PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آداب معاشرت

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

joseph.n
04-09-2013, 13:35
اخه ناراحت میشن کسانی هست که خیلی خاطرشونو میخوام ...اصلا روم نمیشه بهشون اینو بگم . راه دیگری هست :n17::n12:
می تونید به یک لبخند اکتفا کنید و طوری نشون بدید که انگار دارید خنده ی فراوانتون رو کنترل می کنید یا به قول دوستمون خودتون رو به کار دیگه ای مشغول کنید ! :n01:

Poisonman
04-09-2013, 16:02
دوستان عزيز من صفحاتي از اين تاپيک رو مطالعه کردم و موارد جالبي هم خوندم. دستتون درد نکنه.
ايشالا مهر ماه مراسم عروسي بنده هست که نقش داماد رو خواهم داشت. ميخوام از دوستان عزيز با تجربه در اين تاپيک سوال کنم که در مورد آداب خاص روز عروسي و برخوردهايي که داماد با افراد مختلف در اون روز داره توضيح بدهند و اينکه اگر نکته هاي مهمي هست که بايد حتماً رعايت بشه تا خدايي نکرده حمل بر بي ادبي نباشه گوش زد کنند.
با تشکر

Kurosh
04-09-2013, 16:25
دوستان عزيز من صفحاتي از اين تاپيک رو مطالعه کردم و موارد جالبي هم خوندم. دستتون درد نکنه.
ايشالا مهر ماه مراسم عروسي بنده هست که نقش داماد رو خواهم داشت. ميخوام از دوستان عزيز با تجربه در اين تاپيک سوال کنم که در مورد آداب خاص روز عروسي و برخوردهايي که داماد با افراد مختلف در اون روز داره توضيح بدهند و اينکه اگر نکته هاي مهمي هست که بايد حتماً رعايت بشه تا خدايي نکرده حمل بر بي ادبي نباشه گوش زد کنند.
با تشکر
مبارک باشه ... :20:

سعی کنید کاملاً‌ مبادی آداب رفتار کنید
اقوام نباید هیچ حرکت جلف یا زننده‌ای از شما ببینن، چون همون احتمالاً میشه مبنای قضاوتشون برای آینده
از اون جایی که تو مجالس عروسی ممکنه با خیلیا برای اولین بار برخورد داشته باشین، سعی کنید رو First Impression تون کار کنید، یعنی تو اون برخورد اول طوری رفتار کنید که طرف ذهنیت خوبی از شما براش بمونه ...

در مورد سر زدن به مهمونا و اینا هر جا یه جور رسمه،‌ بعضیا رسم دارن دوماد بشینه یه جا کنار عروس از جاش تکون هم نخوره :دی ولی خب در کل اگه وقت بود و عروس جای دیگه سرش گرم بود، بهتره یه سری به مهمونا بزنید و باهاشون گرم بگیرید ...

ziba12
04-09-2013, 17:07
با تشکر

سلام
مبارک باشه :n12:

همونطور که Kurosh عزیز فرمودن ، سعی کنید رفتارتون با بقیه جوری باشه که توی دل همه جا باز کنید . هیچ کس رو از خودتون در مراسم رنجیده نکنید . چون برای بعضی ها کینه و کدورت پیش میاد .

ما خانم ها دوست داریم داماد در حین مراسم توجه کنه به ما . و فقط خودش رو نبینه . بعضی ها فقط فکر خودشونن انگا نه انگار که عروسی هم وجود داره :n17:.

سعی کنین تنهاش نزارین . تو مراسم به اون اهمیت بدین .:n12:

با مهمون ها هم طبق گفته کوروش جان گرم بگیرین . :n12::n12::n12::n12:

a6543210
05-09-2013, 05:36
دوستان می خوام برم از این اسپری های اتکلن می گن چی می گن؟!از اینا بگیرم.
به مغازه دار که معمولا فروشنده وسایل آرایشه چی بگم؟
بگم اسپری خوشبو کننده مردانه دارین یا....؟
راستش نمی دونم چیه؟آتکلن که فرق داره و عطر هم به همین صورت.اسم دقیق اسپری ها رو نمی دونم؟همین اسپری خوشبو کننده مردانه بگم درسته!؟ آخه آدم یاد اسپری های خوشبو کننده اتاق می ندازه می ترسم اشتباه برداشت کنند و ...:n02:
مرسی

OSEN
05-09-2013, 11:23
راستش نمی دونم چیه؟آتکلن که فرق داره و عطر هم به همین صورت.اسم دقیق اسپری ها رو نمی دونم؟همین اسپری خوشبو کننده مردانه بگم درسته!؟ آخه آدم یاد اسپری های خوشبو کننده اتاق می ندازه می ترسم اشتباه برداشت کنند و ...:n02:
مرسی
سلام دوستِ عزیز.

به فروشنده بگو اُدکلن مردانه بده. چون رایحه های مختلف زنانه و مردانه داره...

یه نکته ی جالب هم در مورد اسم اُدکلن و اینکه این کلمه از کجا اومده...
اُدکلن یه کلمه ی فرانسوی هست: Eau de Cologne.
و معنی فارسیش میشه "آبی از کُلن"
دلیل این اسم هم اینه که فرانسوی ها اولین بار این محصول معطر رو توی شهرِ کُلنِ آلمان دیدن و اون رو به یه محصول جهانی تبدیل کردن.
اینجوری بود که اسمش شد "آبی از کُلن" یا همون "اُدکلنِ" خودمون.

-------------------------

اگر تو این روزای گرم، "ضد عرق" میخواید هم که بگید "دئودورانت" بده بهتون...

:n12:.

Atghia
05-09-2013, 12:14
مرسی

الان دیگه ادکلن خیلی کم وجود داره :دی جالبه بدونید ادکلن حاوی درصد اسانس بسیار پایین با ماندگاری خیلی پایین هست (2تا 5درصد)
اما عطر ((همون چیزی که در اکثر مغازه ها موجود هست و ما میخریم و استفاده میکنیم))سه دسته هستند
perfumeبا اسانس15 تا25درصد//Eau de perfumبا اسانس 8تا 15 درصد//Eau de Toiletteبا اسانس 4تا 10 درصد

خلاصه مطلب اینکه وقتی رفتید برای خرید به فروشنده بگید :عطر مردونه میخوام تا این قیمت یا عطر مردونه میخوام برای فلان فصل تا این قیمت و...
اگر مد نظر خرید اسپری هست بگید : اسپری مردونه رکسانا میخوام یا اسپری مردونه نیوآ یا...

Atghia
05-09-2013, 12:23
با تشکر

مبارک باشه :n17::n16:
بهتره در تمام مدت مراسم لبخند فراموشتون نشه عروس و داماد زیر ذره بین هستند! حتی نحوه رفتارتون با خدماتی تالار و مسئول پخش اهنگ و ...همواره خیلی مودبانه و لبخند برلب رفتار کنید همه بگن وای چقدر داماد خوش اخلاقه :دی تازه مهمونا هم نبینن امان از دست این دوربینهای فیلمبرداری مدام زوم هستند :دی بهرحال مراقب باشید جایی اخم نکنید با عروس یا غر نزنید که بعدش نمیشه کاری کرد فیلم رو :n10:
بهمراه عروس خانوم در ابتدای ورود به مجلس در طول مسیر به سمت جایگاهتون قدم به قدم در هنگام عبور از کنار میز مهمانها با تکون دادن سر و لبخند زدن خوشامد بگید و ...(اینم بگم صحبتی هم کنید معمولا کسی متوجه نمیشه چی گفتید همنطور شما هم نمیشنوید اونا چی میگن کماکان سر تکون بدید و لبخند:n09:)
برادر یا پسر عمو یا دوست نزدیکی هم بگید مدام در دسترستون باشه که نیاز نباشه واسه هماهنگی ها خودتون مدام اینور اونور برید و از جوار عروس دور باشید:n06:
(اینا همه در صورتی هست که شما و عروس در کنار هم باشید نه مثل بعضی از مجالس عروسی کلهم سوا از هم!!)
با ارزوی سعادت و نیک بختی برای شما و همسر گرامی:n12:

aseman*
05-09-2013, 16:40
سلام بچه ها وختی به ظاهر یا اخلاقتون گیر میدن وتو جمع یه چیزی میگن که ضایع میشین تو جواب چ کار میکنین؟:n13:

Atghia
07-09-2013, 11:03
دوستان اگه یک دوستی خرید هدیه رو به خودتون بسپاره !و بگه هرچی دوست داری بخر ،با در نظر گرفتن این نکته که طرف خودش وضع مالیش بد نباشه ،و اینکه کلا در زمینه هدیه دادن گشاده دست نباشه، شما هم ادم کج سلیقه و اهل رودربایستی باشید ،در همچین شرایط پیچیده ای چه میکنید؟:n13:
بحث در دیزی و حیای گربه یک سمت قضیه
بحث دیگه اینکه حالا که داره اینکار انجام میشه و اسمتون رفته به این نیت ،صورت خوشی داره کم توقع نبود؟:n13:

Йeda
07-09-2013, 14:00
دوستان اگه یک دوستی خرید هدیه رو به خودتون بسپاره !و بگه هرچی دوست داری بخر ،
با در نظر گرفتن این نکته که طرف خودش وضع مالیش بد نباشه ،و اینکه کلا در زمینه هدیه دادن گشاده دست نباشه،
شما هم ادم کج سلیقه و اهل رودربایستی باشید ،در همچین شرایط پیچیده ای چه میکنید؟:n13:
بحث در دیزی و حیای گربه یک سمت قضیه بحث دیگه اینکه حالا که داره اینکار انجام میشه و اسمتون رفته به این نیت ،
صورت خوشی داره کم توقع نبود؟:n13:

به نظر من بستگـی داره به اینکـه چقدر صمیمی هستید...و خودتون فکـر می کنید اگه قرار بود خودش هدیه ای براتون بخره ممکـن بود کادویی که شما الان در نظر دارید رو بخره؟

و یا حاضر بود چقدر هزینه کنه براتون؟

در هر صورت چون شما میگین گشاده دست نیست و شما هم رودربایسی دارید باهاش پس بهتره یه هدیه ای بخرید که هزینه زیادی نداشته باشه...

البته اگه من جای شما بودم هر طور شده راضیشون می کردم که با سلیقه خودش بخره... .

Atghia
07-09-2013, 17:02
به نظر من بستگـی داره به اینکـه چقدر صمیمی هستید...و خودتون فکـر می کنید اگه قرار بود خودش هدیه ای براتون بخره ممکـن بود کادویی که شما الان در نظر دارید رو بخره؟

و یا حاضر بود چقدر هزینه کنه براتون؟

در هر صورت چون شما میگین گشاده دست نیست و شما هم رودربایسی دارید باهاش پس بهتره یه هدیه ای بخرید که هزینه زیادی نداشته باشه...

البته اگه من جای شما بودم هر طور شده راضیشون می کردم که با سلیقه خودش بخره... .

فقط و فقط برای رفع تکلیف رفتم یه چی گرفتم 20 تومن :دی
حالا نگرانم بهش برنخوره:n13:

FeelGood
07-09-2013, 18:34
مبارکت باشه...
خوشحال هم میشه:n06:

and-roid2
07-09-2013, 18:56
سلام دوستان عزیز....
من فکر میکنم اولین باره که پامو در انجمن متفرقه میزارم و پست میدم:n02:
====
من میخواستم بدونم با ادمای بسیار بدقول چطور باید رفتار کرد؟:n01:
یه رفیق دارم که بسیار بدقوله و درست نمیشه....
یعنی حرصمو در میاره با دیر کردناش و....

در ضمن این رفیقمون رفتارش طوریه که اگر از کارش ایراد بگیری همش با انکار کار خودشو توجیح میکنه و انقدر حرف میزنه تا اخرش بگی تو درست میگی و بی خیال بشی:n02:
==
در ضمن رفیقم چندسالی از خودم بزرگتره.

m.prodigy
07-09-2013, 19:03
سلام دوستان عزیز....
====

در ضمن این رفیقمون رفتارش طوریه که اگر از کارش ایراد بگیری همش با انکار کار خودشو توجیح میکنه و انقدر حرف میزنه تا اخرش بگی تو درست میگی و بی خیال بشی:n02:
==

به نظر من بهترین شیوه برای اینجور ادما مقابله به مثله .

چند بار که باهاش قرار گذاشتی دیر بیا و هر بار محترمانه بگو نشد سروقت بیام.اگه بار اول اعتراض نکنه مطمئنا دفعات بعد صداش در میاد و اونوقت میتونی بگی همین حس بدی که تو نسبت به دیر اومدن من داری منم نسبت به دیر اومدن تو دارم

and-roid2
07-09-2013, 19:09
به نظر من بهترین شیوه برای اینجور ادما مقابله به مثله .

چند بار که باهاش قرار گذاشتی دیر بیا و هر بار محترمانه بگو نشد سروقت بیام.اگه بار اول اعتراض نکنه مطمئنا دفعات بعد صداش در میاد و اونوقت میتونی بگی همین حس بدی که تو نسبت به دیر اومدن من داری منم نسبت به دیر اومدن تو دارم

ممنون...
ولی این ادم خیلی لجبازه...هر ویژگی بدی که بگی درونش گنجونده شده:n02:
===
با همه اینطوره....مقابل به مثل هم تاثیــــــری نداره براش:n02:
====
یعنی اگر مثل ادم باهاش هم بگیری حرف بزنی و دلیل منطقی براش بیاری و حرفتو قبول کنه و بگه دیگه تکرار نمیکنه بازم یه روزی میلنگه!!
به چشم خودم دیدم که میگم...با دوستان دیگرش هم اینطوره.

aluminum
07-09-2013, 21:47
فقط و فقط برای رفع تکلیف رفتم یه چی گرفتم 20 تومن :دی
حالا نگرانم بهش برنخوره:n13:

به قول دوستمون بستگی داره چقدر باهاش صمیمی هستید و چقدر دوست دارید دوستیتون ادامه دار باشه.
میتونید ازش پرسید تا چقدر بودجه در نظر گرفته؟وقتی کسی خریدن هدیه که حتما ارزش معنوی(مثل وقت گذاشتن برای خرید و حتی فکر کردن در مورد نوع هدیه) داره و قراره یک نوع یادگاری باشه رو به خود فرد میسپاره به نظرم به هدیه بیشتر به عنوان یک شی جهت رفع نیازهای طرف مقابل نگاه میکنه(البته این در مورد افراد نزدیک مثل پدر و مادر و همسر به نظرم توجیح پذیره) پس در این گونه نگاه همون بحث مالی مطرح میشه...شما با این هدیه که برای خودتون خریدید:n02: بهترین کار رو کردید که با از خودگذشتگی باعث شدید رابطه اتون ادامه دار تر باشه
ولی شاید من جای شما بودم میرفتم یه هدیه گرون قیمیت میخریدم :n10:

سلام دوستان عزیز....
====

==

باز بستگی به رابطه تون داره.وقتی میگید مقابله به مثل فایده نداره به نظرم سوژه کردن طرف با اون موضوع خاص هست.البته باید سعی کنید این سوژه کردن دوستانه و بیشتر جنبه شوخی داشته باشه.والبته جوری باشه که یک مقدار هم بهش بربخوره تا دفعه بعد که خواست دیر سر قرار بیاد یاد این نکته بیاد که مثلا دوباره تو فلان جمع ما را سوژه میکنن و سر به سرم میزارن اینجوری شاید یادبگیره بموقعه بیاد سر قرار.:n10:
ما مسائل پیچیده تر از این مسئله با این روش حل کردیم:n09:

این رو یادم رفت بگم اینها نظر شخصی من هست و نمیدونم چقدر درسته.(که البته حتما در شرایط متفاوت معنای صحیح بودن کارها شاید تغییر کنه) من هیچگونه مسئولیتی بابت عواقب کار برعهده نمیگیرم:n02:

ملا نصرالدین
07-09-2013, 22:27
با سوژه کردن طرف که دوستمون گفتند کاملا موافقم......در واقع راه دوستانه اش همینه
راه غیر دوستانه اش هم قال/غال گذاشتن طرف هست
مثلا قرار میذارید ساعت 7 فلان جا باش...از صبح چند دفعه بهش زنگ بزنید و ساعت قرار رو تکرار کنید و بگید فلانی اگه 7 بشه 7:2 من میرم ها...بعد شما تا 7:15 صبر کنید اگر نیامد بروید...2 دفعه اینجوری بشه برای دفعه ی سوم درست میشه

Ezel
07-09-2013, 23:12
سلام دوستان عزیز....
====

==

سلام /

شما اول از همه به خودتون احترام بگذارید ، و با ساعت خودتون حتی اگر یک دقیقه هم تاخیر وجود داشت محل رو ترک کنید :n01: البته این برای آدمهای بدقول هست چون برخی مواقع واقعا مشکلی پیش میاد که برنامه ی زمانی فرد مقابل رو به هم میزنه ، مثل ترافیک ناگهانی ، تصادف و مواردی از این دست .

اما برای کسی که عادت به بدقولی داره و این بدقولی به نوعی بی احترامی به شما هست ؛ شما باید در وهله ی اول به خودتون احترام بگذارید اگر که دوست دارید دیگران بهتون احترام بگذارن .

کار بد و اشتباه ، بد و اشتباهه و تابعی از سن و سال نیست .

farzad02
08-09-2013, 07:32
سلام دوستان عزیز....
====

==
سلام
کسی که اینطوری قرار میزاره، اصلا باهاش نباید قرار گذاشت. این یعنی برای شما انقدر اهمیت قائل نیست که سرکارتون میزاره

حدود 6 سال پیش ما 3 تا رفیق بودیم که یکی خیلی بدقول بود و اکثرا با اون دوستمون که قرار میزاشت، سرکارش میگذاشت. مثلا برای باشگاه رفتن!
اصلا هم بچه بدی نبود ولی ...
مثلا ساعت 6 قرار جلوی باشگاه بود، طرف ساعت 6 هنوز تو خونه بود و لباسشو هم نپوشیده بود

من که یکم رابطم با این 2 نفر بیشتر شد... چند بار که این رفتارو دیدم، به اون دوستم گفتم دیگه منتظر وای نمیستیم. میریم شروع میکنیم...
سر بقیه قرارها هم همینطور....

جالبه که بعد از چند ماه، وضع طوری شد که من دیرتر از این دوستمون سر قرار میرسم :n02:

ملا نصرالدین
09-09-2013, 10:51
دوستان اگر بخواهیم یکی نیاد خونمون چکار باید بکنیم؟
داستان از این قراره که خونه ی قبلی ما نوساز و 180 متر بود....هرچند وقت یکبار یکی زنگ میزد میگفت میخوام بیام خونتون....خب ما هم که جا زیاد داشتیم و میگفتیم بفرما....حتی بعضی ها مثل خواهرشوهرم با اینکه خونشون توی تهران بود باز هم چند وقت پیش ما میموندند....کلا ما هم مشکلی نداشتیم

بعد به علت های مختلفی ما مجبور شدیم نقل مکان کنیم به یه خونه ی 60 متری 20 ساله
حالا فکر کنید بخش زیادی از اثاث اون خونه ی 180 متری رو ما توی خانه ی 60 متری جا دادیم...دیگه جا برای خودمون هم نداریم
ولی هنوز چپ و راست گاهی زنگ میزنند و میخوان بیان خونمون...ما هی میپیچونیمشون ولی انقدر گیر میدن تا بیان ...وقتی هم که میان کلی ایراد میگیرن از خونمون
حالا ما موندیم چی به اینها بگیم که نیان خونمون؟مثلا به خواهرم...خواهرشوهرم و...

Mohammad Yek110
09-09-2013, 10:57
داستان از این قراره که خونه ی قبلی ما نوساز و 180 متر بود....هرچند وقت یکبار یکی زنگ میزد میگفت میخوام بیام خونتون....خب ما هم که جا زیاد داشتیم و میگفتیم بفرما....حتی بعضی ها مثل خواهرشوهرم با اینکه خونشون توی تهران بود باز هم چند وقت پیش ما میموندند....کلا ما هم مشکلی نداشتیم

حالا فکر کنید بخش زیادی از اثاث اون خونه ی 180 متری رو ما توی خانه ی 60 متری جا دادیم...دیگه جا برای خودمون هم نداریم
ولی هنوز چپ و راست گاهی زنگ میزنند و میخوان بیان خونمون...ما هی میپیچونیمشون ولی انقدر گیر میدن تا بیان ...وقتی هم که میان کلی ایراد میگیرن از خونمون

لینک این پستو بهشون بدین :دی

چند نفر از آشناهامون هستن که هرکسی میره خونشون زیاد تعارف نمیکنه که بمونن یا .... ، معمولا کمتر هم مهمون میره براشون ... کمتر مهمان نواز باشید در مقابلشون، بیش از حد نمیان .....

Shadow-Man
09-09-2013, 16:49

تو شهر ما در این مواقع شاهد دعوا های شدید خانوادگی هستیم. که طرف مقابلشون اگه خودش رو به نفهمی نزنه میفهمه قضیه چیه

garaa
10-09-2013, 00:52
سلام , چطوری رابطه رو با یه دختر خانوم که بهت وابسته شده رو میشه قطع کرد که طرف هم ضربه کمتر بخوره ؟
خیلی وقته باهم دوستم هستیم همه چیز رو به راه هست اما من دیگه حال و حوسله هر روز حرف زدن و ناز کشیدن و اینا رو ندارم ...
بهترین راه چیه این طرف هم بیخیال بشه ؟ اصلا هم دوست ندارم خاطره بدی ازم پیدا کنه ... یه جوری باشه " متمدنانه :n02: " رابطه تموم بشه ...

joseph.n
10-09-2013, 11:24
سلام , چطوری رابطه رو با یه دختر خانوم که بهت وابسته شده رو میشه قطع کرد که طرف هم ضربه کمتر بخوره ؟
خیلی وقته باهم دوستم هستیم همه چیز رو به راه هست اما من دیگه حال و حوسله هر روز حرف زدن و ناز کشیدن و اینا رو ندارم ...
بهترین راه چیه این طرف هم بیخیال بشه ؟ اصلا هم دوست ندارم خاطره بدی ازم پیدا کنه ... یه جوری باشه " متمدنانه :n02: " رابطه تموم بشه ...

والا من تا حالا دوست دختر نداشتم و نخواهم داشت . ولی بهتره که به تدریج و غیر مستقیم بهشون بفهمونید که بله من دیگه نمی تونم ادامه بدم . سعی کنید که فیس تو فیس نباشه و با یک نامه یا اس ام اس تمومش کنید .:n02:بعدشم اون طبیعیه که :n14: بشه ولی بعد از یه مدت کنار میاد!

باغبون
10-09-2013, 18:38

سلام
بنظر من شما چپ و راست همش تو حرفاتون بگین وای این خونه کوچیکه جا نداریم اذیت میشیم بچه ها نمیتونن تکون بخورن همش ناله کنید مهمون میاد آشپزخونه کوچیکه خونه بهم میریزه و....شاید طرف مقابل منطورتونو گرفت

a6543210
10-09-2013, 22:21
بستگی به روحیه دخترخانوم داره!که گفتین حساسه و وابسته به شما که روزانه با هم حرف بزنید...
سعی کنید تا می تونید احتیاط کنید...
به نظر من بهتره با هم دیگه بحرفید و همو متقاعد کنید که دیگه نمی تونی ادامه بدی... سعی کن خودت رو بیشتر مقصر بدونی و بگی که نمی تونی ادامه بدی... روحیه دخترا تو این طور رابطه ها اگه یه دفعه جدا بشین خیلی حساسه.... و ممکنه ضربه روحی جبران ناپذیری بخورند...
با هم دیگه در مورد جدایی از هم به صورت منطقی صحبت کنید و بعد یه مدت خود دختره هم متقاعد می شه که دیگه بهتره از هم جدا بشین....
بازم می گم یه دفعه ولش نکنین... دخترا عین پسرا نیستن! یه عمر با خاطره هاشون و گذشته ها زندگی می کنند...

vahidrojroj
10-09-2013, 23:51
توی مجلس ختم همه میان میگن ایشالله غم آخرتون باشه و این حرفا
چندتا جمله میخوام متفاوت باشه که در جوابشون بگم
با این فرض که من صاحب عزا هستم و اونا مهمون

mojtaba2321
11-09-2013, 00:27
برای امتحان زبان تخصصی روی برگه اسمو فامیلو به انگلیسی بنویسیم تاثیر روانی بهتری روی استاد داره؟ :n02:

Kurosh
11-09-2013, 00:35
توی مجلس ختم همه میان میگن ایشالله غم آخرتون باشه و این حرفا
چندتا جمله میخوام متفاوت باشه که در جوابشون بگم
با این فرض که من صاحب عزا هستم و اونا مهمون
ایشالا تو شادیاتون جبران کنیم
لطف کردید تشریف آوردید

یا مثلاً متفاوت و رسمی تر:

حضورتون باعث دلگرمی ماست

برای امتحان زبان تخصصی روی برگه اسمو فامیلو به انگلیسی بنویسیم تاثیر روانی بهتری روی استاد داره؟ :n02:
اگه استاد Name و Surname و سؤالات رو به انگلیسی نوشته، شما هم انگلیسی بنویسید
اما اگه فارسیه، چندان فرقی نمی‌کنه ...
ما که رشتمون زبانه هم اگه استاد برگه رو فارسی چاپ کرده باشه، فارسی می نویسیم اسم فامیل رو :دی
شما که دیگه رشتتون هم نیست ...

