه واگیر داره...خیلی بدم میاد از روبوسی ..دهنش بو سیر بده بو پیاز بده آبرو خودش میره...هزار جور مسائل ریز و درشت پشتش میاد
موضوعاتی که میتونیم تومهمونی راجبشون حرف بزنیم وباعث معذب شدن کسی نشیم چیه ؟بخصوص الان که نوروزه ومهمونی هازیاده.
Demon King
22-03-2014, 22:37
سلام
این دو پیام برای نوروز آیا بار عاشقانه داره؟ یا رسمی و محترمانه هست؟
بهار یک نقطه دارد. نقطهی آغاز بهار زندگیتان بی انتها باد.
نوروز شعر بی غلطی است که پایان رویاهای ناتمام را تفسیر می کند . . .
نه اصلا جنبه عاشقانه و نداره و به نظر من خیلی هم رسمی و محترمانه است.
Demon King
22-03-2014, 22:40
موضوعاتی که میتونیم تومهمونی راجبشون حرف بزنیم وباعث معذب شدن کسی نشیم چیه ؟بخصوص الان که نوروزه ومهمونی هازیاده.
معمولا درباره ی همین رسم نوروز و عید دیدنی و از این جور چیزا صحبت میشه و یا اینکه اکثرا فامیلای ما وقتی میرن مهمونی درباره ی کیفیت فیلمای نوروزی حرف میزنن.
یه نمونه از آداب معاشرت اینه که هیچ وقت وقتی میریم عید دیدنی نگیم عیدی بده. شاید طرف نداشته باشه.
szh_1367
23-03-2014, 19:39
سعی کن وارد بحث های سایثی ، مذهبی و اقتصادی نشی چون بیشترین اختلاف سلیقه ها در این چند مورد هست
برعکس وارد بحث های شاد مثل روزهای تفریحی که قبلا باهم داشتید ، مسافرت ها ، یاد و خاطره عروسی ، چنتا جک خنده دار که البته به قوم خاصی توهین نشود ، اگر فرد بزرگتری مثل مادر بزرگ و پدربزرگ هست رشته سخن رو با ایام خوش گذشته بکشانید خودشون ناخواسته وارد فاز بالا میشن :n02: و . . .
کلا موضوعاتی که به شادی و خنده منجر شود بیشتر مورد پسند ایرانی جماعت هست :n02:
مثلا شارژر رو شما میدید به دوستتون که یکم با هم تعارف دارین،،فقط هم یک دونه از اون رو دارید..براتون 2 3 روزی میشه که نیاورده،چه طوری بهش بگیم برامون بیار؟
E.N.A.Y.A.T
25-03-2014, 19:49
مثلا شارژر رو شما میدید به دوستتون که یکم با هم تعارف دارین،،فقط هم یک دونه از اون رو دارید..براتون 2 3 روزی میشه که نیاورده،چه طوری بهش بگیم برامون بیار؟
درود
با تلفن عمومی یا ثابت و یا موبایل یه نفر دیگه و... زنگ بزن هرچی باشه به جز شماره خودت! بعد احوال پرسی و... بگو رفیق اون شارژر مارو نیاوردی مجبور شدم از کیوسک زنگ بزنم!:n09:
خودش میگیره!:n02:
Demon King
25-03-2014, 21:00
بهتره با یه حالت محترمانه بهش بگین شارژرو لازم نداری و یا اینکه بگی راستی اون شارژرواگه لازم نداری میتونی بهم بدی ...
Iloveu-ALL
01-04-2014, 01:05
سلام
من یه جا یه پول ناچیز (زیر 100 تومن) بدهکارم، یه سالی میشه که پول رو ندادم
الان که پول دستمه میخوام برم صاف کنم ولی روم نمیشه برم بدم / اونجایی که بدهکارم یه جای عمومی هست احتمالا جلو یکی باید پول رو بدم به اون طرف!
استرس دارم!:n28: چیکار کنم؟
سلام
الان که پول دستمه میخوام برم صاف کنم ولی روم نمیشه برم بدم / اونجایی که بدهکارم یه جای عمومی هست احتمالا جلو یکی باید پول رو بدم به اون طرف!
به نظر من آخرش که باید پول رو به طرف بدین و هرچه دیرتر بشه بدتره و حتی ممکنه اینقدر پول تا یه مدت زیاد دیگه دستت نیاد.
اما اگه اینطور ملاقات سخته، اگه تونستی یه جای دیگه مثلا وقتی داره از اون مکان برمیگرده بین راه ببینیش شاید بهتر باشه.
szh_1367
02-04-2014, 21:37
سلام
سلام
1. من دقیقا از عمومی نمیدونم کجا هست اما معمولا جاهای عمومی ساعات خلوتی هم دارند سعی کن تو ساعت خلوتی بری که مجبور نباشی جلوی افراد دیگه پول رو تحویل بدی
2. سعی کن طرف رو خارج از اون مکان گیر بیاری و پول رو بهش بدی
3. اگر نیاز نیست که حتما خودت بری ( مثلا جایی رو امضاء کنی یا . . . ) بده به کسی (دوستی ، اقوام و . . .) که برات این کار رو انجام بده
سلام
یعنی شماره ای ازش ندارید تماس بگیرید هماهنگ کنید ؟
سلام
دوتا راه بنظرم رسید
یکی اینکه مراتب عذرخواهی و ناراحتی خودتون رو طی تماس تلفنی با ایشون مطرح کنید بعد حضوری که رفتید نیاز به توضیح نیست پاکت رو بهشون میدید و میگید: اینم امانتی شما بازم ببخشید ((اونم دیگه گله ای نخواهد داشت حرفا رو پای تل زدید دیگه:n06:))
یا پای تل بهشون بگید که چه ساعتی از کار برمیگردید؟ همون حوالی بیرون منتظرشون باشید:n01:
آقا نباید به خانوم (غریبه) بگه قربون شما ؟ زشته ؟
دوتا راه بنظرم رسید
یکی اینکه مراتب عذرخواهی و ناراحتی خودتون رو طی تماس تلفنی با ایشون مطرح کنید بعد حضوری که رفتید نیاز به توضیح نیست پاکت رو بهشون میدید و میگید: اینم امانتی شما بازم ببخشید ((اونم دیگه گله ای نخواهد داشت حرفا رو پای تل زدید دیگه:n06:))
یا پای تل بهشون بگید که چه ساعتی از کار برمیگردید؟ همون حوالی بیرون منتظرشون باشید:n01:
ضمن تایید فرمایشات Atghia ِ عزیز ، من پیشنهاد میکنم شماره کارت هم بگیرید و کارت به کارت کنید شما که دوست ندارید اونجا برید .... :)
بستگی به سن و سال خانوم داره
مثلا یک مرد جوون به یک دختر جوون خب من فکر میکنم نمیشه حمل بر ادب و تکیه کلام بودن این جمله باشه!
ولی مثلا برای یک خانوم سن و سال دارتر میتونه نشان دهنده ارادت باشه:n06:
Demon King
04-04-2014, 13:23
نه از نظر من اشکالی نداره.
بستگی به طرف مقابل داره. ولی متاسفانه تو فرهنگ کشور ما این خیلی زشته. ولی موردی نداره ( ازنظر من ) .
ایشون برای من یک کاری انجام دادند و ازشون تشکر کردم و .... بعد هی حرفای تعارفی و ... و من (21 سالم هست) به خانومه (25 میخورد باشه) وقتی اینو بهش گفتم حس کردم ناراحت شد ... اصلا فکر نمیکردم حرف بدی باشه ... طرف مقابل هم مشگل خاصی نداشت (چادری و محجبه نبود....) اتفاقا خیلی هم خنده رو و خوش اخلاق بود ....
Mr_100_dolari
04-04-2014, 14:12
سلام
سلام
نمیخواد بی خود استرس داشته باشی از این اتفاقها زیاد می افته لازم هم نیستش قبلش بهش خبر بدی یا تماس بگیری و استرس خودت رو بیشتر کنی فقط سعی کن توی ساعتی بری که اونجا خلوتر باشه
مستقیم برو پیش طرف پول رو سریع بهش بده یه چند بار هم ازش معذرت خواهی کن که دیر شده بگو مشکل پیش اومده بود و وقت نداشتم بیام و ... اگر طرف چیزی نگفت که هیچی اما اگر غر غر کرد و اینا تو هم بلند چند بار معذرت خواهی کن که اون بیشتر خجالت بکشه و دیگه ادامه نده و سریع بزن بیرون از اونجا .
vahidgame
04-04-2014, 14:24
ایشون برای من یک کاری انجام دادند و ازشون تشکر کردم و .... بعد هی حرفای تعارفی و ... و من (21 سالم هست) به خانومه (25 میخورد باشه) وقتی اینو بهش گفتم حس کردم ناراحت شد ... اصلا فکر نمیکردم حرف بدی باشه ... طرف مقابل هم مشگل خاصی نداشت (چادری و محجبه نبود....) اتفاقا خیلی هم خنده رو و خوش اخلاق بود ....
به نظر من بستگی به مدت آشنایی و میزان صمیمیت داره
ممکنه یکی مثلا همکارتون باشه دیگه بعد از یه مدت شاید این قربانت یا قربانت شما و اینا عادی باشه
بستگی به خود طرف هم داره و ممکنه حتی همین کلمه ساده رو هم منزله این بدونه که طرف مقابل می خواد باهاش صمیمی بشه
ولی کلا حالا کلمه قربانت شاید یه کلمه ای باشه که آدم برای هر کسی به کار نمی بره مگر اینکه دیگه باهاش صمیمی باشه ولی من تعجب می کنم که دیگه قربان شما که ایرادی نداره و ما توی روزمره تقریبا برای همه به کار می بریم و فکر نکنم کسی از این حرف ناراحت بشه!
قربان شما رو هم که می دونید 99.9% موارد همه فقط برای تعارف به کار می برن :دی
Mr_100_dolari
04-04-2014, 14:47
اصلا شما از کجا فهمیدی ایشون ناراحت شده / طرف که چیزی نگفته / شاید شما اشتباه حس کردی ...
زیاد ذهنتون در گیر اینکه بقیه در مورد حرف ها و رفتار شما چی فکر میکنن یا چی میگن و ... نکنید فقط نسبت به شخصیت طرف برخورد و معاشرت کنید .
نه در این مورد ولی در حالت کلی نهایتش اینکه میگه از این حرف ناراحت شدم شما هم یه عذز خواهی میکنی و میگی منظوری نداشتم که در این مورد همچین چیزی هم نبوده .
اصلا شما از کجا فهمیدی ایشون ناراحت شده / طرف که چیزی نگفته / شاید شما اشتباه حس کردی ...
زیاد ذهنتون در گیر اینکه بقیه در مورد حرف ها و رفتار شما چی فکر میکنن یا چی میگن و ... نکنید فقط نسبت به شخصیت طرف برخورد و معاشرت کنید .
نه در این مورد ولی در حالت کلی نهایتش اینکه میگه از این حرف ناراحت شدم شما هم یه عذز خواهی میکنی و میگی منظوری نداشتم که در این مورد همچین چیزی هم نبوده .
نه برای منم که چیز مهمی نیست فکرم رو هم درگیرش نکردم .... اتفاقا این قضیه مربوط به چند شب پیش بود و امروز یه هو یاد اون ماجرا افتادم ... اما خوبه که آدم اگه یک حرفیش رو حس کرد حرف خوبی نبوده بپرسه ببینه اگه واقعا حرف خوبی نیست دیگه جای دیگه و با افراد دیگه اون حرف رو نگه :) .
alanwake9
08-04-2014, 12:31
سلام دوستان
من از یه دختری خیلی خوشم میاد و این دختر دوست پسر داره, رابطه ی ما هم خوب هستش , حالا تولدش هست میخواستم ببینم بهش یه تبریک بگم بهتره یا براش یه هدیه بخرم؟
یا اگه هدیه بخرم قبول میکنه؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
Demon King
08-04-2014, 12:45
سلام دوستان
من اآشنایاتری خیلی خوشم میاد و این دختر دوست پسر داره, رابطه ی ما هم خوب هستش , حالا تولدش هست میخواستم ببینم بهش یه تبریک بگم بهتره یا براش یه هدیه بخرم؟
با تشکر
بستگی داره اون دختر کی باشه؟ مثلا اگر از آشنایان باشه « دختر عمه و دختر خاله و ...» ادب حکم میکنه که کادوی ناچیزی براش بگیریم.
اما اگه اون دختر غریبه باشه فکر نمیکنم جالب باشه براش کادو بگیریم شاید ناراحت بشه و تنها یه تبریک آبرومندانه کافیه.
اما اگه قصد آشنایی با اونو داشته باشید « ازدواج » گرفتن کادو برای صمیمیت بیشتر کار جالبیه.
alanwake9
08-04-2014, 13:07
بستگی داره اون دختر کی باشه؟ مثلا اگر از آشنایان باشه « دختر عمه و دختر خاله و ...» ادب حکم میکنه که کادوی ناچیزی براش بگیریم.
اما اگه اون دختر غریبه باشه فکر نمیکنم جالب باشه براش کادو بگیریم شاید ناراحت بشه و تنها یه تبریک آبرومندانه کافیه.
اما اگه قصد آشنایی با اونو داشته باشید « ازدواج » گرفتن کادو برای صمیمیت بیشتر کار جالبیه.
تو دانشگاه هم کلاسی هستیم
Demon King
08-04-2014, 13:22
تو دانشگاه هم کلاسی هستیم
دادن هدیه تو شرایطی جالبه که خیلی باهم صمیمی باشید ... اگه اینطور ه کار خوبیه هدیه دادن.
سلام دوستان
من از یه دختری خیلی خوشم میاد و این دختر دوست پسر داره, رابطه ی ما هم خوب هستش , حالا تولدش هست میخواستم ببینم بهش یه تبریک بگم بهتره یا براش یه هدیه بخرم؟
با تشکر
اگر حس می کنید که اون دختر تمایل به ارتباط بیشتر با شما داره و قراره احیانا جایگزین دوست پسرش بشید! تنها در اینصورت براش هدیه بگیرید
در غیر اینصورت کادو دادن به ایشون صورت خوشی نداره
szh_1367
08-04-2014, 18:30
سلام دوستان
با تشکر
سلام
نمیدونم هدف شما از اینکه از دختره خوشتون میاد چیه . دوست بشید ، ازدواج ، فقط در حد یک هم کلاسی و یا . . .
اگر دوست پسرش قصد ازدواج باهاش رو داشته باشه به نظرم هدیه دادن شما اصلا جالب نیست
این رو در نظر داشته باش که بحث ازدواج با همه موارد فرق داره
سلام من از یکی از دخترای فامیلمون خوشم میاد و اگه خدا بخواد میخوام همسر آینده ام باشه.
تا الان با دخترای زیادی رابطه داشتم همش به دو ماه هم نمیکشید اما تا به حال به فامیل پیشنهاد ندادم نمیدونم چطور بهش بگم.
اون 17 سالشه و من 24 به نظرتون اختلاف سنی زیاد نیست؟
اونم به من علاقه نشون میده. البته فک کنم! و ما نظر رو بر این میگیریم که اون اوکی!:n20:
میخوام اول شمارشو داشته باشم تا بیشتر باهاش آشنا شم.
