PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آداب معاشرت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Rhodes
15-11-2013, 17:16
من وزنم 120 کیلوئه..

واسه همین بعضی وقتها بچه های کوچیک مسخرم میکنن..میگن غول ..گامبو ..چاقالو..بعد بلند میگن آبروم میره خجالت میکشم جلو مردم....باید چی بگم بهشون؟ تا از این حرفها نزنن؟:n14:

ما از کوچولویی مینالیم شما از برزگی :n29:

ولشون کن .. ادم بگه بخواد به حرف کردم زندگی کنه کارش پس معرکه ست.

----Ali----
15-11-2013, 18:34
سلام
دوستان یکی از همسایه هامون مدام دعوا میکنن با هم (زن و شوهر)
مردِ خانومه رو کتک میزنه خانومه هم ناله میکنه اکثر اوقات چون خوب نمیتونه صحبت کنه و مشکل تکلم داره
راستش من از دخالت تو زندگی مردم خوشم نمیاد ولی دلم به حال خانومه میسوزه
چند بار خواستم برم پیش مرده یه چیزی بهش بگم ولی منصرف شدم
چه پیشنهادی میدین؟
از یه طرف نمیخوام دخالت کنم از یه طرف هم میبینم اینطوریه
اینجا لازمه که برم جلو کاری بکنم؟
تو اینجور مسائل نمیشه دخالت کرد,یارو زنشه اختیارشو داره,اگه بری چیزی بگی حتما خودتو هم میزنه:n02:
ببین یه بزرگتر باید پیش قدم شه
تنها کاری که تو میتونی کنی اینه که واسه اینکه زندگیشون بهتر شه بری دعا کنی .... که خدا کمکشون کنه مشکلاتشون حل شه....
برو یه سر به مفاتیح بزن اونجا دعا واسه رابطه ی بهتره زنو شوهر هست,بخون واسشون.....

ghahremanimehdi
15-11-2013, 19:19
سلام
مردِ خانومه رو کتک میزنه خانومه هم ناله میکنه اکثر اوقات چون خوب نمیتونه صحبت کنه و مشکل تکلم داره
چه پیشنهادی میدین؟

یه قلچماق تو ساختمونتون پیشقدم بشه بره حال مرده رو بگیره:n02:

Йeda
15-11-2013, 19:20
سلام
چه پیشنهادی میدین؟

سلام دوست عزیز
درسته...شاید درین مواقع همیشه آدم به این فکر بیافته که نکنه نباید دخالت کرد

و من هم با نظر دوستان موافقم بزرگتر خیلی بهتر میتونه برخورد کنه
ولی در هر صورت:
اینطور که این آقا برخورد میکنه هر لحظه به نظرم ممکنه به اون خانوم آسیبی وارد کنه و شاید هم تا حالا دیر هم شده باشه.
و از دید من خوب هست که خیلی مراقب رفتار و حرفتون باشید ( حالا شما و یا حتی بزرگتر ) خیلی آروم و محتاطانه عمل کنید. چون اگر مردِ عصبانی ای باشه ممکنه از
رفتار شما واکنشِ بدتری نسبت به همسرش نشون بده ولی اگر میشد اول از طریق برخوردی با خودِ اون خانوم مثلا یه خانومی باهاشون صحبت می کرد
و اخلاقِ همسرشون دستتون میومد.

و اینکه اگه واقعا قصدتون کمک هست، نه یه تذکر معمولی؛ به نظرم خیلی طول می کشه که یکم با رفتارتون اول به اون آقا نزدیک بشید و بعد
مثلا از درِ دوستی و ... وارد بشین چون در غیر این صورت معلوم نیست چه برخوردی با شما و از همه مهم تر با اون خانوم داشته باشه بعد از صحبت های شما.

موفق باشید.

A/|\IR
15-11-2013, 22:55
ممنون از راهنمایی های دوستان
ولی این آقا خونه نیست اصلا، نصفه شب میاد خونه -
راستش من زیاد حساس نبودم ولی امروز یه وکیل اومده بود پرس و جو میکرد (وکیل همسر قبلیشون بوده این آقا از بس پسر اون همسرشون رو کتک زدن پسرِ از خونه فرار کرده و مادرش هم شکایت کرده) اینا رو که شنیدم یجوری شدم.
آدمی هم نیست که با حرف زدن درست بشه
امروزم که یکم پرس و جو کردم که از طریق مراجع قانونی کاری میشه کرد یا نه تقریبا به یک جواب رسیدم
اکثراً میگفتن تا خود خانومِ نخواد نمیشه کاری کرد - خانومه هم که چیزی نمیگه!

تو اینجور مسائل نمیشه دخالت کرد,یارو زنشه اختیارشو داره,اگه بری چیزی بگی حتما خودتو هم میزنه:n02:
ببین یه بزرگتر باید پیش قدم شه
تنها کاری که تو میتونی کنی اینه که واسه اینکه زندگیشون بهتر شه بری دعا کنی .... که خدا کمکشون کنه مشکلاتشون حل شه....
برو یه سر به مفاتیح بزن اونجا دعا واسه رابطه ی بهتره زنو شوهر هست,بخون واسشون.....

با این مخالفم که زنشه و اختیارش رو داره!! مگه کالائه؟
این جور آدما از بزرگتر ها هم حرف شنوی ندارن باید باهاشون یه برخورد شدید بشه ولی متاسفانه کسی نیست که رسیدگی کنه

من دعوا های خانوادگی زیاد دیدم و میدونم آخرش سر بچه ها و خانواده چی پیش میاد واسه همین برام سخته -
در کل فکر کنم تا خود خانومِ نخواد کاری نمیشه کرد ... .

E.N.A.Y.A.T
15-11-2013, 23:02
راستش من زیاد حساس نبودم ولی امروز یه وکیل اومده بود پرس و جو میکرد (وکیل همسر قبلیشون بوده این آقا از بس پسر اون همسرشون رو کتک زدن پسرِ از خونه فرار کرده و مادرش هم شکایت کرده) اینا رو که شنیدم یجوری شدم.
امروزم که یکم پرس و جو کردم که از طریق مراجع قانونی کاری میشه کرد یا نه تقریبا به یک جواب رسیدم

این جور آدما از بزرگتر ها هم حرف شنوی ندارن باید باهاشون یه برخورد شدید بشه ولی متاسفانه کسی نیست که رسیدگی کنه

من دعوا های خانوادگی زیاد دیدم و میدونم آخرش سر بچه ها و خانواده چی پیش میاد واسه همین برام سخته -

اینطور که گفتید معلومه که کاری از دست کسی برنمیاد جز خانومش... شما باید خانوم بزرگ ساختمون(:n02:) رو بفرستید تا با اون خانوم صحبت کنه و ببینه مشکل چیه. اصلا ببینید میخواد جدا بشه یا نه. شاید بنده خدا شوهرش رو دوست داشته باشه و بخواد باهاش زندگی کنه...:n09:(بعید میدونم)

هیچ کاری از دست کسی برنمیاد جز اینکه خود اون خانوم بخواد... اگه دیدید موافق بود، بعدش بزرگان ساختمون رو میفرستید سراغ اون آقا تا زیر فشار قرار بدنش، بلکه سر به راه بشه و گرنه کار به شکایت و طلاق و...

میکشه.:n06:

Iloveu-ALL
16-11-2013, 00:16
سلام
فامیلم بهم اس داد که یکی از آشناهاش(که دختره) باید برای پروژه اش از چندتا پیرمرد عکس بگیره،فامیلم هم گفت که به بابابزرگ بگو بذاره اون دختره ازش عکس بگیره و به بابابزرگ بگو که بعد پروژه عکس ها رو حذف میکنه.
این فامیلم به بابابزرگم دسترسی نداره و نمی تونه بهش بگه. من چطور میتونم این موضوع رو به بابابزرگم ( که مدرسه نرفته) بگم؟

E.N.A.Y.A.T
16-11-2013, 00:35
سلام
فامیلم بهم اس داد که یکی از آشناهاش(که دختره) باید برای پروژه اش از چندتا پیرمرد عکس بگیره،فامیلم هم گفت که به بابابزرگ بگو بذاره اون دختره ازش عکس بگیره و به بابابزرگ بگو که بعد پروژه عکس ها رو حذف میکنه.
این فامیلم به بابابزرگم دسترسی نداره و نمی تونه بهش بگه. من چطور میتونم این موضوع رو به بابابزرگم ( که مدرسه نرفته) بگم؟

میشه یکم بیشتر توضیح بدید... الآن مشکل اصلی چیه؟:n01:

Iloveu-ALL
16-11-2013, 00:50
میشه یکم بیشتر توضیح بدید... الآن مشکل اصلی چیه؟:n01:

من روم نمیشه برم به بابابزرگم بگم. اصن نمی دونم چی بهش بگم؟ چطوری بگم زیاد تعجب نکنه ...

Atghia
16-11-2013, 08:09
سلام

سلام
فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه
بگید بابا بزرگ واسه یادگاری میخوایم عکس بندازیم از اون شخص بخواید یکدونه مشترک از شما و بابابزرگتون بگیره که برای پدربزرگتون عادی بشه بعد ظاهر کنید بدید دستش فکرمیکنم خوشحال هم بشن:n06: بعد چندتا هم همونطوری که اون عکاس میخواد میتونه بگیره فکر نمیکنم برای پدربزرگتون دیگه سوال بشه که قضیه چیه و چرا و...

----Ali----
16-11-2013, 16:54

در کل فکر کنم تا خود خانومِ نخواد کاری نمیشه کرد ... ... .
شما مخالفی با این موضوع ولی زنو مرد ماله هم دیگن و اختیار همو دارن... اصلا ربطی به موضوع کالا نداره...
من مالکیت رو از نظر کالا و جا و مکان نگفتم داداشم...

سلام
بگو بابا بزرگ جوووون:n02: اومدم عکستو بگیرم چون لازممه:n02: به همین راحتی..
فقط شانس بیاری نگه برا چی میخوای:n02:

Iloveu-ALL
16-11-2013, 20:08
سلام
فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه
بگید بابا بزرگ واسه یادگاری میخوایم عکس بندازیم از اون شخص بخواید یکدونه مشترک از شما و بابابزرگتون بگیره که برای پدربزرگتون عادی بشه بعد ظاهر کنید بدید دستش فکرمیکنم خوشحال هم بشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد چندتا هم همونطوری که اون عکاس میخواد میتونه بگیره فکر نمیکنم برای پدربزرگتون دیگه سوال بشه که قضیه چیه و چرا و...

فامیلم گفت فقط اینو بهش بگم. عکاس رو من نمی شناسم و قرار نیست من با عکاس برم که از پدربزرگم عکس بگیریم. عکاس چند روز دیگه تنهایی میره مغازه پذربزرگم واسه عکس گرفتن.
فقط نمی دونم به جای پروژه چی بگم؟ برای پروژه میخواد؟ سواد که نداره تعجب می کنه ، شک می کنه!! ...

بگو بابا بزرگ جوووون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومدم عکستو بگیرم چون لازممه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همین راحتی..
فقط شانس بیاری نگه برا چی میخوای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نمی خوام عکس بگیرم که ... دوست ِ فامیلم میخواد عکس بگیره!!

farzad02
16-11-2013, 23:02

اگر واقعا دنبال کمک هستید، خطرناکترین کار ممکن دخالت مستقیم شماست.... مطمئن باشید اون مرده هزار جور فکر راجع به دخالت شما ممکنه بکنه و جمع کردنش خیلی بدتره

2 راه به نظر من میرسه:
1- یک خانم جا افتاده بره با این خانم صحبت بکنه ببینه قضیه دقیقا چیه و چرا ایشون داره به این زندگی ادامه میده. بعد بهتر میشه تصمیم گرفت
2- در صورت مناسب نبودن شرایط ارتباط با این خانم، سعی بشه با اقوام و فامیلهای این خانم ترجیحا پدر و مادر و خواهر و برادرش تماس کاملا مخفیانه برقرار بشه و اونارو از ریز ماجرا با خبر کنن

در کل اینطوری بدون هیچ جزئیاتی نمیشه تصمیمی گرفت
چه مرده رو بکشیم کنار نصیحتش کنیم چه یقشو بگیریم، مشکلی حل نمیشه

ملا نصرالدین
17-11-2013, 07:02
فامیلم گفت فقط اینو بهش بگم. عکاس رو من نمی شناسم و قرار نیست من با عکاس برم که از پدربزرگم عکس بگیریم. عکاس چند روز دیگه تنهایی میره مغازه پذربزرگم واسه عکس گرفتن.
فقط نمی دونم به جای پروژه چی بگم؟ برای پروژه میخواد؟ سواد که نداره تعجب می کنه ، شک می کنه!! ...

من نمی خوام عکس بگیرم که ... دوست ِ فامیلم میخواد عکس بگیره!!

بگید یکی از دوستانم عکس شما رو دیده خیلی خوشش امده.میگه پدربزرگت خیلی خوش عکسه.میخواد از شما چند تا عکس بندازه
اگر شما هم با ایشون میرفتید پیش پدربزرگتون خیلی بهتر میش

amess
17-11-2013, 16:54
سلام دوستان.
من یه رفیق دارم که حدود 10 سال هست با هم دوستیم.
چند وقتیه که با من زیاد خوب حرف نمیزنه.یعنی تند حرف میزنه ، تیکه هایی جلو جمع میندازه که خوشم نمیاد.ولی چنین رفتاری رو با کس دیگه ای نداره.
تلفن میزنه اینگار بدهکارم بهش.
به خودم گفتم که شاید اشکال از منه سعی کردم باهاش بهتر باشم ولی نه تاثیری نداشت.
کلا یه رفتاری داره اینگار از من عقده داره و میخواد بهم گیر بده.
کلا صمیمیتش کمتر شده.
به نظرتون مشکل از کیه ؟
چه رفتاری بروز بدم ؟
بی محلی کنم چطوره ؟
تشکر.

تو هم یکم باهاش سنگین تر تا کن و یا اگه تواناییشو داری بهش بگو از این رفتارش خوشت نمیاد و مثلا فلان حرفو چرا فلان جا زدی!
خیلی هم جدی بهش بگو
البته این نظر منه...

Shadow-Man
17-11-2013, 19:34
سلام
چه پیشنهادی میدین؟

این طور که شما توصیف میکنید به نظر من اگه مشکلات تکلمش یکم شدید باشه احتمالا سواد درست و حسابی نداره کسی هم که سواد نداشته باشه به حق و حقوق خودش آشنا نیست و ممکنه فکر کنه هیچ راه چاره ای نداره و باید همین طوری زندگی کنه.
برای همن هست که به این زندگی ادامه میده
ولی اگه کسی بهش بگه میتونه شکایت و کنه و حقش رو بگیره احتمالا تصمیم دیگه ای بگیره. البته در این صورت شدیدا به حمایت همه جانبه نیازمنده. پس اگه خواستی کسی رو جلو بفرستی که با زنه صحبت کنه حتما باید تا اخرش ازش حمایت کنی. نشه که وسط راه با توپ و تشر شوهرش بترسی و کنار بکشی

پس یا هیچ کاری نکن یا تا اخرش برو

A/|\IR
17-11-2013, 23:56
شما مخالفی با این موضوع ولی زنو مرد ماله هم دیگن و اختیار همو دارن... اصلا ربطی به موضوع کالا نداره...
من مالکیت رو از نظر کالا و جا و مکان نگفتم داداشم...

موقعی یکی از طرفین به دیگری ظلم کنه هیچ اختیاری در کار نیست-
بحث قانون و گرفتاری بعدش نبود همین الان میرفتم دستاشو میشکوندم تا متوجه اختیاراتش بشه.
در این مورد اگه مایل به ادامه بحث داشتین داخل پروفایلم میتونیم بحث کنیم.

این طور که شما توصیف میکنید به نظر من اگه مشکلات تکلمش یکم شدید باشه احتمالا سواد درست و حسابی نداره کسی هم که سواد نداشته باشه به حق و حقوق خودش آشنا نیست و ممکنه فکر کنه هیچ راه چاره ای نداره و باید همین طوری زندگی کنه.
برای همن هست که به این زندگی ادامه میده
ولی اگه کسی بهش بگه میتونه شکایت و کنه و حقش رو بگیره احتمالا تصمیم دیگه ای بگیره. البته در این صورت شدیدا به حمایت همه جانبه نیازمنده. پس اگه خواستی کسی رو جلو بفرستی که با زنه صحبت کنه حتما باید تا اخرش ازش حمایت کنی. نشه که وسط راه با توپ و تشر شوهرش بترسی و کنار بکشی

پس یا هیچ کاری نکن یا تا اخرش برو

اگه بشه کاری میکنم یکی بره روشن کنه این خانوم رو - اگه خودش خواست که کمکش میکنیم اگه خودش هم دلش به حال خودش نسوخت هم بیخیال میشم
اون دوستمون که گفته بود به آشناهاشون خبر بدیم:
برادر و اقوامشون میان میرن ولی مثل هویج میمونن انگار ن انگار.

banii
29-11-2013, 00:54
سلام دوستان
امروز با یکی از دوستان هم کلاسیم یه چیزایی میخواستیم بخریم ... من زیاد پول همرام نبود و چون قبلش هم از جای دیگه چیزی خریده بودیم و از صبح خلاصه داشتم پول خرج میکردم.... وقتی وارد مغازه ی دیگه شدیم و تعداد نسبتا زیادی کاغذ کالک نیاز داشتیم که بخریم من 1000 بیشتر توی جیبم نداشتم کارت عابربانکم رو هم جا گذاشته بودم:n27: تازه از اون تعدادی که لازم داشتم هم کمتر کالک خریدم ... 3 تومن شد (ولی دیگه ضایع تر بود اگه کمتر میگرفتم).... خلاصه گفتم اون حساب کنه ... خیلی ضایع بود این حرکت :n27: حالا چجوری باید پولو بهش برگردونم ؟ (زیاد رابطه ی صمیمی ای نداریم ....)

ملا نصرالدین
29-11-2013, 23:45
پولو بهش بدید.تشکر کنید.اگر نگرفت اصرار کنید و بگید این پولو بگیر که اگر یه بار دیگه کارم گیر کرد بازم روم بشه ازت پول بگیرم.خجالت زدم نکنید

aseman*
01-12-2013, 23:41
دختر عموم قدش ماشالا رعناس بلند متوسط همه بهش راجب قدش میگن یکی میگه پیشت احساس حقارت میکنم یکی میگه توچطوری قدبلند شدی خلاصه کلا طفلی قدشو گذاشتن زیر ذره بین .بیچاره کمی افسرده شده چی بگه جلو متلکا ؟

ملا نصرالدین
02-12-2013, 10:19
ببیند مردم کلا عادت دارن ایراد بگیرند.قدت کوتاه باشه یه چیزی میگن.بلند باشه یه چیز میگن.حکایت ملا نصرالدین و خر و پسرش هست دیگه

در جواب هر متلکی هم نمیشه یک چیز ثابت رو گفت.در ضمن بخواد خیلی هم جواب بده میگن طرف پر روئه حاضر جوابه

حالا ثلا در جواب -ییشت احساس حقارت میکنم - میتونه بگه اختیار درید ان چه حرفیه
در جواب -توچطوری قدبلند شدی- میتونه بگه شانس اوردم !

ولی بهترین راه اینه که یاد بگیره با این مسئله کنار بیاد

aseman*
02-12-2013, 16:44
دوستان وختی وارد یه محیطی میشیم که همه دوستن اونجا چطوری بابقیه دوس شیم ؟؟؟؟یا چطوری باافراد نااشنا دوس بشیم ؟منظورم هم جنسامن .:n01:

Morning Glory n
02-12-2013, 17:00
سعی کنید نرید جلو تا بوستون نکنن...وقتی همون دور وایستی و فقط دست بدی خودش میفهمه:n22:!!!!! تکنیک سرماخوردگی الکیم خوبه:whistle::sq_21:

ملا نصرالدین
04-12-2013, 13:23
دوستان وختی وارد یه محیطی میشیم که همه دوستن اونجا چطوری بابقیه دوس شیم ؟؟؟؟یا چطوری باافراد نااشنا دوس بشیم ؟منظورم هم جنسامن .:n01:

ببینید بستگی داره ادم های اونجا چطوری هستند
اگر نرمال باشند خیلی راحت میتونید با کمک به بقیه (مثلا اگر سوالی رو بلد نیستند و شما میدونید یا کمک برای ساخت چیزی ] یا مشارکن نوی بجثشون شروع کنید
ولی اگر کلا ادم های خشکی باشند خیلی کارتون سخت میشه

hamid_diablo
05-12-2013, 21:00

سلام دوست عزیز

من اول یه پیشنهاد دارم!!سعی کن تو هر محیط جدیدی که وارد میشی بیشتر سکوت کنی...اینطوری دیگران زود قضاوتتون نمیکنند و هم اینکه میتونید با تحلیل رفتار دیگران کمی با شخصیتشون آشنا بشین...
برای ارتباط برقارا کردن تو جمع هایی که با هم دوست هستند کمی سختره...چون اونا شناخت کافی رو از هم دارند و میدونند تو مقعیتهای مختلف چه عکس العملی نشون بدن و اینکه اونا برای ارتباط برقرار کردن با شما که فرد جدیدی هستی تلاش نمیکنند ...این شما هستی که باید برای نزدیک تر شدن به اونا تلاش کنی !!!

سعی کنید اعتماد به نفس داشته باشید.قاطع باشین و از شوخی های بیجا صرف نظر کنید...به مرور زمان کم کم با کسانی تو گروه که شباهت اخلاقی و فکری به شما دارن خود به خود نزدیکتر میشید و جایگاه خودتون رو پیدا میکنید...فقط بهتره صبور باشین...

sima.vafa
05-12-2013, 23:54
سلام
ولی به نظر من بهتره اول خودتو نشون بدی اگه آدم شوخی هستی چه اشکال داره با رفتارت بفهمون که آدم شوخی هستی..
یعنی در کل همونطور که هستی باش نه اونطور که میخوان؛ اینجوری میتونی روابط محکمتری رو بسازی!
بذار تجربه خودم رو بهت بگم تو دانشگاه ما بچه ها خیلی تو نماز خونه جمع میشن بچه هایی که اصلاً نمیشناسیم و گروهی دوستن ولی من نشده برم تو نمازخونه و تو بحثاشون مشارکت نداشته باشم و دست آخر باهاشون دوست نشم. البته نه اینکه از راه برسم خودمو بندازم وسط ، اول با دوستم شوخی میکنیم حرفای خنده دار می زنیم (چون اخلاق من همینه) بعد اونا توجهشون جلب میشه بعد باهاشون شروع به حرف زذن میکنم دست آخر یه دوستی خوب ...:n01:
خوب اگه تنها باشم یه کم بیشتر زمان میبره حدوداً 15 دقیقه ای تو جمعشون قرار می گیرم...
ولی استثناعاتی هم داشته خوب همه که از آدم های شوخ خوششون نمیاد، البته واسه من یه بار پیش اومده ...(البته سلام و علیک داریم بازم ولی به حد دوستی نرسیده) که اونم بهتر و خداروشکر چون مطمئناً دوستی با اونا برام خوشایند و جالب نبود.

Atghia
06-12-2013, 00:19

خب دوست گرامی نظر من اینه که سعی کنید که در ابتدا بیشتر سکوت کنید و چهره ای همراه بالبخند داشته باشید
بعد از همراهی های مختصر شروع کنید فرضا دونفرشون دارن در مورد کرم یا عطر خاصی صحبت میکنن(حالا مثاله شما تعمیم بده به کتاب فیلم یا هرچیزی که شما هم در موردش اطلاعات داری)
بعد وایسا حرف یکی که تموم شد بگو ببخشید اتفاقی شنیدم ،اره منم از این عطر استفاده میکنم خیلی خوبه و....همین باعث میشه خودشون باشما حرف زدن رو ادامه بدن و اصطلاحا حرف حرف میاره
به تدریج اگر بایکی دونفر بیشتر صحبت کنید کم کم بقیه هم بهتون توجه خواهند کرد
موفق باشید

sasansamiri
06-12-2013, 07:04

سلام ببخشید اینو میگم شما حالا چرا می خواهید در بدو وررد با دیگران دوست بشی گاماس گاماس بزار عرقت خشک بشه بعد فکر دوستی کن!!!!!!

sasansamiri
06-12-2013, 07:07
سلام ببخشید اینو میگم شما حالا چرا می خواهید در بدو وررد با دیگران دوست بشی گاماس گاماس بزار عرقت خشک بشه بعد فکر دوستی کن!!!!!!