HOax
11-09-2013, 15:30
من با اینکه آزادی بیان دارم اما حرف ندارم.
یعـنی درباره چیز خاصی نظر خاصی ندارم. با کسی ـم حرف خاصی ندارم. فقط با خودم حرف میزنم.
نه خجالت میکشم حرف بزنم نه مشکل خاصی دارم نه چیزی ..
حرفم نمیاد.

باغبون
11-09-2013, 19:28
من با اینکه آزادی بیان دارم اما حرف ندارم.
یعـنی درباره چیز خاصی نظر خاصی ندارم. با کسی ـم حرف خاصی ندارم. فقط با خودم حرف میزنم.
نه خجالت میکشم حرف بزنم نه مشکل خاصی دارم نه چیزی ..
حرفم نمیاد.
سلام وای منم این مشکلو دارم، یعنی تو کلاس زبان این مسئله خیلی اذیتم میکنه اخه بچه های دبیرستانی ها تو کلاس زبان راحت در مورد یه موضوعی که معلم میگه اظهار نظر میکنن اما من نه هیچی ندارم بگم بخاطر همین اسپیکم با مشکل مواجه شده دوستان راه حلی دارن؟

mojtaba2321
11-09-2013, 22:17
برای شرکت در مراسم تدفین یه فامیل نه زیاد دور نه نزدیک که مسن هم بودن، چه پیراهن و شلواری بهتره با هم ست بشه؟
پیراهن مردانه مشکی ، تی شرت آستین کوتاه مشکی
شلوار کتون مشکی، شلوار جین
کفش رسمی چرمی مشکی، کفش آل استار مشکی.

عینک و ساعتم هم مشکی هست.

Atghia
11-09-2013, 22:22
برای شرکت در مراسم تدفین یه فامیل نه زیاد دور نه نزدیک که مسن هم بودن، چه پیراهن و شلواری بهتره با هم ست بشه؟
پیراهن مردانه مشکی ، تی شرت آستین کوتاه مشکی
شلوار کتون مشکی، شلوار جین
کفش رسمی چرمی مشکی، کفش آل استار مشکی.

عینک و ساعتم هم مشکی هست.

هم سری آبی هم سری قرمز خوب هستش
ولی من سری قرمز رو پیشنهاد میکنم:n17:

+ f.a.r.i
12-09-2013, 16:05
دوستان من توی حال و احوال پرسی همیشه به مشکل برمیخورم .

طرف مقابل انقدر پشت سر هم از کلمات استفاده میکنه ...سلام خوبی الحمدالله سلامتی چه خبری خوبی سلامتی خوبی الحمدلله و .......

به قول یکی از دوستان انگاری داره گوله شلیک میکنه .

1- حال چطوری باید جواب چنین افرادی رو داد .؟ تا میای جواب یکی از حرفهاشو بگی یه کلمه دیگه ای میده

................

2- در مواقعی هم که در حال و احوال پرسی کم میاریم باید چه کار کنیم ؟ یعنی کلمه ای به ذهنمون نمیاد و اگه نگیم هم ضایع میشیم ؟

Kurosh
12-09-2013, 16:22

طرف مقابل انقدر پشت سر هم از کلمات استفاده میکنه ...سلام خوبی الحمدالله سلامتی چه خبری خوبی سلامتی خوبی الحمدلله و .......

1- حال چطوری باید جواب چنین افرادی رو داد .؟ تا میای جواب یکی از حرفهاشو بگی یه کلمه دیگه ای میده

................

2- در مواقعی هم که در حال و احوال پرسی کم میاریم باید چه کار کنیم ؟ یعنی کلمه ای به ذهنمون نمیاد و اگه نگیم هم ضایع میشیم ؟
اکثر این تعارفات مسخره ایرانی رو میشه با "قربان شما، ممنون، لطف دارید و ..." پاسخ داد

فقط اون وسطا حواستون باشه هر وقت "چه خبر" و "چه می کنید" و امثالهم رو شنیدید، با "سلامتی، خبر خاصی نیست، شما چه خبر و ..." جواب بدید !

این جور مکالمات رو باید تا جایی که ممکنه کوتاه کنیم

به شخصه، دوستانم که زیاد اهل این تعارفات نیستن، این قضیه بیشتر در مورد فامیل صدق می کنه

در اکثر موارد هم فامیل یا آشنای مذکور با یکی دیگه کار داره :دی (مثلاً با پدرم)

من هم سعی می کنم در اولین فرصت با گفتن عبارت : "با پدرم کار داشتید؟" اون رو وادار کنم که این مکالمه مسخره رو تمومش کنه :دی

اون هم مجبور میشه بگه بله، تشریف دارن؟

من هم بگم یه لحظه گوشی خدمتتون، از من خداحافظ :دی

حالا اگه با خودم هم کار داشت، سعی می کنم زودتر یه صحبت جدی رو شروع کنم ...

مثلاً حال یکی از اعضای خونوادش که چندان مساعد نبوده رو بپرسم

یا از کار و بارش بپرسم

سعی کنید خودتون پیش قدم باشید تا مجبور نشید به همه اون سوالات رگباری جواب بدید :دی

ولی خب اگه مجبور بودید، همون راهکار اول جواب میده

باغبون
12-09-2013, 16:24

................

به کسی که با سرعت زیاد حرف میزنه و احوال پرسی میکنه اگر هم سن و ساله خودتونه میتونید با شوخی یه طوری که ناراحت نشه بفهمونید که باید صبر کنه و جواب بگیره بعد ادامه بده
در مورد اینکه شما تو احوالپرسی جواب کم میارید بنظرم تو اجتماع زیاد نمیرید پس تنها چارش اینه که تو اجتماع زیاد برید و ببینید دیگران در جواب این احوالپرسی ها چی میگن و یا چه کار میکنند تا شما هم یاد بگیرید و کم کم براتون عادی بشه

E.N.A.Y.A.T
12-09-2013, 16:58

................

سلام. کوروش و باغبون عزیز راهکار هایی که تقریبا همه انجام میدن رو فرمودند و کاملا درست هست. ولی من راهکاری که خودم در پیش گرفتم رو میگم. اونم اینه که شما خودتون اولین کسی باشید که شروع به احوالپرسی میکنید! اونم باصدای بلند! اگه کسی اومد خونتون اولین نفر و با صدای بلند و سریع بین بگید:"سلام! حال شما؟ خوب هستید؟ خوش اومدید!" دیگه بقیش هم که روبوسی هست!:n02:

اگه توی خیابون دیدید باز هم با همین منوال:"سلام! حال شما خوبه؟ خونواده خوبن؟" تموم شد و رفت!

خلاصه مهلت به حریف ندین و همون اول ضربه فنیش کنین!:n02: اگه خودتون شروع کنین چون نمیخواید که زیاد به احوالپرسی بپردازید سریع تموم میکنین ولی اگه طرف دیگه شروع کنه همون ماست خوری و همون آش!

joseph.n
12-09-2013, 17:06
ببخشید سؤالم خنده داره ولی من تو روبوسی مشکل دارم یعنی نمی دونم روبوسی بکنم یا نه و اگر باید بکنم دو تا باشه یا سه تا چون ممکنه طرف سرشو بکشه عقب و تو بری جلو و ضایع بشی یا بالعکس یارو واسه سومی بیاد و تو بری عقب .:n02: چه کنم ؟!؟:n09:

E.N.A.Y.A.T
12-09-2013, 17:25
ببخشید سؤالم خنده داره ولی من تو روبوسی مشکل دارم یعنی نمی دونم روبوسی بکنم یا نه و اگر باید بکنم دو تا باشه یا سه تا چون ممکنه طرف سرشو بکشه عقب و تو بری جلو و ضایع بشی یا بالعکس یارو واسه سومی بیاد و تو بری عقب .:n02: چه کنم ؟!؟:n09:

مشکل شما نه تنها خنده دار نیست بلکه مشکلی جهانیست!:n02:

به نظرم ما فقیر بیچاره ها(منظورم پایین شهری هاست) چون عشق و عاطفه بین ما زیاد تره نسبت به بچه پولدارها(!) %99 سه بار همدیگه رو بوس میکنیم!:n02: خیلی خیلی واسم کم پیش اومده که طرف رو 2 بار بوس کنم(البته الآن عرف شده که همدیگه رو بوس نمیکنن و فقط فَک هاشون رو به همدیگه میزنن!:n02:)

ممکنه همون لحظه یه کسی از درون بهت بگه:"خاک توسرت! خِل شدی رفت! تو میخواستی 3بار بوس کنی ولی یارو صورتش رو کشید عقب!:n02:" ولی مطمئن باش که برای همون طرف هم پیش اومده! دارم تاکید میکنم، مطمئن باش که برای طرف هم پیش اومده که اینطوری ضایع بشه! پس خجالت نکش و کارت رو بکن!:n09::n02:

farzad02
12-09-2013, 21:24

سر بحث اگرش که خوب نباید خیلی سخت باشه فهمیدنش.... بالاخره شما آداب و رسوم فامیل و دوستان خودتون رو بهتر می دونید

مثلا ما توی مهمونی ها اغلب روبوسی می کنیم....
کسی از سفر زیارتی میاد روبوسی می کنیم و زیارت قبول میگیم....
دوستی رو که مدت زیادیه ندیدم و صمیمی هم هستیم، روبوسی می کنم

اما در مورد 2 یا 3 بار اگر رسم خاصی ندارید، مطابق بقیه رفتار کنید ولی پیشفرض خود من 3تاست

silver65
14-09-2013, 01:03
سلام. چن تا سوال برای جلسه دفاع
1- اولش دیدم تشکر می کنن از اساتید که اومدن، بجز با تشکر از اساتید چیز دیگه چی میشه گفت ( زیاد رسمی نباشه از بس از این حرفا نزدم برام سخته بگم! انگار دارم اخبار می گم با تشکر از ....)
2- بعد که تموم میشه معمولا راهنما و داور و مشاور تشکر و تعریف می کنن در جواب تشکراشون و تعریفاشون ( که خدا کنه شامل حال ما هم بشه) چی بگیم؟ مرسی ، ممنون ، لطف دارید خوبه؟ زیاد خودمونی نیس؟
3- بعد من کلا با من گفتن مشکل دارم یعنی حواسم نیس هی می گم مثلا روشی که ما استفاده کردیم به نظرتون عیبی داره؟
4- آخرش که نمره میدن برای تشکر و خداحافظی چی بگیم؟ تک تک باید تشکر کرد چجوریه ؟کلی بهتر نیست ( ممنون از همگی ؟)
اه چقد باید تشکر کنیم ؟

Kurosh
14-09-2013, 01:21
1- اولش دیدم تشکر می کنن از اساتید که اومدن، بجز با تشکر از اساتید چیز دیگه چی میشه گفت ( زیاد رسمی نباشه از بس از این حرفا نزدم برام سخته بگم! انگار دارم اخبار می گم با تشکر از ....)
2- بعد که تموم میشه معمولا راهنما و داور و مشاور تشکر و تعریف می کنن در جواب تشکراشون و تعریفاشون ( که خدا کنه شامل حال ما هم بشه) چی بگیم؟ مرسی ، ممنون ، لطف دارید خوبه؟ زیاد خودمونی نیس؟
3- بعد من کلا با من گفتن مشکل دارم یعنی حواسم نیس هی می گم مثلا روشی که ما استفاده کردیم به نظرتون عیبی داره؟
4- آخرش که نمره میدن برای تشکر و خداحافظی چی بگیم؟ تک تک باید تشکر کرد چجوریه ؟کلی بهتر نیست ( ممنون از همگی ؟)
اه چقد باید تشکر کنیم ؟
سلام

من هنوز دفاع نکردم، ولی با اساتید زیاد برخورد دارم

1- می تونید به جای با تشکر از، بگید ممنونم از اساتید محترم ... (که وقت گذاشتن/زحمت کشیدن برای جلسه دفاع بنده تشریف آوردن)

2- نه، اون قدرا هم خودمونی نیست ... بگید: لطف دارید استاد / نظر لطف شماست / ممنون از اینکه بنده رو قابل دونستید

3- عیب که نه نداره ... ولی خب سعی کنید از «من» استفاده کنید. بعضی جاها هم میشه حالت مجهول به کار ببرید. مثلاً : روشی که در اینجا استفاده شده

4- باز هم مثل همون شماره های 1 و 2 ... ممنونم، لطف کردید / اگه امری نیست بنده مرخص شم و ... (البته این که تکی باشه یا جمعی، یا عرف خاصی داره، دوستانی که دفاع کردن بهتر می تونن نظر بدن)

امیدوارم موفق باشید :20:

malkemid
14-09-2013, 01:22
اه چقد باید تشکر کنیم ؟

اولین توصیه اینکه تو جلسه دفاع زیاد به استادا رو ندی! :n02:

ابتدای صحبتت از اساتید راهنما، داور،و بقیه حضار و دانشجو ها تشکر می کنی و خیر مقدم میگی!

آخرشم که حرفات تموم شد تشکر می کنی که به حرفات گوش کردن... مثلا با سپاس از همه عزیزان، اگر سوالی بود در خدمت شما هستم.

ما هم بگی عیب نداره...منظور تو و استاد راهنمات میشه دیگه :دی

نمره رو جلوی روت نمیدن...واسه همین کاری لازم نیس بکنی...سخت نگیر

+ f.a.r.i
14-09-2013, 12:48
وقتی کسی میگه انشالله فلان چیز رو بخری چی باید جواب داد ؟

در خداحافظی باید از چه کلماتی استفاده کرد ؟:n12:

E.N.A.Y.A.T
14-09-2013, 13:10

- من تا به حال زیاد دقت نکردم و تا به حال هم کسی رو ندیدم که از کلمات قلمبه سلمبه استفاده کنه! بیشتریا در جواب میگن:"انشاالله، ببینیم خدا چی میخواد"
-یعنی چی؟ یعنی وقتی از خونه ی طرف میای بیرون و میخوای خداحافظی کنی چی بگیم؟ هیچی دیگه میگیم:"ممنون زحمت کشیدید،فعلا خداحافظ، تا بعد، به امید دیدار، و...."
اما اگه منظور شما اینکه مثلا طرف میاد خونه ی شما و میخواد بره، شما چی بگی بهش در عوض خداحافظی،میشه از اینا استفاده کرد:"خوش اومدید، خوشحال شدیم، بازم بیایین،و..."

(دوست عزیز، کلا این سوالاتی که کردین، زیاد جواب خاصی نداشت!)

ملا نصرالدین
14-09-2013, 14:28

جواب اولی رو که دوستمون گفتند
برای خداحافظی هم
اگر بخواهیم از منزل کسی برویم بیرون ...ببخشید زحمت دادیم...شرمنده امدین شما رو تو زحمت انداختیم
اگر مهمان بخواهد برود ...خیلی خوحالمون کردید...خیلی خوشحال شدم دیدمتون...باز هم تشریف بیارید
پای تلفن....خیلی خوشحال شدم صداتو /صدای قشنگتو شنیدم....خیلی خوشحالم کردی تماس گرفتی ممنون........
یا
ببخشید پرحرفی کردم سرت رو درد اوردم...ببخشید وقتتو گرفتم ..
این جملات هم معمولا استفاده میشه
امری با بنده ندارید؟
اگر اجازه بفرمایید از حضورتون مرخص بشم

باغبون
17-09-2013, 00:14
سلام
وقتی کسی در مورد خودش میگه بادمجون بم افت نداره در جواب چی باید گفت؟

Kurosh
17-09-2013, 02:18
سلام
وقتی کسی در مورد خودش میگه بادمجون بم افت نداره در جواب چی باید گفت؟
سلام

از این ضرب المثل معمولاً درباره اتفاقات ناگوار استفاده میشه

در چنین شرایطی می تونید بگید "دور از جون"، "خدا نکنه" و ...

در حالت کلی هم، می تونید بگید "نفرمایید" ، "این حرفا چیه" ، "خواهش می کنم، از این حرفا نزنید" و ...

hossein_gorgan
17-09-2013, 10:32
سلام دوستان.
بعضي ها ميان باهام دردودل ميكنن و يا از بعضي چيزا صحبت ميكنن.ولي من در نميدونم چي بايد بگم و فقط گوش ميدم.چ

دوست دارم يه چيز بگم اما چيزي نمياد كه بگم.
لطفا راهنماييم كنيد

ملا نصرالدین
17-09-2013, 11:44
سلام دوستان.
بعضي ها ميان باهام دردودل ميكنن و يا از بعضي چيزا صحبت ميكنن.ولي من در نميدونم چي بايد بگم و فقط گوش ميدم.چ

دوست دارم يه چيز بگم اما چيزي نمياد كه بگم.
لطفا راهنماييم كنيد

معمولا ادم ها دوست ندارند چیزی بشنوند
شما بهترین کارو میکنید
فقط برای اینکه بگید حرف های طرف رو متوجه شدید وسط حرف هاش میتونید بگید اخی طفلکی....دلم سوخت...متاسفم...چه حیف...چه خوب ...و...

aseman*
19-09-2013, 10:33
سلام بچه ها وختی به ظاهر یا اخلاقتون گیر میدن وتو جمع یه چیزی میگن که ضایع میشین تو جواب چ کار میکنین؟:n13:
هیچ کی به سوالم جواب نداد :n27:

Atghia
19-09-2013, 10:39
هیچ کی به سوالم جواب نداد :n27:

خب من فکر میکنم که نمیشه که چیزی بهشون گفت و اصطلاحا جوابشون رو داد چون صورت خوشی نداره و حالت بحث میشه! باز اگه تنها بودید یه حرفی اما در جمع کار خوبی نیست
بنابراین بنظرم باید اخم کنید و نشون بدید که از حرفشون ناراحت شدید اگه خیلی فهیم باشن خودشون عذرخواهی میکنن :دی
برای جلوگیری از تکرار این موارد یا سعی کنید بهونه دستشون ندید(اگه واقعا مورد خاصی در ظاهرتون مثلا لباستون هست رفعش کنید) و یا اینکه قبل از ورود به جمع یه گوشه صداش بزنید(اون کسی یا کسانی رو که میدونید ممکنه همچین اظهار نظری بکنن و بهشون گوشزد کنی فلانی به من گیر نده ، یا حواست باشه با من کاری نداشته باشی و...):n01:

ملا نصرالدین
19-09-2013, 10:51
بستگی داره توی چه جمعی باشه
اگر توی جمع دوستان باشه شما هم میتونید بتوپید به طرف هم میتونید متقابلا شما هم به طرف گیر بدید

اگر توی جمع فامیل باشه باید با خنده خنده جواب بدید
مثلا یه بزرگتری میگه چرا شکل جوجه تیغی شدی مثلا بگید جوجه تیغی مگه چشه به این خوشگلی ....تیپ نسل جوونه دیگه
بعد مثلا یه جوک بگید ....
ولی اگر کلا 1 نفر همیشه از شما ایراد میگیره با کسی که اون ادم خیلی قبولش داره صحبت کنید به با طرف صحبت کنه که به شما گیر ندهد

Erfandotm
19-09-2013, 11:04
ببخشید دوستان ! یه سوال دارم ! با ادمی که ذاتا غیر منطقیه چیکار باید کرد؟!

Atghia
19-09-2013, 11:29

من فکر میکنم در درجه اول سعی کنید کلا با همچین ادمی وارد بحث نشید و انرژی نگذارید برای راضی کردن و توجیح کردنش چون 90%بی فایده خواهد بود
اما در شرایطی که مجبور هستید از یک شخص سومی که ایشون به نوعی قبولش داره بهره ببرید مثلا بگید فلانی هم اینو تایید میکنه...

Erfandotm
19-09-2013, 11:34
من فکر میکنم در درجه اول سعی کنید کلا با همچین ادمی وارد بحث نشید و انرژی نگذارید برای راضی کردن و توجیح کردنش چون 90%بی فایده خواهد بود
اما در شرایطی که مجبور هستید از یک شخص سومی که ایشون به نوعی قبولش داره بهره ببرید مثلا بگید فلانی هم اینو تایید میکنه...

واقعا دیوونه شدم! ادمی هستش که فقط حرف خودشو قبول داره و حتی حرف اطرافیانش رو هم قبول نداره! :n28:

hamid_diablo
19-09-2013, 16:33

سلام

متاسفانه این افراد به خاطر تربیت غلط خانواده به این روز افتادن که هیچ حرفی رو گوش نمیکنند حتی اگر حق باشه...

به شدت احساساتی ان و به ظاهر مغرور و از عدم اعتماد به نفس رنج میبرن...چون اگه اعتماد به نفس بالایی داشتند حتما به نظرات مختلف گوش میدادن و در صورت محق بودن قبولش میکردن

با این افراد به همین راحتی نمیشه سر و کله زد...برای اینکه جلوی شما کم نیاره هیچ کدوم از حرفاتون رو گوش نمیکنه...

برای توجیه کردنش بهتره از مقالات و مجلات و کتاب و اشخاصی که نظر شما با اونها همسو هستش رو بهشون معرفی کنید...اینطوری شاید راحت تر بتونه با موضوع کنار بیاد

s_paliz
19-09-2013, 17:21

بستگی داره این فرد در چه جایگاهی باشه...
اگر هم سن پدرتون هست چون غیر منطقی هست حرفتون رو قبول نمیکنه و شما باید طوری عمل و رفتار کنید که حرف منطقی شما رو در عمل شیرفهم بشه...

اگر هم سن خودتون هست که مثل خودش باهاش رفتار کنید.

Erfandotm
19-09-2013, 19:18
بستگی داره این فرد در چه جایگاهی باشه...
اگر هم سن پدرتون هست چون غیر منطقی هست حرفتون رو قبول نمیکنه و شما باید طوری عمل و رفتار کنید که حرف منطقی شما رو در عمل شیرفهم بشه...

اگر هم سن خودتون هست که مثل خودش باهاش رفتار کنید.

هم سن پدر رو خوب اومدید :n02:
بله !
جای پدر من هستن ! سنشون زیاده!
و خیلی غیر منطقی و حرف هیچکسی رو قبول نمیکنن و حرف حرف خودشون هست!

aseman*
19-09-2013, 21:21
شما وختی یکی باهاتو بد حرف میزنه بیشتر واسه دفاع از خودتون چی میگین ؟:n19:
:n24:یا مثلا یکی تلفن کرده هی لفت میده حرفیم نیس بگیم اونم زنگ زده چطور خدافظی کنیم؟
لطفا جواب بدین منتظرم:n12:

s_paliz
19-09-2013, 21:40
این بابای ما پارسال رفت مکه بعد خیلی ها میگفتن جاشون خالی نباشه.

جواب این چیه؟:n02:

s_paliz
19-09-2013, 21:41
:n24:یا مثلا یکی تلفن کرده هی لفت میده حرفیم نیس بگیم اونم زنگ زده چطور خدافظی کنیم؟

خیلی خوشحال شدم.... امری نیست؟؟

سلام برسونید (این خودش طرف رو به پایان مکالمه سوق میده)

شیر برنج
19-09-2013, 22:01
سلام بچه ها..وقتی از یکی خوشمون بیاد بخوایم باهاش دوست شیم..به نظرتون چه طوری عمل کنیم بهتره؟

Atghia
19-09-2013, 22:09
سلام بچه ها..وقتی از یکی خوشمون بیاد بخوایم باهاش دوست شیم..به نظرتون چه طوری عمل کنیم بهتره؟
ببخشید دختر هستید یا پسر؟

Eblis 2011
19-09-2013, 22:11

طرف دختر یا پسر؟

s_paliz
19-09-2013, 22:12
لطفا مشخص کنید طرف چه موقعیتی نسبت به شما داره ..
همکاره؟
همسایه هست؟
همکلاسیه؟

درحالت اول کمی بر روی مشترکات سر صحبت رو باز کنید...