میخوام یه جوری پیشنهادم خاص و خوب و مودبانه باشه و اگه قبول نکرد زیاد ضایع نشم.
شما نظر خاصی دارید؟
سلام من از یکی از دخترای فامیلمون خوشم میاد و اگه خدا بخواد میخوام همسر آینده ام باشه.
تا الان با دخترای زیادی رابطه داشتم همش به دو ماه هم نمیکشید اما تا به حال به فامیل پیشنهاد ندادم نمیدونم چطور بهش بگم.
اونم به من علاقه نشون میده. البته فک کنم! و ما نظر رو بر این میگیریم که اون اوکی!:n20:
شما نظر خاصی دارید؟
از من نصحیت به شما ...از فامیل زن نگیر. انتظاراتشون خیلی بالا هست . غریبه بهتره .فامیل تکراری هست مگر فامیل دور :n02:
اگر با فامیل بحثتون بشه کل فامیل باهاتون قطع رابطه میکنن و ابرو نمیمونه واسه ادم . اما غریبه بهتره .... ادم حس بهتری داره . ولی اگر نظر پدر و مادرت مثبته میتونی بیشتر روش فکر کنی .
و دختر بزرگتر از خودت مشکل ایجاد میکنه . میگه فقط حرف من و تو دیگه میشی زن زلیل :n02:
پدر و مادرم که از خوداشونه!:n09:
اما دختر خیلی خوبیه و میترسم بپره:n06: و من بمونم و کنج اطاق!:n02:
szh_1367
09-04-2014, 11:15
پدر و مادرم که از خوداشونه!:n09:
نمیدونم در مورد فامیل حق با شماست کاملا موافقم. بیچاره برادرم!:n14:
اما دختر خیلی خوبیه و میترسم بپره:n06: و من بمونم و کنج اطاق!:n02:
بحث ازدواج با همه مواردی که قبلا داشتی فرق داره
این که اول شمارش رو بگیری باهاش اشنا بشی و . . . برا دوستی هست
بهترین راه اینکه با خانوادتون صحبت کنید
شما نظر خاصی دارید؟
به نظر من اگه میخوای قبل خونواده ها رو وسط کشیدن اول با خودش مطرح کنی، به نظر من میتونی یه جا تنها بحث رو باز کنی که ازش خوشت میاد و میخوای مرحله بعد اگه اون اوکی داد به خونواده هاتون بگین، نه اینکه شماره ش رو میخوای چون همونطور که دوستان گفتن به نظر میاد میخوای باهاش دوست بشی و اگه که نمیدونی دقیقا نظرش راجع به دوستی چیه، مخصوصا با فامیل، ممکنه خیلی خرابکاری بشه.
smallfrank
11-04-2014, 10:19
سلام
بنده چند هفته ایست نسبت یکی از همشیره های کلاس که هم رشته ای خودمم هست احساسات متفاوتی دارم :n02:
شما بگین
چجوری شروع کنمو چیکار کنمو چی بگم ؟
هیچ سلام علیکی هم تاحالا نداشتیم
همیشه هم در محیط دانشگاه با یکی از دوستاشه
موندم چجوری تنها گیر بیارمش
+ f.a.r.i
11-04-2014, 10:25
سلام
بنده چند هفته ایست نسبت یکی از همشیره های کلاس که هم رشته ای خودمم هست احساسات متفاوتی دارم :n02:
شما بگین
تنها ؟:n02:
اول از جزوه شروع کن جزوه بگیر . و موقع دادن جزوه شمارتو بزار توش بگو که میخوای تنها گیرش بیاری :n10:...تموم !
Demon King
11-04-2014, 11:10
سلام
شما بگین
به دوستانش بگو واسطه بشن.
در ضمن واسطه خیلی مهمه یکی از آشنایان ما از طریق واسطه ازدواج کرد که الانم اوضاع خوبی دارن.
smallfrank
11-04-2014, 11:55
تنها ؟:n02:
اول از جزوه شروع کن جزوه بگیر . و موقع دادن جزوه شمارتو بزار توش بگو که میخوای تنها گیرش بیاری :n10:...تموم !
:n02:
تنها واسه گرفتن جزوه دیگه
به دوستانش بگو واسطه بشن.
در ضمن واسطه خیلی مهمه یکی از آشنایان ما از طریق واسطه ازدواج کرد که الانم اوضاع خوبی دارن.
از واسطه خوشم نمیاد
برای ازدواج آره
ولی این ارتباطات به صورت سایلنت باشه بهتره
از جزوه شروع کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب گفتم که تنها نیست که برم بگم جزوه بده
فکر هم نمیکنم جلوی دوستش زیر بار بره
سلام
شما بگین
از جزوه شروع کن:n02:
farzad02
11-04-2014, 15:49
سلام
شما بگین
سلام
اگر جو کلاس طوری هست که می تونی بری نزدیکش بشینی، برو ... بالاخره احتمال چشم تو چشم شدن و صحبت زیاد میشه
توی مدت کمی اخلاق و رفتارش دستت میاد که چطوری قضیه رو مطرح کنی
بالاخره بحث رو یه طوری باز کن. در مورد جزوه و تمرین و ...
اگر خودش بخواد قضیه حله. دوستش نقش باباش رو نداره که :n02:
در کل تو اینکارا عجله نکن. یهو دیدی چند جلسه بعد دوستش غیبت کرد و فرصت عالی مهیا شد
+ f.a.r.i
11-04-2014, 16:02
سلام
شما بگین
حالا چرا میخوای تنها گیرش بیاری :n02: اگه بگی میخوای تنها گیرش بندازی طفلکی ظهله ترک میشه !!!!!!:n08:
....................
اول ازش جزوه بگیر ... بعد بگو این جزوتون هم مثل خودتون زیباست .... دیگه خودش تا اخرش میگیره . اگر لبخند زد بدون که دونسته علاقه داری به اون . بگو که میخوای تنها گیرش بندازی . میخوای درباره مسائلی باهاش صحبت کنی و نمیخوای کس دیگه ای بدونه و ....
حالا چرا میخوای تنها گیرش بیاری :n02: اگه بگی میخوای تنها گیرش بندازی طفلکی ظهله ترک میشه !!!!!!:n08:
....................
اول ازش جزوه بگیر ... بعد بگو این جزوتون هم مثل خودتون زیباست .... دیگه خودش تا اخرش میگیره . اگر لبخند زد بدون که دونسته علاقه داری به اون . بگو که میخوای تنها گیرش بندازی . میخوای درباره مسائلی باهاش صحبت کنی و نمیخوای کس دیگه ای بدونه و ....
اگه بگه جزوه مثل خودتون زیباست که دختر فرار میکنه:n02:
ازش جزوه بگیر شماره تلفن هم بهش بده بعدش جزوه رو پس نده تا وقتی که خودش زنگ بزنه رو گوشیت :n02:
برو ببینم داداش چیکار میکنی هر روز بیا اینجا اعلام کن چقدر پیشرفت داشتی:n09:
ممد خون آشام
11-04-2014, 16:41
سلام
شما بگین
سعی کن تو چشمش باشی . هر جا میره تو خودتو نشون بده . به طوریکه سرشو میچرخونه هر جا تو رو ببینه .
همیشه باهاش حرف میزنی تو چشمهاش نگاه کن و سکوت کن . اینجوری عاشقت میشه . نظر منم اینه که برای اولین بار از جزوه شروع کن .:n12:
smallfrank
11-04-2014, 21:12
تشکر از تمام دوستان
ترتیب همون جزوه رو میدم
میریم به پیکاری که این دل بی صاحاب بپا کرده:n02:
بازم اگه راهکاری بود دریغ نکنید و 2 تا جوونو از سردرگمی دربیارین:n20:
szh_1367
11-04-2014, 21:36
تشکر از تمام دوستان
ترتیب همون جزوه رو میدم
امیدوارم آخرش پشیمون نشی
smallfrank
11-04-2014, 22:51
جناب tech پستتون رو خوندم
ممنون از شما
اگه دفعه اول برم جلو و فقط باهاش یکم در مورد درس و ترم و استاد و اینا صحبت کنم چطوره ؟
و در دفعات بعد طلب جزوه کنم
یا بی معطلی بحث جزوه رو پیش بکشم ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
mehrabooni
12-04-2014, 02:42
سلام
شما بگین
اینا از عوارض ترمکیه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
جناب tech پستتون رو خوندم
ممنون از شما
اگه دفعه اول برم جلو و فقط باهاش یکم در مورد درس و ترم و استاد و اینا صحبت کنم چطوره ؟
و در دفعات بعد طلب جزوه کنم
یا بی معطلی بحث جزوه رو پیش بکشم ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
به نظرم یه گفتگوی کوتاه در مورد درس و اساتید و دانشگاه واسه شروع خوبه ... فقط یادت باشه که کوتاه و موثر باشه ... و با خوشرویی و احترام همراه باشه ..در دفعات بعد طلب جزوه کن ..( جزوه خیلی کلیشه ای نیست؟ روش های مدرن تری ام احتمالا هست ...این جزوه روش دانشجو های دهه چهل بودش..) ...ببین میتونی از طریق چند تا دیگه از دوستات ( دختر و پسر با هم ) اکیپی برید بیرون ... اینجوری آزادی عمل و فرصت بهتری واسه آشنایی هستش... قوی عمل کن موفق میشی.
حالا اگه طرف همکلاسی نباشه تکلیف چیه؟:/
+ f.a.r.i
14-04-2014, 09:32
تشکر از تمام دوستان
ترتیب همون جزوه رو میدم
حکایت شما هم شده این :n02:
بهترین راه همین جزوه هستش .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سوال ؟
وختی توسالن میریم واز دور یه آشنا میبینیم اونم مارو میبینه تابهم برسیم باید چیکار کنیم بیتفاوت بهش نزدیک بشیم یابالبخند به سمتش بریم یابه درودیوار نگاه کنیم تابهش نزدیک شیم وسلام علیک کنیم؟؟؟
ویه سوال دیگه
وختی یه اشنارو اولین بار میبینیم سلام علیک میکنیم بعد چند دقیقه دوباره تویه جای دیگه میبینیم چه رفتاری بکنیم ؟
پیشاپیش ممنونم:n16:
دوستان یه سوال دیگه درمورد همکلاسیهای آقا
وختی آقایونو میبینیم بهتره بهشون نگاه کنیم تاباهاشون سلام علیک کنیم یاسرمونو بندازیم پایین راستی فک کنم از سوالم معلومه من دخترم:n16:
سلام
شما بگین
هرکاری میکنی فقط قبلش کامل فکر کن...خیلی فکر کن و همه جوانب رو در نظر بگیر...بعدش تصمیم بگیر...:n01:
چون چه خوب چه بد حداقل تا اخر دانشگاه یعنی چند سال همدیگه رو میبینید و هراتفاقی بیوفته تا اخر این موضوع بینتون میمونه:n01:
به نظر من سعی کن اگر پایه هست اکیپی برین بیرون با دوستات و دوستاش...صحبت کن باهاش...شماره شو بگیر...بعد کم کم صمیمی شو باهاش...
این جور کارا یه پروسه زمان بر هست:n02:
وختی آقایونو میبینیم بهتره بهشون نگاه کنیم تاباهاشون سلام علیک کنیم یاسرمونو بندازیم پایین راستی فک کنم از سوالم معلومه من دخترم:n16:
مگه اقا ها چشونه اخه؟:n03:
بهتره سلام و علیک کنین...احترام متقابل خیلی خوبه...
سلام دوستان یه سوال ؟
وختی توسالن میریم واز دور یه آشنا میبینیم اونم مارو میبینه تابهم برسیم باید چیکار کنیم بیتفاوت بهش نزدیک بشیم یابالبخند به سمتش بریم یابه درودیوار نگاه کنیم تابهش نزدیک شیم وسلام علیک کنیم؟؟؟
ویه سوال دیگه
وختی یه اشنارو اولین بار میبینیم سلام علیک میکنیم بعد چند دقیقه دوباره تویه جای دیگه میبینیم چه رفتاری بکنیم ؟
پیشاپیش ممنونم
سلام دوست عزیز
میتونید از دور دست تکون بدین یا دستتون رو به علامت بالا ببرید و سرتون رو به علامت سلام تکون بدین و لبخند بزنید
بعد حالا سرتون رو میتونید پایین بندازید یا... تا به ایشون برسید و یا یه نگاهی هم در طول مسیر به همراه لبخند بهشون بندازید.
وختی آقایونو میبینیم بهتره بهشون نگاه کنیم تاباهاشون سلام علیک کنیم یاسرمونو بندازیم پایین راستی فک کنم از سوالم معلومه من دخترم
بستگی داره که چه جور همکلاسی ای هستن.
اگر اصولا با همکلاسی های دختر سلام علیک دارن ادب حکم میکنه در این صورت شما هم سلام کنید.
سلام دوستان یه سوال ؟
پیشاپیش ممنونم:n16:
میشه فقط لبخند زد و رد شد ... گاهی شده چهار پنج بار کسی رو ببینم ...هر بار لبخند میزنم و رد میشم ...ولی حقیقتا از سه بار بیشتر با گوشیم ور میرم ...
حالا اگه طرف همکلاسی نباشه تکلیف چیه؟:/
سوال ما سوال نیست؟
خب این قضیه جزوه و اکیپی بیرون رفتن فقط واسه همکلاسی ها جواب میده
با یکی که همکلاسی نیست ولی یه حس دو طرفه وجود داره چطور باید رفتار کرد؟:/
سلام
مگه اقایون چه مشکلی دارن که نباید بهشون سلام کنید؟
بهتره به اقایون در نهایت ادب و احترام سلام کنید تا شخصیت و ادب شما نمایان بشه نه اینکه سرتو بندازی پایین رد بشین اینجوری وجهه خوبی نخواهید داشت... :)
مطمین باشید با احترام گذاشتن به اقایون اونا هم برای شما احترام قایل میشن:n16:
سلام
مگه اقایون چه مشکلی دارن که نباید بهشون سلام کنید؟
بهتره به اقایون در نهایت ادب و احترام سلام کنید تا شخصیت و ادب شما نمایان بشه نه اینکه سرتو بندازی پایین رد بشین اینجوری وجهه خوبی نخواهید داشت... :)
مطمین باشید با احترام گذاشتن به اقایون اونا هم برای شما احترام قایل میشن:n16:
البته نه برای هر آقایی
من و شما پسریم ، و خودمون خوب میدونیم که پسرا چیکارن ، و میدونم شما منظور خاصی نداری و خودتون هم آدم با شخصیتی هستید .
اما شرایط جامعه اجازه نمیده برای هر کسی چراغ سبز نشون داد
بهتره اول یه شناخت نسبت به طرف مون داشتیم باشیم ، چه پسر چه دختر ...
البته نه برای هر آقایی
من و شما پسریم ، و خودمون خوب میدونیم که پسرا چیکارن ، و میدونم شما منظور خاصی نداری و خودتون هم آدم با شخصیتی هستید .
اما شرایط جامعه اجازه نمیده برای هر کسی چراغ سبز نشون داد
بهتره اول یه شناخت نسبت به طرف مون داشتیم باشیم ، چه پسر چه دختر ...