حالا که عرقت خشک شد بستگی به جنس , موضوع دور هم جمع شدن , تعداد , حال و احوالات شما(خلق و خو)وووووو......دیگه داره.
کامل تر بگو تا درست و راه بردی تر کمکتون کنم.
(ازناظرین و صاحب نظران عذر می خواهم)....................

*Air*
07-12-2013, 20:36
دختر عموم قدش ماشالا رعناس بلند متوسط همه بهش راجب قدش میگن یکی میگه پیشت احساس حقارت میکنم یکی میگه توچطوری قدبلند شدی خلاصه کلا طفلی قدشو گذاشتن زیر ذره بین .بیچاره کمی افسرده شده چی بگه جلو متلکا ؟

آها این مشکل برای منم هست ولی من همیشه میگم من نرمالم شما کوتاهید :)) چون واقعیت هم همینه

*Air*
07-12-2013, 20:38

خودت باش و بقیه زود باهات دوست میشن ، همونطوری رفتار کن که همیشه می کنی ، می دونی اینطوری افرادی مثل خودت هم میان جلو

masoudtr
08-12-2013, 09:40
دوستان سر قرار اول بجز شاخه گل رز چی ببریم خوبه؟
طرف هم شناخت خیلی کمی از من داره
الان سر اولین قرار سه شاخه گل رز قرمز ساقه بلند بگیرم ببرم خوبه؟
غنچه ای باشه که هنوز کامل باز نشده بهتره؟

:n02:

Atghia
08-12-2013, 09:59

سلام
من فکر میکنم برای اولین بار در همین حد کافی باشه:n17:
شاخه گل هم بنظرم غنچه صددرصد قشنگتره:n16:

3Dmajid
08-12-2013, 12:05

والا ما که سر قرار اول هیچی نبردیم هیـــــچ تازه وسطشم گفتم کار دارم باید برم :n08:

Devicestreet
08-12-2013, 15:59
سلام اگه بخواهید به ضرر مالی (مبلغ کم) اعتراف کنبد چه کار میکنید؟

*Air*
08-12-2013, 16:12

دفعه اول شاخه گل رو فراموش کن ، به جاش یک جای خوب قرار بذار ...

*Air*
08-12-2013, 16:14
سلام اگه بخواهید به ضرر مالی (مبلغ کم) اعتراف کنبد چه کار میکنید؟

به کی ؟ به کسی که دوسش داری یا شریک مالی یا پدر و مادرت که گفتن این کار رو نکن و تو انجام دادی و ضرر هم کردی ... ؟؟؟

alittlequestion11
08-12-2013, 18:10
سلام.

من خودم پسر مودبی هستم و معمولا دوستان محترم و خوبی دارم.
ولی وقتی یه آدم بی ادب و به خصوص پررو رو می بینم یه کمی عصبانی میشم، به خصوص اینکه با بی ادبانه حرف بزنه. (از این آدم های مشخره ی خودباخته که هر روز یه خودشونو یه دلقکی می کنن و توی جمع همش دارن با صدای بلند شوخی می کنن تا شاید یه نف نگاشون کنه!!)

چه کار کنم؟!

Devicestreet
08-12-2013, 18:37
به کی ؟ به کسی که دوسش داری یا شریک مالی یا پدر و مادرت که گفتن این کار رو نکن و تو انجام دادی و ضرر هم کردی ... ؟؟؟
پدرم
البته از من انتظار این ضرر رو نداشت
:n27:

ملا نصرالدین
08-12-2013, 22:17
پدرم
البته از من انتظار این ضرر رو نداشت
:n27:

اعتراف کردن به هر چیزی کلا سخته
به نظر من
صبر کنید توی یک موقعیتی که پدر خودش سر حرف رو باز میکنه مثلا میپرسه پسرم کار چجوری پیش میره
شما بگید :خیلی خوب نیست.در واقع بد هم هست.بهتر بگم حرف شما کاملا درست بود.نباید وارد این کار میشدم.متاسفانه ضرر کردم

masoudtr
08-12-2013, 22:42
ممنون دوستان من سه شخه غنچه گل رز خریدم و یک جای خوب هم قرار گذاشتم
امیدوارم خوب شده باشه
نمیدونم بخدا
الان شیش به شیشم :n13:

کلا این تنها نفری تو عمرم که دوست داشتم تا اخر عمر هر روز ببینم:n02:

aseman*
11-12-2013, 21:08
یه سوال ؟؟؟؟؟دوست دارم همه دوستان نظر بدن این پسرایی که زل میزنن توصورت آدم دقیقا واسه چیه یا هی به صورتمون نگاه میکنن امن دوس داشتم بدونم امعنی ین کارشون چیه بعضی از دخترا وختی باچنین عکس العملی روبرو میشن فک میکنن طرف دوسش داره نظر من که این نیس نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Atghia
11-12-2013, 21:15
یه سوال ؟؟؟؟؟دوست دارم همه دوستان نظر بدن این پسرایی که زل میزنن توصورت آدم دقیقا واسه چیه یا هی به صورتمون نگاه میکنن امن دوس داشتم بدونم امعنی ین کارشون چیه بعضی از دخترا وختی باچنین عکس العملی روبرو میشن فک میکنن طرف دوسش داره نظر من که این نیس نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

اگر دختر خودش از اون دسته شیطون اینا باشه که میتونه برای ایجاد صمیمت باشه از جانب پسر

اگر آرایش غلیظ و توو چشمی داشته باشه خب نمیشه خیلی ایراد گرفت چون اصطلاحا خیلی جلف هست و این موارد نگاه زیاد پیش میاد اونم از سرکنجکاوی و نه به قصد خاصی بنظرم!

اما اگر دختر عادی و معمولی رفتار کنه معمولا این کار نشون میده اون پسر عادی نیست :دی و قصد جالبی نداره!

aseman*
11-12-2013, 21:23
اگر دختر خودش از اون دسته شیطون اینا باشه که میتونه برای ایجاد صمیمت باشه از جانب پسر

اگر آرایش غلیظ و توو چشمی داشته باشه خب نمیشه خیلی ایراد گرفت چون اصطلاحا خیلی جلف هست و این موارد نگاه زیاد پیش میاد اونم از سرکنجکاوی و نه به قصد خاصی بنظرم!

اما اگر دختر عادی و معمولی رفتار کنه معمولا این کار نشون میده اون پسر عادی نیست :دی و قصد جالبی نداره!

من که اصلا ارایش ندارم اصلا هم جلف لباس نمیپوشم چادریم نیستم واینکه ولی زیاد میخندیم بادوستان ولی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

Atghia
11-12-2013, 21:39
من که اصلا ارایش ندارم اصلا هم جلف لباس نمیپوشم چادریم نیستم واینکه ولی زیاد میخندیم بادوستان ولی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست خوبم من صرفا 3حالت ممکن که بنظرم رسید رو بیان کردم:n18:

hamid_diablo
11-12-2013, 22:14

شاید یه پسر بتونه جواب بهتری بده

معمولا پسرها همه دخترا هارو میبینند...اینو دارم جدی میگم...از خود من بگیر تا بقیه..نمیدونم چرا!!!!

و اینکه پسرا کمتر درباره دخترا حرف میزنن شاید برعکس اون چیزی که دخترا فکر میکنند...مگر در مورادی خاص که همانا جلف پوشیدن و جلف رفتار کردن دختر باشد :n02:

A.N.A.P
11-12-2013, 22:29
شاید یه پسر بتونه جواب بهتری بده

معمولا پسرها همه دخترا هارو میبینند...اینو دارم جدی میگم...از خود من بگیر تا بقیه..نمیدونم چرا!!!!

و اینکه پسرا کمتر درباره دخترا حرف میزنن شاید برعکس اون چیزی که دخترا فکر میکنند...مگر در مورادی خاص که همانا جلف پوشیدن و جلف رفتار کردن دختر باشد :n02:

دوست عزيز جمع نبند :n02:
يه آدم با شخصيت هيچ وقت چنين كاري نميكنه يعني هر كيو نگاه كنه مخصوصا خيلي ضايع زل بزته تو صورت طرف. اينجوري از محبوبيتش هم كم ميشه.

M £ H D I
11-12-2013, 22:41

خب منم به عنوان یه پسر نظر خودمو بگم ؛ با احترام به نظرات بقیه ی دوستان

اولین عاملی که یه پسر بخواد زیاد یه دختر رو نگاه کنه اینه که اون دختر از نظر بعضی موارد با بقیه متفاوت باشه ؛ مثلا از لحاظ آرایش ، از لحاظ نوع پوشش ؛ از لحاظ قد و هیکل ( یا چیزی به خودش آویزون کرده باشه که تو چشم بیاد :n01: ) ؛ منظور جملم اینه که اون دختر نسبت به بقیه دوستاش متفاوت باشه .
دومین عاملی که میتونم بگم ( از دید خودم ) ، جذابیتی که اون دختر تو چهرش داره .... بعضی از دخترا ( به چشم آبجی میگما :n02:) یه جذابتی تو فیسشون دارن که خود به خود آدم رو به خودشون جذب میکنن .. یه جورایی میشه گفت با مزه هستند ... :n01:
سومین عامل اینه که اکثر پسرا نه همشون ، چشاشون به شکل فانوس دریایی به همه جا میچرخه و کلا عادت دارن که جنس مخالف رو نگاه کنن و با این کار لذت میبرن :n26:

چهارمین عامل رو هم محدود میکنم به یه پسر ؛ در صورتی که یه شخص خاصی این رفتار رو مدام تکرار میکنه شک نکن دوستت داره و داره باچشاش باهات حرف میزنه :n17:

عواملی دیگه ای هم وجود داره که خارج از حوصله ی اینجاس:n02: تازه ؛ خانواده نشسته اینجا :n02:

Amir M.ohAma.D
13-12-2013, 15:11
دوستان با یه فردی با خصوصیات زیر چگونه رفتار کنم که ازم خوشش بیاد؟

پرحرفه و اصلا خجالتی نیست و دوست داره تحویلش بگیریو.....از جمعی که خشک باشه خوشش نمیاد خیلی ریزبینو نکته سنجه

طرف خواهر خانوممه که برای بار اول قرار باهم بریم بیرون
خانومم میگه حرفهاش روی مامان بابام تاثیر میذاره و باید یه کار کنی ازت خوشش بیاد تا از توطئه هاش در امان باشی

حالا من با همچین شخصیتی چه جوری برخورد کنم بهتره؟

Atghia
13-12-2013, 15:22

پرحرفه و اصلا خجالتی نیست و دوست داره تحویلش بگیریو.....از جمعی که خشک باشه خوشش نمیاد خیلی ریزبینو نکته سنجه

خانومم میگه حرفهاش روی مامان بابام تاثیر میذاره و باید یه کار کنی ازت خوشش بیاد تا از توطئه هاش در امان باشی

اگر اینجوری که وصف کردید باشه روی خصوصیت نکته سنجیش باید خیلی دقت کنید!

چون اگر بخواید جوری رفتار کنید که نیستید خیلی راحت میفهمه و این اصلا خوب نیست! بنظرم بهترین کار اینه خودتون باشید! اینجور ادمها از کسایی که اعتماد به نفس دارن خوششون میاد شک نکنید:n17:

ولی سعی کنید کم حرف نباشید کلا و در هرفرصتی که ایشون نظر یا صحبت خاصی داشتند استفاده کنید و مختصری نظر بدید
خودتون شروع کننده صحبتی نباشید!(چون مطمئن نمیتونید باشید ایشون با شما همنظر هستند یا خیر پس بهتره منتظر باشید ایشون اول صحبت کنن بعد پی اش رو بگیرید:n09:)

در وقت مقتضی مثلا چند دقیقه بعد از شروع دیدارتون بطور محسوسی ازش تعریف کنید با این عنوان که : شما واقعا همونجوری که ...(اسم خانومتون) میگفت خوش برخورد و خوبید :دی
یا بگید : بیشتر مطمئن شدم که منو و ...(اسم خانومتون) با هم تفاهم داریم چون واقعا بانظرش در مورد شما (خوبی هاشو بگید) موافقم:n18:

و در نهایت باز هم میگم :خودتون باشید!

آرزوی موفقیت برای شما:n16:

ملا نصرالدین
14-12-2013, 10:38
کاملا با اتقیا جان موافقم فقط من هم چند نکته رو اضافه کنم
کاش سنش رو هم میگفتید.ایشان نوجوان هستند؟

به هر حال سعی کنید مثل یک جنتل من رفتار کنید.نه اینکه طور دیگه ای باشید.منظورم این هست که کاملا اداب رو رعایت کنید
گل بگیرید
قبل از خانم ها کاری انجام ندهید-نشستن-برخاستن-خوردن-
قبل از صحبت در مورد حرفتون فکر کنید...ممکنه یک چیزی از قصد بگه که خانواده شون کاملا مخالف اون قضیه هستند.پس حواستون رو جمع کنید و به صحبت ها با دقت گوش کنید
اگر قرار هست چیزی سفارش بدهید نظر جمع رو جویا شوید
شوخی بکنید ولی حواستان باشد به کسی برنخورد

A.N.A.P
14-12-2013, 19:25

دوست عزيز يه نصيحت دوستانه و به شما و بقيه دوستام دارم : اينكه بخاطر ديگران رفتارتون رو تغيير ندين. يعني چيزي هستين بمونين.خودم تجربه كردم كه ميگم !
به نظر من آدم وقتي تو اين شرايط موفق ميشه كه خودش باشه.يعني به خاطر ديگران رفتارش دچار تغيير نشه.با اين كار خود به خود اعتماد به نفستون بالا ميره و باعث ميشه كه روي حرف و عمل شما حساب كنن.

sasansamiri
15-12-2013, 05:39

سلام
شما گفتید خانومتون بهتون توصیه کرده که با خواهر خانومتون رابطه خوبی داشته باشید تا از شر اون در امان باشید پس از خود خانومتان بپرسید که خلق و خوی خواهر خانومتان چطوریه و از چی متنفره و عاشق چیه واز تمامی این ها استفاده کنید تا اول رابطه تون سوتی ندید.....
و افرادی گفتند که خودتان باشید ولی من میگم که دروغ گو نباشید و اگر حافظه خوبی دارید از نظر من می توانید تظاهر هم بکنید و حافظه رو به کار ببندید تا سوتی ندید.......:n04::n04:

ساشاشذ22
16-12-2013, 15:56
سلام دوستان یه سوال؟
یه چهار پنج سالس هست که با یکی از دوستام برای یه چیز کوچیک قهر کردم.
به نظرتون چه جوری باهاش آشتی کنم؟ یعنی چه جوری سر صحبت را باهاش باز کنم؟

ملا نصرالدین
16-12-2013, 22:49
شما لطفا بیشتر توضیح بدید.چند سالتونه.دوستتون دختر هست یا پسر.و اینکه هر چند وقت یکبار میبینیدش؟

m-530
21-12-2013, 14:49
سلام

چند تا سوال . لطف کنید با شماره پاسخ بدین ممنون .:n12:

1- کسی میگه از دیدنتون خوشبختم باید چی بگیم ؟

2- ما در برخورد اول با همکارانی که تازه استخدام میشم در محل کار باید در برخورد اول چطوری رفتار کنیم که در دل همه جا باز کنیم ؟

3- وقتی میخوای دوستت رو به دوست قدیمیت معرفی کنی باید چی بگی ؟

4- وقتی کسی دوستشو به تو معرفی میکنی باید چی گفت ؟

مممممممممممممممممنون :n16:

ملا نصرالدین
21-12-2013, 15:19
1-همچنین
2 -باید اول کار خودتون رو خوب انجام بدید.دوم توی کارهای دیگران اگر دیدید میتونید بهشون کمک کنید.ولی جوری نشه که پر رو بشن.در ضمن باید خصوصیات اخلاقی هر کسی رو بشناسید.بعضی ها کلا دوست ندارند با کسی صمیمی بشن.در ضمن حد خودتون رو بدونید.با کسی خیلی صمیمی نشید.مسائل خانوادگی رو بین دوستان مطرح نکنید.پشت سر رئیس بدگویی نکنید.کلا قبل از اینکه به فکر صمیمی شدن و دوست شدن با افراد باشید باید مواظب باشید کسی زیراب شما را نزند.
3 -مثلا اسم دوست جدیدت مجید و اسم دوست قبلیت رضا هست.به مجید میگید مجید جان ایشان اقا رضا هستند متخصص کامپیوتر به رضا میگید رضا جان ایشان اقا مجید هستند از پسرهای گل روزگار
به جای تخصص هم میتوانید از کلماتی مثل با معرفت.دوست قدیمی.رفیق گرما و گلستان و... استفاده کنید

4-از اشنایی با شما خوشحالم...
خوشبختم

m-530
23-12-2013, 10:33
با سلام

لطفا اداب ورود به یک مکان مثلا

اگه وارد جایی بشیم .

اگر در اتاق بسته هست . بعد از در زدن باید منتظر شنیدن بفرمایید تو باشیم . اگر زدیم و کسی نگفت باید وارد شیم همین جوری ؟

اگر در باز بود و طرف حواسش نبود باز هم باید در بزنیم ؟

------

همین مورد را در مواردی که وارد کلاس در دانشگاه میشویم .

1- در اتاق باز است و استاد مشغول تدریس است .

2- در اتاق بسته است و استاد مشغول تدریس است ؟

Atghia
23-12-2013, 12:24
با سلام

لطفا اداب ورود به یک مکان مثلا

اگه وارد جایی بشیم .

اگر در اتاق بسته هست . بعد از در زدن باید منتظر شنیدن بفرمایید تو باشیم . اگر زدیم و کسی نگفت باید وارد شیم همین جوری ؟

بعد از دو بار در زدن چناچه جوابی نشنیدید میتونید در رو باز کنید و با احتیاط وارد بشید و بگید اجازه هست؟

اگر در باز بود و طرف حواسش نبود باز هم باید در بزنیم ؟

بله باید در رو بزنید تا متوجه شما بشه و وقتی نگاتون کرد بگید اجازه هست؟

------

همین مورد را در مواردی که وارد کلاس در دانشگاه میشویم .

1- در اتاق باز است و استاد مشغول تدریس است .

2- در اتاق بسته است و استاد مشغول تدریس است ؟

در هر دومورد بنظرم رفتار مثل مواردی که بالا گفتم باید باشه با این تفاوت که در کلاس رو که زدید منتظر بفرما گفتن استاد نباید باشید(اکثر موارد چیزی نمیگن :دی )

:n06:

hosseinf722
23-12-2013, 18:51
سلام
چجوری میتونم به خانوادم بگم زن میخوام؟
موردش پیدا شده
هر دو طرف راضییم
مادر عروس خانومم راضیه
ولی من هنوز به خانواده خودم نگفتم

m-530
23-12-2013, 19:42
سلام
موردش پیدا شده
هر دو طرف راضییم
مادر عروس خانومم راضیه

معلومه که روتون نمیشه خودتون بگید :n06:.

البته توجه کنید که مهمترین چیز شرایط و سن ازدواج و همچنین اصلی ترین مورد یعنی کار رو داشته باشید . در غیر این صورت به شدت پشیمان خواهید شد .

در این مود من باشم اول به خواهرم میگم . بعد میگم که اون از مادر شروع کنه و زمینه سازی کنه . و بعد مادر به پدر میگه .

اگه خواهر ندارید مستقیما به مادرتون بگین . بعد بزارین مادرتون به پدرتون بگه و رضایت بگیره .

شاد باشی دوست من :n16:

hosseinf722
23-12-2013, 20:10
واقعا واسم خیلی عجیبه
من تا حالا نه با کسی رودروایستی داشتم نه تا حالا از کسی خجالت کشیدم ولی نمیتونم خواستمو بگم به خونوادم
خیلی ممنون از راهنمایی ، خواهر گزینه ی خوبیه
حالا سوالی که پیش میاد چجوری به خواهرم بگم؟

hamid_diablo
23-12-2013, 20:13
به تظرم بهتره حسین جان اولش با شوخی شروع کنی..

مثلا بگی " ببین پسرای مردم همه زن گرفتن سروسامون گرفتن" بعدش بخنید و ببینی عکس العمل خانواده چیه...

آهنگهای عاشقانه گوش بده و خودتو به گوشه گیری بزن..کمتر حرف بزن..برو تو لاک خودت...میخوابی بالشت بغل کن :n02:

m-530
23-12-2013, 20:33
واقعا واسم خیلی عجیبه
من تا حالا نه با کسی رودروایستی داشتم نه تا حالا از کسی خجالت کشیدم ولی نمیتونم خواستمو بگم به خونوادم

:دی

ادم با خواهر که رودربایستی نداره .... بهش بگو که میخوای چیزی رو باهاش درمیون بزاری ...اما روت نمیشه ...بگو که کاری رو میخوای واست انجام بده که فقط از دست اون برمیاد .

بعدش اروم اروم بگو که اره مساله اینه ...

بعدش پیشنهاد میدم که اون روزی که خواهرتون میخواد سر صحبت با مادرتون درباره شما رو باز کنه .. پیشنهاد میدم اون روز خونه نباشه . برید بیرون و بعد از چند ساعت طولانی بیاید خونه . بعد خودتون رو به اون راه بزنید که نمیدونید چه اتفاقی افتاده . لبخند مادرتون رو دیدید بدونید که 90% کار انجام شده . و فقط میمونه 10 درصد کار که به عهده مادرتونه (همون اگاه سازی پدر ) . اتفاقا این خاطره خوبی هم واستون میشه و همیشه با یاداوری اون لبخند خواهید زد .

:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:

HOax
23-12-2013, 21:27
وقـتی مثلاً یه مشت آدم جمع میشن میخوان عکس یادگاری و این چیزا بگیرن با هم ،
بعـد من یه بهونه ای جور میکنم که تو عکس نباشم( کلاً علاقه ای به عکس گرفــتن ندارم، مشکل خودمه.)
بعـد وقتی گیر میدن امین بیا عکس بگـیر ، زود باش و اینا ... من میگـم دوس ندارم! میگـن بیا باو خودتو نگـیر انگار جنـیفر لوپزی !
دقیقاً باید چی بگم به نظرتون ؟

ملا نصرالدین
23-12-2013, 21:50
واقعا واسم خیلی عجیبه

ببینید فقط دقت کنید که خودتون مسئله رو چجوری به خواهرتون میگید
چون خیلی از خواهر ها روی برادرشون حساسند.یه جوری نگید که خواهرتون فکر کنه خانواده ی دختر شما رو گول زدن
در واقع قضیه رو خیلی احساسیش نکنید
از خوبی های دختر خانم مثل نجابت و حیا و... بگید و بگید که با توجه به شخصیت خانم فکر میکنم که با اصل و نسبه و خانواده ی خوبی هم داره
بعد در اخر اگر خواهرتون پرسید که نظر خانواده ی دختر چیه ...شما بگید که تا جایی که اطلاع دارم فکر میکنم که انها هم راضی باشند.به هر حال من هم خانواده ی خوبی دارم و موقعیتم هم بد نیست
گفتم بیشتر قضیه رو منطقی نشان بدهید تا احساسی

وقـتی مثلاً یه مشت 4پا جمع میشن میخوان عکس یادگاری و این چیزا بگیرن با هم ،
بعـد من یه بهونه ای جور میکنم که تو عکس نباشم( کلاً علاقه ای به عکس گرفــتن ندارم، مشکل خودمه.)
بعـد وقتی گیر میدن امین بیا عکس بگـیر ، زود باش و اینا ... من میگـم دوس ندارم! میگـن بیا باو خودتو نگـیر انگار جنـیفر لوپزی !
دقیقاً باید چی بگم به نظرتون ؟

بگید من خوش عکس نیستم.از عکس گرفتن هم خوشم نمیاد....بی خودی اصرار نکنید که فایده ای نداره

Georges St-Pierre
24-12-2013, 21:03
دوستان چطور میشه به خودقبولی رسید ؟
یعنی خودت رو همینطوری که هستی بپذیری چه از نظر ظاهری چه اخلاقی ...
جدیدا خیلی درگیر این قضیه شدم , دوس دارم با اونچه که هستم کنار بیام و بپذیرم نقص و چیزهای منفی که در من وجود داره ...