ملا نصرالدین
20-09-2013, 09:12

با من درست صحبت کن
یا
احترام خودتو نگه دار
حرمت خودتو نگه دار

برای سوال دوم ...چه خوب شد امروز زنگ زدی خیلی خوشحال شدم باهات صحبت کردم

این بابای ما پارسال رفت مکه بعد خیلی ها میگفتن جاشون خالی نباشه.

جواب این چیه؟:n02:

راستش من تا حالا جواب خاصی برای این جمله نشنیدم معمولا تشکر میکنند

mojtaba2321
21-09-2013, 12:17
تبریک عروسی برای همکلاسی دختر وقتی دیدیمش چی بهش بگیم؟

mohsen_gh1991
21-09-2013, 12:40
aseman*[/B];7889096]با من درست صحبت کن

لطفا جواب بدین منتظرم اگه سیم کارتش اعتباریه میتونی بگی خب داداش شارژت تموم نشه :n02:

m-530
22-09-2013, 05:55
کسی که از دور میبینیمش باید چطوری سلام بهش بدیم ؟

smock-74
22-09-2013, 07:39
من یه فامیل دارم یه چند سال ازم بزرگتره از بچگی هم مثل دو تا برادر بودیم، تقریبا هفت سال هست که روابطمون خیلی سرد شده و حتی میتونم بگم خیلی وقته ازش متنفر شدم دلیلشم بی محلی کردن و پر مدعا شدنش هست (دلیلشم نمیدونم البته میدونم هم دلیلی برا کاراش نداره) طوری شده که دیگه جواب سلام من رو هم دیگه نمیده، البته کاش فقط اخلاقش اینطوری شده بود اونوقت اصلا برام مهم نبود بخواد باهام حرف بزنه یا نزنه اما متاسفانه خیلی وقته هر موقع همدیگه رو میبینیم بهم توهین میکنه یا طعنه میزنه.
این دوست عزیزمون هم آدم فوق العاده رفیق بازی هست و تو فامیل و دوست و آشنایان هم براش ارزش قائل اند سنشم تقریبا 23 سال هست خودم 18 سالمه.
واقعا اعصابم از دست این رفتاراش خراب شده آخه آدمیم که هیچوقت نزاشتم کسی بهم توهین کنه حالا فرض کنید کسی مثل این آدم هی توهین کنه بهم، فقط میخوام روابطم باهاش جوری بشه که هر وقت همدیگه رو دیدیم باهم یه سلام و علیک ساده بکنیم یا حتی اینم نشه اشکالی نداره کلا با هم حرف نزنیم هم مشکلی ندارم
دوستان شما میگید چیکار کنم؟ آخرین دفعه نزدیک بود کنترل خودمو از دست بدم و دعوا بشه!

mohsenfhm
22-09-2013, 07:57
با سلام !

دوستان یکی بینیش رو جراحی زیبایی می کنه در اولین برخورد باید چی بهش بگیم ؟ ( همکار - جنس مخالف )

ملا نصرالدین
22-09-2013, 08:33
کسی که از دور میبینیمش باید چطوری سلام بهش بدیم ؟

معمولا چون از دور نمیشه همدیگرو صدا زد (مگر اینکه دم داد بزنه) لبخند میزنند و با دست سلام میکنند....یعنی دستشون رو میبرند بالا و گاهی میذارند روی سینه یه کمی حالت تعظیم

من یه فامیل دارم یه چند سال ازم بزرگتره از بچگی هم مثل دو تا برادر بودیم، تقریبا هفت سال هست که روابطمون خیلی سرد شده و حتی میتونم بگم خیلی وقته ازش متنفر شدم دلیلشم بی محلی کردن و پر مدعا شدنش هست (دلیلشم نمیدونم البته میدونم هم دلیلی برا کاراش نداره) طوری شده که دیگه جواب سلام من رو هم دیگه نمیده، البته کاش فقط اخلاقش اینطوری شده بود اونوقت اصلا برام مهم نبود بخواد باهام حرف بزنه یا نزنه اما متاسفانه خیلی وقته هر موقع همدیگه رو میبینیم بهم توهین میکنه یا طعنه میزنه.
این دوست عزیزمون هم آدم فوق العاده رفیق بازی هست و تو فامیل و دوست و آشنایان هم براش ارزش قائل اند سنشم تقریبا 23 سال هست خودم 18 سالمه.
واقعا اعصابم از دست این رفتاراش خراب شده آخه آدمیم که هیچوقت نزاشتم کسی بهم توهین کنه حالا فرض کنید کسی مثل این آدم هی توهین کنه بهم، فقط میخوام روابطم باهاش جوری بشه که هر وقت همدیگه رو دیدیم باهم یه سلام و علیک ساده بکنیم یا حتی اینم نشه اشکالی نداره کلا با هم حرف نزنیم هم مشکلی ندارم
دوستان شما میگید چیکار کنم؟ آخرین دفعه نزدیک بود کنترل خودمو از دست بدم و دعوا بشه!

به نظر من شما 2 کار میتونید انجام بدید یا کاملا بی محلی کنید بهش..که به نظر خودم بهترین کاره...یعنی اولش یه سلام و دیگه هرچی تیکه انداخت و هر کاری کرد اصلا اصلا بهش توجه نکنید...اون برای اینکه حرص شما رو دربیاره خودشو به اب و اتیش میزنه بعد که میبینه شما بی محلی میکنید بیخیال میشه و به ههمون سلام ساده قناعت میکنه

یا اینکه توی جمع اگه تیکه انداخت بهش خیلی محترمانه بگید احترام خودتو نگه دار...خودتو انقدر کوچیک نکن....دوباره که گفت بگید حرمت خودتو نگه دار...

با سلام !

دوستان یکی بینیش رو جراحی زیبایی می کنه در اولین برخورد باید چی بهش بگیم ؟ ( همکار - جنس مخالف )

فکر کنم میگن مبارک باشه...

hossein_gorgan
22-09-2013, 09:17
سلام.
من توي يه اداره اي سر كار هستم كه همه ي اون افراد حداقل 8 سال ازمن بزرگترن و من عضو كوچكشون هستم.سنم هم 23 هست.
بعضي هاشون دنبال كوچيك كردن من هست و دنبال سوژه كه بهم بخندن.كلا عادت دارن.با اينكه 9 ماهه اونجام ولي بازم از اين كارا ميكنن.
مثلا عكس شناسنامم رو نشون ميدن ميگن ههه شناسنامش جديده.يا اينكه شماره شناسنامش با كارت مليش يكيه.
و از اين كارا.
منم محلشون نميدم.خودشون ساكت ميشن.اما اوني كه مثلا با من جورتره انگار از اين كارا ميكنه.
نميدونم بايد چكار كنم.
ممنون از راهنماييتون

h-blade
22-09-2013, 09:26
سلام....

تو عروسی ها وقتی به آدم میگن انشاالله قسمت شما بشه در جواب چی باید بگیم؟؟؟؟؟؟:n06:

h-blade
22-09-2013, 09:31
سلام.
من توي يه اداره اي سر كار هستم كه همه ي اون افراد حداقل 8 سال ازمن بزرگترن و من عضو كوچكشون هستم.سنم هم 23 هست.
بعضي هاشون دنبال كوچيك كردن من هست و دنبال سوژه كه بهم بخندن.كلا عادت دارن.با اينكه 9 ماهه اونجام ولي بازم از اين كارا ميكنن.
مثلا عكس شناسنامم رو نشون ميدن ميگن ههه شناسنامش جديده.يا اينكه شماره شناسنامش با كارت مليش يكيه.
و از اين كارا.
منم محلشون نميدم.خودشون ساكت ميشن.اما اوني كه مثلا با من جورتره انگار از اين كارا ميكنه.
نميدونم بايد چكار كنم.
ممنون از راهنماييتون

دوست محترم والا منم یه برهه ای از زمان وضعیت شمارو داشتم و هر چی بی محلشون میکردم اینا رودار تر میشن و فکر میکردن من نمیتونم حالشون بگیرم و منم نمیخواستم کدورتی پیش بیاد و یا دشمنی به وجود بیارم ولی کار به جایی رسید که زدم به سیم آخر اینقدر جلو جمع مسخرشون میکردم و تو جلسات اذیتشون میکردم که طرف با 20 سال سابقه تقاضای انتقالی کرده بود شما هم اول بهشون محترمانه بگو و اگه گوش ندادن میتونی از این راه استفاده کنی ولی خب راه درستی نیست ولی با بعضی افراد مجبور میشه آدم این کارو بکنه......

Kurosh
22-09-2013, 09:58
سلام....

تو عروسی ها وقتی به آدم میگن انشاالله قسمت شما بشه در جواب چی باید بگیم؟؟؟؟؟؟:n06:
دو حالت داره

یا دوست دارید قسمت شما بشه، یا دوست ندارید

اگه تو فامیل به همه گفتید حالا حالا ها قصد ازدواج ندارید، که خب می تونید با شوخی جواب بدید و بگید:

ای بابا، کی به ما زن میده
مگه با این وضعیت میشه زن گرفت :دی

یا اگه صمیمی تر هستید:

ای بابا، کی زنشو به ما میده (:دی)
یا
خدا نکنه :دی زبونتو گاز بگیر :دی

و از این جور حرفا ...

ولی خب اگه دم بخت هستید (:دی) و یا مشکلی با ازدواج ندارید، خیلی ساده می تونید بگید:

ممنون، لطف دارید، ان شا الله

اگه طرف بچه ای داره که ازدواج نکرده، ارجاع به اون هم جواب خوبی می تونه باشه:

ممنون، ایشالا عروسی دختر/پسر گلتون ...
ایشالا عروسی X جان

Soroush-S
22-09-2013, 10:07
سلام....

بگو شما دخترشو بده ، ازدواجش با من:n02:

h-blade
22-09-2013, 10:14
دو حالت داره

یا دوست دارید قسمت شما بشه، یا دوست ندارید

اگه تو فامیل به همه گفتید حالا حالا ها قصد ازدواج ندارید، که خب می تونید با شوخی جواب بدید و بگید:

ای بابا، کی به ما زن میده
مگه با این وضعیت میشه زن گرفت :دی

یا اگه صمیمی تر هستید:

ای بابا، کی زنشو به ما میده (:دی)
یا
خدا نکنه :دی زبونتو گاز بگیر :دی

و از این جور حرفا ...

ولی خب اگه دم بخت هستید (:دی) و یا مشکلی با ازدواج ندارید، خیلی ساده می تونید بگید:

ممنون، لطف دارید، ان شا الله

اگه طرف بچه ای داره که ازدواج نکرده، ارجاع به اون هم جواب خوبی می تونه باشه:

ممنون، ایشالا عروسی دختر/پسر گلتون ...
ایشالا عروسی X جان

اگه نخوام متوجه بشن که من قصد دارم یا ندارم چی بیاد بگم در صورتی که فردی اینو بگه که حد اقل 30 سال از من بزرگتره و من به شدت باهاش رودربایستی دارم.....؟؟؟؟

Atghia
22-09-2013, 11:42
اگه نخوام متوجه بشن که من قصد دارم یا ندارم چی بیاد بگم در صورتی که فردی اینو بگه که حد اقل 30 سال از من بزرگتره و من به شدت باهاش رودربایستی دارم.....؟؟؟؟

همون تشکر معمولی کافیه چون تشکر الزاما به معنی موافقت شما نیست میتونه نشون دهنده احترام شما به صحبت اون فرد باشه (تشکر کوتاه ساده وگرنه تشکر همراه با لبخند و رضایت میتونه معنی تایید رو بده)

s_paliz
23-09-2013, 02:27
سلام.
و از اين كارا.
نميدونم بايد چكار كنم.
ممنون از راهنماييتون
منم تو این جمعا بودم البته سعی کن پخته تر برخورد کنی و آتو دستشون ندی...

به نظرم بهترین کار اینه که موقع این شوخی‌ها یه لبخند مصنوعی و سرد تحویلشون بدی

اصلا سعی نکن ناراحتی خودت رو توی جمع جلوه بدی که دو نفر میبینن بگن اوه طرف چقدر صعه صدر داره :n09:.

به نظرم شما توی قسمت اداری و نیروی انسانی باشید. بچه های اون قسمت اینجوری‌اند.

شیر برنج
23-09-2013, 16:55
سلام دوستان من دخترم....اون طرفم یه همکلاسی...

Atghia
23-09-2013, 17:11
سلام دوستان من دخترم....اون طرفم یه همکلاسی...

باید سعی کنید در درجه اول در دید باشید یعنی سعی کنید در کلاسها نزدیکترین جای ممکنه بنشینید
گهگاهی نگاهتون بهش باشه(نه خیلی تابلو)مثلا دارید با دوستتون حرف میزنید اما نیم نگاهی هم به ایشون داشته باشید+اینکه سعی کنید تا حد امکان همراه با لبخند مختصری باشه چهرتون
در درجه بعدی به بهونه جزوه سراغش برید و بگید جزوه فلان جلستون ناقصه مثلا و ازش بخواید که دراین زمینه کمکتون کنه
و نهایتش اینه که با واسطه دوستانتون یا دوستانشون دورادور متوجهشون کنید:n06:

farzad02
23-09-2013, 20:12
سلام.
و از اين كارا.
نميدونم بايد چكار كنم.
ممنون از راهنماييتون
سلام
من هم تقریبا چنین مشکلی دارم ولی خوشبختانه فقط یک نفره که خوشمزس....
نمی خوام بگم خودم بی تقصیر بودم. یکمی رو زیادی بدی، اینطوری میشه
نه خیلی تدافعی برخورد کن نه خیلی تهاجمی. از اولی سوء استفاده میکنن و در برابر دومی رو میارن به زیرآب زنی

کاری باهاش دارم جدی برخورد می کنم و تا حد ممکن به جوکها و خوشمزگیهاش نمیخندم... خیلی وضع بهتر شده
یعنی رابطه ی ما شده در حد نیاز و تا وقتی باهاش کاری ندارم، سمتش نمیرم ولی وقتی میرم محکم و جدی
البته حالا داره به دیگران گیر میده

Hatek
23-09-2013, 21:03
من فردا اخرین روز کارم در جایی هستش
موقع تسویه (؟) که پولو میدن بهم چی بگم خوبه؟
قابل نداره برا اینجور جاها نمیشه :n02:

Atghia
23-09-2013, 21:26
من فردا اخرین روز کارم در جایی هستش
موقع تسویه (؟) که پولو میدن بهم چی بگم خوبه؟
قابل نداره برا اینجور جاها نمیشه :n02:

بگید دستتون درد نکنه واقعا پول بابرکتی بود:n18:
یا بگید خاطره خوبی موند برام، امیدوارم ما رو هم حلال کنید:n06:

شیر برنج
23-09-2013, 23:35
خیلی ممنون دوستم....از راهنمایی هات ممنون:n01:

hossein_gorgan
24-09-2013, 10:08
سلامي دوباره
رييس بخش ما يه آدم متكبره كه فقط حرف خودشو قبول داره
همش به آدماي شهر ما فحش ميده.با اينكه اكثرا گرگاني هستن اما اون بازم به گرگاني ها توهين ميكنه.كسي هم چيزي بهش نميكه چون رييسه.
خودش ماله يه شهر ديگه هست.اما از بچگي تو اين شهر بوده.
نميدونيم چكار كنيم از كاراش.

aseman*
24-09-2013, 10:11
وختی کسی چیزی میپرسه مثلا چندمو می خونی ترم چندی نمرت چند شد از چی قبول شدی ولی نمی خوایم جواب بدیم چی بگیم؟:n19:

aseman*
24-09-2013, 10:13
یه سوال دیگه :وختی یکی مثلا تو یه درس نمیتونه پاس بشه یا یکی از خونوادش فوت شده یا از کنکور قبول نشده چطوری دلداریش بدیم کلا تو دلداری دادن چی بگیم؟:n13:

aseman*
24-09-2013, 10:28
سلامي دوباره
همش به آدماي شهر ما فحش ميده.با اينكه اكثرا گرگاني هستن اما اون بازم به گرگاني ها توهين ميكنه.كسي هم چيزي بهش نميكه چون رييسه.
خوب میتونین بگین چه ربطی به گرگانی بودن داره توهر شهری آدم بدوخوب هس .البته تنها نباید شما بگین . بگین لطفا توهین نکنین به هر حال باید ازش خواهش کرد چون رییسه بنظرم چیزی نگین بهتره یا جمع بهش بگه که شما بد نشین البته این نظر منه.

+ f.a.r.i
24-09-2013, 19:53
عاقا یه مشکل دارم وقتی داری از کنار کسی رد میشی طرف 3 متر با شما فاصله داره اما داره با شخصی صحبت میکنه و یا اصلا نگاش به طرف شما نیست و یا مشغول کاری هست

بهتر سلام علیک کنی یا از کنارش رد شی ؟ من میترسم بدون توجه از کنارش رد شم بعد بگه بی احترامی کرده میای سلام میکنی جواب نمیدن ضایع میشی

اخه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:

joseph.n
24-09-2013, 20:30
عاقا یه مشکل دارم وقتی داری از کنار کسی رد میشی طرف 3 متر با شما فاصله داره اما داره با شخصی صحبت میکنه و یا اصلا نگاش به طرف شما نیست و یا مشغول کاری هست

بهتر سلام علیک کنی یا از کنارش رد شی ؟ من میترسم بدون توجه از کنارش رد شم بعد بگه بی احترامی کرده میای سلام میکنی جواب نمیدن ضایع میشی

همین امروز این حالت برای من پیش اومد . من در حالی که داشتم مسیر خودم رو می رفتم طوری که طرف صدامو بشنوه سلام کردم . اگر تو این مواقع اون فقط جواب سلامت رو داد می تونی بری پی کارت اما اگر احساس کردی صحبت داره ادامه پیدا می کنه می ری و از نزدیک سلام و احوال پرسی درست حسابی می کنی :n02:

smock-74
24-09-2013, 21:36
یه سوال خیلی مهم دارم قبلا یه دوست داشتم که روابطمون نه خوب و نه بد بود، به دلایل مهمی ازش خوشم نمی یومد، یه روز جلو چند نفر دیگه از دوستام سوالاتی در مورد خانوادم پرسید که اصلا دلم نمی خواست جواب بدم چون ادمی هست که ممکنه بعدا این مسائل رو برا مسخره کردن استفاده کنه میترسیدم جوابش رو ندم اونم بگه "میترسی جلو رفیقت جواب بدی" یا بگه "بهم اعتماد نداری" یا حتی بگه "سوال خاصی که نپرسیدم که نمی خوای جواب بدی"، به همین خاطر منم بیشترشون رو دروغ جواب دادم
بنظر شما برا این شرایط مشابه باید چی جواب داد؟

+ f.a.r.i
24-09-2013, 22:44
همین امروز این حالت برای من پیش اومد . من در حالی که داشتم مسیر خودم رو می رفتم طوری که طرف صدامو بشنوه سلام کردم . اگر تو این مواقع اون فقط جواب سلامت رو داد می تونی بری پی کارت اما اگر احساس کردی صحبت داره ادامه پیدا می کنه می ری و از نزدیک سلام و احوال پرسی درست حسابی می کنی :n02:

مشکل اینجاست که حتی سلام هم میکنی ممکنه یارو از روی حواس پرتی جواب نده و کلی ضایع بشی

راه حل دیگری ندارید ؟

Atghia
24-09-2013, 22:48
مشکل اینجاست که حتی سلام هم میکنی ممکنه یارو از روی حواس پرتی جواب نده و کلی ضایع بشی

راه حل دیگری ندارید ؟

شما بهترین کار اینه که نگاهتون مدام روی ایشون متمرکز باشه اگر سر برگردوند و شما رو دید بلافاصله سری تکون بدید و یک سلام گذری
اگر موند ادامه پیدا میکنه صحبت
اگر هم که کلا نگاهش باهاتون تلاقی نداشت دیگه اشکالی متوجه شما نیست زوری نیست که :دی

SNOW PATROL
24-09-2013, 22:54

من که بشخصه در چنین حالتی سلام نمیکنم
فقط میگم ارادت داریم یا چیز های مشابه :دی و رد میشم میرم البته اینجا دختر و پسر فرق میکنه

چون معمولا سلام با احوال پرسی همراه است و وقت رو میگیره

TAPATALK

aseman*
24-09-2013, 23:31
من دلخورم بسوالای من هیچ کی جواب نمیده اظهار نظرم نمیکنین چرا انگار که ننوشتم.:n22::n29:

شاهزاده خانوم
25-09-2013, 00:11
وختی کسی چیزی میپرسه مثلا چندمو می خونی ترم چندی نمرت چند شد از چی قبول شدی ولی نمی خوایم جواب بدیم چی بگیم؟:n19:

سلام
اولا ب جمع ما خوش اومدید :n16:

خوب میتونید یهو بحث و عوض کنید مثلا برای نمره بگید معلم ما نصف تایم کلاس و فقط از فوتبال حرف میزنه طرفدار اینترمیلان ه بعد بگین e راستی بازی اینتر و اث میلان و نگاه کردی عجب فوتبالی بود بعد یهو کاملا بحث عوض میشه :دی

Atghia
25-09-2013, 00:53
جوابهای کوتاه و مختصر نشانه عدم رضایت شما از سوالات مطرحی هست اگر طرف فهیم باشه خودش کوتاه میاد ادامه نمیده اما اگر اصرار کرد و ادامه داد بحث رو عوض کنید با یک موضوع انحرافی مثلا پرسیدن نمره چند شدی؟ بگید ای بابا نمره که مهم نیست یکی بود هم رشته ما اقا نمرش همیشه تاپ بعد میدونی چی شد؟همینجوری ادامه بدید از زندگی شخصی طرف و ...:دی خود به خود بحث منحرف میشه:n09:

یه سوال دیگه :وختی یکی مثلا تو یه درس نمیتونه پاس بشه یا یکی از خونوادش فوت شده یا از کنکور قبول نشده چطوری دلداریش بدیم کلا تو دلداری دادن چی بگیم؟:n13:
دوست عزیز سوالاتتون گستردگی بالایی داره ماشالله :دی
نیمتونه پاس بشه بهش دلداری بدید که : کمکی ازم ساختست؟ یا بگید یکی رو میشناسم نمرش عالی شد توو اون درس جزوه برات جور کنم؟ یا بگید همش زیر سر استاد فلانیه کلا! :دی کاش اینبار با فلان استاد برداری مطمئنم حله!

برای فوت شدن اقوام هم که جملات رایج و معمول!

کنکور هم اگه قبول نشدن : بگید میدونی؟ بنظرم تو واقعا اگه بیشتر وقت بگذاری موفق میشی ، یا امسال صدرصد شرایط پذیرش بهتره ، یا بگید بودن کسایی که یکسال موندن کولاک کردن تو ارادت قویه شک ندارم امسال دیگه ...:دی

سلامي دوباره

بنظرم بهتره سعی کنید با رئیستون طرف نباشید! شما به هرنحوی مستقیم بخواید به ایشون خلاف نظرشون رو ثابت و یا حتی اعلام کنید بعدا به مشکل برمیخورید(چه خصوصی چه در جمع مطرح کنید جالب نیست) چون خودتون هم گفتید متکبر هست بدتر هم میشه شرایط!
ادمایی که اینجوری اصطلاحا همه رو به یک چوب میرانند، نمیشه ازشون توقع داشت متمدنانه برخورد کنند و حتی پذیرای اشتباهشون باشند شک نکنید باهاتون لج خواهد کرد!
شاید شاید بهترین حالتش این باشه یک بحث صوری رو در حضور ایشون راه بندازید اصطلاحا به در بگید دیوار بشنوه!
مثلا دوستتون بگه ایکسهایی ها اینجورین شما با صدای بلند بگید بنظرم بهتره در مورد ادما براساس کجایی بودن قضاوت نکنیم همه جا خوب و بد هست و...
اینطوری حتی اگر حرفتون بهش نرسیده باشه حداقل یه تلنگری هست براش!

Rhodes
25-09-2013, 02:11
دوستان جدا من موندم ... یکی هست از اشناهامون.خیلی ادعاش میشه.مثلا ادعای باکلاسیش میشه.ادعای ادب و نزاکتش میشه.ادعای شعور و بلد بودن ادابش میشه ولی ........
اثلا نمیدونم چه طوری باهاش بر خورد کنم ...
مثلا یه چیز سادش : میگه بله ادم سر میز باید این طور بشینه اون طور غذا بخوره.این طوری نگاه کنه ولی موقع غذا خوردن خودش که میشه عین قوم مغول همچین ملچ ملچ میکنه و بد میخوره که نگو ...
کلا با ادمای پرمدعایی که خالی هستن چه طوری باید رفتار کرد که مشکل اینجاست که من این رو هر روز میبینم.......
مثلا کاری کرده من حالا از روی رفاقت فامیلی یا هر چی بوده به حساب نیاوردم و ردش کردم رفته.بعد پیش خودش نمیگه کار من اشتباه بوده و این لطف کرده چیزی نگفته.میگه کار من حتما درست بوده که تو چیزی نگفتی ....
ممنون...