من که اشکالی تو سلام کردن خانم ها نمیبینم اتفافا خانم هایی که ادب و صلابت خودشونو در اجتماع نشون میدن بسیار اصیل و خانواده دار میدونم :)
مگه چه اشکالی داره یه خانم به رسم ادب سلام کنه اونایی که با عرض ادب یه خانم فکر میکنن داره چراغ سبز نشون میده بهتره طرز تفکرشونو عوض کنن خانم ها رو نباید پایین اورد باید براشون ارزش و احترام قایل شد و همچنین احترام متقابل به اقایون.
حتی اگه یه نفر بخواد چراغ سبز نشون بده به خودش مربوطه میشه میتونه به رابطه خودش ادامه بده و به کسی هم مربوط نیست نباید به همه اقایون و خانم های محترم نسبت چراغ سبز داد
من اگه ببینم یکی از خانم های نزدیک خودم در جمعی که اقایون هسنتد(حالا چه دانشگاه و یا جایی دیگه....) وارد شد و عرض ادب نکرد کارشو بسیار زشت و بی ادبی میدونم و واقعا خجالت میکشم چون معتقدم عرض ادب شخصیت خانواده رو نشون میده حالا در این بین اصلا مهم نیست دیگران چه فکری میکنن:n16:
دوستان یه سوال دیگه درمورد همکلاسیهای آقا وختی آقایونو میبینیم بهتره بهشون نگاه کنیم تاباهاشون سلام علیک کنیم یاسرمونو بندازیم پایین راستی فک کنم از سوالم معلومه من دخترم:n16: سلام.خب راستش واقعیت جامعه با چیزی که اصولی بنظر میرسه فاصله داره متاسفانه! یعنی اگرچه اون دوستمون حق دارن که بگن سلام گفتن به اقایون نشان دهنده شخصیت و این صحبتها هست منتهی باید بگم متاسفانه تجربه نشون داده که به هر همکلاسی نباید سلام کرد! ظرفیت ادمها متفاوته البته مختص اقایون نیست چه بسا دخترهایی که تا پسر همکلاسیشون سلام علیکی کرد و اصطلاحا روی خوشی نشون داد مبنا رو بر خبری بودن میگذارند! که اینم درست نیست. یعنی میگم قضاوتها نباید کلی باشه .براین اساس بهتر این هست که تنها در موارد معدودی و با دسته خاصی سلام علیک داشته باشید . اما چه کسانی؟ خب کسانی که به نوعی باهاشون برخورد داشتید مثلا در پروژه یا کارگاه یا آزمایشگاه یا هرمورد مشابهی با هم همگروه بودید یا حالا قبلا سوالی در رابطه با کلاس و درس و اینا رد و بدل شده یا همکلاسی ترم قبل بوده و... این موارد رو میشه بنا بر آشنایی قبلی با رعایت احترام از نوع متقابل! سلام علیک داشت. حال این از نظر ما :دی نظر بقیه دوستان هم که موجود هست دیگه تصمیم گیری با خودته دوست عزیز . موفق باشید
من که اشکالی تو سلام کردن خانم ها نمیبینم اتفافا خانم هایی که ادب و صلابت خودشونو در اجتماع نشون میدن بسیار اصیل و خانواده دار میدونم :)
مگه چه اشکالی داره یه خانم به رسم ادب سلام کنه اونایی که با عرض ادب یه خانم فکر میکنن داره چراغ سبز نشون میده بهتره طرز تفکرشونو عوض کنن خانم ها رو نباید پایین اورد باید براشون ارزش و احترام قایل شد و همچنین احترام متقابل به اقایون.
حتی اگه یه نفر بخواد چراغ سبز نشون بده به خودش مربوطه میشه میتونه به رابطه خودش ادامه بده و به کسی هم مربوط نیست نباید به همه اقایون و خانم های محترم نسبت چراغ سبز داد
من اگه ببینم یکی از خانم های نزدیک خودم در جمعی که اقایون هسنتد(حالا چه دانشگاه و یا جایی دیگه....) وارد شد و عرض ادب نکرد کارشو بسیار زشت و بی ادبی میدونم و واقعا خجالت میکشم چون معتقدم عرض ادب شخصیت خانواده رو نشون میده حالا در این بین اصلا مهم نیست دیگران چه فکری میکنن:n16:
فکر کنم یکم حرفم گنگ بود و منظورمو نرسوندم .
بله عزیزم ، حق با شماست ، و طرز فکرت رو تحسین میکنم ، اما حالا که سر صحبت رو باز کردی بذار یکم واضح تر بگم ،
یه مثال خیلی ساده میگم بهت ، من یه همکلاسی دارم ، که فقط کافیه یکی از دخترای دانشگاه بهش یه نگاه کوچولو بندازه ، این دوسته من سیریش دختره میشه و تا شوره قضیه رو در نیاره ول کن نیست ،
حالا بیا و جمعش کن ،
هر چقدر هم بهش میگم طرف منظوری نداشته و مزاحمش نشو ، میگه نه ! اون ازم خوشش اومده !
شما یا خارج از کشور زندگی میکنی یا بهترین جای ایران ، منم نمیگم کسی بی ادبی کنه ، منظورمه اینه به بعضی از آدم ها نباید رو داد :n16:
سلام.خب راستش واقعیت جامعه با چیزی که اصولی بنظر میرسه فاصله داره متاسفانه! یعنی اگرچه اون دوستمون حق دارن که بگن سلام گفتن به اقایون نشان دهنده شخصیت و این صحبتها هست منتهی باید بگم متاسفانه تجربه نشون داده که به هر همکلاسی نباید سلام کرد! ظرفیت ادمها متفاوته البته مختص اقایون نیست چه بسا دخترهایی که تا پسر همکلاسیشون سلام علیکی کرد و اصطلاحا روی خوشی نشون داد مبنا رو بر خبری بودن میگذارند! که اینم درست نیست. یعنی میگم قضاوتها نباید کلی باشه .براین اساس بهتر این هست که تنها در موارد معدودی و با دسته خاصی سلام علیک داشته باشید . اما چه کسانی؟ خب کسانی که به نوعی باهاشون برخورد داشتید مثلا در پروژه یا کارگاه یا آزمایشگاه یا هرمورد مشابهی با هم همگروه بودید یا حالا قبلا سوالی در رابطه با کلاس و درس و اینا رد و بدل شده یا همکلاسی ترم قبل بوده و... این موارد رو میشه بنا بر آشنایی قبلی با رعایت احترام از نوع متقابل! سلام علیک داشت. حال این از نظر ما :دی نظر بقیه دوستان هم که موجود هست دیگه تصمیم گیری با خودته دوست عزیز . موفق باشید
بهترین جواب ایناهاش با قرمز مشخص کردم ، منظورم همین بود :n02:
سلام دوستان بنظرتون اگر تولد یکی از دوستان صمیمی باشه اما فرضا بودجه کافی برای تهیه هدیه شایسته موجود نباشه بهترین کار چیه؟
1- کادوی معمولی تهیه کنم ((اصلا از این گزینه خوشم نمیاد!))
2- کلا دیدار اون دوست رو به تعویق بندازم تا وقتی که دستم باز بشه تا هدیه درخور تهیه کنم
3- یک بسته شکلات یا عروسک صرفا برای تبریک هدیه داده بشه و بعدا سر فرصت کادوی مناسب تهیه و با تاخیر تقدیم بشه؟
Lord-Voldemort
18-04-2014, 18:05
سلام دوستان بنظرتون اگر تولد یکی از دوستان صمیمی باشه اما فرضا بودجه کافی برای تهیه هدیه شایسته موجود نباشه بهترین کار چیه؟
2- کلا دیدار اون دوست رو به تعویق بندازم تا وقتی که دستم باز بشه تا هدیه درخور تهیه کنم
3- یک بسته شکلات یا عروسک صرفا برای تبریک هدیه داده بشه و بعدا سر فرصت کادوی مناسب تهیه و با تاخیر تقدیم بشه؟
مورد 2 بهترین کاره
1 و 3 هر دو به نظر من یکیه و اصلاً وجهه خوبی نداره ، البته تو مورد پسرها یه مورد خیلی خوب همینه تولد ها بدون کادوهه :n02:
ولی به نظرم کاری یا چیزی رو تهیه کنید که اون رو خوشحال کنه و اصلا به کادو توجه نکنه که چه رنج قیمتی هست ، بعضی ها به چیزهای خاصی علاقه دارن به نظرم این بهترین راه حله :n16:
به نظرم دومی. البته شب تولد تلفنی به ایشون تبریک بگید و عذر خواهی از بابت اینکه به علت (...) نتونستید حضوری جهت عرض تبریک خدمت برسید
Erfandotm
18-04-2014, 19:21
دومین راه خیلی بهتره و البته منطقی تر بنظر میرسه!
در مورد گزینه اول اصلا موافق نیستم خودتون هم گفتید خوشتون نمیاد
گزینه سوم هم به نظر شخص من حرکت قشنگی نیست
البته بستگی به طرف مقابل شما و رابطه شما با طرف هم داره
Erfandotm
18-04-2014, 19:25
ببینید توی محیط دانشگاه همه هم کلاسی و دخترا و پسرا یه جورایی عضو یک خانواده و یک گروه مشترک هستن!
قطعا احترام به فردی که روزی چند بار میبینمش و یه مدت معینی رو با هم همکلاسی هستید نکته ی مهمی هست!
البته بستگی کامل به طرف مقابل شمارو هم داره!
اینکه فکر کنی هدیه شایسته یعنی گرون قیمت .به نظرم زیاد جالب نیست. .فاز طرف چیه ؟ ..اهل کتابه ؟ یه کتاب خوب بخر .... ضمانتش با من ... مثلا برادران کارامازوفو بگیر اگه جواب نداد من اکانتمو می بندم . اهل موسیقیه ؟ یه آلبوم قشنگ بخر ... اگه اهل زرق و برقه و با دادن هدیه معمولی وجه ت پیشش خراب میشه خوب نرو جشن تولد ..یه دوست بهتر انتخاب کن ..یکی مثل من قانع ..صبور..مهربون :D.
Erfandotm
19-04-2014, 19:18
چجوری تو یه رابطه دوستی با یه دختر مغرور باید برخورد کرد ؟
پی نوشت : طرفم خودش قبول داره که مغروره!
szh_1367
19-04-2014, 19:53
سلام
به نظر من مهم نیست که کادو چی باشه
مهمتر اینکه همان روز تولد بهشون تبریک بگی احساس میکنن بهشون توجه میشه ( بیشتر خانوم ها )
szh_1367
19-04-2014, 19:56
چجوری تو یه رابطه دوستی با یه دختر مغرور باید برخورد کرد ؟
پی نوشت : طرفم خودش قبول داره که مغروره!
کارت سخته :n02: پوست رو میکنه
از ما گفتن بود :n09:
Переклад не
19-04-2014, 23:00
یه چیزی در مورد غرور بگم دوستان . کسی که مغروره و هیش کی رو تحویل نمیگیره نمیدونه که کلا اولش آب (نط.فه) هستش و آخرش یه جسده متعفن.حالا مونده یه همچین چیزی مغروری هم بکنه.(ایییشش!)
نمیگم افتاده و سرشکسته باید باشیم . با مغرورا مغرور باشیم و با افراد متواضع هم متواضع رفتار کنیم.چه عیبی داره؟ این میتونه یه راز موفقیت در ارتباط باشه.جالبه که مغرور بودن با افراد مغرور ، غرور فرده مقابلو خنثی میکنه و تازه زبون همدیگه رو میفهمیم.
امروز همسایه با خانمش اومدن دم در گفتن میخوایم بریم حج عمره اومدیم خدافظی ..گفتم : ناموسا جدی میگی؟؟؟ هردو خندیدن ....چی باید میگفتم؟
توضیح : آخه کی فکر میکرد " ستار کفترخطر " بره مکه ؟
امروز همسایه با خانمش اومدن دم در گفتن میخوایم بریم حج عمره اومدیم خدافظی ..گفتم : ناموسا جدی میگی؟؟؟ هردو خندیدن ....چی باید میگفتم؟
توضیح : آخه کی فکر میکرد " ستار کفترخطر " بره مکه ؟
اره دیگه ، جلوی خودش میتونستی بگی اما جلوی خانمش :n02: منم الان خندم گرفت :n08:
TATU_TATY
21-04-2014, 23:10
لطفا حذف شود ..........
سلام من 19 سالمه پسرم موقع صحبت کردن و دعوا کردن وقتی بحث میکنم سره یه چیز اشک تو چشملم جمع میشه .چیکارکنم
سلام من 19 سالمه پسرم موقع صحبت کردن و دعوا کردن وقتی بحث میکنم سره یه چیز اشک تو چشملم جمع میشه .چیکارکنم
زیاد احساساتی نشو احتمالا رو موضوعات مورد بحث زیاد پافشاری میکنی و طرف مقابل هم مقاومت میکنه
زمانی اشک از چشمان ادم خارج میشه که احساس کنه در مقابل طرف دعوا کم اورده و با چنگ و دندون سعی داره حرفشو به کرسی بشونه اما احساس میکنه حرفاش تاثیری نداره و داره بازنده میشه
اصلا چرا دعوا؟:n02:
با ارامش بحث دنبال کن اگه طرف مقابل حرف شما رو نپذیرفت لازم نیست بحث ادامه بدی
و از هرگونه کتک کاری اجتناب کنید قضیه رو با صحبت کردن حل کنید ممکنه باعث دردسر ها قانونی و.........بشه
دوست عزیز اعتماد به نفست باید بیشتر بشه.به مسائل جزئی نباید زیاد توجه کرد.سعی کن از راههای مختلف اعتماد به نفست رو تقویت کنی وگرنه توی آینده از روی همین احساساتی بودنت ضربه میخوری !
bijandarbari
23-04-2014, 12:17
سلام
به مرور زمان وارد دانشگاه و محیط کار بشی حل میشه.
ممنون از دوستان
A.N.A.P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kases
لزوما موقع دعوا بیشتر این اتفاق نمی افته . موقع صحبت کردن بحث کردن ( نه بحث کردن های معمولی )
راست میگین اعتماد به نفسم پایینه
.وارد محیط دانشگاه هم شدم 1 ساله . بهتر هم شده به نظر خودم .پاهام هم احساس میکنم میلرزه سرد شده
مرسی بچه ها :n16:
MOHAMMAD_ASEMOONI
23-04-2014, 15:33
سلام من 19 سالمه پسرم موقع صحبت کردن و دعوا کردن وقتی بحث میکنم سره یه چیز اشک تو چشملم جمع میشه .چیکارکنمسلام . علتِ جمع شدن اشک در چشم خیلی چیزها هست . غم , ترس , شادی , دل سوزاندن , کشف یک موضوع مهم , برانگیخته شدن وجدان , گرد و خاک , باد گرم , پلک نزدن برای مدت طولانی . شما فکر میکنین علت اشک چشمتون کدومه ؟
+ f.a.r.i
23-04-2014, 17:00
سلام
داداشی منم اول اینجور بودم . سعی کن اون موقع به یک چیز دیگه ای فکر کنی .