A.N.A.P
24-12-2013, 23:31
سلام.در جواب خ.ف.ه شو چي بايد گفت ؟ يكي بم گفت همين جوري ساكت موندم !

Kurosh
24-12-2013, 23:40
کاملاً به طرف مقابلتون بستگی داره
میزان صمیمیت، کاری که کردید و باعث شده این حرف رو بزنه و ...

در حالت کلی می تونید بگید «حرف دهنت رو بفهم»

ولی خب جواب های بدتری هم میشه داد !

که در این مقال نمی گنجه : دی

banii
24-12-2013, 23:43

فوش خوار مادر:n13:؟

mohsen_gh1991
24-12-2013, 23:53
نه دیگه اونطوری مطمئنا دعوا میشه و کلا دور از شخصیت و انسانیته :دی

ولی خب به قول کورش بستگی داره کی بهت بگه این حرفو . اگه دوستته و محض شوخی گفته میتونی بگی چشم ببخشید :دی
در غیر این صورت میتونی بگی جوابتو نمیدم چون داری قد شعورت حرف میزنی! البته اینو باید یه جوری جدی و خشن بگی که طرف کرک و پرش فر بخوره، و از همین دست جواب ها
ولی بازم تاکید میکنم از فحش دادن و بد و بیراه گفتن جدا خودداری کنین عامل اصلی اکثریت قریب به یقین دعوا ها و درگیری ها همینه

hosseinf722
25-12-2013, 08:01
سلام
موردش پیدا شده
هر دو طرف راضییم
مادر عروس خانومم راضیه

دوستان خیلی ممنون از جواباتون
من میخوام هرچی زودتر بگم به خانواده ولی هی میگم ولش کن ، میگم حالا و...
اصن میخوام بذارم بعد از امتحانا بگم
بهتر نیست اینجوری؟

A.N.A.P
25-12-2013, 11:10
کاملاً به طرف مقابلتون بستگی داره
میزان صمیمیت، کاری که کردید و باعث شده این حرف رو بزنه و ...

در حالت کلی می تونید بگید «حرف دهنت رو بفهم»

نه دیگه اونطوری مطمئنا دعوا میشه و کلا دور از شخصیت و انسانیته :دی

ولی خب به قول کورش بستگی داره کی بهت بگه این حرفو . اگه دوستته و محض شوخی گفته میتونی بگی چشم ببخشید :دی
در غیر این صورت میتونی بگی جوابتو نمیدم چون داری قد شعورت حرف میزنی! البته اینو باید یه جوری جدی و خشن بگی که طرف کرک و پرش فر بخوره، و از همین دست جواب ها
ولی بازم تاکید میکنم از فحش دادن و بد و بیراه گفتن جدا خودداری کنین عامل اصلی اکثریت قریب به یقین دعوا ها و درگیری ها همینه

مرسی.دعوای لفظی واقعی بود.یه چیزی میخواستم که دهنش بسته بشه.یعنی جوابشو داده باشم.حالا الان که گذشت واسه بعدا دوباره یکی بم گفت قفل نکنم D:
اهل فحش ناموسی هم نیستم خوشبختانه.

ملا نصرالدین
25-12-2013, 12:59
دوستان چطور میشه به خودقبولی رسید ؟
یعنی خودت رو همینطوری که هستی بپذیری چه از نظر ظاهری چه اخلاقی ...
جدیدا خیلی درگیر این قضیه شدم , دوس دارم با اونچه که هستم کنار بیام و بپذیرم نقص و چیزهای منفی که در من وجود داره ...
این تاپیک در مورد اداب معاشرت هست
فقط در مورد سوال شما میتونم بگم که باید اعتماد به نفس خودتون رو زیاد کنید

دوستان خیلی ممنون از جواباتون
من میخوام هرچی زودتر بگم به خانواده ولی هی میگم ولش کن ، میگم حالا و...
اصن میخوام بذارم بعد از امتحانا بگم
بهتر نیست اینجوری؟

به نظر من هم بعد از امتحان ها بهتره.هم صفر تمام شده و خانواده بهانه ی حالا ماه صفره بذار باشه بعدا رو ندارند.هم خیال خودتون از بابت امتحان و استرس راحت میشه

A.N.A.P
26-12-2013, 01:28
این تاپیک در مورد اداب معاشرت هست

اگه يه تاپيك ايجاد بشه براي چنين مشكلاتي.مثلا با عنوان "مشكلات روزمره" كه دوستان واسه مشكلاتي اين چنين بوجود مياد رو اونجا مطرح كنن ، خيلي خوب ميشه!

hosseinf722
26-12-2013, 12:23
به نظر من هم بعد از امتحان ها بهتره.هم صفر تمام شده و خانواده بهانه ی حالا ماه صفره بذار باشه بعدا رو ندارند.هم خیال خودتون از بابت امتحان و استرس راحت میشه

ببخشید سوال میکنم چون تجربه نداشتم
الان مگه چیکار میخوان بکنن که باید بعد از صفر باشه؟

alanwake9
29-12-2013, 11:54
سلام
دوستان من در مورد زیر راهنمایی بفرمایید:
من با یه دختری میخوام صحبت کنم ولی نمیدونم چطور باید سر صحبت را باز کنم
تجربیاتی که در این مورد داشتین رو هم بگین
با تشکر فراوان

hosseinf722
30-12-2013, 07:53
سلام
دوستان من در مورد زیر راهنمایی بفرمایید:
من با یه دختری میخوام صحبت کنم ولی نمیدونم چطور باید سر صحبت را باز کنم
تجربیاتی که در این مورد داشتین رو هم بگین
با تشکر فراوان

سلام
خب یه خورده بیشتر توضیح بدین
ایشون همکارتونن ، همکلاسی تونن ، همسایه تونن؟ ....
کجا میبینی ایشونو که میخوای حرف بزنی باهاشون؟
شما چن سالته؟ ایوشن چن سالشونه
یه خورده توضیح بدین که بشه راهنمایی کرد

ملا نصرالدین
30-12-2013, 08:58

خواستگاری دیگه
بعضی از مادر پدر ها هستند کلا این جور کارهای خواستگاری و عقد و حتی خرید رو توی ماه محرم و صفر انجام نمیدن
تا اخر صفر هم که چیزی نمونده
یه چند روزی صبر کنید

alanwake9
30-12-2013, 10:01
سلام
خب یه خورده بیشتر توضیح بدین
ایشون همکارتونن ، همکلاسی تونن ، همسایه تونن؟ ....
کجا میبینی ایشونو که میخوای حرف بزنی باهاشون؟
شما چن سالته؟ ایوشن چن سالشونه
یه خورده توضیح بدین که بشه راهنمایی کرد

ما همکلاسی بودیم و هردو 20 سالمونه
و فقط تونستم میلش بگیرم
ممنون

Aristar
30-12-2013, 17:25
ما همکلاسی بودیم و هردو 20 سالمونه
و فقط تونستم میلش بگیرم
ممنون

خب قصدتون دقیقا چیه؟دوستی؟ازدواج؟
اینا هر کدوم با هم فرق داره و یک چیز جدا از هم هستن تقریبا (البته با توجه به فرهنگ جامعه ما)

Aristar
30-12-2013, 17:39

خب من دقیق متوجه نشدم شما گزینه ای رو برای ازدواج مد نظر دارین؟که فکر کنم داشته باشین!چون من خودم دقیقا یادمه اولین بار که این حرفو زدم خانواده دقیقا همین رو گفتن که کسی رو مد نظر داری؟

بعدش شما شرایط اولیه رو برای ازدواج دارین؟از لحاظ مادی!روحی!و ....؟؟
این حرفا که میخام بگم احتمال زیاد خانواده بهت میگن!که تو کار نداری میخای از کجا پول بیاری؟یا مثلا با این کاری که تو داری چجوری میخای زندگی بچرخونی؟
یا یک سوالای این چنینی!
برای همین باید از قبل آمادگی داشته باشی که بقول معروف زود کیش و مات نشی!چون اگر خانواده تا به امروز پا پیش نذاشتن یعنی چندان میلی به این امر ندارن و مشخصا اگر شما هم بگی مخصوصا از جانب پدرتون مخالفت میشه!

پیشنهاد اینکه به خواهرتون بگین کار کاملا اشتباهیه!چون شما اولا جرات و جربزه خودتون رو نشون بدین!و خودتون حتما باید بگین!

Thor God
30-12-2013, 18:39
اگر شرايط فرآهم باشه و شخص كار و پول داشته باشه، خانواده خودش پيشنهاد ازدواج و مستقل شدن رو ميده :n06:

حمید031090
31-12-2013, 18:21
دوستان و اساتید محترم سلام
دستم به دامنتون (!) لطفا کمکم کنید
تو یه شرکتی به صورت پاره وقت کار می کنم که...
که همکارانم در شرکت همیشه به تیپ و لباس و لوازمم به اصطلاح گیر می دهند و با گفتن جملات ""عجب مایه دار هستی"" ""خوش به حالت چه کت و چه لباس و چه فلش(!) و چه عینک قشنگی!!"" یا با گفتن جمله ی بسیار زجر اور""تو که بابات رئیسه معلومه که باید این طور لباس بپوشی..."""در حالی که مدل لباس هایم کاملا عادی هست
زمانی که همکارمون ماشین خرید من با کلمات مودبانه ای که از این تاپیک توسط شما اساتید یاد گرفتم به ایشان تبریک گفتم........اما وای اون روزی رو که من یه چیزی حتی کم ارزش مثلا یه خودکار(!) خریده باشم اونقدر با زخم زبونشان نیش می زنند تا کفرم در بیاد

خواهشا در این مواقع که همکارانم شروع به گفتن جملات کنایه ای ذکر شده در بالا می کنند چی کار باید بکنم؟؟؟چه چیزی بگویم که هم مودبانه و هم کوبنده باشه
به خاطر متن طولانی عذر خواهی می کنم
و ممنونم از حسن توجه شما

farzad02
31-12-2013, 23:17
که همکارانم در شرکت همیشه به تیپ و لباس و لوازمم به اصطلاح گیر می دهند و با گفتن جملات ""عجب مایه دار هستی"" ""خوش به حالت چه کت و چه لباس و چه فلش(!) و چه عینک قشنگی!!"" یا با گفتن جمله ی بسیار زجر اور""تو که بابات رئیسه معلومه که باید این طور لباس بپوشی..."""در حالی که مدل لباس هایم کاملا عادی هست
زمانی که همکارمون ماشین خرید من با کلمات مودبانه ای که از این تاپیک توسط شما اساتید یاد گرفتم به ایشان تبریک گفتم........اما وای اون روزی رو که من یه چیزی حتی کم ارزش مثلا یه خودکار(!) خریده باشم اونقدر با زخم زبونشان نیش می زنند تا کفرم در بیاد

خواهشا در این مواقع که همکارانم شروع به گفتن جملات کنایه ای ذکر شده در بالا می کنند چی کار باید بکنم؟؟؟چه چیزی بگویم که هم مودبانه و هم کوبنده باشه
و ممنونم از حسن توجه شما
سلام
البته نمیگم این جملات خوب هستن، ولی مطمئنی شوخی نیست؟!
بالاخره اینم یه نوع روش ارتباط برقرار کردنه دیگه :n02:

شما هم خیلی حساسیت نشون بدی، اونا دست میگیرن.... بگو قابل شما رو نداره... به پای کت شما نمیرسه البته :n09:

hosseinf722
01-01-2014, 00:39
خب من دقیق متوجه نشدم شما گزینه ای رو برای ازدواج مد نظر دارین؟که فکر کنم داشته باشین!چون من خودم دقیقا یادمه اولین بار که این حرفو زدم خانواده دقیقا همین رو گفتن که کسی رو مد نظر داری؟

بعدش شما شرایط اولیه رو برای ازدواج دارین؟از لحاظ مادی!روحی!و ....؟؟
این حرفا که میخام بگم احتمال زیاد خانواده بهت میگن!که تو کار نداری میخای از کجا پول بیاری؟یا مثلا با این کاری که تو داری چجوری میخای زندگی بچرخونی؟
یا یک سوالای این چنینی!
برای همین باید از قبل آمادگی داشته باشی که بقول معروف زود کیش و مات نشی!چون اگر خانواده تا به امروز پا پیش نذاشتن یعنی چندان میلی به این امر ندارن و مشخصا اگر شما هم بگی مخصوصا از جانب پدرتون مخالفت میشه!

پیشنهاد اینکه به خواهرتون بگین کار کاملا اشتباهیه!چون شما اولا جرات و جربزه خودتون رو نشون بدین!و خودتون حتما باید بگین!

خواستگاری دیگه
بعضی از مادر پدر ها هستند کلا این جور کارهای خواستگاری و عقد و حتی خرید رو توی ماه محرم و صفر انجام نمیدن
تا اخر صفر هم که چیزی نمونده
یه چند روزی صبر کنید

اگر شرايط فرآهم باشه و شخص كار و پول داشته باشه، خانواده خودش پيشنهاد ازدواج و مستقل شدن رو ميده :n06:

گزینه رو دارم برای ازدواج ، که به غیر از خودم و عروس خانوم! مادر ایشون هم راضین به وصلت ما ، البته با کلی شرط که منم قبولشون کردم
بعد یه نکته ای که هست من همین الان که نمی خوام برم عروسی کنم ، فقط به خانواده می خوام بگم همچین فردی هست که میخوام در یکی دو سال آینده باهاش ازدواج کنم
آمادگی روحی دارم ، ولی مادی نه هنوز:n15:

حالا واسه خواستگاری که خیلی زوده

خب همینجوری نمیشه نشست تا یه روز که خانواده بگن بیا بریم برات زن بگیریم ، آدم خودشم باید یه فعالیتی بکنه

sasansamiri
01-01-2014, 07:06

و ممنونم از حسن توجه شما

ناراحت نشید ولی به قول خودمون سوسول هستید. این واژه رو من هم به چند تن از دوستان خر خون میگم ولی با لحنی دیگر و مضمونی مثل این.
من به شما توصیه می کنم که هم رنگ با اونا باشید و یه کم خاکی باشید که اونا شما رو مقابلشون نبینند بلکه در کنار شما باشند.

A.N.A.P
01-01-2014, 11:14
ناراحت نشید ولی به قول خودمون سوسول هستید. این واژه رو من هم به چند تن از دوستان خر خون میگم ولی با لحنی دیگر و مضمونی مثل این.
من به شما توصیه می کنم که هم رنگ با اونا باشید و یه کم خاکی باشید که اونا شما رو مقابلشون نبینند بلکه در کنار شما باشند.

اتفاقا اگه هم رنگ اونا بشن و خاكي بشن ، شوخي ها و تيكه هاي بيشتري پيامدش هست ! اين يعني تاييد كار هاي اونا !

خب اگه از اين كار بدتون مياد ،‌ بهترين كار محل نگذاشتنه ! يعني وقتي كه چنين شوخي هايي با شما كردن هيچ گونه عكس و العملي نشون ندين !

حمید031090
01-01-2014, 13:32
اتفاقا اگه هم رنگ اونا بشن و خاكي بشن ، شوخي ها و تيكه هاي بيشتري پيامدش هست ! اين يعني تاييد كار هاي اونا !

خب اگه از اين كار بدتون مياد ،‌ بهترين كار محل نگذاشتنه ! يعني وقتي كه چنين شوخي هايي با شما كردن هيچ گونه عكس و العملي نشون ندين !

سلام .البته از این به بعد همین کار امر رو رویه ی کارم قرار می دم ...
راستی حتی یه بار برگشتم بهشون گفتم که از این حرف هاتون خوشم نمیاد...اما انگار نه انگار
این حرف هایی هست که به خودم می زنند ...بماند حرف هایی که پشت سر و در نبودم می زنند...!
حتی می خواستم محل کارمو عوض کنم که یه بنده خدایی بهم گفت""عوض کردن محل کار یعنی عدم تواناییت در حل مشکل و فرار از اون مشکل و مساله ی موجود.""
در تکمیل عرایضم ...این قضیه حدود 2 سال هست که شروع شده!!!
و و و و من از همکارانم 7 8 سال کوچک تر هستم که همین قضیه دستشون رو برای گفتن هر کلمه و جمله ی ناشایسته ای باز می کنه !!

سلام
تعریف از خود نباشه !!!...اما اصلا مغرور و یا شبیه کسانی نیستم که به اصلاح "خودشون رو میگیرن""سوسول دیگه چیه؟؟!!نه بابا نیستم
وای به اون روزی که بخوام مغرور بازی (!)هم در بیارم .
که شروع کننده قصه جدیدی هست!!

Thor God
01-01-2014, 17:16
گزینه رو دارم برای ازدواج ، که به غیر از خودم و عروس خانوم! مادر ایشون هم راضین به وصلت ما ، البته با کلی شرط که منم قبولشون کردم
بعد یه نکته ای که هست من همین الان که نمی خوام برم عروسی کنم ، فقط به خانواده می خوام بگم همچین فردی هست که میخوام در یکی دو سال آینده باهاش ازدواج کنم

خب همینجوری نمیشه نشست تا یه روز که خانواده بگن بیا بریم برات زن بگیریم ، آدم خودشم باید یه فعالیتی بکنه

با عرض پوزش شما بالای 22 هستید یا زیر 22 ؟

hosseinf722
01-01-2014, 17:40
با عرض پوزش شما بالای 22 هستید یا زیر 22 ؟

پوزش چرا دوست عزیز؟؟؟
من 21 سالمه

Nocturne
02-01-2014, 00:44
سلام. درباره دست دادن با دخترها میخواستم بپرسم که پسر اول باید دست بده یا دختر؟

SNOW PATROL
02-01-2014, 00:52
سلام. درباره دست دادن با دخترها میخواستم بپرسم که پسر اول باید دست بده یا دختر؟

سلام اول شما سلام میکنید
اما اون خانم باید اول دست بده حتی اگه از اقوام باشه ...

tapatalk

Nocturne
02-01-2014, 01:08
سلام اول شما سلام میکنید
اما اون خانم باید اول دست بده حتی اگه از اقوام باشه ...

tapatalk

مطمئنید؟ توی دوست و هم کلاسی هم همینطوریه؟

SNOW PATROL
02-01-2014, 01:16
مطمئنید؟ توی دوست و هم کلاسی هم همینطوریه؟

ببینید دوست من این چیزی که بهتون گفتم عرف جامعه هست
هم در مورد خانم ها . هم در مورد اشخاص مسن و بزرگ تر از خودتون و حتی در ارتش هم اول شما سلام میکنیدو پس از شنیدن پاسخ منتظر میمونید شخص مورد نظر دستش رو دراز میکنه و شما بهشون دست میدید . حالا اینجا یک مورد هست متاسفانه در جامعه ما که عاملش هم صد در صد ما اقایون هستیم
اونم اینه که بهتر به خانمی که چندان رابطه ای ندارید سلام نکنید
چون ممکنه با عدم پاسخ رو به رو بشید ...
اما اگر دوست هستید که تفاوتی نداره کی اول دست بده ... همکلاسی هم بستگی به درجه صمیمیت تون داره اما احنیاط شرط عقله : دی

قبلا در این مورد کاملا صحبت شده

tapatalk

supermax15
02-01-2014, 10:40
اگه بخوایم با دختر غریبه دوست شیم بهترخ خودم برم شماره بدم یا شماره اونو گیر بیارم زنگ بزم ؟

ملا نصرالدین
02-01-2014, 14:07

و ممنونم از حسن توجه شما

به نظر من بهتره بیشتر باهاشون صمیمی بشید
شما هرچه ازشون دوری کنید این صحبت ها بیشتر میشه و کم کم میشه کدورت و کینه
اگر از این جرف ها زدن همون قابل نداره و یا کت شما قشنگ تره که دوستمون گفتند خیلی عالیه
ولی سعی کنید اگر به کمکی نیاز دارند شما کمکشون کنید.از انها جلوی کسی بدگویی نکنید.کم کم باورشون میشه که شما از این ادم هایی که خودشون رو میگیرند نیستید.الان متاسفانه زود در مورد شما قضاوت میکنند....ولی بعد از یه مدت باورشون میشه که قضاوتشون اشتباه بوده

من فکر میکردم برای خاستگاری میخواهید به خانواده تون بگید...
راستش با این شرایطی که شما گفتید اگر من جای شما بودم هیچی به خانواده نمیگفتم.
ولی حالا که اصرار دارید حرف این که دیگه نوبت ازدواج من هم رسیده و یا دیگه ما هم باید بریم قاطی مرغ ها و... رو پیش بکشید...(البته با هماهنگی با خواهرتون)
بعد هم خواهرتون پشت شما در بیان و بگن مثلا اره دیگه ما هم چند وقتیه یه عروسی نرفتیم و ... رو بگویند
که خانواده امادگی پیدا کنند و احتمالا از شما میپرسند مگر کسی رو در نظر دارید و بقیه داستان...

اگه بخوایم با دختر غریبه دوست شیم بهترخ خودم برم شماره بدم یا شماره اونو گیر بیارم زنگ بزم ؟

این که شماره کسی روبی اجازه ی طرف خودتون پیدا کنید خیلی بد و زشته
بهتره یا خودتون شماره بهش بدید
یا شماره اش رو از خودش درخواست کنید

aseman*
02-01-2014, 15:50
سلام .دوستان باهمکلاسیهای آقاتون چطوری رفتار میکنین راجب سلام وعلیک واین چیزا

sasansamiri
02-01-2014, 17:27
سلام .دوستان باهمکلاسیهای آقاتون چطوری رفتار میکنین راجب سلام وعلیک واین چیزا

سلام شاید من و شما با هم دوست نباشیم ولی من به شما می گم :
به هر کسی بسته به ظرفیتش رو بدهید.و در خور عقلش با اون رفتار کنید.
اگر هم کسی رو نمی شناسید خودتون رو دست بالا بگیرید و به خلق الله رو ندهید.
و اگر می فرمودید که تو چه کلاسی هستید دقیق تر می شد راهنمایی تون کرد.:n26:

sasansamiri
02-01-2014, 17:32

بستگی داره که ایشون چقدر حرفه ای خودشون رو به دوستان شان شبیه کنند.
که این امر در طول زمان امکان پذیر است.نه یه شبه.:n09:

hosseinf722
03-01-2014, 02:09
من فکر میکردم برای خاستگاری میخواهید به خانواده تون بگید...
راستش با این شرایطی که شما گفتید اگر من جای شما بودم هیچی به خانواده نمیگفتم.
ولی حالا که اصرار دارید حرف این که دیگه نوبت ازدواج من هم رسیده و یا دیگه ما هم باید بریم قاطی مرغ ها و... رو پیش بکشید...(البته با هماهنگی با خواهرتون)
بعد هم خواهرتون پشت شما در بیان و بگن مثلا اره دیگه ما هم چند وقتیه یه عروسی نرفتیم و ... رو بگویند
که خانواده امادگی پیدا کنند و احتمالا از شما میپرسند مگر کسی رو در نظر دارید و بقیه داستان...

خیلی ممنون از جوابتون
چرا اگه جای من بودید نمی گفتید؟
من اصرارم برای اینکه که دوس ندارم چیزی رو پنهون کنم از خونواده ، همین
این بقیه داستانو میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون

ملا نصرالدین
03-01-2014, 12:29
خیلی ممنون از جوابتون
چرا اگه جای من بودید نمی گفتید؟
من اصرارم برای اینکه که دوس ندارم چیزی رو پنهون کنم از خونواده ، همین
این بقیه داستانو میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون

من جواب رو توی پیغام خصوصی بهتون میگم

gelayor14
04-01-2014, 20:00
سلام
این مشکلی که میگم رو قبلا باهاش درگیر بودم و خاطره بدی تو ذهنم گذاشت ...الان که بحثش بود می خوام بپرسم از شما بهترین عکس العمل تو این موقعیت بنظرتون چیه

گاهی اوقات موقعیت هایی پیش میاد حالا تو دانشگاه ..سرکار و... مخصوصا سرکار ..فرض یه آقایی غیر مستقیم اظهار علاقه ، توجه و نمی دونم مثلا کاری که بر عهده منه انجام میده
دفاع می کنه ..پشت آدم درمیاد...خیلی مشخص .....بدون اینکه من نوعی ازش همچین چیزی رو خواسته باشم حتی غیر مستقیم
اما در نهایت چیزی نمیگه
که بشه یه فردی در جوابش مثلا بگه نه یا آره یا هرچی..!
در نظر من اون فرد خیلی محترم ولی صرفا یه همکاره نه بیشتر...چه بسا اصن دو طرف تو سطح هم نیستن
بعد مشکل اصلی زمانی پیش میاد که به طرف می فهمونم نظرم منفیه و واقعا به نظر خودم خیلی محترمانه اینکار رو کردم ولی فرداش طرف با من دشمن شد..و هزار و یه رقم مشکل که خوب در نهایت من از کارم بیرون اومدم چون واقعا تحمل نداشتم

به طرف نگی به کاراش ادامه میده ....بفهمونی بهش رفتاراش 180 درجه ضد آدم میشه........حرفی هم نمی زنه رک که صریح جواب بدم.......واقعا بهترین عکس العمل چیه؟؟به نظر شما؟
ممنون میشم آقایون هم جواب بدن
سپاسگذارم

ملا نصرالدین
06-01-2014, 10:49
سلام
این مشکلی که میگم رو قبلا باهاش درگیر بودم و خاطره بدی تو ذهنم گذاشت ...الان که بحثش بود می خوام بپرسم از شما بهترین عکس العمل تو این موقعیت بنظرتون چیه

گاهی اوقات موقعیت هایی پیش میاد حالا تو دانشگاه ..سرکار و... مخصوصا سرکار ..فرض یه آقایی غیر مستقیم اظهار علاقه ، توجه و نمی دونم مثلا کاری که بر عهده منه انجام میده
دفاع می کنه ..پشت آدم درمیاد...خیلی مشخص .....بدون اینکه من نوعی ازش همچین چیزی رو خواسته باشم حتی غیر مستقیم
اما در نهایت چیزی نمیگه
در نظر من اون فرد خیلی محترم ولی صرفا یه همکاره نه بیشتر...چه بسا اصن دو طرف تو سطح هم نیستن
بعد مشکل اصلی زمانی پیش میاد که به طرف می فهمونم نظرم منفیه و واقعا به نظر خودم خیلی محترمانه اینکار رو کردم ولی فرداش طرف با من دشمن شد..و هزار و یه رقم مشکل که خوب در نهایت من از کارم بیرون اومدم چون واقعا تحمل نداشتم

به طرف نگی به کاراش ادامه میده ....بفهمونی بهش رفتاراش 180 درجه ضد آدم میشه........حرفی هم نمی زنه رک که صریح جواب بدم.......واقعا بهترین عکس العمل چیه؟؟به نظر شما؟
سپاسگذارم

من هم منتظرم دوستان جواب این دوستمون رو بدهند.
برای یکی از دوستان من هم این مشکل پیش امده ولی طرف توی یکی ازشهرستان ها یه پست سیاسی داره.

gelayor14
06-01-2014, 12:13
سلام

اما در نهایت چیزی نمیگه

سپاسگذارم
خوب من سوالم رو فکر می کنم بهتره این طور بپرسم

نظرتون راجع به یه فرد مثبته ، براش احترام قائلید، می تونید تعامل اجتماعی خوبی داشته باشید باهاش ، به عنوان یه همکار، یه فامیل ، یه هم کلاسی
اما راجع به ازدواج شما قضیه اینطور نیست، نه به خاطر اینکه طرف مشکل داره نه...
خب چجوری می شه این منطق رو به فرد تفهیم کرد؟ تا برداشت بد نکنه

من نمی دونم چرا یه عده اینطورین ! می خوان سری که واسه اونا نجوشه سر سگ توش بجوشه!؟ به این بعد کار ندارم ...
می خوام بدونم من نوعی چجور باید رفتار کنم این مواقع

یه راهی که من خودم بهش رسیدم اینه که از همون کوچکترین رفتار و توجه بیش از حد.... طرف سرجاش بشونم خیلی صریح
دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم بگید

Atghia
06-01-2014, 15:38
سلام

اما در نهایت چیزی نمیگه

سپاسگذارم

خوب من سوالم رو فکر می کنم بهتره این طور بپرسم

نظرتون راجع به یه فرد مثبته ، براش احترام قائلید، می تونید تعامل اجتماعی خوبی داشته باشید باهاش ، به عنوان یه همکار، یه فامیل ، یه هم کلاسی
اما راجع به ازدواج شما قضیه اینطور نیست، نه به خاطر اینکه طرف مشکل داره نه...
خب چجوری می شه این منطق رو به فرد تفهیم کرد؟ تا برداشت بد نکنه

من نمی دونم چرا یه عده اینطورین ! می خوان سری که واسه اونا نجوشه سر سگ توش بجوشه!؟ به این بعد کار ندارم ...
می خوام بدونم من نوعی چجور باید رفتار کنم این مواقع

یه راهی که من خودم بهش رسیدم اینه که از همون کوچکترین رفتار و توجه بیش از حد.... طرف سرجاش بشونم خیلی صریح
دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم بگید

سلام
دوست عزیز و گرامی از دیدگاه من (شخصا) کار درستی انجام دادید درسته عواقب خوبی براتون نداشت و مجبور به ترک کارتون شدید اما در اصل ایرادی به شما وارد نیست
اصولا خیلی ها این طرز فکر نادرست رو دارن که یا همه چیز و یا هیچ!
طرف نمیتونه باهات معمولی باشه یا باید کلا غریبه باشی براش یا باید تا حد نهایت از جون مایه بزاری! این طرز فکر بد متاسفانه خیلی جاها وجود داره که طرف دوست داره سطح روابطش دقیقا در حدی باشه که خودش میخواد و حقی برای طرف مقابل قائل نیست
نهایت خودخواهی فرد رو میرسونه این رفتار
و میشه گفت واقعا چاره ی خاصی براش وجود نداره!
شاید شاید نهایت کاری که بشه کرد این باشه که در همون اولین اشارات دید منفی خودتون رو برسونید که طرف حساب کار دستش بیاد و خیلی الکی رویاپردازی نکنه

ملا نصرالدین
06-01-2014, 18:37
خب اگر کسی نواتند محل کارش را ترک کند چه؟
برای یکی از دوستانم مشکلی در دانشگاه پیش امده
مسئول سایت از ایشان خیلی خوشش امده...جوری که برایش بپا گذاشته ...تا از کلاس بیرون می اید و یا تنها میشود سریع سر و کله ی این اقا پیدا میشود
سر امتحان ها به زور به ایشان تقلب میرساند
این خانم هم اصلا از این اقا خوشش نمی اید و با توجه به اینکه در یک وزارتخانه ی مهم کار میکند نمیتواند مستقیم به این اقا بگوید بابا من ازت خوشم نمیاد ولم کن دیگه
حالا این خانم چکار باید بکند؟

V E S T A
06-01-2014, 18:52
مسئول سایت از ایشان خیلی خوشش امده...جوری که برایش بپا گذاشته ...تا از کلاس بیرون می اید و یا تنها میشود سریع سر و کله ی این اقا پیدا میشود
این خانم هم اصلا از این اقا خوشش نمی اید و با توجه به اینکه در یک وزارتخانه ی مهم کار میکند نمیتواند مستقیم به این اقا بگوید بابا من ازت خوشم نمیاد ولم کن دیگه

به نظر من باید این شخص ناراحتیش رو از شرایطی که براش پیش اومده نشون بده چون واقعا بعضی چیزا آزار دهنداس و نمیشه به خاطر اینکه کسی خصومت پیدا نکنه آزار و ناراحتی رو تحمل کرد..

اگر نمیتونه محیط کارش رو ترک کنه و علاقه ای هم به این شخص نداره با بی تفاوتی در مقابل رفتار اون شخص نشون بده تمایلی به ادامه داشتن رفتار نداره . فرضا اگر به اجبار سعی داره لطف و محبتی رو نشون بده اگر بی تفاوتی و رفتار معمولی رو ببینه اون شخص متوجه میشه که باید حریم رو بیشتر نگه داره ..اگر بهش تقلب میروسونه یا رفتار غیر عادی دارن ایشون باید بی تفاوت به رفتار شون باشه و این بی تفاوتی رو نشون بدن.

masoudtr
06-01-2014, 18:56
خانم هاي فروم ميشه اين سوال من را جواب بديد
فرضا من با يك خانم اشنا شدم و چند بارم باهاش بيرون رفتم
اين درسته ميگن بعد اشنايي با خانم ها براي اينكه اونا خودشو بيان سمت شما.بايد ديگه نه زنگ زد و نه پيام داد و مثلا بيخيالي طي كرد.چون الان همه تماس ها از سمت من هست.البته ايشون جواب ميدن ولي مثلا اون اصلا زنگ نميزنه

M £ H D I
06-01-2014, 19:14
به نظر من باید این شخص ناراحتیش رو از شرایطی که براش پیش اومده نشون بده چون واقعا بعضی چیزا آزار دهنداس و نمیشه به خاطر اینکه کسی خصومت پیدا نکنه آزار و ناراحتی رو تحمل کرد..

اگر نمیتونه محیط کارش رو ترک کنه و علاقه ای هم به این شخص نداره با بی تفاوتی در مقابل رفتار اون شخص نشون بده تمایلی به ادامه داشتن رفتار نداره . فرضا اگر به اجبار سعی داره لطف و محبتی رو نشون بده اگر بی تفاوتی و رفتار معمولی رو ببینه اون شخص متوجه میشه که باید حریم رو بیشتر نگه داره ..اگر بهش تقلب میروسونه یا رفتار غیر عادی دارن ایشون باید بی تفاوت به رفتار شون باشه و این بی تفاوتی رو نشون بدن.

ابليس كي گذاشت كه ما بندگي كنيم
این ضرب المثل دقیقا مصداق همچین آدمهایی که خیلی پررو و مزاحم هستند
من مـعتقدم این مـدل آدمــا اینقدر پررو هستند که حتـی با بی تفاوتی هـم از رو نمیـرن و به کارشـون ادامه میــدن ...
به نظرم باید در مقابل اینجور آدما رک بود ... شاید بخاطر موقعیت شغلی و از دست دادنش ؛ از گفتن حرف رک ابا داشته باشه ولی بهترین راه رک بودن در مقابل این فرد.
به قول معروف این کار شبیه پیشانی پلنگ خاریدن میمونه و کار آسونی نیست .. ولی شدنیه.
وقتی در مقابل رفــتارهای این شـخص عکس العملــی نشون داده نشه ، این فــرد ترغیب میشه که به کارش ادامه بده به خــیال اینکه شما از رفــتارش خوش ت میاد.

بهترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که تو یه موقعیت حساس که این جناب داره خودشیرینی میکنه ، بزنه تو پرش و حسابی حالـشو بگیره .. ( تو موقعیتی که 4 نفر دیگه هم هستند )
این خودش نشون دهنده ی اینه که از رفتار و کاراش خـوشش نمیاد و ...

Atghia
06-01-2014, 19:27
خانم هاي فروم ميشه اين سوال من را جواب بديد
فرضا من با يك خانم اشنا شدم و چند بارم باهاش بيرون رفتم
اين درسته ميگن بعد اشنايي با خانم ها براي اينكه اونا خودشو بيان سمت شما.بايد ديگه نه زنگ زد و نه پيام داد و مثلا بيخيالي طي كرد.چون الان همه تماس ها از سمت من هست.البته ايشون جواب ميدن ولي مثلا اون اصلا زنگ نميزنه
نه دیگه با این شدت که شما میگی!
فکر کنم بهتر باشه تماسها و پیامهاتون رو برای جلب توجه خانوم محدودتر کنید! مطمئنا اینقدر حساس هستند که متوجه میشن بعد اگر خیلی عزیز باشید براش ازتون جویا میشن چی شده؟ و چرا و...؟ بعد میتونید کمی چاشنی احساسات + لوس بازی رو ضمیمه کنید تا ببینید چقدر براش بها دارید و متعاقبا در پی اون بازخورد مدنظرتون رو شاهد خواهید بود...:n06:(البته شخصیت همه ی دخترا مثل هم نیستا در مورد همه نمیشه یک پیش بینی داشت :دی)
ولی!
تغییر رفتار ناگهانی 180 درجه ای!(کلا پیام نزدن و کلا تماس نگرفتن) خیلی غیر طبیعی هست :n06:

در درجه اول تا میشه بنظرم بهتره که بی محلی کنه هرجا میره اگه اون شخص حضور داشت سریع محل رو ترک کنه اگه داره جایی صحبت میکنه تا این اقا اومد سریع خانوم جمع رو ترک کنه یجوری که پچ پچ بشه که فلانی از فلانی خوشش نمیاد! اون اقا هم بهرحال هزاری هم سریش بلاخره بهش برمیخوره!
در مرحله نهایی فرضا دیگه خیلی طرف گیر باشه باید یکبار(ضرب المثل مرگ یکبار شیون یکبار) رو پیاده کنه و حضورا و در جمع محترمانه بگه: اقای فلانی لطفا از لطف های بی دریغ و بی دلیلتون نسبت به من دست بردارید واقعا این وضعیت برای من خوشایند نیست((حالا این ادبیات محترمانش هست بسته به توانایی دوست شما میتونه کمی تا اندکی شدیدتر و بدتر بشه:دی))

farzad02
07-01-2014, 00:30
در مورد برخورد مستقیم و محکم به نظرم باید تحت شرایط خاصی انجام بشه. خیلی بد برخورد کردن، ممکنه بدون جواب نمونه
شاید نتیجه معکوس بده (اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی :n13: )

بحث بی تفاوتی هم باز باید دید شرایط چجوریه؟! یه طوری نباشه طرف فکر کنه این خانم داره ناز میکنه

تصمیم گیری در مورد روش برخورد به اخلاق و رفتار اون آقا برمیگرده
در کل به نظرم بهترین راه باز کردن راه تعامل و گفتگوست و به طور منطقی و به تدریج به دو طرف ثابت میشه که به درد هم نمیخورن؟!
معمولا مرد! اگر قدرت منطقش پایین باشه، غرورش بالاست :n02: برای این افراد هم بی تفاوتی و ندیدنشون خسته کننده میشه
اگر دیگه نه عقلی مونده بود نه غروری .... آخر همه اینها هم با حضور افراد موثر مثل مسئولین دانشگاه، از این آقا بخواد که بس کنه!

ملا نصرالدین
07-01-2014, 11:41
دوستان از راهنماییتون خیلی ممنون
ولی
این اقایی که میگم توی وزارت اطلاعات کار میکنه

بعد به این اقا که نمیشه توپید!مسئولین دانشگاه هم که هیچ!
کسی جرات نداره به این اقا حرف بزنه
تا الان هم این دوستمون بی محلی کرده....ولی اخه تا کی؟

M £ H D I
07-01-2014, 12:17
ولی

ببینید رکــــ بودن با بی ادب بودن خیلی فــرق میکـنه.
من تو صحبت هام گفتم که باید در مقابل چنین فردی رک بود
کلا معتقدم در مقابل هر فرد بـاید مثل خودش رفتار کــرد ، یعنی این شخص که اینقدر پررور تشریف
دارن باید طرف مــقابل هم در برابرش پررو رفتار کــنه ...
مـثلا ایشون تو وزارت اطلاعات کار کنن ، دلیل نمیشه که هر کاری بخوان انجام بدن و همه از ترس
از دســت دادن جایگاهشون ســکوت کنن و به خواسته هاشون تن بدن؛ دلیل میشه؟
جــسارتا باید بگم اشتباه دوستتون همین بی محلی و سکوت در مقابل رفتارش بود.
دُم اینجور افـــراد رو باید همون اول قیچــی کرد . در یه موقعیت خوب خیلی مـحترمانه اما رک حرفشو بزنه
و طوری نشون بده که طرف بفهمه که اصــلا از خودش و رفتاراش خوشـش نمیاد ...
هر چه این سکوت و کم محــلی ادامه پیدا کنه ، طرف بیشتر به کاراش ادامه میده ...

gelayor14
07-01-2014, 13:31
ولی

در تائید صحبت های دوستان منم یه چیزی رو بگم : اگه بی تفاوتی به معنی سکوت باشه یا ندیدن طرف ، این جواب نمیده
گشتیم نبود نگرد نیس
بعد این هم که رک بگن خوب یه راه حله ولی عواقب داره بنظرمن اگه واقعا هیچ راهی جواب نداد از این استفاده کنه!
اما بنظرمن تو این مرحله این حرفی دوستمون زدن

بهترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که تو یه موقعیت حساس که این جناب داره خودشیرینی میکنه ، بزنه تو پرش و حسابی حالـشو بگیره .. ( تو موقعیتی که 4 نفر دیگه هم هستند )
این خودش نشون دهنده ی اینه که از رفتار و کاراش خـوشش نمیاد و ...
واقعا راه حل خوبیه ..نقش دیگران خیلی می تونه تاثیر گذار باشه .افسوس من این به ذهنم نرسید اون موقع.....هم آدم حرف اش رو به طرف حالی می تونه بکنه هم نمی تونه علیه اش جبهه بگیره!
دو تا همکار پیدا کنین غیر مستقیم اون جایی که طرف هست بحث شما رو پیش بکشن !
و اون چیزی که باید حالیش بشه ..اساسی متوجه بشه..

بنظرمن احتمال موفقیت این روش بالاس -ریسک اش هم کمتره
آخرش اینه که میگن نامزد داره والسلام

softday
07-01-2014, 17:16
دوستان من هر موقع یه اتفاقی برام بیوفته مثلا پارسال زدم دسته یه پسره جر خورد مدیر مدرسه اومد گفت توضیح بده من در حین اینکه توضیح میدادم زبونم بند میومد و اشکم میومد . واقعا بده خیلی ازیت میشم .یا اینکه دارم بحث میکنم بحثه جدی اشکم میاد موقع حرف زدن یا اینکه با یکی دعوا کردم هر موقع از جلو مغازش رد میشم میترسم پاهام میلرزه و این حرفا . من چیکار باید بکنم واقعا ؟ یه راهنمایی دوستان :n06:

majid322
07-01-2014, 17:28
خیلی وقتا اتفاق میفته سوار ماشین کسی میشیم ولی اون شخص مسافر کش نیست و کرایه نمیگیره..وقتی کرایه رو میدی بهش میگه باشه....در جواب من هیچ چیز به ذهنم نمیرسه بگم :دی

فقط تشکر میکنم و پیاده میشم :دی خودم فکر میکنم اینجوری یکم زشته یعنی نیازه من یکم اصرار کنم به دادن کرایه...تو اینجور مواقع چی باید گفت ؟؟

Atghia
07-01-2014, 17:36
خیلی وقتا اتفاق میفته سوار ماشین کسی میشیم ولی اون شخص مسافر کش نیست و کرایه نمیگیره..وقتی کرایه رو میدی بهش میگه باشه....در جواب من هیچ چیز به ذهنم نمیرسه بگم :دی

فقط تشکر میکنم و پیاده میشم :دی خودم فکر میکنم اینجوری یکم زشته یعنی نیازه من یکم اصرار کنم به دادن کرایه...تو اینجور مواقع چی باید گفت ؟؟

: آقا دستتون درد نکنه خیلی لطف کردید
این برای اقایون
بنظرم خانمها همون بگن ممنون کافیه
اصرار زیادی هم اصلا خوب نیست چون به طرف برمیخوره!

A.N.A.P
08-01-2014, 02:19
سلام.چندتا اصطلاح ميخوام براي وقتي كه يك دوست صميمي رو بعد از چند مدت ميبينم. مثل پارسال دوست امسال آشنا - يا توي آسمونا دنبالت ميگشتيم رو زمين پيدات كرديم.

softday
09-01-2014, 13:54
دوستان من هر موقع یه اتفاقی برام بیوفته مثلا پارسال زدم دسته یه پسره جر خورد مدیر مدرسه اومد گفت توضیح بده من در حین اینکه توضیح میدادم زبونم بند میومد و اشکم میومد . واقعا بده خیلی ازیت میشم .یا اینکه دارم بحث میکنم بحثه جدی اشکم میاد موقع حرف زدن یا اینکه با یکی دعوا کردم هر موقع از جلو مغازش رد میشم میترسم پاهام میلرزه و این حرفا . من چیکار باید بکنم واقعا ؟ :n06: یه راهنمایی دوستان

Atghia
09-01-2014, 14:17
یه راهنمایی دوستان

سلام دوست خوبم
راستش مسئله ای که مطرح کردید در حدی نیست که با دوتا جمله و توصیه دوستان قابل حل و رفع باشه !
اینطور بنظرم میرسه که بهتره شما به یک مشاور و روانشناس مراجعه کنید و از اونها کمک بگیرید چون احساس میکنم نیاز به یکسری از رفتار درمانی ها وجود داشته باشه

موفق باشید:n16:

Shadow-Man
09-01-2014, 20:24
دوستان من هر موقع یه اتفاقی برام بیوفته مثلا پارسال زدم دسته یه پسره جر خورد مدیر مدرسه اومد گفت توضیح بده من در حین اینکه توضیح میدادم زبونم بند میومد و اشکم میومد . واقعا بده خیلی ازیت میشم .یا اینکه دارم بحث میکنم بحثه جدی اشکم میاد موقع حرف زدن یا اینکه با یکی دعوا کردم هر موقع از جلو مغازش رد میشم میترسم پاهام میلرزه و این حرفا . من چیکار باید بکنم واقعا ؟ یه راهنمایی دوستان :n06:

جسارتا شما چند سالتونه؟

softday
10-01-2014, 07:19
جسارتا شما چند سالتونه؟

من 19 سالمه :n01:

softday
10-01-2014, 07:22
سلام دوست خوبم
راستش مسئله ای که مطرح کردید در حدی نیست که با دوتا جمله و توصیه دوستان قابل حل و رفع باشه !
اینطور بنظرم میرسه که بهتره شما به یک مشاور و روانشناس مراجعه کنید و از اونها کمک بگیرید چون احساس میکنم نیاز به یکسری از رفتار درمانی ها وجود داشته باشه

من خودم هم به همبن فکر بودم که برم پیشه مشاور . مرسی ممنون :n16:

rz21
10-01-2014, 17:23
با همکلاسی دختر توی دانشگاه چه طور باید رفتار کرد؟؟من باهاشون سلام زیاد نمیکنم :دی رفتن پشت سرم گفتن فلانی اصلا تو فکر خودشو و محل نمیزاره..
نمیگم از دخترا بدم میاد ولی نمیتونم درست حسابی روابط برقرار کنم...

باغبون
10-01-2014, 19:14
سلام دوستان
یه سوالی دارم، تا جاییکه میدونم خیلی ها از دروغ حسادت ...بدشون میاد، خودم بیش از هزار بار این جمله رو شنیدم که از دروغ و دورویی مردم خسته شدم اما سوال اینه اگر خسته شده پس چرا خودش دروغ میگه کلک میزنه غیبت و حسادت میکنه ؟ چون جامعه رو کسی غیر از ما نمیسازه درسته .............

Atghia
10-01-2014, 19:24
سلام دوستان
یه سوالی دارم، تا جاییکه میدونم خیلی ها از دروغ حسادت ...بدشون میاد، خودم بیش از هزار بار این جمله رو شنیدم که از دروغ و دورویی مردم خسته شدم اما سوال اینه اگر خسته شده پس چرا خودش دروغ میگه کلک میزنه غیبت و حسادت میکنه ؟ چون جامعه رو کسی غیر از ما نمیسازه درسته .............

راستش سوای کمال گرایی که همه دوست دارند اطرافیانشون در بهترین حالت ممکن از لحاظ صفات اخلاقی باشند، یکسری افراد هستند که چون خودشون یک صفتی رو دارند و میدونن چقدر بده دیگران رو منع میکنند مثالش طرف خودش چشم چرونه واسه همین دوست نداره خواهرش بره سر کار! چون فکر میکنه همه مثل خودش رفتار میکنن((حالا مثال بود این مورد)) ولی شخصا به این نتیجه رسیدم که این اخلاقیات زیاد هست

LΩRD
11-01-2014, 23:17
سلام دوستان

من یه مشکلی توی دانشگاه دارم و اون اینه که همه سعی میکنن یه جوری سر از کار من در بیارن !

هرکی میرسه میگه که نمره ی فلان درست چند شد ؟ و ...

میخواهم بدونم چطوری باید جواب کسی رو بدم وقتی که ازم در مورد نمرم سوال میپرسن و دارن تو کارم فضولی میکنن !

از یه طرف اگه بخواهم برخورد کنم خوب واسه خودم دشمن میتراشم و همه باهام بد میشن

خلاصه اینکه چجوری میتونم بپیچونم ؟!

ممنون

Atghia
11-01-2014, 23:36
سلام دوستان

من یه مشکلی توی دانشگاه دارم و اون اینه که همه سعی میکنن یه جوری سر از کار من در بیارن !

میخواهم بدونم چطوری باید جواب کسی رو بدم وقتی که ازم در مورد نمرم سوال میپرسن و دارن تو کارم فضولی میکنن !

ممنون

سلام
مثلا اگه کسی از دوستانتون درسی رو باهم داشتید وقتی جویای نمره شما شد بگید:تو چطور؟اگه جواب نده که خب شما هم خیلی راحت دلیل دارید برای جواب ندادن
اگر هم جواب بده شما خیلی سربسته بگید منم یک چیزی توو مایه های خودت!
یا بگید زیاد جالب نشد بعد پشتش یک ریز پشت سر استاد غر بزنید بحث عوض شه :دی مثلا بگید استاد فلانی کلا کارش همینه رنج نمرش از فلان نمره بالاتر نمیده و ...:دی اینجوری میفهمه که دوست ندارید نمرتون رو بگید اما بی احترامی هم نشده:n06:

aseman*
12-01-2014, 11:10
سلام .دوستان باهمکلاسیهای آقاتون چطوری رفتار میکنین راجب سلام وعلیک واین چیزا :n27::n27:]چرابه بعضی سوالا بیتوجهی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

musketeer
12-01-2014, 11:34
سلام .دوستان باهمکلاسیهای آقاتون چطوری رفتار میکنین راجب سلام وعلیک واین چیزا :n27::n27:]چرابه بعضی سوالا بیتوجهی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

ما که سعی خودمون رو میکنیم عین بچه آدمیزاد سلام علیک کنیم! ولی شما (جسارتا) هم سعی کنید همینطوری سلام علیک کنید، دیگه سلام علیک مگه فرق داره آقا و خانم؟ :n29:

sansa
12-01-2014, 11:56
یه سوال روم نمیشه بپرسم .
وقتی میخوای که از کسی تعریف کنی . مثلا دو تا برادر باشن
. یکی از برادر ها رو دیدیدم وقتی گفت که برادرم تعریف شما رو کرده و شما خیلی خوب و .... هستید
اگر ما بخواهیم مقابله به مثل کنیم و ما هم از برادر دیگش تعریف کنیم باید چه جملات تعریف با کلاس استفاده کنیم ؟:n02:

musketeer
12-01-2014, 12:00
. یکی از برادر ها رو دیدیدم وقتی گفت که برادرم تعریف شما رو کرده و شما خیلی خوب و .... هستید
اگر ما بخواهیم مقابله به مثل کنیم و ما هم از برادر دیگش تعریف کنیم باید چه جملات تعریف با کلاس استفاده کنیم ؟:n02:
حالت نرمالش: ایشون لطف دارن، (خوبی/معرفت/کاردرستی/هر صفت دیگه ای که مطرح شده) از خودشونه.
حالت ذلیل بازی :n21: : البته لطف ایشون بیش از لیاقت ماست.

Atghia
12-01-2014, 15:10

سلام
بستگی داره به اون همکلاسیتون و میزان برخوردی که با ایشون داشتید یا دارید
اگر صرفا همکلاسی هستید و در گروه هایی مثلا ازمایش/کارگاه/تحقیق با هم همکاری ندارید و رد و بدل جزوه و این مسائل هم ندارید نیازی نیست بخواید باهاشون سلام و احوال پرسی داشته باشید
فقط در اون مواردی که گفتم و بعد از کمی مراوده (از نوع همکاری و امثالهم) هستش که بعد از اون باید سلام علیک داشت
و یک حالت دیگه هم در مواردی که خودتون مایل به ارتباط بیشتر هستید
وگرنه اگر قرار باشه با همه ی همکلاسی هامون سلام علیک داشته باشیم که نمیشه! (البته نظر شخصیمه)
من فقط معدودی از همکلاسی هام رو میدیدم و بقیه انگار کلا نبودن:n02:

ملا نصرالدین
12-01-2014, 18:34

همون طور که دوست خوبم اتقیا جان گفتند شما باید به یک مشاور مراجعه کنید.
حتی میتوانید توی نت سرچ کنید دکتر حبشی...توی سایت شاهدان سوالتون رو از ایشان بپرسید.من انجا دیدم کسانی که مشکل شما رو داشتند و ایشان به انها مشاوره داده اند

سلام.چندتا اصطلاح ميخوام براي وقتي كه يك دوست صميمي رو بعد از چند مدت ميبينم. مثل پارسال دوست امسال آشنا - يا توي آسمونا دنبالت ميگشتيم رو زمين پيدات كرديم.

پارسال دوست امسال اشنا
ستاره ی سهیل شدی
چه عجب!چشم ما به جمال شما روشن شد
رفتی حاجی حاجی مکه
اگر به منزلتان امدند :از این طرفا ...راه گم کردی؟

با همکلاسی دختر توی دانشگاه چه طور باید رفتار کرد؟؟من باهاشون سلام زیاد نمیکنم :دی رفتن پشت سرم گفتن فلانی اصلا تو فکر خودشو و محل نمیزاره..
نمیگم از دخترا بدم میاد ولی نمیتونم درست حسابی روابط برقرار کنم...

ببینید یا شما براتون مهمه که دیگران پشت سرتون چی میگن ...یا مهم نیست
اصولا ایرانی جماعت پشت سر دیگران حرف در میارن
شما اگر بهشون محل هم بذارید میگن طرف چقدر پر روئه!همش دنبال دختراست!

بهترین کار اینه که شما خودتون باشید.به صحبت های اطرافیان توجه نکنید

راستش سوای کمال گرایی که همه دوست دارند اطرافیانشون در بهترین حالت ممکن از لحاظ صفات اخلاقی باشند، یکسری افراد هستند که چون خودشون یک صفتی رو دارند و میدونن چقدر بده دیگران رو منع میکنند مثالش طرف خودش چشم چرونه واسه همین دوست نداره خواهرش بره سر کار! چون فکر میکنه همه مثل خودش رفتار میکنن((حالا مثال بود این مورد)) ولی شخصا به این نتیجه رسیدم که این اخلاقیات زیاد هست

به نظر من دلیلش اینه که ما همیشه گناه و اشتباه خودمون رو توجیه میکنیم و خودمون رو تبرئه میکنیم ولی برای مردم قاضی میشیم و قضاوت میکنیم
مثلا من اگر بم یه لباس گران بخرم میگم :دلم میخواد شیک بپوشم
ولی اگر خواهرم بره یه لباس گران بخره میگم خیلی ولخرجی میکنه

من اگر چشم چرانی میکنم میگم به زیبایی ها باید نگاه کرد!ولی دلم نمیخواد یکی به خواهرم نگاه کنه (حتی با همین استدلال)
من اگر دزدی میکنم میگم باید خرجم رو یه جوری در بیارم دیگه...ولی اگر یکی دیگه از من دزدی کنه کلی شاکی میشم
اشتباه ما اینجاست که فکر میکنیم داریم زرنگی میکنیم...ولی مسئله اینه که هر کاری ما میکنیم به خودمون برمیگرده...!!!ما هنوز این حقیقت رو باور نکردیم

خیلی ممنون..ایشان خیلی به بنده لطف دارند...خوبی از خودشونه...خودشون خوب هستند همه رو خوب میبینند

mehrdad_zero
12-01-2014, 21:18

شما اعتماد به نفست کمه.احتمالا یه ترس دایمی هم از یه موضوع خاصی داری که شاید خودت ندونی باید بری مشاوره تا با کمک اون بتونی بهش غلبه کنی.نقاط قوتت را تقویت کن تا اعتماد به نفست بره بالا.

فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk

eshghe abi
13-01-2014, 19:26
سلام. یه توضیح بدم بعد یه سوال معاشرتی دارم
یه بنده خدا میگفت موقع دست دادن اول بزرگتر باید دست بده (یعنی بزرگتر داره افتخار میده به ما دس میده)
و از آداب معاشرت اونور آبیا میگفت که خانما اول باید دستشونو دراز کنن اگر کردن بعد آقا دست میده نه که اول آقا دست بده

ما که دیدیم دست دادن فنون خاص خودشو داره سوال برامون پیش اومد سلام کردن خانم و آقا قاعدش چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم و آقایی که همو میبینن آقا اول سلام کنه به نشانه ادب یا باید وایسه خانم سلام کنه بعد جواب بده ؟
اونوقت تو دانشگاه مثلا پسر و دختر همکلاسی تو راهرو یا کلاس به هم بخورن (صحبت و کاری با هم ندارن) کی باید سلام کنه؟ (البته به نظرم بیشتر به جو دانشگاه بستگی داره : دی)
الان خانمای فروم تو دانشگا همکلاسیتون (آقا) که میشناسیدش بهتون سلام کنه معنیش بده از دیدتون آیا؟ شما خودتونم سلام میکنید؟
بعد اونوقت سر صبح وارد شرکت یا محل کارت میشی نباید سلام کنی به خانمای همکار؟: دی

خلاصه سلام کردن هم مثل دست دادن ترتیب داره بین جنسیت ها؟(از نظر کوچکتر بزرگتری که فک کنم اولویت با کوچکتره تو سلام کردن ؟: دی)
موندم وقتی طرفو میشناسی سلام نکنی بی ادبی یا غرور نباشه سلام بکنی بی حیایی نباشه چکا کنیم خلاصه که آداب معاشرت زیر پا له نشه : دی :n13:

پ.ن بعد ویرایش: بالاترو نیگا کردم اخیرا چقد سوال در مورد سلام مطرح شده : دی البته سوال من فرق داره در مورد ترتیب سلامه ولی این سلام کردن یه رساله میخوادا :n27:

Atghia
13-01-2014, 20:19
سلام. یه توضیح بدم بعد یه سوال معاشرتی دارم
یه بنده خدا میگفت موقع دست دادن اول بزرگتر باید دست بده (یعنی بزرگتر داره افتخار میده به ما دس میده)
و از آداب معاشرت اونور آبیا میگفت که خانما اول باید دستشونو دراز کنن اگر کردن بعد آقا دست میده نه که اول آقا دست بده

ما که دیدیم دست دادن فنون خاص خودشو داره سوال برامون پیش اومد سلام کردن خانم و آقا قاعدش چیه؟:sq_24:
خانم و آقایی که همو میبینن آقا اول سلام کنه به نشانه ادب یا باید وایسه خانم سلام کنه بعد جواب بده ؟
اونوقت تو دانشگاه مثلا پسر و دختر همکلاسی تو راهرو یا کلاس به هم بخورن (صحبت و کاری با هم ندارن) کی باید سلام کنه؟ (البته به نظرم بیشتر به جو دانشگاه بستگی داره : دی)
الان خانمای فروم تو دانشگا همکلاسیتون (آقا) که میشناسیدش بهتون سلام کنه معنیش بده از دیدتون آیا؟ شما خودتونم سلام میکنید؟
بعد اونوقت سر صبح وارد شرکت یا محل کارت میشی نباید سلام کنی به خانمای همکار؟: دی

خلاصه سلام کردن هم مثل دست دادن ترتیب داره بین جنسیت ها؟(از نظر کوچکتر بزرگتری که فک کنم اولویت با کوچکتره تو سلام کردن ؟: دی)
موندم وقتی طرفو میشناسی سلام نکنی بی ادبی یا غرور نباشه سلام بکنی بی حیایی نباشه چکا کنیم خلاصه که آداب معاشرت زیر پا له نشه : دی :n13:

پ.ن بعد ویرایش: بالاترو نیگا کردم اخیرا چقد سوال در مورد سلام مطرح شده : دی البته سوال من فرق داره در مورد ترتیب سلامه ولی این سلام کردن یه رساله میخوادا :n27:

سلام
در مورد دست دادن ها که خودتون هم گفتید تایید میشه

1- اول بزرگتر باید دستشو بیاره کنه بعد کوچیکتر دست بده
2- اول خانومها باید تمایل به دست دادن نشون بدن بعد اقا دست بده بهش

در مورد سلام هم عقیده ها متفاوته نظرم رو چندپست قبل گفتم:

1- اگه اقا صرفا همکلاسی باشه بدون هیچگونه ارتباط درسی/گروهی و غیره من اصلا لزومی به سلام کردن نمیبینم
2- اگر همکلاسی با شرایط شماره 1 بهم سلام کنه جواب سلام که میدم ولی برام خوشایند نیست زیاد :دی یک سلام سربالا :n01:
3- در مورد ترتیب هم اگر باکسی از جنس مخالف سلام علیک داشته باشم ترتیبی قائل نیستم(مثل قضیه دست دادن نیست) یا من یا ایشون فرقی نمیکنه ترتیبش برای سلام گفتن

4- قضیه همکارها فرق داره باید با همشون سلام علیک کرد بنظرم چون جو کار کلا با دانشگاه متفاوته

Iloveu-ALL
13-01-2014, 20:49
اگه برای یکی کاری انجام بدی بعد چون روز اون طرف زنگ بزنه بگه کارم درست شد (که تو اون کار من بهش کمکش کردم) و دستت درد نکنه!
مثلا برای یکی کار های تحقیقش (تایپ کردن و ورد و اکسل و اینا) رو انجام دادم اون بعد چند روز زنگ زد و گفت کارم و درست شد و اینا موندم چی بگم
این مواقع باید چی بگیم؟
ممنون

Atghia
13-01-2014, 20:56
اگه برای یکی کاری انجام بدی بعد چون روز اون طرف زنگ بزنه بگه کارم درست شد (که تو اون کار من بهش کمکش کردم) و دستت درد نکنه!
مثلا برای یکی کار های تحقیقش (تایپ کردن و ورد و اکسل و اینا) رو انجام دادم اون بعد چند روز زنگ زد و گفت کارم و درست شد و اینا موندم چی بگم
این مواقع باید چی بگیم؟
ممنون
یعنی در جواب تشکر چی بهش بگید؟

خواهش میکنم نه بابا کاری نکردم
خواهش میکنم خوشحالم کمکی از دستم براومد
خواهش میکنم کمک دیگه ای هم خواستی در خدمتیم
خواهش میکنم شما بیشتر از اینا گردن ما حق داری

از جنبه شوخی:
خواهش،ایشالله جبران میکنی برام دیگه:n02:
خواهش،منتظر جبرانش هستم:n09:

eshghe abi
13-01-2014, 21:14
حالا دو تا سناریوی دیگه : دی :n23:
با آقایی که سلام علیکی ندارید یه کاری پیش میاد سوالی یا اطلاعی باید بهشون بدین یا ... اولش سلام میکنید دیگه یهو که شروع نمیکنید به گفتن؟ (و متقابلا در مورد آقا به خانم)

حالا با آقایی که سلام و علیک دارین و همراه دوستشه کار دارین به هر دو شون سلام میکنید؟ (با دوستش در ارتباط نیستید)

حالا سوال دیگه ماشالا خانوما همیشه دسته جمعی حرکت میکنن :sq_24: حالا یه آقایی با یکیشون کار داره که میشناسه همون یه نفرو خصوصی هم نیس (نمیخواد بگه چن لحظه خصوصی حرف بزنیم) یه نکته ای چیزی میخواد بگه بعد چکا کنه نمیتونه به ده نفر سلام کنه نمیشه هم که سرشو بندازه با یه نفر حرف بزنه انگار بقیه وجود ندارن؟ یه سلام کلی بکنه یا رو به همون یه نفر؟

کلا هر کاری کنیم حرف در میاد آخرش دیگه :n27:

Iloveu-ALL
13-01-2014, 21:27
یعنی در جواب تشکر چی بهش بگید؟

خواهش میکنم نه بابا کاری نکردم
خواهش میکنم خوشحالم کمکی از دستم براومد
خواهش میکنم کمک دیگه ای هم خواستی در خدمتیم
خواهش میکنم شما بیشتر از اینا گردن ما حق داری

از جنبه شوخی:
خواهش،ایشالله جبران میکنی برام دیگه:n02:
خواهش،منتظر جبرانش هستم:n09:

تشکر نکرد... فقط با خوشحالی گفت کارم راه افتاد

Atghia
13-01-2014, 21:29
حالا دو تا سناریوی دیگه : دی :n23:
با آقایی که سلام علیکی ندارید یه کاری پیش میاد سوالی یا اطلاعی باید بهشون بدین یا ... اولش سلام میکنید دیگه یهو که شروع نمیکنید به گفتن؟ (و متقابلا در مورد آقا به خانم)

حالا با آقایی که سلام و علیک دارین و همراه دوستشه کار دارین به هر دو شون سلام میکنید؟ (با دوستش در ارتباط نیستید)

حالا سوال دیگه ماشالا خانوما همیشه دسته جمعی حرکت میکنن :sq_24: حالا یه آقایی با یکیشون کار داره که میشناسه همون یه نفرو خصوصی هم نیس (نمیخواد بگه چن لحظه خصوصی حرف بزنیم) یه نکته ای چیزی میخواد بگه بعد چکا کنه نمیتونه به ده نفر سلام کنه نمیشه هم که سرشو بندازه با یه نفر حرف بزنه انگار بقیه وجود ندارن؟ یه سلام کلی بکنه یا رو به همون یه نفر؟

کلا هر کاری کنیم حرف در میاد آخرش دیگه :n27:

اگه یه خانوم با اقایی کار داشت که اقاهه کنار دوسش وایساده خانومه باید یک سلام بگه و به هردو نفر نگاه کنه (به اون دوسته اقاهه نیم نگاه)و بعد شروع کنه به مطرح کردن مسئلش

اگه اقا با جمعی از خانومها روبه رو شد((دیگه 10 نفر هم که نمیشه :دی)) بعد باید اولش یک سلام بگه رو به دوستانه خانومه بهمراه نیم نگاهی به جمع بعد بگه : سلام خانم فلانی....(مسئلش رو مطرح کنه)
خیلی سخت نگیرید:n06:

eshghe abi
13-01-2014, 21:34
اگه اقا با جمعی از خانومها روبه رو شد((دیگه 10 نفر هم که نمیشه :دی))

نه واقعا دیدم که میگم :n02: نیم نگاه به 9 نفر یه گردش سر 270 درجه میخواد :n02: :n13:

Atghia
13-01-2014, 21:34
تشکر نکرد... فقط با خوشحالی گفت کارم راه افتاد

به طعنه بگید:

آره دیگه میدونستم من کارم همیشه درسته

یا بگید:

قدر بدون رفیق یعنی این

یا:

تو منو نداشتی چیکار میکردی؟نه واقعا چیکار میکردی؟

Atghia
13-01-2014, 21:36
نه واقعا دیدم که میگم :n02: نیم نگاه به 9 نفر یه گردش سر 270 درجه میخواد :n02: :n13:

عزیز دیگه نمیشه که به 10 نفر هی پشت هم گفت سلام! چارش همینه حالا نیم نگاه شما شامل حال 3نفر اول شد دیگه حله:n06:

Iloveu-ALL
13-01-2014, 21:37
به طعنه بگید:

آره دیگه میدونستم من کارم همیشه درسته

یا بگید:

قدر بدون رفیق یعنی این

یا:

تو منو نداشتی چیکار میکردی؟نه واقعا چیکار میکردی؟

ایشون 8-9 سال از من بزرگ تره ... رفیق و همسن نیست.
چیزی دیگه ای میشه گفت؟

Atghia
13-01-2014, 21:47
ایشون 8-9 سال از من بزرگ تره ... رفیق و همسن نیست.
چیزی دیگه ای میشه گفت؟

اهان خب از اول کامل بگید شرایط رو دیگه :دی

نه دیگه نمیشه به طعنه چیزی گفت من فکر کردم همسن شماست...

نهایتا میتونید بگید که :

خوشحالم که کارتون راه افتاد اگر کمک دیگه ای ازم برمیاد حتما بگید/در خدمتتون هستم

((جمله مشکی مشترک بعد در انتهای جمله یا آبی یا قرمز رو بگید))

Iloveu-ALL
13-01-2014, 22:12
اهان خب از اول کامل بگید شرایط رو دیگه :دی

نه دیگه نمیشه به طعنه چیزی گفت من فکر کردم همسن شماست...

نهایتا میتونید بگید که :

خوشحالم که کارتون راه افتاد اگر کمک دیگه ای ازم برمیاد حتما بگید/در خدمتتون هستم

((جمله مشکی مشترک بعد در انتهای جمله یا آبی یا قرمز رو بگید))

نه دیگه تا اون حد :n02: طرف فامیلمه...
این از همه بهتره: خوشحالم که کارت درست شد
ممنون

nafe-bandar
16-01-2014, 21:50
سلام
دوستان من یک ماجرای عجیب و غیر منتظره برایم پیش اومد که خلاصه مطرح می کنم که وقت داشته باشید بخونین:

در یک چندین اتفاق بد همزمان برایم رخ داد. عصر بود تو دانشگاه رفتیم سر کلاس که استادش عضو هیئت علمی و درس تخصصی هم هستش!
جلسه آخر بود و دیدم که استاد اومد پروژه سنگینی رو معرفی کرد. منم حالم بدجور گرفت. چون اون روز فکر کردم همه بدبختی های دنیا با هم ریخته رو سرم.
آخر کلاس هم گفت هرکی انتقادی یا پیشنهادی داره ایمیل کنه براش.
هیچی دیگه منم شب خونه یک ایمیل زدم. بی ادبی نبود اما بعدا که خوندمش دیدم لحن بسیار بدی داره!!:n14:
سر جلسه امتحان برگ سوال که بهم داد یه نیشخند زد منم سرم رو پایین گرفتم که باهام چشم تو چشم نشه.

چند روز دیگه موعد تحویل پروژه است، چطوری برم جلو؟ چطوری برخورد کنم؟ چــی بــگــــــم؟
البته حقیقتش چون خیلی استاد با معرفتی هست دوست ندارم ازم ناراحت باشه نه بخاطر نمره و ...

پ.ن: من و استاد پسر هستیم!

پیشاپیش ممنون:n12:

M £ H D I
16-01-2014, 23:31
سلام
دوستان من یک ماجرای عجیب و غیر منتظره برایم پیش اومد که خلاصه مطرح می کنم که وقت داشته باشید بخونین:

در یک چندین اتفاق بد همزمان برایم رخ داد. عصر بود تو دانشگاه رفتیم سر کلاس که استادش عضو هیئت علمی و درس تخصصی هم هستش!
جلسه آخر بود و دیدم که استاد اومد پروژه سنگینی رو معرفی کرد. منم حالم بدجور گرفت. چون اون روز فکر کردم همه بدبختی های دنیا با هم ریخته رو سرم.
آخر کلاس هم گفت هرکی انتقادی یا پیشنهادی داره ایمیل کنه براش.
هیچی دیگه منم شب خونه یک ایمیل زدم. بی ادبی نبود اما بعدا که خوندمش دیدم لحن بسیار بدی داره!!:n14:
سر جلسه امتحان برگ سوال که بهم داد یه نیشخند زد منم سرم رو پایین گرفتم که باهام چشم تو چشم نشه.

چند روز دیگه موعد تحویل پروژه است، چطوری برم جلو؟ چطوری برخورد کنم؟ چــی بــگــــــم؟
البته حقیقتش چون خیلی استاد با معرفتی هست دوست ندارم ازم ناراحت باشه نه بخاطر نمره و ...

پ.ن: من و استاد پسر هستیم!

پیشاپیش ممنون:n12:

سلام
چون به شخصه خودم آدمی رکی هستم ، دوست دارم تو بیشتر مسائل این مدلی رفتار کنم ...
آسمون و ریسمون نبافم و زیاد چرب زبونی نکنم ...

نظر خودم رو عذر خواهی مستقیم و رودررو از استاد هست.
برو حقیقت رو بهش بگو ؛ بگو که اون روز حالت زیاد خوش نبود و از جای دیگه ای ناراحت و عصبانی
بودی ، این قضیه همزمان شد با پروژه شما که من ناخوداگاه از کوره در رفتم و یه حرفی زدم و بعدش
پشیمون شدم ، الانم اومدم ازتون عذر خواهی کنم و ....

sasansamiri
17-01-2014, 06:59
من میگم که با همون ایمیلی که کار رو خراب کردی درستش کن.
بر اساس همون جیزی که تو ایمیل قبلی گفتی.تمام...........

Lord-Voldemort
17-01-2014, 18:17
سلام..
من یه مشکلی که دارم اینکه پشت تلفن نمی تونم صحبت کنم ، خیلی وقت ها طرف مقابل می مونه مثلا توقع داره که من یه چیزی بگم ولی نمی گم :n09::n02: اون می مونه ، عموما هم اخر صحبت های تلفن هست . چیکار کنم صحبتم بهتر شه .؟؟
-
یه سوال مثلا زنگ می زنید به کسی بگی کلاس ساعت چنده ؟
میگی سلام ، چطوری ، کلاس ساعت چند بود ؟ یا چنده ؟ بعدش باید چی بگی
کلا برای خداحافظی کردن چیها میشه گفت .؟؟

ممنون:n16:

salar79
17-01-2014, 18:32
سلام..
من یه مشکلی که دارم اینکه پشت تلفن نمی تونم صحبت کنم ، خیلی وقت ها طرف مقابل می مونه مثلا توقع داره که من یه چیزی بگم ولی نمی گم :n09::n02: اون می مونه ، عموما هم اخر صحبت های تلفن هست . چیکار کنم صحبتم بهتر شه .؟؟
-

کلمه ی الان میام به یه فرد دیگه و تغییر لحن تون خیلی تاثیر داره البته اگه طرف شعور لازم رو داشته باشه!

Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta

Atghia
17-01-2014, 18:45
سلام..
-

منظورتون جمع کردن صحبت و بای کردن هستش؟ اگر اره میتونید اخر حرفاتون بگید:

اقا خیلی خوشحال شدم اوامری باشه؟

یا

اقا لطف کردی امری نیست؟

یا

خوشحال شدم فلانی(اسم دوستتون) با اجازت

بعد اگر در موقع حرف زدن لحن معمولی داشتید هنگام ادای این جملات کمی صداتون بلندتر باید باشه(مثل وقتای خداحافظی حضوری):n06:

برای مثالی که گفتید میتونید بگید:

اکی ممنون
یا :
ممنون میبینمت ایشالله
یا :
قربونت ،میبینمت، فعلا

LΩRD
17-01-2014, 23:06
سلام دوستان

ممنون

سلام
مثلا اگه کسی از دوستانتون درسی رو باهم داشتید وقتی جویای نمره شما شد بگید:تو چطور؟اگه جواب نده که خب شما هم خیلی راحت دلیل دارید برای جواب ندادن
اگر هم جواب بده شما خیلی سربسته بگید منم یک چیزی توو مایه های خودت!
یا بگید زیاد جالب نشد بعد پشتش یک ریز پشت سر استاد غر بزنید بحث عوض شه :دی مثلا بگید استاد فلانی کلا کارش همینه رنج نمرش از فلان نمره بالاتر نمیده و ...:دی اینجوری میفهمه که دوست ندارید نمرتون رو بگید اما بی احترامی هم نشده:n06:

دوستان من این روش رو که Atghia خانوم فرمودند هم امتحان کردم ولی ملت پر رو تر از این حرفان :9:

ملت انگار سیب زمینی ( :n02: ) تشریف دارن ! انگار نه انگار ! بازم سوالشونو میپرسن !

دنبال یه جواب دندون شکن میگردم ...

M £ H D I
17-01-2014, 23:23
دوستان من این روش رو که Atghia خانوم فرمودند هم امتحان کردم ولی ملت پر رو تر از این حرفان :9:

ملت انگار سیب زمینی ( :n02: ) تشریف دارن ! انگار نه انگار ! بازم سوالشونو میپرسن !

پسرم اینجور افراد حسود تشریف دارن وگرنه برای دلسوزی و این داستانا
ازت نمره ی درسی و دانشگاهی ت رو نمیخوان .

برای تنبیه اینجور افراد ؛ باید اونارو سوزند ... مثلا ازت سوال پرسیدن فلان درس
چند شدی ، خیلی مصمم و محکم میگی 19 شدم ، در صورتی که شاید این نمره رو
نگرفته باشی ولی با اینکار بیشتر حرصشون رو در میاری و جوری میسوزن که اونورش ناپیداس.

مثلا دیدم کسایی رو که خصوصیت یا آپشن خاصی دارن میان پیش بقیه اینقدر تعریف میکنن که
خودی نشون بدن ، در جواب این افراد باید از ویژگی های داشته و نداشت ت صحبت کنی تا از رو برن

من خودم در مورد اینجور افراد با این شیوه موفق بودم و هستم ... حالا شما راه من رو امتحان کن
باشد که رستگار شوی ...

و من الله توفیق :n02:

Layken
17-01-2014, 23:26

میدونی یک سری رفتارها هستن که باعث میشن که فرصتی برای افراد دوربر ایجاد بشه تا هر جور که دوست دارن با ادم برخورد کنن، برای مثال همین موضوع شما ممکنه فرد بیاد سوال کنه نمره از شما بپرسه و حتا نمره خودش رو هم به شما نگه و بزاره بره(به هدفش رسیده دیگه)
رفتار ادم باید طوری باشه که هر کسی حتا برای سوال کردن از ادم هم یک نوع حساب کتابی داشته باشه.
ولی در کل برای جواب دادن به این سوال من خودم همیشه سعی میکنم حقیقت رو بگم و شما هم همین کار رو بکن
اگه می خوای زود برن و دست از سرت بردارن مثلا 20 گرفتی یا 10 ، رک و پوست کنده بگو تا برن پی کارشون.
راحت

nafe-bandar
18-01-2014, 00:11
البته دوستان من فراموش کردم بگم. تقریبا یک هفته بعدش توی یک ایمیل عذرخواهی کردم
بدون چرب زبونی .
اتفاقا منم آدم رک ای هستم و اصلا علاقه به بهانه جویی و این کارا ندارم.
بیشتر منظورم طرز برخورد توی آینده بود که تحویل پروژه دارم.
اون روز نمی دونم چطوری برخورد کنم!؟

A.M.D.D.E.V.I.L
18-01-2014, 00:37
سلام رفیق ها ، من توی درس تفسیر موضوعی قرآن نمره ی 7.5 گرفتم ، چی بگم به استاد که 10 بده ؟

bijandarbari
18-01-2014, 08:25
سلام رفیق ها ، من توی درس تفسیر موضوعی قرآن نمره ی 7.5 گرفتم ، چی بگم به استاد که 10 بده ؟

بهش بگو من ترم فلان هستم و شرایطم تحصیلیم اینطوریه.( خلاصه )
اگه ممکنه و براتون مقدوره من رو پاس کنید.( البته تا حدی که غرور خودتون سر جاش بمونه )

کلا برای نمره گرفتن معمولا خالی بندی و دروغ گفتن و مشروط شدن و اخراج و... تاثیری نداره گوششون از این حرفا پره.باید رک و راست بهشون بگین.

Atghia
18-01-2014, 11:05

بنظرم مظلوم نمایی جواب نمیده
سعی کنید ازشون بخواید که بقیه نمره رو به یک تحقیق اختصاص بدن که خودتون تهیه و خیلی زود به دست استاد بدید:n06:

sasansamiri
18-01-2014, 11:56
بنظرم مظلوم نمایی جواب نمیده
سعی کنید ازشون بخواید که بقیه نمره رو به یک تحقیق اختصاص بدن که خودتون تهیه و خیلی زود به دست استاد بدید:n06:

این بهترین راهه که گفتن
به قول یکی از دوستان گدایی نمره تون پایین میاد.

Lord-Voldemort
18-01-2014, 13:12
منظورتون جمع کردن صحبت و بای کردن هستش؟ اگر اره میتونید اخر حرفاتون بگید:

اقا خیلی خوشحال شدم اوامری باشه؟

یا

اقا لطف کردی امری نیست؟

یا

خوشحال شدم فلانی(اسم دوستتون) با اجازت

بعد اگر در موقع حرف زدن لحن معمولی داشتید هنگام ادای این جملات کمی صداتون بلندتر باید باشه(مثل وقتای خداحافظی حضوری):n06:

برای مثالی که گفتید میتونید بگید:

اکی ممنون
یا :
ممنون میبینمت ایشالله
یا :
قربونت ،میبینمت، فعلا

دمه شما گرم .
برای این که گفتگویی خوبی داشته باشم چی پیشنهاد میدین خودم به فکرم رسیده رمان بخونم ... نظر شما چیه؟
-
اگه لطف کنید یه مکالمه ی تلفنی رو قرار بدین از اول تا آخر خیلی خیلی ممنون میشم .:n02::n16:

سپاس
یا علی :n16:

wooooow
18-01-2014, 13:27

تفسیر قرآن مگه نمره قبولی 10 هست ؟؟
تا اونجایی که میدونم نمره قبول تو دروس روخوانی قرآن و تفسیر 12 هست !!

اینو گفتم که واسه 10 تلاش نکنی بعدش ببینی از دوباره رد شدی ! :n02:

Atghia
18-01-2014, 13:54
دمه شما گرم .
برای این که گفتگویی خوبی داشته باشم چی پیشنهاد میدین خودم به فکرم رسیده رمان بخونم ... نظر شما چیه؟
-
اگه لطف کنید یه مکالمه ی تلفنی رو قرار بدین از اول تا آخر خیلی خیلی ممنون میشم .:n02::n16:

سپاس
یا علی :n16:
سلام دوست عزیز مکالمه منظورتون در چه موردی هست؟ :دی اخه برای شروع یا پایان میشه جمله های روتین بکار برد اما بسته به محتوا و موضوع و شخصی که طرف صحبت هست شرایط متفاوته:n17:
اگر گفتگوی خاصی مدنظرتون هست با جزئیات میتونید بهم پیام بزنید شاید بتونم بهتر کمکتون کنم:n06:
بهترین راهکار اینه که مراوداتتون رو زیاد کنید به تدریج در امر گفتگو تواناییتون بالا میره
یک راهکار بسیار مناسب چت هستش! چون بدون هیچگونه محدودیت ساعتها با افراد با اخلاقیات متفاوت میتونید گفتگو داشته باشید و به مرور توانایی صحبتتون بالا میره
از طرفی دیدن فیلم هم من فکر میکنم میتونه خیلی موثر باشه

Atghia
18-01-2014, 13:59
البته دوستان من فراموش کردم بگم. تقریبا یک هفته بعدش توی یک ایمیل عذرخواهی کردم
بدون چرب زبونی .
اتفاقا منم آدم رک ای هستم و اصلا علاقه به بهانه جویی و این کارا ندارم.
بیشتر منظورم طرز برخورد توی آینده بود که تحویل پروژه دارم.
اون روز نمی دونم چطوری برخورد کنم!؟

سلام دوست گرامی
شما دقیقا کار درست (ایمیل دوم) رو انجام دادید!
چون صحبتهای تند شما رودررو نبوده پس نگران نباشید اون روز خاص هم سعی کنید در نهایت ادب و احترام پیش ایشون برید و اصلا هم فراموش کنید همچین چیزی بوده مطمئن باشید ایمیل دوم شما کار خودش رو انجام داده
فقط سلام علیکتون خیلی خوب باشه + کمی خجالتی تر از همیشه باشید یعنی مثلا سرتون پایین باشه((اثاری از شرمساری)) ولی ابدا چیز خاصی در این مورد مطرح نکنید

Lord-Voldemort
18-01-2014, 18:52
سلام دوست عزیز مکالمه منظورتون در چه موردی هست؟ :دی اخه برای شروع یا پایان میشه جمله های روتین بکار برد اما بسته به محتوا و موضوع و شخصی که طرف صحبت هست شرایط متفاوته:n17:
اگر گفتگوی خاصی مدنظرتون هست با جزئیات میتونید بهم پیام بزنید شاید بتونم بهتر کمکتون کنم:n06:
بهترین راهکار اینه که مراوداتتون رو زیاد کنید به تدریج در امر گفتگو تواناییتون بالا میره
یک راهکار بسیار مناسب چت هستش! چون بدون هیچگونه محدودیت ساعتها با افراد با اخلاقیات متفاوت میتونید گفتگو داشته باشید و به مرور توانایی صحبتتون بالا میره
از طرفی دیدن فیلم هم من فکر میکنم میتونه خیلی موثر باشه

ممنون خانوم عزیز.:n11:
یه سوا دیگه
در ج ب ، سلام برسونید چیها میشه گفت ؟ / همین طور اول شروع کردن تلفن چیها میشه گفت مثلا برای احوال پرسی ؟ در هر دو صورت یعنی : با کلاس باشه + صمیمی . :n02:

Atghia
18-01-2014, 19:08
ممنون خانوم عزیز.:n11:
یه سوا دیگه
در ج ب ، سلام برسونید چیها میشه گفت ؟ / همین طور اول شروع کردن تلفن چیها میشه گفت مثلا برای احوال پرسی ؟ در هر دو صورت یعنی : با کلاس باشه + صمیمی . :n02:

در جواب سلام برسونید بطور کلی میشه گفت:

سلامت باشید
متشکر شما هم همینطور
بزرگیتون رو میرسونم
==========================================

برای شروع مکالمه:

صمیمی:

سلام فلانی (اسم دوستتون) چطوری اقا؟ چه خبرا؟

یا

سلام خوبی؟ چه خبرا اوضاع روبه راهه؟ ایام به کامه؟

رسمی تر:

=سلام حالتون چطوره؟خوب هستید؟
طرف جواب میده
شما میگی:
=عذر میخوام مزاحم شدم...((مطلب مورد نظر رو بیان کنید))

یا

سلام عرض شد قربان ، احوالات؟ خوب هستید انشالله؟

اگه جایی برای کاری تماس گرفتید:

سلام خسته نباشید ،...میبخشید تماس گرفتم برای اینکه...(مطلب مدنظر)

:n17:

*IN*
18-01-2014, 19:32
تو مکالمات اس‌ام‌اسی جواب "مرسی"و"ممنون"رو باید داد؟

Atghia
18-01-2014, 19:47
تو مکالمات اس‌ام‌اسی جواب "مرسی"و"ممنون"رو باید داد؟

من فکر میکنم اگه با طرف صمیمی هستید خیر
ولی اگر رسمی تر هست حتما باید بگید :
خواهش میکنم
:n06:

sansa
18-01-2014, 20:51
اقا من یه سوال دارم .

واقعیتش ما وضع مالیمون مثل همه مردم هست و متوسط هست . یه کاپشن یا لباس میخریم میگن .
این دوستان همش هر چی میشه تیکه میندازن که تو که وضعت خوبه ، شما که وضعتون خوبه ما بدبخت بیچاره ها و امثال این چیزی ها !!!!
چی کار کنیم که فکشون رو ببندند .... ممنون :n16:

a6543210
18-01-2014, 21:22
سلام دوستان
چرا نباید در جواب جنس خانوم بگیم " زرشک!":n02:.راستش با یه خانومی صحبت می کردم که ایشون متوجه منظورم نشد و منم اصطلاح زرشک رو بکار بردم و ایشون گفتن در مورد خانوم ها این اصطلاحو بکار نبر! دلیلشو هم نگفت!:n13:

nafe-bandar
18-01-2014, 22:23
اقا من یه سوال دارم .

واقعیتش ما وضع مالیمون مثل همه مردم هست و متوسط هست . یه کاپشن یا لباس میخریم میگن .
این دوستان همش هر چی میشه تیکه میندازن که تو که وضعت خوبه ، شما که وضعتون خوبه ما بدبخت بیچاره ها و امثال این چیزی ها !!!!

سلام
تجربه ی شخصی:
بگو :
-دارندگی و برازندگی!
-خوب دیگه تو خونه به من می رسن!
-خوب مایــیــــم دیگه!

بستگی به اطرافیان داره اما من با همین تیکه ها دهن خیلی ها رو بستم.
چون چندبار که برجک شون رو بزنی توی جمع کوچک میشن و کمتر تکرار می کنن.

sansa
18-01-2014, 22:35
سلام
تجربه ی شخصی:
بگو :
-دارندگی و برازندگی!
-خوب دیگه تو خونه به من می رسن!
-خوب مایــیــــم دیگه!

بستگی به اطرافیان داره اما من با همین تیکه ها دهن خیلی ها رو بستم.
چون چندبار که برجک شون رو بزنی توی جمع کوچک میشن و کمتر تکرار می کنن.

میخوام یه چیزی بگم که بسوزن ....بعضی ها هم فامیل هستن . اصلا نمیشه اینا رو گفت یکم بد میشه این حرف ها برای دوستان عالین . اما برای فامیل چی بگم ؟ که غیر مستقیم جواب دندان شکن براشون باشه .

خداییی 100 بار تو فایل جلوجمع به من گفتن .:n03:

Atghia
19-01-2014, 11:34
سلام دوستان
چرا نباید در جواب جنس خانوم بگیم " زرشک!":n02:.راستش با یه خانومی صحبت می کردم که ایشون متوجه منظورم نشد و منم اصطلاح زرشک رو بکار بردم و ایشون گفتن در مورد خانوم ها این اصطلاحو بکار نبر! دلیلشو هم نگفت!:n13:
سلام دوست عزیز
نه اینکه واژه زرشک برای خانومها مفهموم خاصی داشته باشه! بلکه از این جهت گفتند که کلا این دست کلمات رو بکار نبرید:n06:
اخه بعضی از اقایون حالا بر حسب صمیمت هست شوخی هست یا هرچیز دیگه یک دسته از کلمات رو نظیر زرشک که گفتید، بکار میبرند که اینجور چیزا باید در حد همون جمع دوستانه ی اقایون باقی بمونه و 99% خانومها دور از شان میدونن که وقته مصاحبت همچین چیزایی بشنون!
کلا گفتگو با رفیق صمیمی در مقایسه با گفتگو با یک خانوم(هرچند هم خیلی صمیمی) خیلی متفاوته...:n17:

Atghia
19-01-2014, 11:42
اقا من یه سوال دارم .

میخوام یه چیزی بگم که بسوزن ....بعضی ها هم فامیل هستن . اصلا نمیشه اینا رو گفت یکم بد میشه این حرف ها برای دوستان عالین . اما برای فامیل چی بگم ؟ که غیر مستقیم جواب دندان شکن براشون باشه .

خداییی 100 بار تو فایل جلوجمع به من گفتن .:n03:

دو حالت داره دوست عزیز
یا باید سکوت کنید و بقولی از درِ حواب ابلهان خاموشی هست وارد بشید دوسه بار که باهاتون شوخی کردند و شما حتی برنگشتید نگاهشون هم نکردید اصطلاحا حساب کار دستشون میاد
اما چناچه از لحاظ فهم و شعور در شرایط مساعدی بسر نمیبرن و فایده ای نداره اقدام قبلی
پس بهتره که جواب متقابل بهشون بدید اصولا ادمهای پررو با جواب غیرمستقیم و مودبانه متوجه نمیشن!
پس همونظور که اون دوستمون اشاره کردند از قبیل همون دست جوابها چاره کار هست

بگید

اره دیگه چه کنیم خدا نصیب شما هم بکنه ایشالله

تا کور شود هر آنکس که نتوان دید! ((البته با چاشنی لبخند)) غیرمستقیم یعنی خفه شو :دی

یا اینکه بگید ایندفعه میگم یکی هم برای تو بگیرن

یا بگید:

نیست که کلا شما هیچی نخریدی اون (بعد در این موقعیت یکی از خریدهای اخیر طرف رو حالا هروسیله یا چیزی که هست بگید) رو کی بود خرید؟؟؟

gelayor14
20-01-2014, 12:32
اقا من یه سوال دارم .

تو این مواقع یکم اسفند هم برای خودش آدم دود کنه بد نیست::n02:
به شوخی خنده: حالا چشمم نزنی یه وقت
یادم باشه رفتم خونه یه اسفند دود کنم
به شیک پوشی شما که نمی رسیم...

به نظرم اگه این حرفا منظور خاصی نداره شما خیلی سخت نگیر...به شوخی خنده ردش کن........یه موقع است طرف از حسادت اش است ..یه موقع است می خواد اینطوری کنه
که فرض مثلا شما مادرخرج بشی...و خودشو بزنه به موش مردگی که ندارم و ... اگه اینطوری عکس العمل نشون بده در غیر اینصورت ...که ولش کن

sansa
20-01-2014, 12:40
تو این مواقع یکم اسفند هم برای خودش آدم دود کنه بد نیست::n02:
به شوخی خنده: حالا چشمم نزنی یه وقت
یادم باشه رفتم خونه یه اسفند دود کنم
به شیک پوشی شما که نمی رسیم...

به نظرم اگه این حرفا منظور خاصی نداره شما خیلی سخت نگیر...به شوخی خنده ردش کن........یه موقع است طرف از حسادت اش است ..یه موقع است می خواد اینطوری کنه
که فرض مثلا شما مادرخرج بشی...و خودشو بزنه به موش مردگی که ندارم و ... اگه اینطوری عکس العمل نشون بده در غیر اینصورت ...که ولش کن

واقعیتش گلایور جان :n02:

این تیکه رو جلوی یه جمع 10 نفر یا 20 نفر میشن ادم میمونه چی بگه . جلو دوست و رفیق میشه گفت اما بعضی فالمیل هم میگن . که اصلا نمیشه از عبارتی مانند "چشم حسود کور بشه" و "تا کور شود ان کس که نتواند ببیند " و ...

گفت . برای خود آدم بد میشه تو جمع :n27: دنبال یه جمله میگردم که غیر مستقیم یارو رو برای همیشه خفه کنه .:n16:

بهترین جمله ای که تا حالا دوستان گفتن . جمله دوست عزیزم Atghia بود :" آره دیگه چه کنیم خدا نصیب شما هم بکنه ایشالله "

ولی هنوز دنبال جمله ای بسیار بهتر و با بار معنایی شدید تر هستم که برای ادم هم تو جمع بد نشه :n02:

ملا نصرالدین
20-01-2014, 14:01
واقعیتش گلایور جان :n02:

این تیکه رو جلوی یه جمع 10 نفر یا 20 نفر میشن ادم میمونه چی بگه . جلو دوست و رفیق میشه گفت اما بعضی فالمیل هم میگن . که اصلا نمیشه از عبارتی مانند "چشم حسود کور بشه" و "تا کور شود ان کس که نتواند ببیند " و ...

گفت . برای خود آدم بد میشه تو جمع :n27: دنبال یه جمله میگردم که غیر مستقیم یارو رو برای همیشه خفه کنه .:n16:

بهترین جمله ای که تا حالا دوستان گفتن . جمله دوست عزیزم Atghia بود :" آره دیگه چه کنیم خدا نصیب شما هم بکنه ایشالله "

ولی هنوز دنبال جمله ای بسیار بهتر و با بار معنایی شدید تر هستم که برای ادم هم تو جمع بد نشه :n02:

به نظر من توی جمع این جملات رو هم میشه گفت
مثلا وقتی میگن ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: اختیار دارید کاش همه فقیر بیچاره ها مثل شما بودند /
ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: نه بابا من خودم هم اینو از لباس فروشی قرض کردم.باید سالم نگهش دارم پسش بدم /
ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: اتفاقا شما وضعتون خوبه رو نمیکنید ما با سیلی صورتمونو سرخ میکنیم.

sansa
20-01-2014, 14:26
خیلی عالی بود ملا نصردین جان . جمله اول همون چیزی بود که دنبالش بودم . :n02::n16:

Lord-Voldemort
21-01-2014, 18:34
به نظر من توی جمع این جملات رو هم میشه گفت
مثلا وقتی میگن ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: اختیار دارید کاش همه فقیر بیچاره ها مثل شما بودند /
ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: نه بابا من خودم هم اینو از لباس فروشی قرض کردم.باید سالم نگهش دارم پسش بدم /
ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: اتفاقا شما وضعتون خوبه رو نمیکنید ما با سیلی صورتمونو سرخ میکنیم.

اره جمله ی اول خیلی عالیه :n10:
ولی به نظرم اگه جنس مونث بود این جمله بهتره

آره دیگه چه کنیم خدا نصیب شما هم بکنه ایشالله

مگه اینکه بخوای یجوری دهنش رو ببندی :n09:

am2
21-01-2014, 19:42
سلام..راستش من یه مشکل فنی دارم ممنون میشم راه حلی برای حلش بهم بدین
اول از همه این که من بعضی مواقع بخوام حرفی رو طوری بزنم که با صراحت باشه به قول خودمون جدی باشه و حالت دعوا باشه چطور بگم بهتره؟نه این که بخوام پرخاش کنم. مثلا شخصی کاری رو میکنه و من میخوام بهش تذکر بدم که این کارت رو دفعه دیگه انجام نده در حضور من بطور خیلی مودبانه و موثر چطور باید بیان کرد حرف رو؟:n13:

salar79
21-01-2014, 22:35
اول از همه این که من بعضی مواقع بخوام حرفی رو طوری بزنم که با صراحت باشه به قول خودمون جدی باشه و حالت دعوا باشه چطور بگم بهتره؟نه این که بخوام پرخاش کنم. مثلا شخصی کاری رو میکنه و من میخوام بهش تذکر بدم که این کارت رو دفعه دیگه انجام نده در حضور من بطور خیلی مودبانه و موثر چطور باید بیان کرد حرف رو؟:n13:

این بستگی به نوع رفتار شما هم داره مثلاً افرادی که حکم دلقک رو برای یک جمعی رو دارن هیچ وقت حرفشون رو حتی اگه جدی هم بیان کنن جدی گرفته نمیشه!
من یه نمونه از دوستای خودم حکم دلقک رو داره ولی یه بار یه کاری کرد که حرفش با تمام مسخره بازی های قبلیش کاملاً جدی گرفته شد
اون اینجوری حرفش رو گفت:
اول اشتاباهات خودش رو قبول کرد (که هیچ وقت این کار رو نمی کرد)
بعدش به صورت خیلی جدی و با نگاه خیلی عمیق به مطلب و خیلی فلسفی و منطقی به مسئله کرد (که هیچ وقت این کار رو نمی کرد)
پس نظر من اینه:
شما نسبت به رفتار خودتون و حسی که به شما داره نباید حرفتون رو بزنید و یه جورایی باید بفهمه شما در شرایط عادی نیستید و حرفتون باید نسبت به قبل منطقی تر و با تغییرات بیشهری همراه باشه

Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta

ملا نصرالدین
22-01-2014, 01:07

به نظر من بهتره ناراحتی خودتون رو از اون موضوع یا حرف نشان بدهید
خب هرکسی یه جوری نشان میده
مثلا من خودم اخم میکنم و ساکت مینشینم
یه نفر ممکنه به اون کسی که این حرفرو زده بی محلی کنه
به هر حال باید جوری خودتان را نشان بدهید که ناراحت شدید و طرف اگر کمی شعور داشته باشه میفهمه و علت را جویا میشود
شما هم خیلی محترمانه بگید با توجه به شخصیتت و با توجه به شناختی که از شما دارم میدانم که قصد ناراحت کردن من رو نداشتید ولی واقعا از این حرف شما ناراحت شدم

mohsen_gh1991
22-01-2014, 13:50
دوستان یه جمله خفن برای تشکر میخواستم از استادم.
تا حالا کسی بوده از استادش تشکر کنه؟ :دی
میخوام یه متن 300 کرکتری تو قسمت اعتراض به نمره برای استادم بنویسم برای زحمات طول ترمش چون ادم خیلی باحالی بوده. خودمم که انشا ضعیف .
فقط تا نمره ها رو قطعی نکرده یه دستی برسونین.
ممنون

5ajad
22-01-2014, 15:47
سلام
منم یه متن میخوام برای اعتراض نمره....البته نه برای تشکر(برای اینکه 7 منو بکنه 10:n02:)

mohsen_gh1991
22-01-2014, 15:51
سلام
منم یه متن میخوام برای اعتراض نمره....البته نه برای تشکر(برای اینکه 7 منو بکنه 10:n02:)

شما بنویس
I need your help..please please.:D

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2

bijandarbari
22-01-2014, 16:09
دوستان یه جمله خفن برای تشکر میخواستم از استادم.
تا حالا کسی بوده از استادش تشکر کنه؟ :دی
میخوام یه متن 300 کرکتری تو قسمت اعتراض به نمره برای استادم بنویسم برای زحمات طول ترمش چون ادم خیلی باحالی بوده. خودمم که انشا ضعیف .
فقط تا نمره ها رو قطعی نکرده یه دستی برسونین.
ممنون

خلاصه. مختصر و مفید.
" سلام . اعتراضی ندارم. فقط وظیفه خودم می دونم که از شما بابت زحماتی که در طول این ترم متقبل شدید تشکر و قدردانی کنم "

من چند بار در طول تحصیل همچین متنی رو تو قسمت اعتراض نوشتم.
یکیش برا درس از فیزیک 1 بود.:n02:
من نمی دونم. وقتی میشه منظور رو به طور کامل با یک یا دو جمله به طرف رسوند ، چرا پیچیده اش می کنیم.

5ajad
22-01-2014, 20:08
شما بنویس
I need your help..please please.:D

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
اگه اینجوریه تو هم بگو
thanks teacher :دی

منتظرما:n16:

Atghia
23-01-2014, 00:53
دوستان اگر در حق کسی کار خوبی انجام بدی بعد طرف ازت تشکر کنه در ابتدا اما پشتش هی ایراد بگیره که اگه اینجوری بود بهتر بود اگر اینجوری میشد قشنگتر میشد اینجوری تر باشه بهتره و.... اونوقت بنظرتون چه برخوردی باید داشت؟
:n23:
نه به اون تشکر نه به اون ایرادها والا:n29:

M £ H D I
23-01-2014, 01:21
دوستان اگر در حق کسی کار خوبی انجام بدی بعد طرف ازت تشکر کنه در ابتدا اما پشتش هی ایراد بگیره که اگه اینجوری بود بهتر بود اگر اینجوری میشد قشنگتر میشد اینجوری تر باشه بهتره و.... اونوقت بنظرتون چه برخوردی باید داشت؟

به شخصه توجهی به این حرفا نمیکنم و حتی انتظار تشکر بخاطر کارم ازش ندارم
و در صورتی که بازم ازم کاری رو بخواد براش انجام میدم ( چون اگه از کار اولم بدش
بیاد دوباره سراغم نمیاد و حالا که اومده پس راضی بوده )

ملا نصرالدین
23-01-2014, 10:06
سلام
من معمولا این رو مینویسم
استاد گرامی
خواهشمند است لطف بفرمایید و قدری در نمره ی من تجدید نظر کنید.از لطف و توجه شما بی نهایت سپاسگذارم
البته اگر یه بهونه ای هم تهش بنویسی خیلی بهتره
مثلا ترم اخرم
یا مثلا این درس رو چند بار افتادم
و...

من اگر به کسی کمک کنم و اخرش ایراد بگیره دیگه بهش کمک نمیکنم....و اگر باز هم پیشم بیاد میپیچونمش

+ f.a.r.i
29-01-2014, 17:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:n16:

kenzu
29-01-2014, 17:37

نه ممنون .

saeidrezay
29-01-2014, 18:25

نباید زیاد به بعضی ها سخت گرفت چون اخلاق مردم مخصوص خودشون هست و اگه دوباره برای همین کار پشت اومد باید برایش اون کار رو انجام بدی و اگه خیلی از کاری که پشت سرت انجام داده ناراحت شدی حتما باید برای رفع سو تفاهم حتما باهاش در میان بزارید تا دلیلش رو از رفتار دوگانه بگه شاید کار شما واقعا جایی اشتباه بوده که اون دوست نداشته

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Atghia
29-01-2014, 18:39

خواهش میکنم بفرمایید

یا
شما مهمون نیستید صابخونه اید قربان

یا
خواهش میکنم افتخار بدید خوشحال میشیم

Iloveu-ALL
29-01-2014, 19:21
اگه یه نفر اسمتون رو به اشتباه صدا بزنه چی میگید؟ بعضی وقت ها چیزی نگی فکر کنم بهتر باشه

banii
29-01-2014, 22:23
اگه یه نفر اسمتون رو به اشتباه صدا بزنه چی میگید؟ بعضی وقت ها چیزی نگی فکر کنم بهتر باشه
بله درستش همینه که بی توجهی کنید ...

یکبار سر یک کلاس یکی از دخترا وسط درس منو صدا زد قبل از فامیلم بجای آقا ، خانوم گفت منم سریع بدون در نظرگرفتن این اشتباه کلامی حالا نمیدونم سهوی بود یا عمدی رومو طرفش کردم... تا یک مدتی خلاصه اسباب خنده و مسخره بازی بقیه شده بودیم ... بعدا خودم میگفتم کاش محلش نداده بودم انگار که نشنیده ...

banii
29-01-2014, 22:37
سلام دوستان....

امشب یک رفیق خیلی قدیمی (دوران راهنمایی و اول دبیرستان) که یک زمانی بحساب رفیق فابم بوده بهم زنگید ... چند سالی میگذره که دیگه نمیدیدمش... خلاصه هی حرف میزد و از اوضاع و احوال میپرسید ... حالا انگار هم دانشگاهی هم هستیم یکجورایی... هر دو آزاد مشهد... (البته دانشکده ها فرق میکنه ... موقعیت جغرافیاییش جای دیگست...) ... یه زمانی خیلی باحال بود ... اما یک حرفایی زد امشب خوشم نیومد از حرفش... البته منم الان اون ادم سالهای گذشته نیستم و انگار دوست ندارم با چنین شخصیت هایی بشینم و پاشم. اون زمونا با این افراد میجوشیدم الان دیگه نه حتی در برهه ای از افسردگیم که سالهاست درگیرشم خودمو ملامت میکردم که چرا توی زندگیم وقتمو با بعضی افراد سپری میکردم ... اگه 3 4 نفر جزو اون افراد بزارم شاید اینم پنجمیش باشه ... شایدم الان من دارم بی انصافی میکنم در حق رفیقم...(نه اینکه آدم مشگل داری باشه نه بچه درستیه...) ... در کل اهل رفیق هم نیستم و از اینکه یکیو رابرا ببینم خوشم نمیاد.... بعد گفت حالا یبا بیار جایی ببینمت و این حرفا ... خوش ندارم دوباره طرح رفاقت بریزم باهاش... چیکار کنم ؟

Atghia
29-01-2014, 23:28
سلام دوستان....

امشب یک رفیق خیلی قدیمی (دوران راهنمایی و اول دبیرستان) که یک زمانی بحساب رفیق فابم بوده بهم زنگید ... چند سالی میگذره که دیگه نمیدیدمش... خلاصه هی حرف میزد و از اوضاع و احوال میپرسید ... حالا انگار هم دانشگاهی هم هستیم یکجورایی... هر دو آزاد مشهد... (البته دانشکده ها فرق میکنه ... موقعیت جغرافیاییش جای دیگست...) ... یه زمانی خیلی باحال بود ... اما یک حرفایی زد امشب خوشم نیومد از حرفش... البته منم الان اون ادم سالهای گذشته نیستم و انگار دوست ندارم با چنین شخصیت هایی بشینم و پاشم. اون زمونا با این افراد میجوشیدم الان دیگه نه حتی در برهه ای از افسردگیم که سالهاست درگیرشم خودمو ملامت میکردم که چرا توی زندگیم وقتمو با بعضی افراد سپری میکردم ... اگه 3 4 نفر جزو اون افراد بزارم شاید اینم پنجمیش باشه ... شایدم الان من دارم بی انصافی میکنم در حق رفیقم...(نه اینکه آدم مشگل داری باشه نه بچه درستیه...) ... در کل اهل رفیق هم نیستم و از اینکه یکیو رابرا ببینم خوشم نمیاد.... بعد گفت حالا یبا بیار جایی ببینمت و این حرفا ... خوش ندارم دوباره طرح رفاقت بریزم باهاش... چیکار کنم ؟

بنظرم سعی کنید از ملاقات طفره برید هربار یک دلیلی بیارید (در واقع به نوعی بپیچونید با کلمات) بعد طرف خودش متوجه میشه راغب نیستید دیگه فکر نمیکنم ببینه شما مایل نیستید اصرار کنه!
احیانا پیام زد بهتون جوابش رو یک خط در میون بدید یا دیر جواب بدید یا مختصر در حد نیم خط و کلا خیلی سرد برخورد کنید
فکر میکنم موثر باشه:n06:

Atghia
29-01-2014, 23:32

بستگی داره اون فرد کی باشه
اگر مثلا شخص مسن و سالخورده ای باشه بنظرم بهتره به روش نیارید (چون حالا تا بیاید متوجهش کنید کلی انرژی میبره نهایتا هم باز احتماله اینکه بار بعد اشتباه کنن زیاده در نتیجه کلا بیهودست)

اما اگر دوستتون هست یا کسی که جدیدا آشنا شدید و برخورد دارید باهاش بنظرم بهتره در لحظه بهش بگید ایکس نه ایگرگ البته با لحن ملایم و یک لبخند:n01:

البته من چندبار پیش اومد استاد سر کلاس درس اسمم رو به اشتباه صدا زد همون لحظه خودم درستش رو بلند اعلام کردم:n09:

gelayor14
02-02-2014, 15:57
سلام
بین استاد(آقا) و دانشجوی (خانم) یا برعکس وقتی قراره برن سر جلسه ای و استاد میگه بفرمایید . اینجا احترام استاد و شاگردی مطرح میشه یا خانما مقدم اند .کدوم اینجا ارجح اند؟
برعکس اش چی؟

Atghia
02-02-2014, 17:10
سلام
بین استاد(آقا) و دانشجوی (خانم) یا برعکس وقتی قراره برن سر جلسه ای و استاد میگه بفرمایید . اینجا احترام استاد و شاگردی مطرح میشه یا خانما مقدم اند .کدوم اینجا ارجح اند؟
برعکس اش چی؟

سلام
بنظرم در هر صورت استاد مقدم هست حالا چه استاد خانم باشه چه اقا
در ضمن بحث سن و سال هم که در نظر گرفته بشه به احتماله خیلی زیاد استاد چه اقا چه خانم مسن تر هست پس مقدم تر هستش
:n17:

Lord-Voldemort
02-02-2014, 17:17
سلام
برعکس اش چی؟
معلومه دیگه استاد چه خانوم چه آقا چه کم سن وسال چه کهن سال :n02:. درهمه صورت استاد مقدم تر .

bahman 1
03-02-2014, 14:50
سلام پس کو لینک فایل 30صفحه ای خرابه میشه برام میل کنید

ziba12
03-02-2014, 15:07
سلام
من بعضی وقتا تو بعضی محیط ها یک اشنایی رو میبینم . نمیدونم درست قضاوت میکنم یا نه اما این جور ادمهایی که میبینم یا حواسشون پرت هست یا خودشونو میزنن به اون راه که سلام و احوال پرسی نکنن . حال نمیدونم در این محیط ها چه واکنشی انجام بدم بهتره :n16:

masoudtr
03-02-2014, 22:29
سلام دوستان....

دقیقا منم همچین دوستی داشتم
انقدر هم با هم شیش بودیم که دو سه تا مسافرت هم با هم رفتیم
حتی زمانی که میخواست استخدام بشه و باید میرفت تهران ارزیابی منم باهاش رفتم تنها نباشه
ولی بعد یک مدت دیدم بودم باهاش به من ضرر میزنه (ادم بدی نبود ولی همونطور که گفتی ادم تغییر میکنه و منم وقتی تغییر کردم دیدم دوست نبودن باهاش برام بهتره بیشتر بخاطر طرز فکرش)
بخاطر همین یک مدت 2 ماهی حتی سیم کارت گوشیم را در اوردم
تو این مدت هم چند بار اومد دم خونمون که هر بار مادرم میگفت نیست و...
جالبه بعد از دو ماه اولین کسی که به من زنگ زد همین ادم بود که دیگه اونجا با روشی مثل همینی که اتقیا خانوم گفت از سرم بازش کردم
(با اینکه از این قضیه 4-5 سال میگذره هنوز هم دوستان قدیمی من را که میبینن احوال اون را از من میپرسن فکر میکنن هنوز با همیم)

الان مشکلی که بوجود اومده این هست که دیگه تو دیدار های گروهی زمان دانشجوییمون یا من میرم یا اون
مثلا اون میفهمه من می یام نمی یاد من میفهمم اون می یاد نمی روم

برای همین میخواستم بگم شما بهتره یک روش مناسب تر پیدا کنید تا روش اتقیا خانم (نه اینکه باهاش دوست بمونید برای دور بودن ازش یک روش مناسب تر پیدا کنید )

هر چی باشه من و این دوستم نزدیک چند سال با هم دوست بودیم و خاطراتی با هم داشتیم که شاید بعضی هاشون بهترین خاطرات یک آدم در طول عمرش باشن ولی با توجه به قطع رابطه مون الان حتی یاد آوری اون خاطرات هم برام جالب نیست

ziba12
04-02-2014, 18:05
سلام
من بعضی وقتا تو بعضی محیط ها یک اشنایی رو میبینم . نمیدونم درست قضاوت میکنم یا نه اما این جور ادمهایی که میبینم یا حواسشون پرت هست یا خودشونو میزنن به اون راه که سلام و احوال پرسی نکنن . حال نمیدونم در این محیط ها چه واکنشی انجام بدم بهتره :n16:

نبود ؟:n16:

Iloveu-ALL
04-02-2014, 18:08
سلام

من اگه باشم، معمولا صبر میکنم و به محض اینکه چشم تو چشم شدیم سلام میکنم...
اگه خیلی نزدیک باشیم یا سلام علیک داشته باشیم، اگه حواسش نبود بلند سلام میکنم
البته یکم باید به اونایی که جواب سلام نمیدن حق بدیم، من خودم بعضی موقع ها که حوصله ندارم و با خودم تو رودرباسیم سرم رو میندازم پایین! البته این عادتم رو دارم کم میکنم:دی
*به بزرگتر ها هم حتما باید اول خودمون بهشون سلام بدیم! نه اینکه از اونا انتظار اول سلام کردن رو داشته باشیم

ملا نصرالدین
10-02-2014, 12:10
سلام
دوستان من به تازگی در یه شرکتی استخدام شدم-البته با پارتی

یکی از همکاران سابق که نفوذ زیادی هم دارند به من لطف دارند و همه جا من رو به همه معرفی میکنند و سفارش میکنند که هوای من رو داشته باشند

حالا من میخوام یه ایمیل تشکر بنویسم با این مضمون که متشکرم که سفارش میکنید و من خیلی خوشحالم از این موضوع و...
با توجه به اینکه ایشان مرد هستند و من خانم یه متن قشنگ و محترمانه برای تشکر میخواستم

ممنون دوستان

Atghia
10-02-2014, 14:43
سلام
دوستان من به تازگی در یه شرکتی استخدام شدم-البته با پارتی

یکی از همکاران سابق که نفوذ زیادی هم دارند به من لطف دارند و همه جا من رو به همه معرفی میکنند و سفارش میکنند که هوای من رو داشته باشند

حالا من میخوام یه ایمیل تشکر بنویسم با این مضمون که متشکرم که سفارش میکنید و من خیلی خوشحالم از این موضوع و...
با توجه به اینکه ایشان مرد هستند و من خانم یه متن قشنگ و محترمانه برای تشکر میخواستم

ممنون دوستان
با سلام و عرض ادب خدمت دوست و همکار محترم اقای ....

از اینکه من را فراموش نکرده و همواره شامل الطافتان قرار میدهید سپاسگزارم
من نهایت تلاشم را خواهم کرد تا در کار جدید، شایستگی ام را مطابق با سفارشاتی که انجام دادید به اثبات برسانم
امیدوارم که به لطف حق فرصتی باشد تا محبت های شما را جبران کنم

ارادتمند....

ملا نصرالدین
10-02-2014, 15:07
اتقیا جان این خوبه فقط
من هر روز این اقا رو میبینم..و اون اقا اصلا این بخشی که توش هستم رو قبول نداره.عملا میگه توی این بخش همه بی سوادن بعد این جمله ی
من نهایت تلاشم را خواهم کرد تا در کار جدید، شایستگی ام را مطابق با سفارشاتی که انجام دادید به اثبات برسانم
فکر نکنم خیلی جالب باشه از طرفی فراموش کردن نداره که...هر روز میبینمش...خواستم جمله ی دومش رو حذف کنم بعد دیدم اون کلمه سفارش خیلی مهمه
توی جمله ی اول فراموش کردن رو حذف کنم خیلی جمله ی خوبی میشه
یه فکری هم برای این سفارش کردن بکنید (که طرف بفهمه برای چی دارم ازش تشکر میکنم)
ممنون میشم

Atghia
10-02-2014, 15:12
اتقیا جان این خوبه فقط
من هر روز این اقا رو میبینم..و اون اقا اصلا این بخشی که توش هستم رو قبول نداره.عملا میگه توی این بخش همه بی سوادن بعد این جمله ی
فکر نکنم خیلی جالب باشه از طرفی فراموش کردن نداره که...هر روز میبینمش...خواستم جمله ی دومش رو حذف کنم بعد دیدم اون کلمه سفارش خیلی مهمه
ممنون میشم

اهان من فکر کردم همکار قدیم بوده و شما جای دیگه هستید و ....:دی
خب میشه اینجوری بگید که:

با سلام و عرض ادب خدمت دوست و همکار محترم اقای ....

از اینکه من را همواره شامل الطافتان قرار میدهید سپاسگزارم
امیدوارم به پاس همه ی سفارشاتی که برای کار اینجانب داشتید، به لطف حق فرصتی باشد تا محبت های شما را جبران کنم

ارادتمند....

ziba12
12-02-2014, 10:31
اتقیا جان این خوبه فقط
ممنون میشم

سلام
هر چی ساده تر بگی بهتره و شبک تره .

مثلا : اقای / خانم .... میخواستم از توجهی که در محیط کار به من دارید و لطفی که نسبت به بنده دارید تشکر کنم .
واقعا نمیتونم چطور این لطف شما رو جبران کنم . امیدوارم همکار خوبی در کنار شما باشم و از تجربیات کاری شما نهایت استفاده رو ببرم .
باز هم ممنونم .

sansa
14-02-2014, 22:19
وقتی میگن تغعریفتو از پدرت زیاد شنیدیم چی باید بگیم ؟:n02:

HOax
14-02-2014, 22:30

بستگی داره چه تعریفی شنیده باشن.

اگه مثبـت بود ، میتونی خودتو بزنی به اون راه ... که طرف مجبور شه بهت بگه، بعد حال میده ازت تعریف میکنن دوباره.
اگه منفی بود، خودتو بزن به اون راه ... هرچی هم گفت مستقیماً تکذیب کن.

اگه نمیدونستی مثبت ـه یا منفی، نپرس چه تعریفی! فقط لبخند بزن.

Йeda
15-02-2014, 00:10

اصولا میگن:

پدر لطف دارن به من.

s_paliz
15-02-2014, 03:44
وقتی کسی مسافرته میگن جاشون خالی نباشه چی باید گفت؟ چندسالیه فکر منو مشغول کرده

pcgamer
15-02-2014, 05:39
وقتی کسی مسافرته میگن جاشون خالی نباشه چی باید گفت؟ چندسالیه فکر منو مشغول کرده
اداب معاشرت رو دارین اینترنتی یاد میگیرین!!!

بستگی داره طرف کیه کی اینحرفو میزنه چقدر باش راحتی یا رودرواسی داری اون که جاش خالیه کیه!!!
رفیقته خانمته همکلاسیته .کجا این سواد مطرح شده تو خابگاه هست تو سمینارهست تو جلسه هست .
ولی معمولا میگن بله جاشون سبز .
یا ایشالا تو ی فرصتی باشون خدمت میرسیم.
موفق باشی

دکتر مسعود
16-02-2014, 07:59
چگونه انسان ملهد و دروغگو را رسوا کنیم؟

williclarkam
19-02-2014, 12:57
دوستان لطفا من رو تو این موقعیت راهنمایی کنید ، بدجوری گیر کردم،

بلاخره من بعد از 1 ماه 1 ماه و نیم به یه دختری که باهم صحبت میکردم و هفته ای هم 2 3 بار همدیگر رو میدیم ، گفتم پنج شنبه وقت داری بریم کافه؟ بعد گفت آره حتما ، امروز تو گروپ مینویسم همه بریم ،( یه گروپی هم داریم که همه باهم فقط دوستیم ، 4 5 نفر هم بیشتر نیستیم) ، حالا مسئله اینه که من اصن منظورم این نبود که با اونا بریم بیرون ، خودمون 2 نفره منظورم بود، حالا نمیدونم اینو چجوری بهش بگم؟ اگر پای موبایل بهش بگم که من منظورم، "ما 2 تا بودیم" زشته؟ اگر بگه نه من اصن خوشم نمیاد 2 نفره بریم ، اصلا مشکلی ندارم (با اینکه ناراحت میشم) ، ولی بلاخره نمی خوام بعدا حسرت بخورم که چرا نگفتم بهش.

با تشکر.

Atghia
19-02-2014, 13:54
چگونه انسان ملهد و دروغگو را رسوا کنیم؟

سلام لطفا کمی بیشتر توضیح بدید در چه موقعیتی و در مورد چه قضیه ای
مثلا طرف دوستتون هست استادتون هست مغازه دار هست یا...؟

دوستان لطفا من رو تو این موقعیت راهنمایی کنید ، بدجوری گیر کردم،

بلاخره من بعد از 1 ماه 1 ماه و نیم به یه دختری که باهم صحبت میکردم و هفته ای هم 2 3 بار همدیگر رو میدیم ، گفتم پنج شنبه وقت داری بریم کافه؟ بعد گفت آره حتما ، امروز تو گروپ مینویسم همه بریم ،( یه گروپی هم داریم که همه باهم فقط دوستیم ، 4 5 نفر هم بیشتر نیستیم) ، حالا مسئله اینه که من اصن منظورم این نبود که با اونا بریم بیرون ، خودمون 2 نفره منظورم بود، حالا نمیدونم اینو چجوری بهش بگم؟ اگر پای موبایل بهش بگم که من منظورم، "ما 2 تا بودیم" زشته؟ اگر بگه نه من اصن خوشم نمیاد 2 نفره بریم ، اصلا مشکلی ندارم (با اینکه ناراحت میشم) ، ولی بلاخره نمی خوام بعدا حسرت بخورم که چرا نگفتم بهش.

با تشکر.

سلام دوست گرامی بنظرم مثلا برای هماهنگی بیشتر با ایشون پیامی بهشون بزنید (اس ام اس) و مثلا بگید چه خبر و این حرفا بعد که جوابتون رو داد بگید : راستشو بخواید خیلی خوبه که با بچه ها دور هم باشیم اما من منظورم دعوت شما برای یک دیدار دونفره بود.
میتونید این رو هم اضافه کنید که ایشالله دفعه بعد این امکان میسر بشه نظرتون چیه؟:n06:
حالا اگر صمیمیتتون در حدی هست که روتون بشه پای تل بگید چه بهتر
وگرنه همین اس ام اس خوبه
در ضمن اگر اس ام اس بزنید یک کمی هم برای خودتون بهتره چون جواب نه شنیدن در پیام از پشت تلفن شنیدن بهتره و یجورایی جنبه منفی که براتون داره کمتره

در هردوصورت حتما حرفتون رو بهش بزنید

s_paliz
19-02-2014, 23:40
اداب معاشرت رو دارین اینترنتی یاد میگیرین!!!
موفق باشی
اینجا اینترنت است صدای مارو از تاپیک آداب معاشرت می شنوید :n02:

Rhodes
20-02-2014, 07:17
دوستان يكي از رفقا هست خيلي ادعا داره و متاسفانه خالي بنده.
من يه داستاني موضوعي چيزي رو كه براش تعريف ميكنم بعد يه هفته يا وقتي موقعيتش مثلا پيش بياد يه چيزي از خودش در مياره و ميزاره روش و همون رو براي خودم ميگه.
يا وقتي بحثي ميشه كه مشخصه اصلا نميدونه چيه يا اصلا تجربه ش نكرده ميگه بلهمنم يه بار ......
من چه طوري باهاش برخورد كنم ؟!

Sent from my iPad using Tapatalk

ملا نصرالدین
20-02-2014, 09:56
به نظر من یا باید طرف رو دست بندازید یا دوستانه شوخی کنید یا کلا جلوش هیچی تعریف نکنید

مثلا بگید : اااا نه بابا !!!!!!!!! راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟جون من؟؟؟؟ بابا کم خالی ببند که خب احتمالا طرف یه کم ناراحت میشه

یا بگید: به نظرم این حرف ها رو قبلا شنیدم...حالا یادم نمیاد از کی.....فکر کنم قبلا این حرف ها رو خودم به تو گفتم نه؟!

gelayor14
24-02-2014, 17:47
سلام دو تا سوال داشتم
یه دوستی دارم بعد مدتها همدیگه رو دیدیم ی بچه چند ماهه هم داره . از قبل بهم می گفت باید ی وعده بیای خونمون..اصرار اصرار .الان که دیدمش هم باز بهم گفت آره فلان جائیم حتمن بیا..مرسی و ممنون و محبت داری و...هیچی لغت کم آوردم ..آخرش
بعدم طفلی خودش به اندازه کافی دردسر کارش و بچش رو داره .نمیخوام اذیت بشه . موندم اینطوری میگه چی بگم؟

سوال دومم هم
من تو خابگا دانشجویی ام. چند وخ پیش که خواستم بیام خبر دادم تو راه بودم هم گفتم بهشون"باشه و مشکلی نیستو". اومدم دیدم خ قیافه گرفته بود سرپرست خابگا؟ بعدن هم بهم گفت" آره من دلم سوخت به حالت اون موقع صب رسیدی دم در بمونی درو باز کردم "که من هنگ کردم اینو گفت!:n04:
بعد شهریه خابگا رو هم از دوستام پرسیده بودم چقد شده قیمت دستم بود. تا رفتم بهم گفت فلان قدر که 100 تومن بیشتر بود! بقیه روهم ظاهرن چون خودش پولو میگیره و فک می کرد من نمی دونم میخواس تلکه کنه!
:n24:
که منم گفتم عه..جدن ..بچه ها پس به من اشتباه گفتن..گیج می زنن ..به من گفتن فلان قدره..! هیچی به روش نیاورد یهو گفت آره نرخ شما و فلان جا فرق می کنه خلاصه ماس مالی کرد..و بعدن اون حرف بالا رو گفت

ولی من بهم برخورد می دونم هم به روش نیارم و نگم هفت قورتونیم اش باقی میشه. ده تا اضافه هم بعدن میگه
حالا باید باهاش برخورد کنم بنظرتون ؟ ضمن اینکه بسیار بهم برخورد حرفی که زد ! نمی خوام هم رو دنده لج بیفته باهام ولی میخوام دوزاری اش بیفته که گوشای ملت مخملی نیست!

Йeda
24-02-2014, 18:05
سلام

سلام دو تا سوال داشتم
یه دوستی دارم بعد مدتها همدیگه رو دیدیم ی بچه چند ماهه هم داره . از قبل بهم می گفت باید ی وعده بیای خونمون..اصرار اصرار .الان که دیدمش هم باز بهم گفت آره فلان جائیم حتمن بیا..مرسی و ممنون و محبت داری و...هیچی لغت کم آوردم ..آخرش
بعدم طفلی خودش به اندازه کافی دردسر کارش و بچش رو داره .نمیخوام اذیت بشه . موندم اینطوری میگه چی بگم؟

اصولا دوستا ازین تعارفا زیاد میکنن. اگه میدونین تو زحمت میوفته:
مثلا بگین دوس ندارم تو زحمت بیوفتی.
یا
آخه تو زحمت میوفتی، منم که گرفتاریای دانشگامو دارم. ولی حتما یه روز بهت زحمت میدم.
بعد مثلا به شوخی بگین که: به شرطی که اومدم بذاری بچه ت و برات نگه دارم.

اینطوری خودشون متوجه میشن بخاطر بچه میگید که تو زحمت نیفته.

ولی اگه اصرار کرد بگید:
همینروزا مزاحمت میشم.

اگر بازم اصرار کرد
بگید بابا من که خیلی دوستدارم مزاحمت بشم، ولی درسام نمیذاره.

و اگه بعدا بازم اصرار کرد:n02:
بدونین تعارف نمیکنه، حتما یه قرار بذارید برید خونشون
فوقش اگه دیدید تو زحمت افتاده در حد یه چای، کوتاه.

سوال دوم
باید بگم اصولا مسئول خوابگاه ها واسه مسئولیتی که دارن مجبورن خیلی سخت بگیرن.
اگه خوب برخورد نمیکنن به خودتون نگیرید، چون درست نیست مدتی قراره اونجا بگذرونید
اونوقت خودتون تمام مدتی که خوابگاه هستید بهتون سخت میگذره.

و پول خوابگاه ها هم با هم فرق میکنه. اگه دوستاتون خوابگاه دیگه ای هستن بدونید که
ممکن هست مسئول خوابگاهتون درست میگه.

موفق باشید

gelayor14
24-02-2014, 18:37
سلام

اصولا دوستا ازین تعارفا زیاد میکنن. اگه میدونین تو زحمت میوفته:
مثلا بگین دوس ندارم تو زحمت بیوفتی.
یا
آخه تو زحمت میوفتی، منم که گرفتاریای دانشگامو دارم. ولی حتما یه روز بهت زحمت میدم.
بعد مثلا به شوخی بگین که: به شرطی که اومدم بذاری بچه ت و برات نگه دارم.

اینطوری خودشون متوجه میشن بخاطر بچه میگید که تو زحمت نیفته.

ولی اگه اصرار کرد بگید:
همینروزا مزاحمت میشم.

اگر بازم اصرار کرد
بگید بابا من که خیلی دوستدارم مزاحمت بشم، ولی درسام نمیذاره.

و اگه بعدا بازم اصرار کرد:n02:
بدونین تعارف نمیکنه، حتما یه قرار بذارید برید خونشون
فوقش اگه دیدید تو زحمت افتاده در حد یه چای، کوتاه.

باید بگم اصولا مسئول خوابگاه ها واسه مسئولیتی که دارن مجبورن خیلی سخت بگیرن.
اگه خوب برخورد نمیکنن به خودتون نگیرید، چون درست نیست مدتی قراره اونجا بگذرونید
اونوقت خودتون تمام مدتی که خوابگاه هستید بهتون سخت میگذره.

و پول خوابگاه ها هم با هم فرق میکنه. اگه دوستاتون خوابگاه دیگه ای هستن بدونید که
ممکن هست مسئول خوابگاهتون درست میگه.

موفق باشید
مرسی نداجان جواب سوال اولم رو کامل گرفتم
و راجع به سوال دوم من طرف رو کامل می شناسم الانم آخرین ترم ام هست. می دونم چه تیپ شخصیتیه . دوستام هم مال همون جا بودن که قیمت رو گفتن..آلزایمر هم نداره
بحث سر این نیست که سختگیری هست و نباید باشه. بحث سر اینه که فک می کنه من لنگه اینم داره طاقچه بالا میزاره ...وگرنه وقتی من قبل اومدن ام میگم تو راهم میگم رسیدم میگم. دیگه این چه حرفی بود که میزنه؟!

brad pitt
24-02-2014, 19:39
سلام
من 24 سالمه و در بانک کار میکنم

خواستم بدونم اگر در بانک یهو از یه دختری ( مشتری ) خوشم اومد چجور بهش پیشنهاد آشنایی بدم که قبول کنه و بدش هم نیاد ؟
از طرفی هم میگم یهو یه چیزی نگم باشه بره به رییس بگه

فقط جهت آشنایی اونم در محیط کار چی باید گفت دقیق ؟

آخه مثل بیرون نیست که دست آدم باز باشه

salar79
24-02-2014, 21:05
سلام

خواستم بدونم اگر در بانک یهو از یه دختری ( مشتری ) خوشم اومد چجور بهش پیشنهاد آشنایی بدم که قبول کنه و بدش هم نیاد ؟

هر امکانی وجود داره هیچ تضمینی برای هیچ گونه فعالیتی نیس

یه درصد احتمال بده شغلت رو از دست بدی!!!!

sozuki7
25-02-2014, 12:53
سلام

شماره موبایلت پشت ته فیش خانمها بده بزه:n02:

30vil
25-02-2014, 13:08
سلام

پدر من رئیس یکی از این شعبه های بانکهای دولتی هستش یکبار تعریف میکرد که یکی از تحویل دارا این کار را انجام داده و دختره رفته بازرسی و تحویل دار بیچاره تبعید شده به یک شعبه خیلی دور و شلوغ

پیشنهاد میکنم در محیط کار اونم بانک سرتون به کار خودتون باشه و آشنایی و غیره بمونه برای بیرون محل کار

masoudtr
25-02-2014, 14:19
شما که تو بانکی تمام اطلاعات اش را داری محل زندگی و تلفن و... تو بانک بهش روی خوش نشون بده کاراش را بدون نوبت انجام بده ولی بیرون بانک خیلی مثلا تصادفی برو جا کلاسی که مثلا میره یا تو مسیر برسونش یا .... یک حرکتی کردی بیرون بانک کاملا تصادفی ;-)

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk

asrema
26-02-2014, 21:41
سلام من یک مشکل دارم من یک پسر17ساله هستم و وقتی میخوام کسی رو صدا بزنم نمیدونم که ازچه واژه هایی(مانند:دخترخاله ,جان,آقا,خانم,.....)درقبل وبعداز اسم استفاده کنم لطفا درشرایط زیر بفرمایید که ازچه کلماتی میتونم قبل یابعداز اسم یا حتی اگه شرایط رسمی تر باشه قبل وبعدفامیل استفاده کنم
صحبت با:
1-پسر(خاله,عمه,عمو,دایی)
2-دختر(خاله,عمه,دایی,عمو)
3-شوهر(خاله,عمه,خواهر)
4-زن(عمو,دایی,داداش)
5-کسانی که به ذهن شما میرسه ومن ذکرنکردم
لطفا شرایط روبرای سنین مختلف ومیزان صمیمیت مختلف بررسی کنید
مثلا برای شماره1
1-اگرازفلان سن تا فلان سن هست وباهش صمیمی هستی ازکلمات فلان واگرصمیمی نیستید ازکلمات فلان
باتشکر

Atghia
26-02-2014, 22:03
سلام من یک مشکل دارم من یک پسر17ساله هستم و وقتی میخوام کسی رو صدا بزنم نمیدونم که ازچه واژه هایی(مانند:دخترخاله ,جان,آقا,خانم,.....)درقبل وبعداز اسم استفاده کنم لطفا درشرایط زیر بفرمایید که ازچه کلماتی میتونم قبل یابعداز اسم یا حتی اگه شرایط رسمی تر باشه قبل وبعدفامیل استفاده کنم
صحبت با:
1-پسر(خاله,عمه,عمو,دایی)
2-دختر(خاله,عمه,دایی,عمو)
3-شوهر(خاله,عمه,خواهر)
4-زن(عمو,دایی,داداش)
5-کسانی که به ذهن شما میرسه ومن ذکرنکردم
لطفا شرایط روبرای سنین مختلف ومیزان صمیمیت مختلف بررسی کنید
مثلا برای شماره1
1-اگرازفلان سن تا فلان سن هست وباهش صمیمی هستی ازکلمات فلان واگرصمیمی نیستید ازکلمات فلان
باتشکر

بطور کلی همه چیز وابسته به دوتا فاکتور هست

1- سن طرف مقابل
2- میزان صمیمیت شما

اگر طرف پسر(خاله عمه عمو دایی) هست و همسن یا کوچکتر از شما هست فقط با اسم کوچیک
اگر طرف پسر(خاله عمه عمو دایی) هست و بزرگتر از شماست دوحالت داره اگر باهاش صمیمی هستید فقط با اسم کوچک اگر باهاش صمیمی نیستید یک اقا هم به اسمش اضافه کنید

اگر طرف دختر(خاله عمه عمو دایی) هست همه چیز به میزان صمیمت شما برمیگرده! اگر از بچگی هم بازی بودید و هنوز صمیمیت دارید صرفا با اسم کوچیک مثلا :مریم
اگر فاصله سنی این خانوم از شما خیلی بیشتر باشه و صمیمی باشید :مریم جان اگر صمیمی نیستید :مریم خانم

شوهر (خاله عمه خواهر) در هر صورت از شما کوچیکتر باشه یا بزرگتر بنظرم بهتره که با افزودن اسم اقا صدا زده بشه مگر در یک حالت که فرضا شوهرخواهرتون باشه و رابطه خیلی صمیمی داشته باشید اونوقت فقط با اسم کوچک

زن(عمو دایی داداش) در همه موارد یا با افزودن پسوند خانم به اسمشون مثلا :مریم خانم یا بصورت زن(داداش،عمو،خاله)

پ.ن:اینا نظر من هست ممکنه که افراد دیگه شیوه متفاوتی اتخاذ کنند

bijandarbari
26-02-2014, 22:57
به نظرتون خطاب کردن زن عمو و زن دایی و... مودبانه هستش؟؟جایگزینش چیه؟؟
آخه من خودم زیاد علاقه ای به این پیشوند زن ندارم.یه جور توهین به نظرم حساب میشه.ولی جایگزین مناسبی براش پیدا نمی کنم.

Atghia
26-02-2014, 23:02
آخه من خودم زیاد علاقه ای به این پیشوند زن ندارم.یه جور توهین به نظرم حساب میشه.ولی جایگزین مناسبی براش پیدا نمی کنم.

جایگزینش اسم کوچیکشون+خانم هست

s_paliz
26-02-2014, 23:51
سلام

خب یه فرم الکی بهش بده بگو آدرس منزل یا محل کارت رو بنویس بعد بیرون برو سراغش..
البته گمونم توی سیستم‌تون اطلاعاتی مثل شماره تلفن و آدرس ثبت باشه.

mahpesar
27-02-2014, 00:35

توهینی نیست اصولا مودبانه تر که اینطوری صدا بشه

brad pitt
28-02-2014, 12:20
طبق اصول آداب معاشرت اگر بخوایم عمل کنیم :

آیا مثلا زمانی که سال جدید میشه مثلا من کارمندم باید به رییس شعبه مون زنگ بزنم بهش تبریک بگم یا همون وقتی در محل کار دیدمشون بگم کافیه ؟
آخه میخوام خود شیرینی هم نشه

با توجه به اینکه اولین سالی هست که ایشون رییسمون هست باید برای موقع تحویل سال یا 1 فروردین زنگ بزنم تبریک بگم ؟
از طرفی هم از 3 فرودین باز سر کار همدیگه رو میبینیم ( کشیک هستم در شعبه )

ممنون

ملا نصرالدین
28-02-2014, 14:32
به نظر من اول سال به همه ی همکاران پیامک بزنید و تبریک بگید
توی فروردین هم اگر دیدار حضوری داشتید تبریک بگید

asrema
28-02-2014, 22:15
............

toufan
28-02-2014, 22:58
بیشتر تو اجتماع باش این کم رویی کار دستت میده . در مورد هر چیزی میخوای بحث کنی مطالعه زیاد داشته باش که کم نیاری.
منم خجالتی بودم طوری که حتی جلوی دامادمون هم خجالت میکشیدم. اما کم کم به خودم قبولوندم که اینطوری نمیشه اینم در نظز بگیر که یک روزه نمیتونی همه این موارد رو حل کنی . به مرور زمان یاد بگیر به اصطلاح پررو بشی تا بتونی محکم از حرفی که میزنی دفاع کنی.
میدونم که میتونی موفق بشی . به خودت بستگی داره چقدر باور داشته باشی که میتونی.

Amin_0913
01-03-2014, 21:30
سلام
در جواب "با زحمتای ما" باید چی بگیم؟

Sent from my C6603 using Tapatalk

mahpesar
01-03-2014, 21:55
سلام
در جواب "با زحمتای ما" باید چی بگیم؟

Sent from my C6603 using Tapatalk

مرسومش اینه

- خواهش میکنم چه زحمتی

- زحمتی نیست

- زحمتی نیست ، وظیفه ماست

اگه دوستت باشه و باهاش خودمونی هستی

- زحمت نیست عذابه (برای شوخی) :n02:

بستگی به شرایط کاری که انجام دادی و طرف مقابلت هم چه کسی باشه

مثلا اگه در جواب خوبی دیگری کاری انجام بدی و طرف این حرف رو بزنه

میشه گفت :
- ما بیشتر به شما بدهکایم
یا مثلا:
- خواهش میکنم اختیار دارید
کاری نبوده

اینا تعارفاتی بود که من بذهنم می رسید:n01:

mojtaba2321
01-03-2014, 23:12
درود
بازم عید امسال نزدیکه و عید و بازدیدای رفت و برگشتی و ...
اگه کسی ایده ای برای تبریک سال جدید یا در جواب تبریک سال نو گفتن سراغ داره بگه.

M £ H D I
02-03-2014, 00:51
حرف عید شد ، دیدم متن قشنگی گفتم بذارم اینجا ؛ باشد که بهش عمل کنیم
تو سال جدید فقط لباسامون نو و جدید نشه ؛

دل تکونی از خونه تکونی واجب ترِه
دلتو بتکون
از حرفا
بُغضا
آدما
دلتو بتکون از هرچی که تو اين يک سال ...
يادش دلتو به درد آورد
از خاطره هايی که گريه هاش بيشتر از خنده هاش بود
از نفهميدنِ اونايی که هميشه فهميديشون
دلتو بتکون از کوتاهی های خودت
اگه با يه
"ببخشيد! من هم مقصر بودم" يکی رو آروم می کنی
آرومش کن
دلتو بتکون.. يه نفسِ عميق بکش
سلام بده به بهار
به اتفاقای خوب
به خودت قول بده تو سالِ جديد
بيشتر دوست داشته باشی
بيشتر باشی
بيشتر بخندی..

soroosh_cz
02-03-2014, 01:17
دوستان برای رد کردن درخواست های آدم های خود برتر بین زالو صفت باید چیکار کرد؟

چند نفر از همکلاسی ها هستن که بخاطر 1-2 بار لطفی که در حقشون کردم پررو شدن... مثلا یکیشون یاد گرفته برای درخواستی که داره جلوی جمع هی پاپیچ میشه نه یه بار نه دو بار مثلا نیم ساعت ازم میخواد یه کاری رو براش انجام بدم در صورتی که خودش میتونه با صرف 1 ساعت وقت انجامش بده از عمد هم جلوی جمع این کار رو میکنه که من نتونم بعد از نیم ساعت اصرار ردش کنم(عزت طرف = 0). یا مثلا یکی دیگه شون وقتی درخواستشو رد میکنی، منت هم میذاره سرت... مثلا: «حالا این سری اشکالی نداره» اینو که میگه، میخوام بزنم تو دهنش :n25: یا یکی دیگه شون، یه بار از دانشگاه داشتم میرفتم خونه، یه تعارف زدم، مسیرم خونه نبود، تا یه جایی رسوندمش، حالا فکر میکنه شدم سرویسش، هر سری بم میگه: «یادت باشه با هم بریم»... :n24:

یه نفر یه راه حل جامع بده که دور و برم پر هست از آدمای اینجوری...:n16:

rz21
02-03-2014, 19:15
یک سوال داشتم,,چه طوری بفهمیم یک نفر که هم ترمیت تو دانشگاه هست خوشش میاد باهات میگرده یا نه؟؟در واقع با هم دوستیم و کنار هم میشینیم و ...یک جورایی توی این دو ترم با هم میگردیم.
در واقع چه طوری یک دوست رو امتحان میکنید؟
ممنون.
این دوستی پسر به سپر هستا !!!!!!!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2