Malware
25-09-2013, 12:57
کلا با ادمای پرمدعایی که خالی هستن چه طوری باید رفتار کرد که مشکل اینجاست که من این رو هر روز میبینم.......

اگه هم سنو سال خودت هست سعی کن باهاش همونجوری رفتار کنی که اون باهات رفتار میکنه:n02: اینجوری اگه واقعا کار اشتباهی انجام میده اگه قدرت فهم داشته باشه میتونه بدی کارش رو از رفتار شما بفهمه.:n24:

ملا نصرالدین
25-09-2013, 21:54
دوستان جدا من موندم ... یکی هست از اشناهامون.خیلی ادعاش میشه.مثلا ادعای باکلاسیش میشه.ادعای ادب و نزاکتش میشه.ادعای شعور و بلد بودن ادابش میشه ولی ........
اثلا نمیدونم چه طوری باهاش بر خورد کنم ...
مثلا یه چیز سادش : میگه بله ادم سر میز باید این طور بشینه اون طور غذا بخوره.این طوری نگاه کنه ولی موقع غذا خوردن خودش که میشه عین قوم مغول همچین ملچ ملچ میکنه و بد میخوره که نگو ...
مثلا کاری کرده من حالا از روی رفاقت فامیلی یا هر چی بوده به حساب نیاوردم و ردش کردم رفته.بعد پیش خودش نمیگه کار من اشتباه بوده و این لطف کرده چیزی نگفته.میگه کار من حتما درست بوده که تو چیزی نگفتی ....
ممنون...

نمیدونم نظرم تا چه حد درسته ولی وقتی میگه ادم باید اینجوری بشینه و اینجوری بگه شما هم بگید اره راست میگی ها انقدر بدم میاد از کسایی که اینجوری میشینند ولی میدونی از اون بدتر ادم هایی هستند که ادعای کلاس و ادبشون میشه ولی خودشون بهش عمل نمیکنند نظر شما چیه؟
اگر میبینید طرف پر روئه به روش بیارید...مگه چقدر میشه سکوت کرد

DJ POLESTAR
27-09-2013, 12:28
این اخلاقم ناپسندم رو نتونستم این همه مدت اصلاح کنم!
نحوه آداب و معاشرتم تو اجتماع بسیار خوبه به شکلی که اگه کسی کارش پیش غریبه گیر باشه میاد سراغ من! اما جلوی جنس مخالف کلا یه آدم دیگه میشم!
مثلا فک و فامیلی که دختر هم سن و سال من رو نداشته باشن یا اصلا دختر نداشته باشن خیلی راحت بحث های فلسفی و عرفانی و علمی و فرهنگی، اقتصادی، و از همه مهمتر آداب معاشرت نیک و پسندیده ای باهاشون دارم اما اگه دختر داشته باشن میشم یه آدم دیگه! سر پایین، حرف نمیزنم تا اینکه به حرفم بیارن، سرم رو به طرف دختری که نشسته بر نمیگردونم با اینکه اصلا از دختره خوشم بیاد یا احساساتی نسبت بهش داشته باشم.
بین دوستان هم حتی موقع دانشگاه جاهایی که دختر درش بود فراری بودم.
چه کنم؟

باغبون
27-09-2013, 17:23
نحوه آداب و معاشرتم تو اجتماع بسیار خوبه به شکلی که اگه کسی کارش پیش غریبه گیر باشه میاد سراغ من! اما جلوی جنس مخالف کلا یه آدم دیگه میشم!
مثلا فک و فامیلی که دختر هم سن و سال من رو نداشته باشن یا اصلا دختر نداشته باشن خیلی راحت بحث های فلسفی و عرفانی و علمی و فرهنگی، اقتصادی، و از همه مهمتر آداب معاشرت نیک و پسندیده ای باهاشون دارم اما اگه دختر داشته باشن میشم یه آدم دیگه! سر پایین، حرف نمیزنم تا اینکه به حرفم بیارن، سرم رو به طرف دختری که نشسته بر نمیگردونم با اینکه اصلا از دختره خوشم بیاد یا احساساتی نسبت بهش داشته باشم.
چه کنم؟
منم نسبت به پسرها اینجوریم ، فکر میکنم لااقل در مورد خودم نوع تربیت پدر و مادر و افکارشون روم خیلی اثر گذاشته و این خیلی بده

farzad02
27-09-2013, 17:38
چه کنم؟
یعنی میخوای بگی کاملا غیر ارادیه؟

شاید دلیلش این باشه که سعی نکردی با جنس مخالف حداقل ارتباط رو برقرار کنی و این باعث میشه خود به خود حالت منفعل بگیری...

منم کمی اینطوری بودم. وقتی رفتم دانشگاه و با کلاسهای 60-70 درصد دختر مواجه شدم، مجبور شدم که حداقل ارتباط رو داشته باشم

Rhodes
27-09-2013, 19:01
منم همین مشکل رو دارم ... دختر میبینم به طور غیر ارادی جدی میشم !
هنگ میکنم ... دست خودمم نیست ...دیگه خدا نکنه تو کلاس دختر بشینه کنارم .. ارتروز گردن میگیرم ... نمیشه سر رو چرخوند ...

Йeda
27-09-2013, 20:12
چه کنم؟

دوست عزیز به نظر من بهتر هست که قبل از مهمونی و یا دانشگاه رفتن فکر کنید که چی بگین!!

بعد با سلام شروع کنید! مثلا وقتی میرید مهمونی و دختر خانواده به همراه بقیه برای استقبال میان سرتون رو بلند کنید برای چند لحظه کوتاه که شده اول از همه به ایشون سلام بدین

یه جورایی خیالتون راحتتر میشه...

یا مثلا تو جمع یه سوالی چیزی مطرح میکنن همینطور که دارید به جمع خانواده نگاه میکنید یه نگاه بندازید بهشون و سعی کنید بدون در نظر گرفتن ایشون و بدون نگاه مستقیم صحبت کنید و

حتی میتونید صحبتتون رو از قبل آماده کنید....همین رفتار ها اگه ادامه پیدا کنه میتونه خیلی رو رفتاهای اینچنینی شما تاثیر مثبت بذاره...

یا مثلا دانشگاه، تا میبینید همکلاسیای دخترتون رو سرتون رو بالا بگیرید و با یه نیم نگاه سعی کنید سلام بدین و... مطمئن باشید با این رفتار یکم استرستون در مقابل دخترا کمتر میشه...

و کلا وقتی حرفی رو آماده داشته باشید اعتماد بنفستون برای حرف زدن باهاشون خیلی بالاتر میره و اگه میبینید دختری تو دانشگاه ( همکلاسی ) یا مهمونی نشسته و نمیتونید نگاه اونطرفی داشته باشید

دل به دریا بزنید :n02:و مثلا بگید خوب هستید خانم فلانی، یا مثلا تعطیلات خوب بود؟ یا جزوه فلان استاد رو دارید؟ چند بار که سر صحبت رو با دختر خانوم ها باز کنید خیلی ریلکس تر میشین...مطمئن باشید...

موفق باشید...

Reza31001
27-09-2013, 20:24
دل به دریا بزنید :n02:
و مثلا بگید خوب هستید خانم فلانی، یا مثلا تعطیلات خوب بود؟ یا جزوه فلان استاد رو دارید؟ چند بار که سر صحبت رو با دختر خانوم ها باز کنید خیلی ریلکس تر میشین...مطمئن باشید...
عزیز اینکه ریسک بزرگیه
تقریبا دل شیر میخواد :n02:

Hatek
27-09-2013, 23:31
سلام

دوستان من میخوام فردا یه جنسی رو به مغازه دار پس بدم
بعد مغازش از اوناس که زده جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود :n02:
و من حتما حتما باید جنسو پس بدم
حالا اگه شد میتونم تعویض هم بکنم
بنظرتون اگه طرف به هیچ وجه زیر بار نرفت چیکار کنم؟ مثلا من هی اصرار کنم اون هی بگه نه
چون ممکنه همینطوری ادامه پیدا کنه
من بگم بگیر اون بگه نه

؟؟؟؟؟؟

ملا نصرالدین
28-09-2013, 10:05
اول که وارد مغازه میشید سعی کنید با همون کسی که ازش جنس خریدید صحبت کنید
اول دلایل پشیمانی خودتون رو بیان کنید...و بگید که میخواهید جنس را مرجوع کنید و بگید که جنس رو صحیح و سالم اوردید
اگر گفت که پس نمیگیریم چند بار اصرار کنید
اگر راضی شد که هیچ اگر نشد بگید که جنس رو عوض میکنید...معمولا با عوض کردن جنس موافقت میکنند
البته قبل از اینکه بروید به مغازه یک جنس رو در نظر بگیرید که انجا اگر فروشنده گفت خب حالا با چی میخواهید عوض کنید معطل نشید

Rhodes
28-09-2013, 16:31
دوستان من وقتی عصبانی میشم خندم میگیره ... عجیب ! وسط بحث یهو خندم میگیره .... خوبه یا بده ؟

+ f.a.r.i
28-09-2013, 17:34
دوستان من وقتی عصبانی میشم خندم میگیره ... عجیب ! وسط بحث یهو خندم میگیره .... خوبه یا بده ؟

اتفاقا خیلی خوبه ، باعث میشه طرف کوتاه بیاد از دعوا کردن :n02:

hamid_diablo
28-09-2013, 18:01
سلام

دوستان من میخوام فردا یه جنسی رو به مغازه دار پس بدم

مراحلی که ملانصرالدین گفتن رو انجام بدید اگر نشد بگید که پدر یا مادرم موافق این جنس نیستن و اونا مخالفت کردن..اینطوری معمولا فروشنده ها از ترس اینکه به بار دیگه با پدر و مادرتون بحث کنند جنس رو پس میگیرن...در ضمن سعی کنید تو این شرایط اعتماد به نفس داشته باشید...اعتماد به نفس باعث میشه خود به خود فروشنده بهتون احترام بزاره و جنس رو پس بگیره

ehsan_iace
29-09-2013, 22:31
وقتی کسی به ما میگه ممنونم بخاطر کاری که انجام دادی معمولاً می‌گوییم خواهش می‌کنم! یا کاری نکردم (که به نظر من هر دوی این جواب‌ها مسخره است!)

چه جواب دیگری میتوان داد که هم از تشکر او، تشکر کرده باشیم و هم کار خودمان را کم اهمیت جلوه نداده باشیم؟

mojtaba2321
29-09-2013, 22:53
تبریک عروسی به همکلاسی مونث چی بگم؟
همه هم اعم از پسر و دختر توی کلاس هستن وقتی باید تبریکو بگیم.

OSEN
29-09-2013, 23:01
وقتی کسی به ما میگه ممنونم بخاطر کاری که انجام دادی معمولاً می‌گوییم خواهش می‌کنم! یا کاری نکردم (که به نظر من هر دوی این جواب‌ها مسخره است!)

چه جواب دیگری میتوان داد که هم از تشکر او، تشکر کرده باشیم و هم کار خودمان را کم اهمیت جلوه نداده باشیم؟
البته بنظرم "خواهش میکنم" مسخره نیس اونقدرا.
مثلا اینائم میشه گفت :
خوشحال شدم تونستم کمکی/کاری براتون بکنم.
اختیار دارید، کاری بود که از دستمون برمیومد دیگه.

:n16:.

hosseinf722
29-09-2013, 23:14
تبریک عروسی به همکلاسی مونث چی بگم؟
همه هم اعم از پسر و دختر توی کلاس هستن وقتی باید تبریکو بگیم.

مونث مذکر نداره
بگو مبارک باشه ، ایشالله به پای هم پیر شین
سخت نگیر به همین آسونیه

ziba12
30-09-2013, 10:29
سلام

من خیلی مشکل پسند هستم . هر وقتی میرم لباسی یا چیزی بخرم . اکثرا پسند نمیکنم و باید خیلی بگردم تا جنس مورد نظرمو پیدا کنم . وقتی هم نمیپسندم

نمیدونم به فروشنده چی بگم که بدش نیاد . این کلمه هم تکراری شده که برم چرخی بزنم یا ... لطفا یه چیزی بگین که فروشده هم بدش نیاد .:n17:

OSEN
30-09-2013, 11:20
سلام

من خیلی مشکل پسند هستم . هر وقتی میرم لباسی یا چیزی بخرم . اکثرا پسند نمیکنم و باید خیلی بگردم تا جنس مورد نظرمو پیدا کنم . وقتی هم نمیپسندم

نمیدونم به فروشنده چی بگم که بدش نیاد . این کلمه هم تکراری شده که برم چرخی بزنم یا ... لطفا یه چیزی بگین که فروشده هم بدش نیاد .:n17:
بعنوان یه "فروشنده‌ی سابق" بگم که این جمله‌ی "یه چرخی بزنم" چیز اصلا جالبی نیس. منظورم خود این لفظ هست، و نه محتواش و گرنه این حق خریدار هست که با خیال راحت انتخاب و خرید داشته باشه. فقط خواهشا این عبارت "یه چرخی بزنم" رو بکار نبرید :n02:.

مثلا خیلی شیک و مجلسی! بگید :
ممنون/زحمت کشیدید. من باز جنسای دیگه رو هم ببینم، مزاحمتون میشم.

---------------------
و البته خیلی ها رو هم دیدم که همینجوری کله رو میندازن پایین و میرن :n04: که فروشنده یه همچین حالتی پیدا میکنه در مقابلشون: :n23::n15:.

Amir M.ohAma.D
01-10-2013, 17:39
دوستان به یک مشکل حادی برخورد کردم:n02:
ما 3 نفر بودیم(هستیم) حدود 18-19 ساله همیشه با هم بودیم.ولی یه چند وقتی میشه یکیشون یه ادم مضخرف و دروغگو و غیر قابل تحمل شده.مثلا سر کوچه وایسادیم بهونه میاره خوابم میاد که ما بریم خونه وقتی ما میریم خونه خودش میاد میره بیرون...یا چند بار شده برنامه چیده بودیم بریم مسافرت دقیقه 90 با هزار دروغ مسافرتو به هم میزنه و اخر هم میفهمیم فیلم بازی میکرده
اینا فقط نمونه کوچکی از رفتاراشه

حالا این ادم مذکور:n02: 7-8 ماه پیش بدجوری پول لازم بودو داشت ابروش میرفت و منم بلافاصله یعنی 5 دقیقه هم نشد پولو ریختم توی حسابش.من 3 بار اون پولو لازم داشتم و بهم پس نداد اینم بگم که داره و نمیده.خرج چیزهای دیگه میکنه

حالا سوالم دو بخشه

1_با همچین ادمی با این رفتار چجوری باید رفتار کرد؟اگه به من باشه که جواب سلامشم به زور میدم.ولی ما 3 نفریم که برای اون یکی دوستمون رفتارهای این یکی دوستمون زیاد واسش مهم نیست و باز هم باهاش میپره.الان به نظرتون من چیکار کنم؟با 2 تاشون قطع رابطه کنم؟

2_پولو چه جوری ازش بگیرم؟یه بار 2 تا اس ام اس بهش دادم که پول لازمم اقا بهش برخوردو ناراحت شد که چرا 2 بار بهش گفتم پولو کی میدی.الان من چه جوری بهش بگم پولو بده که بهش برنخوره؟الان 3 روزی میشه قرار پولو بده و نداده اگه بهش هم بگم چی شد ؟ناراحت میشه

Arash4484
01-10-2013, 18:53
2_پولو چه جوری ازش بگیرم؟یه بار 2 تا اس ام اس بهش دادم که پول لازمم اقا بهش برخوردو ناراحت شد که چرا 2 بار بهش گفتم پولو کی میدی.الان من چه جوری بهش بگم پولو بده که بهش برنخوره؟الان 3 روزی میشه قرار پولو بده و نداده اگه بهش هم بگم چی شد ؟ناراحت میشه
بر اساس سوابقی که یاد دارم، کمابیش امکان نداره بهش برنخوره و پول رو بده، علی الاصول! این آدم ها نفس پس دادن پوله که ناراحتشون میکنه نه نوع برخورد شما. و هر نوع برخوردی رو تبدیل به آتو میکنه. وگرنه آدم نجیبی باشه از زیر سنگ پول شما رو جور میکنه که سرش زیر بغل شما نمونه...
پس یا شما رفیقانه باهاش برخورد میکنه که با وصفی که میدید چیزی دستتون رو نمیگیره یا سفت برخورد میکنید که حقتون رو میگیرید یا هر دو رو میخاید که نیاز به یک ژانگولر بازی و ظرایفی داره که هم باید اطلاع دقیق از طرف داشت و هم در قالب کلمات نمیتونم بگنجونمش و در خیلی مواقع هم بی فایده است...
خوب قرض دادن به چلی-گرفتن به عاقلی... یکم باید شدید برخورد کنید...با دوست مشترکتون هم دو کلام حساب صحبت میکنید : عزیزجان این بابا حساب و کتاب سرش نمیشه منم بچه اوناسیس نیستم. ایشون منو ب پول فروخته.
به خودش هم میتونید در این جملات صحبت کنید: تا تاریخ ایکس پولم رو نیاز دارم، خرج ضروریه بدهی دارم. پولو گرفتی که پس بدی، نه؟ الان موعد وامته، تا الان هم تاریخش رو رفاقت انداخت عقب.

در مورد روابط اجتماعی هم دیگه با خودتون...با این شرح انسان مطلوب و نیت مثبتی به نظر نمیرسه و ضرر زدنهای این افراد بمرور بزرگتر میشه، ادامه یا عدم ادامه، تصمیم خودتونه و واقع نمیشه از راه دور بدون پیش فرض حکمی داد.

payam178
02-10-2013, 13:45
سلام

سلام
خیلی راحت عذر خواهی کنید و بیاید بیرون
وظیفه ی فروشنده است که برای شما جنس بیاره و شما ببینید

hossein_gorgan
03-10-2013, 08:56
دوستان به یک مشکل حادی برخورد کردم:n02:
ما 3 نفر بودیم(هستیم) حدود 18-19 ساله همیشه با هم بودیم.ولی یه چند وقتی میشه یکیشون یه ادم مضخرف و دروغگو و غیر قابل تحمل شده.مثلا سر کوچه وایسادیم بهونه میاره خوابم میاد که ما بریم خونه وقتی ما میریم خونه خودش میاد میره بیرون...یا چند بار شده برنامه چیده بودیم بریم مسافرت دقیقه 90 با هزار دروغ مسافرتو به هم میزنه و اخر هم میفهمیم فیلم بازی میکرده
اینا فقط نمونه کوچکی از رفتاراشه

حالا این ادم مذکور:n02: 7-8 ماه پیش بدجوری پول لازم بودو داشت ابروش میرفت و منم بلافاصله یعنی 5 دقیقه هم نشد پولو ریختم توی حسابش.من 3 بار اون پولو لازم داشتم و بهم پس نداد اینم بگم که داره و نمیده.خرج چیزهای دیگه میکنه

حالا سوالم دو بخشه

1_با همچین ادمی با این رفتار چجوری باید رفتار کرد؟اگه به من باشه که جواب سلامشم به زور میدم.ولی ما 3 نفریم که برای اون یکی دوستمون رفتارهای این یکی دوستمون زیاد واسش مهم نیست و باز هم باهاش میپره.الان به نظرتون من چیکار کنم؟با 2 تاشون قطع رابطه کنم؟

من كه ميگم باهاش قطع رابطه كن.پول رو ازش بگير نشد برو در خونش يجوري كار كن تا خونوادش بفهمن.تا پولتو بگيري.
بعدش ديگه باهاش كاري نداشته باش.
اون رفيقتم اگه خواست باهعاش بپره.تو ديگه دور اينا رو خط بكش

باغبون
03-10-2013, 09:25
من كه ميگم باهاش قطع رابطه كن.پول رو ازش بگير نشد برو در خونش يجوري كار كن تا خونوادش بفهمن.تا پولتو بگيري.
بعدش ديگه باهاش كاري نداشته باش.
اون رفيقتم اگه خواست باهعاش بپره.تو ديگه دور اينا رو خط بكش
من با نظر شما موافقم فقط لزومی نداره با اون یکی دوستتون قطع رابطه کنید چون اون به شما بدی نکرده

*IN*
03-10-2013, 22:51
وقتی به آدم میگن "از خودت بگو" چی باید گفت؟؟؟
(تو یه جمع دوستانه)

ملا نصرالدین
04-10-2013, 10:41
بستگی داره بخواهید اطرافیان رو بپیچونید یا اینکه واقعیت رو بگید
برای پیچوندن میشه گفت هیچی ما هم میریم ...میاییم روزگار میگذرونیم
واقعیت هم که کارهایی که به طور عادی انجام میدیم رو میشه گفت

اینها چیزهایی بود که معمولا من میگم

snowday
04-10-2013, 11:08
سلام

من پسری دانشجو هستم و قد 168 سانت دارم .و 22 سال . جثه ریز و کوچکی دارم توی تمام جمع های دوستانه ، اشنایان ، دانشگاه و ... همه منو به چشم بچه میبینن . فکر میکنن یه پسر 16 ساله ام . دیگه مونده چی کار کنم ....

رفتار هامه رو بچگانه میبینم ...خدایا ...دوستان چی کار کنم که همه به چشم بچه نبینن منو ... مساله از ریش گزاشتن و .. گذشته . رفتار های بچگانه هم اصلا انجام نمیدم و سنگین برخورد میکنم .

ملا نصرالدین
04-10-2013, 22:51
سلام

من پسری دانشجو هستم و قد 168 سانت دارم .و 22 سال . جثه ریز و کوچکی دارم توی تمام جمع های دوستانه ، اشنایان ، دانشگاه و ... همه منو به چشم بچه میبینن . فکر میکنن یه پسر 16 ساله ام . دیگه مونده چی کار کنم ....

رفتار هامه رو بچگانه میبینم ...خدایا ...دوستان چی کار کنم که همه به چشم بچه نبینن منو ... مساله از ریش گزاشتن و .. گذشته . رفتار های بچگانه هم اصلا انجام نمیدم و سنگین برخورد میکنم .