شما خیلی عاطفی هستید عین من . منم همینطور بودم :n28::n09:
سلام
داداشی منم اول اینجور بودم . سعی کن اون موقع به یک چیز دیگه ای فکر کنی .
شما خیلی عاطفی هستید عین من . منم همینطور بودم :n28::n09:
سلام داداش شما چجوری حل کردی این مشکل رو ؟؟ مرسی
سلام . علتِ جمع شدن اشک در چشم خیلی چیزها هست . غم , ترس , شادی , دل سوزاندن , کشف یک موضوع مهم , برانگیخته شدن وجدان , گرد و خاک , باد گرم , پلک نزدن برای مدت طولانی . شما فکر میکنین علت اشک چشمتون کدومه ؟
مرسی از پاسخ
والا اصلن بحث ترس و این حرفا نیست . بیشتر فک کنم به وجدان تمایل داره این قضیه
2 ساله بدنسازی کار میکنم از این نظر مشکل ندارم
والا نمیدونم
خود به خود موقع بحث کردن با طرف اشک جمع میشه تو چشمام . بعد کلا یکم میتونم کنترل کنم
یه چیز دیگه هم بگم بقض گلوم رو میگیره نمیوتونم صحبت کنم
farzad02
24-04-2014, 01:36
مرسی از پاسخ
والا اصلن بحث ترس و این حرفا نیست . بیشتر فک کنم به وجدان تمایل داره این قضیه
2 ساله بدنسازی کار میکنم از این نظر مشکل ندارم
والا نمیدونم
خود به خود موقع بحث کردن با طرف اشک جمع میشه تو چشمام . بعد کلا یکم میتونم کنترل کنم
یه چیز دیگه هم بگم بقض گلوم رو میگیره نمیوتونم صحبت کنم
فکر نمی کنم مشکل شما خیلی به آداب معاشرت مربوط باشه. بیشتر حالت فیزیولوژیک داره
انگار در شرایط حساس فشارتون میره بالا و باعث نمود فیزیکی میشه....
شاید کسی که پزشکی خونده بهتر بتونه راهنماییتون کنه
به علاوه چیزهایی که دوستان گفتن،
به نظر من این موضوع بیشتر به مکانیزم دفاعی نزدیکه. وقتی که تجربه ی چیزی رو نداشته باشین، میتونه هر چی باشه، نا خودآگاه یه اثراتی از مکانیزم دفاعی از خودتون نشون میدین، چه فیزیکی چه ذهنی.
شما احتمالا توی شرایط دعوا از استرس و جدید بودنش اینطور میشین. ممکنه بعدا خیلی پشیمون بشین و نتونین کنترلش کنین اما بعد از یه مدت تجربه بهتر میشه. فقط تمرین لازم دارین یا یه شرایطی که این تمرین رو بهتون بده.
به خودتون زیاد فشار نیارین که سریع تغییر کنین و همه چیز سریع تغییر کنه.. این چیزا زمان میبره و بعد چند وقت که بهتر شد میفهمین که باید بیشتر صبور میبودین و برای بهتر کردنش فکر و آنالیز میکردین.
:n16:
بله می بینم که بین علما در باب ریشه ی پدیده ی " جمع شدن اشک در چشم " اختلاف افتاده ..و نظر ها بسیار گسترده ست ..... دوست عزیز و داداش گرامی ای که این مشکل رو داری... شما چه ورزشی میکنید؟ و چند ساعت در روز ؟
اگه جواب منفی هست . یه ورزش رزمی رو شروع کن .سالها بعد میفهمی چه توصیه ی ارزشمندی بهت کردم . ( توصیه ی شخصی من کیوکوشین هست ) موفق باشی داشی.
بله می بینم که بین علما در باب ریشه ی پدیده ی " جمع شدن اشک در چشم " اختلاف افتاده ..و نظر ها بسیار گسترده ست ..... دوست عزیز و داداش گرامی ای که این مشکل رو داری... شما چه ورزشی میکنید؟ و چند ساعت در روز ؟
اگه جواب منفی هست . یه ورزش رزمی رو شروع کن .سالها بعد میفهمی چه توصیه ی ارزشمندی بهت کردم . ( توصیه ی شخصی من کیوکوشین هست ) موفق باشی داشی.
مرسی از دوستان گل که وقت میزارن جواب میدن :n16:
من بدنسازی کار میکنم 1 ساله و نیم هست
شنیدم که 2 تا ورزش با هم مثل بدنسازی و کیوکوشین با هم زیاد جور در نمیاد
دوسته من رفت دکتر تغذیه اینو بهش گفتن
من مد نظرم بوکس هست ولی حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه
بعد دوسته مون که اشاره کردن به این موضوع که زیاد در موقعیت دعوا و این حرفا قرار نگرفتم سیستم دفاعی بدن باعث میشه که اشک جمع شه
یا مربوط میشه به قضیه فیزیولوژیک
که دوسته مون گفتن انگار در شرایط حساس فشارتون میره بالا و باعث نمود فیزیکی میشه....
ممنون از :n12:همه
رضا جنگنده
27-04-2014, 20:51
سلام
یه خانومی یه بار بهم گفت براش یه چیزی بخرم بعد پولشو بهم می ده.
الان هنوز پولمو نداده، مدت زیادی هم نیست که این اتفاق افتاده ولی قرار بود زودتر بهم بده و هنوز نداده. باید چی بهش بگم؟ باهاشم صمیمی به اون شکل نیست. باهاش رسمیم.
Переклад не
27-04-2014, 21:16
سلام
الان هنوز پولمو نداده، مدت زیادی هم نیست که این اتفاق افتاده ولی قرار بود زودتر بهم بده و هنوز نداده. باید چی بهش بگم؟ باهاشم صمیمی به اون شکل نیست. باهاش رسمیم.
چطور رابطتون رسمیه انوخت اون خانمه ازتون پول قرض کرده اونم با این جسارت
بهتره بهش بگید
خانم رضایی یادتونه من براتون این بنز cls رو خریدم ؟ خواستم بگم اونو بذارید به حساب یه هدیه ی ناقابل.
اینطوری اگه اصلا قصده این که پولتون رو بهت برگردونه رو تو ذهنش داشت بر میگرده حرف از پس دادن و این حرفا میزنه اما اگه نه دیگه هیچی شماهم واقعا به چشم هدیه بهش نگاه کنید.
اما اگه میخوای خیلی رسمی باهاش رفتار کنی و اصلانم براتم مهم نیس که باهاش صمیمی بشی و فلان ، بهش بگو:
خانم رضایی میخواستم درمورد اون بنز cls هه باهاتون حرف بزنم. میخواین چیکار کنین بلخره؟
حالا اگه یادش بود که قضیه ی پول رو وسط میکشه اگه یادش نبود بهش بگید :واقعیتش روم نشد پول رو بهتون یادآوری بکنم اما در هر صورت بهش به چشم هدیه نگاه کنید.
اصلا آخه آدم به رسمی جماعت هم قرض میده که بعدا هم نتونه پس بگیره؟ اونم پوله یه ماشین سوپر لوکس رو :دی
موفق باشید
رضا جنگنده
27-04-2014, 21:28
چطور رابطتون رسمیه انوخت اون خانمه ازتون پول قرض کرده اونم با این جسارت
بهتره بهش بگید
خانم رضایی یادتونه من براتون این بنز cls رو خریدم ؟ خواستم بگم اونو بذارید به حساب یه هدیه ی ناقابل.
اینطوری اگه اصلا قصده این که پولتون رو بهت برگردونه رو تو ذهنش داشت بر میگرده حرف از پس دادن و این حرفا میزنه اما اگه نه دیگه هیچی شماهم واقعا به چشم هدیه بهش نگاه کنید.
اما اگه میخوای خیلی رسمی باهاش رفتار کنی و اصلانم براتم مهم نیس که باهاش صمیمی بشی و فلان ، بهش بگو:
خانم رضایی میخواستم درمورد اون بنز cls هه باهاتون حرف بزنم. میخواین چیکار کنین بلخره؟
حالا اگه یادش بود که قضیه ی پول رو وسط میکشه اگه یادش نبود بهش بگید :واقعیتش روم نشد پول رو بهتون یادآوری بکنم اما در هر صورت بهش به چشم هدیه نگاه کنید.
اصلا آخه آدم به رسمی جماعت هم قرض میده که بعدا هم نتونه پس بگیره؟ اونم پوله یه ماشین سوپر لوکس رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
موفق باشید
من اگه اونقدر پول داشتم که الان اینجا نبودم:n02:
100تومن بهش دادم. اونقدرم که باش رسمی نیستم. به اسم کوچیک صداش می کنم. ولی اونقدرم صمیمی نیستم که تو چشاش نگاه کنم و بگم پولمو بده. منظورم از رسمی بودن این بود. ( این یه مدلشه خب)
بعد قرار بود زود بهم پس بده ولی الان به روی مبارک نمی یاره. :n24:
این روش که گفتین خیلی رسمی بود. کلا به تیپ من نمی خوره، این جور بهش بگم از خنده می میره اون وقت هیچی دیگه. باید اون دنیا ازش بگیرم.:n02:
بعد الان که فکر می کنم مشکل اساسی اینه که اصلا من اینو فعلا نمی بینم که بخوام بهش بگم. باید بهش زنگ یا اس ام اس بدم یا کبوتر نامه بری چیزی بفرستم.:n09:
خودمم اون 100 تومن رو می خوام الان...
بهش زنگ بزنم چی بگم؟ اس ام اس بدم بهتر نیست؟
100تومن بهش دادم. اونقدرم که باش رسمی نیستم. به اسم کوچیک صداش می کنم. ولی اونقدرم صمیمی نیستم که تو چشاش نگاه کنم و بگم پولمو بده. منظورم از رسمی بودن این بود. ( این یه مدلشه خب)
این روش که گفتین خیلی رسمی بود. کلا به تیپ من نمی خوره، این جور بهش بگم از خنده می میره اون وقت هیچی دیگه. باید اون دنیا ازش بگیرم.:n02:
بعد الان که فکر می کنم مشکل اساسی اینه که اصلا من اینو فعلا نمی بینم که بخوام بهش بگم. باید بهش زنگ یا اس ام اس بدم یا کبوتر نامه بری چیزی بفرستم.:n09:
بنظرم اگر میدونی اهل این هست که تند تند ایمیل چک کنه بهش ایمیل بزن و راحت همه حرفاتو بزن و عذر خواهی کن و بگو تو شرایط بدی هستی و پول لازم داری و...
سلام
به اون غیر مستقیم بگو ، بگو 100 تومن داری قرض ؟ :n02:
سلام
به نظر من از خیر پول بگذر شاید اون خانوم 100 تومن نداره بهت پس بده
از این پول خوردها زیاد به دوستام دادم هیچکدوم هم پس ندادن منم روم نشده بگم پس بدین
Переклад не
27-04-2014, 23:35
بنظرم اگر میدونی اهل این هست که تند تند ایمیل چک کنه بهش ایمیل بزن و راحت همه حرفاتو بزن و عذر خواهی کن و بگو تو شرایط بدی هستی و پول لازم داری و...
با دروغ گفتن و ننه من قریبم بازی کردن من یکی که اصلا موافق نییستم . فردا پس فردام میگیم "از بس ما ایرونیا دروغ میگیم"
ولی میشه او اس ام اس مموضوع رو یادآوری کرد.مثلا نوشت که خانم فلانی بلخره این صد تمنی رو قرار بود به ما پس بدید چی شد
سلام
سلام
ببینید دو جنبه داره یا پول براتون گرفتنش خیلی مهمه یا اینکه غرورتون مهمتره!
خب اگر مورد اول هستش که خیلی راحت در یک اس ام اس بگید خانوم فلانی میبخشید من قصد خرید وسیله ای دارم که با ین۱۰۰تومنی که بهتون داده بودم خرید بهتری میتونم داشته باشم کی میتونم ازتون بگیرم؟
اگر مورد دوم یعنی غرورتون مهمتره پس کلا بیخیال بشید چون چه به شوخی چه جدی مستقیم یا غیرمستقیم بنظر شخصی من به نوعی درست نیست و در دیدش یکجوری میشید!
دیگه انتخاب با شماست
تاپیک تجربیات یکی از دوستان حرف خوبی زد گفت توی این دوره زمونه به هیچکس پول قرض ندید به هیچ عنوان...
saeidrezay
28-04-2014, 08:48
خوب حالا اگه یه نفر پولی که حق شماست رو به امروز و فردا موکول میکنه و حتی از پیگیری شما ناراحت میشه تا جایی که وقتی زنگ میزنی بر میگرده میگه 24 ساعت طاقت نداری در صورتی که برای دادن پول زمان تعیین نشده بود و کار هم انجام شده
دیروز همین اتفاق افتاد و حالا نمیدونم چطور دوباره پیگیر پولم بشم میشه کمک کنید
سلام
خجالت نداره دوست عزیز این پول حق شماست.چطور ایشون جرات داشت که از شما 100 تومن بگیره ؟ !
معمولا از اتـفـاقات بعدش میترسیم ولی پشیمونی و عذاب وجدان نگفتنش برای خودم که خیلی بدتر از گفتنش هست. :n02:
دلتو بزن به دریا یکبار از این روش هایی که دوستان گفتن استفاده کن D:
خودم که به خاطر این بی اعتمادی ها کمتر قرض میدم.
با دروغ گفتن و ننه من قریبم بازی کردن من یکی که اصلا موافق نییستم . فردا پس فردام میگیم "از بس ما ایرونیا دروغ میگیم"
ولی میشه او اس ام اس مموضوع رو یادآوری کرد.مثلا نوشت که خانم فلانی بلخره این صد تمنی رو قرار بود به ما پس بدید چی شد
ظاهرا سوء تفاهم شده!!!من که نگفتم ننه من غریبم بازی دربیاره و دروغ بگه؟ نمیدونم چرا شما از حرفم این برداشتو کردید! به شخصه احساس کردم واقعا به این پول نیاز مبرم داره بهمین خاطر گفتم شرایطتون رو کامل براش توضیح بدید و احساس کردم تو ایمیل ادم خیلی راحتتر میتونه حرفاشو بزنه بهمین خاطر این راهو پیشنهاد کردم.
رضا جنگنده
28-04-2014, 14:49
آقا مرسی از کمک هاتون.:n11:
بهش اس ام اس می دم، اول حالشو می پرسم و اینا بعد می گم می خوام فلا چیزو بخرم و 100 تومن که اون روز دادمو بیا بالا. :n02:
حالا خوبه مخاطب خاص نیست وگرنه باید بی خیال می شدم. :n08:
اینکه می خوام ازش پس بگیرم برا اینه که ایشون خیلی پرو تشریف دارن و اگه یکم دیگه بگذره یه چیزی هم بهش بدهکار می شم! :n22:
ولی خب رابطم هم نمی خوام باش بد بشه.
A.N.A.P عزیز درست می گن، وقتی جرات کرده و ازم قرض کرده خب منم جرات می کنم بهش می گم چی شد پس:n09:
shahinfarasystem
28-04-2014, 15:02
قا مرسی از کمک هاتون.
بهش اس ام اس می دم، اول حالشو می پرسم و اینا بعد می گم می خوام فلا چیزو بخرم و 100 تومن که اون روز دادمو بیا بالا.
حالا خوبه مخاطب خاص نیست وگرنه باید بی خیال می شدم.
اینکه می خوام ازش پس بگیرم برا اینه که ایشون خیلی پرو تشریف دارن و اگه یکم دیگه بگذره یه چیزی هم بهش بدهکار می شم!
ولی خب رابطم هم نمی خوام باش بد بشه.
A.N.A.P عزیز درست می گن، وقتی جرات کرده و ازم قرض کرده خب منم جرات می کنم بهش می گم چی شد پس
به نظر من مسیج نده حضوری یا تلفتی پی گیری کن
که همون موقع جواب بهت بده
اگه مسیجتم جواب نده یه بار دیگه باید پی گیری کنی مسیجتو جواب بده
بعدم نگو میخوام فلانو بخرم
من جات بودم همون چیزی که تو نظرم بود میگفتم
ببخشید خانم فلانی سر اون قضیه یه حساب کوچیک باهم داشتم ... جسارت نشه شرایطشو دارید اون مبلغو بهم برگردونید؟؟ یکم نیاز دارم بهش
محکم و با ادب مطمئن باش جواب میگیری
ehsan_iace
29-04-2014, 13:46
کسی میتونه تجربه خودش را در برخورد با آدمهای عصبی و فحاش بگه؟
فرض کنید چنین ادمی حق شما را زیر پا گذاشته وقتی هم بهش میگی یا فحش میده یا مسائل شخصی تو را که هیچ ربطی به این موضوع نداره میگه تا تو را ناراحت کنه و بحث را به حاشیه بکشونه!
B.Russell
29-04-2014, 14:44
فرض کنید چنین ادمی حق شما را زیر پا گذاشته وقتی هم بهش میگی یا فحش میده یا مسائل شخصی تو را که هیچ ربطی به این موضوع نداره میگه تا تو را ناراحت کنه و بحث را به حاشیه بکشونه!
فرار کردن از تیر رسش به هر نحوی که ممکنه و بستن راه های ارتباطی با او بازم به هر نحوی که ممکن هست.
مهمترین حسن فرار کردن اینست که تا حد ممکن فرد فحاش رو کینه ای تر از اینی هست نمیکنه.
فحاش غیر کینه ای خطرناکه اما بی محلی ببینه خفه میشه.
اما فحاش کینه ای بی محلی هم ببینه، ول کن ماجرا نیست.
Mr_100_dolari
29-04-2014, 14:51
یا باید تا آخرش جلوش وایستید به هر قیمتی که شده و کار قراره به هر جا برسه ولی حقتون پس بگیرین ... یا اینکه اگر مساءل شخصیتون که براتون مهمتر هست رو در نظر بگیرین و از حقتون بگذرید و ارتباطتون رو باهاش قطع کنید .
باید شرایط خودتون رو بیشتر در نظر بگیرید نه اینکه اون چه جور آدمی هستش .
ارسال شده از GT-S5660 با استفاده از تپاتالک 2
رضاس1000
29-04-2014, 14:56
درستش و اصل و رسم قديمش اين بوده كه كوچكتر جلو بزرگتر بلند ميشه ، سمت بزرگتر ميره و سلام ميكنه اما دستشو دراز نمي كنه و اين بزرگتر هست كه اگه خواست دستشو دراز ميكنه و كوچكتر باهاش دست ميده
اما در واقعیت چیز دیگه ای وجود داره. حتی ادم کوچک تر هم اول به بزرگ ترش دست میده.(و از این دست نمونه ها فراوون دیده میشه)مثلا من تو مهمونیا خیلی دیدم اینکه یک نفر به مهمونی میره و در عین حال به بزرگترش دست میده.مثلا توی عروسی ها داماد وقتی وارد سالن میشه شروع می کنه به دست دادن حالا طرف مقابلش چه کوچکتر باشه و چه بزرگتر باشه.یا مثلا می خوای وارد یک شرکت و یا مغازه ای بشی و یا اینکه یکی از اقوام بزرگ تر رو وقتی توی مکانی می بینی هر چند بزرگ تر باشه با این حال اول دست میدی(منظورم شخص شما نیست و در واقعیت خیلی از این موارد هست).کلا چیزی که در واقعیت وجود داره و فراوونه وقتی کسی وارد جایی میشه معمولا بدون توجه به اینکه طرف مقابل بزرگ تره و یا خیر شروع به دست دادن می کنه.یا مثلا فرض کنید یک مرد 40 ساله میاد به یک مرد 45 ساله که 5 سال ازش بزرگتره دست میده!!!!!موضوع اینه که درسته این جریان دست دادن بزرگتر به کوچکتر از قدیم رسمه ولی رسمیه که هیچ قاعده ای نداره از نظر من.مثلا یک مرد 40 ساله چه طور باید تشخیص بده که طرف مقابلش که تنها دو و یا سه سال ازش بزرگتره ایا باید اول دست بده و یا نه؟؟!!! من تا حالا هیچ خانواده ای رو ندیدم که بیاد به فرزندش بگه: فرزند من زمانی که بزرگترت رو دیدی اول بذار اون دست بده!!!!و یا اینکه وقتی در مراسمی یک جوان کم سن و سال به بزرگترش دست میده هیچ اتفاق خاصی نمیفته و از این موارد در جامعه الان خیلی زیاده.تو قضیه دست دادن معمولا وقتی کسی وارد یک مهمونی میشه و طرف مقابل هم دست و پاش بسته نیست و برای اون فرد که تازه اومده بلند میشه اون وقت هست که دست میده به طرف و اگر اون طرف نشسته باشه معمولا کسی که تازه وارد مهمونی شده به سلام دادن اکتفا می کنه.این ها رو از خودم نمیگم بلکه چیزی که در جامعه وجود داره رو میگم و هنوز شخص خودم در حال حاضر این برام مشخص نشده که ایا به فرد بزرگ تر از خودم اول دست بدم و یا نه؟؟!!!!!!!!!!و مطابق اونچه که در جامعه به راستی رواج داره من هم رسم قدیمی رو می شکنم و مطابق فرهنگ الان جامعه دست میدم.ولی به صورت کلی این قضیه که اول بزرگتر به کوچکتر دست بده برای من ابهام داره و مشخص نیست این رسم برای چه سن و سالی هست و اگر برای تمام سنین هست تشخیص اینکه بفهمیم طرف مقابل بزرگتره چه جوریه؟؟!!!!!البته یک سری رسم ها کم و بیش در حال حاضر وجود داره که به استاد نباید اول دست داد و یا به پزشک همین طور و یا به رییس همین طور. :n01:
V E S T A
29-04-2014, 15:00
در برخورد با چنین افرادی فقط سکوت ، بی توجهی و قطع ارتباط بهترین راه حل هست سعی کنید حتی ذهن و فکرتون هم درگیر چنین افرادی نباشه ..
اگر شما هم برخورد متقابل داشته باشین هیچ فرقی با این فرد ندارین
ehsan_iace
29-04-2014, 15:17
در برخورد با چنین افرادی فقط سکوت ، بی توجهی و قطع ارتباط بهترین راه حل هست سعی کنید حتی ذهن و فکرتون هم درگیر چنین افرادی نباشه ..
اگر شما هم برخورد متقابل داشته باشین هیچ فرقی با این فرد ندارین
راستش من دنبال یک راه منطقی میگردم که هم حقم را بتونم بگیرم هم فحش نخورم و به حاشیه کشیده نشم!
چون اگر حقم را نگیرم یاد میگیره که بوسیله فحش دادن و رو کردن نقاط ضعفام کنترلم کنه!
سکوت کردن و نادیده گرفتن آرامش برایم میاره اما باید حقم را فراموش کنم
V E S T A
29-04-2014, 15:40
راستش من دنبال یک راه منطقی میگردم که هم حقم را بتونم بگیرم هم فحش نخورم و به حاشیه کشیده نشم!
چون اگر حقم را نگیرم یاد میگیره که بوسیله فحش دادن و رو کردن نقاط ضعفام کنترلم کنه!
سکوت کردن و نادیده گرفتن آرامش برایم میاره اما باید حقم را فراموش کنم
شخصا درچنین موقعیتی حفظ منزلت و آرامش خودم و اطرافیانم به گرفتن حـقم اولویت داره..
اگر حق تون از نظر قانونی قابل پیگیری هست به قانون متوسل بشین اگر قابلیت پیگیری قانونی وجود نـداره از واسطه،
برای حل مشکتون استفاده کنید .
مثلا پـولی رو به کسی قرض دادیـن و سندی برای اثبـات ندارین بنابـراین از نظر قانونی نمی تونید پیگیری کنـید ولی از
طریق یک واسطه که مورد قبول هر دو طرف هست میتونید حق تون رو مطالبه کنید.
درباره توهین و فحاشی حتی اگر قادر به گرفتن حقتون نیستین از طریق قانون به راحتی می تونید با چنین فردی برخورد
کنید . فحاشی ، نسبـت ناروا و تهمـت جزو جرایـم محسوب میشن و این فـرد به خاطر توهین، فحاشی می تونـه تحت
پیگیرد قانونی قرار بگیره پس از بابت ادامه داشتن فحش و توهین نگران نباشین
Erfandotm
30-04-2014, 22:42
میخوام به طور غیر مستقیم به طرف مقابلم بفهمونم که برام با ارزشه و با دیگران برام فرق داره
پیشنهاد شما چیه؟
میخوام به طور غیر مستقیم به طرف مقابلم بفهمونم که برام با ارزشه و با دیگران برام فرق داره
پیشنهاد شما چیه؟
طرف مقابل شما جنس مخالف شما هست ؟ و اینکه رابطتون تا چه حدی هست ؟
سلام
دوستان وقتی ما کسی رو در دانشگاه دوست داریم و به طرف مقابل علاقه پیدا کرده ایم . اما نمیدونیم همسر داره یا نه . باید چگونه بفهمیم قبل از جلو رفتن گه ضایع نشویم ؟:n02:
و اینکه قول دادن برای ازدواج به نظرتون عقلانی هست در صورتی که طرف رو 100% بخواهیم .؟
پیشنهاد شما چیه؟
سلام
دوست عزیز با ایشون تا چه حد برخورد دارید؟ یعنی شما رو میشناسه؟ آشنا یا فامیل یا همکلاسی هستن؟ یا نه دورادور دیدیدن ایشون رو؟
خب اگر باهاشون بطور مداوم برخورد دارید یعنی فرضا همکلاسی هست باید در قالب رفتارهاتون متوجهشون کنید مثلا عمدا مدام سرراهش باشید در مسیر رفت و امد یا مثلا تاکسی یا جمع های گروهی و کم کم باهاشون هم صحبت بشید
اما اگر ایشون زیاد باهاتون برخورد ندارن و خیلی کم میبینیشون چاره ای جز بیان مستقیم ندارید!
سلام
دوستان وقتی ما کسی رو در دانشگاه دوست داریم و به طرف مقابل علاقه پیدا کرده ایم . اما نمیدونیم همسر داره یا نه . باید چگونه بفهمیم قبل از جلو رفتن گه ضایع نشویم ؟:n02:
و اینکه قول دادن برای ازدواج به نظرتون عقلانی هست در صورتی که طرف رو 100% بخواهیم .؟
قول دادن برای ازدواج که بدون شناخت اصلا درست نیست
شاید شما فقط در حال حاضر از لحاظ ظاهری ایشون براتون مورد تایید هست حالا نوع برخوردش یا پوشش و موارد از این دست اما باتوجه به صحبتهاتون شناختی از رفتار و طرز فکر و موارد دیگه ندارید
لازمه ی تمایل به ازدواج خیلی فاکتورهاست که بدون شناخت و مراوده حداقل چندماهه باهاشون بنظرم اشتباست قول دادن!
برای تشخیص اینکه ایشون مجرد هستن یا خیر پروسه ای هست که کمی زمان لازم داره با گذشت زمان اگر کسی رو داشته باشه مشخص میشه یا از دیگران میشنوید((دوستاش یا دوستاتون)) ولی بهترین راه اینه که بطور غیرمستقیم از یکی از دوستانش که به نوعی با شما یا یکی از دوستاتنتون در ارتباطه بپرسید!
چقدر دوستم دوستت دوستش شد:n02:
Erfandotm
01-05-2014, 12:12
طرف مقابل شما جنس مخالف شما هست ؟ و اینکه رابطتون تا چه حدی هست ؟
بله
در حد سلام و احوال پرسی و اینکه همکلاسی بنده هستن
Erfandotm
01-05-2014, 12:13
سلام
دوست عزیز با ایشون تا چه حد برخورد دارید؟ یعنی شما رو میشناسه؟ آشنا یا فامیل یا همکلاسی هستن؟ یا نه دورادور دیدیدن ایشون رو؟
خب اگر باهاشون بطور مداوم برخورد دارید یعنی فرضا همکلاسی هست باید در قالب رفتارهاتون متوجهشون کنید مثلا عمدا مدام سرراهش باشید در مسیر رفت و امد یا مثلا تاکسی یا جمع های گروهی و کم کم باهاشون هم صحبت بشید
اما اگر ایشون زیاد باهاتون برخورد ندارن و خیلی کم میبینیشون چاره ای جز بیان مستقیم ندارید!
ممنون :n12:
منتظر راهنمایی بقیه دوستان هم هستم :n16:
Amir Hossein
01-05-2014, 23:05
سلام...یه سوال
میگم قراره شماره کسی رو داشته باشیم...مثلا میخوایم یه قرار ملاقات بذاریم یا یه جایی همدیگرو پیدا کنیم
بهتره شماره بدیم یا بگیم شمارتو بده؟
و اینکه جنسیت مهمه؟
مرسی
Demon King
01-05-2014, 23:13
سلام...یه سوال
میگم قراره شماره کسی رو داشته باشیم...مثلا میخوایم یه قرار ملاقات بذاریم یا یه جایی همدیگرو پیدا کنیم
و اینکه جنسیت مهمه؟
مرسی
بستگی داره چه قراری باشه. اگه قرار درسی و یا کاری باشه شماره دادن یا گرفتن از نظر من مشکل نداره.
جنسیت خیلی مهمه و اگه جنس موافق باشه شماره دادن یا گرفتن در هیچ صورت مشکل نداره ولی اگه جنس مخالف باشه بستگی به شرایط داره.
سلام...یه سوال
و اینکه جنسیت مهمه؟
مرسی
بهتره شماره بدید
و اگه خواستید شمارشو هم حتما داشته باشید همونجا ازش بخواید یه تک بندازه...
جنس مخالف باید ببینی طرف چطور آدمی هست ... اگه اپن و اجتماعی باشه موردی نداره ... اگه نه نگی بهتره تا اینکه بگی و ضایعت کنه .... مگر اینکه خودش بحث شماره رو بکشه وسط
سلام...یه سوال
و اینکه جنسیت مهمه؟
مرسی
در هر دو صورت شما شمارتون رو بهش بدید
اگر پسر هست بگید :اقا پس فلان روز ساعت فلان میبینمت میخوای شمارمو داشته باش معتل نشی دیگه
اگر دختر هست:خب پس فلان روز فلان ساعت میینمتون فقط میخواید شمارمو داشته باشید واسه هماهنگی یا تغییر برنامه ای اگه پیش اومد
B.Russell
02-05-2014, 10:10
وقتی فردی به صورت یکطرفه بهتون وابستگی احساسی پیدا کنه و کاری به منطق نداشته باشه و مدام با تلفن و ایمیل و... وابستگی رو نشون بده، اما شما بنابر مصلحت خودتون و آن فرد نخواهید این وضعیت ادامه یابد، چه باید کرد؟
وقتی فردی به صورت یکطرفه بهتون وابستگی احساسی پیدا کنه و کاری به منطق نداشته باشه و مدام با تلفن و ایمیل و... وابستگی رو نشون بده، اما شما بنابر مصلحت خودتون و آن فرد نخواهید این وضعیت ادامه یابد، چه باید کرد؟
معمولا قبل از وابستگی بیش از حد باید قضیه رو یکجوری جمع کرد و متاسفانه معمولا از این مرحله میگذریم...(تجربه خیلی تلخیه واقعا)
اما راهکار
خب یک راهش اینه که بشینیم با طرف صحبت کنیم و بگیم که برای شخصیت خودش احترام قائل باشه اگر دختر باشه معمولا مغرورتر هستش و این مدل حرفا حتی برخلاف میلش هم باشه بفکر میبرتش و کمی پا پس میکشه(احتمالا)
اما اگر هیچ رقمه کوتاه نیاد و حرف حساب و غیرحساب حالیش نباشه
از قضاوت شخص سوم بی طرف استفاده ببرید که نتونه هیچ طوری ردش کنه یعنی مشاور
مطمئنا مشاورها با دلایل منطقی بطور جداگانه با هردوطرف صحبت میکنن و احتمال خیلی زیاد راضی خواهد شد
اینا در صورتیکه اون شخص براتون مهم باشه و براش احترام قائل باشید
وگرنه که بصورت قطع ارتباط کامل (هیچ جوری جوابی بهش ندید) باید رفتار کرد که درسته بنظر ناپسنده ولی متاسفانه بعضی ها لیاقت این امر رو دارند
B.Russell
02-05-2014, 11:06
معمولا قبل از وابستگی بیش از حد باید قضیه رو یکجوری جمع کرد و متاسفانه معمولا از این مرحله میگذریم...(تجربه خیلی تلخیه واقعا)
اما راهکار
خب یک راهش اینه که بشینیم با طرف صحبت کنیم و بگیم که برای شخصیت خودش احترام قائل باشه اگر دختر باشه معمولا مغرورتر هستش و این مدل حرفا حتی برخلاف میلش هم باشه بفکر میبرتش و کمی پا پس میکشه(احتمالا)
اما اگر هیچ رقمه کوتاه نیاد و حرف حساب و غیرحساب حالیش نباشه
از قضاوت شخص سوم بی طرف استفاده ببرید که نتونه هیچ طوری ردش کنه یعنی مشاور
مطمئنا مشاورها با دلایل منطقی بطور جداگانه با هردوطرف صحبت میکنن و احتمال خیلی زیاد راضی خواهد شد
اینا در صورتیکه اون شخص براتون مهم باشه و براش احترام قائل باشید
وگرنه که بصورت قطع ارتباط کامل (هیچ جوری جوابی بهش ندید) باید رفتار کرد که درسته بنظر ناپسنده ولی متاسفانه بعضی ها لیاقت این امر رو دارند
تو وابستگی های دوطرفه میشه کنترل کرد، ولی وقتی یکی تو خیالات خودش ازت یک شخصیت آرمانی بسازه اصلا آدم متوجه نمیشه که بخواد در وسط ها جلوش رو بگیره، یهویی دو زاری میوفته که اونم به قول شما دیره !!
مشاور و صحبت کردن مجدد رو که کلا منتفی در نظر بگیرین !!
همون قطع ارتباط کامل به نظر تنها گزینه میاد، ولی حس عذاب وجدان بدی داره و مخصوصا وقتی خودت رو جای طرف میذاری بدتر !!
تو وابستگی های دوطرفه میشه کنترل کرد، ولی وقتی یکی تو خیالات خودش ازت یک شخصیت آرمانی بسازه اصلا آدم متوجه نمیشه که بخواد در وسط ها جلوش رو بگیره، یهویی دو زاری میوفته که اونم به قول شما دیره !!مشاور و صحبت کردن مجدد رو که کلا منتفی در نظر بگیرین !! همون قطع ارتباط کامل به نظر تنها گزینه میاد، ولی حس عذاب وجدان بدی داره و مخصوصا وقتی خودت رو جای طرف میذاری بدتر !!در مورد خط اخر صحبتهاتون بله واقعا این حس بد ازاردهندست اما گاهی اوقات دلسوزی برای دیگران نه تنها به ضرر خودمون تموم میشه بلکه گذشت زمان به طرفتون هم نشون میده ضرر کرده...میگن جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته بنظرم در این موارد مصلحت اندیشی و اینده نگری بهیچ عنوان دلیل برخودخواهی نیست تازه بهمون کمک میکنه روزی روزگاری در شرایط عکس قضیه که قرار گرفتیم بهتر بتونیم کنار بیایم و کنار بکشیم!
gelayor14
03-05-2014, 11:44
سلام
یه سوال دارم: به نظر شما بهترین طرز برخورد با کسایی که علنی زیر حرف و رفتارشون می زنند و مسئولیت کارشون رو نمی پذیرن و یه جورایی طلبکارن از بقیه چیه؟ اگه طرف دوستتون بود و بجز اینا خصلت های خوبی هم داشت شما چجوری باهاش کنار می اومدین؟ باید این مواقع چیکار کرد؟
B.Russell
03-05-2014, 11:59
سلام
یه سوال دارم: به نظر شما بهترین طرز برخورد با کسایی که علنی زیر حرف و رفتارشون می زنند و مسئولیت کارشون رو نمی پذیرن و یه جورایی طلبکارن از بقیه چیه؟ اگه طرف دوستتون بود و بجز اینا خصلت های خوبی هم داشت شما چجوری باهاش کنار می اومدین؟ باید این مواقع چیکار کرد؟
اگه یک کم جزئی تر و با ذکر مثال توضیح بدین بهتره.
مخصوصا این مقوله زیر حرف زدن، زیر چه جور حرفی یا قولی؟
خیلی وقتا زدن زیر یک قول یا حرف به خاطر توقعات و انتظارات نابه جا ما از یک دوست هست و او چاره ای نداره جز اینکه زیرش بزنه !!
رضا جنگنده
03-05-2014, 13:32
سلام
به نظر من بهش بگید یکی از دوستام یا دوست یکی از دوستام فلان رفتارو داشت (شبیه همون رفتاری که اون فرد داره) و با همچین داستانی بهش بگید از این رفتار خوشتون نمی یاد.
Erfandotm
03-05-2014, 13:38
پیشنهاد شما چیه؟
نظر دیگر دوستان چیه؟!
gelayor14
03-05-2014, 16:10
اگه یک کم جزئی تر و با ذکر مثال توضیح بدین بهتره.
مخصوصا این مقوله زیر حرف زدن، زیر چه جور حرفی یا قولی؟
خیلی وقتا زدن زیر یک قول یا حرف به خاطر توقعات و انتظارات نابه جا ما از یک دوست هست و او چاره ای نداره جز اینکه زیرش بزنه !!
نه بحث انتظار بیجا نیست
مثلاً روز قبلش با هم سر یه چیز کوچیک بحثمون شده حرفی که زده رو فرداش میزنه زیرش ! (حرفی هم که زده واقعا ناراحت کننده بوده) بعد که صحبت می کنیم میگم من از فلان حرفت ناراحت شدم میگه نه من همچین چیزی نگفتم به همین صراحت
آخرش هم نه اون قبول می کنه ..نه من می تونم برم زیر بارش!
آدم قُدیه ...من چند بار کوتاه اومدم ادامه ندادم ولی باعث میشه دوباره همین اتفاقا پیش بیاد ...ضمن اینکه میخوام این قضیه بین مون تموم شه..من نمی تونم بگم ازش ناراحت نیستم یا معذرت خواهی کنم بابت حرفی که اون بهم زده...بحث هم فایده نداره وقتی کوچیکترین مسئولیتی نمی پذیره بابت حرفی که زده....میخوام باهاش صحبت کنم...و اون قضیه ناراحتی رو فاکتور بگیرم و فوکوس کنم رو رفتارهای خوبش ...امیدوارم منظورم رو رسونده باشم..حالا اگه چیزی بنظرتون میرسه ممنون میشم بگید دوستان
B.Russell
03-05-2014, 18:39
نه بحث انتظار بیجا نیست
مثلاً روز قبلش با هم سر یه چیز کوچیک بحثمون شده حرفی که زده رو فرداش میزنه زیرش ! (حرفی هم که زده واقعا ناراحت کننده بوده) بعد که صحبت می کنیم میگم من از فلان حرفت ناراحت شدم میگه نه من همچین چیزی نگفتم به همین صراحت
آخرش هم نه اون قبول می کنه ..نه من می تونم برم زیر بارش!
آدم قُدیه ...من چند بار کوتاه اومدم ادامه ندادم ولی باعث میشه دوباره همین اتفاقا پیش بیاد ...ضمن اینکه میخوام این قضیه بین مون تموم شه..من نمی تونم بگم ازش ناراحت نیستم یا معذرت خواهی کنم بابت حرفی که اون بهم زده...بحث هم فایده نداره وقتی کوچیکترین مسئولیتی نمی پذیره بابت حرفی که زده....میخوام باهاش صحبت کنم...و اون قضیه ناراحتی رو فاکتور بگیرم و فوکوس کنم رو رفتارهای خوبش ...امیدوارم منظورم رو رسونده باشم..حالا اگه چیزی بنظرتون میرسه ممنون میشم بگید دوستان
به نظر من نقاط مثبت و منفی هر انسانی رو بالا پایین کن اگر دیدی منفی هاش بیشتره و آزار دهنده تر اصراری برای ادامه ارتباط باهاش نداشته باش.
هر انسانی یکسری صفاتی داره که ممکنه به مذاق من یا شما خوش نیاد ولی به مذاق یک عده دیگه خوش بیاد، پس بودن در کنار اون به هر قیمتی مشکل ماست نه مشکل اون.
یکی از بدترین تقابل ها توی دوستی هم تقابل یک آدم خاکی با یک آدم قُد هست، آدم قُد مرحله به مرحله شمارو به سمت خود تحقیری پیش میبره.
مخصوصا اگر حس کنه شما همواره اهل کوتاه آمدنی، پس از گذشت مدتی علنا تحقیرتون هم میکنه، پس طردش کن.
سلام.توی یه جمعی که هستیم،هر چی میریم جلو و پیش قدم میشیم تا به بزرگترمون سلام کنیم،اصلا انگار نه انگار که تو وجود داری.بلند هم که سلام کنی،جوابتو نمی دن!چی کار کنیم که جوابمون رو بدن؟:sad::puke::31:
سلام.
من 2قطبی ـم.
( مثلاً؛ یه روز خوشحالم، فرداش اعصاب ندارم ... با یکی خوب حرف میزنم ، با یکی اصن تمایل ندارم حرف بزنم . سوار تاکسی میشم به یکی کرایه زیاد میدم ، به یکی اصن دلم نمیخواد کرایه بدم! یه روز بلک متال و دث متال گوش میدم، یه روز رپ و هیپ هاپ..
به طور کلی، یه روز یه شخصیت خیلی ثابت و محکم دارم ... فرداش فکر میکنم اصن شخصیت ندارم!
گاهی روز ها هم، کلاً هرچیزی که فکر میکنم بَـده ، احساس میکنم خوبه! درباره همه چیز این احساس رو دارم یعنی. )
از لحاظ روانشناسی، مریض به حساب میام؟
و اینکه چی کار میتونم بکنم بابت این قضیه؟
سلام
اوه اوه این جور آدما سوهان روحن.... خود من دو سه تا از دوستام اینجورین.... حرف اول رو آخر میزنم بزن تو پرش! :n09:
این جور آدما تا تو سری نخورن آدم نمیشن سعی کن زیاد ضد حال بزنی کم کم درست میشه .... اگه حال گیری تو شخصیتت نیست کاتش کن خودتو راحت کن هرکسی لیاقت سلام علیک با هرکسی رو نداره .... احتمالا آدم کم رویی هستی تا کم رو باشی و چیزی نگی همین شرایط ادامه داره ...
موفق باشی:n18:
Demon King
05-05-2014, 17:02
سلام.توی یه جمعی که هستیم،هر چی میریم جلو و پیش قدم میشیم تا به بزرگترمون سلام کنیم،اصلا انگار نه انگار که تو وجود داری.بلند هم که سلام کنی،جوابتو نمی دن!چی کار کنیم که جوابمون رو بدن؟:sad::puke::31:
خوب بزرگتر ها اصولا عادتشونه که به کوچیکترها سلام ندن. به نظرم جای ناراحتی نداره یکی اینکه شاید متوجه نمیشن یکی اینکه شاید به علت پیری مشکل شنوایی داشته باشن که البته توی آشنایان خودمون هم سراغ دارم. ( منظورم من از بزرگتر ها مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها و از کوچیک تر ها کودکان هست. )
یه یالا بلند بده وارد شو حالا هرکی شنید که شنید, نشنیدم هیچی... زیاد غیر طبیعی نیست سلام ندادن بزرگترا شاید حال ندارن!!.البته باید محکم و تا حدودی بلند سلام بدی..من خودم از این روش استفاده میکنم......حالا سلام ندادن هم فدای سرم!:n09: ...طرف مثبت قضیه اینه حداقل 69 تا ثواب بردم !!!!:n10: واصلا هم ضایع نمیشم:n09:
رضاس1000
06-05-2014, 09:54
سلام.
من 2قطبی ـم.
( مثلاً؛ یه روز خوشحالم، فرداش اعصاب ندارم ... با یکی خوب حرف میزنم ، با یکی اصن تمایل ندارم حرف بزنم . سوار تاکسی میشم به یکی کرایه زیاد میدم ، به یکی اصن دلم نمیخواد کرایه بدم! یه روز بلک متال و دث متال گوش میدم، یه روز رپ و هیپ هاپ..
به طور کلی، یه روز یه شخصیت خیلی ثابت و محکم دارم ... فرداش فکر میکنم اصن شخصیت ندارم!
گاهی روز ها هم، کلاً هرچیزی که فکر میکنم بَـده ، احساس میکنم خوبه! درباره همه چیز این احساس رو دارم یعنی. )
سلام دوست گرامی.این چیه که مد شده و هر کی تقی به توقی می خوره میگه دچار بیماری دوقطبی هستم.دوست من شما دچار بیماری دوقطبی هم نباشی خودت خودت رو بیمار دوقطبی می کنی.اول از همه برو پیش یک روانشناس امین و خودت رو خالی کن و درددل کن.دوم از همه اینکه چون هی داری روزانه مدام با خودت می گی که من امروز این جوری ام و روز دیگه ای این جوری ام بنابراین تمام روزت میشه برای تشخیص اینکه من چرا امروز خوشحالم و چرا اون لحظه حال ندارم.چیزی که جالبه شما خودت به این نکته توجه داری ایا شما از یک اختلالی رنج می بری و یا نه؟؟؟دوست من نظر روانشناس کاملا بر نظر من مقدم هست.ولی از نظر من شما اصلا بیمار نیستی و تنها با یکسری رفتارهایی که به خودتون عادت دادید و از ذهنتون می گذره یک روزایی رو براساس میل شخصی حال می کنید به کسی کرایه ندید و روز دیگه ای حال می کنید به کسی کرایه بدید.راهکارهای تخصصی برای شما برعهده روانپزشکه و من راهکاری رو برای شما ارائه نمیدم.اما دوست من توجه داشته باش به اینکه دیگه از امروز به طور افراطی به این قضیه فکر نکن و از اون ور قضیه هم کاملا بی خیال نشو.به طور مثال شما سوار تاکسی شدی و بنا به میل شخصی تون حال نمیکنید کرایه راننده رو بدید.خب خودتون رو در این مواقع جای اون شخص بذارید واقعا ایا دوست دارید باشما چنین رفتاری بکنند؟؟؟مسلما که نه.دوست من سعی کن روز به روز معتدلانه رفتار کنی و معتدلانه فکر کنی.و همچنین حتما پیش یک روانپزشک برو و از رفتن به روانپزشک هیچ احساس خجالت نکن.
یک حدیثی از امام علی رو در زیر براتون گذاشتم که خیلی قشنگه و چه قدر مرحله به مرحله منشا رفتار ادم رو توضیح داده.شما اگه از همون مرحله اول افکارت رو براساس اعتدال و بر اساس عقل عادت بدی و هی به طور افراطی فکرت رو مشغول به این نکنی که چرا این جوری و چرا اون جوری و وقتی داری خیلی بی جهت از یکی عصبانی میشی خودت رو جای اون طرف بذاری و احساس اون رو درک کنی خود به خود خیلی از مشکلات حل میشه.البته شما پیش روانپزشک هم برو.
حدیث از امام علی:
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که کردارت می شود
مراقب کردارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود
رضاس1000
06-05-2014, 10:08
نظر دوستان در مورد دست دادن به بزرگتر چیه؟؟مثلا از قدیم رسمه که بزرگتر به کوچکتر دست بده اما لااقل در کشور ایران خیلی این رسم کمرنگه.شما اگه تو همه ی مراسم ها ببینید کوچکتر ها هم به بزرگ ترها دست می دهند.مثلا من خودم با توجه به فرهنگ در حال حاضری که وجود داره وقتی وارد یک مهمونی میشم میام به کسی که برام بلند شده بدون توجه به بزرگتر بودن طرف بهش دست میدم چون اگه این کار رو نکنم طرف بهش برمی خوره!!!!وقتی یک نفر 40 سالشه چه طور باید فردی که تنها چندسال از اون بزرگ تره تشخیص بده که اون بزرگ تره و یا نه؟؟!!!اینکه یک کوچکتر(از نظر سنی)نباید به بزرگتر دست بده منظورش چه سنیه؟؟!!!ممنون می شوم که دوستان مرا راهنمایی کنند.با تشکر.:n01:
B.Russell
06-05-2014, 10:15
نظر دوستان در مورد دست دادن به بزرگتر چیه؟؟مثلا از قدیم رسمه که بزرگتر به کوچکتر دست بده اما لااقل در کشور ایران خیلی این رسم کمرنگه.شما اگه تو همه ی مراسم ها ببینید کوچکتر ها هم به بزرگ ترها دست می دهند.مثلا من خودم با توجه به فرهنگ در حال حاضری که وجود داره وقتی وارد یک مهمونی میشم میام به کسی که برام بلند شده بدون توجه به بزرگتر بودن طرف بهش دست میدم چون اگه این کار رو نکنم طرف بهش برمی خوره!!!!وقتی یک نفر 40 سالشه چه طور باید فردی که تنها چندسال از اون بزرگ تره تشخیص بده که اون بزرگ تره و یا نه؟؟!!!اینکه یک کوچکتر(از نظر سنی)نباید به بزرگتر دست بده منظورش چه سنیه؟؟!!!ممنون می شوم که دوستان مرا راهنمایی کنند.با تشکر.:n01:
آداب دست دادن معمولا به دو دسته تقسیم میشه :
1- بزرگتر به کوچکتر دست بده.
منظور اینجا یکی دو سال و چند ماه و چند روز نیست.
اینکه یکی 35 سالش باشه یکی 40 سال فرق خاصی نداره، منظور از بزرگتر سنی هست که شما در برابر اون بزرگتر به وضوح احساس کوچکی بکنی. مثلا مرد 50 ساله و جوان 23 ساله.
2- خانم به آقا دست بده.
کاری به بحث محرم و نامحرمش ندارم، قبول داشتن یا نداشتنش هم اهمیت نداره، در کل بهتره اگر دو نفر غیر همجنس خواستن به هم دست بدن خانم این کارو بکنه.
این رو خیلی جدی بگیرید، چون رفتار خانم ها نسبت به آقایون به مراتب غیرقابل پیش بینی تر هست، اونوقت تبعاتش بیشر گریبانتون رو میگیره.
سلام دوست گرامی.این چیه که مد شده و هر کی تقی به توقی می خوره میگه دچار بیماری دوقطبی هستم.دوست من شما دچار بیماری دوقطبی هم نباشی خودت خودت رو بیمار دوقطبی می کنی.اول از همه برو پیش یک روانشناس امین و خودت رو خالی کن و درددل کن.
دوست گرامی ضمن عرض ادب و تشکر، لحن شما بسی لاکردار(!) می باشد.
اول از همه، اگه قرار بود برم پیش روان شناس و روانپزشک و ... مستقیماً بیان کنم این چیزها رو و به عبارتی " درد و دل " کنم، به نظر خود شما، اینجا بودم ؟!
.دوم از همه اینکه چون هی داری روزانه مدام با خودت می گی که من امروز این جوری ام و روز دیگه ای این جوری ام بنابراین تمام روزت میشه برای تشخیص اینکه من چرا امروز خوشحالم و چرا اون لحظه حال ندارم.چیزی که جالبه شما خودت به این نکته توجه داری ایا شما از یک اختلالی رنج می بری و یا نه؟؟؟
اخوی اینجانب ناسیونالیسم افراطی نیستم!
اینا رو از کجا میبافی و مغلطه میکنی؟ والا مـا که نفهمیدیم شمـا از چی دَم میزنی. همش یاد گرفتیم که بگیم آره نمیشه ... اینطوریه. که چی؟ واقعاً که چی؟ چیرو میخوای با این استدلال سخیف مشخص کنی؟ پس بذار برات یه چیز رو روشن کنم. از دید اصول و برهان عقل فرد دنبال استعدادش میره. از لحاظ فطری هم کسی که میبینه تو چیزی استعداد داره یعنی توش از دیگران بهتره و حتی اگه درس آمادگی دفاعی هم باشه براش به صورت علاقه در میاد و این علاقه در طبعش موکد میشه. و بهترین مشاور هر فردی بلاشک خودش هست و خودش و وقتی علاقه و استعدادش رو بشناسه. بلاشک بهش میپردازه. پس این بلند نظری شمـا از بیخ و بُن غلطه و شمـا اگه داری این استدلال رو میکنی. مال این هسـت که راحت فکر میکنی و راحت همه چی رو قبول میکنی و دوست داری راحت زندگی کنی.
چرا ؟ چون راحتی !
پـ.نـ) فقط میخواین خوش باشین .
دوست من نظر روانشناس کاملا بر نظر من مقدم هست.ولی از نظر من شما اصلا بیمار نیستی و تنها با یکسری رفتارهایی که به خودتون عادت دادید و از ذهنتون می گذره یک روزایی رو براساس میل شخصی حال می کنید به کسی کرایه ندید و روز دیگه ای حال می کنید به کسی کرایه بدید.راهکارهای تخصصی برای شما برعهده روانپزشکه و من راهکاری رو برای شما ارائه نمیدم.اما دوست من توجه داشته باش به اینکه دیگه از امروز به طور افراطی به این قضیه فکر نکن و از اون ور قضیه هم کاملا بی خیال نشو.به طور مثال شما سوار تاکسی شدی و بنا به میل شخصی تون حال نمیکنید کرایه راننده رو بدید.خب خودتون رو در این مواقع جای اون شخص بذارید واقعا ایا دوست دارید باشما چنین رفتاری بکنند؟؟؟مسلما که نه.دوست من سعی کن روز به روز معتدلانه رفتار کنی و معتدلانه فکر کنی.و همچنین حتما پیش یک روانپزشک برو و از رفتن به روانپزشک هیچ احساس خجالت نکن.
من یه پسرخاله داشتم. بعد از قضا این یه دختر خاله داشت بعد این دختر خالش همینجوری شاخه شاخه کیلو کیلو هم پسر خاله و هم دختر خاله داشت. یک از یک خانوم تر. و این دختر خاله هـا هرکدوم یک پسر خاله داشت و چندین پسر عمـه و این پسر عمـه هـای بعضاً عمو هم داشتند که اون عمو میتونست به تنهایی همرو ببره رستوران الیزه و همشون یک سر با خط خوش بنویسند که ، رفیق، نثر یه چیزیه که معلوم میکنه هویت فرد رو که چند نفره. و بعد روی خط بعد دفتر مینویسند که شمـا از دیدگاه خودت حکم کلی میدی. امیدوارم که بتونی دیدگاه دیگران رو هم ارجمند بشماری و نظر خودت رو بر نظر جمع قالب نکنی.
یک حدیثی از امام علی رو در زیر براتون گذاشتم که خیلی قشنگه و چه قدر مرحله به مرحله منشا رفتار ادم رو توضیح داده.شما اگه از همون مرحله اول افکارت رو براساس اعتدال و بر اساس عقل عادت بدی و هی به طور افراطی فکرت رو مشغول به این نکنی که چرا این جوری و چرا اون جوری و وقتی داری خیلی بی جهت از یکی عصبانی میشی خودت رو جای اون طرف بذاری و احساس اون رو درک کنی خود به خود خیلی از مشکلات حل میشه.البته شما پیش روانپزشک هم برو.
حدیث از امام علی:
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که کردارت می شود
مراقب کردارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود
داداش! شما که دستتون تو کاره؛
حدیثـی هم داریـم که بگـه کسی که بیش از اندازه به یه چیزی شاخ و پرده بده. اشتباهاً داره چیزی رو بیان میکنه ؟
اراتمند.:40:
رضاس1000
06-05-2014, 13:10
دوست گرامی ضمن عرض ادب و تشکر، لحن شما بسی لاکردار(!) می باشد.
اول از همه، اگه قرار بود برم پیش روان شناس و روانپزشک و ... مستقیماً بیان کنم این چیزها رو و به عبارتی " درد و دل " کنم، به نظر خود شما، اینجا بودم ؟!
دوست عزیز منظور من این است که به نظرات من و امثال من در حوزه روانشناسی اکتفا نکن.یک سماور برقی که روشن نمیشه می تونه علت های مختلفی رو داشته باشه و تعمیرکار باید همه شرایط رو بررسی کنه.در حوزه روانشناسی هم وقتی صحبت از یک مشکل میشه و تشخیص بیماری گفتن علت بیماری به عنوان دلایل حتمی کار خیلی علمی نیستش.باید ریشه موضوع بررسی بشه(اون هم توسط روانشناس)و اتفاقا به نظر من شما کار اشتباهی رو میکنید که توسط افراد غیرمتخصص دنبال ریشه سوالاتتون(و همون طور که خودتون عرض کردید شخصی هستش)به دنبال جواب و دوا هستید.من به کاربران خدای ناکرده جسارت نمی کنم اما خیلی از من و کاربران در جایی نیستیم که به صورت قطعی پاسخ مسائل شخصی و در حوزه روانشناسی شما رو بدهیم(این نظر شخصیمه)
اینا رو از کجا میبافی و مغلطه میکنی؟ والا مـا که نفهمیدیم شمـا از چی دَم میزنی. همش یاد گرفتیم که بگیم آره نمیشه ... اینطوریه. که چی؟ واقعاً که چی؟ چیرو میخوای با این استدلال سخیف مشخص کنی؟ پس بذار برات یه چیز رو روشن کنم. از دید اصول و برهان عقل فرد دنبال استعدادش میره. از لحاظ فطری هم کسی که میبینه تو چیزی استعداد داره یعنی توش از دیگران بهتره و حتی اگه درس آمادگی دفاعی هم باشه براش به صورت علاقه در میاد و این علاقه در طبعش موکد میشه. و بهترین مشاور هر فردی بلاشک خودش هست و خودش و وقتی علاقه و استعدادش رو بشناسه. بلاشک بهش میپردازه. پس این بلند نظری شمـا از بیخ و بُن غلطه و شمـا اگه داری این استدلال رو میکنی. مال این هسـت که راحت فکر میکنی و راحت همه چی رو قبول میکنی و دوست داری راحت زندگی کنی.
چرا ؟ چون راحتی !
پـ.نـ) فقط میخواین خوش باشین .
شما یکبار پست مرا بخوان.من دارم میگم که این قدر راحت تا یک مشکلی برات پیش میاد توی فضای مجازی ننویس که ایا این مشکل مربوط به این حوزه روانشناسیه و یا نه؟!!اینها رو باید از واقعا متخصصش بپرسی.البته من نظری رو به صورت شخصی به شما ارائه دادم که کاملا باعث سوء تفاهم شما شده.اون نقل قول هایی که شما در پاسخ به پست بنده گذاشتید زمین تا اسمون با محتوای پستی که دادم فرق می کنه.در ضمن من وقتی به شما میگم که نظر روانشناس بر نظر اکثریت کاربرهای این انجمن ارجهیت داره.چگونه شما من رو متهم به غالب کردن نظراتم می کنید.من هیچ حکمی رو در مورد شما ندادم که شما از ان به عنوان حکم کلی یاد می کنید.نظر شخصی من این بود:تعادل در همه چیز.
در ضمن من به هیچ عنوان نخواستم به شما توهین کنم.این شما هستید که دارید به خودتون این قدر راحت توهین می کنید.در ضمن وقتی در مورد روانشناسی صحبت میشه کلماتی نظیر بیمار به طور طبیعی میاد که شما به نظر جور دیگه ای تفسیر کردی.
اینا رو از کجا میبافی و مغلطه میکنی؟ والا مـا که نفهمیدیم شمـا از چی دَم میزنی. همش یاد گرفتیم که بگیم آره نمیشه ... اینطوریه. که چی؟ واقعاً که چی؟ چیرو میخوای با این استدلال سخیف مشخص کنی؟
من از حرف شما دم می زنم.توجه کنید:
سلام.
من 2قطبی ـم.
من گفتم که متعادل فکر کن .متعادل رفتار کن.و به نظر شما مفهوم اوردن کلمه متعادل رو جور دیگه ای تفسیر کردید(و باز میگم که نظر متخصص این امور بر نظر من ارجهیت داره).شما خیلی راحت بدون هیچ بررسی علمی و روانشناسی که باید به اهلش بسپری داری میگی من یک دوقطبی ام.ایا به نظر بقیه دوستان من توهین به ایشون کرده ام؟؟؟اگر خدای ناکرده بدون هیچ منظوری برخی کلماتم باعث ناراحتی شما شد پوزش می طلبم.
داداش! شما که دستتون تو کاره؛
حدیثـی هم داریـم که بگـه کسی که بیش از اندازه به یه چیزی شاخ و پرده بده. اشتباهاً داره چیزی رو بیان میکنه ؟
من هی میگم که نظر متخصصش و شما داری میگی اگه دستت تو کاره.در ضمن این حدیث نه برای شما بلکه برای من و افراد دیگه هم صدق می کنه.در ضمن من نظری رو به عنوان نسخه نپیچیدم که بخوام شاخ و برگ بدم بلکه می گویم نظر متخصص بر این دنیای مجازی و انجمن ارجهیت داره.
سلام.
من 2قطبی ـم.
سلام دوست گرامی
راستش با توجه به توصیفات که خودتون بیان کردید بنظر میرسه که کمی به پیگیری روانپزشکی نیاز داشته باشید
البته صرفا دوقطبی بودن این نشونه ها رو نداره و مشکلات دیگه هم میتونن باعث بروز همچین رفتارهایی بشن مثلا درجاتی از افسردگی...
بنظرم بهترین کار مشورت با یک روانپزشک هست
موفق باشید:n16:
رضاس1000
06-05-2014, 16:17
دوست عزیز در این پستی که فرستادم واقعا داشتم دوستانه و بدون هیچ منظور خاصی عرض می کردم:
سلام دوست گرامی.این چیه که مد شده و هر کی تقی به توقی می خوره میگه دچار بیماری دوقطبی هستم.دوست من شما دچار بیماری دوقطبی هم نباشی خودت خودت رو بیمار دوقطبی می کنی.اول از همه برو پیش یک روانشناس امین و خودت رو خالی کن و درددل کن.دوم از همه اینکه چون هی داری روزانه مدام با خودت می گی که من امروز این جوری ام و روز دیگه ای این جوری ام بنابراین تمام روزت میشه برای تشخیص اینکه من چرا امروز خوشحالم و چرا اون لحظه حال ندارم.چیزی که جالبه شما خودت به این نکته توجه داری ایا شما از یک اختلالی رنج می بری و یا نه؟؟؟دوست من نظر روانشناس کاملا بر نظر من مقدم هست.
دوست من در واقع در پست بالا خواستم با لحنی بدون تعارف بگم که بی جهت با معلومات خودت و یا افراد غیر متخصص برای خودت علت یابی نکن.و اینکه با این چرا چراها در مدت طولانی ممکنه که واقعا تبدیل به شخصیت دوقطبی بشید.و این که گفتم بری پیش روانشناس و خودت رو خالی کنی منظورم این بود که هر انسانی یک سری از جنبه های زندگیش رو دوست داره به یک ادم امانت دار بگه و درد دل کنه.احتمالا نوع لحن باعث شده تا شما مطالب رو جور دیگه ای تفسیر کنی و بابت این خطای ناخواسته از شما پوزش می خواهم.
ولی از نظر من شما اصلا بیمار نیستی و تنها با یکسری رفتارهایی که به خودتون عادت دادید و از ذهنتون می گذره یک روزایی رو براساس میل شخصی حال می کنید به کسی کرایه ندید و روز دیگه ای حال می کنید به کسی کرایه بدید.راهکارهای تخصصی برای شما برعهده روانپزشکه و من راهکاری رو برای شما ارائه نمیدم.
عرض کردم که این نظر شخصی بنده بود و نظر روانپزشک بر نظر من ارجهیت داره.ضمن اینکه زمانی که شما بابت نظرات بنده دچار سوء تفاهم می شوید چگونه می خواستید که نظرات دیگر افراد عادی رو بشنوید؟؟؟به هر حال اینجا یک انجمنه و افرادی با تیپ های مختلف وجود دارند.مثلا در یکی از تاپیک هایی که بحث می کردم یکی از کاربران خاطی دوبار در پیغام خصوصی به من توهین کرد.حال زمانی که شما یک موضوع شخصی رو با روش کاملا غیر علمی دارید بررسی می کنید در این بین ممکنه که یک کاربر بی تربیت دیگری هم وجود داشته باشه که در پیغام خصوصی باعث رنجش شما بشه.
اما دوست من توجه داشته باش به اینکه دیگه از امروز به طور افراطی به این قضیه فکر نکن و از اون ور قضیه هم کاملا بی خیال نشو.به طور مثال شما سوار تاکسی شدی و بنا به میل شخصی تون حال نمیکنید کرایه راننده رو بدید.خب خودتون رو در این مواقع جای اون شخص بذارید واقعا ایا دوست دارید باشما چنین رفتاری بکنند؟؟؟مسلما که نه.دوست من سعی کن روز به روز معتدلانه رفتار کنی و معتدلانه فکر کنی.و همچنین حتما پیش یک روانپزشک برو و از رفتن به روانپزشک هیچ احساس خجالت نکن.
این قضیه کرایه رو از باب اخلاق گفتم و اینکه انسان هرچیزی رو که برای خودش می پسنده برای بقیه هم بپسنده و باز یک جور نظر شخصی بود(و این نظرات شخصی به هیچ عنوان پاسخ مناسبی برای شما نیستند)و همچنین گفتم اگر یک وقتی احساس می کنی که رفتن پیش روانپزشک تو رو یاد محیط های دیگه ای می کنه این فکرت کاملا غلطه.الان دیگه زن و شوهر یک کوچولو با هم اختلاف پیدا می کنند می رن پیش روانشناس و رفتن پیش روانشناس به معنی اینکه افراد خاصی پیش روانشناس میرن نیست.
امیدوارم بابت سوء تفاهم ایجاد شده مرا ببخشید.:n16:
Masoud-2014
06-05-2014, 19:36
دوستان عزیز تو محیط کاری از دخترها بیشتر انتظار زیرآب زنی رو دارید یا از پسر؟ اصلا برخوردی داشتید با این قضیه؟ و تجربه شما چی بوده؟
B.Russell
06-05-2014, 20:23
دوستان عزیز تو محیط کاری از دخترها بیشتر انتظار زیرآب زنی رو دارید یا از پسر؟ اصلا برخوردی داشتید با این قضیه؟ و تجربه شما چی بوده؟
اگر حسادت هر انسانی را از آن ظرفیت وجودی اش بیشتر تحریک کنید، آن انسان به زیر آب زنی تشویق خواهد شد.
پسر و دختر هم نداره.
دخترها معمولا از یکسری چیزا لجشون میگیره و پسرا از یک چیز دیگه. (البته عامل لج مشترک هم زیاد دارن)
چیزی که من تجربه داشتم اینست که :
دخترا حس کنن کسی با موفقیتش داره فخر میفروشه زیرآبش رو میزنن !!
پسرا هم حس کنن کسی داره پله پله بدون شایستگی بالا میره در حالیکه خودشون رو شایسته تر فرض میکنن به زیر آب زنی روی میارن!!!
پس بهترین کار اینست تا میشه کسی رو تحریک نکرد. :n26:
saeidrezay
06-05-2014, 20:29
اصلا تو جامعه ای که ما داریم کلا کسی به آخرین شدن کار نداره زیر آب زدن و زیر آبی رفتن شده یه جور ارزش و افرادی که این کار ها رو انجام میدن زرنگ تشخیص داده میشن
در ضمن عقده های اخلاقی و رفتاری و صد در صد تربیت خانوادگی خیلی در این مورد موثر هست
آدم باید تا میتونه از این جور آدم ها دوری کنه و رازهای زندگی ش رو برای آنها بازگو نکنه
چون به دنبال فرصتی برای ضربه زدن به اطرافیان هستن
Masoud-2014
06-05-2014, 20:55
دخترها همش پیش خودشون فکر میکنن چرا همش پسرها؟ و این خیلی خطرناکه ... و معمولا هواشون و بیشتر دارن و ترحم برانگیزترند و زیاد پیششون نمیشه صحبت کرد ...
اگر حسادت هر انسانی را از آن ظرفیت وجودی اش بیشتر تحریک کنید، آن انسان به زیر آب زنی تشویق خواهد شد.
پسر و دختر هم نداره.
دخترها معمولا از یکسری چیزا لجشون میگیره و پسرا از یک چیز دیگه. (البته عامل لج مشترک هم زیاد دارن)
چیزی که من تجربه داشتم اینست که :
دخترا حس کنن کسی با موفقیتش داره فخر میفروشه زیرآبش رو میزنن !!
پسرا هم حس کنن کسی داره پله پله بدون شایستگی بالا میره در حالیکه خودشون رو شایسته تر فرض میکنن به زیر آب زنی روی میارن!!!
پس بهترین کار اینست تا میشه کسی رو تحریک نکرد. :n26:
دقیقا. در این حالت خانمها واقعا خطرناک میشن. کلا سعی کنید تو محیط کاری با خانمها زیاد صمیمی نشید.
Numancia
07-05-2014, 09:09
جنسیت مهم نیست اما
دنیایی که ما توش زندگی میکنیم سرمایداری است این سرمایداری باعث تولید رقابت آزاد میشود هرگونه رقابت چه سالم و چه ناسالم باعث تولید ضداخلاق میشود
یکی از این ضداخلاقیات همین زیرآب زنی هست
حالا بدلیل اینکه تمام دنیا تحت سلطه ی ویژگی های پدرسالارانه است زن ها بدلیل اینکه بیشتر سرکوب شدند بیشتر به این ضداخلاق دست میزنند
زیرا نگرانی های بیشتری بابت بیکار شدن و ... در این دنیای ناعادل دارند و بیشتر دست و پا میزنند
اما انسانیت هنوز نمرده در محل های کارتان با زن و مردهایی رفیق بشوید که ویژگی های پایه ای انسانی را داشته باشند مثل:
گذشت، بخشش، کمک، صلح جو بودن و مهربون بودن،
برای دستیابی به حقتان هم با این رفقایتان گروه و باند تشیکل بدهید در محل کار و در مقابل بی اخلاقی ها و ضداخلاقی ها مقاومت و مبارزه کنید
هیچگاه از پند و موعظه کردن و آگاهی دادن دست برندارید در این راه بسیار سخت، مسخره خواهید شد و ناامیدتان میکنند اما لذتی که با پیدا کردن رفقای واقعی میبرید تا ابد همراهتان خواهد بود
Numancia
07-05-2014, 09:27
پیشنهاد من به شما از آنجایی که معلوم است مردم دار هستید و خواهان آشنایی و رابطه های زیاد هستید
این است که به سنت و حرف های خاله زنکی پشت پا بزنید و به کوچک و بزرگ اول دست بدهید و به این مرام رفیقانه افتخار کنید و هرگاه کسی در این رابطه خواست از شما ایراد بگیرد با افتخار و صدای بلند بگویید کوچک و بزرگ ندارد و من با گذشت هستم.
اما پیشنهاد من به منزوی ها و گوشه گیر هایی که خواهان برقراری رابطه نیستند این است که اصلا خودشان را اذیت نکنند و به هیچکس دست دوستی ندهند :n02:
------------------------------------
در همه مسائل باید طبق انسانیت پیش رفت و برخی سنت ها و عرف کاملا در مقابل انسانیت هستند
چند نکته زشت در این سنت عقب مانده دست دادن وجود دارد:
1- توجه به سن و سال یعنی سن گرایی شاخه ایست از راسیزم یعنی نژادپرستی، سن گرایی به انگلیسی میشود Ageism که به مانند راسیزم کم کم دارد از صحنه روزگار محو میشود و به زباله دان تاریخ ریخته میشود
2- در این رابطه مسائل جنسی بیان میشود که متاسفانه فعلا همه جا وجود دارد بطور مثال دست زنان بوسیده میشود یا برخی منتظر میمانند اول زنها دست بدهند زیرا جنس زن را حقیرتر میدانند جنسگرایی همان
s-e/xism است که این هم شاخه ای از نژادپرستی است
Numancia
07-05-2014, 09:41
نظر دیگر دوستان چیه؟!
میتونید علایق اون شخص رو با جزئیات تمام زیرنظر بگیرید و در موردش با حوصله نظر دهید
در این راه شما باید آگاهانه و رفیقانه و دلسوزانه هم نقدش کنید و هم تعریف
کمک معنوی و مادی و عملی هم خیلی به اهمیت دادن به افراد کمک میکنه
اما اینکه میخوای میانبر بزنی و با حرف این ارزش رو ثابت کنی فقط باید صراحتا و از ته دل و مستقیما بهش بگی که چقدر باارزشه
ترس از سواستفاده ی شخص از این جملات احساسی باعث میشه که همیشه احتیاط کنیم و اون چیزی رو که بهش باور داریم رو به زبون نیاریم
اما این سواستفاده ی احتمالی هم بسیار زیباست زیرا میفهمیم که شخص موردنظر بی جنبه و مغروره
و در نتیجه اصلا چرا با این شخص دوستی کنیم؟ مگر خودآزاری داریم؟
Numancia
07-05-2014, 09:46
دقیقا. در این حالت خانمها واقعا خطرناک میشن. کلا سعی کنید تو محیط کاری با خانمها زیاد صمیمی نشید.
خانمهای زحمتکش و دلسوز زیادی در محل های کار میشناسم اتفاقا رفاقت با این انسانها کاملا پیشنهاد میشه
تقسیم جنسی هم کار درستی نیست مگر اینکه با تحلیل علمی یا دلیل جامعه شناختی همراه باشه
جدیدا بو گندو و حال به هم زن شدم :n03: یه وقتایی ممکنه پیش کسی باشی خیلی بده ... خیلی ....
بوی عرق بدن با ادکلن حل میشه ... (آخ که چقدر بدم میاد از این تابستون لعنتی که از راه میرسه :n29:)
اما بوی دهان ...
من معمولا شبها نخ دندان میکشم و شاید بعضی شبها مسواک نزنم اما صبحش حتما میزنم ...
اما بازم بوی بد دهنم بعضی اوقات هست ...
چایی و بقیه مایعات رو امتحان کردم ... در طول روز مصرف مرتب داشته باشی خوب کنترل میکنه ....
راهکار دوستان ؟
Thor God
08-05-2014, 13:05
جدیدا بو گندو و حال به هم زن شدم :n03: یه وقتایی ممکنه پیش کسی باشی خیلی بده ... خیلی ....
بوی عرق بدن با ادکلن حل میشه ... (آخ که چقدر بدم میاد از این تابستون لعنتی که از راه میرسه :n29:)
اما بوی دهان ...
من معمولا شبها نخ دندان میکشم و شاید بعضی شبها مسواک نزنم اما صبحش حتما میزنم ...
اما بازم بوی بد دهنم بعضی اوقات هست ...
چایی و بقیه مایعات رو امتحان کردم ... در طول روز مصرف مرتب داشته باشی خوب کنترل میکنه ....
راهکار دوستان ؟
احتمالا از معده باشه.
همیشه معده ات رو پر نگه دار. نزار خالی کار کنه.
احتمالا از معده باشه.
همیشه معده ات رو پر نگه دار. نزار خالی کار کنه.
آره فکر کنم دلیلش معدست...
vBulletin , Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.