اجازه بدید من حرفم رو رک بهتون بگم
2 حالت داره
یا اطرافیان شما همه از اون ادم هایی هستند که هیچ وقت تغییر انسان ها رو باور ندارند
مثلا یکی از فامیل های ما اینجوریه...من حدودا 15 سال پیش چاق بودم...این فامیل ما برای تولد من همیشه لباس خیلی بزرگ میگرفت...
الان که سالهاست لاغر شدم ایشان هنوز باورش نشده...هنوز برای تولد من لباس میگیره ولی دقیقا 3 ساز اون لباس برای من بزرگه...یعنی هنوز تصورش از من همون تصور بچه ی 15 سال پیشه

یا اینکه تصور شما از خودتون اشتباهه
خیلی از ادم ها هستند که فکر میکنند خیلی میدونند...احساس بزرگی میکنند...ولی واقعیت اینه که کارهاشون این رو ثابت نمیکنه
شاید توی جمع دوستان همه به ادم بگن اره تو خیلی میفهمی...تو خیلی عاقلی و...
ولی باید ببنید نظر بزرگ تر ها هم همینه؟کار درست ، رفتار درست از نظر انها چیه؟
در ضمن اگر بتوانید در این خصوص با یه مشاور مشورت کنید خیلی خوب میشه

aseman*
07-10-2013, 22:13
سلااااااااااام .وختی کسی باکنایه میگه متاسفم برات چی بگیم ؟:n27:

Atghia
07-10-2013, 22:27

با یک لبخند در کمال ارامش بگید برای خودت متاسف باش :دی یعنی طرف در حد آتیش گرفتن گر میگیره:n06:

M £ H D I
07-10-2013, 22:30

بگو باش تا اموراتت بگذره :n01:

Mehran
10-10-2013, 01:21
سلام دوستان

دوتا سوال

1- پریدن وسط دیگران عادت ناپسندی هست قطـعا، اگر داریم با یه نفر صحبت میکنیم طرف داره ازمون تعریف میکنه که شما فلانی، بهمانی
یا داره عذرخواهی میکنه که مثلا فراموش کرده فلان کار رو انجام بده بهتره بپریم وسط حرفش و تشکر کنیم و بگیم شما لطف داری این حرفا
چیه، یا مثلا برای همه پیش میاد شرمنده چرا و... یا بهتره اجازه بدیم صحبتش تموم بشه بعد این حرفا رو بهش بزنیم (و البته در حین صحبت
کردنش، به کلمات "تشکر" و "خواهش میکنم" بسنده کنیم و حرفش رو قطع نکنیم)

2- چند روز پیش یه دوست عزیزی داشت با آب و تاب صحبت میکرد، گفت میدونم باورتون نمیشه، باور نمیکنید، کسی به من میگفت من باور
نمیکردم، برای خودمم خیلی عجیب بود و.... وقتی داشت میگفت "میدونیم باورتون نمیشه"، آدم باید بگه درسته (به نشانه ی تایید حرفش)
یا بگه نه خب (به نشانه ی باور کردن حرفش)

چون این اتفاق چند روز پیش افتاد ! داشت حرف میزد باهیجان، منم داشتم تایید میکردم و میگفتم اوهوم آره درسته، همین طوره، بلافاصله
یکی از دوستان گفت میگه باورتون نمیشه، تو هم میگی آره ؟!!! :))))))

دوستان

اگر طبقه ی بالا یا پایین خونتون مستاجر دارید، بهتره در مکالمات روزانه از عبارت "مستاجر" استفاده نکنید، و به جای "مستاجرمون" بگید "همسایه ی طبقه بالا یا پایین مون"

اگر دوست همکلاسی، کسی که همسن تون هست ازتون میپرسه راستی فلانی ازدواج کردی؟ شما نگید نه باباااااا ! چون احتمالا خودش متاهل شده که این سوال رو ازتون مپیرسه، منطقی بگید نه، تو چی؟!
تقریبا چند ماه پیش تو خیابون یه ماشین جلوم ایستاد، حال و احوال پرسی و اینا، رفیق دوران دبستان بود، بعد از n سال ! وسط راه با هیجان این سوال رو ازم پرسید و من خیلی بد جواب دادم و بعد ازش پرسیدم
تو چی؟ یه آره ی کم رمقی گفت، بنده خدا اصلا یه دفعه خورد تو ذوقش، (دو ماه بود عقد کرده بود) هر چی هم ابراز خوشحالی کردم فایده ای نداشت !

با تشکر مهران...

Atghia
10-10-2013, 02:01
سلام دوستان

دوتا سوال

1- پریدن وسط دیگران عادت ناپسندی هست قطـعا، اگر داریم با یه نفر صحبت میکنیم طرف داره ازمون تعریف میکنه که شما فلانی، بهمانی
یا داره عذرخواهی میکنه که مثلا فراموش کرده فلان کار رو انجام بده بهتره بپریم وسط حرفش و تشکر کنیم و بگیم شما لطف داری این حرفا
چیه، یا مثلا برای همه پیش میاد شرمنده چرا و... یا بهتره اجازه بدیم صحبتش تموم بشه بعد این حرفا رو بهش بزنیم (و البته در حین صحبت
کردنش، به کلمات "تشکر" و "خواهش میکنم" بسنده کنیم و حرفش رو قطع نکنیم)

2- چند روز پیش یه دوست عزیزی داشت با آب و تاب صحبت میکرد، گفت میدونم باورتون نمیشه، باور نمیکنید، کسی به من میگفت من باور
نمیکردم، برای خودمم خیلی عجیب بود و.... وقتی داشت میگفت "میدونیم باورتون نمیشه"، آدم باید بگه درسته (به نشانه ی تایید حرفش)
یا بگه نه خب (به نشانه ی باور کردن حرفش)

چون این اتفاق چند روز پیش افتاد ! داشت حرف میزد باهیجان، منم داشتم تایید میکردم و میگفتم اوهوم آره درسته، همین طوره، بلافاصله
یکی از دوستان گفت میگه باورتون نمیشه، تو هم میگی آره ؟!!! :))))))

دوستان

اگر طبقه ی بالا یا پایین خونتون مستاجر دارید، بهتره در مکالمات روزانه از عبارت "مستاجر" استفاده نکنید، و به جای "مستاجرمون" بگید "همسایه ی طبقه بالا یا پایین مون"

اگر دوست همکلاسی، کسی که همسن تون هست ازتون میپرسه راستی فلانی ازدواج کردی؟ شما نگید نه باباااااا ! چون احتمالا خودش متاهل شده که این سوال رو ازتون مپیرسه، منطقی بگید نه، تو چی؟!
تقریبا چند ماه پیش تو خیابون یه ماشین جلوم ایستاد، حال و احوال پرسی و اینا، رفیق دوران دبستان بود، بعد از n سال ! وسط راه با هیجان این سوال رو ازم پرسید و من خیلی بد جواب دادم و بعد ازش پرسیدم
تو چی؟ یه آره ی کم رمقی گفت، بنده خدا اصلا یه دفعه خورد تو ذوقش، (دو ماه بود عقد کرده بود) هر چی هم ابراز خوشحالی کردم فایده ای نداشت !

با تشکر مهران...

در مورد سوال اولتون بنظرم بهتره کار دومی که گفتید رو انجام بدیم در حین تعریف ریز ریز خواهش میکنم و متشکر بگید و بعد از اتمام کامل جمله کامل تشکری :دی
در مورد سوال دومتون فکر میکنم از اونجایی که هنوز مشخص نیست اون مسئله ی غیرقابل باور چی هست بهتره که وقتی دوستتون در حال مقدمه چینی هست شما با حالت مشتاق و تعجب وار همراهیش کنید (نه تایید نه رد) مثلا داره میگه باورتون نمیشه شما چشماتونو درشت کنید و بگید خب خب؟ یا نه بابا!خب چــــــــی؟:n06:

A.N.A.P
10-10-2013, 13:01
سلام دوستان.

1- وقتي يه آشنايي معمولي مثل يك همسايه رو ميبينيم به غير از " سلام " بعدش از چي استفاده كنيم ؟ "سلام" خالي كافي نيست به نظرم. خيلي وقته از "سلام خسته نباشيد" استفاده ميكنم ولي الان كه فكر ميكنم زياد جالب نيست چون اصن كاربردش توي سلام عليك معمولي نيست.

2-وقتي يكي ميگه "سلام برسون" چي بايد بگيم ؟ من خودم از "بزرگيتون رو ميرسونم" استفاده ميكنم ولي خيلي طولانيه.در ضمن نميشه از "حتما ، شما هم همين طور" هم استفاده چون ممكنه هيچ نسبتي يا آشنايي با خانوادهه اش نداشته باشم.(99% هم يادم ميره سلام برسونم :n02:)

ممنون.

Atghia
10-10-2013, 13:09
سلام دوستان.

1- وقتي يه آشنايي معمولي مثل يك همسايه رو ميبينيم به غير از " سلام " بعدش از چي استفاده كنيم ؟ "سلام" خالي كافي نيست به نظرم. خيلي وقته از "سلام خسته نباشيد" استفاده ميكنم ولي الان كه فكر ميكنم زياد جالب نيست چون اصن كاربردش توي سلام عليك معمولي نيست.

2-وقتي يكي ميگه "سلام برسون" چي بايد بگيم ؟ من خودم از "بزرگيتون رو ميرسونم" استفاده ميكنم ولي خيلي طولانيه.در ضمن نميشه از "حتما ، شما هم همين طور" هم استفاده چون ممكنه هيچ نسبتي يا آشنايي با خانوادهه اش نداشته باشم.(99% هم يادم ميره سلام برسونم :n02:)

ممنون.

بنظرم سوال اولتون یه احوال پرسی مختصر در ادامه سلام خوب باشه مثلا :سلام حال شما ؟یا سلام خوب هستین؟:n02:
در مورد سوال دومتون میتونید بجای جمله بزرگیتون رو میرسونم بگید : ممنون،سلامت باشید یا سلامت باشید (به تنهایی)استفاده کنید:n06:

A/|\IR
10-10-2013, 16:41
سلام

دوستان موقعی که دیر به دیر خونه ی اقوام میریم بعضی اوقات میزبان بعد از دست دادن احوال پرسی از این قبیل جمله ها میگه:
چـــــــــه عجب؟
از اینــ ورا؟؟
راه گم کردی؟
سنگین شدی تازگیا؟
ما چی باید بگیم؟ البته من که خیلی ناراحت میشم از این حرفا میزنن! حس میکنم بهم تیکه میندازن یه بار هم منم یه چیز گفتم طرف ناراحت شد:دی
حالا بهترین جواب چیه بنظرتون؟
البته راستش درست نمیدونم این جمله ها معنی خوبی داره یا بدی!!

Atghia
10-10-2013, 18:21
سلام

دوستان موقعی که دیر به دیر خونه ی اقوام میریم بعضی اوقات میزبان بعد از دست دادن احوال پرسی از این قبیل جمله ها میگه:
چـــــــــه عجب؟
از اینــ ورا؟؟
راه گم کردی؟
سنگین شدی تازگیا؟
ما چی باید بگیم؟ البته من که خیلی ناراحت میشم از این حرفا میزنن! حس میکنم بهم تیکه میندازن یه بار هم منم یه چیز گفتم طرف ناراحت شد:دی

فکر نمیکنم با منظور بد بگن(اکثریت) بیشتر واسه اینه که از دیدنتون بسی مشعوف هستند و ذوق زده میشن :دی
بنظرم شاید خوب باشه که بگید:
نفرمایید، کم سعادت بودم که پیش نمی اومد ببینمتون:n01:

shahinfarasystem
11-10-2013, 23:30
لام

چـــــــــه عجب؟
از اینــ ورا؟؟
راه گم کردی؟
سنگین شدی تازگیا؟
ما چی باید بگیم؟ البته من که خیلی ناراحت میشم از این حرفا میزنن! حس میکنم بهم تیکه میندازن یه بار هم منم یه چیز گفتم طرف ناراحت شد

هستيم در خدمتتون ... همين
يا اگه طرف براتون ارزش داره... زير سايتون هستيم قربان

shahinfarasystem
11-10-2013, 23:31
سلام دوستان.

2-وقتي يكي ميگه "سلام برسون" چي بايد بگيم ؟ من خودم از "بزرگيتون رو ميرسونم" استفاده ميكنم ولي خيلي طولانيه.در ضمن نميشه از "حتما ، شما هم همين طور" هم استفاده چون ممكنه هيچ نسبتي يا آشنايي با خانوادهه اش نداشته باشم.(99% هم يادم ميره سلام برسونم )

ممنون.

سلام خوبيد خسته نباشيد خانواده خوبن؟....
سلام برسون هم كه من هميشه ميكم سلامت باشيد

aseman*
13-10-2013, 22:47
یکی یه عکس بستگانشو بهمون نشن میده چی بگیم :n02:

یه بچه گوشی رو میدن دستش که بیا صحبت کن ای بابا کلا شما بچه میبینین چیا بهش میگین ؟

راستی سلام واز جوابای خوبتون به سوالات من ودوستان ممنون همه رو با ذوق می خونم خدا قوت .:n12::n01:

ملا نصرالدین
14-10-2013, 08:41
یکی یه عکس بستگانشو بهمون نشن میده چی بگیم :n02:

یه بچه گوشی رو میدن دستش که بیا صحبت کن ای بابا کلا شما بچه میبینین چیا بهش میگین ؟

راستی سلام واز جوابای خوبتون به سوالات من ودوستان ممنون همه رو با ذوق می خونم خدا قوت .:n12::n01:

به نظر من
در مورد عکس خب ادم یه نظری میده...مثلا میگه طرف چه خوشتیپه...چه خوشگله....اینجا کجاست...چه منظره ی قشنگی پشتشه..

سوال دومتون رو درست متوجه نشدم
ولی بچه که میبینیم بستگی داره که چند سالش باشه
اگر از 3 تا 7 سالش باشه خیلی بچگانه باهاش صحبت میکنیم...سلام عمو/سلام خاله...خوبی؟ یه بوس بده بیا بغلم

اگر 7 تا 15 سالش باشه یه جوری باهاش صحبت میکنیم انگار میخوایم بهش القا کنیم که تو بزرگ شدی ..سلام عزیزم/گل پسر به به ماشاءالله خانم / اقا یی شده برای خودش...کلاس چندمی..

کلا در برخورد با بچه ها باید خودمون رو بذاریم جای انها ..ببینیم وقتی ما توی اون سن بودیم چجوری دوست داشتیم باهامون برخورد بشه

ملا نصرالدین
14-10-2013, 10:18
دوستان
یکی از اساتید ما که درس ازمایشگاه باهاش داریم روز 17 و 18 مهر کلاس گذاشت
من هم اصلا فکر نمیکردم که ازمایشگاه ها رو انقدر زود برگزار کنند اصلا نرفتم برنامه رو چک کنم...برای خودم رفتم مسافرت
حالا که امدم میبینم کلا 3 جلسه کلاس گذاشتند 17 و 18 و 25 که 2 جلسه اش رو من نرفتم
ترم اخر هم هستم
حالا میخوام برم به استاد بگم که یجوری کمکم کنه یا بیخیال غیبتم بشه یا یه پروزه ای چیزی بده پاس بشه بره
حالا بگم من چرا غیبت کردم؟
میخوام یه چیزی بگم که هم دروغ نگم هم استاد راضی بشه
به نظر شما چی بگم؟

M £ H D I
14-10-2013, 13:16
دوستان
یکی از اساتید ما که درس ازمایشگاه باهاش داریم روز 17 و 18 مهر کلاس گذاشت
من هم اصلا فکر نمیکردم که ازمایشگاه ها رو انقدر زود برگزار کنند اصلا نرفتم برنامه رو چک کنم...برای خودم رفتم مسافرت
حالا که امدم میبینم کلا 3 جلسه کلاس گذاشتند 17 و 18 و 25 که 2 جلسه اش رو من نرفتم
ترم اخر هم هستم
حالا میخوام برم به استاد بگم که یجوری کمکم کنه یا بیخیال غیبتم بشه یا یه پروزه ای چیزی بده پاس بشه بره
حالا بگم من چرا غیبت کردم؟
میخوام یه چیزی بگم که هم دروغ نگم هم استاد راضی بشه
به نظر شما چی بگم؟

سلام. ببه نظرم بهترین چیز اینه حقیقت رو بگی .... گفتن حقیقت خودش راه حل خیلی از مشکلات ...
بگو از تاریخ کلاس ها اطلاع نداشتم و تازه متوجه شدم .... طرف ببینه خیلی صاف و ساده حرفتو زدی احتمال اینکه بهت کمک کنه زیاده تا اینکه بخوای چیزهای دیگه سرهم کنی.

m-530
15-10-2013, 11:49
سلام

چطوره بعضی وقت ها که لازمه بخندیم . کلی قحقحههه تقلبی بزنیم . من که اصلا بلد نیستم .....:n02:

A/|\IR
15-10-2013, 13:55
سلام

چطوره بعضی وقت ها که لازمه بخندیم . کلی قحقحههه تقلبی بزنیم . من که اصلا بلد نیستم .....:n02:

من خودم استاد این کارم:دی
یه حسیِ که خود ادم باید داشته باشه! در هر لحظه باید یه چیزی داشته باشی برای خندیدن.
اول با یه لبخند شروع میکنی بعد نفس تو حبس میکنی میزنی زیر خنده:)))))):دی بعد از اون خودش میاد.
بازم میگم خندیدن دلیل نمیخواد.

یه چیز واسه من خیلی جالبه اینکه خیلی میخندم و چند تا دوست دارم که اونا هم خیلی روحیه خوبی دارن
معمولا هر جا میرم میگن تو دیر پیر میشی ـو ...
ولی در اصل خنده هام تو خالیه ، پشتش هیچی نیست! و نسبت به اطرافیان بیشتر مشکل دارم و اون دوستام که گفتم هم همینطورن! حتی خودم و یکی از دوستام افسردگی داریم!
ولی کسایی که زیاد نمیخندن و معمولی ان ادم بررسی میکنه میبینه وضع شون خیلی بهتر از ماست!

m-530
15-10-2013, 14:18
به خدا نمیاد :n02: نفسو حبس میکنم یکدفعه میدم بیرون ...اما نمیاد که نمیاد :n02:

s_paliz
15-10-2013, 17:29
نه کلا خنده قهقهقهقهقه به حنجره هرکسی بستگی داره ... کلا ژنتیکیه!

من الان سرما خوردم نمیتونم.... قهقه‌ام نمیاد... صدام گرفته:n02:.. و وحشتناک بلند قهقه میزنم:n08:

البته سعی کنید توی هر جمعی اینطوری نخندید بعضی مواقع خیلی ضایعس

sansa
15-10-2013, 19:48
چند جمله برای تبریک عروسی بگین ......

ملا نصرالدین
16-10-2013, 09:23
چند جمله برای تبریک عروسی بگین ......

برای چه کسی؟دوست اشنا فامیل؟میزان صمیمیت؟

در حالت کلی میگن
مبارک باشه...
شاد باش عرض میکنم....
خوشبخت بشین....
به پای هم پیر شین..

sansa
16-10-2013, 12:09
برای اشنا و صمیمی

یه جمله جدید و صمیمت زیادی داخل باشه

salar79
16-10-2013, 14:52
وقتی به آدم میگن "از خودت بگو" چی باید گفت؟؟؟
(تو یه جمع دوستانه)

بهترین روش پیچوندنه

نه طوری پشت سرتون حرف بزنن

البته اگرم نپیچونی ممکنه بیشتر پشت سرت حرف بزنن

بهترین راه تعریف کردن یک خواطره درموردخودتونه

سلام

شما بهتره فقط با چند نفر خاص که قابل اعتماد هستند توی دانشگاه بچرخید اینطوری نظر دیگران اصلا روتون تاثیر نمی زاره

ونظر بقیه نسبت بهتون عوض میشه

نه اینکه خودتون رو انگشت نما کنید

siahkamar
16-10-2013, 15:48
با سلام
دوستان مدتی پیش تو ی سایت (سایت شهرمون)با یک دختر خانم اشنا شدم و بعدش باهم تلفنی دوست شدیم.بعد تو همون روزای اول تلفنی فهمیدم ایشون هم دانشگاهی من هستن و بعد شناختن هیچ علاقه ای به دوستی باهاشون نداشتم اما ایشون پیگیر دوستی هستن و منم نتونستم بهشون بگم که ازششون خوشم نمیاد و خواستم با ایراداتی که خودم دارم البته اشکالاتی که به خودم نسبت دادم ایشون رو مایوس کنم اما انگاری بدجور طالب دوستی با من هستن و میگه هیچی ازت نمیخام فقط بمون کنارم.اما من اصلا رازی نیستم حالا چه جوری مودبانه کاری کنم که ول کن دوستی بشن؟
دو روزیه گوشی رو خاموش کردم اما این کاره بدیه و میتونه توهین باشه بهشون و به هیچ وجه نمیخام ایشون احساس کنن مشکل از ایشونه و بسیار مودبانه تموم بشه و مشکل از من باشه نه ابشون.
با تشکر

V E S T A
16-10-2013, 16:12
با سلام
دوستان مدتی پیش تو ی سایت (سایت شهرمون)با یک دختر خانم اشنا شدم و بعدش باهم تلفنی دوست شدیم.بعد تو همون روزای اول تلفنی فهمیدم ایشون هم دانشگاهی من هستن و بعد شناختن هیچ علاقه ای به دوستی باهاشون نداشتم اما ایشون پیگیر دوستی هستن و منم نتونستم بهشون بگم که ازششون خوشم نمیاد و خواستم با ایراداتی که خودم دارم البته اشکالاتی که به خودم نسبت دادم ایشون رو مایوس کنم اما انگاری بدجور طالب دوستی با من هستن و میگه هیچی ازت نمیخام فقط بمون کنارم.اما من اصلا رازی نیستم حالا چه جوری مودبانه کاری کنم که ول کن دوستی بشن؟
دو روزیه گوشی رو خاموش کردم اما این کاره بدیه و میتونه توهین باشه بهشون و به هیچ وجه نمیخام ایشون احساس کنن مشکل از ایشونه و بسیار مودبانه تموم بشه و مشکل از من باشه نه ابشون.
با تشکر

سلام

لازم نیست به خودتون ایرادی رو نسبت بدین که طرف مقابلتون رو متقاعد کنید چون ممکنه ایشون با همه ایرادات شما کنار بیان پس مشکل و ایرادی رو به خودتون نسبت ندین.

خیلی مودبانه و محترمانه و رک رو در رو یا با تلفن بهشون بگین تمایلی به ادامه داشتن رابطه دوستی با ایشون ندارین و مطلعشون کنید که دلیل خاموش بودن گوشی یا جواب

ندادن به تماس ها همین هست.. و مودبانه از ایشون خداحافظی کنید ..

تمایل نداشتن دلیل موجهی برای قطع یه دوستی هست و هر شخص آزاد هست خودش دوستانش رو انتخاب کنه .

m-530
16-10-2013, 16:21
یکی هستش که خیلی خیلی میاد خونه ما ، اشنای نزدیک هست . به طوری ک خیلی مزاحم هست . از سوی دیگر نمیشه مستقیم بهش گفت نیا ناراحت میشه .

مشکل من با اومدنش نیست خیلی هم دوسش دارم اما مثلا خودتون فرض کنید اگه یکی یک روز درمیون یا هر روز بیاد خونه ادم و فقط وقت ادم رو بگیره و مزاحم کار و درسش بشه شما چی میگین ؟

اصلا نمیدونم چی کار کنم اگر غیر مستقیم هم بهش بگم ناراحت میشه ...اصلا نمیدونم ... وقتی هم میاد کاری نداره و فقط میاد بشینه ....

اینجاست که میگن دوری و دوستی یا دور باش و عزیز باش . مثلا اگه هفته ای 2 بار بیاد من مشکلی ندارم یا نهایتا سه بار اما هر روز هر روز به خدا دیگه دارم دیوونه میشم ..:n03::n27:

salar79
16-10-2013, 16:28
یکی هستش که خیلی خیلی میاد خونه ما ، اشنای نزدیک هست . به طوری ک خیلی مزاحم هست . از سوی دیگر نمیشه مستقیم بهش گفت نیا ناراحت میشه .

مشکل من با اومدنش نیست خیلی هم دوسش دارم اما مثلا خودتون فرض کنید اگه یکی یک روز درمیون یا هر روز بیاد خونه ادم و فقط وقت ادم رو بگیره و مزاحم کار و درسش بشه شما چی میگین ؟

اصلا نمیدونم چی کار کنم اگر غیر مستقیم هم بهش بگم ناراحت میشه ...اصلا نمیدونم ... وقتی هم میاد کاری نداره و فقط میاد بشینه ....

اینجاست که میگن دوری و دوستی یا دور باش و عزیز باش . مثلا اگه هفته ای 2 بار بیاد من مشکلی ندارم یا نهایتا سه بار اما هر روز هر روز به خدا دیگه دارم دیوونه میشم ..:n03:

شما بهتره بجای این که خودتون یا خانوادتون بهش بگن سعی کنید مثلا توی یه مهمونی از قبل از یکی بخواین که بهش بگه مثلا این طوری

شما توی مهمونی بصورت خیلی عادی این قضیه رو میگی بعد از قبل به یکی گفتی که این قضیه رو توی سرش بزنه

بعد اون یه نفر وسط جمع ضایعش میکنه ولی شما میگی که مثلا هیچ زحمتی ایشون برای ما نداره

و بعد همون یه نفر توی یه گوشه خلوت قشنگ شیر فهمش میکنه

این طوری شمام ادم بده نمیشین

در ضمن میتونید این کار رو توی محلم انجام بدید

M £ H D I
16-10-2013, 17:15
با سلام
با تشکر

سلام
به نظرم نباید بهش بگی تمایلی به ادامه ی دوستی نداری و این حرفا ... هرجورم حساب کنی طرف دختره و احساسات داره و ... صد در صد با این حرفت لطمه ی بزرگی میخوره ...
در هرصورت شما خودتون رو باید مقصر این دوستی بدونید ... چون شما بودین که استارت دوستی و رابطه رو زدین و بعد از مدتی حالا بنابه هر دلیلی میخواین این رابطه قطع شه ....
به نظرم بهترین کار همینه که شما به خودتون چیزهایی رو نسبت بدین که طرف خوشش نمیاد ... مثلا اگر از سیگار کشیدن بدش میاد ، شما بگین که من سیگار میکشم .... و موارد مشابه ...
کلا به نظرم باید کاری کنی که خودت رو از چشمش بندازی .... درسته صداقت داشتن تو زندگی خوبه و تو اکثر موارد کاربرد داره ( نظر شخصی ) اما در این مورد به دلیل اینکه شاید با گفتن حقیقت طرف لطمه بخوره ، از گفتنش خودداری کن و با حرفات و رفتارات کاری کن که خودت رو از چشم طرف بندازی ....

Atghia
16-10-2013, 17:38
با سلام
با تشکر

سلام دوست عزیز
شما هرچقدر سعی کنید از بدی هاتون بگید اتفاقا اون دختر خانم فکر میکنه به به چه انسان صادقی هستید شما و ممکنه خیلی خوب باهمه چیز کنار هم بیاد! این روش جالب نیست از نظرم (از دید یک دختر)
اگر بنابر ایجاد همچین حس زده شدن و از چشمش افتادن دارید بهترین کار اینه که یجوری نشون بدید که همزمان با چندتا دختر در ارتباط هستید این یعنی یک فاجعه!
ولی بهترین روش بیان حقیقت حتی هزاری هم تلخ و ناگوار هست
خیلی شیک و محترمانه به یک صحبت حضوری جدی دعوتش کنید و کاملا واقعیت رو بیان کنید مطمئن باشید اینقدر غرور داره اون دختر که بعدش دیگه بفکر ارتباط با شما نباشه(حتی اگر خیلی هم ضربه بخوره)

siahkamar
17-10-2013, 14:02
ممنون از دوستان عزیز

m-530
19-10-2013, 02:52
با سلام

وقتی یک فامیل دور برای اولین بار میاد خونه ادم باید چطوری استقبال کرد . برای اولین بار میاد .

ملا نصرالدین
19-10-2013, 09:54
با سلام

وقتی یک فامیل دور برای اولین بار میاد خونه ادم باید چطوری استقبال کرد . برای اولین بار میاد .

هرچی گرم تر و صمیمی تر بهتر
چون خاطره ی اولین دیدار همیشه توی ذهن ادم ها میمونه...شما اصلا نباید فکر کنید که اولین بارشه
شما باید فرض کنید عزیزترین فردی که میشناسید داره میاد خونتون..حسابی تحویلش بگیرید....از پذیرایی کم نذارید
نذارید حوصله اش سر بره..(نکته مهمیه)
از غم و غصه ها و ناراحتی ها چیزی نگید...سعی کنید شادش کنید
از قبل وسایل راحتیش مثل جای خواب...حوله اضافی...احیانا لباس راحتی براش در نظر بگیرید...چون میگید از راه دور میاد شاید بخواد بره حمام
یا بعدش بخواد یه چرتی بزنه...
خلاصه حسابی هواش رو داشته باشید

ehsan_iace
19-10-2013, 10:14
چطور مهمانی‌های خانوادگی طولانی را مودبانه ترک کنیم؟ با چه بهانه‌ایی؟

m-530
19-10-2013, 13:41
هرچی گرم تر و صمیمی تر بهتر
چون خاطره ی اولین دیدار همیشه توی ذهن ادم ها میمونه...شما اصلا نباید فکر کنید که اولین بارشه
شما باید فرض کنید عزیزترین فردی که میشناسید داره میاد خونتون..حسابی تحویلش بگیرید....از پذیرایی کم نذارید
نذارید حوصله اش سر بره..(نکته مهمیه)
از غم و غصه ها و ناراحتی ها چیزی نگید...سعی کنید شادش کنید
از قبل وسایل راحتیش مثل جای خواب...حوله اضافی...احیانا لباس راحتی براش در نظر بگیرید...چون میگید از راه دور میاد شاید بخواد بره حمام
یا بعدش بخواد یه چرتی بزنه...
خلاصه حسابی هواش رو داشته باشید

خیلی خیلی از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین برای بنده حقیر ممنونم :n12::n12::n12:

موقع اومدن از چه کلماتی استفاده کنیم ؟ خیلی خوش اومدید خوشحالمون کردید یا ؟؟؟؟؟ چند تا کلمه مناسب برای استقبال بگین .

gelayor14
20-10-2013, 20:01
سلام. من هم یه سوال داشتم یه تیپ آدمایی هستن که من تو کارشون موندم طرف تو روم یه چیزه...تایید می کنه...میاد مشکلای دوستام رو به من میگه که آره فلان مشکلو دارن ...........
بعد از اونور ...........کافیه سرصحبت اش با اونا باز شه .........میاد پشت من میگه..........(یه دفه یکی اومد بهم گفت ببین فلانی اینطوریه ولی قسم داد که نگو من بهت اینارو گفتم دربارش)
از طرفی حرفایی که زده بود واقعا برام سخت بود......انمیشد چیزیم بهش گفت چون دوستم قسم داد گفت نگو بهش اینارو فقط بهت گفتم بدونی این چه تیپ آدمیه ...

دقت کردم درباره افراد دیگم همینطوریه ....
یه فردیه که نمی تونم باهاش تعامل نداشته باشم...مجبورم...یه چیزی تومایه مسئول خابگا............

یه مدت اصلا محل نمیزاشتم ..ازسرم وا می کردم ولی لامصب از رو برو نی...من باید چجووری باهاش تا کنم؟؟

ملا نصرالدین
20-10-2013, 20:41

ما خودمان معمولا بهانه ی فردا صبح زود باید بیدار بشم رو میگیم
حالا یا میگیم کار داریم یا دانشگاه یا...
ولی لازم نیست همیشه ادم یه خالی ببنده...خیلی راحت میشه گفت ما رفع زحمت کنیم دیگه...ببخشید دیگه مزاحم شدیم.خیلی زحمت دادیم

خیلی خیلی از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین برای بنده حقیر ممنونم :n12::n12::n12:

موقع اومدن از چه کلماتی استفاده کنیم ؟ خیلی خوش اومدید خوشحالمون کردید یا ؟؟؟؟؟ چند تا کلمه مناسب برای استقبال بگین .

خیلی خوش امدید
قدم رنجه کردید
خیلی خوشحالمون کردید

OSEN
22-10-2013, 11:46
سلام. من هم یه سوال داشتم یه تیپ آدمایی هستن که من تو کارشون موندم طرف تو روم یه چیزه...تایید می کنه...میاد مشکلای دوستام رو به من میگه که آره فلان مشکلو دارن ...........
بعد از اونور ...........کافیه سرصحبت اش با اونا باز شه .........میاد پشت من میگه..........(یه دفه یکی اومد بهم گفت ببین فلانی اینطوریه ولی قسم داد که نگو من بهت اینارو گفتم دربارش)
از طرفی حرفایی که زده بود واقعا برام سخت بود......انمیشد چیزیم بهش گفت چون دوستم قسم داد گفت نگو بهش اینارو فقط بهت گفتم بدونی این چه تیپ آدمیه ...

دقت کردم درباره افراد دیگم همینطوریه ....
یه فردیه که نمی تونم باهاش تعامل نداشته باشم...مجبورم...یه چیزی تومایه مسئول خابگا............

یه مدت اصلا محل نمیزاشتم ..ازسرم وا می کردم ولی لامصب از رو برو نی...من باید چجووری باهاش تا کنم؟؟
سلام...

وقتی کسی میاد از مشکلات و مسائل شخصی دیگران جلوی شما میگه، مطمئن باشید جلوی دیگران هم از شما خواهد گفت.
یه چیز کاملا مشخص و طبیعیه که ماها خیلی وقتا فراموش میکنیمش و چمیدونم...میزاریم به پای باحال بودنِ طرف یا محرم اسرار بودنِ خودمون که فکر کاملا اشتباهیه. و بعدا که مسائلِ خودمون رو از زبون دیگران شنیدیم متوجه میشیم.
حالا در مورد شما که کاملا رفتار طرف رو دیدید و متوجه شدید دیگه...

بفرض اینکه نمیشه باهاش قطع رابطه کرد و تعامل نداشت هم باز باید یادتون باشه که طرف به این رفتارش ادامه میده اما شما یه انتخاب مهم دارید. اینکه این صحبتایی که طرف (مثل همیشه) اینور و اونور میبره چی باشه. مسائل شخصی و مشکلاتِ شما باشه که نمیخواید هر کسی بدونه ؟ یا یه اطلاعات معمولی مثل چمیدونم ورزشِ مورد علاقه و موزیک و خواننده ی محبوب و.... .
مهم اینه که موضوعِ صحبتتون با این طرف رو کنترل کنید و صحبت رو هدایت کنید طرف مسائل معمولی. یادتون باشه حالا که طرف و رفتارش رو به عینه دیدید و شناختید، اگه از این موضوع ضربه بخورید دیگه باید خودتون رو مقصر بدونید.

دو جمله‌ ی زیبا که بی ارتباط با این موضوع نیس :

Lou Holtz : "مشکلاتت رو به مردم نگو. ۸۰ درصدشون اصلا اهمیتی نمیدن، و ۲۰ درصدِ باقی مونده از اینکه شما اون مشکل رو دارید خوشحال خواهند شد."

حسین پناهی: "تنهاییت را با کسی تقسیم نکن. یکبار کردم; چند برابر شد."

موفق باشید :n16:.

shaparak13
22-10-2013, 14:37
بعضی افراد هستن که تازه وارد فامیل شدن و از خصوصیات اخلاقی شما بی خبرن. وقتی باهاشون رفت و آمد میکنی یه حرفایی میزنن یا یه حرکاتی میکنن که با روحیه شما سازگار نیست .
از طرفی چون با یه فامیل نزدیک و خودمونی میاد خونمون نمیتونیم رفتو آمدو کنسل کنیم . از طرف دیگه خودمون اذیت میشیم .
چه جوری با این افراد برخورد کنیم که رفتارشونو تغییر بدن و شئونات خانوادگی شما رو رعایت کنن و بهشون بر نخوره . ببا سپاس.:n16:

Ali_softcenter
22-10-2013, 15:39

سلام

اگر داخل منزل خودتون هست می تونید بفرمایید که حالتون زیاد خوب نیست و مثلا سردرد دارید و میخواید کمی استراحت کنید .
معمولا این جور مواقع نه کسی شک آنچنانی میکنه نه اصرار میکنند که در جمع بمانید و نه کسی میاد مزاحمتون میشه.

اگر منزل خودتون نیست و ساعتات پایانی شب نیست ...میتونید بفرمایید که کلاس دارید یا قراری دارید و باید به قرارتون برسید.

ملا نصرالدین
23-10-2013, 09:32
بعضی افراد هستن که تازه وارد فامیل شدن و از خصوصیات اخلاقی شما بی خبرن. وقتی باهاشون رفت و آمد میکنی یه حرفایی میزنن یا یه حرکاتی میکنن که با روحیه شما سازگار نیست .
از طرفی چون با یه فامیل نزدیک و خودمونی میاد خونمون نمیتونیم رفتو آمدو کنسل کنیم . از طرف دیگه خودمون اذیت میشیم .
چه جوری با این افراد برخورد کنیم که رفتارشونو تغییر بدن و شئونات خانوادگی شما رو رعایت کنن و بهشون بر نخوره . ببا سپاس.:n16:

به نظر من وقتی با حرف نمیتونیم یه چیزی رو بگیم بهتره با عمل حالیش کنیم
مثلا با طرف خوشحال و شادان داریم صحبت میکنیم یکدفعه یه حرفی میزنه ...مثلا من همون لحظه سکوت میکنم...2 حالت داره یا طرف میپرسه ناراحت شدی؟که اون وقت میگم اره حرفت ناراحتم کرد...یا انقدر شعورش میرسه خودش میفهمه ناراحت شدم (نمیپرسه)یاد میگیره درست صحبت کنه

A.N.A.P
25-10-2013, 03:25
پاک شود ........

H A M A S
25-10-2013, 08:57
سلام دوستان.یکم با زندگی این روزای(حدودا 1 ماه) من آشنا بشین :
الان ساعت 3:15 صبح هست و من بالشتم زیر چونمه و توی تختم دارم با گوشی تایپ میکنم.
صبح اگه دانشگاه داشته باشم که به بدبختی بیدار میشم.(ترم3 مهندسی کامپیوتر)
مواقعی که خونه هستم و بیدارم 99% پشت سیستم هستم و مشغول برنامه نویسی (وب) هستم.
همین برنامه نویسی باعث شده که حال روز من اینجوری بشه.
برنامه نویسی رو مجبورم انجام بدم چون دوست دارم یه پروژه که خودم به ذهنم رسیده رو تموم کنم( پروژه من newsum.ir - 4 روزه که در دسترس هست).
این پروژه حدود6 ماه پیش به ذهنم خطور کرد و من تو این 6 ماه چند بار دلسرد شدم و دوباره ادامش دادم.الان حدود 1 ماه میشه که از خواب و زندگیم دارم میزنم بخاطر همین سایتم.قید هر چی که فکرشو بکنین زدم حتی وقت جواب دادن به sms هام رو هم ندارم.حتی امروز که عید بود ، تا ظهر جایی نرفتم.وقتی یاد قبلا خودم میوفتم میگم چقدر فعال و با حوصله بودم.الان سایت های دیگه رو که سر میزنم اطمینان دارم که این سایت 1 نفری ساخته نشده ، حتما گروهی ساختن ولی من دست تنها و بازم دلسرد میشم.به سرم میزنه که این حرفه رو بذارم کنار ولی من که این همه وقت گذاشتم واسه یاد گرفتنش .حالا سرتون رو درد نیارم.
خداییش خسته شدم و زود تر میخوام تمومش کنم. البته این نکته رو بگم که اگه تو یه شرکتی کار کنم نهایت روزی 6 ساعت کار میکنم. ولی چون دانشجو هستم نمیتونم هر روز برم سر کار و مجبورم تو خونه خودم به این بدبختی کار کنم.
ببخشید اگه بحثم یکم تخصصیه.
یک کلام ، بعد از این پروژم ، ارزش ادامه دادن این شغل با این شرایط زندگی رو داره یا نه؟
خیلی ممنون.

چه ربطی به اداب معاشرت داشت؟:n02:
ولی صمیمانه میگم نه
چون اولا برنامه نویسی توی ایران بنا به دلایلی اصلا خوب نیست
دوما کاری که به خاطرش از زندگی شخصی ات بزنی دیگه فایده نداره.آدمو فرسوده میکنه

m-530
25-10-2013, 09:52
جواب میبینمت و فعلا ..... موقع خداحافظی چیه ؟

شاد باشید :n16:

OSEN
25-10-2013, 12:38
سلام...

سلام دوستان.یکم با زندگی این روزای(حدودا 1 ماه) من آشنا بشین :
الان ساعت 3:15 صبح هست و من بالشتم زیر چونمه و توی تختم دارم با گوشی تایپ میکنم.
صبح اگه دانشگاه داشته باشم که به بدبختی بیدار میشم.(ترم3 مهندسی کامپیوتر)
مواقعی که خونه هستم و بیدارم 99% پشت سیستم هستم و مشغول برنامه نویسی (وب) هستم.
همین برنامه نویسی باعث شده که حال روز من اینجوری بشه.
برنامه نویسی رو مجبورم انجام بدم چون دوست دارم یه پروژه که خودم به ذهنم رسیده رو تموم کنم( پروژه من newsum.ir - 4 روزه که در دسترس هست).
این پروژه حدود6 ماه پیش به ذهنم خطور کرد و من تو این 6 ماه چند بار دلسرد شدم و دوباره ادامش دادم.الان حدود 1 ماه میشه که از خواب و زندگیم دارم میزنم بخاطر همین سایتم.قید هر چی که فکرشو بکنین زدم حتی وقت جواب دادن به sms هام رو هم ندارم.حتی امروز که عید بود ، تا ظهر جایی نرفتم.وقتی یاد قبلا خودم میوفتم میگم چقدر فعال و با حوصله بودم.الان سایت های دیگه رو که سر میزنم اطمینان دارم که این سایت 1 نفری ساخته نشده ، حتما گروهی ساختن ولی من دست تنها و بازم دلسرد میشم.به سرم میزنه که این حرفه رو بذارم کنار ولی من که این همه وقت گذاشتم واسه یاد گرفتنش .حالا سرتون رو درد نیارم.
خداییش خسته شدم و زود تر میخوام تمومش کنم. البته این نکته رو بگم که اگه تو یه شرکتی کار کنم نهایت روزی 6 ساعت کار میکنم. ولی چون دانشجو هستم نمیتونم هر روز برم سر کار و مجبورم تو خونه خودم به این بدبختی کار کنم.
ببخشید اگه بحثم یکم تخصصیه.
یک کلام ، بعد از این پروژم ، ارزش ادامه دادن این شغل با این شرایط زندگی رو داره یا نه؟
خیلی ممنون.
این وضعیت که بقول دوستمون کاملا "فرسوده کننده" هست مطمئنا.

اما بنظر من نباید این وضعیتِ فعلیتون رو به شرایط کار مرتبط کنید. این "پروژه ی شخصی" شما بوده که حالا بهر دلیلی اینقدر خودتون رو براش تحت فشار گذوشتید.
این سختی هایی هست که ابتدای هر کاری باید تحملش کرد.

فکر میکنم بعد از پایانِ دانشگاه، شرایط کار رو بتونید راحت تر کنترل کنید. اینکه بصورت "آزاد کار" مشغول باشید که خب فشار بیشتری به آدم وارد میکنه. یا اینکه توی یه شرکتی اشتخدام بشید که از نظرِ شرایط زمانِ کار و آسودگی خاطر، وضع بهتری داره.

بیخیال شدنِ این کار و یه "شروع از صفرِ مجدد" هم بنظرم کاملا اشتباه هست. بنظر من چاره کنترل کردنِ شرایط هست، نه بیخیال شدنش. (اگر به این کار علاقه ندارید و نمیدونم از سر اجبار و اشتباه و... مشغولش شدید که یه بحثِ کاملا مجزاس. هر چند فکر نمیکنم اینطور باشه)

موفق باشید :n16:.

Atghia
25-10-2013, 12:47
جواب میبینمت و فعلا ..... موقع خداحافظی چیه ؟

شاد باشید :n16:

قربونت، خداحافظ
ایشالله، خداحافظ
در حین گفتن این دوجمله یک سری هم تکون بدید بهمراهی یک لبخند:n01:

Atghia
25-10-2013, 17:54
دوستان فرض کنید که یک دوستی دارید و در مورد یک قضیه ای ازش سوال میپرسید و اون هم به شیوه بسیار تابلویی شما رو میپیچونه تا جواب نده! مثلا وقتی میپرسی ازش :خب ماجرا چی بود؟میگه خب بگذریم دیگه چه خبر؟!:n04:
بعد با همچین ادمی چطور باید رفتار کرد ؟:n01: منظورم اینه چطور میشه خیلی خوب به روش اورد که بهمون برخورده:n24:
یا خودمون رو به بیخیالی بزنیم و از اون به بعد هیچی دیگه ازش نپرسیم؟(اخه اینطوری بعد سوبرداشت میشه که اصلا برامون اهمیت نداره مسائلش و مهم نیست و هیچی ازش نمیپرسیم:n26:)
خلاصه شرایط سخته:n13:نظرتون؟:n06:

Arash4484
25-10-2013, 18:14
دوستان فرض کنید که یک دوستی دارید و در مورد یک قضیه ای ازش سوال میپرسید و اون هم به شیوه بسیار تابلویی شما رو میپیچونه تا جواب نده! مثلا وقتی میپرسی ازش :خب ماجرا چی بود؟میگه خب بگذریم دیگه چه خبر؟!:n04:
بعد با همچین ادمی چطور باید رفتار کرد ؟:n01: منظورم اینه چطور میشه خیلی خوب به روش اورد که بهمون برخورده:n24:
یا خودمون رو به بیخیالی بزنیم و از اون به بعد هیچی دیگه ازش نپرسیم؟(اخه اینطوری بعد سوبرداشت میشه که اصلا برامون اهمیت نداره مسائلش و مهم نیست و هیچی ازش نمیپرسیم:n26:)
گاهی با طنز: خوب پیچوندی دیگه...آره بگذریم....
گاهی با جدیت: در سوالی مشابه از طرف ایشون جوابی بهش ندهید...
بستگی به طرف مقابل و صمیمیت داره...

خوب اینهم راهیه ولی خودش این مسیر رو بوجود آورده...دیگه سوبرداشت نیست، برداشتی بوده که دنبالش بود و نتیجه دلخواهش شاید همین بوده.
+روابط انسانی ظرایفی داره که باید در شرایط واقعی در نظر گرفت، شاید همه اینکارها در شرایط درست و یا غلط باشه، شاید برای یک مساله حاد باید سماجت کرد، شاید برای مساله ای از همون اول نباید پرسید و...

A/|\IR
26-10-2013, 13:27
سلام
گاهی اوقات بعضی از خانوم های فامیل موقع سلام و احوال پرسی دست هم میدن که بعضیا انگار خوششون نمیاد!
مثلا دختر خاله یا دختر دایی که تازه ازدواج کرده دستشون رو دراز میکنن اگه دست ندیم که واقعا بی ادبیِ اگه هم دست بدیم شوهرش یه جوری میشه یا برادرش حالتش عوض میشه!
حالا تو اینجور مواقع ما باید چی کار کنیم؟ ما چه گناهی کردیم اونا دستشون رو دراز میکنن!
خیلی واسم پیش میاد
هر کار کنیم بلاخره نزدیک شون میشیم دیگه اگه دستشونو اوردن جلو چیکار کنیم؟ دست بدیم یا نه؟
اگه دست بدیم اون شوهره رو چیکار کنیم؟ اگه ندیم چجوری؟!!؟

E.N.A.Y.A.T
26-10-2013, 14:15
سلام
گاهی اوقات بعضی از خانوم های فامیل موقع سلام و احوال پرسی دست هم میدن که بعضیا انگار خوششون نمیاد!
مثلا دختر خاله یا دختر دایی که تازه ازدواج کرده دستشون رو دراز میکنن اگه دست ندیم که واقعا بی ادبیِ اگه هم دست بدیم شوهرش یه جوری میشه یا برادرش حالتش عوض میشه!
حالا تو اینجور مواقع ما باید چی کار کنیم؟ ما چه گناهی کردیم اونا دستشون رو دراز میکنن!
خیلی واسم پیش میاد
هر کار کنیم بلاخره نزدیک شون میشیم دیگه اگه دستشونو اوردن جلو چیکار کنیم؟ دست بدیم یا نه؟

سلام! من در اکثر مواقعی که برام موقعیت فعلی شما پیش اومده،تعظیم(نه خیلی کامل و فقط یکم خم شده باشم) میکنم و مثلا میگم خوش اومدین و یا سلام!:n09:

Arash4484
26-10-2013, 14:58
سلام
خیلی واسم پیش میاد
سلام،
خانمی دستش رو دراز میکنه ، خیلی بعیده برای مرد همراهش مشکلی باشه و دیگه تقصیر شما نیست! باید اختلافات فرهنگی رو با هم حل کنند..: )
یک لحظه مقایسه کنید کسی دستش جلوی شما دراز باشه و دست ندهید بدتره یا اینکه دست بدهید و کسی از دست دادن شما ناراحت بشه...

کلن برای خانمها دست رو سبک بدید، از انگشتان بگیرید و تکان دهید. همچین مردونه دست رو فشار ندهید! به حل اون ناراحتی همراهشون هم کمک میکنه...

-مهم: کار به بُعد مذهبیش ندارم اصلن! مسلمه هر کسی که اعتقادات محرم/نامحرم یا غیرت/تعصب و... داره دست دراز نمیکنه و یا اونی که این اعتقاد رو داره در پاسخ دست نمیده...

Iloveu-ALL
26-10-2013, 20:18
سلام،
اگه کسی شماره موبایلمون رو خواست و نخوایم بهش بدیم باید چیکار کنیم؟

----Ali----
26-10-2013, 20:22
دوستان فرض کنید که یک دوستی دارید و در مورد یک قضیه ای ازش سوال میپرسید و اون هم به شیوه بسیار تابلویی شما رو میپیچونه تا جواب نده! مثلا وقتی میپرسی ازش :خب ماجرا چی بود؟میگه خب بگذریم دیگه چه خبر؟!
:n04:
خ!
من یکی که خیلی رک تشریف دارم:n04::n02: بش میگی جواب منو بده چرا میپیچونی!! ما که همچین شخصیتی رو داریم!!:n02:

----Ali----
26-10-2013, 20:25
سلام،
جااااااااااااااان؟!!!:n04::n02: ما که میدیم شمارو نمیدونم:n02: شوخیدم , از گفتم نه اصلا اجتناب نکن بعضی ها نمیتونن بگن نه! رک باشو بگو نمیتونم بدم!!!

Kurosh
26-10-2013, 20:55
سلام،
اگه نمی‌تونید مستقیم بگید که "عذر می‌خوام، نمی‌تونم شماره‌ام رو بدم"
می‌تونید روی راه ارتباطی دیگه‌ای که دارید تأکید کنید

مثلاً اگه با ایمیل در ارتباط هستید، بگید "همون از طریق ایمیل در خدمت هستم"

یا جملاتی از این دست ...

Atghia
26-10-2013, 21:01
سلام،

نظر اقا کوروش رو تایید میکنم
اما چناچه کار از کار گذشت و شماره دادید:n06:دیگه باید سعی کنید کم توجهی کنید خودش متوجه بشه و مزاحمتون نشه ! یعنی پیامها رو یکی در میون جواب بدید بگید حال اس بازی ندارم! یا اگه خیلی براتون زنگ میزنه جواب ندید و هربار یه بهونه بیارید طرف خودش قضیه دسش میاد کار دیگه واقعا نمیشه کرد :n02:

salar79
26-10-2013, 21:28
سلام،

یه شماره چرت و پرت که فقط در دست رس باشه ولی جواب ندید بهش بدید به همراه ایمیلتون

اگه گفت چرا بر می داری بگو همون ایمیل خوبه

aseman*
26-10-2013, 21:43
سلام،
میتونین بگین من زیاد به موبایلم جواب نمیدم یا بگید گوشیم اکثر اوقات دست خودم نیس
اگرم که مشکلی ندارین شماره منزلوبدین :n06:

aseman*
26-10-2013, 21:49
وقتی از مسئله شخصیمون سوال میکنن مثلا نتیجه کنکورت چی شد وامثال اینا بیاین یه جمله ای لطفا بگین که طرف ناراحت نشه وجوابشوهم نگیم:n06:

salar79
26-10-2013, 21:57
وقتی از مسئله شخصیمون سوال میکنن مثلا نتیجه کنکورت چی شد وامثال اینا بیاین یه جمله ای لطفا بگین که طرف ناراحت نشه وجوابشوهم نگیم:n06:

رتبه کنکور خودش رو بپرس اگه خودشم دانشجو بود!!

یا اینکه بگید چنگی به دل نمیزنه مثلا!!

A/|\IR
26-10-2013, 21:59
میتونین بگین من زیاد به موبایلم جواب نمیدم یا بگید گوشیم اکثر اوقات دست خودم نیس
اگرم که مشکلی ندارین شماره منزلوبدین :n06:

طرف شماره شخصی خودشو دوست نداره بده بیاد شماره خونه رو بده؟:n02:

----Ali----
27-10-2013, 21:25
بگو صنعتی شریف در اومدم با رتبه 2 رقمی:n02: با خنده بپیچونش:n02: یا مثلا بگو دست رو دلم نذار که خونه:n04::n02:

aseman*
27-10-2013, 22:21
بگو صنعتی شریف در اومدم با رتبه 2 رقمی:n02: با خنده بپیچونش:n02: یا مثلا بگو دست رو دلم نذار که خونه:n04::n02:
ممنون جوابتون بدلم نشست :n01::n06:از این راهکارا بلدین بازم بگین مچکرم :n06:

----Ali----
27-10-2013, 23:53
خواهش میکنم:n02: شما موضوع بده من راهکار مثال میزنم:n04::n02:

shaparak13
28-10-2013, 22:36
وقتی با یه آدم خجالتی میری بیرون کجا بری که اونم راحت باشه و معذب نشه . مثلا تو رستوران نشستی میان سفارش بگیرن نمیتونی که جای اون انتخاب کنی . خودشم که روش نمیشه حرف بزنه . شما به عنوان همراه چیکار باید بکنی که شخصیت طرف مقابلم حفظ بشه و کمتر خجالت بکشه ؟ ممنون میشم یه راه حل خوب و کلی بهم نشون بدید .:n16:

ملا نصرالدین
29-10-2013, 09:07
وقتی با یه آدم خجالتی میری بیرون کجا بری که اونم راحت باشه و معذب نشه . مثلا تو رستوران نشستی میان سفارش بگیرن نمیتونی که جای اون انتخاب کنی . خودشم که روش نمیشه حرف بزنه . شما به عنوان همراه چیکار باید بکنی که شخصیت طرف مقابلم حفظ بشه و کمتر خجالت بکشه ؟ ممنون میشم یه راه حل خوب و کلی بهم نشون بدید .:n16:

بهترین راه اینه که اگر ایشان دوست هستند یاجزو افراد فامیل باهاشون صمیمی تر بشین
بعد هم به خودشون بگید که از شما خجالت نکشند
در ضمن به یه رستورانی برید که میدونید چه غذاییش خوبه ...حتما منو بگیرید...اول خودتون اون غذایی که میدونید خوبه رو انتخاب کنید ..بهش پیشنهاد بدید که اینجا من اومدم این غذا رو خوردم خوب بوده.

shaparak13
29-10-2013, 12:30
با طرفم خیلی صمیمی هستم ولی اون از رفتن به جاهای شلوغ هراس داره یه جور هراس اجتماعی. از جمع فرار میکنه منم اینو میدونم و میخوام کمکش کنم. با من خیلی راحته و اصلا ازم خجالت نمیکشه. چیکار کنم مثل خودم پررو بشه؟:n01:

aseman*
29-10-2013, 22:20
با طرفم خیلی صمیمی هستم ولی اون از رفتن به جاهای شلوغ هراس داره یه جور هراس اجتماعی. از جمع فرار میکنه منم اینو میدونم و میخوام کمکش کنم. با من خیلی راحته و اصلا ازم خجالت نمیکشه. چیکار کنم مثل خودم پررو بشه؟:n01:

بنظرمن .که احتماا غلط باشه .بعدا نمی خوام جوابمو مسخره کنن
خجالتی بودن کاری نیس که با یه جلسه حل بشه مثلا اگه زیاد جاهای شلوغ دوس ندارن برین جایی که دوسه نفر باشن وبذارین حتما توبیرون ایشون خودشون خواسته هاشونو بیان کنن .بعد اروم اروم که به محیطهای اجتماعی عادت کردن دیگه میتونین جاهای شلوغ برین ولی توی هرکس بازم وختی یه جای شلوغ میره اولش یه کوچولو ترس داره بعد عادت میکنه .واینکه اصلا وابدا بهشون نگین خجالت میکشی اصلا.
:n01:واینکه کاری کنین که بودن باشما بهشون حس باارزش بودنو بده مثلا اصلا به ظاهرش ایراد نگیرین به حرفاش خوب گوش کنین نظرشوبپرسین کلابذارین حس خوب بودن وباارزش بودن درشون ایجاد بشه اونوخ اعتماد بنفسشون بالا میره :n16:

thelastblack
29-10-2013, 23:23
بنظرمن .که احتماا غلط باشه .بعدا نمی خوام جوابمو مسخره کنن
خجالتی بودن کاری نیس که با یه جلسه حل بشه مثلا اگه زیاد جاهای شلوغ دوس ندارن برین جایی که دوسه نفر باشن وبذارین حتما توبیرون ایشون خودشون خواسته هاشونو بیان کنن .بعد اروم اروم که به محیطهای اجتماعی عادت کردن دیگه میتونین جاهای شلوغ برین ولی توی هرکس بازم وختی یه جای شلوغ میره اولش یه کوچولو ترس داره بعد عادت میکنه .واینکه اصلا وابدا بهشون نگین خجالت میکشی اصلا.
:n01:واینکه کاری کنین که بودن باشما بهشون حس باارزش بودنو بده مثلا اصلا به ظاهرش ایراد نگیرین به حرفاش خوب گوش کنین نظرشوبپرسین کلابذارین حس خوب بودن وباارزش بودن درشون ایجاد بشه اونوخ اعتماد بنفسشون بالا میره :n16:

منم تایید میکنم. باید به ادم خجالتی اعتماد به نفس داد.

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk 2

salar79
30-10-2013, 01:39
البته بستگی سن فرد هم داره
اگه توی سن بلوغ باشه که طبیعیه من خودم یه مدت زیادی این طوری بودم
الان سر کلاس با معلم دعوا میکنم
اگه نع
این جور چیزا میتونه به خواطر یه اتفاق قدیمیه

Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta

----Ali----
30-10-2013, 07:53
خوب از کجا شرو کنم؟:n02:
اگه اینطوریه باید کم کم تو اجتماع ببریش چون اگه اینطوری موند واسه آیندش خیلی بد میشه.
احتمالا از بچگی خانوادش زیاد اجتماعی نبودن و از همون بچگی از جمع فراری بوده.
هیچ وقت بش سر کوفت نزن که چرا حرف نمیزنی یا خجالت میکشی, تو رستوران تو حرف بزن,سعی کن هی بش اعتماد بنفس بدی,بار دوم که اومدی رستوران بش بگو این دفعه تو از منو سفارش بده , میخوام ببینم چیرو واسم انتخاب میکنی..... کم کم به حرف بیارش
اگه میخوای اجتماعی شه باید هی ببریش بیرون,یا سعی کن بذاریش جایی سره کار که با مردم سرو کله بزنه:n02:
اگه خانوم باشه منشی خوبه واسش:n02: اگه آقا باشه یه مغازه تو بازار کرایه کن:n02:

ahmad0120
31-10-2013, 00:51
وقتی یک فرد تمایل داره رابطه ی نزدیک و صمیمانه با ما داشته باشه اما ما ازش خوشمون نمیاد باس چیکار کنیم ؟

A/|\IR
31-10-2013, 01:19
وقتی یک فرد تمایل داره رابطه ی نزدیک و صمیمانه با ما داشته باشه اما ما ازش خوشمون نمیاد باس چیکار کنیم ؟

مخالفت با نظرهاش، سرد برخورد کردن، بی میل بودن به انجام کارهایی که پیشنهاد میده .

ولی بهتر از همه اینه که رو راست بهش بگین ، این خیلی بهتره.

salar79
02-11-2013, 15:23
یه سوال

چجوری در مواجهه با افرادی که یه جورایی که حرفشون منطقی نیست مثل بچه آدم برخورد کنم

کلا یه چند روزیه اعصاب ندارم

چجوری کنترلش کنم

راه حلی نیاز دارم که تاثیر گذار باشه نه مثل این سایت ها و ...

مثلا یه مدت خیلی زیادی بود حس میکردم کلا حوصله هیچ کس رو ندارم

هر اتفاقی میوفتاد راحت از کنارش رد میشدم

ولی الآن سر ساده ترین چیزا میرم رو اعصاب

(چه خوبه مثل بچه آدم می دونم چه غلطی می کنم):n02:

مثلا با اینکه درسام خوبه :n26: سر یه چیزی که معلم درس نداده بود ولی ازش پرسید

طوری اعتراض کردم که نزدیک بود از کلاس پرتم کنه بیرون

:n27:
:n16:

----Ali----
02-11-2013, 17:42
یه سوال

چجوری در مواجهه با افرادی که یه جورایی که حرفشون منطقی نیست مثل بچه آدم برخورد کنم

چجوری کنترلش کنم

والا چی بت بگم:n02: اگه چیزی شنیدی فقط سکوت کن :n02: نرو رو اعصاب ملت..

salar79
02-11-2013, 18:37
والا چی بت بگم
:n02:
اگه چیزی شنیدی فقط سکوت کن
:n02:
نرو رو اعصاب ملت..

اخه درد سر این جاست که

اکثر مواقع حق با من هستش

اون وقت

دیگه ...

طرف از حرفش پشیمونش میکنم

البته

این قضیه به مدت طولانی نبوده

کلا نزدیک یه ماهه زیاد میرم روی اعصاب:n02:

قبلش مثل بچه ادم میزاشتم هر کسی هر کار می خواد میکنه

پسر عمم که توی فامیل بش میگن بی اعصاب

اون دیگه به من میگه بی اعصاب:n02:

باید بگم توی روز مره خیلی بی مزه و شوخم

ولی اصلا یه سری از افراد یه کارایی میکنن که ازشون انتظار ندارم

A/|\IR
04-11-2013, 00:52
یه سوال

چجوری کنترلش کنم

مشکلتون برمیگرده به خودتون -
مشاوره با یک روانشناس خیلی میتونه موثر باشه.

ملا نصرالدین
04-11-2013, 15:36
اخه درد سر این جاست که

اکثر مواقع حق با من هستش

اون وقت

دیگه ...

طرف از حرفش پشیمونش میکنم

البته

این قضیه به مدت طولانی نبوده

کلا نزدیک یه ماهه زیاد میرم روی اعصاب:n02:

قبلش مثل بچه ادم میزاشتم هر کسی هر کار می خواد میکنه

پسر عمم که توی فامیل بش میگن بی اعصاب

اون دیگه به من میگه بی اعصاب:n02:

باید بگم توی روز مره خیلی بی مزه و شوخم

ولی اصلا یه سری از افراد یه کارایی میکنن که ازشون انتظار ندارم

مشکل شما نحوه برخورد با دیگران نیست
مشکل خودتون هستید
من هم گاهی اینجوری میشم.وقتی چندین اتفاق با هم بیوفته.یا مثلا از چند تا چیز دلخور باشم
معمولا میرم یه جای خلوت توی یه کاغذ هرچیز بی ربط و باربطی که به ذهنم میاد و اذیتم میکنه رو مینویسم
بعد میشینم در موردشون دونه دونه فکر میکنم اگر راه حلی به ذهنم برسه مینویسم..اگر در مورد چیزی بی خودی نگرانم مینویسم که مثلا فلانی داره درستش میکنه
خلاصه اینجوری ذهنم طبقه بندی میشه .از اشفتگی در میاد

aseman*
04-11-2013, 17:36
سلام .خوبین ؟خسته نباشین ؟غیر این دوتا وختی بایه اشناملاقات مکنیم چی بگیم؟
مثلا من امروز دوسنمو دیدم از دور احوالپرسی کردیم بعد اون وایساد تامن برم پیشش من اونوخ چی بهش میگفتم ؟:n13:

----Ali----
04-11-2013, 19:06
سلام .خوبین ؟خسته نباشین ؟غیر این دوتا وختی بایه اشناملاقات مکنیم چی بگیم؟
مثلا من امروز دوسنمو دیدم از دور احوالپرسی کردیم بعد اون وایساد تامن برم پیشش من اونوخ چی بهش میگفتم ؟:n13:
تا میدیدش باید میرفتی جلو بش میگفتی: بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــه بــــــــــــــــــــــــ ــــه چطوری حاج خانوم؟ :n02: پارسال دوست امسال آشنا:n02:
ما اونور آب دنبالت میگشتیم اینور پیدات کردیم:n02: په خدا خیرت بده تو نباید بگی یه رفیقی یه دوستی داری؟:n02: شمارتو بده ببینم با این سرت:n02: لبخند فراموش نشه:n02:
خوبی انشالله؟:n02: خانواده خوبن؟:n02: یادش بخیر قدیما:n02:یادته؟:n02:
سوالای آسونی میپرسیااااا:n04::n02:

salar79
04-11-2013, 19:55
مشکل شما نحوه برخورد با دیگران نیست
مشکل خودتون هستید
من هم گاهی اینجوری میشم.وقتی چندین اتفاق با هم بیوفته.یا مثلا از چند تا چیز دلخور باشم
معمولا میرم یه جای خلوت توی یه کاغذ هرچیز بی ربط و باربطی که به ذهنم میاد و اذیتم میکنه رو مینویسم
بعد میشینم در موردشون دونه دونه فکر میکنم اگر راه حلی به ذهنم برسه مینویسم..اگر در مورد چیزی بی خودی نگرانم مینویسم که مثلا فلانی داره درستش میکنه
خلاصه اینجوری ذهنم طبقه بندی میشه .از اشفتگی در میاد

منم یه همچین فکری میکنم

ولی فکر که میکنم

مشکلی که دارم اینه که حسی که دارم نه من میتونم حلش کنم نه دوستان نزدیکم

کلا از جای دیگه ای هست

که خودمم درست نمی فهممش

چرا این مشکل باید وجود داشته باشه؟؟؟

اصلا یه چیز عادی که اصلا حتی خودم هم نمی فهممش باعث اعصاب خوردیم میشه

مثلا معلم یه چیزیم میگه

بعدش اصلا برای اون نه ولی برای دست کم 15 تا 30 دقیقه توی فکر فرو میرم و کلا توی اون لحظه همون طور که اول گفتم دیگه برام مهم نیست که کی چکار می کنه

ملا نصرالدین
05-11-2013, 10:19
منم یه همچین فکری میکنم

ولی فکر که میکنم

مشکلی که دارم اینه که حسی که دارم نه من میتونم حلش کنم نه دوستان نزدیکم

کلا از جای دیگه ای هست

که خودمم درست نمی فهممش

چرا این مشکل باید وجود داشته باشه؟؟؟

اصلا یه چیز عادی که اصلا حتی خودم هم نمی فهممش باعث اعصاب خوردیم میشه

مثلا معلم یه چیزیم میگه

بعدش اصلا برای اون نه ولی برای دست کم 15 تا 30 دقیقه توی فکر فرو میرم و کلا توی اون لحظه همون طور که اول گفتم دیگه برام مهم نیست که کی چکار می کنه

من فکر میکنم شما به یک مشاوره نیاز دارید
اگر حضوریبروید که خیلی خیلی بهتر هست
اگر نتوانستید توی نت سرچ کنید "دکتر حبشی"
سایت شاهدان رو باز کنید عضو شوید سوالتون رو مطرح کنید ایشان حتما کمکتون میکنند

salar79
05-11-2013, 11:22
من فکر میکنم شما به یک مشاوره نیاز دارید
اگر حضوریبروید که خیلی خیلی بهتر هست
اگر نتوانستید توی نت سرچ کنید "دکتر حبشی"
سایت شاهدان رو باز کنید عضو شوید سوالتون رو مطرح کنید ایشان حتما کمکتون میکنند

فکر نمی کنم مشکل مهمی باشه

چون چیزی نیست که همیشگی باشه

این فقط ممکنه توی 1 تا 3 هفته توی سال باشه

بازم خیلی ممنون

900274907
05-11-2013, 17:27
این نظر شماست نه همه خعلیم عالیهههه:n01:

F l o w e r
05-11-2013, 18:42
سلام دوستان

لطفا از هدف اصلی تاپیک دور نشیم.

sansa
08-11-2013, 15:20
سلام

اداب معاشرت و خداحافظی با دختر ها در چطوریه ؟ باید چی گفت ؟

----Ali----
08-11-2013, 23:34
خدافظی با دخترا؟!
خوب بگو خدافظ خانومی:n02: بستگی داره که طرف مقابلت کی باشه...
اگه فامیل بود میگی خیلی خوش اومدید,قدم رنجه فرمودید :n02: خونمونو نورانی کردید:n02: بازم تشریف بفرمایید:n02:
اگه همسایه بود میگی:
خدافظ حاج خانم..
اگه نامزد بود خوب دیگه اینو خودت باید بگی:n02:
مثلا میشه گفت: خدافظ پی شیه خودم:n04: :n02: خدافظ آبنات:n04::n02: لواشکو,آلبالو,پنیر خامه ایی:n02::n02:
واقعا تاثیر داره به جونه خودم:n02:

sansa
08-11-2013, 23:42
خدافظی با دخترا؟!
خوب بگو خدافظ خانومی:n02: بستگی داره که طرف مقابلت کی باشه...
اگه فامیل بود میگی خیلی خوش اومدید,قدم رنجه فرمودید :n02: خونمونو نورانی کردید:n02: بازم تشریف بفرمایید:n02:
اگه همسایه بود میگی:
خدافظ حاج خانم..
اگه نامزد بود خوب دیگه اینو خودت باید بگی:n02:
مثلا میشه گفت: خدافظ پی شیه خودم:n04: :n02: خدافظ آبنات:n04::n02: لواشکو,آلبالو,پنیر خامه ایی:n02::n02:
واقعا تاثیر داره به جونه خودم:n02:

علی تو رو خدا اذیت نکن :n02:

فرض رو بر خانومی بگیرید که همکار هست . دیگه نمیشه بگی که جیگر خداحافظ ....

............
دوستان بی شوخی چی بگیم ؟ مثل خوشحال شدم از دیدنتون کمی بد نیست .......؟ از این کلمات چند تا بگین .:n16:

enigma110
09-11-2013, 11:16
آداب معاشرت تو هر جايي فرق مي كنه مثلا در برخورد با مدير يه جور و يا در برخورد با خانم همكار و يا اقاي همكار يه جور هست مثلا در برخورد با همكار خانم رفتار خيلي صميمي نمي شه موفق باشيد

ehsan_iace
09-11-2013, 18:42
معنی اینکه به خانمی نگاه کنی و او سرش را پایین بیاندازه و به زمین نگاه کنه چیه؟

Aristar
09-11-2013, 18:52
معنی اینکه به خانمی نگاه کنی و او سرش را پایین بیاندازه و به زمین نگاه کنه چیه؟

معنی خاصی باید داشته باشه؟
خب این برمیگرده به شخصیت خود طرف!بعضیا کلا خجالتین و به هر کسی نگاه بکنن نمیتونن بیشتر بهش نظر بکنن و سرشونو میندازن پایین.
بعضیا خب فرهنگ سنتی و دینی بهشون حکم میکنه که در مقابل یک آقا بهش خیره نشن
بعضیا خب شاید به شما نظر داره و استرس میگیره به شما نگاه کنه
بعضیام از چهرتون بدش میاد و نمیخاد بهتون نگاه کنه!!!

حالا بنظرتون کدومه؟انتخاب با شماست!:n26::n13:

ehsan_iace
09-11-2013, 22:22
معنی خاصی باید داشته باشه؟
خب این برمیگرده به شخصیت خود طرف!بعضیا کلا خجالتین و به هر کسی نگاه بکنن نمیتونن بیشتر بهش نظر بکنن و سرشونو میندازن پایین.
بعضیا خب فرهنگ سنتی و دینی بهشون حکم میکنه که در مقابل یک آقا بهش خیره نشن
بعضیا خب شاید به شما نظر داره و استرس میگیره به شما نگاه کنه
بعضیام از چهرتون بدش میاد و نمیخاد بهتون نگاه کنه!!!

حالا بنظرتون کدومه؟انتخاب با شماست!:n26::n13:

ترجیح میدهم فکر کنم خجالتی بوده!:n05:

sansa
10-11-2013, 02:48
دوستان کسی جواب منو نداد .

مثلا میشه گفت از دیدنتون خوشحال شدم . به خانم های همکار یا دانشجو گفت ؟

Aristar
10-11-2013, 08:23
دوستان کسی جواب منو نداد .

مثلا میشه گفت از دیدنتون خوشحال شدم . به خانم های همکار یا دانشجو گفت ؟

برا همکار خانوم خب آخه مگه آدم با همکاراش یکجور حرف میزنه؟
من که کلا با همکارا چه خانم چه آقا خیلی رسمی حرف میزنم!ولی خیلیا با همکارای خانومشون صمیمی تر از همسر خودشون حرف میزنن!
من معمولا میگم.خسته نباشین و خداحافظ

به خانم دانشجو هم بعد کلاس میشه گفت ولی خب اگر قصد ایجاد صمیمیت باشه باید اصولا کلمات صمیمی تر بکار بگیرین!
جالبیش میدونی چیه؟آدم تا تو موقعیتش باشه یادش نمیاد چی میخاد بگه! :n23:

sansa
10-11-2013, 12:30
برا همکار خانوم خب آخه مگه آدم با همکاراش یکجور حرف میزنه؟
من که کلا با همکارا چه خانم چه آقا خیلی رسمی حرف میزنم!ولی خیلیا با همکارای خانومشون صمیمی تر از همسر خودشون حرف میزنن!
من معمولا میگم.خسته نباشین و خداحافظ

به خانم دانشجو هم بعد کلاس میشه گفت ولی خب اگر قصد ایجاد صمیمیت باشه باید اصولا کلمات صمیمی تر بکار بگیرین!
جالبیش میدونی چیه؟آدم تا تو موقعیتش باشه یادش نمیاد چی میخاد بگه! :n23:

دقیقا موافقم ...

اینی که قرمز کردم . میشه نمونه ای از کلمات رو لطف کنید . تشکر:n16:

m-530
10-11-2013, 12:45
سلام

اقا من میخواستم توی دانشگاه حالا بعد از محرم که تموم شد .از دختری خواستگاری کنم اینم بدونید که کاردانی نیستم که جوگیر باشم :n02: الان ارشد دارم میخونم .

حال نمیدونم که اون دختر ازدواج کرده یا نه . میترسم پیشنهاد بدم بد جوری ضایع بشم یا با واکنش بدی مواجه شم . اصلا کسی رو هم نمیخوام بفرستم به عنوان واسطه . چی کار کنم .

راه چیه ؟ اصلا خانواده هم به کنار ....فعلا میخوام مثلا بین خودمون باشه تا بعد از اتمام درس یه فکری واسش بکنیم .

دوستان امیدم به شماست ...دخترا هم کمک کنن .

ممنون و تشکر از همه دوستان . عزیزان تو رو به خدا تو رو به جون هر کی دوست دارید پست منو رو حذف نکنید .:n16:

Amir M.ohAma.D
10-11-2013, 13:13
سلام

اقا من میخواستم توی دانشگاه حالا بعد از محرم که تموم شد .از دختری خواستگاری کنم اینم بدونید که کاردانی نیستم که جوگیر باشم :n02: الان ارشد دارم میخونم .

حال نمیدونم که اون دختر ازدواج کرده یا نه . میترسم پیشنهاد بدم بد جوری ضایع بشم یا با واکنش بدی مواجه شم . اصلا کسی رو هم نمیخوام بفرستم به عنوان واسطه . چی کار کنم .

راه چیه ؟ اصلا خانواده هم به کنار ....فعلا میخوام مثلا بین خودمون باشه تا بعد از اتمام درس یه فکری واسش بکنیم .

ممنون و تشکر از همه دوستان . عزیزان تو رو خدا تو رو به جون هر کی دوست دارید این تاپیک رو حذف نکنید .:n16:

کاری که من کردم:
ما 3 نفریم 3 نفرو میخوایم...هر 3 تامونم خجالتی!
نقشه کشیدیم قبل کلاس رفتیم شیرینی گرفتیم الکی گفتیم تولد فلانیه.اخر کلاسم اونیکه مثلا تولدش بود رفت به اون 3 تا گفت شما 3 تا هم اخر کلاس دعوتین فلان رستوران.
اونا هم گفتن الان نمیتونیم و ما هم یه روز دیگرو مشخص کردیم
خلاصه وقتی رفتیم بیرون هرکدوم وظیفه داشتیم به طرف بفهمونیم دوسش داریم

حالا کارهایی که من انجام دادم:

همه میگفتن سرده شیشرو بده بالا من از فرد مورد نظر :n02: میپرسیدم سردتونه؟میگفت نه گرمه منم 4 تا شیشرو میدادم پایین:n02:
یا مثلا گفت من اصلا میل به غذای بیرون ندارم بیرون فقط ذرت مکزیکی میخورم منم بقیرو دنبال خودم راه انداختم دنبال ذرت مکزیکی:n02:
کلا یه کارایی کنید که فقط اون دوست داره و بقیه از اون کار خوششون نمیاد:n02:

بعد خودت ببر برسونش تا خونه در طول مسیر یه قرار دیگرو باهاش فیکس کن
مثلا من گفتم اهل کوه هستین؟گفت اره گفتم ما هر هفته میریم شما هم میاین؟گفت اره منم گفتم پس شمارتونو بدین هماهنگ کنیم...

البته قبلش توی دانشگاه به جز اون به کسی نگاه نکنید.هرچیزی توی کلاس گفت بی مزه هم بود بخندید:n02:واسه همه دخترا جز اون خودتونو بگیرید....

اگه با این کارا فهمید که هیچی....اگه مثل قضیه من نفهمید خودتون یه اس بدین بهشو بهش بفهمونید فلان کارو فلان کارو که انجام میدادم واسه اینه که بهت علاقه دارم....

m-530
10-11-2013, 13:34
کاری که من کردم:
ما 3 نفریم 3 نفرو میخوایم...هر 3 تامونم خجالتی!
نقشه کشیدیم قبل کلاس رفتیم شیرینی گرفتیم الکی گفتیم تولد فلانیه.اخر کلاسم اونیکه مثلا تولدش بود رفت به اون 3 تا گفت شما 3 تا هم اخر کلاس دعوتین فلان رستوران.
اونا هم گفتن الان نمیتونیم و ما هم یه روز دیگرو مشخص کردیم
خلاصه وقتی رفتیم بیرون هرکدوم وظیفه داشتیم به طرف بفهمونیم دوسش داریم

حالا کارهایی که من انجام دادم:

همه میگفتن سرده شیشرو بده بالا من از فرد مورد نظر :n02: میپرسیدم سردتونه؟میگفت نه گرمه منم 4 تا شیشرو میدادم پایین:n02:
یا مثلا گفت من اصلا میل به غذای بیرون ندارم بیرون فقط ذرت مکزیکی میخورم منم بقیرو دنبال خودم راه انداختم دنبال ذرت مکزیکی:n02:
کلا یه کارایی کنید که فقط اون دوست داره و بقیه از اون کار خوششون نمیاد:n02:

بعد خودت ببر برسونش تا خونه در طول مسیر یه قرار دیگرو باهاش فیکس کن
مثلا من گفتم اهل کوه هستین؟گفت اره گفتم ما هر هفته میریم شما هم میاین؟گفت اره منم گفتم پس شمارتونو بدین هماهنگ کنیم...

البته قبلش توی دانشگاه به جز اون به کسی نگاه نکنید.هرچیزی توی کلاس گفت بی مزه هم بود بخندید:n02:واسه همه دخترا جز اون خودتونو بگیرید....

اگه با این کارا فهمید که هیچی....اگه مثل قضیه من نفهمید خودتون یه اس بدین بهشو بهش بفهمونید فلان کارو فلان کارو که انجام میدادم واسه اینه که بهت علاقه دارم....

ایول..خیلی عالی بود .

ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی مرسی ..یه دنیا ممنونم امیر جان .:n16:

شما به قصد دوستی بود یا الان متاهل هستید ؟

.................

از کجا بدونم که ازدواج کرده یا نه ؟ اخه میترسم بپرسم بگه به شما چه ربطی داره و ضایع بشم بد جور :n30:

دوستان هم نظر بدن تا به یه جمع بندی برسم ...وضایع بازی درنیارم ..

Amir M.ohAma.D
10-11-2013, 13:40
منم قصدم ازدواجه ولی بعد اتمام درسو...برای من که اون راه جواب داده...

واسه ازدواجشم دست چپشو نگاه کن ببین حلقه داره یا نه؟اگه ازدواج کرده باشه در اون سن و در محیط دانشگاه حتما حلقشو دستش میکنه....هرچند بعضی اوقات هم حلقه انداختن الکیه

V E S T A
10-11-2013, 13:44
بعضی وقت ها خانم های متاهل تو بعضی جاها بنا به دلایلی و یا به توصیه همسرشون از حلقه استفاده نمی کنن به نظر من بهترین کار اینه که محترمانه سوال کنین که متاهل هستن یا نه ..

malkemid
10-11-2013, 13:57
بعضی وقت ها خانم های متاهل تو بعضی جاها بنا به دلایلی و یا به توصیه همسرشون از حلقه استفاده نمی کنن به نظر من بهترین کار اینه که محترمانه سوال کنین که متاهل هستن یا نه ..

بنا به چه دلایلی؟ توصیه همسر به چه دلیلی می تونه باشه خیلی برام سوال شد

Faridskystar
10-11-2013, 13:57
من وزنم 120 کیلوئه..

واسه همین بعضی وقتها بچه های کوچیک مسخرم میکنن..میگن غول ..گامبو ..چاقالو..بعد بلند میگن آبروم میره خجالت میکشم جلو مردم....باید چی بگم بهشون؟ تا از این حرفها نزنن؟:n14:

V E S T A
10-11-2013, 14:19
بنا به چه دلایلی؟ توصیه همسر به چه دلیلی می تونه باشه خیلی برام سوال شد

مثلا همسر یکی دوستان من ازشون خواسته تو مناطقی از شهر از حلقه استفاده نکنن که امنیتشون به خاطر جواهر یا انگشتری که تو دستشون هست به خطر نیفته (مثل دزدیدن انگشتر)

m-530
10-11-2013, 15:02
میترسم با واکنش بد طرف مواجه شم .... (خودتون میدونید از این حرف ها ، شما در مورد من چی فکر کردین و .... )

اقا محسن خیلی خوب راهنمایی کردند . ولی من مشکلام فقط اینه ....میتونم قانع کنم که وقتی درس هر دومون تموم شد اونوقت مقدماتو فراهم میکنم ؟:n16:

enigma110
10-11-2013, 15:15
1-پدر یا مادر یکی از دوستان نزدیکمون بعد از یک عمل سخت و خطرناک از اتاق عمل بیرون اومدن... به دوستمون چی بگیم؟

مي گيم خدا قسمت كسي نكنه بد دردي داره :n02:

2-ببخشید که میگم. خدای نکرده میخواهیم خبر مرگ یکی رو به دیگری بدیم.چطوری این کارو بکنیم که کمتر شوکه بشه؟

ميگيم پدرت ديشب يا ديروز يدفعه حالش بد شد برديم بيمارستان الان فلان جا هستش كجا هستي بيام دنبالت با هم بريم بيمارستان ميريم دنبالش و بهش مي گيم پدرت ديشب خيلي حالش بد شده بود دكتر برده مراقبت ويژه اميدت به خدا باشه تو راه همينطور حرف مي زنيم در مورد زندگي و مرگ و وقتي نزديك مي شيم به بيمارستان مي گيم ديشب پدرت تو اتاق مراقبت ويژه از دنيا رفت :n28: مرگ حقه

3-جواب "زیارت قبول؟"
مي گيم قبول حق باشه

4-جواب "قدم نورسیده مبارک"
مي گيم زنده باشي و سلامت باشي

enigma110
10-11-2013, 15:21
من وزنم 120 کیلوئه..

واسه همین بعضی وقتها بچه های کوچیک مسخرم میکنن..میگن غول ..گامبو ..چاقالو..بعد بلند میگن آبروم میره خجالت میکشم جلو مردم....باید چی بگم بهشون؟ تا از این حرفها نزنن؟:n14:
به جاي اينكه ناراحت بشي برعكس بهشون بخند و بلند بگو ارئه ببين چقدر شكمم خوشگله :n02: حال مي كني مي دونم حاضري يه پا نداشتي ولي شكم منو داشتي :n05: مي دونم داداش كه ريزه هستي من مسخرت نمي كنم و اروم با اعتماد به نفس ادامه كارت رو انجام بده

----Ali----
10-11-2013, 15:30
سلام

ممنون و تشکر از همه دوستان . عزیزان تو رو به خدا تو رو به جون هر کی دوست دارید پست منو رو حذف نکنید .:n16:
ببین باید خجالتو بذاری کنار..
تو دانشگاه دختر فامیلی ندارید؟ از طریق دختر فامیل میشه اقدام کرد.
یا اگه نداری باید خودت دست به کار شی..
اگه واقعا خجالت میکشی میتونی یه نامه تهیه کنیو بری جلو واسش توضیح بدی که: حقیقتش من خواستم موضوعی رو براتون توضیح بدم واسه همینم کمی شرم کردم حضوری توضیح بدم واسه همینم تمام حرفامو تو این نامه نوشتم
بخونید اگه موضوع بدی بود پارش کنید....
تو دانشگاه یا جلوی دوستاش هیچ وقت چنین کاریو نکن......
یا برو جزوشو بگیر :n02: والااااااااااا:n02: تو جزوش بنویس براش :n02:
برای این کار باید خجالتو بذاری کنار,اگه خجالت کشیدی بش نمیرسی....
مثلا پسر عموم کسیو میخواست,انقد خجالت کشیدو بش نگفت تا دختره نامزد کردو بعدش ازدواج..

Amir M.ohAma.D
10-11-2013, 15:32
میترسم با واکنش بد طرف مواجه شم .... (خودتون میدونید از این حرف ها ، شما در مورد من چی فکر کردین و .... )

اقا محسن خیلی خوب راهنمایی کردند . ولی من مشکلام فقط اینه ....میتونم قانع کنم که وقتی درس هر دومون تموم شد اونوقت مقدماتو فراهم میکنم ؟:n16:

نترس برو حرفتو بزن.اگه نزنی 100% پشیمون میشی
ریسک کنو برو بگو حداقلش خودت از بلاتکلیفی در میای!
در مورد تموم شدن درس هم به نظرم در مرحله بعد بهش بگو:n02:اول بسم الله بهش نگو:n02: اول اعتمادشو جلب کن که هدفت واقعا ازدواجه بعد بهش بگو البته من نمیخوام به درسمون نرسیم.برای اینکه زندگیمونو دو تایی بسازیم باید اول درسو تموم کنیم...با ارامش درسمونو تموم کنیم بعد ازدواج کنیم ... ولی قبلش میخوام مواظبت باشم ازت مراقبت کنم و......:n02:از اینجور حرفا:n02:

----Ali----
10-11-2013, 15:33
من وزنم 120 کیلوئه..

ببین اصلا خجالت نکش,میدونم خیلی سخته ولی یکم اعتماد به نفس داشته باش
تو میتونی خودتو لاغر کنی
توکل کن بخدا و شروع کن...
اگر کسی هم چیزی گفت توجه نکن چون بچن دیگه....

enigma110
10-11-2013, 15:41
سلام

چند سوال مي خوام بپرسم دوست عزيز شناخت كافي از خانومي كه داري صحبتش رو مي كني داري ؟ ايا واقعا از همه لحاظ مي شناسي ؟ اگه اينا بود بعد توصيه مي كنم اعتماد طرف مقابل رو جلب كني و بهش نشون بدي كه مرد زندگي هستي طوري كه واقعا قبولت كنه بعد ازش درخواست ازدواج كن
موفق باشي

rozbeh85
10-11-2013, 17:31
من به نظرم شما که جدی هستی و سنی هم ازت گذشته، نیازی به مقدمه چینی نداری، بهتره اسم این کار رو هم خواستگاری نگذاری، شما برو جلو، سلام و علیک، بگو میخواستم اگه میشه یک ساعت خارج از دانشگاه یک صحبت "جدی" با هم داشته باشیم، وقتی اینطوری جدی و اصولی با طرف صحبت کنی، خودش متوجه منظورت میشه، بعد هم رفتین بیرون بگو من تو این قضیه جدی هستم و میخواهم اگر شما هم راضی هستید بیشتر با هم آشنا بشیم و اینها، دیگه خودت مواد لازم رو اضافه کن.
همون اول نرو بگو وقتی درسم تموم میشه.
واکنش بدی هم وجود نداره، وقتی خیلی جدی باشی توی خواسته ات، اگر طرف بعد از این حرف ها به شما گفت شما راجب من چی فکر کردید، خوب این مورد به درد شما نمیخوره.

farzad02
10-11-2013, 19:19
سلام

سلام
من نظرم اینه که خیلی عجله نکن
با آرامش و صبر ایشون رو زیر نظر داشته باش(دوستاش-کلاساش-ارتباطش با بقیه پسرا). بالاخره دستت میاد وضع چطوره
بعد از 2-3 هفته سعی کن آروم آروم ارتباط برقرار کنی... اگر متاهل باشه خیلی راحت از رفتارش میفهمی یا اصلا ممکنه خودش بگه... نهایتا شما هر چی ارتباط رو بیشتر کنی، طرف که گاگول نیست. میفهمه ازش خوشتون اومده

تو این جور مسائل هر چه کمتر هیجانی برخورد کنید، وضع اونطوری پیش میره که شما میخواید

gelayor14
10-11-2013, 19:51
ببین باید خجالتو بذاری کنار..
تو دانشگاه دختر فامیلی ندارید؟ از طریق دختر فامیل میشه اقدام کرد.
یا اگه نداری باید خودت دست به کار شی..
اگه واقعا خجالت میکشی میتونی یه نامه تهیه کنیو بری جلو واسش توضیح بدی که: حقیقتش من خواستم موضوعی رو براتون توضیح بدم واسه همینم کمی شرم کردم حضوری توضیح بدم واسه همینم تمام حرفامو تو این نامه نوشتم
بخونید اگه موضوع بدی بود پارش کنید....
تو دانشگاه یا جلوی دوستاش هیچ وقت چنین کاریو نکن......
یا برو جزوشو بگیر :n02: والااااااااااا:n02: تو جزوش بنویس براش :n02:
برای این کار باید خجالتو بذاری کنار,اگه خجالت کشیدی بش نمیرسی....
مثلا پسر عموم کسیو میخواست,انقد خجالت کشیدو بش نگفت تا دختره نامزد کردو بعدش ازدواج..
من با این دوستمون موافقم که باید خجالت رو بزاری کنار اما
بنظر من الان موقع اینا نیست شما حتی نمی دونی متاهله یا مجرد
بسته به اینکه دختره چه تیپیه فرق می کنه اینایی که دوستمون گفت هرچند جسورانه است ولی راجع به بعضی دخترا نتیجه عکس می ده
شما الان بهتره زیر نظر داشته باشیش
تا یکم شناخت پیدا کنی....کیه با کیا می پلکه...طرز رفتارش...و...
رفتار توام با احترام....کم کم تو چشش بیای...در رو باز می کنین و خانما مقدم اند و ....
بعد کم کم سعی کن سر حرف رو باز کنی .......سخت نیست.....مخصوصا تو محیط دانشگاه......همین حرفای معمولی........یهو یه حرکت نزن بنده خدا سنکوب کنه..
.........تا اینارو انجام ندادی و شناخت ازش پیدا نکردی بنظرمن نمی خواد علنی بگی:n16:

Atghia
10-11-2013, 20:11
سلام

بنظرم بهتره که عجله نکنید مدتی ایشون رو زیرنظر داشته باشید قطعا متوجه توجه شما به خودش میشه و بعد در فرصت مناسبی از طریق صمیمی ترین دوستش اقدام کنید!
مطمئنا بیان مستقیم قصد و نیتتون باعث میشه برخورد بدی با شما نداشته باشن! از طرفی چناچه اون دختر شوهر یا نامزد داشته باشه دوستش بهتون خواهد گفت اینطوری دیگه نگران این نیستید که ضایع بشید جلوش یا ...
موفق باشید

M £ H D I
10-11-2013, 21:26
من وزنم 120 کیلوئه..

سلام دوست گلم ... فدایی داری.:n12:

برنامه ماه عسل 92 ، یه بنده خدایی رو آورده بودن که تو کوچیکی مشکل حنجره داشت ، مثل بقیه نمیتونست درست صحبت کنه ... عده ای از هم کلاسی هاش مسخرش میکردن ... بهش تیکه مینداختن ... بهش میگفتن تو صحبت نکن انکرالاصوات .... خلاصه الان این کوچولوی بدحنجره شده یه دوبلر معروف .... ( اسمش رو نمیدونم ، اما دوستانی هستند که دیده باشن اون قسمت از برنامه ی ماه عسل 92 رو )
میگفت من از تمامی اون بچه هایی که منو تو اون برهه زمانی مسخره میکردن تشکر میکنم و دستاشونو میبوسم ... چون اونا با این کنایه ها و مسخره کردناشون باعث شدن من تلاش کنم و بخوام تا الان که یه دوبلر معروف شده ....

به نظرم تو از شنیدن این صحبتها ناراحت و دل آزرده نشو ... خواستن توانسته ... میتونی با تلاش کمی از وزنت رو کم کنی ....
در ضمن با حرف مردم این زمونه دلگیر نشو ... سالهاست که به هوای ابری میگویند خراب !

A.N.A.P
12-11-2013, 01:36
سلام دوستان.
من یه رفیق دارم که حدود 10 سال هست با هم دوستیم.
چند وقتیه که با من زیاد خوب حرف نمیزنه.یعنی تند حرف میزنه ، تیکه هایی جلو جمع میندازه که خوشم نمیاد.ولی چنین رفتاری رو با کس دیگه ای نداره.
تلفن میزنه اینگار بدهکارم بهش.
به خودم گفتم که شاید اشکال از منه سعی کردم باهاش بهتر باشم ولی نه تاثیری نداشت.
کلا یه رفتاری داره اینگار از من عقده داره و میخواد بهم گیر بده.
کلا صمیمیتش کمتر شده.
به نظرتون مشکل از کیه ؟
چه رفتاری بروز بدم ؟
بی محلی کنم چطوره ؟
تشکر.

M £ H D I
12-11-2013, 06:28
سلام دوستان.
چند وقتیه که با من زیاد خوب حرف نمیزنه.یعنی تند حرف میزنه ، تیکه هایی جلو جمع میندازه که خوشم نمیاد.ولی چنین رفتاری رو با کس دیگه ای نداره.
کلا صمیمیتش کمتر شده.
به نظرتون مشکل از کیه ؟
چه رفتاری بروز بدم ؟
بی محلی کنم چطوره ؟
تشکر.

سلام
من حدس میزنم ، ایشون هر چی خواسته شما بالای ۹۵درصد براش انجام دادی ، یه جوری لطفتون رو با انجام وظیفه اشتباه گرفته، رفیقایی داشتم که از بس بهشون گفتم چشم ، فکر کردن دارم وظیفم رو انجام میدم ... ۲روز که بهشون جواب منفی دادم ، کل رفاقت رو بوسیدن ، گذاشتن کنار.
من فکر میکنم قضیه ی شما هم همینه ...
بهش بی محلی کنید ، اگه کاری که قبلا انجام میدادید رو کمتر انجام بدید یا انجام ندید
با اینکار میتونید هم یه اعتراضی ب رفتارش داشته باشید ، هم عمق رفاق ۱۰سالتون رو بسنجید...

Ali_softcenter
12-11-2013, 07:02
سلام دوستان.
کلا صمیمیتش کمتر شده.
به نظرتون مشکل از کیه ؟
چه رفتاری بروز بدم ؟
بی محلی کنم چطوره ؟
تشکر.

به نظرم اگه میخواید باهاش دوست باشید یعنی ایشون محسناتی داره که باعث میشه شما نخواید باهاش قطع رابطه کنید بهتره که بشینید رک و پوست کنده باهاش صحبت کنید

اگر هم براتون دوستی باهاش مهم نیست به نظرم بهتره ذهنتون رو مشغول نکنید و کم کم رابطه رو قطع یا بسیار کم کنید

من خودم دوستی دارم که یه مدت از کلمات نامناسبی استفاده میکرد...این دوستمون سرباز بود و به شدت از این که داره عمرش تلف میشه ناراحت بود...الان که مدتیه رفته سرکار دیگه از اون کلمات خبری نیست! فهمیدم که مشکلات روحی باعثش شده!

----Ali----
12-11-2013, 19:31
سلام دوستان.
کلا صمیمیتش کمتر شده.
به نظرتون مشکل از کیه ؟
چه رفتاری بروز بدم ؟
بی محلی کنم چطوره ؟
تشکر.
کاملا با حرف مهدی جان موافقم...
شایدم کاری کردی که باعث شده اون ناراحت باشه از دستت...
شما باید فک کنی تو این چند وقت که باتون بد شده کاری کردید که باعث ناراحتی دوستتون شده یا نه....

A/|\IR
15-11-2013, 16:18
سلام
دوستان یکی از همسایه هامون مدام دعوا میکنن با هم (زن و شوهر)
مردِ خانومه رو کتک میزنه خانومه هم ناله میکنه اکثر اوقات چون خوب نمیتونه صحبت کنه و مشکل تکلم داره
راستش من از دخالت تو زندگی مردم خوشم نمیاد ولی دلم به حال خانومه میسوزه
چند بار خواستم برم پیش مرده یه چیزی بهش بگم ولی منصرف شدم
چه پیشنهادی میدین؟
از یه طرف نمیخوام دخالت کنم از یه طرف هم میبینم اینطوریه
اینجا لازمه که برم جلو کاری بکنم؟

Atghia
15-11-2013, 16:56
سلام
دوستان یکی از همسایه هامون مدام دعوا میکنن با هم (زن و شوهر)
مردِ خانومه رو کتک میزنه خانومه هم ناله میکنه اکثر اوقات چون خوب نمیتونه صحبت کنه و مشکل تکلم داره
راستش من از دخالت تو زندگی مردم خوشم نمیاد ولی دلم به حال خانومه میسوزه
چند بار خواستم برم پیش مرده یه چیزی بهش بگم ولی منصرف شدم
چه پیشنهادی میدین؟
از یه طرف نمیخوام دخالت کنم از یه طرف هم میبینم اینطوریه
اینجا لازمه که برم جلو کاری بکنم؟
راستش بنظرم اگر هم کسی بخواد پیشقدم بشه برای اینکار بهتره یک بزرگتر باشه(مثلا پدرتون یا یکی از بزرگترهای ساختمون)
چون اینجور ادمها عموما انتقاد پذیر نیستند ممکنه برخورد جالبی نداشته باشن اما معمولا در برابر افراد با سن بالاتر بیشتر رعایت میکنن:n17:
بنابراین پیشنهاد میکنم یکی از بزرگترهای ساختمون رو دعوت به پادرمیونی کنید:n16: