مشاهده نسخه کامل
: آداب معاشرت
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Mr_100_dolari
23-01-2013, 15:36
100 دلاری عزیز اگرچه حق با شماست ولی توجه داشته باشید واسه کسی که ملاحظه ی همسایه هاش رو نمیکنه تذکر بی حساب ممکنه اوضاع رو بدتر کنه.
خود ما یه همسایه داشتیم در مورد پارکینگ هرچی ملاحظه ش رو میکردیم باز چند وقت بعد میدیدیم که یه بازی جدید درمیاره.
اول که ما ماشین نداشتیم (و اونها داشتن) ملاحظه ش رو میکردیم که ماشین رو بیاره تو پارکینگ ما بزاره. چون واسه خودش کامل مسقف نبود و ماشین آفتاب و بارون میخورد!
چند وقت بعد دیدیم آقا میخواد پارکینگ اختصاصی ما رو که بابتش خدا تومن پول دادیم رو به زور صاحاب بشه. میگفت موقع خرید به ما گفتن پارکینگشون فرضا 1 متر جلوتره ، یعنی 1 متر از پارکینگی که ما پولش رو دادیم مال اونه!!:n24:
حالا میگیم برو سندت رو بیار مگه حالیش میشه؟!! خلاصه همون موقع کلی اذیتمون کرد.
بعد از یه مدت ست دوم بازی شروع شد!
آقا ماشین رو میذاشت خونه واسه خودش میرفت بیرون. سوییچ رو هم خونه نمیذاشت که مثلا خانومش ماشین رو جابه جا کنه. ( این رو هم بگم پارکینگ ما یه طوریه که ماشین ها پشت سر هم پارک میشن. یعنی اگه ماشین عقبی بخواد بره بیرون، اون یکی باید باشه و واسه خودش رو از پارکینگ ببره بیرون خونه و ... )
عوضش بابام هر وقت میرفت بیرون سوییچ رو میذاشت خونه ما هم که رانندگی بلد نبودیم اون موقع ، کلید رو دو دستی تقدیم میکردیم بهش خودش جابه جا کنه.
دیگه خودتون حساب کنید اگه یه کار ضروری داشتیم باید زنگ میزدیم بهش تا خودش بیاد و ماشینش رو جابه جا کنه.
در عمل هم داشتن ماشین و هم پارکینگ زهرمون شده بود:n03: نه از ماشینمون میتونستیم درست استفاده کنیم و نه از پارکینگ.
بحث پارکینگ که کلی سرش عذابمون داد به کنار ، مثلا یه بار طلای خانومش گم شده بود رفت از همسایه ها شکایت کرد که شما از توی خونه دزدیدید!!!:n04:
فقط این رو میخوام بگم که اگه طرف آدم بی ملاحظه ای باشه بد جور ممکنه واستون گرون تموم بشه.
یه پیشنهادی هم دارم:
اگه تو ساختمونتون مدیر و این داستان ها دارید بگید یه صندوق بزنن که همسایه ها مشکلاتشون رو بنویسند و بندازن توش. بعد مدیر محترم اون ها رو برداره و بزنه روی یه تابلو. اینجوری دیگه لازم نیست شما هر بار خودتون رو به دردسر بندازید. اگه این کار رو کردید و باز جواب نداد اون وقت یه فکر دیگه بکنید
ممنون حامد جان
راستش طرف مستجره و صاحب خونشم اینجا نیستش و از طرفی من فکر میکنم داره بلا نسبت خیلی مستجر های دیگه که خیلی هم خوبن داره تلافی در میاره و پیش خودش میگه باید نهایت استفاده و سوء استفاده رو از اینجا بکنم وگرنه خودش باید شعورش برسه توی جای مسکونی اره و ... نکنه و از طرفی آپارتمان تعداد واحداش زیاد نیستش و اون جوری که بگی مدیر هم نداره اما خوب تا جایی که بشه بقیه رعایت میکنند و همه هم که تا یه صدا بیاد یا هر چی بشه دنبال درگیری نیستند اما این یکی مثل اینکه کلش خیلی باد داره و جوونم هستش و رفتارش با بقیه خیلی فرق داره
و این حرفت رو هم قبول دارم که اگر بی ملاحظه باشه ممکنه اوضاع بدتر بشه که منم اگر تا الان صبر کردم به خاطر همون چیزا بود که درگیری و ... پیش نیاد تا خانوادم اعصابشون خرد نشه وگرنه طور دیگه ای رفتار میکردم خوب هر کسی میتونه مثل اون بی ملاحظه باشه و به مراتب رفتار بدتری از اون داشته باشه و ... اما تو خیلی از موارد به خاطر خانواده خودم کوتاه میام ولی تا کی کوتاه بیام رو نمیدونم ...
ولی احتمالا به صاحب خونش که اونم خونه رو فروخته به یکی دیگه (اصلا معلوم نیست کی صاحب خونست ) بگم بیا یه فکری کن تا اگر یه وقت درگیری پیش اومد نگی چرا قبلش به من نگفتی
ملا نصرالدین
23-01-2013, 21:34
ممنون از دوستان عزیز
دوستان سوال مهمترم اینکه واقعا چقدر تو مواردی که 100% حق باهتون باشه گذشت میکنید و وقتی گذشت میکنید از کارتون پشیمون نیستید که چرا چیزی به طرف نگفتید و حالا باعث شده اون سوء استفاده کنه وشما یه سری چیزها رو تحمل کنید چه در این موارد چه در موارد مشابهی (مثل سرکار / دانشگاه / محیط دوستان و ...) ؟
اینجور مسائل بستگی به طرز بیان و فهم و شعور طرف مقابل داره
مثلا ما خونه قبلی طبقه اول بودیم.همسایه طبقه دوم 5 تا پسر بزرگ داشت.این پسرها شده بودند بلای جون ما.اولا با اینکه خانه اسانسور داشت یکسره مثل اسب از این پله ها میدویدند. بعد هم که در رو باز میکردند با صدای بلند در رو میکوبیدند به هم.تقریبا همیشه هم صدای اهنگشون بلند بود.به طوری که یک روز من دیدم شیشه ها داره میلرزه.اولش ما هی تذکر دادیم.دیدیم فایده نداره. کتبا چند بار نوشتیم که لطفا در را اهسته ببندید.لطفا در راه پله ندوید باز هم فایده نداشت.حتی یه بار که صدای ضبطشون ساعت 11 شب خیلی خیلی بلند بود زنگ زدیم پلیس بیاد که پلیس هم نیامد.رفتیم دم خونشون دعوا کردیم باز هم درست نشدند
اخر سر مقابله به مثل کردیم.نصف شب بلند بلند توی راه پله حرف میزدیم.صبح زود در رو محکم میبستیم.هر وقت صدای ضبطشون بلند بود دم نور گیر با صدای بلندتر اهنگ یا روزه میذاشتیم.اخرش یه ذره بهتر شدند ولی باز هم درست نشدند.فقط خوبیش این بود که دلمون خنک میشد.همین
ظاهرا اول باید صاحب خونه رو پیدا کنید! در این شرایط فقط اون میتونه به مستأجرش تذکر بده. از بنگاه های اطراف بپرسید شاید بدونن صاحب خونه کیه. // من باشم یه جوری بهش میگم که شناخته نشم چون ممکنه قضیه جنایی بشه! // البته به نظرم بهتره اول راه های دیگه رو امتحان کنید، چون اینطوری طرف ممکنه شاکی بشه که پیش صاحب خونه ش خراب شده. این راه بهتره آخرین گزینه ی روی میز باشه.
سلام دوستان من باید تا یه هفته دیگه برم دانشگاه واسه اولین بار تو یه شهر دیگه علاوه بر استرس زیاد داشتن مثلن نمیتونم خوب ارتباط برقرار کنمو خجالتیمو اعتماد به نفسم پایینه خیلی دوس دارم پرحرف باشم ولی نمیشه خاهش میکنم بگید چیکار کنم که پرحرف بشمو اعتماد ب نفسم بالاتر بره و کلن چجوری رفتار کنم؟؟؟هم چنین نمیخام کسی بفهمه که خجالتیو کم حرفم!!!!!
caca_caca888
24-01-2013, 00:53
اینو دیدم جالب به نظرم اومد گفتم واسه شماهم بنویسمش ;)
3 قسمته که هردفعه قسمتی ازش رو مینویسم. امیدوارم مفید باشه
1-رد قاطعانه:
در این روش شخص ضمن اینکه احترام و حرمت نفس طرف مقابل را حفظ میکند. در عین حال پاسخ منفی خود را بصورت موثر اعلام میدارد. رد قاطعانه دارای سه جزء است: بازخورد مثبت (ایکاش میتوانستم کاری برای شما انجام بدم)، دلیل رد کردن درخواست (اما چون تصمیم گرفته ام که ماشینم را به کسی ندم، نمیخوام در تصمیم خودم تجدید نظر کنم)، اعلام تصمیم (بنابراین در این مورد متاسفم). در این الگوی ارتباطی علاقه مندی خود را به طرف مقابل جهت حل مشکل بیان میکنیم، سپس با ذکر دلایل خود جواب منفی میدهیم. هنگام رد قاطعانه لحن و طرز صحبت باید دوستانه باشد; آنچه که بسیار مهم است این است که دلایل ذکر شده باید واضح، روشن و تا حد امکان کوتاه باشد. اگر طرف مقابل دوباره درخواست خود را تکرار کرد، پاسخ قبلی را عینا بدون حذف و اضافه تکرار کنید. اگر طرف مقابل سماجت به خرج داد از روش صفحه گرامافون خراب(روش بعدی) استفاده میکنیم.
caca_caca888
02-02-2013, 13:48
ادامه....
2-صفحه گرامافون خراب: از این روش زمانی استفاده کنید که طرف مقابل شما بیش از حد سماجت میکند. در این روش قسمت اول روش رد قاطعانه را حذف کنید (یعنی بازخورد مثبت ندهید) و دو قسمت دیگر را عینا تکرار کنیدو در صورت ادامه سماجت فقط قسمت آخر را تکرار کنید مثلا «گفتم که متاسفم»، «نمیتوانم» و همینجوری در قبال هر خواست او عین جمله فوق را تکرار کنید. افراد غیرجرات مند کلمه «نه» را خیلی آسان به عنوان پاسخ نمیپذیرند و اساسا در نه گفتن مشکل دارند. یکی از مهارتهای اساسی جراتمندی این است که بر آنچه که میخواهید پافشاری کنید و آن را چندین بار با آرامش، جسارت و بیخیالی و بی تفاوتی تکرار کنید. از تکرار عدم موافقت خود خجالت نکشید چطور طرف مقابل باید سمج باشد و از اصرار کردن خجالت نمیکشد، اما شما سمج نباشید؟ این روش بویژه برای کسانی که بتازگی سوء مصرف مواد را کنار گذاشته اند، اما دایما در معرض اصرار شرکای سابق برای مصرف مواد قرار میگیرند، مفید است. (علت نامگذاری این فن آن است که وقتی صفحه گرامافون خراب باشد، همواره جمله یا عبارتی خاص را به تکرار پخش میکند.
3-روش خلع صلاح: گاهی طرف مقابل وقتی با جواب رد شما مواجه میشود، ممکن است با توسل به شیوه هایی شما را در موضع انفعال و ضعف قرار داده و وادار به اعمالی نماید که دلخواه شما نیست. برای مثال اگر درخواستی را رد کنید، جواب میدهد: «ای بابا، تو دیگه گندشو بالا آوردی، خیلی خودخواهی»، یا «خیلی بچه ای»، «خیلی غیر منطقی هستی» و غیره. در این شرایط افراد کم رو و ناایمن و منفعل به طور ویژه آسیب پذیر هستند و برای اینکه ثابت کنند خودخواه، بچه یا غیر منطقی نیستند، ممکن استبرخلاف میل خود تسلیم درخواست طرف مقابل شوند در چنین شرایطی میتوانید اینگونه جواب دهید: آره من خودخواهم، یا آره اتفاقا خودم هم میدونم که گاهی وقتها خودخواه میشم.
سلام دوستان من باید تا یه هفته دیگه برم دانشگاه واسه اولین بار تو یه شهر دیگه علاوه بر استرس زیاد داشتن مثلن نمیتونم خوب ارتباط برقرار کنمو خجالتیمو اعتماد به نفسم پایینه خیلی دوس دارم پرحرف باشم ولی نمیشه خاهش میکنم بگید چیکار کنم که پرحرف بشمو اعتماد ب نفسم بالاتر بره و کلن چجوری رفتار کنم؟؟؟هم چنین نمیخام کسی بفهمه که خجالتیو کم حرفم!!!!!
چند بار توضیح داده شده که اینجور چیزها چیزی نیست که با یکی دو روز حل بشه. به نظر من شما می تونی ابتدا خودتو اونجور که هستی قبول کنی برخی آدمها درون گرا و برخی برونگرا هستندو هیچ کدوم برتری نسبت به بقیه ندارند. شما تو خوابگاه به چند نکته اساسی نیاز داری . 1- نباید بزاری حقتو بخورند. البته منظورم این نیست که شما حق طرفو بخوری ها:n09: ولی مثلا اگر باید یه اتاقی رو با یکی شریکی استفاده کنید باید در نظز بگیری که مثلا فلانی هم حق داره از میز استفاده کنه ولی در عین حال اگر دیدی همش اون داره استفاده می کنه و تو نمی تونی خیلی محترمانه از حقت دفاع کنی و مثلا یه برنامه بزارید که چهکسی کی ازش استفاده کنه. نکته 2 اینه که باید قبول کنیم که برخی آدمها با هم نمی سازند و طبیعی هم هست لازم نیست به زور باهاش بسازی یا خوابگته جدید می گیری با به ترم مدارا و ترم بعد هم اتاقیتو عوض می کنی.سه در حد خودت حرف بزن مثلا با آشنات (فامیل و دوست صمیمی نه) چه جوری با اونام اونجوری باش اصلا هم زشت نیست. به نظر من خیلی قاطی یه عده ای شی بعد ببینی نمی خوای باهاشون باشی بدتره تا اینکه ا اول ذره ذره پیش بری. نگران نباش از پسش بر می آی فقط هیچ جیز نباید زود بهت بربخوره همین
سلام آقا نمیدونم این سوال پرسیده شده یا نه
ولی وقتی میبینی چند نفر دارن پشت سرت حرف میزنن و دارن تهمت میزنن،حالا هی تو بگو من اونطوری نیستم یا فلان کار نمیکنم ولی بازم رو حرفشون اصرار دارن
مثلا منی که تا حالا دزدی نکردم میان با صراحت پیش خودشون میگن این دزدیده یا اصلا دزدی تو خونِشه و... و هر چی بگم من اهل دزدی نیستم باور نمیکنن که...
حالا من چیکار کنم؟
hamid_diablo
02-02-2013, 15:46
ولی وقتی میبینی چند نفر دارن پشت سرت حرف میزنن و دارن تهمت میزنن،حالا هی تو بگو من اونطوری نیستم یا فلان کار نمیکنم ولی بازم رو حرفشون اصرار دارن
مثلا منی که تا حالا دزدی نکردم میان با صراحت پیش خودشون میگن این دزدیده یا اصلا دزدی تو خونِشه و... و هر چی بگم من اهل دزدی نیستم باور نمیکنن که...
حالا من چیکار کنم؟
باور نمیکنن چون اونا مشکل دارن
در ضمن زیاد دنبال این نباش که چیزی رو به دیگران بقبولونی...دیگران هر جور که دوست داشته باشند درمورد تو قضاوت میکنند...مخصوصا تو جامعه مــــــــــــــــــــا
شما سعی کن در عمل کار درست رو انجام بدی...وگرنه ثابت کردن این موضوع ک مثلا من دزد نیستم نصف انرژی تو میگیره
حالا من چیکار کنم؟
سلام
باید جوری رفتار کنین که کسی جرات تهمت زدن به شما رو نداشته باشه
بنظرم باید یه برخورد شدید باهاشون بکنی تا حد حدود خودشونو بدونن
حالا من چیکار کنم؟
اگر در حد گفتن اینکه تو دزدی جلو خودت هستند اصلا چرا باهاشون معاشرت می کنی؟:n04:
سلام
دوستان من پسرم و یه گردنبند که شبیه تسبیح هست میندازم گردنم . مثل بقیه جون ها . حال بعضی ها مسخره میکنن میگن چرا تسبیح انداختی گردنت من هم نمیتونم چه جوابی بدم . به نظر تون چی بگم بهشون ( باعث خنده هم بشه خیلی بهتره )
Переклад не
03-02-2013, 14:34
حالا من چیکار کنم؟
سلام
دوستان من پسرم و یه گردنبند که شبیه تسبیح هست میندازم گردنم . مثل بقیه جون ها . حال بعضی ها مسخره میکنن میگن چرا تسبیح انداختی گردنت من هم نمیتونم چه جوابی بدم . به نظر تون چی بگم بهشون ( باعث خنده هم بشه خیلی بهتره )
دوستان شماها بهونه دست اینو اون میدید
یعنی یه مسئله رو براتون نقطه ضعف قرار میدن و چون شما بهش واکنش نشون میدید اونام چون خوششون میاد ، ادامه میدن و...
مثلا در جوابشون بگی آره من دزدم دستم با نیروی انتظامی و کلانتری و دادگاه تو یه کاسس جرات داری برو شکایت کن
یا شمایی که به گردنبندتون گیر میدن باید بهشون بفهمونید که باید به سلایق همدیگه احترام بذارید.مثلا من گردنبند اینشکلی رو دوست دارم و شمام باید به سلیقه ی من احترام بذارید تا منم به سلیقه های شما احترام بذارم
اگه اهل اینجور حرفا نبودن ، قاطعانه بگید که همینه که هست .من گردنبندم خیلی مسخرس و به کسیم ربطی نداره .چشتونم درآید
وقتی که احساس کردن تو نسبت به حرفاشون نقطه ضعف نشون نمیدی دیگه به مرور زمان بیخیال میشن
كسي ميدونه نسبت به جايگاه افراد چگونه بايد برخورد كنيم ؟
مثلا با يك ابدارچي يا سرايدار يا برادر و خواهر يا فرد پولدار يا تحصيل كرده يا ... با همه ي اين قشر بايد يك برخورد داشت و يكسان بود يا نسبت به جايگاه اونا بايد برخوردكرد باشون ؟
مثلا ابدارچي يا سرايداري بوده كه مثل ادماي ديگه باش رفتار شده و خيلي كمك شده بش از هر لحاظ ولي ديده شده كه بعد يه مدت صاحب كار خود رو رها كرده يا پر توقع شده يا كم كم به قول خودمون چايي نخورده فاميل و خيلي خودموني شده در صورتي كه كساني رو ميشناسم كه با افراد اين چنيني به گونه اي برخورد ميكنند كه مثلا ابدارچيه حق حركت اضافي نداره و سالها هست كه همون ابدارچي مطيع اون صاحب كارش بوده و هميشه كارهاشو به طور خوب انجام ميده !
الان بنده نميدونم بايد با همه يكسان برخورد كرد و يا نسبت به جايگاه اونا ؟ بعد از چند تجربه شخصي و بي جنبه بودن افراد به اين نتيجه رسيدم نبايد زياد با هر كسي خودموني بشي ؟ درسته ؟
كسي ميدونه نسبت به جايگاه افراد چگونه بايد برخورد كنيم ؟
مثلا با يك ابدارچي يا سرايدار يا برادر و خواهر يا فرد پولدار يا تحصيل كرده يا ... با همه ي اين قشر بايد يك برخورد داشت و يكسان بود يا نسبت به جايگاه اونا بايد برخوردكرد باشون ؟
مثلا ابدارچي يا سرايداري بوده كه مثل ادماي ديگه باش رفتار شده و خيلي كمك شده بش از هر لحاظ ولي ديده شده كه بعد يه مدت صاحب كار خود رو رها كرده يا پر توقع شده يا كم كم به قول خودمون چايي نخورده فاميل و خيلي خودموني شده در صورتي كه كساني رو ميشناسم كه با افراد اين چنيني به گونه اي برخورد ميكنند كه مثلا ابدارچيه حق حركت اضافي نداره و سالها هست كه همون ابدارچي مطيع اون صاحب كارش بوده و هميشه كارهاشو به طور خوب انجام ميده !
الان بنده نميدونم بايد با همه يكسان برخورد كرد و يا نسبت به جايگاه اونا ؟ بعد از چند تجربه شخصي و بي جنبه بودن افراد به اين نتيجه رسيدم نبايد زياد با هر كسي خودموني بشي ؟ درسته ؟
من به شخصه اصلا جایر نمی دونم چون طزف باباش پولداره و اون یکی آبدارچی فرقی میونشون در رفتار بزارم به هر دو به مقدار لازم احترام می زارم.کلا هم خوب نیست اصلا اینجوری فکر بشه. حالا مشکل شما:
1- بستگی داره که مثلا طرف توی شرکت شما کار می کنه یا مثلا طرف تو یه اداره ای است که کار داری باهاش. خوب اگر تو کارفرماش نیستی و مسئول رفتارش اصلا لزومی نداره به این چیزا فکر کنی و مانند همون بالا باید عمل کرد.
2- شما کارفرمای طرفی پس یه سری آدم زیر دستت کار می کنند حالا یارو می خواد آبدارچی یا حسایدار باید با همه طوری رفتار کنی که بدونند باید کارشونو درست انجام بدند. بالاخره کار کاره کاکا برادر:n02: و فکر نکنم فرقی داشته باشه طرف مال چه گروه دسته ای است. لازم نبست بهش توهین شه
من به شخصه اصلا جایر نمی دونم چون طزف باباش پولداره و اون یکی آبدارچی فرقی میونشون در رفتار بزارم به هر دو به مقدار لازم احترام می زارم.کلا هم خوب نیست اصلا اینجوری فکر بشه. حالا مشکل شما:
1- بستگی داره که مثلا طرف توی شرکت شما کار می کنه یا مثلا طرف تو یه اداره ای است که کار داری باهاش. خوب اگر تو کارفرماش نیستی و مسئول رفتارش اصلا لزومی نداره به این چیزا فکر کنی و مانند همون بالا باید عمل کرد.
2- شما کارفرمای طرفی پس یه سری آدم زیر دستت کار می کنند حالا یارو می خواد آبدارچی یا حسایدار باید با همه طوری رفتار کنی که بدونند باید کارشونو درست انجام بدند. بالاخره کار کاره کاکا برادر:n02: و فکر نکنم فرقی داشته باشه طرف مال چه گروه دسته ای است. لازم نبست بهش توهین شه
اگر درست متوجه شده باشم نسبت به هركس بايد همون اندازه رفتار و احترام و محبت شود هر كس در جايگاه خودش درسته ؟ حرف توهين كه اصلا درست نيست ولي موضوع سر احترام بيشتر و كمتر و يكسان هست
مثلا شما همون حال و احوال و خوش و بشي كه با برادرت ميكني با يه فردي هم كه اومده خونه شما نظافت كنه به همون گرمي با اونطرف سلام و عليك ميكني ؟
اين اصل رو كه ادم ها براي خودشون شخصيت دارن و در هر مقام و جايگاهي كه باشند محترم و قابل احترام هستند من ازش پيروي ميكنم اين درست نيست كه مثلا فلاني ابدارچي هست و من با بي احترامي باش صحبت كنم چرا كه ابدارچي هست يا مثلا درس نخونده يا پولدار نيست يا ... نه اين رو منم دوست ندارم و هيچوقت اين كارو نميكنم حرفم سر اين موضوع هست ايا احترامي و محبتي كه نسبت به اشخاص قاءل ميشيم بايد يكسان باشه يا اين احترام بايد نسبت به طرفمون كم و زياد باشه
Amin_0913
09-02-2013, 01:02
دوستان توی عروسی ها که دوربین میاد از همه فیلم میگیره و تا فیها خالدون آدم زوم میکنه:n13: چیکار کنیم؟
Mr_100_dolari
09-02-2013, 01:57
دوستان توی عروسی ها که دوربین میاد از همه فیلم میگیره و تا فیها خالدون آدم زوم میکنه:n13: چیکار کنیم؟
هیچی با بغل دستیت صحبت کن و سعی کن زیاد توی دوربین رو نگاه نکنی
اگر هم در حال غذا خوردن هم بودی سعی کن تا وقتی که دوربین از روی شما رد میشه یه کم بیشتر حواستون به غدا خوردنتون باشه :n02::n06:
اگر درست متوجه شده باشم نسبت به هركس بايد همون اندازه رفتار و احترام و محبت شود هر كس در جايگاه خودش درسته ؟ حرف توهين كه اصلا درست نيست ولي موضوع سر احترام بيشتر و كمتر و يكسان هست
مثلا شما همون حال و احوال و خوش و بشي كه با برادرت ميكني با يه فردي هم كه اومده خونه شما نظافت كنه به همون گرمي با اونطرف سلام و عليك ميكني ؟
اين اصل رو كه ادم ها براي خودشون شخصيت دارن و در هر مقام و جايگاهي كه باشند محترم و قابل احترام هستند من ازش پيروي ميكنم اين درست نيست كه مثلا فلاني ابدارچي هست و من با بي احترامي باش صحبت كنم چرا كه ابدارچي هست يا مثلا درس نخونده يا پولدار نيست يا ... نه اين رو منم دوست ندارم و هيچوقت اين كارو نميكنم حرفم سر اين موضوع هست ايا احترامي و محبتي كه نسبت به اشخاص قاءل ميشيم بايد يكسان باشه يا اين احترام بايد نسبت به طرفمون كم و زياد باشه
من خودمو بگم: من کلا راحت برخورد می کنم البته دوستام میگند کامینوکیشین من خوبه و آدم اجتماعب هستم بنابر این راحت و گرم برخورد می کنم البته که به اندازه شخصی که در حد به آشنا می شناسمش نه دوست صمیمی تا حالام سعی کردم هرجور بشه کمک کنم مثلا بچه اش برای درسش چیزی خواست بدم و اینا.
به نظرم احترام یکسان باید گذاشت اونچه شما دنبالشی صمیمیت است. یعنی اجازه بدی به طرف خودمونی شه. فکر کنم که اولش با هر آدمی از هر درجه ای با احتیاط صمیمی شد اگر دیدی جواب می ده و سو استفاده نمی کنه بیشتر پیش رفت اگر دیدی داره سو استفاده می کنه جلوگیری کرد حتی برخورد رو جدی کرد.
من که به این نتایج رسیدم دیگه بیشتر نمی دونم
در برخورد با افراد ملاک باید انسانیتشون باشه، پس به طور پیش فرض باید یه حداقلهایی رو رعایت کرد. ولی بعضیها یا رفتارشون انسانیت رو زیر سوال میبرن. خوب اینجا نباید گذاشت کار به سوءاستفاده بکشه
بهترین جوابی که برای قابل نداره باید داد چیه ؟
.........
و وقتی یکی جلوی کسی ازت تعریف میکنه باید چی بگی
ممنون :n12:
caca_caca888
13-02-2013, 11:41
وقتی یکی جلوی کسی ازت تعریف میکنه باید چی بگی
ایشون لطف دارن...
بعضی مواقع هم: خواهش میکنم کاری نکردمو وظیفستو اینا... شرمنده میکنین
من امروز رفته بودم کتابفروشی دیکشنری بخرم یه دختری اونجا بود گفت وا ! چرا کتاب میخری برو سی دی بگیر برات تلفظ هم میکنه عالیه وای کتاب نخر از این حرفا منم یک کلمه بهش گفتم استادم گفته اونمدوباره گفت : وای نه دوباره حرفاش رو زد
میخواستم بپرسم در برخورد با این افراد چیکار باید کرد؟
من امروز رفته بودم کتابفروشی دیکشنری بخرم یه دختری اونجا بود گفت وا ! چرا کتاب میخری برو سی دی بگیر برات تلفظ هم میکنه عالیه وای کتاب نخر از این حرفا منم یک کلمه بهش گفتم استادم گفته اونمدوباره گفت : وای نه دوباره حرفاش رو زد
سكوت ، هر كس سليقه اي داره مثلا من از بوي شنل خوشم مياد شما از بوي عطر بيك ، با كتاب راحترم ،
caca_caca888
21-02-2013, 12:03
در برخورد باید شماره طرف رو گرفت:n02:
:n16:
هیچی بستگی به موقعیت داره... بستگی داره که داره از حد خودش تجاوز میکنه یا نه؟! من بودم میگفتم: آره اما هیچی جای کتابو نمیگیره برام... باهاش راحت تر ارتباط برقرار میکنم.
Saeed Dz
21-02-2013, 13:36
ایشون لطف دارن...
مورد دوم مناسب نیستش یعنی وظیفست یا کاری نکردم، همون شما لطف داری و خواهش میکنم مناسبتره.
بهترین جوابی که برای قابل نداره باید داد چیه ؟
.........
و وقتی یکی جلوی کسی ازت تعریف میکنه باید چی بگی
ممنون :n12:
به نظر من کلن باید این جمله ی ریاکارانه ی قابل نداره رو از فرهنگ لغتامون حذف کنیم.
در جوابش میتونید بگید صاحبش قابلداره یا اینکه تشکر کنید.
Saeed Dz
21-02-2013, 13:40
با ملایمت بهش بگید من با شما موافق نیستم.
برای مثال میشه گفت که شما درست میگی ولی من با کتاب راحتترم یا اینکه بگی ممنونم از راهنمایی اما خب از روی کتاب بهتر میفهمم مطالب رو.
arash-king
21-02-2013, 18:35
دوستان گل خواهشا منو راهنمایی کنید بدجور تو دردسر افتادم
من میخوام با یکی از دخترهای دانشگاه که هم رشته ای و همکلاسی خودم هست آشنا بشم ولی نمیدونم چطوری اینکارو انجام بدم ؟؟!!!!!!!
راستشو بخواین تابحال هم با هیچ دختری نبودم و درکل تو اینکارا ضعیفم .....
همیشه میاد پیش من و رفیقم وامیسه و راجع به استادا و کلاسا صحبت میکنیم ولی من زیاد صحبت نمیکنم
حالا میخوام باهاش طرح دوستی بریزم ولی نمیدونم چطوری ؟؟!!!!
Ali_softcenter
21-02-2013, 18:47
توی شرکتی که کار میکنم یه همسایه فضول داریم که طبقه بالا زندگی میکنند
همش حواسشون به اینه که کی میاد و کی میره و کلشون رو میکنن بیرون و گوش وایمیستن توی راهرو...در حالی که صاحبخونه نیستن! فقط مدیر ساختمون هستن ولی کار از مراقبت و ...گذشته نسبت به کسایی که میشناسن هم فضول هستن مثلا من موقعیتم توی شرکت طوری هست که کلید شرکت رو دارم ...هر موقع بخوام میتونم بیام و برم...یه بار گوشیمو جا گذاشته بودم شرکت...10 شب اومدم با رفیقم برداشتیم...
فرداش زنگ زده بود به مدیر عامل که فلانی شب اومده بود اونجا!! مدیر عامل هم به من اعتماد داره ولی خب براش سوال شد و من قاطی کردم که به اون چه ربطی داره و ...مدیر عامل هم میگه چون اینجا مسکونیه و اگه بخوان میتونن شکایت کنن که ما شرکت زدیم...شما فحشت هم دادن حرفی نزن!!
یه بار دیگه دوست من اومده بهم سر بزنه.....یه چیزی شد که فرداش هم اومد دوباره...بعد که داشت میرفت توی راهرو که داشتیم خداحافظی میکردیم...آقا با زنش وایساده بود بالا...دوستم که سوار آسانسور شد...طرف به زنش گفت بدو برو ببین این همون دیروزیس یا نه...
خلاصه کلافه م کرده....آخه به شما چه ربطی داره ملت چی کار میکنن؟ مگه صابخونه ای؟؟؟ در مقابل این فرد من چه باید بکنم الان؟؟؟
حتی به طبقه دومیا هم یه بار گیر داده بود که شما چرا پسر غریبه میاد توی خونتون؟؟ ( طبقه دومیا چند تا دختر مجرد هستن که خونه رو خریدن )
مذهبی هم نیستنا...ولی بدجور فضولن!
Saeed Dz
21-02-2013, 18:52
دوستان گل خواهشا منو راهنمایی کنید بدجور تو دردسر افتادم
من میخوام با یکی از دخترهای دانشگاه که هم رشته ای و همکلاسی خودم هست آشنا بشم ولی نمیدونم چطوری اینکارو انجام بدم ؟؟!!!!!!!
راستشو بخواین تابحال هم با هیچ دختری نبودم و درکل تو اینکارا ضعیفم .....
همیشه میاد پیش من و رفیقم وامیسه و راجع به استادا و کلاسا صحبت میکنیم ولی من زیاد صحبت نمیکنم
حالا میخوام باهاش طرح دوستی بریزم ولی نمیدونم چطوری ؟؟!!!!
البته این ربطی به آداب معاشرت نداره اما میتونه به معاشرت ربط داشته باشه.
میتونی اخرای ترم یکی از جزوه هاشو بگیری و بگی که ترم بعد بهش پس میدی و به همین بهانه ازش بخوای یه شماره در اختیارت بذاره تا بعدن با هم هماهنگ بشین. البته توصیه میکنم وقتی تنها بودید ازش بخوای نه پیش دوستان و بعد هم این موضوع پیش خودتون بمونه نه اینکه کل دانشگاه بفهمن!
طرح دوستی بریزم هم اصلاح درستی نیست به نظرم.
Saeed Dz
21-02-2013, 18:55
همش حواسشون به اینه که کی میاد و کی میره و کلشون رو میکنن بیرون و گوش وایمیستن توی راهرو...در حالی که صاحبخونه نیستن! فقط مدیر ساختمون هستن ولی کار از مراقبت و ...گذشته نسبت به کسایی که میشناسن هم فضول هستن مثلا من موقعیتم توی شرکت طوری هست که کلید شرکت رو دارم ...هر موقع بخوام میتونم بیام و برم...یه بار گوشیمو جا گذاشته بودم شرکت...10 شب اومدم با رفیقم برداشتیم...
فرداش زنگ زده بود به مدیر عامل که فلانی شب اومده بود اونجا!! مدیر عامل هم به من اعتماد داره ولی خب براش سوال شد و من قاطی کردم که به اون چه ربطی داره و ...مدیر عامل هم میگه چون اینجا مسکونیه و اگه بخوان میتونن شکایت کنن که ما شرکت زدیم...شما فحشت هم دادن حرفی نزن!!
یه بار دیگه دوست من اومده بهم سر بزنه.....یه چیزی شد که فرداش هم اومد دوباره...بعد که داشت میرفت توی راهرو که داشتیم خداحافظی میکردیم...آقا با زنش وایساده بود بالا...دوستم که سوار آسانسور شد...طرف به زنش گفت بدو برو ببین این همون دیروزیس یا نه...
خلاصه کلافه م کرده....آخه به شما چه ربطی داره ملت چی کار میکنن؟ مگه صابخونه ای؟؟؟ در مقابل این فرد من چه باید بکنم الان؟؟؟
حتی به طبقه دومیا هم یه بار گیر داده بود که شما چرا پسر غریبه میاد توی خونتون؟؟ ( طبقه دومیا چند تا دختر مجرد هستن که خونه رو خریدن )
خب حالا منظورتون اینکه چطور باید رفتار کنید باهاشون؟
Alireza SM
21-02-2013, 19:24
در مورد شما اگه شرکتتون رفت و آمد زیاد داشته باشه اونها خیلی راحت میتونن به دادسرا شکایت کنن.
در مورد اون دخترای مجرد هم اگه خونه رو خریده باشن هیچکسی هیچ حرفی نمیتونه بهشون بزنه نهایتا اگه علیهشون شکایت بشه هم حتی توی شورای حل اختلاف نمیتونن تشکیل پرونده بدن.
دلیل بیشتر این مشکلات این هست که شما سرت توی لاک خودت هست در صورتی که توی بقیه اعضای جامعه اینطور نیستن. من جای شما بودم یکم باهاشون معاشرت میکردن با اون مرده و زنش سلام علیک و خوش و بش میکردم و بعدش هم سعی میکردم منم یکم تو کاراشون فصولی کنم ( البته نه به صورت بی نزاکتانه ؛ به صورت عادی! ) مثلا وقتی میبینی مرده نون و خامه خریده آورده باهاش سلام احوال پرسی کن و بهش بگو آقا شما واستون خوب چیزای چرب بخورین :n09: یا مثلا وقتی میبینی از سوپرمارکت رفته چای خریده بهش گیر بده بگو این مارک چای خوب نیست فلان مارک هم رنگش بهتره هم خوش عطرتره :n02:
بسیاری از این فضولی ها به خاطر اینه که شما با طرف رابطه و معاشرت ندارین اگه با طرف معاشرت کنین این موارد حل میشه :n02:
Javad-ht
21-02-2013, 19:47
سلام
درجواب اینکه میگن جای پدرت خالی نباشه وقتی رفته مسافرت چی باید گفت؟!
بعد من تا حدی تو جواب دادن به تعارفات و اینا خوبم ولی وقتی یکم زیاد میشه هی مجبورم حرف تکراری جواب بدم،مثلا هی میگم ممنون شما لطف دارید وظیفه است و..
بعد تا طرف ول نکنه همینا رو میگم.اینجور مواقع بهترین راهکار چیه؟
مثلا یه خانم مسنی همسایمونه هربار اینو میبینم مجبورم کم کم ۴-۵ بار اینا رو تکرار کنم!
بعد این بابای ما یه رفیقی داره که دکتر متخصص هم هست،خیلی آدم خوش مشربیه.هربار اینو میبینم کلی تعارف تیکه پاره میکنه که مدلش با بقیه فرق داره.مثلا بار آخر رفتیم مطبش ببینیمش جلو بیمارش اومده به من میگه سلام آقای رییس :O بعد کلی خیلی چاکریم،میدونستی خیلی دوستت داریم و اینجور چیزا میگه.کلا چیزای عجیب غریبی میگه که من خیلی وقتا هنگ میکنم چی جواب بدم.
باز اگه هم سن و سال خودم بود یه جوابی داشتم،ولی به دوست بابام چی بگم آخه؟!
ممنون
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
Saeed Dz
21-02-2013, 20:22
سلام
درجواب اینکه میگن جای پدرت خالی نباشه وقتی رفته مسافرت چی باید گفت؟!
بعد من تا حدی تو جواب دادن به تعارفات و اینا خوبم ولی وقتی یکم زیاد میشه هی مجبورم حرف تکراری جواب بدم،مثلا هی میگم ممنون شما لطف دارید وظیفه است و..
بعد تا طرف ول نکنه همینا رو میگم.اینجور مواقع بهترین راهکار چیه؟
مثلا یه خانم مسنی همسایمونه هربار اینو میبینم مجبورم کم کم ۴-۵ بار اینا رو تکرار کنم!
بعد این بابای ما یه رفیقی داره که دکتر متخصص هم هست،خیلی آدم خوش مشربیه.هربار اینو میبینم کلی تعارف تیکه پاره میکنه که مدلش با بقیه فرق داره.مثلا بار آخر رفتیم مطبش ببینیمش جلو بیمارش اومده به من میگه سلام آقای رییس :O بعد کلی خیلی چاکریم،میدونستی خیلی دوستت داریم و اینجور چیزا میگه.کلا چیزای عجیب غریبی میگه که من خیلی وقتا هنگ میکنم چی جواب بدم.
باز اگه هم سن و سال خودم بود یه جوابی داشتم،ولی به دوست بابام چی بگم آخه؟!
ممنون
منظورتو متوجه نشدم در رابطه با مسافرت و پدر و ... .
صبر کن هروقت حرف یا همون تعارف طرف تموم شد بگو ممنونم شما لطف دارید. لازم نیست وقتی داره صحبت میکنه چیزی بگی و این خودش یک عادت بده.
در مورد چندین بار در طول روز دیدن میتونی هربار از جمله ی دیگه ای استفاده کنی یا اینکه بهش چیزی اضافه کنی. برای مثال ممنونم بفرمایین (منظور خونه ست) یا اینکه اگه چیزی دستت باشه بفرمایین.
بگو شما لطف داری یا نظر لطف شماس.
اگه دقیقن جملاتش رو بگی میشه گفت که چی باید بگی در جواب.
Javad-ht
21-02-2013, 21:00
منظورتو متوجه نشدم در رابطه با مسافرت و پدر و ... .
صبر کن هروقت حرف یا همون تعارف طرف تموم شد بگو ممنونم شما لطف دارید. لازم نیست وقتی داره صحبت میکنه چیزی بگی و این خودش یک عادت بده.
در مورد چندین بار در طول روز دیدن میتونی هربار از جمله ی دیگه ای استفاده کنی یا اینکه بهش چیزی اضافه کنی. برای مثال ممنونم بفرمایین (منظور خونه ست) یا اینکه اگه چیزی دستت باشه بفرمایین.
بگو شما لطف داری یا نظر لطف شماس.
اگه دقیقن جملاتش رو بگی میشه گفت که چی باید بگی در جواب.
مثلا بابام رفته مسافرت بعد یکی منو میبینه میگه جای پدرت خالی نباشه
درجوابش همون بگم ممنون خوبه؟
چندین بار تو طول روز نمیبینم و همون یه بار که میبینم مجبورم چندبار تکرار کنم اینقدر تعارف تیکه پاره میکنه،هر چیزیو ده بار میگه :o
این شما لطف داری و نظر لطف شماست آخه اصلا به اون خیلی چاکریم و اینجور صحبت ها نمیخوره :دی
مثلا میگه من خیلی چاکرتم من بگم لطف دارید؟ :-D
میخوام جوابم هم یکم به این چاکریم و اینا بخوره و هم سن و سال و شان طرف هم حفظ بشه،مثلا نمیشه من برگردم بگم ما مخلصیم به کسی که ۳ برابر من سن داره و برای خودش کسیه!
جملات دقیقش همینا تو ذهنم مونده،بقیش خیلی یادم نیست
Saeed Dz
21-02-2013, 21:21
این شما لطف داری و نظر لطف شماست آخه اصلا به اون خیلی چاکریم و اینجور صحبت ها نمیخوره :دی
مثلا میگه من خیلی چاکرتم من بگم لطف دارید؟ :-D
میخوام جوابم هم یکم به این چاکریم و اینا بخوره و هم سن و سال و شان طرف هم حفظ بشه،مثلا نمیشه من برگردم بگم ما مخلصیم به کسی که ۳ برابر من سن داره و برای خودش کسیه!
جملات دقیقش همینا تو ذهنم مونده،بقیش خیلی یادم نیست
میتونی بگی جاشون که خالیه ولی خب باید تحمل کرد دیگه و بعد هم تشکر کنی.
اون به شوخی میگه و لازم نیست چیز خاصی بگی، فقط لبخند بزن و بگو ممنونم.
من نظر خودمو میگم.شاید از نظر بقیه منطقی نباشه
اگه اون شرکت مال من بود سعی میکردم هرچه زودتر یه جای دیگه رو پیدا کنم و از اونجا برم و روزی هم که خواستم برم خودشو و زنشو میشستم میزاشتم کنار.یه جورایی مدارا کردن با این قبیل موجودات(حیف اسم آدم) عین مدارا کردن با دندون لقه.باید همون اول بکنیش بندازیش دور
راه دومم برای مقابله با این موجودات گرفتن یه سوتی یا با اطلاح آتو از طرفه و در موقع ضرورت رو کردنه.یا اینکه به طرف بفهمونی که یه سوتی ازت دارم.سندشم موجوده:n02:
caca_caca888
21-02-2013, 23:22
ایشون لطف دارن...
مورد دوم مناسب نیستش یعنی وظیفست یا کاری نکردم، همون شما لطف داری و خواهش میکنم مناسبتره.
آره بخاطر همین گفتم بعضی مواقع... مثلا طرف پدربزرگ باشه فکر کنم جوابی غیر این شایسته نباشه...
چندین بار تو طول روز نمیبینم و همون یه بار که میبینم مجبورم چندبار تکرار کنم اینقدر تعارف تیکه پاره میکنه،هر چیزیو ده بار میگه :o
ممنون جواب خوبی نیست اینجا.نمیخورن بهم... انشالله هم خوبه...
خوب شمام همون جوابارو 10 بار بهش بده:)
khafan8288
23-02-2013, 12:38
سلام
من تویه اینترنت با یهنفر اشنا شدم خیلی پسر خوبیه و رابطمون خوبه
اون از من 100 هزار تومن پول خواسته واسه یک ماه که قرض بهش بدم
اما من نمیخوام بهش بگم چه جوری بگم که ناراحت نشه؟آخه خیلی کمکم کرده و هوامو داره
hamid_diablo
23-02-2013, 12:43
سلام
اما من نمیخوام بهش بگم چه جوری بگم که ناراحت نشه؟آخه خیلی کمکم کرده و هوامو داره
سلام
والا تو این جور مواقع باید احتیاط شرط عقله.فکر نکنم تو دنیای مجازی کسی ک از این پیشنهادها میده قابل اعتماد باشه
اون کاهایی رو ک براش شما انجام داده واسه همین 100 هزار تومان بوده...پیشنهاد من اینکه این کارو نکنید
برای اینکه بهش بگید بهتره رک باشید و اعلام کنید انقدر پول ندارید و حتی کمتر.چون اگه الان به دروغ پول ندادنتون رو توجیه
کنید دوباره ایشون بعد از مدتی ازتون پول میوام و مجبورید همش دروغ بگید.پس بهتره قاطعانه بگید " نه "
سلام
والا تو این جور مواقع باید احتیاط شرط عقله.فکر نکنم تو دنیای مجازی کسی ک از این پیشنهادها میده قابل اعتماد باشه
اون کاهایی رو ک براش شما انجام داده واسه همین 100 هزار تومان بوده...پیشنهاد من اینکه این کارو نکنید
برای اینکه بهش بگید بهتره رک باشید و اعلام کنید انقدر پول ندارید و حتی کمتر.چون اگه الان به دروغ پول ندادنتون رو توجیه
کنید دوباره ایشون بعد از مدتی ازتون پول میوام و مجبورید همش دروغ بگید.پس بهتره قاطعانه بگید " نه "
بهتره کلا بیخیال شید؛ اگه بگید 100 تومن ندارم و کمتر دارم ، میگه همون رو هم بده بقیه رو از دیگران جور میکنم.
خیلی ها از همین جا ضرر کردن و حتی ضربه خوردن، شما اگه میخواید اشتباه اون ها رو تکرار کنید دیگه خودتون میدونید
caca_caca888
23-02-2013, 17:11
سلام
صد تومن پول کمی نیست. حتی اگه الانم سوء قصدی نداشته باشه ممکنه بعدا اذیتت کنه و امروز و فردا کنه... رابطتونم که هرچی باشه اونقدری نیست که مجبور باشه باهات حتما تصویه حساب کنه...
(با این کار شماره کارت+اسم+نام خانوادگیت و... هم مشخص میشه )
سلام
اکثرا سه تا بوس بهم میدن خیلی شده که با دوتا بوس کردن حسابی ضایع شدم
ملا نصرالدین
23-02-2013, 22:17
سلام
دوستان ما یه مشکلی با همسایه ها پیدا کردیم.سر پول اب.
اینجا همه ی همسایه ها 3 نفر هستند(البته اسما 3 نفر)...همیشه همشون کلی مهمون دارند.فقط ما هستیم که هیچ وقت خونه نیستیم .توی این 6 ماه هم فقط 2بار مامان من تنهایی اومده.همین.دیگه هیچ مهمونی نداشتیم
ما و یه همسایه ی دیگه 2 نفر هستیم.حالا اومدن پول اب رو بگیرند میگن ما همیشه واحدی حساب کردیم.حالا هم باید شما واحدی پول بدید.من هرچی بالا رفتم پایین اومدم که بابا پول اب نفراتی هست به خرجشون نرفت.من حساب کردم نفری 7 تومان میشه.اونها هی میگفتند نه بابا نفری 2-3 تومنه.ادم انقدر خرج میکنه که این پولا توش گمه.من گفتم بابا مسئله پولش نیست مسئله حقه.حالا چه 2 تومان چه 100 تا تک تومانی.اخر سر من پول رو دادم. و گفتم من راضی نیستم.
حالا میخوام بدونم برای ماه بعد باید چکار کنم؟دیگه شب عید هم هست و حسابی هزینه اب زیاد میشه.اخه ما چرا باید اندازه ی 3 نفر پول اب بدیم؟
سلام
دوستان ما یه مشکلی با همسایه ها پیدا کردیم.سر پول اب.
اینجا همه ی همسایه ها 3 نفر هستند(البته اسما 3 نفر)...همیشه همشون کلی مهمون دارند.فقط ما هستیم که هیچ وقت خونه نیستیم .توی این 6 ماه هم فقط 2بار مامان من تنهایی اومده.همین.دیگه هیچ مهمونی نداشتیم
ما و یه همسایه ی دیگه 2 نفر هستیم.حالا اومدن پول اب رو بگیرند میگن ما همیشه واحدی حساب کردیم.حالا هم باید شما واحدی پول بدید.من هرچی بالا رفتم پایین اومدم که بابا پول اب نفراتی هست به خرجشون نرفت.من حساب کردم نفری 7 تومان میشه.اونها هی میگفتند نه بابا نفری 2-3 تومنه.ادم انقدر خرج میکنه که این پولا توش گمه.من گفتم بابا مسئله پولش نیست مسئله حقه.حالا چه 2 تومان چه 100 تا تک تومانی.اخر سر من پول رو دادم. و گفتم من راضی نیستم.
حالا میخوام بدونم برای ماه بعد باید چکار کنم؟دیگه شب عید هم هست و حسابی هزینه اب زیاد میشه.اخه ما چرا باید اندازه ی 3 نفر پول اب بدیم؟
سلام
حرف شما درسته ولی قانونش اینه که بر اساس متراژ حساب می کنند. مام تو مجتمع بزرگ زندگی می کنیم یه خونه مثلا 1خوایه 6 نفر توشند یه خونه 3 خوابه فقط 2 نفر اما وقتی شارژ می گیرند از یه خوابه کمتر می گیرند. واقعیتش اینه که نمی شه شمرد کی اونده و کی رفته عرف و قانونش منراژی هست بنابراین اگه همسایه ها قبول نکنند نمی تونید تغییری بدید
Alireza SM
23-02-2013, 23:24
سلام
دوست عزیز شما قبل از اینکه واسه پول دادن یا ندادن تصمیم بگیری؛ در مورد رابطت با همچین آدمی تجدید نظر کن.
آدم نرمال در اینترنت از کسی پول طلب نمیکنه. احتمالش زیاده که خوبی هایی که بهت کرده هم به همین خاطر باشه که بعدا ازت پول طلب کنه.
این روزها دیگه کسی به فک و فامیل خودش هم جرات نمیکنه پول قرض بده. جدی اگه یکی از دوستهاتون ۱۰۰ تومن بخواد بهش قرض میدید؟ // جدای از بحث رفاقت و ... تو این اوضاع قرض، وام، ضمانت،چک و هرگونه فعالیت مشابه دیگری خطرناکه. // همچین کاری به هیچ کس توصیه نمیشه. ضمنا ۶ دنگ حواستون باشه یه وقت اطلاعات خصوصی و شخصیتون رو بهش ندید، یه وقت بخواد اذیت کنه.
V E S T A
24-02-2013, 01:44
به شخصه احساس کنم کسی واقعا نیاز داره بهش کمک میکنم . تو نت هم تجربه اینو داشتم که به کسی که اطمینان دارم نیاز داره کمک کنم
اصلا هم پس نگرفتم تو فکرشم نبودم پس بگیرم وقتی میشه به کسی کمک کرد چرا کمک نکنیم ؟ (به شرطی که بدونی طرف واقعا احتیاج داره )
ولی اگر میدونید نیازی نداره یا فقط برای پول گرفتن از شما باهاتون آشنا شده و ... بهتره مودبانه بگیین فعلا خودم نیاز دارم یا الان تو موقعیتی نیستم که پول قرض بدم
khafan8288
24-02-2013, 10:09
سلام
یروز به دوستم گفتم:
من دو سال پیش به یه رفیقم مقداری پول دادم هنوزم بعد از دو سال بهم برنگردونده
گفت:
من دیدم تو دوستمی و بهت اعتماد دارم ازت پول خواستم قصد اینم نداشتم که پولتو بخورم
خداحافظ:n02:
caca_caca888
24-02-2013, 11:48
سلام
یروز به دوستم گفتم:
من دو سال پیش به یه رفیقم مقداری پول دادم هنوزم بعد از دو سال بهم برنگردونده
گفت:
من دیدم تو دوستمی و بهت اعتماد دارم ازت پول خواستم قصد اینم نداشتم که پولتو بخورم
خداحافظ:n02:
خوب این چه جوابی بود دادی؟ :دی
خیلی راحت میگفتی انقدر بهت اعتماد ندارمو اینا بهتر بود
Saeed Dz
24-02-2013, 11:57
خوب این چه جوابی بود دادی؟ :دی
خیلی راحت میگفتی انقدر بهت اعتماد ندارمو اینا بهتر بود
متاسفانه (نمیدونم چرا) توو ایران افراد دوست دارن دروغ بشنون و از شنیدن حقیقت ناراحت میشن!
ملا نصرالدین
24-02-2013, 21:37
سلام
حرف شما درسته ولی قانونش اینه که بر اساس متراژ حساب می کنند. مام تو مجتمع بزرگ زندگی می کنیم یه خونه مثلا 1خوایه 6 نفر توشند یه خونه 3 خوابه فقط 2 نفر اما وقتی شارژ می گیرند از یه خوابه کمتر می گیرند. واقعیتش اینه که نمی شه شمرد کی اونده و کی رفته عرف و قانونش منراژی هست بنابراین اگه همسایه ها قبول نکنند نمی تونید تغییری بدید
اینجا همه ی واحد ها یک اندازه هست.
چطوري ' نه ' بگيم ؟
مثلا يكي مياد پيشمون و از ما توقع داره براش يا كاري انجام بديم يا به كسي به خاطر اون فرد رو بندازيم كه پيش خودش فكر ميكنه از من چنين كاري برمياد و توقع داره ، حالا يا من واقعا ميتونم انجام بدم بنا به دلايلي نميخوام انجامش بدم يا اصلا از عهده من خارج هست كه اگر در همون مرتبه اول به طرف بگيم ' نه ' خيلي ناراحت ميشه و همچنين كار سختي هست كه خودم هم نميتونم بگم ' نه ' و دو روز بعد مجبور به دروغ يا پيچوند طرف ميشي
اين بدترين شرايطي هست كه ادم نه ميتونه رد كنه نه ميشه به طرف بگي نميتونم
caca_caca888
25-02-2013, 10:13
چطوري ' نه ' بگيم ؟
مثلا يكي مياد پيشمون و از ما توقع داره براش يا كاري انجام بديم يا به كسي به خاطر اون فرد رو بندازيم كه پيش خودش فكر ميكنه از من چنين كاري برمياد و توقع داره ، حالا يا من واقعا ميتونم انجام بدم بنا به دلايلي نميخوام انجامش بدم يا اصلا از عهده من خارج هست كه اگر در همون مرتبه اول به طرف بگيم ' نه ' خيلي ناراحت ميشه و همچنين كار سختي هست كه خودم هم نميتونم بگم ' نه ' و دو روز بعد مجبور به دروغ يا پيچوند طرف ميشي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr_100_dolari
26-02-2013, 21:56
چطوري ' نه ' بگيم ؟
برای نه گفتن به دیگران :
اول سعی کن از نه های کوچکتر (برای کارهای جزئی تر که نه گفتن به اون کار و شخص راحتر هستش گفتنش ) شروع کنید تا بتونید اون نه گفتن هایی هم که برای کارهای بزرگتر و یا جلوی اشخاصی هستش که اگر بهشون نه بگید شما رو اذیت میکنه رو بتونین راحتر بهشون نه بگید .
دوم ببینید اینکه اگر به کسی بگید نه و اون ناراحت میشه مثلا ناراحتی اون فرد تا چه حد هستش اینکه تو لحظه شاید از دستتون ناراحت شده و بعدش فکر کنید اگر بگید آره دو روز دیگه خودتون چقدر ناراحت میشید یعنی ناراحتی خودتون رو در آینده با ناراحتی اون فرد در لحظه مقایسه کنید مطمئنا اگر ببینید که این شما هستید که با نه نگفتن بیشتر ناراخت میشید دیگه نه گفتن براتون سخت نمیشه
سوم فکر کنید منطق شما با منطق فردی که نه شما رو قبول نکرده یکی نیستش پس اینکه اون فرد از بابت نه گفتن شما ناراحت بشه یه چیز عادی باید باشه از نظر شما !!
پ ن : وقت افراد قاطعیت شما رو در نه گفتن های با دلیل و منطق از طرف شما ببینن دیگه کمتر درخواست های بی جا و غیر معقول ازتون میکنند و در مقابل درخواست های خودشون از شما دیگه انتظار اینکه شما حتما بله بگبد رو ندارند .
دوستان در یکی از تاپیکها اقای محمد اسمانی در مورد چگونگی حذف صداهای گوشخراش زائد پیرامون توضیح دادند
اما مشکل من میدونید چیه؟((که نمیشه از گوشی اسفتجی استفاده کرد دراین موارد))
صدای ممتد و مداومی مثل بازی با سکه در دست یا چرخوندن سوییچ در دست و یا صدای ملچ ملوچ هنگام غذا خوردن:n15::n14:
یکبار سوار آژانس شدم راننده تمام مسیر که خیلی هم طولانی بود مشغول خوردن خوراکی بودن با صدای ملچ ملوچ شدیدی!اصلا برام قابل تحمل نبود خب چی باید بگم اخه؟:n03:
یا مطب دکتر نشستیم نوبتمون بشه طرف هی سوییچ میچرخونه ور ور ور همه جا هم ساکت خدایی خیلی روی اعصاب هست
من روم نمیشه یعنی روم هم بشه نمیدونم برم چی بگم تا یک کمی رعایت کنن:n13:
؟؟!
Alireza SM
28-02-2013, 11:08
اینجا همه ی واحد ها یک اندازه هست.
پس عرف همین هست که به اندازه بقیه پول بدین.
caca_caca888
28-02-2013, 11:48
دوستان در یکی از تاپیکها اقای محمد اسمانی در مورد چگونگی حذف صداهای گوشخراش زائد پیرامون توضیح دادند
صدای ممتد و مداومی مثل بازی با سکه در دست یا چرخوندن سوییچ در دست و یا صدای ملچ ملوچ هنگام غذا خوردن:n15::n14:
یکبار سوار آژانس شدم راننده تمام مسیر که خیلی هم طولانی بود مشغول خوردن خوراکی بودن با صدای ملچ ملوچ شدیدی!اصلا برام قابل تحمل نبود خب چی باید بگم اخه؟:n03:
یا مطب دکتر نشستیم نوبتمون بشه طرف هی سوییچ میچرخونه ور ور ور همه جا هم ساکت خدایی خیلی روی اعصاب هست
؟؟!
نظر خاصی ندارم فقط اینکه میتونید تو تاکسی و ... هدفون بزنیدو آهنگ گوش کنین:n01:
Mr_100_dolari
28-02-2013, 13:51
؟؟!
سلام
چند تا نکته نه فقط در مورد این مشکل شما بلکه کلی میگم البته شاید یه کم علمی باشه و از نظر بعضی بی ربط ولی اینا چند تا نکته از قوانین آرامش داشتن در زندگی هستش :
قانون اول :
تا جایی که براتون امکان داره از محیطی که آرامش شما رو بهم میریزه دوری کنید یعنی مثلا اگر جایی هستید که کسی داره غذا میخوره و این صداها شما رو اذیت میکنه اگر براتون امکان داره برید تو یه اتاق دیگه یا از اون شخص یا محیط که به هر نوعی باعث آزارتون میشه تا جایی که ممکنه دوری کنید ( این قانون برای جاهایی بود که مقدرو باشه )
قانون دوم : (مهم)
اگر مورد اول برای کسی امکان نداشتش باید بی توجهی کنه یعنی تمرکزش رو از روی اون صدا یا رفتار اون فرد برداره و تمرکزش رو بزاره روی یه موضوع دیگه که مورد نظرش هستش توی همون لحظه در یک کلام (بی توجهی به موضوع آزار دهنده و توجه و تمرکز به موضوع مورد علاقه در لحظه مورد نظر )
قانون سوم :
تمام این موارد برای وقتی هستش که اگر به اون فرد مورد نظر بگیم اون کار رو انجام نده گوش نکنه و یا اصلا ممکن نباشه پس کار سختر اینجاست که شما باید توجه کنید که اون فرد از سر نادانی و نا آگاهی داره به کار آزار دهندش ادامه میده پس باید براش دعا کنیم و از خدا بخواییم که به این فرد یا افراد آگاهی بده !!
قانون چهارم : (خیلی خیلی مهم )
و مهمترینش اینه که حساسیت یعنی جذب شما به هر چیزی بیشتر توجه کنی و نسبت به اون کار مورد نظر که برای شما آزار دهنده هست بیشتر حساس باشی یعنی داری همون رو به سمت خودت جذب میکنی بنابراین مدام افراد و کسایی پیدا میشن که همون کارهایی رو انجام میدن که شما دوست نداری و ناراحتی شما همچنان ادامه داره .
در مورد همچین صداها و یا رفتار افراد منم خیلی حساس بودم ولی از وقتی سعی کردم توجهم رو نسبت بهشون کم کنم دیگه کمتر اذیت میشم در حالی که بقیه همچنان دارن شکایت میکنن .
ملا نصرالدین
01-03-2013, 09:57
پس عرف همین هست که به اندازه بقیه پول بدین.
خب سوال من اینه برای چی؟
چرا ما که 2 نفریم باید به اندازه ی اونی که اسما 3 نفر ولی رسما 5 نفر هستند پول اب بدیم؟ من کاری به عرف ندارم.در ثانی همه جا دیدم عرف نفراتی هست.من میخوام بدونم اولا قانون نوشته شده ای برای ساختمان هست؟ دوما من چجوری به این همسایه حالی کنم من به اندازه ی 2 نفر پول اب میدم نه بیشتر.
Alireza SM
01-03-2013, 10:52
خب سوال من اینه برای چی؟
چرا ما که 2 نفریم باید به اندازه ی اونی که اسما 3 نفر ولی رسما 5 نفر هستند پول اب بدیم؟ من کاری به عرف ندارم.در ثانی همه جا دیدم عرف نفراتی هست.من میخوام بدونم اولا قانون نوشته شده ای برای ساختمان هست؟ دوما من چجوری به این همسایه حالی کنم من به اندازه ی 2 نفر پول اب میدم نه بیشتر.
دوست عزیز اولا قانون برای اینچیزا نانوشته هست و باید به عرف عمل کرد. ثانیا اگه قانونی باشه هم بازهم شما نمیتونین اثبات کنین که فلان واحد رسما 5 نفر هست !
جاهایی که پول آب رو نفری حساب میکردن مال قبل از گرون شدن آب بوده حتما با قیمت فعلی و وسواس بودن خیلی افراد ممکنه 2 نفری پیدا بشن که از اون 5 نفر هم بیشتر مصرف کننن
به نظر من باید به عرف که قانون نانوشته هست احترام بزارین و اگر واحدها هم متراژ هستن به اندازه بقیه پول آب بدین. کلا اینکه شما به زندگی در اپارتمان با آب مشترک تمکین کردین یعنی اینکه به عرف هم تمکین کردین دیگه
خب سوال من اینه برای چی؟
می تونی بری تقاضای کنتور جدا بدی فکر کنم برای گاز این کار رو می کنند آب رو نمی دونم. اما بعدا احتمالا یه پولی هم باید بدی برای آب مشترکی که استفاده می شه مثلا برای شیتن راه پله ها و اینا. در ضمن من تا حالا نفریشو ندیدم هر جا رفتیم به متراژ بوده چون نمی شه گفت که چند نفر تو خونند در ضمن نمی دونم چندتا همسابه دارید ولی ب هر حال باید همشون راضی بشند که دیگه چگونگی گفتنش مسئله ای نیست راحت می ری می گی من می خوام نفری پول بدیم همین.
دوستان بزرگوار
لطفا برای اطلاع از عرف و قانون و بحث و بررسی ، تاپیک جدید ایجاد بشه و این تاپیک لطفا در محدوده ی آداب معاشرت فعال بمونه /
ممنون از توجهتون :n16:
V E S T A
01-03-2013, 13:39
خب سوال من اینه برای چی؟
سلام
برای همه چیز قانون نوشته شده .. طبق قانون تملک آپارتمانها
ماده 8 - در هر ساختمان مشمول مقررات این قانون در صورتی كه عده مالكین بیش از سه نفر باشد مجمع عمومی مالكین مكلف اند مدیر یا مدیرانی از بین خود یا از خارج انتخاب نمایند طرز انتخاب مدیر از طرف مالكین و وظایف و تعهدات مدیر و امور مربوط به مدت مدیریت و سایر موضوعات مربوطه در آیین نامه این قانون تعیین خواهد شد.
باید حتما هیات مدیره انتخاب شه تا برای این مشکلات تصمیم بگیرن ...
اینم قوانین مربوط به هزینه :
روش قانونی تعیین سهم شارژ مالکین آپارتمان از هزینه های مشترک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قانون تملک آپارتمانها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای بقیه بحث طبق فرمایش سروش تاپیک جدا بزنید :n16:
سلام به همه
اولش بگم که نمی دونم با توجه به وجود تاپیک های اداب معاشرت و ... درست بود جداگانه این رو باز کردم یا نه؟
من توی دانشگاه با اخلاق و رفتار یکی از همکلاسی هام مشکل پیدا کردم
من چند وقتیه که میرم دانشگاه ازاد شهرمون و برای اینکه زبان انگلیسی رو دوست دارم و زبان میخونم این درحالیه که لیسانس ادبیات فارسی دارم و یک کار نصف و نیمه هم دارم. این رو گفتم که بگم یک بچه 18 ساله نیستم
یک ادم اروم و بی سر و صدا هستم
یک همکلاسی داریم که یک خانم حدودا 50 ساله یا کمتر هست که یک رفتار عجیبی داره دقیقا یادمه روز اول دانشگاه بدون اینکه بقیه رو بشناسه به همه میگه این پسره رو به بینید( یکی از دانشجو ها) این دانشجوی صنایع بوده نتونسته بخونه اومده زبان توی حرف زدنش برای هیچ کس هیچ احترامی قائل نیست هرچی بهش بگی میگه واااااااا کلا خیلی از خودراضیه
منم هیچ اهمیتی نمیدانم میگفتم حالا بزرگتره حالا ولش کنم حالا ولش کنم به من چه
تا حالا چند مورد پیش اومده من یه جا نشستم اون بعد از من اومده با یه لحن خیلی غیرمودبانه ایی میگه بلند شو من میخوام بشینم
یا پاشو من میخوام با دوستام همه اینجا بشینم
یا خیلی اصرار میکنه که بدونه دیگران چه نمره ایی گرفتن
در مجموع رفتار عجیبی داره
امروز حالم اصلا خوب نبود میخواستم یه جایی بشینم که کنار پنجره باشم هیچ کسی هم کنارم نبود یهو اومد با یه لحن خیلی بی ادبانه ایی گفت پاشو من و دوستام میخوام اینجا بشنیم
منم به انگلیسی گفتم؟Are you think here is kindergarten?
از سر جامم بلند نشدم
حالا میگید با این چیکار کنم؟
من کلا از رفتارش خوشم نمیاد ولی چون از بقیه بزرگتره من برای اینکه چیزی نشه کلا سعی میکردم باهاش دهن به دهن نشم
ولی امروز از کوره در رفتم
یا اینکه یه بار میگفت فلانی عمه تو هست میگم نه من عمه ندارم میگه وای مگر میشه یه نفر عمه نداشته باشه!
یا اینکه مثلا یه بار میخواستیم تاکسی بگیریم میگفت من سوار پیکان نمیشم !!
shahinfarasystem
08-03-2013, 11:00
سلام به همه
اولش بگم که نمی دونم با توجه به وجود تاپیک های اداب معاشرت و ... درست بود جداگانه این رو باز کردم یا نه؟
من چند وقتیه که میرم دانشگاه ازاد شهرمون و برای اینکه زبان انگلیسی رو دوست دارم و زبان میخونم این درحالیه که لیسانس ادبیات فارسی دارم و یک کار نصف و نیمه هم دارم. این رو گفتم که بگم یک بچه 18 ساله نیستم
یک همکلاسی داریم که یک خانم حدودا 50 ساله یا کمتر هست که یک رفتار عجیبی داره دقیقا یادمه روز اول دانشگاه بدون اینکه بقیه رو بشناسه به همه میگه این پسره رو به بینید( یکی از دانشجو ها) این دانشجوی صنایع بوده نتونسته بخونه اومده زبان توی حرف زدنش برای هیچ کس هیچ احترامی قائل نیست هرچی بهش بگی میگه واااااااا کلا خیلی از خودراضیه
تا حالا چند مورد پیش اومده من یه جا نشستم اون بعد از من اومده با یه لحن خیلی غیرمودبانه ایی میگه بلند شو من میخوام بشینم
امروز حالم اصلا خوب نبود میخواستم یه جایی بشینم که کنار پنجره باشم هیچ کسی هم کنارم نبود یهو اومد با یه لحن خیلی بی ادبانه ایی گفت پاشو من و دوستام میخوام اینجا بشنیم
از سر جامم بلند نشدم
من کلا از رفتارش خوشم نمیاد ولی چون از بقیه بزرگتره من برای اینکه چیزی نشه کلا سعی میکردم باهاش دهن به دهن نشم
یا اینکه یه بار میگفت فلانی عمه تو هست میگم نه من عمه ندارم میگه وای مگر میشه یه نفر عمه نداشته باشه!
سلام
یه بار باید سفت و محکم و کاملا مودبانه تمام چیزهای بدی که در موردش تو دل داری بهش بگی و بفهمونی که اگر این کار رو ادامه بده برخوردی خوبی نخواهد دید
اروم و ساکت نباید این جاها پیش بری
اما همیشه باید مودب بود این نکته مهمیه
سلام
یه بار باید سفت و محکم و کاملا مودبانه تمام چیزهای بدی که در موردش تو دل داری بهش بگی و بفهمونی که اگر این کار رو ادامه بده برخوردی خوبی نخواهد دید
اروم و ساکت نباید این جاها پیش بری
اما همیشه باید مودب بود این نکته مهمیه
ممنون
ولی متاسفانه نمیشه باهاش حرف زد فوق العاده از خودراضیه فکر میکنه باید به همه دستور بده من همیشه ازش فرار میکنم!! اما این یکبار نشد.
Alireza SM
08-03-2013, 12:27
سلام به همه
از سر جامم بلند نشدم
ایشون مغرور و از خودراضی نیست دوست عزیز ایشون بیمار هست. منتها چون سنش هم زیاده شده ( دیگه تقریبا پیرزن حساب میشه ) امید چندانی به بهبودیش نیست مثلا اگه دختر 20 ساله بود میتونستی مثل یه آدم مغرور باهاش رفتار کنی ولی ایشون یه پیرزن بیمار هست و بیمار رو هم باید مراعات کرد. این عرف انسانیت هست که کسی که بیماره رو نباید حتی مجازاتش کرد . ایشون حتی اگه بهت فحش داد باز هم حق نداری جوابش رو بدی.
کلا باید باهاش مدارا کرد در حدی که شخصیتت زیر سوال نره. مثلا وقتی اومد گفت من با دوستام میخوام اینجا بشینیم شما جلوی چشم بقیه دوستاش با ناراحتی از اونجا بلند شو بدون اینکه حرفی بزنی. در این صورت دوستانش از این رفتار این پیرزن ناراحت میشن ولی از رفتار شما خوششون میاد. یا مثلا وقتی میگه سوار پیکان نمیشم شما اولین تاکسی که دیدی ( چه پیکان چه سمند چه کمری ) سوارش شو و بزار ایشون منتظر بمونه ! یا مثلا وقتی داره پرت و پلا میگه شما به جای ادامه بحث گوشیت رو از جیبت دربیار و مشغول ور رفتا باهاش شو و به حرفاش توجه نداشته باش.
ضمنا ایشون اگه با بقیه هم به همین شدت که توصیف کردی رفتار میکنه زیاد نگران نباش چون به زودی بقیه صبرشون لبریز میشه و باهاش برخورد میکنن ولی اگه فقط با شما اینطوری میکنه مطمعن باش یه نقطه ضعفی ازت دیده :n01:
توی کلاس ما هم یه خانم لیسانسه مامایی هست و سنش بالاست با وجود اینکه داره پزشکی میخونه ولی اصلا شخصیت لازم رو نداره و مشکلات زیادی داره میآفرینه . ترم اول خیلی دردسر شده بوده برای همه یه بار که یکی از پسرا Ebook از یه دختره گرفته بوده و موقع پس دادن برای خودش و برای دختره پرینت گرفته بوده؛ این زنه اومده بود و جلو چشم بقیه به پسره گفته بود که کی بهت گفته برای اون دختره جزوه پرینت کنی ؟ :n04: خلاصه همین سیاست مراعات رفتارهای زشت و نادیده گرفتنش ادامه پیدا کرده تا به جایی که کار به نادیده گرفتن نیازهای ضروریش ( مانند همکاری برای تهیه گزارش آزمایشگاه و هماهنگی برای تعین مجمع دانشکده و ... ) رسیده و در نتیجه الان رفتارش خیلی بهتر شده و کاملا قابل تحمل هست. ترم اول که من توی دانشگاه نبودم ولی تعریف هایی که ازش شنیدم خیلی وحشتناکه ! میگن به دخترا گفته بوده که استادا بهش تمایل دارن و به همین خاطر نمیتونن توی کلاسی که این حضور داره خوب تدریس کنن :n09:
باید حواسمون باشه که اینجور آدما بیماری عفونی ندارن؛ بیماری روحی دارن و آسیب های اجتماعی جامعه به این روز انداختتشون؛ جامعه ای که همه ما اعضاش رو تشکیل میدیم.
ایشون مغرور و از خودراضی نیست دوست عزیز ایشون بیمار هست. منتها چون سنش هم زیاده شده ( دیگه تقریبا پیرزن حساب میشه ) امید چندانی به بهبودیش نیست مثلا اگه دختر 20 ساله بود میتونستی مثل یه آدم مغرور باهاش رفتار کنی ولی ایشون یه پیرزن بیمار هست و بیمار رو هم باید مراعات کرد. این عرف انسانیت هست که کسی که بیماره رو نباید حتی مجازاتش کرد . ایشون حتی اگه بهت فحش داد باز هم حق نداری جوابش رو بدی.
کلا باید باهاش مدارا کرد در حدی که شخصیتت زیر سوال نره. مثلا وقتی اومد گفت من با دوستام میخوام اینجا بشینیم شما جلوی چشم بقیه دوستاش با ناراحتی از اونجا بلند شو بدون اینکه حرفی بزنی. در این صورت دوستانش از این رفتار این پیرزن ناراحت میشن ولی از رفتار شما خوششون میاد. یا مثلا وقتی میگه سوار پیکان نمیشم شما اولین تاکسی که دیدی ( چه پیکان چه سمند چه کمری ) سوارش شو و بزار ایشون منتظر بمونه ! یا مثلا وقتی داره پرت و پلا میگه شما به جای ادامه بحث گوشیت رو از جیبت دربیار و مشغول ور رفتا باهاش شو و به حرفاش توجه نداشته باش.
ضمنا ایشون اگه با بقیه هم به همین شدت که توصیف کردی رفتار میکنه زیاد نگران نباش چون به زودی بقیه صبرشون لبریز میشه و باهاش برخورد میکنن ولی اگه فقط با شما اینطوری میکنه مطمعن باش یه نقطه ضعفی ازت دیده :n01:
توی کلاس ما هم یه خانم لیسانسه مامایی هست و سنش بالاست با وجود اینکه داره پزشکی میخونه ولی اصلا شخصیت لازم رو نداره و مشکلات زیادی داره میآفرینه . ترم اول خیلی دردسر شده بوده برای همه یه بار که یکی از پسرا Ebook از یه دختره گرفته بوده و موقع پس دادن برای خودش و برای دختره پرینت گرفته بوده؛ این زنه اومده بود و جلو چشم بقیه به پسره گفته بود که کی بهت گفته برای اون دختره جزوه پرینت کنی ؟ :n04: خلاصه همین سیاست مراعات رفتارهای زشت و نادیده گرفتنش ادامه پیدا کرده تا به جایی که کار به نادیده گرفتن نیازهای ضروریش ( مانند همکاری برای تهیه گزارش آزمایشگاه و هماهنگی برای تعین مجمع دانشکده و ... ) رسیده و در نتیجه الان رفتارش خیلی بهتر شده و کاملا قابل تحمل هست. ترم اول که من توی دانشگاه نبودم ولی تعریف هایی که ازش شنیدم خیلی وحشتناکه ! میگن به دخترا گفته بوده که استادا بهش تمایل دارن و به همین خاطر نمیتونن توی کلاسی که این حضور داره خوب تدریس کنن :n09:
ممنون از راهنمایی شما
من قبلا هم همین رفتار رو باهاش داشتم یعنی از گیرش در میرفتم یا اینکه هر چی میگه دوستانه بهش میگم نمی فهمم چی میگی!! چی؟ یعنی چی؟!! بچه ها شما میفهمین .... چی داره میگه؟ یا هر چی میگه میگم به امید خدا !! ولی این دفعه سر دردم میکرد میخواستم کنار پنجره بشینم با لحن خیلی بدی گفت بلند شو
کلاباعث خنده همه هست همین دوستای خودش چنان پشت سرش مسخرش میکنن که حد نداره یه بار یکیشون رفته بود یه عروسک شبیه جادوگر خریده بود میگفت فلانیه ! یکیشون پشت سرش میگفت چه قدر شبیه ابن ملجم !! میمونه یا اینکه وقتی شب به دوستاش زنگ میزنه روز بعد میان پشت سرش مسخرش میکنن چه جور حتی یه بارم استاد سر کلاس مسخرش کرد !!
ولی من نمی دونم چیکارش کنم؟
یه بار کتاب من رو گرفت از روش که تمرین ها را بنویسه به جای اینکه کتابم رو بهم پس بده پرتش روی یک صندلی خالی
V E S T A
08-03-2013, 13:48
ممنون از راهنمایی شما
من قبلا هم همین رفتار رو باهاش داشتم یعنی از گیرش در میرفتم یا اینکه هر چی میگه دوستانه بهش میگم نمی فهمم چی میگی!! چی؟ یعنی چی؟!! بچه ها شما میفهمین .... چی داره میگه؟ یا هر چی میگه میگم به امید خدا !! ولی این دفعه سر دردم میکرد میخواستم کنار پنجره بشینم با لحن خیلی بدی گفت بلند شو
کلاباعث خنده همه هست همین دوستای خودش چنان پشت سرش مسخرش میکنن که حد نداره یه بار یکیشون رفته بود یه عروسک شبیه جادوگر خریده بود میگفت فلانیه ! یکیشون پشت سرش میگفت چه قدر شبیه ابن ملجم !! میمونه یا اینکه وقتی شب به دوستاش زنگ میزنه روز بعد میان پشت سرش مسخرش میکنن چه جور حتی یه بارم استاد سر کلاس مسخرش کرد !!
ولی من نمی دونم چیکارش کنم؟
یه بار کتاب من رو گرفت از روش که تمرین ها را بنویسه به جای اینکه کتابم رو بهم پس بده پرتش روی یک صندلی خالی
با هر کسی درحد شعور و شخصیتش برخورد کنید
اول به نظرم بهتره همین حرف ها و علت ناراحتیتون رو با خودشون محترمانه درمیون بذارین اگر دیدین این راه حل کارساز نیست
رفتار خودش رو باهاش داشته باشین (منظورم از رفتار خودش بی ادبی های خودش نیست) مثلا بهش بگین لطفا بلند شین میخوام با دوستام اینجا بشینم
اگر چیزی ازش قرض گرفتین روی صندلی پرت نکنید ولی مجبور نیستین محترمانه بهش تحویل بدین کتابی که قرض گرفتین رو روی صندلی بذارین و بگین کتابتون!
اینجور رفتار زشت خودش رو درک میکنه بی احترامی و بی ادبی هم نشده
اگر باز هم نمیتونید این رفتار ها رو داشته باشین (رفتار متقابل) توصیه میکنم کلا ignore کنیدش یعنی انگار وجود نداره حرف زد ،سوال پرسید، توهین کرد ...نگاهشم نکنید:n06:
لااقل اینجوری مجبور میشه علت رفتار شما رو بپرسه و شما بی رو درواسی ناراحتیتون رو بهش بگین.
ملا نصرالدین
09-03-2013, 15:33
سلام به همه
از سر جامم بلند نشدم
به نظر من کلا از این ادم فاصله بگیرید.به قول دوستمون ایگنورش کنید.
هیچ کتابی بهش ندید.وقتی حرف میزنه خودتون رو به نشنیدن بزنید.مثلا میگه پاشو من میخوام بشینم یا اصلا نگاهش نکنید یا فقط بگید حالم خوب نیست.نمیتونم.همین و سر جاتون بنشینید.
اگر بخواهید مثل خودش رفتار کنید داستان درست میشه براتون.حالا میخواد بره پشت سر شما حرف بزنه و...
اگر هم به حرفش گوش بدید بد عادت میشه.دیگه سر هر چیزی میخواد یه بهونه بگیره ...پس بهترین راه بی توجهیه .به قول معروف جواب ابله خاموشی است.
باورم نمیشه همچین آدمی تو دانشگاه باشه، کلا نادیدش بگیر.بی حرمتی نکن چون بعدا ممکنه پشیمون بشی ولی سمتش نرو خطرناکه
TATU_TATY
11-03-2013, 04:03
با سلام ..
دوستان میشه یه مطلب درست درمون در مورد اولین برخورد با یک خانوم رو بهم بدید... یک گپ و گفت در مورد زندگی آینده ... از کارهایی که باید و بشه و نشه ..از صحبت هایی که باید زده بشه و نشه ..کلا همه چیز ..
تشکر فراوان
سلام به همه
از سر جامم بلند نشدم
سلام؛ با این توضیحاتی که دادید، این خانوم یا مشکل داره یا اینکه به خیال خودش میخواد با جوون ترها ارتباط برقرار کنه ولی بلد نیست!
کلا بهتره اگه راه نجاتی ندارید ازشون فاصله بگیرید.
من دبیرستان یه همکلاسی داشتم یه بار به خاطر نمره گریه کرده بود! منم رفتن باهاش صحبت کردم و گفتم ناراحت نباش و ...
بعد از اون کلا آویزونم شد؛ هر جا میرفتم خودش رو بهم سنجاق میکرد. کلا بقیه انگار ازش خوششون نمیومد این هم دید کسی رو نداره اومد سمت من.
این رو میخوام بگم که: اگه کل کلاس باهاش مشکل دارن، و شما بخوان درستش کنید ممکنه آوار شه رو سرتون
ملا نصرالدین
11-03-2013, 13:50
با سلام ..
دوستان میشه یه مطلب درست درمون در مورد اولین برخورد با یک خانوم رو بهم بدید... یک گپ و گفت در مورد زندگی آینده ... از کارهایی که باید و بشه و نشه ..از صحبت هایی که باید زده بشه و نشه ..کلا همه چیز ..
تشکر فراوان
سلام
دوستان مطالب علمی و روانشناسی احتمالا براتون میذارن
من فقط خواستم به عنوان یه خانم چند تا مورد رو بگم که حواستون باشه رعایت کنید.
اولا اگر از علایق اون خانم چیزی رو میدونید بهتره حتما رعایت کنید.مثلا اگر ایشان دوست دارند توی محیط خاصی صحبت کنند یا نوشیدنی یا غذای خاصی میل دارند حتما طبق خواسته ایشان رعایت کنید.
برای کل روز برنامه ریزی داشته باشید.حتما هم میدونید که یکی از ویژگی های یک برنامه ی خوب قابل انعطاف بودنش هست
از کارهای چندش اور جلوی خانم پرهیز کنید.متاسفانه یه سری کارها مثل تف کردن توی خیابان.گرفتن بینی.خلال کردن دندان.و...برای خانم ها بسیار چندش اور هست که برای بعضی از اقایان نیست( دیروز داشتم با یک اقایی صحبت میکردم همین جوری که من دارم حرف میزنم یک دفعه یه کاغذ در اورده باهاش دندانش رو خلال میکرد....اه اه چندش....میخواستم بزنمش)
از شوخی کلا پرهیز کنید.متاسفانه بیشتر شوخی ها توی جلسه ی اول مشکل ساز میشه.مخصوصا از شوخی هایی که مربوط به قوم خاص میشه یا شوخی هایی در مورد خانم و زن دوم اجتناب کنید
روز اول سعی کنید در مورد مسائل مهم صحبت کنید.اینکه رنگ مورد علاقه ی اون یا شما چیه و چه غذایی دوست دارید یا نه تاثیری توی رندگی نمیذاره.در مورد حجاب.ارتباط با دوستان.میزان وابستگی به افراد خانواده.هدف از ازدواج .میزان درامد.و... صحبت کنید.به نظر من وقتی یه اقایی توی اولین جلسه اول میپرسه شما اشپزی بلدید؟قرمه سبزی بلدید درست کنید؟ اون دختر خانمی خیلی خانمی میکنه که خیلی محترمانه میگه نه چون واقعا در جواب باید گفت شما زن میخواهید بگیرید یا اشپز!
امیدوارم هر جا هستید خوشبخت باشید
واقعا باید عذرخواهی کنم که تند صحبت کردم.امیدوارم منظورم رو به درستی رسانده باشم
با سلام ..
تشکر فراوان
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه
نمیدونم باید لینک بزارم یا نه
نمیدونم کپی کنم متن رو یا ارجاع بدم به تاپیک مطالب روانشناسی و انجا مطلب بزارم
بهرحال...
حالا فوقش پاک میشه دیگه طوری نیست :دی
اثری که همان اول بر طرف می گذارید تا آخر عمر یادش می ماند. در حالت اغراق آمیزش این است که این برخورد اول تعیین کننده نوع و ادامه یا عدم ادامه و شکل گیری رابطه خواهد بود. به هر حال این واقعیتی است که ذهن در طول برخورد اول، مدام مشغول ارزیابی و بررسی طرف برای تصمیم گیری درباره ادامه ارتباط است. پس مراقب همه چیز باشید.
حواستان به زبان بدنتان باشد. در اولین برخورد قبل از هر چیز افراد به سیگنال هایی که طرفشان با زبان بدنش می فرستد توجه می کنند. کافی است فکرتان وقتی او دارد حرف می زند پرت شود که یکهو از نگاهتان این حواس پرتی را بخواند و توی ذوقش بخورد که شما اهمیتی برای حرف او قائل نیستید و احترام دیگران را نگه نمی دارید. پس خودتان را نخارانید، خمیازه نکشید، زل نزنید و غیره.
نگران دماغتان نباشید
قیافه آدم های مظلوم را به خودتان نگیرید. حتی اگر واقعا آدم مظلومی هستید. کسی این آدم ها را در وهله اول جدی نمی گیرد. بنابراین اگر می خواهید برایتان تره خرد کنند همینطورکه خودتان را آماده ورود به دنیای جدید کرده اید، سعی کنید ادای آدم های غیرخجالتی را دربیاورید. بی خود نگویید آدم افتاده ای هستید و سرتان را نیندازید پایین. بگیریدش بالا. سر پایین آن هم در روزهای اول نشانه نداشتن اعتماد به نفس است. اعتماد به نفس احترام می آورد. آدم ها به کسی که به خودش مطمئن است اعتماد می کنند و رویش حساب می کنند.
لبخند بزنید
قیافه های جدی و خشک، ترسناکند. لبخند بزنید. این لبخند برایتان تبلیغ خواهد بود. البته باید به موقع لبخند بزنید. مثلا درست لحظه مواجهه با آدم ها یا گاهی که به جمله ای می رسد که قابل تایید است و قبول دارید. همینطورکه سر تکان می دهید لبخند بزنید تا تاکیدتان را بیشتر کند و دوست داشتنی تر شوید یا وقتی طرف دارد از خودش حرف می زند این کار را بکنید. لبخند خداحافظی را هم هیچ وقت یادتان نرود. اگر یادتان رفت یعنی فاتحه همه لبخندها و همه زحمات را خوانده اید.
پسرخاله نشوید
چند سالتان است؟ 20 لااقل. پس تا به این سن فهمیده اید که نباید با مردم سریع پسرخاله شد. راحت بودن با پسرخاله شدن فرق می کند. این دو را قاطی نکنید. اغلب آدم ها از صمیمیت ناگهانی می هراسند یا چندششان می شود. پس محترمانه حرف بزنید و برای باز کردن سر حرف، از حرف ها و سوالات کلی تر استفاده کنید. رفتن سراغ سوال های شخصی که احتمالا در حریم شخصی طرف قرار می گیرند مربوط به جلسات بعدتر آشنایی است.
ظاهربین هم باشید!
از وجناتتان پیداست که آدم ظاهربینی نیستید اما چاره ای نیست، در این روزهای نخستین باید ظاهربین باشید. نگاهتان را مودبانه و با شرم و حیا و جوری که هیچ کس شک نکند، بچرخانید و به دنبال چیزهای بی ارزش ظاهری که دوست دارید در افراد باشد؛ مثلا قد بلند، ظاهر متشخص، موهای فرفری یا پر انرژی باشد یا نباشد و ...؛ اگر یکی این ویژگی های ظاهری را داشت، لااقل می دانید که یک چیز دارد که دوست دارید یا تایید می کنید.
کمی اتوکشیده باشید
اگرچه شما با پوشیدن دمپایی قرمز پلاستیکی احساس رهایی از دغدغه های پوچ مادی می کنید اما لااقل تا زمانی که دیگران فرصت شناختن شما را نداشته اند، دمپایی ها را زیر تختتان بگذارید تا وقتش برسد. به قیافه تان برسید ولی اولین ملاقاتتان را با سالن عروسی اشتباه نگیرید. یادتان باشد کسی سراغ آدم ژولیده پولیده نمی رود و از داشتن همسری این چنینی به خود نمی بالد.
قلمروها را قاطی نکنید
حریم صمیمی، شخصی، اجتماعی و عمومی از اقسام قلمروها هستند. حریم صمیمی یا خصوصی فاصله ای کمتر از 45 سانتی متر بین دو نفر است. قبل از اینکه با طرف صمیمی شوید، در حریم صمیمی قرار نگیرید که حتما شما را پس خواهد زد. ممکن است ناخودآگاه به عقب برود یا ناگهان مضطرب شود. حریم ها را در تعامل تان رعایت کنید.
همیشه نباشید
تندروی در تایید و زیاده موافقت کردن و از خود اراده و نظری نداشتن باعث می شود طرف فکر کند گدای محبت هستید یا از آنهایی هستید که با هر که بنشینید شکلش می شوید. بنابراین حسابی رویتان نمی کند. جوری جدیت و قاطعیت و مصمم بودن نشان بدهید که آدم ها گمان کنند شخصیت تان محکم و شکل گرفته و مستقل است؛ البته باز هم مراقب باشید از آن طرف بام نیفتید و سفت و سخت و کله شق به نظر نرسید. کسی که می خواهد همه چیز را خودش درست کند و خودش همه کاره باشد نمی تواند نظر دیگران را جلب کند.
گاهی تحمل کنید
از دیدارتان رضایت ندارید و طرف مقابل نتوانسته نظرتان را جلب کند؟ واسطه آشنایی تان آن قدرها هم صادق نبوده تا مشخصات درستی از فرد مورد نظر بدهد؟ قبول. اینطور وقت ها توی ذوق آدم می خورد اما مرد باشید و کاری را که شروع کرده اید درست تمام کنید. تا پایان قرار ملاقات بمانید و با دقت به حرف های طرف مقابل گوش کنید. بعد از این قرار فرصت خواهید داشت تا از طریق واسطه یا به طور غیر مستقیم اعلام کنید که مایل به قرار دوم نیستید.
اگر برعکس از طرف خوشتان آمده و می خواهید گفت و گو ادامه پیدا کند، با گوش دادن دقیق او را به وجد بیاورید. گاهی سر تکان بدهید یعنی که می فهمید. گاهی کلمات تاییدی، تاکیدی و سوالی بپرسید. اینها نشانه ای هستند برای اینکه حرف های او برایتان جالب است. در پایان همان جلسه هم لازم نیست تاریخ و ساعت قرار بعدی را فیکس کنید. شاید او به اندازه شما راغب به این رابطه نبود. پس در پایان دیدار، مشخص کنید که چه زمانی برای این که قرار دوم را داشته باشید یا نه تماس خواهید گرفت و این تماس از طرف چه کسی خواهد بود. دقیقا مشخص کنید که این تماس را چه کسی می گیرد. شما، او یا واسطه؟ به این ترتیب دیگر به امید طرف مقابل نخواهید بود و در انتظار نمی مانید.
بزن کانال بعدی
آدم ها به سه دسته سمعی، بصری و لمسی تقسیم می شوند. طرفتان را برانداز کنید و ببینید چطور موجودی است و در کدام دسته از این سه دسته قرار می گیرد تا با او به بهترین شیوه رفتار کنید.
- بصری ها عاشق هیجانند. می توانید آنها را از حالت نگاه کردنشان و رفتارشان بشناسید. پر انرژی و تند حرف می زنند و زیاد از دست و بدنشان موقع حرف زدن استفاده می کنند. در دایره لغاتشان کلمات تصویری زیادند. مثلا شفاف، درخشان، چشم انداز. برای ارتباط گرفتن با اینها نباید شل و ول باشید. پرانرژی باشید و تند حرف بزنید و توانایی هایتان را نشان دهید.
- سمعی ها سخنورترند. خوب حرف می زنند و حواسشان به اینطرف و آنطرف هست. در واقع گوش هاشان تیز است. در دایره لغاتشان کلماتی که صدا دارند بیشتر شنیده می شود. مثلا صدا، آهنگ، همهمه، ضربه، قصد داشتن، شرح دادن، مذاکره کردن، ناهنجار ... با اینها باید خوب و شمرده حرف زد تا کلمات تاثیرشان را بر شنوایی آنها بگذارند.
- لمسی ها احساسشان عمیق تر است و ملایمترند. خودشان را موقع حرف زدن لمس می کنند و موقع حرف زدن از چنین کلماتی استفاده می کنند: احساس، لمس کردن، اتصال، لغزیدن، تعادل، اصابت، احساساتی. به نظر شل و ول می رسند ولی عملا از بقیه حساس تر و عمیق ترند.
:n16::n17:
TATU_TATY
11-03-2013, 14:56
خیلی ممنونم از شما دوستان عزیز ...
مطالب خوندم که مطمعنا به کارم خواهد امد .. خوشحالم که اینجا پست زدم و خشوحا ترم که افرادی همچون شما در این انجمن حضور دارند ..
از شما خانوم ملانصرالدن بسیار ممنونم نکات کلیدی بیان کردید که دقیقا مورد کاربرد من هست و شما اتقیا ممنونم بابت شیر کردن این مطلب فوق العاده مفید ..
آقا اینا پستا رو حذف نکنید میخوام خوب بخونمشون ..دمتون گرم
سلام
در جواببعدا مزاحمتون میشم باید چی بگی ؟:n19:
SNOW PATROL
14-03-2013, 13:39
اگر رسمی باشه
در خدمت هستم!
اگر دوستانه باشه
میگید خواهش میکنم مراحمید
tapatalk
سلام دوستان
اگر مثلا شما یک دختر جوان و مجرد باشید و استادتون یک آقای جوان را به شما معرفی کنه شما چی میگید؟
مثلا سری قبل رفتم اتاق استادم یک خانم رو بهم معرفی کرد و من هم گفتم خوشبختم و موقع خداحافظی گرم و صمیمی گفتم خوشحال شدم با اجازتون . اما فکر کردم اگر یک آقای جوان یا حتی میانسال بود من چی باید میگفتم تا قضیه لوس نشه؟
سلام دوستان
اگر مثلا شما یک دختر جوان و مجرد باشید و استادتون یک آقای جوان را به شما معرفی کنه شما چی میگید؟
مثلا سری قبل رفتم اتاق استادم یک خانم رو بهم معرفی کرد و من هم گفتم خوشبختم و موقع خداحافظی گرم و صمیمی گفتم خوشحال شدم با اجازتون . اما فکر کردم اگر یک آقای جوان یا حتی میانسال بود من چی باید میگفتم تا قضیه لوس نشه؟
هیچی اصلا جنسیت اون انسان نباید برات مهم باشه . رفتار عادی داشته باش .
هیچی اصلا جنسیت اون انسان نباید برات مهم باشه . رفتار عادی داشته باش .
ممنونم از جوابتون اما من نمیتونم با جنس مخالف مثل یک خمجنسام رفتار کنم و میخوام یکم رسمتر باشه.در واقع سختمه
hamid_diablo
15-03-2013, 12:35
سلام دوستان
شما احتمالا با جنس مخالفتون برخورد کمی داشتید .اما شاید به این نکاتی که اشاره میکنم عمل کنید بهتر باشه
به نظرم بهرته تو این برخوردها آقایون به سمت خانمها برن ...کار خوبی نیست که شما رو برای معرفی صدا زدن که تشریف ببرید اتاقشون
تو این رفتاهای اجتماعی رسمی حتما زا نام خانوادگی طرف مقابل استفاده کیند
همینکه از جمله "خوشبختم" استفاده کردید خوبه .اما میشه از جمله " از ملاقات شمکا خوشبختم" و ...استفاده کرد
یه احوالپرسی کوچیک در حد "خوب هستید" هم بشه بد نیست
شما احتمالا با جنس مخالفتون برخورد کمی داشتید .اما شاید به این نکاتی که اشاره میکنم عمل کنید بهتر باشه
به نظرم بهرته تو این برخوردها آقایون به سمت خانمها برن ...کار خوبی نیست که شما رو برای معرفی صدا زدن که تشریف ببرید اتاقشون
تو این رفتاهای اجتماعی رسمی حتما زا نام خانوادگی طرف مقابل استفاده کیند
همینکه از جمله "خوشبختم" استفاده کردید خوبه .اما میشه از جمله " از ملاقات شمکا خوشبختم" و ...استفاده کرد
یه احوالپرسی کوچیک در حد "خوب هستید" هم بشه بد نیست
ممنونم از راهنماییتون؛اما این قضیه برام پیش نیومده و فقط من فکر کردم اگر جای این خانم یک آقا بود چه میکردم و اینکه من تو اتاق استاد بودم و اون خانم هم بود بعد من و اون خانم بهم معرفی شدیم
SA.JJ.AD
15-03-2013, 16:11
سلام خدمت دوستان اداب معاشرتی :n02:
+
دوستان یه موضوعی برام سوال بوده همیشه ... حالا که اینجارو دیدم گفتم مطح کنم بلکه از تجربیات دوستان استفاده کنم :n01:هر چند شاید برا بعضی ها اصلا مهم نباشه و یه موضوع پیش افتاده ای باشه ! اما برام مهمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جایی داخل یه جایی (اموزشگاه - بیمارستان - مطب - دانشگاه - فروشگاه و... یا هرجای عمومی دیگه ) میبینی یکی یا چند نفر زل زدن بهت :n04:تو این مواقع نمیدونم چیکار کنم ! حتی شده اینقد ادامه پیدا کرده که اعتماد به نفس هم دیگه جواب نداده و بلند شدم رفتم جای دیگه :n02:اخه این چه موضوعیه بعضی ها اینجور قفل میکنن تو حلق ادمی:n02:(از رو فوضولیه یا مرضه یا هرچیزه دیگه ای ...:n02:) کسی راه حلی برا این مشکل سراغ داره !؟ مثلا به این جور ادما میشه حرفی زد و چیزی پرسید ؟! من روم نمیشه :n27:چی بگم اخه ؟! چرا بهم اینقد نگاه میکنی خانوم یا بعضآ اقای محترم ؟! :n24:خو دلش میخواد:n02:
نکته ::n09:
این موضوع که میگم ربطی به اون موضوع عامیانه ی جلب توجه و ... برا یکی با مدل موی فلان و فلان تیپو هیکل ! یا دختر خانومی زیبا چهره با ارایش فلان و لباس قشنگو یا حتی برعکسش زشت و عجوزه بودن و اینا نداره !! و منظورم چیز دیگه ایه ! این اتفاق و قفل کردنی که دارم ازش صحبت میکنم ! ممکنه برا یه پیمرد 60 ساله ساده و سر به زیر هم مثلا تو اتوبوس شرکت واحد رخ بده !
.
امیدوارم متوجه منطورم شده باشید !:n29:
کلا خیلی از این دست قضایا پیش اومده ! و سعی کردم بی تفاوت باشم و با خودم بگم بزا اینقد نگاه کنه چشاش حلقه شه :n09:! اما خوب یه جا چند نفر باشن روت زوم کنن ادم اعتماد به نفسشو از دست میده و عصبی میشه :n15:
.
شناختی از همچین ادمایی دارید ؟! و بنظرتون بهترین و منطقی ترین چاره کار در صورت برخورد با همچین افراد ادمی چیه ؟! :n29:
نگاه کردن به شکل زل زدن به مدت طولانی ، به نظر من کار زشتیه . و کسی که اینکارو میکنه باید باهاش برخورد بشه . البته افراد مسن استثنا هستند و بعضی افراد که خودتون می تونید تشخیص بدید که آدم های ضعیفی هستند از نظر اعتماد به نفس . به اونا هم گیر ندید اگه زل زدن به شما .
به غیر از این دو قشر هرکسی بهتون زل زد دلیل این نگاه کردن طولانی ـشون رو بپرسید .
سلام بنظرم چیزی بهشون نگید ، فقط شمام زل بزنید به چشماشون تا خودشون از رو برن
hamid_diablo
15-03-2013, 19:38
ببین سجاد جان فکر نمیکنم این مشکل بزرگی باشه
نگاه دیگران و همچنین کنترل نگاهشون ک دست ما نیست.اگه قرار باشه هر کی بهتون نگاه کرد برید بهش تذکر بدید که نصف وقتتون صرف این موضوع میشه
به نظرم شما داری حساسیت بیش از حد از خودت نشون میدید و حالی وسواسی پیدا کردی.بهتر تمرکزت رو تو مراکزی که نمونه هاشو نام ببری روی مسائلی بزاری که برای اونا به اون مراکز مراجعه کردی
SA.JJ.AD
15-03-2013, 20:39
نگاه کردن به شکل زل زدن به مدت طولانی ، به نظر من کار زشتیه . و کسی که اینکارو میکنه باید باهاش برخورد بشه . البته افراد مسن استثنا هستند و بعضی افراد که خودتون می تونید تشخیص بدید که آدم های ضعیفی هستند از نظر اعتماد به نفس . به اونا هم گیر ندید اگه زل زدن به شما .
به غیر از این دو قشر هرکسی بهتون زل زد دلیل این نگاه کردن طولانی ـشون رو بپرسید .
:n01:
سلام بنظرم چیزی بهشون نگید ، فقط شمام زل بزنید به چشماشون تا خودشون از رو برن
تست کردم ! شاید اون لحظه برگرده طرف ! اما بعد 2 مین برمیگردی میبینی باز = :n19::n04::n02:
ببین سجاد جان فکر نمیکنم این مشکل بزرگی باشه
نگاه دیگران و همچنین کنترل نگاهشون ک دست ما نیست.اگه قرار باشه هر کی بهتون نگاه کرد برید بهش تذکر بدید که نصف وقتتون صرف این موضوع میشه
به نظرم شما داری حساسیت بیش از حد از خودت نشون میدید و حالی وسواسی پیدا کردی.بهتر تمرکزت رو تو مراکزی که نمونه هاشو نام ببری روی مسائلی بزاری که برای اونا به اون مراکز مراجعه کردی
احتمال میدادم یه همچین جوابی هم بگیرم از یکی از دوستان :n02:ببین حمید جان :n11:! میدونم که این مسئله تا حدیش عادیه و ممکنه هر روز اتفاق بیفته برا هرکسی !اما بعضی اوقات اوضاع غیر طبیعی میشه !! و بعضی ها کلا بلا نصبت مریضن انگار :) اما این مسئله وقتی رو اعصاب میره که به حدی برسه که ادم احساس راحتی دیگه نکنه و مجبور به عکس العمل های عجیب شه !! که مطمئنا قسمتی از این موضوع بر میگرده به اعتماد به نفس شاید ناکافی شخص خودم !! چرا که رفیق دارم 4000 نفر هم با چشم بخورنش هم انگار نه انگار:n22::n02:که متاسفانه یا خوشبختانه ! من تا یه حدی میتونم بیخیالی طی کنم ! و بعدش عصبی میشم:n15:
ملا نصرالدین
15-03-2013, 21:15
+
دوستان یه موضوعی برام سوال بوده همیشه ... حالا که اینجارو دیدم گفتم مطح کنم بلکه از تجربیات دوستان استفاده کنم :n01:هر چند شاید برا بعضی ها اصلا مهم نباشه و یه موضوع پیش افتاده ای باشه ! اما برام مهمه :n13:
یه جایی داخل یه جایی (اموزشگاه - بیمارستان - مطب - دانشگاه - فروشگاه و... یا هرجای عمومی دیگه ) میبینی یکی یا چند نفر زل زدن بهت :n04:تو این مواقع نمیدونم چیکار کنم ! حتی شده اینقد ادامه پیدا کرده که اعتماد به نفس هم دیگه جواب نداده و بلند شدم رفتم جای دیگه :n02:اخه این چه موضوعیه بعضی ها اینجور قفل میکنن تو حلق ادمی:n02:(از رو فوضولیه یا مرضه یا هرچیزه دیگه ای ...:n02:) کسی راه حلی برا این مشکل سراغ داره !؟ مثلا به این جور ادما میشه حرفی زد و چیزی پرسید ؟! من روم نمیشه :n27:چی بگم اخه ؟! چرا بهم اینقد نگاه میکنی خانوم یا بعضآ اقای محترم ؟! :n24:خو دلش میخواد:n02:
این موضوع که میگم ربطی به اون موضوع عامیانه ی جلب توجه و ... برا یکی با مدل موی فلان و فلان تیپو هیکل ! یا دختر خانومی زیبا چهره با ارایش فلان و لباس قشنگو یا حتی برعکسش زشت و عجوزه بودن و اینا نداره !! و منظورم چیز دیگه ایه ! این اتفاق و قفل کردنی که دارم ازش صحبت میکنم ! ممکنه برا یه پیمرد 60 ساله ساده و سر به زیر هم مثلا تو اتوبوس شرکت واحد رخ بده !
.
کلا خیلی از این دست قضایا پیش اومده ! و سعی کردم بی تفاوت باشم و با خودم بگم بزا اینقد نگاه کنه چشاش حلقه شه :n09:! اما خوب یه جا چند نفر باشن روت زوم کنن ادم اعتماد به نفسشو از دست میده و عصبی میشه :n15:
.
شناختی از همچین ادمایی دارید ؟! و بنظرتون بهترین و منطقی ترین چاره کار در صورت برخورد با همچین افراد ادمی چیه ؟! :n29:
من کلا ادمی نیستم که زل بزنم ولی بعضی چیزها واقعا حس کنجکاوی ادم رو تحریک میکنه.ادم نمیتونه نگاه نکنه
مثلا یه وقتایی ممکنه شما چیزی داشته باشی که به نظر خودت معمولیه ولی برای طرف جلب توجه کرده.مثلا گردنبند یا ریش (مدل خاص) و..
گاهی هم چهره ی شما به نظر طرف مقابل اشنا میاد.خب طبیعیه 2ساعت زل میزنه.هی فکر میکنه که من اینو کجا دیدم .یادش نمیاد :n13:ولی نمیاد جلو .بپرسه.چون میترسه ضایع بشه.
گاهی هم برای من پیش امده مثلا یک نفر رو میبینم جلوم نشسته.یهو تو دلم میگم ااااااا این چقدر شبیه فلانیه.بعد میرم تو فکر.یک دفعه به خودم میام میبینم سهوا زل زدم به طرف:n23:(در صورتی که فکر جای دیگه هست)
نمیشه ادم با هر کسی بره دعوا کنه که وای اقا چرا زل زدی به من.طرف هم خیلی راحت میگه برو بابا دیوونه شدی!!!
این جور مواقع بهتره به یک جای دیگه نگاه کنید.مثلا با موبایل بازی کنید.یا سرتون رو بذارید روی صندلی و چشمانتون رو ببندید.خلاصه حواستون رو جای دیگه پرت کنید
farzad02
15-03-2013, 21:52
+
دوستان یه موضوعی برام سوال بوده همیشه ... حالا که اینجارو دیدم گفتم مطح کنم بلکه از تجربیات دوستان استفاده کنم :n01:هر چند شاید برا بعضی ها اصلا مهم نباشه و یه موضوع پیش افتاده ای باشه ! اما برام مهمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
سلام
خوب بحثی که مطرح کردی به این شکل.... چیزی نیست که برای همه اتفاق بیفته و فقط کسی که عینا چنین چیزی رو تجربه کرده میتونه پاسختو بده ...... مثل من :n02:
اولا خوب وارد شدن در هر جمعی، باعث یک عکس العمل طبیعی میشه که به قول شما میشه زل زدن.... اغلب افراد بر میگردن نگاهی میکنن و در حالت عادی بیخیال میشن
ثانیا در جایی مثل مهمونی یا جمع خاص، بالاخره توجه جمع یک چیز عادیه
اونجایی غیر عادی میشه که من اول ترم میرفتم توی یک کلاس و نصف ملت بر میگشتن و همینطوری زل میزدن :n13:
یا توی اتوبوس و مترو.....
یا همین چند هفته پیش وقتی وارد یگان خدمتی شدم، همش زل میزدن به من :n04:
واقعیت اینه که من در کل سر و وضع خیلی خاصی ندارم اما خوب وقتی در یک جمعی با بقیه فرق داشته باشی، بالاخره جلب توجه میکنی..... چه بخوای و چه نخوای
من مطمئنم شما هم با دیگر افراد جمع تفاوت محسوسی داری که زل میزنن. امکان نداره ملت الکی به کسی زل بزنن
اگر واقعا مطمئنی دلیلی برای زل زدن نداره، شاید باید بیشتر به خودت دقت کنی :n17:
اینکه من در برابر اینهمه چشم چیکار میکنم؟
خوب جوونتر که بودم برام قابل تحمل نبود...... الان دیگه عادت کردم
در کل تنها راه در اینجور مواقع دایورت روی آسمان است و خودت رو سرگرم گوشی و روزنامه و .... بکنی
سلام
دیشب بود که دوست برادرم رو با ماشین رسوندیم ، تو ماشین هی به من میگفت " چیزی بگو صدات رو بشنویم"
منم کلافه شده بودم هی میگفتم چی بگم:n27:
در ضمن یارو با داداشم رفیقه...من و اون در حد یه سلام کردن همدیگه رو میشناسیم...سه چهار سال هم از من بزرگتره یارو! اصلا هم ازش خوشم نمیاد....یه مقدار پر حرف و کمی پررو هستن ایشون!
آدم اینجور مواقع چی به طرف بگه که کلا ساکت شه و هیچی نگه؟:n16:
دوستان من هميشه يه مشكلي داشتم اونم اينه كه وقتي با فردي برخورد ميكني كه مثلا كارتون گيره اونه ولي طرف خيلي عوضيه و هي نه تو كارت مياره و هي كارتو انجام نميده يه جوري باهات لج ميوفته تو اين موقع من برام سوال ميشه كه آيا اون فرد و با زبان خوش نرم كنم يا تا اونجا كه ميتونم ازش آتو بگيرم برم زير آبشو بزنم؟؟؟؟؟
سلام
در جواب : چی میکنید با زحمت های ما و ببخشید زحمت دادیم باید چی بگم ؟
سلام
دیشب بود که دوست برادرم رو با ماشین رسوندیم ، تو ماشین هی به من میگفت " چیزی بگو صدات رو بشنویم"
در ضمن یارو با داداشم رفیقه...من و اون در حد یه سلام کردن همدیگه رو میشناسیم...سه چهار سال هم از من بزرگتره یارو! اصلا هم ازش خوشم نمیاد....یه مقدار پر حرف و کمی پررو هستن ایشون!
با سلام.
یه بیت شعر :
چه گویم که ناگفتنش بهتر است** زبان در دهان پاسبان سر است
با سلام.
یه بیت شعر :
چه گویم که ناگفتنش بهتر است** زبان در دهان پاسبان سر است
سلام
ممنون به خاطر جواب
ولی آخه ضایعس اینو بخونم جلوی یکی:n27:
SADEGH 7
17-03-2013, 16:47
سلام
در جواب : چی میکنید با زحمت های ما و ببخشید زحمت دادیم باید چی بگم ؟
سلام
جواب:اختیار دارین زحمت نیست رحمته.
موفق باشی
سلام
ممنون به خاطر جواب
ولی آخه ضایعس اینو بخونم جلوی یکی:n27:
خب دوست عزیز دقیقا این نشون میده که شما نمیتونید به کسی که داره روی اعصابتون راه میره اعتراضی کنید. ( یعنی خودتون مشکل کم رو بودن دارید... )
بهتره تحمل کنید چیزی رو که دوست ندارید. یا در صدد رفع مشکل بر بیایید.
خیلی راحت به طرف بگید بنده صحبت خاصی ندارم که خدمت شما عرض کنم .
ولی شما فقط میخواید که طرف دیگه جملش رو تکرار نکنه... بدون اینکه اعتراضی کنید.
سلام
در جواب ایشون میتونید بفرمایید " داریم از محضر شما استفاده میکنیم " !
خیلی شیک و مجلسی !
caca_caca888
17-03-2013, 23:34
سلام
اگرچه صورت سوال یه چی دیگس ولی
به نظرم اگه زمانی که باهاش میگزرونی در همین حد رسوندن به خونشون باشه میشه به خاطر برادرت تحملش کنی ;)
اونم احتمالا همش دنباله اینه که باهات ارتباط برقرار کنه و قصد بدی نداره.
farzad02
18-03-2013, 18:09
سلام
سلام
بیخیال بابا... حالا 4 تا کلمه بگو دیگه.... چرا بچه مردم رو میخوای ناراحت کنی :n02:
البته اگر به حالت مسخره و اذیت کردن فکر میکنی داره میگه، بگو فعلا حال حرف زدن ندارم. شما بگو ما می شنویم
دوستان من هميشه يه مشكلي داشتم اونم اينه كه وقتي با فردي برخورد ميكني كه مثلا كارتون گيره اونه ولي طرف خيلي عوضيه و هي نه تو كارت مياره و هي كارتو انجام نميده يه جوري باهات لج ميوفته تو اين موقع من برام سوال ميشه كه آيا اون فرد و با زبان خوش نرم كنم يا تا اونجا كه ميتونم ازش آتو بگيرم برم زير آبشو بزنم؟؟؟؟؟
خوب خیلی بستگی داره
شما مطمئنی واقعا طرف می تونه کارتو انجام بده؟
خیلی وقتها طرف نمی تونه کاری بکنه ولی چون مغروره، نمیاد بگه نمی تونم. میگه فعلا نه!
به نظر من اول باید ببینی چرا کارتو انجام نمیده؟؟؟
[QUOTE=farzad02;7542120
خوب خیلی بستگی داره
شما مطمئنی واقعا طرف می تونه کارتو انجام بده؟
خیلی وقتها طرف نمی تونه کاری بکنه ولی چون مغروره، نمیاد بگه نمی تونم. میگه فعلا نه!
به نظر من اول باید ببینی چرا کارتو انجام نمیده؟؟؟[/QUOTE]
ميدونم كه ميتونه كارمو انجام بده و خودم هم قادرم هم با زبان نرمش كنم هم برم زي آبشو بزنم و هم پيش رئيسش و چند تا از همكار هاش آبروشو ببرم و شخصيتشو خورد كنم ولي دو تاي آخري به نظرم زياد انساني نيست ولي خب كار اونطرف هم اصلا انساني نيست....
اگه میخواید از روش دوم استفاده کنید انتظار نداشته باشید که طرف زیر بار بره، مخصوصا اگه جلوی همکارهاش اذیتش کنید حتی اگه حق با شما هم باشه میاد با بهونه و ... از خودش رفع مسئولیت و اتهام میکنه. در این حالت توقع نداشته باشید همکارهاش بیان اون رو ول کنن طرف شما رو بگیرن. // به نظرم اگه روش اول جواب نداد به خودش (نه جلوی همکارهاش) تفهیم کنید که کارش رو درست انجام نداده //
اگه میخواید از روش دوم استفاده کنید انتظار نداشته باشید که طرف زیر بار بره، مخصوصا اگه جلوی همکارهاش اذیتش کنید حتی اگه حق با شما هم باشه میاد با بهونه و ... از خودش رفع مسئولیت و اتهام میکنه. در این حالت توقع نداشته باشید همکارهاش بیان اون رو ول کنن طرف شما رو بگیرن. // به نظرم اگه روش اول جواب نداد به خودش (نه جلوی همکارهاش) تفهیم کنید که کارش رو درست انجام نداده //
وقتي بخوام از روش دوم استفاده كنم نميتونه از خودش رفع مسئوليت كنه و اصولا جوري روش دوم رو به كار ميبرم كه همكاراش ميترسن از طرف دفاع كنن و خودشونو ميكشن كنار... به نظر من روش اول بهتره ولي من در 80 درصد واقع از روش دوم جواب گرفتم مگر اينكه طرف خيلي خيلي كلفت باشه...
farzad02
19-03-2013, 00:11
وقتي بخوام از روش دوم استفاده كنم نميتونه از خودش رفع مسئوليت كنه و اصولا جوري روش دوم رو به كار ميبرم كه همكاراش ميترسن از طرف دفاع كنن و خودشونو ميكشن كنار... به نظر من روش اول بهتره ولي من در 80 درصد واقع از روش دوم جواب گرفتم مگر اينكه طرف خيلي خيلي كلفت باشه...
همونطوری که گفتم به خیلی چیزها بستگی داره
من از حرفهای شما اینطوری حدس میزنم که در مورد یک جای اداری و دولتی صحبت می کنید. اگر درسته که خوب هر نهاد اداری سلسله مراتب داره
چرا نمیرید از مافوقش پیگیری کنید؟
چرا نمیرید سراغ بازرسی اونجا ؟
(پیگیری از اینجاها که ظلم و نامردی نیست)
اگر حدس من درسته، سوال شما جواب آداب معاشرتی نداره. جواب سازمانی و اداری داره...
فقط در همین حد بگم که کار من هم در یک جایی گیره، چندین نفر رده بالا هم آشنای نزدیکم هستن، ولی کار دست یکی دیگس و اون هم برای این افراد رده بالا جینگولک بازی در میاره :n28:
سلام
دوستان در جواب کسی که میگه مشتاق دیدار چی باید بگیم؟:n27:
امير موسر
19-03-2013, 23:16
سلام
محتاجیم به دیدار ! :دی
سلام
1- " همچنین "
2- کم سعادتیم
abdolahe
19-03-2013, 23:59
سلام
دوستان حقیقت مطلب اینه که من خیلی زود با اطرافیانم دوست میشم و چیزی هم توی دوستیم کم نمیذارم سعی میکنم احترام بذارم چیزی نگم که یه وقت خدانکرده ناراحت بشن و... ولی اونا منو رها میکنن! من واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام ! دیگه دارم به خودم شک میکنم :n28::n29:
محتاجیم به دیدار ! :دی
:n08:نه جدی چی میشه جوابش؟
سلام
دوستان حقیقت مطلب اینه که من خیلی زود با اطرافیانم دوست میشم و چیزی هم توی دوستیم کم نمیذارم سعی میکنم احترام بذارم چیزی نگم که یه وقت خدانکرده ناراحت بشن و... ولی اونا منو رها میکنن! من واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام ! دیگه دارم به خودم شک میکنم
سلام
خوب بنظرم اول که با کسی آشنا میشین ، سعی کنید روابطتون با فاصله باشه، تا یکم بگذره طرفتونو بشناسین ، بعد که شناختینش تا یه حدی ؛اونوقت کم کم دوستانه تر رفتار کنید و از همون اول هم سعی نکیند خودتون رو فدای دوست کنید کمک کنید بهش ، احترام بگذارین اما نه بقدری که طرف لوس بشه
Thor God
20-03-2013, 10:35
سلام
دوستان حقیقت مطلب اینه که من خیلی زود با اطرافیانم دوست میشم و چیزی هم توی دوستیم کم نمیذارم سعی میکنم احترام بذارم چیزی نگم که یه وقت خدانکرده ناراحت بشن و... ولی اونا منو رها میکنن! من واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام ! دیگه دارم به خودم شک میکنم :n28::n29:
خب نکته همین جاست دیگه ! همینه که تو زیاد داری محبت می کنی. مگه تو دختری ؟! من خودم یه مدت همین جوری بودم. یعنی خیلی محبت می کردم ! بعدا فهمیدم که اوضاع یه جور دیگس. اگه به دوستت خیلی محبت کنی سوارت میشه ! تو باید این دوستی و محبت رو اولا کم کم شروع کنی یهو نری با یارو مچ بشی و دوم اینکه وقتی هم با کسی دوست شدی خودتو نکشی براش ! یواش یواش محبتت رو بیشتر کن تا اون یارو هم فکر نکنه که تو کمبود داری. یعنی چون نیاز های عاطفی داری این قدر داری دور و ورش می پلکی.
معمولا پسرا بیشتر از محبت ، دوست دارن یه دوست پایه داشته باشن دخترا هستن که دوست دارن محبت کنن یا محبت بگیرن
hamid_diablo
21-03-2013, 12:43
سلام
سلام دوست عزیز
اول از همه بگم که سعی کن برای دوست شدن با دیگران قوانینی رو برای خودت وضع کنی...مثلا من بهش شخصه با آدمهایی که با دیگران تو جمع بیش از اندازه شوخی میکنند دوست نمیشم...شاید در حد سلام و علیک.نکته دوم هم اینکه تمام دوستی ها معمولا یه روزی تموم میشه...شما به زابطه های دوستانه طوری باید نگاه کنید که اگه روزی به اتمام رسید ناراحت نشید...وابستگی به دوستان بدترین اتفاقی هست که میتونه بی افته.با حرغهای دوستان در مورد اینکه محبتت رو زیاد بروز نده به شدت موافقـــــــــــم.
در ضمن این حدیث امام صادق (ع) دراین مورد میتونه کمکت کنه
دوستى حد و مرزى دارد. هر کس آنها را مراعات کرد، دوست حقیقى است و گرنه نسبت دوستى به او نده.
farid0485
21-03-2013, 13:09
سلام دوست عزیز
اول از همه بگم که سعی کن برای دوست شدن با دیگران قوانینی رو برای خودت وضع کنی...مثلا من بهش شخصه با آدمهایی که با دیگران تو جمع بیش از اندازه شوخی میکنند دوست نمیشم...شاید در حد سلام و علیک.نکته دوم هم اینکه تمام دوستی ها معمولا یه روزی تموم میشه...شما به زابطه های دوستانه طوری باید نگاه کنید که اگه روزی به اتمام رسید ناراحت نشید...وابستگی به دوستان بدترین اتفاقی هست که میتونه بی افته.با حرغهای دوستان در مورد اینکه محبتت رو زیاد بروز نده به شدت موافقـــــــــــم.
در ضمن این حدیث امام صادق (ع) دراین مورد میتونه کمکت کنه
دوستى حد و مرزى دارد. هر کس آنها را مراعات کرد، دوست حقیقى است و گرنه نسبت دوستى به او نده.
صد البته ذوستاتون رو درجه بندی کنید...
یعنی واسه حفظ یه عده تلاش کنید و واسه از دست دادن یه عده دیگه هم همینطور...
سلام
من هم یه مدت طولانی این شکل بودم....خیلی دردناکه وقتی به یکی خیلی کمک میکنی ولی حاضر نمیشه بهت احترام بذارن یا حداقل پشت سرت صفحه نذارن ...موندن و اینا پیش کششون...
ولی به نظرم بیا "با بدان بد نباش و با نیکان نکو"یعنی رفتار الانت رو ادامه بده ولی با چندتا شرط:
1-وقتی با یکی بد نیستی دلیل نمیشه که باهاش خوب باشی یا نباشی، فقط بد نباش.
2-هیچ وقت بخاطر بقیه رو خودت و غرورت پا نذار.
3-هیچ بخاطر دوستی خودت رو اذیت نکن چون اگه یکی باهات خیلی دوست باشه میدونه راحتی تو مهم تر از کار اونه.
4-یه وقتایی هم واسه بقیه کم بذار تا بفهمن که خوب بودن تو یه وظیف نیست یه لطفه...
saadat68
21-03-2013, 15:24
در جواب این که ( چی کار میکنی ) چی باید بگیم ؟ مثلا طرف اومده خونمون توی جمع میپرسه فلانی چی کار میکنی
Eblis 2011
21-03-2013, 15:45
در جواب این که ( چی کار میکنی ) چی باید بگیم ؟ مثلا طرف اومده خونمون توی جمع میپرسه فلانی چی کار میکنی
بستگی داره :
میگی دعا به جون شما :n02:
یا میگی مشغول درسم ... یا مثلا دانشجوام
راستشو میگی دیگه :n02: مشغول هر کاری هستی بش میگی ..:n02:
یا میگی بیکار ، سلامتی .... :n01::n02:
یه سوال وقتی تو یه جایی مهمونی میرم یکی میخواد باهام دست بده!و من نمیخوام باهاش دست بدم!
چطوری باید این کار رو بکنم به طرف مقابل بر نخوره؟
یه سوال وقتی تو یه جایی مهمونی میرم یکی میخواد باهام دست بده!و من نمیخوام باهاش دست بدم!
حالا چرا نمیخوای دست بدی ؟! یه دست بده دیگه ! ... :eek:
حالا چرا نمیخوای دست بدی ؟! یه دست بده دیگه ! ... :eek:
خب بیشتر از شخص خوشم نمیاد!و بعدا شاید مشکل پیش بیاد!بعضی جنبه ندارن.
Mobham69
21-03-2013, 16:52
خب بیشتر از شخص خوشم نمیاد!و بعدا شاید مشکل پیش بیاد!بعضی جنبه ندارن.
عزیزم یه دست دادن مطمئن باش مشکلی رو پیش نمیاره ! ولی در کل میتونی دستت رو بزاری رو سینت و به حالت خوش آمد یه سلام ساده ....
عزیزم یه دست دادن مطمئن باش مشکلی رو پیش نمیاره ! ولی در کل میتونی دستت رو بزاری رو سینت و به حالت خوش آمد یه سلام ساده ....
ممنون از پیشنهاداتتون خودم یه راهی پیدا میکم :|
Eblis 2011
21-03-2013, 17:00
ممنون از پیشنهاداتتون خودم یه راهی پیدا میکم :|
اگه دستشو آورد بالا به عنوان سلام شما دستتو بزار رو سینت و یکم خم شو ....
شما دکتر هستید؟:n01:بنده راهنمایی در مورد یه راه برای دست ندادن خواستم نه مشاوره برای دست دادن!!از همون اول که مهمونها وارد میشن یکم سنگین رفتار کنید، اگه با همه زیاد صمیمی باشید و با یه نفر نه اونوقت مشکل پیش میاد؛ اگه شما صاحب خونه نیستید (یعنی بزرگتر خونه!) نباید به اون صورت مشکلی پیش بیاد. در احوال پرسی زیاد خودمونی نشون ندید. // اجازه بدید اول بزرگترها دست دراز کنن، اگه این کار رو (احتمالا ) نکردن، شما هم فقط در حد احوال پرسی ظاهر بشید. این ها شاید کمک کنه طرف مقابل یه کم سنگین رفتار کنه؛ البته اگه این رفتار شما برای بقیه غیر منتظره بود میتونید موقع پذیرایی رفتار بهتری داشته باشید
barcaboy10
21-03-2013, 18:44
بگو سرما دارم ( اينطوري براي اينكه ويروس رو مثلا منتقل نكني دست نميدي
دیگه مردم سرمانخورده نیستن، میدونن سرماخوردگی چه طوریه! // فکر نکنم جواب بده؛ من خودم یه بار سرما خورده بودم خواستم مثلا رعایت سلامتی بقیه رو بکنم و دست ندم ولی انگار براشون مهم نبود ، دست که هیچ روبوسی هم کردن!
وقتی یکی بخواد عیدی بده چی باید گفت؟ به جز تشکر جمله ی خاصی باید بگیم؟! اصلا تعارف کردن موقع عیدی گرفتن درسته؟
farzad02
21-03-2013, 23:45
وقتی یکی بخواد عیدی بده چی باید گفت؟ به جز تشکر جمله ی خاصی باید بگیم؟! اصلا تعارف کردن موقع عیدی گرفتن درسته؟
دیگه خیلی سخت میگیریا :n02:
والا ما با اینهمه عید که دیدیم، ندیدیم کسی موقع عیدی گرفتن تعارف کنه. اصلا یه جوری مزش به همین سریع گرفتنه
مثلا شما فرض کن یه نفر داره بهت هدیه میده. مثلا حالا تعارف کنی چه اتفاقی میفته؟
شاید اگر من اون فرد رو خیلی نشناسم تعارف کنم
چی بگیم؟ انواع و اقسام تشکر. بسته به سن و سال طرف و ....
آخه هر چی بزرگتر میشی عیدی گرفتن یه طوری سخت تر میشه، مثلا میخوای بگی بزرگ شدی و این حرفها! // البته با این مثال هدیه ای که زدید ذهنیتمان تغییر کرد؛ در کل سوالم این بود که حرف خاصی باید زد یا تشکر معمولی کافیه؟
Mobham69
22-03-2013, 00:57
اگه دستشو آورد بالا به عنوان سلام شما دستتو بزار رو سینت و یکم خم شو ....
دقیقا منظورم همین بود :n02:
Mr_100_dolari
23-03-2013, 10:28
آخه هر چی بزرگتر میشی عیدی گرفتن یه طوری سخت تر میشه، مثلا میخوای بگی بزرگ شدی و این حرفها! // البته با این مثال هدیه ای که زدید ذهنیتمان تغییر کرد؛ در کل سوالم این بود که حرف خاصی باید زد یا تشکر معمولی کافیه؟
حرف خاصی لازم نیست فقط بهتر قبلش چند بار بگی نه ، خیلی ممنون و ... با حالتی که نمیخوای قبول کنی بعد از چند بار تعارف کردن بگیری
اگر فکر میکنی توی سنی هستی که عیدی گرفتن یه کم سختت هستش بهتره این طوری بگی وگرنه سن های پایین تر که اشکالی نداره بدون تعارف هم عیدی رو بگیری .
caca_caca888
23-03-2013, 12:52
به سمتش حرکت نکن از دور سلاملک کن... مثلا چطوری وقتی تو ماشینیم یکیو میبینیم و طرف صدامونو نمیشنه سلام میدیم... اونطوری با حرکت سرواینا...
یا اینکه سریع موبایلتو بگیر دست راستت:دی یا اگه چیزی دستته که چه بهتر
در رابطه با عیدی هم تا وقتی میدن بگیر دیگه:n01: بزرگ شدن نداره که... تازه ما بعضی وقتام چونه میزنیم که کمهو اینا:n08:
سلام
من یه سوالیه خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده :n02:
وقتی میریم مغازه و فروشنده میگه دستور دیگه ای نیست باید دقیقا چی در جواب بگم ؟!
Shadow-Man
24-03-2013, 18:14
عرض دیگه ای نیست
سلام
من یه سوالیه خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده :n02:
وقتی میریم مغازه و فروشنده میگه دستور دیگه ای نیست باید دقیقا چی در جواب بگم ؟!
خواهش میکنم، خیلی ممنون
farzad02
25-03-2013, 16:01
lovely_killer
29-03-2013, 04:43
سلام دوستان
1-وقتی یه نفرو میبینی مثل استادت و میخوای خیلی بهش احترام بذاری. اینکه بگی سلام استاد عرض ادب و ارادت درسته؟ :n13:
2-اگه یکی شما رو میبینه و شروع میکنه احوال پرسی ولی شما نمیدونید کیه؟ باید بگیم ببخشید به جا نیاوردم!؟ یا نشناختم؟!
سلام دوستان
1-وقتی یه نفرو میبینی مثل استادت و میخوای خیلی بهش احترام بذاری. اینکه بگی سلام استاد عرض ادب و ارادت درسته؟ :n13:
2-اگه یکی شما رو میبینه و شروع میکنه احوال پرسی ولی شما نمیدونید کیه؟ باید بگیم ببخشید به جا نیاوردم!؟ یا نشناختم؟!
سلام بنظر من بهتره فقط بگید سلام استاد و باید لحنتون محترمانه و سنگین باشه، اگه بگید عرض ادب و ارادت بنظرم خیلی سنگینه و گفتنش ممکنه طرف فکر کنه دارین تملق..برای مثال شما اگر در درونتون واقعا برای طرف مقابل احترام قائل باشید مطمئن باشید فقط در چند کلمه ساده ای که در سلام و احوالپرسی بکار میبرید طرف حس میکنه
آره اول شمام سلام کنید و خیلی محترمانه که به طرف بر نخوره بگید عذر خواهی میکنم من بجا نیاوردم(با لبخند :n01:و محبت آمیزبگید)
آقا جون من نمی فهمم چرا عیدی نمی گیرید خیلی هم کیف داره بگیرید دیگه چشه مگه عیدیه پول بید. ما که به بزرگترهای فامیلم عیدی می دیم اصلا سن مطرح نیست.
سلام و تحوال پرسی با استاد خیلی مر بوط به شخصیت تو و طرف داره. برخی مواقع همین عزض ارادتو اینا که بگی طرف خوشش میاد برخی مواقع نه. ببین خودت با چی راحتی. مثلا من فکر می کنم با این استاد جوونا که سنشون بهت نزدیک تره اگر اینو بگی ممکنه فکر کنه شوخی می کنی یا هر چی تازه باهات دوست شه و اونم دوتا بزاره روش ولی با استادهای مسن تر شاید باید یه جور دیگه حرف بزنی ببینی خودش چی می گه تو همون مایه ها حرف بزنی.البته شاید ربطی به جونی و مسنی نداره روحیه مهمه. می تونی دو سه بار رفتارهای مردمو در نظر بگیری حالا نه لزوما با اون استاد خاص و همینزور رفتار خود طرفو بعد ببینی چی باید بگی و چیکار باید بکنی انتخاب کنی
کلا سخت نگیر
واقعا از دست بعضی ها چه باید کرد؟:n22:
آقا یه چندتا از این آقایون فامیل هستند میدونند که من اهل دست دادن نیستم هررررسال عید میان جلو برای دست دادن:n28::n29:
بنظرتون با کسی یا کسانی که میدونن!!! شما اهل دست دادن نیستید باز اقدام میکنن چه باید کرد؟
خب اگه کم سن و سال هم بودن که باز میشد یجورایی مراتب اعتراض رو نشون داد اما اگه بزرگتر از شما هم باشن چه برخوردی کنم مناسبه؟:n15:چی بگم اخه؟ لبخند بزنم؟ اخم کنم؟...؟
زن دایی که هم سن و سال آدم باشه رو باید چطوری صدا زد؟ (مثلا حدود 20سال)
اسم خودشو صدا بزنم یا بگم زن دایی؟:eh:
آخه این لفظ "زن دایی" رو آدم بگه انگار یارو مثلا 10 20 سال از آدم بزرگتره...یه جوریه!:n27:
ملا نصرالدین
29-03-2013, 20:33
بهتره وقتی یک نفر جدید عضو خانواده میشه از خودش بپرسید
ولی به نظر من بهتره اسمش رو بگید.مثلا اگر اسمش مریم هست بگید مریم خانم
Mr_100_dolari
29-03-2013, 20:37
آخه این لفظ "زن دایی" رو آدم بگه انگار یارو مثلا 10 20 سال از آدم بزرگتره...یه جوریه!:n27:
اگر تازه ازدواج کرده و زیاد باهاش خودمونی نیستی بهتره بگی زن دایی ولی اگر خودمونی تر هستی میتونی به اسم صدا کنی .
farzad02
29-03-2013, 20:42
بحث در مورد دوست خوب رو از دست ندید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من بودم از خودش یا داییم می پرسیدم که چی صدا بزنم بهتره......... در کل من خودم به زن دایی هام نمیگم زن دایی :n02:
با اینکه سنشون زیاده میگم (.... خانم)
البته سایر هم سن و سالهای ما هم تو فامیل اینطوری صداشون میکنن دیگه
آقا یه چندتا از این آقایون فامیل هستند میدونند که من اهل دست دادن نیستم هررررسال عید میان جلو برای دست دادن:n28::n29:
بنظرتون با کسی یا کسانی که میدونن!!! شما اهل دست دادن نیستید باز اقدام میکنن چه باید کرد؟
خب اگه کم سن و سال هم بودن که باز میشد یجورایی مراتب اعتراض رو نشون داد اما اگه بزرگتر از شما هم باشن چه برخوردی کنم مناسبه؟:n15:چی بگم اخه؟ لبخند بزنم؟ اخم کنم؟...؟
خوب من باشم اینو بی احترامی به خودم می بینیم که به خواسته من احترام نمیزارن
از طرفی هم بین فامیل خیلی سخته دست کسی رو رد کردن :n13:
شاید بهترین کار این باشه که اصلا از رو در رو شدن و نزدیک شدن خود داری کنید.... رعایت فاصله ی مطمئنه :n02:
AmirMomtaz
30-03-2013, 02:09
بزرگترین اعتراضها و ابراز دلخوری ها رو میشه با احترام و روی خوش (ترجیحا لبخند) بیان کرد (نوع کلمات بسته به موقعیت و شخصیت طرف میتونه کوتاه یا مفصل باشه) البته برای بار اول و برای کسی که شخصیت داره .. و بار دوم بازهم محترمانه ولی با حالتی قاطع (بدون اخم ولی با یک درصد لبخند - تقریبا محو) .. ولی اگر کسی به شخصیت شما و به عقیده شما احترام نمیذاره و دفعه چندم هست: بازهم محترمانه ولی کاملا جدی و قاطع و صد البته چهره ای سرد و بی لبخند و نگاهی نافذ...
ghahremanimehdi
30-03-2013, 06:44
من هیچوقت واسه خانوما دست دراز نمیکنم چون ممکنه خوششون نیاد و حمل بر بی ادبی بشه ...ولی خانمهایی که خودشون دست دراز میکنند تا دست بدن به نظر من صمیمی تر هستن .به نظرم آدم باید رفتارش با طرف مقابل بطور شناور باشه یعنی با کسی که صمیمی تر هست برخورد متقابل داشته باشه.
سلام
اول از خودش بپرسین که چی صداش کنید ، اگر موافق بود به اسم صداش کنید مثلا مریم خانم یا مریم جون صداش کنید
سلام بنظر من بهتره فقط بگید سلام استاد و باید لحنتون محترمانه و سنگین باشه، اگه بگید عرض ادب و ارادت بنظرم خیلی سنگینه و گفتنش ممکنه طرف فکر کنه دارین تملق..برای مثال شما اگر در درونتون واقعا برای طرف مقابل احترام قائل باشید مطمئن باشید فقط در چند کلمه ساده ای که در سلام و احوالپرسی بکار میبرید طرف حس میکنه
آره اول شمام سلام کنید و خیلی محترمانه که به طرف بر نخوره بگید عذر خواهی میکنم من بجا نیاوردم(با لبخند :n01:و محبت آمیزبگید)
فقط خواستم یه نکته ایی رو بگم که شاید خیلی به چشم نیاد اما به نظر من مهمه(شایدم سختگیری میکنم)
من این حرفو از خیلی از اساتید دانشگاه شنیدم
کلمه استاد مال سر کلاس درسه نه بیرون از کلاس
به نظرم و به نظر اکثر اساتید بهتره که بیرون از کلاس از لفظ "آقای دکتر " استفاده بشه.مثلا به جای سلام استاد بگید سلام آقای دکتر.
فقط خواستم یه نکته ایی رو بگم که شاید خیلی به چشم نیاد اما به نظر من مهمه(شایدم سختگیری میکنم)
به نظرم و به نظر اکثر اساتید بهتره که بیرون از کلاس از لفظ "آقای دکتر " استفاده بشه.مثلا به جای سلام استاد بگید سلام آقای دکتر.
چقدر جالب واقعا بعضی اساتید به چه مسائلی حساس اند!
farzad02
30-03-2013, 17:14
اگر گفتن که یکم سختگیریه
ولی واقعا آدم خودش هم حالش بد میشه با طرف 2 دقیقه بخواد حرف بزنه همش بگه ... استاد .... استاد
من نظرم اینه متنوع حرف بزنیم در کل
استاد...دکتر فلانی/مهندس فلانی..... دکتر/مهندس..... در آخر هم آقای/خانم فلانی که کمتر استفاده میشه
hamid_diablo
30-03-2013, 17:35
دوستان به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردن
به نظرم اگه یک آسیب شناسی برنامه ریزی شده برای این رفتار یا گفتار اجتماعی بشه میتونه کمک بزرگی به جامعه ما و فرهنگی که غالب بهش بشه
من غرب نرفتم اما از شنیده هام و دیده هام (مثلا فیلمهای تولیدی سینمای اروپا و امریکا) متوجه شدم که به این الفاظ و القاب توجه زیادی نمیشه یا بهتر بگم اصلا براشو.ن مهم نیست.
ماسفانه همین برچسب دکتر یا مهندسی یا وکیل یا هر چیز دهن پر کن دیگه ی شده آرزو و ایده آل اکثر هموطنامون...1 در صد فکر کنید عده ای تحصیلات رو فقط و فقط به خاطر این میخوام که قبل از گفته شدن اسمشون لغت مهندس بیاد....
فرض کنید که دوستی بابت عدم حضور عزیزتون به شما بگه جاشون خالی نباشه ، جای بابا خالی و...
بهترین جوابی که میشه گفت چیه؟:n13:
با بچه تخس غریبه توی دیدار اول چطور باید رفتار کرد که خجالت بکشه و کلا مودب بشینه یه گوشه ؟:دی
(در غیاب پدر مادرش)
:n13:
ghahremanimehdi
02-04-2013, 19:13
با بچه تخس غریبه توی دیدار اول چطور باید رفتار کرد که خجالت بکشه و کلا مودب بشینه یه گوشه ؟:دی
(در غیاب پدر مادرش)
به نظر من هیچوقت این کار رو با خود بچه نکنید بهتره مودبانه به مادر بچه بگید که بچه اش رو جمع و جور کنه چون اگر به بچه چشم غره برید یا چیزی بهش بگید فوری میره میذاره کف دست مادرش و اونوقت رابطه تون با اون خانواده شکراب میشه.اینو گفتم چون خودم یکبار تجربه اش رو داشتم.
farzad02
02-04-2013, 19:31
فرض کنید که دوستی بابت عدم حضور عزیزتون به شما بگه جاشون خالی نباشه ، جای بابا خالی و...
بهترین جوابی که میشه گفت چیه؟:n13:
خوب 2 تا برداشت میشه داشت
1- فضولی
2- تعارف
به هر حال یک جنبش اینه که می خواد ببینه مثلا شما اومدی عید دیدنی چرا بابا حضور نداره؟
از طرف دیگه حتی اگر براش مهم هم نباشه باز باید به تعارفی بزنه دیگه....
اگر می تونید دلیل عدم حضور رو بگید که...... بگید: دوست داشت بیاد ولی به فلان دلیل نتونست بیاد
اگر هم نمی تونید دلیل رو بگید........ بگید: خیلی دوست داشت بیاد ولی نشد. ایشالا دفعه بعد......(سریع بحثو عوض کنید) .... خودت چطوری؟ :n02:
(در غیاب پدر مادرش)
اغلب بچه ها تا بهشون رو ندی و نخندی، انقدر پر رو نیستن که همون اول دردسر درست کنن :n02:
پس باید سعی کرد یکم اول محکم بود تا طرف دهنمون رو سرویس نکنه
اما خوب برخی هم نیومده شروع میکنن
اگر دسترسی به نزدیکانش ندارید، سعی کنید سرشو به یه چیزی گرم کنید....... خوردن...بازی ....
دیگه وقتی دیدید هیچ راهی نداره، جدی باهاش صحبت کنید و سعی کنید بفهمه داره از حدش فراتر میره (دعوا نکنید)
Thor God
02-04-2013, 20:38
(در غیاب پدر مادرش)
ببخشید ها تخس یعنی چی دقیقا ؟
اگه منظورت اینه که زیاد آویزون بازی در میاره که بهتره از همون اول بهش رو ندی خود به خود میره اگر هم زیاد شوخی کرد بز هم تو زیاد بهش توجه نکن بزار بفهمه که کارش زشت بوده یا تو خوشت نیومده ...
ببخشید ها تخس یعنی چی دقیقا ؟
اگه منظورت اینه که زیاد آویزون بازی در میاره که بهتره از همون اول بهش رو ندی خود به خود میره اگر هم زیاد شوخی کرد بز هم تو زیاد بهش توجه نکن بزار بفهمه که کارش زشت بوده یا تو خوشت نیومده ...
نه مثلا حرف بد بزنه ، دروغ بگه ، شکلک در بیاره ، چیزی پرت کنه و...:n23:
با نظر دوستان فکر کنم قیافه جدی بیشتر روی این بچه ها تاثیر داشته باشه:n26:
V E S T A
02-04-2013, 22:52
به بچه پر رو نباید رو داد با اینکه بچه ها رو دوست دارم ولی اگر بچه تخس و پر رو ببینم اصلا محلش نمیذارم
اگه اذیت کنه هم باید بهش چشم غره برین یا دعواش کنید .. اصلا هم نگران این نباشین که به پدر و مادرش
می گه ..وقتی والدینش تو ادب کردنش کوتاهـی کردن باید منتظر این برخورد ها هم باشن. دفعه بـعد ایـن
جور بچه یاد مگیره لااقل جلو شما بی ادبی نکنه و پر رو بازی در نیاره.
دوستان یه سوال خیلی مهم
بعضی از فامیل ها حدود رو نمیدونند و بر عکس بعضیا آداب رو به هیچ وجه رعایت نمیکنند
و برای امثال من که رو این چیزا بسیار حساس هستم خیلی وحشتناکه. یعنی از وقتی میان تا زمانی که تشریف ببرند نابود میشم.
برای مثال باهاشون صمیمی نیستی و خودتم میبینی برای اینکه متوجه بشن که دوس نداری یه چیزایی رو بگی تو کاراشون کند و کاو نمی کنی ولی
باز هم دخالت می کنند .
نمی دونم جدا چه طور مودبانه اونها را متوجه کنم که رفتارشون من رو عذاب میده ( البته فامیل و بعضی دوستان )
به نظرتون باید چه طور رفتار کرد؟
ملا نصرالدین
03-04-2013, 10:27
اگر از این فامیل هایی هستند که سالی 1 دفعه میان و میرن به نظر من باید تحملشون کرد.به مهمانی که سالی 1 دفعه میاد که اخم و دعوا نمیکنند
ولی اگر رفت و امد بیشتر هست همیشه باید جواب سر بالا بهشون داد.یعنی به قول خودمون بپیچونیمشون
مثلا میپرسه ترم چندی؟بگی اخراشم .رشته ات چیه؟ اش رشته سربازی کی میخوای بری؟ معلوم نیست
4 دفعه جواب سر بالا بشنوند دیگه نمیپرسند
hamid_diablo
03-04-2013, 23:19
والا من تا جایی که بتونم سعی مینکم با اقوام درست رفتار کنم...همون طور که تو دینمون گفته شده ...
اما منم مثل بقیه انسانهای عادی بعضی اوقات نمیتونم رفتار زننده (شاید از نظر من) و غیر معمول برخی از آشناهارو نتونم قبول کنم...بنابراین سعی میکنم راه حلی پیدا کنم که کمتر اصطحکاک وجود بیاد
مثلا من اصلا دوست ندارم کسی بدون اجازه من کامپیوترم رو روشن کنه...یا اینکه سئوال پیچ بشم کفری میشم و...
اینجور مواقع بهتره کمتر حرف بزنید...وقتی کمتر حرف بزنید کمتر ازتون سئوال میشه...
یه نکته دیگه هم هست که تجربه شخصی .اما شاید به درد شما هم بخوره...اگر احساس میکنید بعضی از اقوام حتی اگه مهمون هم هستند ولی پاشونو از گیلیمشون درازتر میکنند با خانواده هماهنگ کنید که همگی با یک برخورد یکسان و غیر مستقیم به طرف بفهمونن که از رفتارش خوشتون نمیاد...شده من خودم به کسی به خاطر بد رفتاریش کم محلی کردم اما اعضای خانوادم خیلی دور و برش بودن و هواشو داشتن که این موضوع هم خیلی عصبانیم میکنه
اینجور مواقع بهتره کمتر حرف بزنید...وقتی کمتر حرف بزنید کمتر ازتون سئوال میشه...
جالب اینجاست که چون من همیشه لبخند میزنم و خوب برخورد میکنم تا یکم ساکت میشم سوال پیچ کردنشون بیشتر میشه .
اعضای خانوادم خیلی دور و برش بودن و هواشو داشتن که این موضوع هم خیلی عصبانیم میکنه
بله من همیشه میخوام هماهنگ باشم ولی همش تا قبل از رسیدن مهمون هاست چون حتی وقتی تصمیم میگیرم حرف نزنم جالبه که حالا
خانوادمم سوال میکنن که مثلا خوبی؟؟چرا اینجوری هستی؟ :n15:به خاطر همین عصبی میشم سریع...ولی بروشون نمیارم..
و
از راهنمایی هاتون ممنون:n16:
سال گذشته اواخر سال من و چندتا همکلاسی دانشگاه رفتیم یک کتاب فروشی کتاب بخریم من یک تقویم برداشتم و میخواستم از فروشنده بپرسم که چنده؟ (فروشنده در اون لحظه اونجا نبود) یکی از اون همکلاسی ها گفت ولش کن برش دار برو .
منم رفتم دنبال فروشنده و پولش رو دادم
حالا به نظرتون رابطه با این فرد البته باید چه جوری باشه؟
farzad02
09-04-2013, 16:08
سال گذشته اواخر سال من و چندتا همکلاسی دانشگاه رفتیم یک کتاب فروشی کتاب بخریم من یک تقویم برداشتم و میخواستم از فروشنده بپرسم که چنده؟ (فروشنده در اون لحظه اونجا نبود) یکی از اون همکلاسی ها گفت ولش کن برش دار برو .
منم رفتم دنبال فروشنده و پولش رو دادم
حالا به نظرتون رابطه با این فرد البته باید چه جوری باشه؟
خوب من فکر کنم شما یکمی بد برداشت کردید
دوستای منم از این حرفا میزنن .... ولی اصل حرفشون بیشتر شوخیه تا جدی
یه جورایی محک زدن شما هم میتونه مد نظرشون باشه
ولی خوب اگر مطنئنی که جدی بوده، خوب خیلی از ما ضعفهایی داریم. هیچ انسانی بدون اشکال نیست
حالا این دوست شما ممکنه یکم به حق مردم بی اعتنا باشه. بهترین کسی که می تونه راه درست رو بهش نشون بده، یک دوست خوبه :n11:
SADEGH 7
11-04-2013, 17:26
سلام
ما تو یه آپارتمان حدودا 20 واحدی زندگی می کنیم،که پارکینگ نداره و همه همسایه ها ماشینشون رو تو حیاط پارک می کنن (منظورم اینه که حیاط بیشتر جنبه پارکینگ داره تا حیاط).
ما طبقه همکف هستیم.یک همسایه داریم که بازنشسته هستن و کلا سر کار نمی رن و تقریبا 90 درصد اوقات هروقت می رم بیرون می بینم نشستن پشت واحد ما (واحد ایشون هم همکفه ولی چون واحد ما روبروی درب حیاط هستش و دید وسیعی از درب تا ساختمان رو دارن این طرف یک صندلی مثل صندلی پارک گذاشتن) و یا دارن سیگار می کشن و یا با یکی دوتا همسایه دیگه که داشتن از حیاط رد می شدن و ایشون واسه حرف زدن نگهشون داشتن دارن صحبت می کنن.
وجود همیشگی این همسایه تو حیاط، صدای صحبتشون که تو خونه ی ما میاد، گاها بوی سیگار ایشون، و اینکه من وقتی می خوام حتی با تلفن صحبت خصوصی داشته باشم، مجبورم حتما پنجره رو ببندم و آروم صحبت کنم تا مطمئن شم ایشون وقتی تنهان واسه تفریح، تلفن من رو گوش نمی کنن.
بزرگترین مشکل اینه که ایشون خودشون مدیر مجتمع هستن (از زمانی که حیاط خاکی بوده و واحد ها نیمه ساخته، اینجا ساکن بودن، برای همین شدن مدیر مجتمع)
حالا سوال اینجاست که من می تونم با مراجعه به شورای حل اختلاف از ایشون شکایت کنم؟ اگه شکایت کنم نتیجه ای می تونم بگیرم؟ ارزش داره دنبال این کار برم یا فقط وقت تلف کردنه و نتیجه ای نداره؟
از دوستان ممنون می شم اگه راهنمایی کنن
farzad02
11-04-2013, 17:48
سلام
ما تو یه آپارتمان حدودا 20 واحدی زندگی می کنیم،که پارکینگ نداره و همه همسایه ها ماشینشون رو تو حیاط پارک می کنن (منظورم اینه که حیاط بیشتر جنبه پارکینگ داره تا حیاط).
ما طبقه همکف هستیم.یک همسایه داریم که بازنشسته هستن و کلا سر کار نمی رن و تقریبا 90 درصد اوقات هروقت می رم بیرون می بینم نشستن پشت واحد ما (واحد ایشون هم همکفه ولی چون واحد ما روبروی درب حیاط هستش و دید وسیعی از درب تا ساختمان رو دارن این طرف یک صندلی مثل صندلی پارک گذاشتن) و یا دارن سیگار می کشن و یا با یکی دوتا همسایه دیگه که داشتن از حیاط رد می شدن و ایشون واسه حرف زدن نگهشون داشتن دارن صحبت می کنن.
وجود همیشگی این همسایه تو حیاط، صدای صحبتشون که تو خونه ی ما میاد، گاها بوی سیگار ایشون، و اینکه من وقتی می خوام حتی با تلفن صحبت خصوصی داشته باشم، مجبورم حتما پنجره رو ببندم و آروم صحبت کنم تا مطمئن شم ایشون وقتی تنهان واسه تفریح، تلفن من رو گوش نمی کنن.
بزرگترین مشکل اینه که ایشون خودشون مدیر مجتمع هستن (از زمانی که حیاط خاکی بوده و واحد ها نیمه ساخته، اینجا ساکن بودن، برای همین شدن مدیر مجتمع)
حالا سوال اینجاست که من می تونم با مراجعه به شورای حل اختلاف از ایشون شکایت کنم؟ اگه شکایت کنم نتیجه ای می تونم بگیرم؟ ارزش داره دنبال این کار برم یا فقط وقت تلف کردنه و نتیجه ای نداره؟
از دوستان ممنون می شم اگه راهنمایی کنن
سلام
تا حالا به خودش خیلی محترمانه و محکم اعتراض کردید؟
البته در یک نوبت که نمیشه
همین دود سیگار خودش بحث مهمیه برای اعتراض
SADEGH 7
11-04-2013, 18:02
سلام
تا حالا به خودش خیلی محترمانه و محکم اعتراض کردید؟
البته در یک نوبت که نمیشه
همین دود سیگار خودش بحث مهمیه برای اعتراض
بله.ما حدود 12 ساله همسایه ایم.بارها ازشون خواستم.الآن 1 سال هستش که سلام و علیکی هم باهاشون ندارم.
راستش راه های دوستانه رو طی کردم که به اینجا رسیدم که از لحاظ قانونی قضیه رو دنبال کنم.
farzad02
11-04-2013, 18:25
بله.ما حدود 12 ساله همسایه ایم.بارها ازشون خواستم.الآن 1 سال هستش که سلام و علیکی هم باهاشون ندارم.
راستش راه های دوستانه رو طی کردم که به اینجا رسیدم که از لحاظ قانونی قضیه رو دنبال کنم.
خوب دیگه شما چاره ای جز شورای حل اختلاف ندارید.......... اگر هم حل نشد دادسرا و ....
ببخشید ولی شما دیگه خیلی بیخیالید. 12 ساله ایشون دود سیگارش میاد تو خونتون و هیچکاری نکردید؟
یه وقتها زخمهای کهنه درست بشو نیست که نیست. باید به موقع اقدام کرد.... مرحله به مرحله هم شدت کار رو بالا برد
اگه شکایت کنم نتیجه ای می تونم بگیرم؟ ارزش داره دنبال این کار برم یا فقط وقت تلف کردنه و نتیجه ای نداره؟
راستش نمیشه خیلی جواب قطعی داد
مسلما اگر روند رو معقولانه جلو برید، شانس زیادی هست که مشکل تا حدودی حل بشه
دوستان . این تایپیک مفید ترین تایپیک انجمن هستش .:n12:
-------------------
بزرگوراری کنید به همه سوالاتم پاسخ بدید.
مواقعی که میخوای توی دانشگاه با خانم ها خدا حافظی کنی و بری باید چی بگی ؟ :n16:
وقتی کسی میگه شرمندمون کردید باید چی بگم ؟ :n12:
من وقتی با خانم ها صحبت میکنم اصلا و ابدا نمیتونم تو چشماشون نگاه کنم . راه حل چیه ؟ :n17::n24::n14:
Behroooz
11-04-2013, 19:45
در محیطهای اداری اگر ادامس در دهان دارید چند لحظه دست از جویدن بردارید
بعد از خروج از اداره ادامه دهید .
sir12011
11-04-2013, 19:50
-------------------
من وقتی با خانم ها صحبت میکنم اصلا و ابدا نمیتونم تو چشماشون نگاه کنم . راه حل چیه ؟ :n17::n24::n14:
1.خدانگهدار:n02:
2.خواهش میکنم
3.نگاش نکن خوو
ملا نصرالدین
11-04-2013, 20:18
-------------------
اگر امری ندارید از حضورتون مرخص بشم.
با اجازه.خدا نگه دار
خواهش میکنم این چه حرفیه وظیفست
لازم نیست توی چشماشون نگاه کنید.کلا توی ایران یه جور بی ادبیه.خانم ها معمولا معذب میشن.ولی سرتون رو هم پایین نیندازید.
-------------------
این یه تکنیک سخنرانیه که می گه اگر حول می شید لازم نی تو چشمای شنونده ها نگاه کنید به پیشونیشون نگاه کنید .
حال من واقعا نمی دونم راه حل اینکه نمی تونی تو چش خانوما نگاه کنی چیه ولی به قول دوستمون لازم نیست تو چششون نگاه کنی. یعنی با پسرها حرف می زنی تمام مدت زل زدی به چشمشون؟ معمولی برخورد کن. و اینم دوستمون راست گفته زمینو نگاه نکنی وقتی داری با یه خانم حرف میزنی یه سری ها خیلی بدشون می آد. هر چند ممکنه یه سریام بگند چقدر نجیبه بستهگی به خودت داره ولی به نظر من زیاد خوب نیست زمینو نگاه کنی وقتی داری با یه خانم حرف می زنی.
caca_caca888
12-04-2013, 13:09
ارتباط چشمی خیلی مهمه و نمیشه به سادگی ازش گذشت و بیخیالش شد.
وقتی کسی به چشم آدم نگاه نمیکنه یا وقتی داریم باهاش حرف میزنیم اینور اونورو نگاه میکنه معلومه که به حرفای ما گوش نمیکنه... و دنبال در رفتن یا پیدا کردن شخص دیگری برای صحبت هستش...
باید به چشماش نگاه کنی اما خیره نشی تو چشمای طرف که فکر کنه حواست جای دیگست! مثلا یه بار به این چشمش نگاه کنی بعد بری سراغ اونیکی چشمش طوری که خیلی طبیعی جلوه کنه...
حرفاشو تایید کنی سرتو تکون بدی و اینکه خیلی توجه کنی که اصلا چی داره میگه......
ممنون از دوستان گلم .
به خدا نمیتونم اصلا پس اگه زمین رو نگاه نکنی و بخوای حرف بزنی باید به کجاه نگاه کنی ؟! از یه طرف بی ادبی هست و از یه طرف :n12::n17:.:n19::n24:
Amir Hossein
17-04-2013, 22:19
ممنون از دوستان گلم .
به خدا نمیتونم اصلا پس اگه زمین رو نگاه نکنی و بخوای حرف بزنی باید به کجاه نگاه کنی ؟! از یه طرف بی ادبی هست و از یه طرف :n12::n17:.:n19::n24:
چواب دوستان کامله , ولی از اونجایی که منم تقریبا این مشکلو دارم بذارین یخ چیزی رو بگم شاید یه خورده کمکتون کرد...!
وقتی دارین صحبت میکنین از یه جهتی به نظر خود من زیاد مئدبانه نیست که زل بزنین تو چشم...
سر پایین انداختن هم حس بدی رو به طرفین القا میکنه...
ولی یه کاری که میشه کرد اینه که حین صحبت گهگاهی نیم نگاهی به چشم طرف بکنید و همینطور که حرف میزنید/گوش میدید خودتون رو یه خورده با یه چیزی مشغول کنین , مثلا صافو صوف کردن آستین... جزوه... یا گوشیتونو تو دستتون قل بدین
من خودم این کارو میکنم خیلی هم خوبه مشکلی ندارم :31:
چواب دوستان کامله , ولی از اونجایی که منم تقریبا این مشکلو دارم بذارین یخ چیزی رو بگم شاید یه خورده کمکتون کرد...!
وقتی دارین صحبت میکنین از یه جهتی به نظر خود من زیاد مئدبانه نیست که زل بزنین تو چشم...
ولی یه کاری که میشه کرد اینه که حین صحبت گهگاهی نیم نگاهی به چشم طرف بکنید و همینطور که حرف میزنید/گوش میدید خودتون رو یه خورده با یه چیزی مشغول کنین , مثلا صافو صوف کردن آستین... جزوه... یا گوشیتونو تو دستتون قل بدین
من خودم این کارو میکنم خیلی هم خوبه مشکلی ندارم :31:
ولی یه کاری که میشه کرد اینه که حین صحبت گهگاهی نیم نگاهی به چشم طرف بکنید و همینطور که حرف میزنید
با این جملتون موافقم اما در مورد این جمله:
مثلا صافو صوف کردن آستین... جزوه... یا گوشیتونو تو دستتون قل بدین
من خودم این کارو میکنم خیلی هم خوبه مشکلی ندارم،
بنظرم این حرکاتی که میگید صاف کردن آستین و...هم باید خیلی محتاطانه انجام بشه چون ممکنه یجور رفتا رکنید طرف فکر کنه اصلا براش ارزش قائل نیستید حالا در حین صاف کردن آستینتون هرز گاهی به حرفاش گو ش میدین:n18:
وقتی مریض حستی و کسی میاد ولی نمیتونی پاشی به منظور احترام باید چی بگی ؟
ملا نصرالدین
23-04-2013, 12:21
خیلی خوش امدید.قدم رنجه کردید.حمل بر بی ادبی نشه ببخشید نمیتونم پاشم
desperanish
23-04-2013, 13:04
به سلام به دوستان معاشرتی :n18:
درباره صحبت رو در رو با یه خانم بسته به طرف مقابل داره.
ولی اینو بدونید که اگه زیاد زل بزنید تو چشم طرف خیلی زشته.
و اگرم اصلا طرف رو نگاه نکنید موقع صحبت کردنش اینم خوب نیست.
حداقل به اندازه که بفهمه شما داری به حرفش توجه میکنی. که 2-3 ثانیه هم کافیه.
من خودم تو مغازه ام و مشتری خانم میخواد باهام صحبت کنه، شاید کلا 3 تا 5 ثانیه نگاهش کنم.
ولی اصلا نمیزارم ناراحت بشه و پا میشم براش کاری میکنم که بفمه هواسم بهش هست.
اما یه بنده خدایی تو مغازمون یه بار داشت به یه خانم تو مغازه همینجوری زل میزد.
یه دفعه خانمه ناراحت شد گفت چرا اینجوری نیگاه میکنی؟!
البته این رفیقمون گفت ببخشید من هواسم جای دیگه ای بود و واقعا هم همینطور بود.
موفق باشید:»
Mr_100_dolari
25-04-2013, 18:27
[QUOTE=ziba12;7579174]دوستان . این تایپیک مفید ترین تایپیک انجمن هستش .:n12:
-------------------
مواقعی که میخوای توی دانشگاه با خانم ها خدا حافظی کنی و بری باید چی بگی ؟
سلام
بستگی داره اگر باهاش خودمونی هستی هر جور راحتی خداحافظی کن مثلا خداحافظ ، فردا می بینمت و ...
اگر خودمونی نیستی بگو با اجازتون خوشحال شدم مثلا اگر فردا باز می بینیش بگو فردا می بینمتون و ...
وقتی کسی میگه شرمندمون کردید باید چی بگم ؟
خواهش میکنم کاری نکردم ، یا مثلا کاری نکردم وظیفه بود که این خیلی رسمی تره و برای کسی باید بگی که سنش از شما بالاتره
من وقتی با خانم ها صحبت میکنم اصلا و ابدا نمیتونم تو چشماشون نگاه کنم . راه حل چیه ؟
مشکلی نداره چون عادت نداری برات سخته دوبار که نگاه کنی عادی میشه خانوم آقا هم نداره این چیزا واسه تو ایرانه شما راحت نگاه کن اگر طرف برداشت بدی از نگاه کردن شما داشت مشکل از افکار خودشه نه شما . خیلی با اعتماد به نفس موقعه صحبت کردن تو چشمای طرف نگاه کن این طوری حس بیان کلمات و موضوع مورد نظر بهتر هم منتقل میشه .
در ضمن زل زدن تو چشم طرف (آمار) با نگاه کردن معمولی و ساده خیلی فرق داره !!
a6543210
25-04-2013, 19:46
دوستان کسی بهت بعد حموم می گه عافیت باشه در جواب باید بگیم سلامت باشید درسته؟!:n02:
Eblis 2011
25-04-2013, 20:44
دوستان کسی بهت بعد حموم می گه عافیت باشه در جواب باید بگیم سلامت باشید درسته؟!:n02:
بله درسته :n02:
یه سوال!
من زیاد شوخم و با بچه ها زیادی بگو بخند دارم! اصن کسیو میبینم نمیتونم نخندم و شوخی نکنم :)
سعیمو میکنم سبک نشم ولی انگار بعضیا اینطوری برداشت میکنن
وسوء استفاده میکنن
بنظرتون چه طوری باید برخورد کنم باهاشون
یه بار به یکیشون توپیدم الان حرف نمیزنه باهام!
a6543210
26-04-2013, 11:51
یه سوال!
من زیاد شوخم و با بچه ها زیادی بگو بخند دارم! اصن کسیو میبینم نمیتونم نخندم و شوخی نکنم :)
وسوء استفاده میکنن
نه دوست عزیز
به نظر خودم شوخ طبعی هم یه حدی داره.بعضی ها برداشت بد می کنند مثل اینکه فک می کنند که شما حرف اونا رو منباب ریشخند می گیری.به نظرم قبل از شوخ طبع شدن بهتره اول با خصوصیات اخلاقیشون آشنا بشی بعد اگه دیدی شوخ طبع هستن تو هم همینطور باش...
در کل به یه انسان سنگین و با وقار بیشتر از یه انسان شوخ طبع در ابتدای برخورد بها می دن...
البته نظر شخصی خودم بود گفتم
----------------------------
حالا من یه سوال دیگه دارم:
وقتی می خوایم به طرف کسی چیزی رو پرت کنیم (البته خودم کلا با پرت کردن چیزی طرف کسی موافق نیستم و نوعی بی ادبی می دونم ولی خوب بعضی موقع آدم مجبوره!)که برداره به نظرتون چی باید گفت؟ می گن پیش آمد (البته دقیقا نمی دونم ولی فک کنم شبیه همین کلمست) یا بگیم خیلی معذرت می خوام خدمت شما!:n13:
ممنونم
a6543210
26-04-2013, 11:59
من وقتی با خانم ها صحبت میکنم اصلا و ابدا نمیتونم تو چشماشون نگاه کنم . راه حل چیه ؟
این مشکل عجیبه منه هنوزم!:n02: البته دیگه کمتر شه
سعی می کنم تا حدودی به صورتش نگاه کنم.البته هر چند لحظه من باب اینکه به حرفتون دارم توجه می کنم نگاه می کنم! و بیشتر مواقع به زمین می نگریم!!!:n02: (نه که خودمون یکم چشم رنگی هستیم اونام بیشتر به چشامون می نگرن تا من به اون.واسه همین یکم خجالتی می شیمو و زمینو رصد می کنیم!!!:n02:)
farzad02
26-04-2013, 13:33
یه سوال!
وسوء استفاده میکنن
داشتن جاذبه و دافعه متناسب واقعا چیزیه که باعث میشه بتونیم در کل زندگی موفق باشیم
خیلی بد اخلاقی ها و بد رفتاری ها از این ناشی میشه ما دقیقا نمی دونیم کجا باید بخندیم و کجا جدی باشیم و اصلا چقدر بخندیم و جدی باشیم
یکی از شاخصه های ارتباط درست برقرار کردن با دیگران خنده و شوخی است. جایی که اینها نباشه همه میگن خشک و بی روح
از طرف دیگه جدیت و محکم صحبت کردن هم واقعا یک امر حیاتیه. یهو وسط یک امر مهم یکی شوخی کنه، دیگران رسما دیگه طرف رو .... حساب میکنن
به نظرم شما باید اول شخص رو محک بزنی. بعد محیطی که درونش هستید
ساعات و روزهای اول باید سعی کنی حداقل خنده و از اون طرف حداقل جدیت رو داشته باشی. یه طورایی حداقل ارتباط غیر ضروری (سلام ... چطوری؟ ... چه خبر؟ ... خداحافظ)
بعداز مدتی کم کم هر دوی شما همدیگر رو میشناسید. بر اساس ظرفیت طرف باهاش شوخی کن. جایی هم که دیدی وقت شوخی نیست، تا حد امکان جدی باش
حتی میفهمی از چه نوع شوخی خوشش میاد و با چه نوع مشکل داره
البته شاید یه وقتها محیطهایی مثل محیط رسمی و کاری باعث بشه شوخ ترین آدمها هم جدی بشن و کسی که شوخی کنه رو به چشم دیگه ببین. پس شما باید محیط رو هم در نظر بگیری
در نهایت هم باید در نظر داشته باشی که تقریبا محاله ما بتونیم با همه کسانی که در طی روز و هفته و ماه باهاشون سر و کار داریم، رابطه نزدیک و صمیمی داشته باشیم.......
دوستان اگر کسی رو خیلی دست بالا بگیرید و کلی عزت و احترام و ... بعد طرف با یه کاری یا حرفی ثابت کنه که اونقدرها هم براش مهم نیستی! شما باشید چه میکنید؟مثل سابق رفتار خودتون رو ادامه میدید؟ یا میشید مثل خوده اون طرف؟
ملا نصرالدین
27-04-2013, 16:53
نه دوست عزیز
به نظر خودم شوخ طبعی هم یه حدی داره.بعضی ها برداشت بد می کنند مثل اینکه فک می کنند که شما حرف اونا رو منباب ریشخند می گیری.به نظرم قبل از شوخ طبع شدن بهتره اول با خصوصیات اخلاقیشون آشنا بشی بعد اگه دیدی شوخ طبع هستن تو هم همینطور باش...
در کل به یه انسان سنگین و با وقار بیشتر از یه انسان شوخ طبع در ابتدای برخورد بها می دن...
البته نظر شخصی خودم بود گفتم
----------------------------
حالا من یه سوال دیگه دارم:
وقتی می خوایم به طرف کسی چیزی رو پرت کنیم (البته خودم کلا با پرت کردن چیزی طرف کسی موافق نیستم و نوعی بی ادبی می دونم ولی خوب بعضی موقع آدم مجبوره!)که برداره به نظرتون چی باید گفت؟ می گن پیش آمد (البته دقیقا نمی دونم ولی فک کنم شبیه همین
کلمست) یا بگیم خیلی معذرت می خوام خدمت شما!:n13:
ممنونم
اصولا قبل از اینکه چیزی رو پرت کنی باید عذرخواهی کنی...وقتی پرت کردی وطرف ناراحت شده که عذرخواهی فایده نداره...مثلا قبلش بایه حالت رو در واسی باید بگی ببخشید پرت میکنم.جسارت نباشه...بعد طرف میگه نه مسئله ای نیست بعد پرت میکنی باز میگی ببخشید
دوستان اگر کسی رو خیلی دست بالا بگیرید و کلی عزت و احترام و ... بعد طرف با یه کاری یا حرفی ثابت کنه که اونقدرها هم براش مهم نیستی! شما باشید چه میکنید؟مثل سابق رفتار خودتون رو ادامه میدید؟ یا میشید مثل خوده اون طرف؟
نه اصلا...از قدیم گفتند برای کسی بمیر که برات تب کنه...من اگر ببینم اینجوریه کلا ارتباطمو باهاش خیلی خیلی کم میکنم.ولی وقتی ببینمش احترام میذارم.تحویل میگیرم مثل غریبه ها
hamid_diablo
27-04-2013, 16:56
به نظرم هر کسی برای روابط اجتماعی خودش باید چارچوبها و قوانینی وضع کنه...در بعضی مواقع کلی و بر خی مواقع هم جزئی
من اعتقاد دارم به هر کس تا اندازه ای باید عزت و احترام گذاشت...احترام بیش از حد باعث خودخواهی طرف مقابل میشه و این وسط ما مقصریم...
تو همه این موارد اگر قبل از اینکه رابطه جدیدی رو شروع کنید باید قوانینی که برای خودتون وضع کردید رو دوباره مرور کنید...مثلا من به شخصه به این موضوع اعتقاد دارم که نباید در جلسات اولیه مثلا تا 1 ماه با طرف مقابل هیچگونه شوخی انجام بدم....من نباید از رسومات خانوادگیشون ازش سئوال کنم....من نباید اسم اعضای خانوادشو بپرسم..اینها نکاتی هست که فکر میکنم هر کسی باید رعایت کنه...
در مورد موضوع مورد بحث شما بهتره اصلاحاتی در این رابطه بوجود بیارید...باید کاری کنید که پاشو از گلیم خودش درازتر نکنه...وگرنه این بی احترامی ها و بی ارزشی ها ادامه خواهد داشت مطمئنا...
نه اصلا...از قدیم گفتند برای کسی بمیر که برات تب کنه...من اگر ببینم اینجوریه کلا ارتباطمو باهاش خیلی خیلی کم میکنم.ولی وقتی ببینمش احترام میذارم.تحویل میگیرم مثل غریبه ها
فرمایش شما متین من خودم هم همین رویه رو در پیش میگیرم اما گاهی وقتا نمیشه! یعنی اون شخص اینقدر برات مهمه و ارزش داره که...از طرفی این شبهه پیش میاد که اونکار یا اون حرف شاید از نظر اون شخص به معنای کم ارزش گذاری نبوده باشه و برداشت من ناصحیح...:n13:
داشتن جاذبه و دافعه متناسب واقعا چیزیه که باعث میشه بتونیم در کل زندگی موفق باشیم
خیلی بد اخلاقی ها و بد رفتاری ها از این ناشی میشه ما دقیقا نمی دونیم کجا باید بخندیم و کجا جدی باشیم و اصلا چقدر بخندیم و جدی باشیم
یکی از شاخصه های ارتباط درست برقرار کردن با دیگران خنده و شوخی است. جایی که اینها نباشه همه میگن خشک و بی روح
از طرف دیگه جدیت و محکم صحبت کردن هم واقعا یک امر حیاتیه. یهو وسط یک امر مهم یکی شوخی کنه، دیگران رسما دیگه طرف رو .... حساب میکنن
به نظرم شما باید اول شخص رو محک بزنی. بعد محیطی که درونش هستید
ساعات و روزهای اول باید سعی کنی حداقل خنده و از اون طرف حداقل جدیت رو داشته باشی. یه طورایی حداقل ارتباط غیر ضروری (سلام ... چطوری؟ ... چه خبر؟ ... خداحافظ)
بعداز مدتی کم کم هر دوی شما همدیگر رو میشناسید. بر اساس ظرفیت طرف باهاش شوخی کن. جایی هم که دیدی وقت شوخی نیست، تا حد امکان جدی باش
حتی میفهمی از چه نوع شوخی خوشش میاد و با چه نوع مشکل داره
البته شاید یه وقتها محیطهایی مثل محیط رسمی و کاری باعث بشه شوخ ترین آدمها هم جدی بشن و کسی که شوخی کنه رو به چشم دیگه ببین. پس شما باید محیط رو هم در نظر بگیری
در نهایت هم باید در نظر داشته باشی که تقریبا محاله ما بتونیم با همه کسانی که در طی روز و هفته و ماه باهاشون سر و کار داریم، رابطه نزدیک و صمیمی داشته باشیم.......
الان یه مشکلی که هست حس میکنم شخصیتم مضحک شده یا یه همچین چیزی(نه به این شدتی که گفتم) برای احیای دوبارش چی کار باید کرد
farzad02
27-04-2013, 19:19
فرمایش شما متین من خودم هم همین رویه رو در پیش میگیرم اما گاهی وقتا نمیشه! یعنی اون شخص اینقدر برات مهمه و ارزش داره که...از طرفی این شبهه پیش میاد که اونکار یا اون حرف شاید از نظر اون شخص به معنای کم ارزش گذاری نبوده باشه و برداشت من ناصحیح...:n13:
ببخشید شما الان دنبال یک تایید نیستید که رابطه رو ادامه بدید ؟ :n13:
بالاخره یا کم محلی شده یا نشده... حالا 0 و 1 هم به ماجرا نگاه نکنیم. ولی خودتون بهتر از هر کسی می تونید قضاوت کنید
ما از اینجا چی می تونیم بگیم؟
در کل اگر قرار باشه در یک رابطه به اصطلاح یکی خیلی مایه بزاره و یکی مثل سیب زمینی رفتار کنه....... خوب نفر اول آخرش فقط خودشو اذیت میکنه :n27:
farzad02
27-04-2013, 19:29
الان یه مشکلی که هست حس میکنم شخصیتم مضحک شده یا یه همچین چیزی(نه به این شدتی که گفتم) برای احیای دوبارش چی کار باید کرد
من باشم اول از بیرون هم بررسی میکنم
حتما دوست و رفیقی داری که بهت بگه برداشتش از رفتار خودت درسته یا نه.... (ممکنه دسته ای آدمها الکی نسبت به شما حساسیت نشون میدن)
اگر شخص قابل اعتمادی که هم سن خودت هست، اینو تایید کرد....... خوب باید کم کم شروع کنی جاهایی که می بینی دیگران نسبت به شوخی های شما عکس العمل منفی نشون میدن، کمتر شوخی کنی
از یه جا باید شروع کرد. اگر بخوای یک رفتار خشک و خاص سراسری از خودت نشون بدی هم زیاد دووم نمیاری
خیلی هم سخت نگیر
انقدر تو زندگی بدبختی داریم که وقت نداریم خودمون رو برای هر شخص و گروهی تنظیم کنیم.... باید یک تم رفتاری کلی داشته باشی برای همه
با کسانی که بیشتر ارتباط داری و این ارتباط برات اهمیت داره، روابط رو دقیقتر تنظیم کنی
masoudtr
27-04-2013, 21:16
دقیقا میفهمم چی داری میگی
حالا راه حل این هست
اگه دقیقا عمل کنی بهت قول میدم موفق بشی
اولا بدونی حافظه مردم کوتاه مدته و برخورد ها را خیلی زود یادشون میره بنابراین بعد از یک مدت این شخصیت مضحکی که میگی را به کل فراموش میکنن
دوما تو جمع که هستی هیچ کس را دست نینداز و مسخره نکن
اگه دختری توی جمع هست زود خودت را گم نکن و مثلا برای جلب نظر اون خودت را مسخره نکن یا دوستت یا استادت یا ...
بعد اینکه به شخصیت خودت کاملا و تماما احترام بگذار
بعد هم اینکه قبل از اینکه حرفی را به زبان بیاوری یک لحظه روش فکر کن و بعد بگو
هر کاری که میگن را تو انجام نده و بقولی با نوکری بقیه شخصیت خودت را پایین نیاور
خیلی زیاد هم صحبت نکن که بعد یک مدت میبینی هرچی میگی همه حواسشون به حرف های بقیه هست و تو را اصلا حساب نمیکنن
و در اخر هم بگم خیلی برای مردم ارزش قائل نشو که باعث میشه کلا از مسیری که میخوای بری منحرف بشی و همش فکر کنی اگه این را میگفتم بهتر بود یا اگه اون را میگفتم
ببخشید شما الان دنبال یک تایید نیستید که رابطه رو ادامه بدید ؟ :n13:
بالاخره یا کم محلی شده یا نشده... حالا 0 و 1 هم به ماجرا نگاه نکنیم. ولی خودتون بهتر از هر کسی می تونید قضاوت کنید
ما از اینجا چی می تونیم بگیم؟
در کل اگر قرار باشه در یک رابطه به اصطلاح یکی خیلی مایه بزاره و یکی مثل سیب زمینی رفتار کنه....... خوب نفر اول آخرش فقط خودشو اذیت میکنه :n27:
خیر از اونجایی که کلا ادم عجولی هستم نخواستم عجولانه تصمیم گیری و رفتار کنم و خواستم اینجا در میون بزارم که بهترین تصمیم رو بگیرم اما خب گویا چون بیانم خیلی کلی هست دوستان نمیتونن برداشت کاملی از قضیه داشته باشن:n06: اما از راهنمایی اقا حمید عزیز و ملانصرالدین گرامی تشکر میکنم:n16:
payam178
27-04-2013, 21:22
سلام دوستان
چه جوری باید با یک فرد احساسی ارتباط برقرار کرد؟ ( مرد )
سلام دوستان
چه جوری باید با یک فرد احساسی ارتباط برقرار کرد؟ ( مرد )
یعنی طرف که می خوای باهاش ارتباط برقرار کنی مرده و احساسی؟
خوب اولا من دوست دارم بدونم چه جوری فهمی دی احساسیه؟! این کمک می کنه که بدونی چطور ارتباط باهاش برقرار کنی
دوما اینکه چه ارتباطی می خوای برقرار کنی هم مهمه؟ مثلا رابطه صمیمانه یا فقط می خوای بدونی چجوری باهاش رفتار کنی که طرف ناراحت نشه چون خیلی احساسیه.
خلاصه چون دیتیل مطلبو نمی دونم فقط چندتا نکته رو بهت می گم
ابتدا اینکه مثلا اگر فهمی دی طزف شعر دوست داره مثلا یا رمان اینا می تونی باهاش راجع به این چیزا حرف بزنی. دوم اینکه سعی نکنی احساسی بودن رو به روش بیاری مگر اینکه بفهمی براش مهمه که تو می دونی احساسیه. اسن نکته خیلی مهمه تو رابطه ها برای اینکه ما ایرانی ها کلا شرقی ها فکر کنم یه چیزی داریم که می گه مرد نباید احساسی باشه. حالا ممکنه به طرف بر بخوره اگر بفهمه تو اینو می دونی. یا ممکنه به قول معروف روشن فکر باشه و خوسحال باشه.
به هر حال اگر اطلاعات بیشتری بدی شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
شاد باشی
taraneh_2002
29-04-2013, 01:34
در جواب بعضی از دوستان...
حافظ می فرماید یار من هم جمال دارد و هم ملاحت (از ملح میاد یعنی بانمک بودن)
به نظر من ملاحت (بانمک بودن)در جذب افراد موثرتر از جمال و زیبایی ظاهری است
چون بعض افراد هستند که زشتند ولی نمکشان افراد را به خود جذب میکند:n02:
و بسیاری هم جمال دارند ولی چون نمک و ملاحت ندارند جاذبه ای ندارن
من 22 سالمه پسر هم هستم وقتی میخوام با دخترای هم سن سال خودم صحبت کنم خیلی دست پاچه میشم :n29: چه کنم؟
با پیرزنا مردا هیچ مشکلی ندارم:n02:
hamid_diablo
30-04-2013, 20:18
من 22 سالمه پسر هم هستم وقتی میخوام با دخترای هم سن سال خودم صحبت کنم خیلی دست پاچه میشم :n29: چه کنم؟
با پیرزنا مردا هیچ مشکلی ندارم:n02:
سلام..
احتمالا شما با دیدن جنس مخالف به شدت تپش قلب میگیرید و استرس و تعریق شدید بدن براتون اتفاق می افته
شما باید حالت خجالت یا شرم رو از خودتون دور کنید و برای اینکار هم باید اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید...البته این مشکل ارتباط با جنس مخالف به خاطر شرایط خاص فرهنگی و سنتی جامعه ما برای همه از جمله خود منم پیش اومده بود...اما باید سعی کنی برای مشکلت راه حل مناسب رو پیدا کنی...چون تو جامعه و محیطهایی مثل دانشگاه و کار باید با جنس مخالف سروکله بزنی
برای خجالتت باید ریشه یابی کنی..مثلا باید از خودت بپرسی که من برای چی خجالت میکشم...با پرسیدن این سئوال میتونی راه حلهایی که جلوی پات هست رو انالیز کنی...
از ظاهر خودت باید راضی باشی...این نکته مهمی هست..منظورم این نیست که یه خوشتیپ جنتلمن باشی...همینکه حس کنی لباس مناسب تن کردی همین اعتماد به نفست رو بالا میبره....
در مرود اینکه دیگران چطور دربارت قضاوت میکنند هم اصلا فکرشو نکن...همون چیزی باش که هستی...یا خوششون میاد یا نمیاد...شما مسئول طرز تفکر دیگران در قبال خودت نیستی...
جلوی آینه هم میتونی با خودت تمرین کنی...از حرف زدن همجنسات با جنس مخالف هم میتونی الگو برداری کنی ..اینطوری ایده های جالبی برای غلبه به این مشکلت به ذهنت میرسه...
فعلا اینها چیزهایی بود که به ذهنم رسید..مهمتر از این موارد و مواردی که بقیه دوستان حتما بهش اشاره میکنند مقابله با ترس با اراده قویه...
mehdi.t.f
01-05-2013, 20:03
من یـه سوال مهمتر دارم...:دی
وقتی داریم با طـرف مقابل روبوسی میکنیم،بایـد همدیگه رو 2 بار ببوسیم یا 3بار؟(1بار رو هم دیدم میبوسن)
عرفش چیه؟!
بگیــد بدونیم دیگـه ثابت همونو اجرا کنیـم ! این همه ضایـع بازی نـشه ! :دی
ایران و اریایی 3 بار باید ببوسن. ولی سایر کشور ها اکثرا 2 بار هست.
با سلام
وقتی میخوای از کنار کسی که اشناست بگذری و میخوای یه سلام و علیک کوتاه داشته باشی و سریع بری باید به طرف چی بگی که ناراحت نشه ؟
.........
جواب وقتی که مریض هستی بهت میگن خدا بد نده باید چی بگی ؟
:n24::n12:
سلام یه سوال :
وارد یه مهمونی میشیم و همه سر سفره نشستن باید چیکار کرد (بعضیارم خیلی وقته ندیدیم) یه سلام احوال پرسیه سریع برای همه کافیه؟
Переклад не
04-05-2013, 15:56
با سلام
وقتی میخوای از کنار کسی که اشناست بگذری و میخوای یه سلام و علیک کوتاه داشته باشی و سریع بری باید به طرف چی بگی که ناراحت نشه ؟
.........
وقتی نزدیکش شدی همین جوری که در حال راه رفتن هستی بهش سلام کن و به نشانه ی احترام دستتو رو سینت بذار و راهتو ادامه بده.اونم جواب سلامتو میده .البته اگه دختری دستتو نذار رو سینت بلکه یه ذره کوتاه خم شو .اما اصلا نباید بایستی.اگه بایستی دیگه سلام کوتاه تبدیل میشه به یه کپ و گفتگو
وقتی کسی گفت خدا بد نده بهتره بگیم ای بابا خدا که بد نمیده.یه کسالته ایشالله برطرف میشه
یا فقط بگو ایشالله بد نمیده
سلام یه سوال :
وارد یه مهمونی میشیم و همه سر سفره نشستن باید چیکار کرد (بعضیارم خیلی وقته ندیدیم) یه سلام احوال پرسیه سریع برای همه کافیه؟
وارد شدید اگه صمیمی هستید دستها رو کمی بالا بگیرید به نشانه ی احترام و به تک تک حضار در حالی که دستاتون کمی بالاست (ثابت نگه ندارید و کمی تکون بدید)و دارید همون ابتدای سفره (یعنی از در وارد شدید و بشینید)میشینید ، سلام کنید و بگید سر سفرس بفرمائید و بعد اینکه غذا تموم شد و همه کنار کشیدن تک تک احوال حضار رو بپرس و اگه شد دست بدید
اگه همون ابتدا جا نبود سریع برید محل مناسب و با دوسه نفر کناری هم دست بدید (به همراه همون دست تکون دادنا و احترامات برای حضار).دست تکون دادن منظورم اینکه که وقتی یکی از رفقا رو که از دور میبینید دستتونو براش بالا میگیرید و کمی سرتونو بالا پایین میکنید مثله این شکلک البته بدون خنده(:n09:)
اگه سر میز باشن و محفل رسمی بود ، وارد که شدید دست به سینه کمی خم (خیلی جزئی خم بشید) و تند به چند نفر سلام و احترام کنید و تو همون ابتدا اگه جابود بشینید وگرنه سریع برید محل مناسب بشینید
ملا نصرالدین
04-05-2013, 21:36
با سلام
.........
درحال راه رفتن 1 لحظه بایستید این ها رو تند تند با فاصله ی هر جمله 1 ثانیه مکث بگید سلام..احوال شما؟خیلی مخلصیم...با اجازتون... بعد میروید
وقتی کسی میگه خدا بد نده باید در جواب بگی.. بد نبینی..مثلا چی شده علی اقا خدا بد نده....بد نبینی اصغر اقا چیزی نیست ...
سلام یه سوال :
بله اول چند تا سلام بعد احوال پرسی...اگر هم کسی خواست بلند بشه بگید بفرمایید بلند نشید ... بعد از غذا بعد کم کم با بقیه احوال پرسی میکنید
وارد شدید اگه صمیمی هستید دستها رو کمی بالا بگیرید به نشانه ی احترام و به تک تک حضار در حالی که دستاتون کمی بالاست (ثابت نگه ندارید و کمی تکون بدید)و دارید همون ابتدای سفره (یعنی از در وارد شدید و بشینید)میشینید ، سلام کنید و بگید سر سفرس بفرمائید و بعد اینکه غذا تموم شد و همه کنار کشیدن تک تک احوال حضار رو بپرس و اگه شد دست بدید
اگه همون ابتدا جا نبود سریع برید محل مناسب و با دوسه نفر کناری هم دست بدید (به همراه همون دست تکون دادنا و احترامات برای حضار).دست تکون دادن منظورم اینکه که وقتی یکی از رفقا رو که از دور میبینید دستتونو براش بالا میگیرید و کمی سرتونو بالا پایین میکنید مثله این شکلک البته بدون خنده(:n09:)
اگه سر میز باشن و محفل رسمی بود ، وارد که شدید دست به سینه کمی خم (خیلی جزئی خم بشید) و تند به چند نفر سلام و احترام کنید و تو همون ابتدا اگه جابود بشینید وگرنه سریع برید محل مناسب بشینید
یه لحظه تصور کردم با اون شکلک وارد مهمونی بشی :n08:
باحال بود مرسی دست هر دوتون درد نکنه
یه سوال دیگه وقتی میگن ایشالله عروسیت (یه ادم بزرگتر میگه)ما باید چی بگیم چون یه بار مامان بزرگم به پسرخالم گفت ایشالله عروسیت (دقیقا یادم نیست چی گفت ولی یه همچین چیزی بود)اونم گفت ایشالله بعد باباش برگشت با خنده گفت رو نیست که...!یعنی باید ادم خجالت بکشه؟؟!!سرخ بشه؟؟!!یا جمله ی خاصی باید بگه؟
Javad-ht
05-05-2013, 15:39
یه سوال دیگه وقتی میگن ایشالله عروسیت (یه ادم بزرگتر میگه)ما باید چی بگیم چون یه بار مامان بزرگم به پسرخالم گفت ایشالله عروسیت (دقیقا یادم نیست چی گفت ولی یه همچین چیزی بود)اونم گفت ایشالله بعد باباش برگشت با خنده گفت رو نیست که...!یعنی باید ادم خجالت بکشه؟؟!!سرخ بشه؟؟!!یا جمله ی خاصی باید بگه؟
بستگی به طرف داره،ولی من اگه صمیمی باشه (عمه و خاله و اینا) یا میگم ایشالا (با خنده) یا میگم کی به من زن میده!!
اگه هم صمیمی نباشه یه لبخند میزنم میگم ممنون.
بهتره بگید ایشالله قسمت آرزومندا :n02:
Eblis 2011
05-05-2013, 16:02
من باشم میگم چرا نفرین میکنی :n02:
Soroush-S
05-05-2013, 17:18
ایران و اریایی 3 بار باید ببوسن. ولی سایر کشور ها اکثرا 2 بار هست.
والا ما فامیل داریم خودشو آریایی اصیل میدونه:n08: موقع روبوسی میگه یا دوتا یا 4 تا با من روبوسی کنید . 3 تا عربیه :n02:
SA.JJ.AD
07-05-2013, 19:36
سلام به دوستان اداب معاشرتی :n02:
دوستان وقتی وارد یه جمعی میشید برای اولین بار و غریبه هستید برا همه ... برا جلوگیری از تنها موندن و همچنین قاطی جماعت شدن چیکار میکنید ؟!:n01:
.
ادم انچنان خجالتی نیستم ... اما وقتی وارد یه گروهی میشم که همه همدیگرو میشناسن و صحبت میکنن ... ارتباط برقرار کردنم باید بر حسب یه اتفاق باشه یا از طرف های مقابل باشه !:n02:! و خودم محافظه کارانه برخورد میکنم و خیلی طول میکشه تا صمیمی تر شم با همه ! :n23:
+
امیدوارم متوجه منظور و مشکلم شده باشید ... یارو هست 2 دقیقه نشده با همه گرم و صمیمی میشه و شوخی هم میکنه !! تا اون حد رو متنفرم !:n21: اما تا این حد الانم که شاید هفته ها طول بکشه فقط یکمی با جمع ارتباط برقرار کنم !! :n29:هم اصلا راضی نیستم :n21:.. خودم میخوام با همه صمیمی شم مثه خیلی های دیگه اما به قول مهران مدیری نمیدونم چرا هی نمیشه:n02: و به خودم اجازه نمیدم :n13:
+
بارها و بارها تجربه کردم این مسئله رو .... مثلا اخرین باری که این اتفاق برام افتاد ... دو هفته پیش و وارد شدن به یه گروه کوهنوردی بود که اولین بار بود تو برنامشون شرکت میکردم و نکته ی مهم اینکه تنها هم رفته بودم ! هرکی هم میاد با من ارتباط برقرار کنه خشک برخورد میکردم :n29: ... خودمم میدونم اینو اما خوب چه کنم دست خودم نیست:n27:برا این مرض چی پیشنهاد میکنید دوستان:n02:
hamid_diablo
07-05-2013, 19:47
سلام سجاد جان
والا منم کمی مثل خودتم ما نه اینطوری...من بیشتر سعی میکنم تو برخوردهای اول دیگران رو بسنجم و ببینم چه تیپ شخصیتی دارن ...بعدش بر اساس برداشتهایی که تو این مدت داشتم سعی میکنم رفتنارمو تنظیم کنم...ولی در کل باید چکونه ارتباط برقرار کردن با دیگران رو یاد گرفت که این امر برای برخی اکتسابی میتونه باشه
شاید این امر تا حدودی به اعتماد به نفس افراد مرتبط باشه..شاید عدم احساس امنیت باعث بشه نتونیم تو جمعهایی که تازه واردشون شدیم کمی محافظه کاران برخورد کنیم..البته این نکته رو هم گوشزد کنم که تا مدتی این امر طبیعی میتونه باشه...اما همیشگی نباید باشه...
قدرت ابزار وجود میتونه فاکتور مثبتی در این مواقع باشه...قدرت اظهار نظر و تائید شدن از طرف دیگران هم هست...اما برای ارتباط برقرار کردن باید مشترکاتی با گروه و یا جمع جدید باشه تا بشه در مورد موضوعات مشترک اظهار نظر کرد...اینطور یحرف تو حرف پیش میاد و رابطه ها شکل میگیره
از کمی شوخ طبعی هم میشه برای جا باز کردن در گروه استفاده کرد...معمولا آدمها از انسانهای شوخ طبع خیلی خوششون میاد...در ضمن از گارد گرفتن هم خودداری کنید..معمولا افراد به عضوهای جدید توهین نمیکنند ...پس فکر نکنید اگر کسی برای ارتباط برقرار کردن پیقدم شد قصد ایجاد مزاحمت یا توهین و تحقیر رو داره...
اینا چیزهایی بود که فعلا به ذهنم رسید..انشالله بقیه دوستان بیشتر کمکتون میکنند
farzad02
08-05-2013, 07:00
سلام به دوستان اداب معاشرتی :n02:
دوستان وقتی وارد یه جمعی میشید برای اولین بار و غریبه هستید برا همه ... برا جلوگیری از تنها موندن و همچنین قاطی جماعت شدن چیکار میکنید ؟!:n01:
.
ادم انچنان خجالتی نیستم ... اما وقتی وارد یه گروهی میشم که همه همدیگرو میشناسن و صحبت میکنن ... ارتباط برقرار کردنم باید بر حسب یه اتفاق باشه یا از طرف های مقابل باشه !:n02:! و خودم محافظه کارانه برخورد میکنم و خیلی طول میکشه تا صمیمی تر شم با همه ! :n23:
+
امیدوارم متوجه منظور و مشکلم شده باشید ... یارو هست 2 دقیقه نشده با همه گرم و صمیمی میشه و شوخی هم میکنه !! تا اون حد رو متنفرم !:n21: اما تا این حد الانم که شاید هفته ها طول بکشه فقط یکمی با جمع ارتباط برقرار کنم !! :n29:هم اصلا راضی نیستم :n21:.. خودم میخوام با همه صمیمی شم مثه خیلی های دیگه اما به قول مهران مدیری نمیدونم چرا هی نمیشه:n02: و به خودم اجازه نمیدم :n13:
+
بارها و بارها تجربه کردم این مسئله رو .... مثلا اخرین باری که این اتفاق برام افتاد ... دو هفته پیش و وارد شدن به یه گروه کوهنوردی بود که اولین بار بود تو برنامشون شرکت میکردم و نکته ی مهم اینکه تنها هم رفته بودم ! هرکی هم میاد با من ارتباط برقرار کنه خشک برخورد میکردم :n29: ... خودمم میدونم اینو اما خوب چه کنم دست خودم نیست:n27:برا این مرض چی پیشنهاد میکنید دوستان:n02:
سلام
من متوجه نشدم منظورت از (ارتباط برقرار کردنم باید بر حسب یه اتفاق باشه) چیه؟
خوب همین که شما وارد جمعی میشی مهمترین اتفاقه . دیگه دنبال چی هستی؟ :n02:
برای شروع ارتباط هم باید بگردی دنبال نقاط مشترک
مثلا شروع میکنن راجع به فوتبال حرف میزنن........ شما متنفری از فوتبال......... هیچی نگی بهتره
بعد درباره فلان فیلم میشینن بحث میکنن.... شما دیدی اون فیلم رو..... خیلی راحت نظرتو بگو و بحث کن (البته اول کاری خیلی جدی نباشه)
دیگه مثلا خوراکی تعارف کنی... بستنی و قهوه مهمون کنی .... البته بر اساس افراد مختلف متفاوته
جایی کمک لازم بود خیلی آروم بری کمک کنی (جوگیر نشی!!!)
در کل دنبال فرمول پیچیده ای نباش. همین باید راجع به یک چیز مشترک بحث رو شروع کنی تا کم کم آشنا بشین (درس و مدرسه و دانشگاه و کفش لباس و سرما و گرما و فیلم و سریال و ورزش و ...)
دیگه بدترین حالتش اینه که اصلا بحث مشترکی پیش نیاد. خوب باید بحث رو ببری به اون سمت :n06:
سلام
مثلا شروع میکنن راجع به فوتبال حرف میزنن........ شما متنفری از فوتبال......... هیچی نگی بهتره
بعد درباره فلان فیلم میشینن بحث میکنن.... شما دیدی اون فیلم رو..... خیلی راحت نظرتو بگو و بحث کن (البته اول کاری خیلی جدی نباشه)
دیگه مثلا خوراکی تعارف کنی... بستنی و قهوه مهمون کنی .... البته بر اساس افراد مختلف متفاوته
در کل دنبال فرمول پیچیده ای نباش. همین باید راجع به یک چیز مشترک بحث رو شروع کنی تا کم کم آشنا بشین (درس و مدرسه و دانشگاه و کفش لباس و سرما و گرما و فیلم و سریال و ورزش و ...)
دیگه بدترین حالتش اینه که اصلا بحث مشترکی پیش نیاد. خوب باید بحث رو ببری به اون سمت :n06:
اگرم بحثی پیش نیومد، میتونی مثلا خودتون چندتا سوال بپرسین مثلا تو گروه کوهنوردی در مورد برنامشون؛ در مورد مقرارتشون ، یا وقتی به کوهی قراره برین میتوند در مورد مثلا موقعیت جغرافیایی و..بپرسید تا کم کم رابط شکل بگیره البته اینم بگم که من خودم از کساییم که وارد یک جمع جدید بشم تا ارتباط برقرار کنم و صمیمی بشم خیلی طول میکشه و این برام آزاردهندس
SA.JJ.AD
08-05-2013, 16:12
سلام سجاد جان
والا منم کمی مثل خودتم ما نه اینطوری...من بیشتر سعی میکنم تو برخوردهای اول دیگران رو بسنجم و ببینم چه تیپ شخصیتی دارن ...بعدش بر اساس برداشتهایی که تو این مدت داشتم سعی میکنم رفتنارمو تنظیم کنم...ولی در کل باید چکونه ارتباط برقرار کردن با دیگران رو یاد گرفت که این امر برای برخی اکتسابی میتونه باشه
شاید این امر تا حدودی به اعتماد به نفس افراد مرتبط باشه..شاید عدم احساس امنیت باعث بشه نتونیم تو جمعهایی که تازه واردشون شدیم کمی محافظه کاران برخورد کنیم..البته این نکته رو هم گوشزد کنم که تا مدتی این امر طبیعی میتونه باشه...اما همیشگی نباید باشه...
قدرت ابزار وجود میتونه فاکتور مثبتی در این مواقع باشه...قدرت اظهار نظر و تائید شدن از طرف دیگران هم هست...اما برای ارتباط برقرار کردن باید مشترکاتی با گروه و یا جمع جدید باشه تا بشه در مورد موضوعات مشترک اظهار نظر کرد...اینطور یحرف تو حرف پیش میاد و رابطه ها شکل میگیره
از کمی شوخ طبعی هم میشه برای جا باز کردن در گروه استفاده کرد...معمولا آدمها از انسانهای شوخ طبع خیلی خوششون میاد...در ضمن از گارد گرفتن هم خودداری کنید..معمولا افراد به عضوهای جدید توهین نمیکنند ...پس فکر نکنید اگر کسی برای ارتباط برقرار کردن پیقدم شد قصد ایجاد مزاحمت یا توهین و تحقیر رو داره...
اینا چیزهایی بود که فعلا به ذهنم رسید..انشالله بقیه دوستان بیشتر کمکتون میکنند
سلام
اگرم بحثی پیش نیومد، میتونی مثلا خودتون چندتا سوال بپرسین مثلا تو گروه کوهنوردی در مورد برنامشون؛ در مورد مقرارتشون ، یا وقتی به کوهی قراره برین میتوند در مورد مثلا موقعیت جغرافیایی و..بپرسید تا کم کم رابط شکل بگیره البته اینم بگم که من خودم از کساییم که وارد یک جمع جدید بشم تا ارتباط برقرار کنم و صمیمی بشم خیلی طول میکشه و این برام آزاردهندس
ممنون از دوستان عزیز ... به نکته های خوبی اشاره شد ...
.
دوستان پیشنهاد کردن در مورد فلان چیز میبینی بحثی هستش یه جا برو تو هم نظرتو بگو و اینا ... اما مشکل اصلی اینجاست ... در این مواقع جلوی خودم رو میگیرم و با خودم میگم:n13: الان نکنه برم وارد بحثی شم بعد بقیه با خودشون بگن این یارو اومده خودشو بندازه وسط :n02: ( الان ممکنه بگید اعتماد به نفست ضعیفه درست اما ادامه رو با دقت بخونید)همین 50% عامل جلوگیریم از وارد شدن به جمع و صمیمی شدنه ! بعدشم خیلی وقت ها هم حس کردم به قول اون دوستمون بدترین حالت پیش اومده :n02:از نظرم اکثرا حدود 90% هم سن و سالام (22 تا 25) در مورد چیز های مزخرف و مسخره و بیخود حرف میزنن و حس میکنم سنخیتی باهاشون ندارم:n29:بعد که یکم دوروبرمو با دقت نگاه میکنم ! میگم نمیشه که 90% مردم همه دارن چرند میگن فقط تو خوبی ؟! :eh::n02:قبول دارم اشتباست این طرز فکر حداقل تا این حد افراطیش ! اما هرچقد با این نوع دیدگاه به محیط و ادمای اطراف میجنگم فایده نداره ... :n21:و همین باعث میشه تو جمعی که وارد میشم هفته ها شاید طول بکشه با 1 نفر کمی صمیمی شم ! شاید:n27:
farzad02
08-05-2013, 21:50
ممنون از دوستان عزیز ... به نکته های خوبی اشاره شد ...
.
دوستان پیشنهاد کردن در مورد فلان چیز میبینی بحثی هستش یه جا برو تو هم نظرتو بگو و اینا ... اما مشکل اصلی اینجاست ... در این مواقع جلوی خودم رو میگیرم و با خودم میگم:n13: الان نکنه برم وارد بحثی شم بعد بقیه با خودشون بگن این یارو اومده خودشو بندازه وسط :n02: ( الان ممکنه بگید اعتماد به نفست ضعیفه درست اما ادامه رو با دقت بخونید)همین 50% عامل جلوگیریم از وارد شدن به جمع و صمیمی شدنه ! بعدشم خیلی وقت ها هم حس کردم به قول اون دوستمون بدترین حالت پیش اومده :n02:از نظرم اکثرا حدود 90% هم سن و سالام (22 تا 25) در مورد چیز های مزخرف و مسخره و بیخود حرف میزنن و حس میکنم سنخیتی باهاشون ندارم:n29:بعد که یکم دوروبرمو با دقت نگاه میکنم ! میگم نمیشه که 90% مردم همه دارن چرند میگن فقط تو خوبی ؟! :eh::n02:قبول دارم اشتباست این طرز فکر حداقل تا این حد افراطیش ! اما هرچقد با این نوع دیدگاه به محیط و ادمای اطراف میجنگم فایده نداره ... :n21:و همین باعث میشه تو جمعی که وارد میشم هفته ها شاید طول بکشه با 1 نفر کمی صمیمی شم ! شاید:n27:
شایدم اشتباه نباشه..... واقعا منم در بعضی جمع ها که میرم، مزخرفات زیاد میگن... یکساعت میشینی کنارشون، انگار یک روز الاف بودی :n02:
اما همین پی30 رو ببین. بدون تعارف بعضی بخشها و تاپیکها مثل همین تاپیک واقعا از نظرات دوستان استفاده می کنیم....... پس همه افراد اینطوری نیستن
بالاخره اگر حضور در جایی اجباری نباشه، من و شما که نباید بریم در جمعی که باعث تلف شدن وقتمون بشه
به همین خاطره که میگن قدر دوست خوب رو باید بدونی
در جواب یکی از دوستان صفحات قبل گفتم که یه فرقی باید قائل شد بین ارتباط برقرار کردن با صمیمی شدن
نهایتا هر کدوم از ما در زندگی جاری می تونیم با 2-3 نفر خیلی نزدیک باشیم و صمیمی باشیم...
اما بحث ارتباط برقرار کردن و گفتن و خندیدن و در کنار هم بودن و کار کردن و گذران وقت و تفریح و ..... الزاما نیازی به صمیمت نداره
برای ارتباط برقرار کردن، جلف بازی و خود نمایی و الکی پریدن وسط بحثها نیازی نیست. به قول دوستمون باغبون، شما از همون برنامه جاری سوال بپرس
یکمی هم به مخ فشار بیار و بحث رو ادامه بده :n02: همین
کسی نمیاد بگه چرا حرف میزنی!!!:n24:
سلام
واسه یکی از استاد های دانشگاه تحقیق ایمیل کردم اینو جواب داده:
ممنون فقط یکبار هم آن را خواندید وقتی کپی می فرمایید یا خیر به فایلتان یک بار دقت کنید
باید جواب بدم بهش؟
سلام
واسه یکی از استاد های دانشگاه تحقیق ایمیل کردم اینو جواب داده:
ممنون فقط یکبار هم آن را خواندید وقتی کپی می فرمایید یا خیر به فایلتان یک بار دقت کنید
باید جواب بدم بهش؟
اقا بحث سره 4 نمره تو یه درس 4 واحدیه...
چی کار کنم باید جواب بدم؟
hamid_diablo
13-05-2013, 12:39
بله که باید جواب بدید...شما باید تو ارسال فایلتون دقت بیشتری میکردید
به استادتون بگید نسخه ویرایش شدش رو براتون میل میکنم..این چند وقته سرم شلوغ بود و تمرکز لازم رو نداشتم...
سعی کن توجیهه کنی استادتو
بنظرم اول ویرایش کنید تحقیق رو بعد ایمیل کنید براشون و بنویسید با تشکر از راهنمایی شما استاد محترم، همونطور که فرمودید اصلاح و پیوست شد
فایل رو ویرایش کردم با این متن واسش فرستادم:
سلام
خسته نباشید
ویرایش شد
ببخشید استاد وقتی تکمیلش کردم دیر وقت بود و برای ارسالش عجله داشتم این
شد که یکم نا مرتب بود
خوبه؟
water_lily
18-05-2013, 08:52
سلام
اگه به يكي بخواي بفهموني بوي سيگارش داره خفت ميكنه هي سرفه ام كني حاليش نشه چي بايد بگي؟
Переклад не
18-05-2013, 09:23
سلام
اگه به يكي بخواي بفهموني بوي سيگارش داره خفت ميكنه هي سرفه ام كني حاليش نشه چي بايد بگي؟
یعنی باید مثله خودش باخودش برخورد کنی.یعنی مقابله به مثل کنی
آقا لطفا سیکارت رو خاموش کن خفه شدیم
اگه بازم خاموش نکرد به دور و بریا بگو . اگه بازم گوش ندادن خودت از اون محل برو بیرون
Mr_100_dolari
18-05-2013, 10:06
سلام
اگر رابتطون باهاش صمیمی تر هستش خیلی راحتت بهش بگید خاموشش کن خفمون کردی اگر زیاد صمیمی نیستید بگید بی زحمت سیگارتون رو خاموش کنید اذیت میشم
اگر هر دو اینها جواب نداد اون شخص و محل رو محترمانه ترک کنید اگرم ناراحت شد بگید شوخی که ندارم دود سیگارت اذیتم میکنه .
migmig3000
22-05-2013, 02:52
شما ترجیح میدین موقع صحبت کردن ایستاده با یه شخص چطوری وایسین؟ دست به سینه , دست پشت , دست توی جیب یا ... ؟
payam178
22-05-2013, 09:21
شما ترجیح میدین موقع صحبت کردن ایستاده با یه شخص چطوری وایسین؟ دست به سینه , دست پشت , دست توی جیب یا ... ؟
سلام
من دست هام را روی هم میزارم و جلوم نگه میدارم
بهترین جواب برای تیکه های زننده فامیل چی هستش جوری که غیر مسقیم بهشون جواب داد ؟ (یه فامیلی دارم از روی حسادت خیلی تیکه میندازه و غیبت و مسخره میکنه ) در صورتی که اصلا من نمیدونم دلیلش چیه من چه بدی در حقشون کردم ؟ ...همه ازم تعریف میکنن
الا اون فقط کارش مسخره کردنه ! و تیک انداختن هست ... در کل چجوری میشه غیر مستقیم جوابشو داد تا دیگه از این کارا نکنه ؟
بهترین جواب برای تیکه های زننده فامیل چی هستش جوری که غیر مسقیم بهشون جواب داد ؟ (یه فامیلی دارم از روی حسادت خیلی تیکه میندازه و غیبت و مسخره میکنه ) در صورتی که اصلا من نمیدونم دلیلش چیه من چه بدی در حقشون کردم ؟ ...همه ازم تعریف میکنن
الا اون فقط کارش مسخره کردنه ! و تیک انداختن هست ... در کل چجوری میشه غیر مستقیم جوابشو داد تا دیگه از این کارا نکنه ؟
به نظرم بستگی به این داره که چه نسبتی داره و چقدر صمیمی هستین و چه تیکه ای میندازه!:n06:
Soroush-S
22-05-2013, 12:59
به بدترین شکل جوابشو بده - یه جوابی بده که دیگه جرات نکنه چیزی بگه . داخل جمع باشه چه بهتر
اخه داخل جمع جرات نمیکنه بگه چون خیلی ها خاطر منو میخوان اگه بگه خودشو خراب کرده سنش هم بالاست 35 سال ...من به عقلش به خدا شک کردم . به نظرتون چی بگم ؟:n13:
hamid_diablo
22-05-2013, 16:09
اخه داخل جمع جرات نمیکنه بگه چون خیلی ها خاطر منو میخوان اگه بگه خودشو خراب کرده سنش هم بالاست 35 سال ...من به عقلش به خدا شک کردم . به نظرتون چی بگم ؟:n13:
سلام
دوست عزیز شما اول توجه کن ببین این رفتار رو با همه داره یا نه...چون هستند ادمهایی که شخصیتشون به اون شکل ایجاد شده که با همه شوخی میکنند....اگه اینطوری که بی خیالش شو...ولی نذار بهت بی احترامی کنه....مثلا وقتی شوخی نابجا کرد نخند و چپ چپ بهش نگاه کن..شاید اینطوری متوجه بشه از شوخیش خوشتون نیومده...
به خاطر سنش بهش توهین نکن...و راهحل دیگه هم اینکه دسته جمعی تصمیم بگیرید که زیاد بهش محل نزارید...مثلا وقتی وارد جمع میشه شما قبلش از جمع بخواید که در حضور این آقا رسمی تر باشند و از برنامه از پیش تائین شده به ایشون بی محلی کنند...
خواندن این مقاله هم توصیه میشه
چگونه با افراد طعنه زن و متلک پران برخورد کنیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ملا نصرالدین
22-05-2013, 16:28
اگر صحبت در حد 5 دقیقه هست بهتره صاف باستید...ولی اگر مثلا قراره نیم ساعت صحبت بشه اولا که بهتره نشسته انجام بشه دوما هر 5 تا 10 دقیقه یک بار تغییر حالت بدید
در حالت کلی دست توی جیب و دست به سینه وقتی که با یک بزرگتر صحبت میکنید ممکنه باعث ناراحتی طرف مقابل بشه
این جور افراد رو یا باید سمتشون نرید...یعنی اصلا فکر کنید که توی جمع نیستند...یعنی کلا بی محلی کامل...نهایتا یه سلام...هرچی هم خودشو به در و دیوار کوبید که فلانی تحویل نمیگیری...فلانی با ما قهری ...فلانی با توئم...اصلا حتی نگاهش هم نکنید...دقیقا انگار که نیست
یا اینکه وقتی تیکه انداخت مستقیم جلوی جمع بهش بگید منظورت از این تیکه ای که انداختی چی بود؟مگه من با تو شوخی دارم....اینجوری حسابی میخوره تو پرش...اولش یه مدت پشت سر چرت و پرت میگه بعد میبینه کسی تحویل نمیگیره میره رد کارش
اگر این اتفاقات توی جایی مثل محل کار و... که خانم ها هم هستند می افته صبر کنید یه تیکه خیر اخلاقی بگه بعد برید به حراست بگید...درست میشه
V E S T A
22-05-2013, 16:56
نظرات دوستان رو تایید می کنم + اینکه بهشون بگین :
خوشحالم که فکر و ذهنت رو به خودم مشغول کردم :n05: برای آدم حسود این حرف خیلی گرون تموم میشه ..
نظرات دوستان رو تایید می کنم + اینکه بهشون بگین :
خوشحالم که فکر و ذهنت رو به خودم مشغول کردم :n05: برای آدم حسود این حرف خیلی گرون تموم میشه ..
خدا خیرت بده . این مقاله هم خیلی عالی بوداز شما و از همه دوستان عزیزم :n12: که راهنمایی کردن متشکرم .
از این به بعد طبق حرفهاتون عمل کنم ببینیم چی میشه
سلام
من از شخصی خوشم میاد ولی ایشون کم حرف و خیلی خجالتی هست در کل میشه گقت ارتباط باهاش یه خورده سخته.حالا چه طور میشه به همچین شخصی ابراز علاقه کرد طوری که ناراحت نشه و در موردت فکر بد نکنه؟!:n13:
+ f.a.r.i
23-05-2013, 12:21
ببخشید مزاحمتون شدم یا ببخشید زحمت ما گردن شما افتاد باید در مقابلش به غیر از خواهش میکنم چی بگیم ؟
SADEGH 7
23-05-2013, 12:23
ببخشید مزاحمتون شدم یا ببخشید زحمت ما گردن شما افتاد باید در مقابلش به غیر از خواهش میکنم چی بگیم ؟
اختیار دارین زحمتی نیست.
مزاحم نیستین مراحمین.
زحمت نیست رحمته.
Переклад не
23-05-2013, 12:45
بهتر نیست بگید "خواهش میکنم اشکال نداره" یا صمیمی تر "ای بابا خواهش میکنم زحمتی نداشت" یا "نه خواهش میکنم چه زحمتی تا باشه از این زحمتا" و یا "قربانه شما زحمتی نبود " یا "نه بابا این حرفا چیه خواهش میکنم"
"خواهش میکنم چه مزاحمتی" "خونه ی خودتونه خوش اومدید" "مزاحمت چیه شما مراحمید" تا اینکه بیاییم در جوابش چیزی بگیم که کلا آفریده شدیم واسه حمالی؟ :دی
SADEGH 7
23-05-2013, 14:27
بهتر نیست بگید "خواهش میکنم اشکال نداره" یا صمیمی تر "ای بابا خواهش میکنم زحمتی نداشت" یا "نه خواهش میکنم چه زحمتی تا باشه از این زحمتا" و یا "قربانه شما زحمتی نبود " یا "نه بابا این حرفا چیه خواهش میکنم"
"خواهش میکنم چه مزاحمتی" "خونه ی خودتونه خوش اومدید" "مزاحمت چیه شما مراحمید" تا اینکه بیاییم در جوابش چیزی بگیم که کلا آفریده شدیم واسه حمالی؟ :دی
بستگی به رابطه شما با طرف داره.اینا که شما گفتی که همش خواهش می کنم بود.یه وقت طرف زیادی تعارفی باشه و هی به نوع های مختلف عذرخواهی کنه و شما هی بگی خواهش می کنم که نمی شه.
از قدیم گفتن درخت هرچی پربار تر باشه سر به زیر تره.حالا آدم یه کاری واسه دیگران می کنه نباید یه جور رفتار کنه که طرف شرمنده بشه.
Shadow-Man
23-05-2013, 17:52
سلام
من از شخصی خوشم میاد ولی ایشون کم حرف و خیلی خجالتی هست در کل میشه گقت ارتباط باهاش یه خورده سخته.حالا چه طور میشه به همچین شخصی ابراز علاقه کرد طوری که ناراحت نشه و در موردت فکر بد نکنه؟!:n13:
به نظر من صبر و حوصله بهترین دوست شماست. مخصوصا این که میگید ممکنه در موردتون فکر بد بکنه. به نظر من سعی کنید اول اون طرف رو به خودتون علاقه مند کنید.
هر کسی یه لمی داره باید لمش رو یاد بگیرید. کسایی که بیشتر به اون شخص آشنایی دارن می تونن کمک خوبی باشن. البته تو این مورد باید غیر مستقیم ازشون کمک بگیرید.
باز هم میگم مطمئن ترین و تضمین شده ترین راه صبر هست مثل ابی که می خواد سنگ رو سوراخ بکنه
ملا نصرالدین
24-05-2013, 12:39
سلام
همانطور که دوستان گفتند باید ببینید رگ خوابشون چیه
یه راه دیگه هم اینه که دورادور بهشون توجه کنید...
اگر احساس کردید به کمک نیاز دارند بهشون کمک کنید و برید
رابطه رو کم کم پیش ببرید...یک دفعه اگر بخواهید بهشون زلبزنید و یک سره نگاه کنید یا اینکه معطل باشید که بهشون کمک کنید یا اگر بعد از کمک هی با طرف مقابل صحبت کنید نتیجه معکوس میگیرید
اگر هم کلا ازشون دور باشید که اصلا متوجه علاقه ی شما نمیشوند
میگن همه چیز با نگاه شروع میشه(ولی نوع نگاه و مقدارش مهمه)
بعد سلام و علیک و احوال پرسی
بعد صحبت و کمک ...مثلا هفته ای 1 بار
بعد توجه و صحبت هفته ای 2 بار
وقتی مطمئن شدید که ایشان متوجه علاقه ی شما شدند دیگه کم کم صحبت ها از کار و تحصیل و ... به خانواده و خصوصیات شخصی و ... کشیده میشه
بعد هم گل و ابراز علاقه رسمی
payam178
25-05-2013, 14:16
سلام دوستان
چه طوری باید دوستانمون را امتحان کنیم؟
Thor God
27-05-2013, 02:00
دوستان چند وقت پیش نون خریده بودم داشتم میومدم خونه سره راه یه پیرمردی رو دیدم دستش به کلید بند بود میخواست در باز کنه نون تعارف کردم گفت : ممنون، زنده باشی جوون بعد همون جور که دستش به کلید بند بود اصلا توجهی به من نکرد منم گفتم شاید نون نمی خواد سرمو انداختم پایین رد شدم
حالا دو تا امکان هست اولی اینکه یارو منظورش این بود که ممنون نون نمی خوام رد شو برو دومی هم اینکه ممنون یه لحظه صبر کن درو باز کنم نون میگیرم ازت !
حالا من یه کم ناراحت شدم پیشه خودم می گم مگه میشه آدم نون هم نخواد. باید صبر می کردم درو باز کنه و نون بر بگیره یا خودم نون بر می داشتم میدادم به یارو
نظر شما چیه؟:n13:
Javad-ht
27-05-2013, 13:27
دوستان چند وقت پیش نون خریده بودم داشتم میومدم خونه سره راه یه پیرمردی رو دیدم دستش به کلید بند بود میخواست در باز کنه نون تعارف کردم گفت : ممنون، زنده باشی جوون بعد همون جور که دستش به کلید بند بود اصلا توجهی به من نکرد منم گفتم شاید نون نمی خواد سرمو انداختم پایین رد شدم
حالا دو تا امکان هست اولی اینکه یارو منظورش این بود که ممنون نون نمی خوام رد شو برو دومی هم اینکه ممنون یه لحظه صبر کن درو باز کنم نون میگیرم ازت !
حالا من یه کم ناراحت شدم پیشه خودم می گم مگه میشه آدم نون هم نخواد. باید صبر می کردم درو باز کنه و نون بر بگیره یا خودم نون بر می داشتم میدادم به یارو
به نظرم منظورش این بوده ممنون نون نمیخوام!
caca_caca888
27-05-2013, 18:14
درسته منظورش همین بوده اما اگه اسرار میکردی احتمالا میگرفتو کلی دعات میکرد
farzad02
28-05-2013, 07:49
از این الفاظی که تقریبا ۲ معنی دارن در فارسی زیاد داریم
اصلا یه وقتها آدم از این طرف شک میکنه. مثلا من ممکنه فکر کنم شما یه تعارف الکی زدی!!! شاید خوشت نیاد من بیام ۲ تا نون خریدی یکیش رو مثل قوم مغول نصف کنم :n02:
به نظرم باید ۲ طرف کمی واضح تر صحبت و عمل کنند که انقدر شک و تردید پیش نیاد
مثلا دیروز در اتوبوس خواستم برای یه پیرمرد از رو صندلی بلند بشم (تف به ریا :n09:) که طرف گفت بفرمایید. همین ایستگاه بعد پیاده میشم
ما هم با خیال راحت گرفتیم نشستیم
Thor God
28-05-2013, 09:22
ممنون از دوستانی که نظر دادن تقریبا متوجه موضوع شدم
mehrdad_zero
28-05-2013, 18:06
سلام
من تا چند وقت پيش موقعي كه با دخترا صحبت ميكردم سرخ و زرد ميشدم و خجالت ميكشيدم (حتي توي دانشگاه هم نتونستم اين اشكالم را بر طرف كنم.)و توي چشمشون موقع صحبت نگاه نميكردم.البته اين مشكل را با خانم هاي سن بالاتر نداشتم.
از طرفي شغلم طوريه كه هر روز بايد با همه نوع آدمي سر و كله بزنم.
براي غلبه به اين مشكلم تمرين كردم كه ديگه موقع حرف زدن با دخترا توي چشماشون نگاه كنم و صحبت كنم. البته اگه خيلي آرايش كرده باشه باز هم خجالت ميكشم هنوز.
ولي چند بار تا حالا حس كردم كه اونها فكر ميكنن اين نگاه كردن من توي چشماشون از هيزي و چشم پلشتيه در صورتي كه اين طور نيست.
ميخواستم دوستان كمك كنن كه ببينم اين نگاه كردن موقع صحبت كردن بايد به چه صورتي باشه كه چنين حسي را القا نكنه.:n13:
Javad-ht
28-05-2013, 18:45
سلام
من تا چند وقت پيش موقعي كه با دخترا صحبت ميكردم سرخ و زرد ميشدم و خجالت ميكشيدم (حتي توي دانشگاه هم نتونستم اين اشكالم را بر طرف كنم.)و توي چشمشون موقع صحبت نگاه نميكردم.البته اين مشكل را با خانم هاي سن بالاتر نداشتم.
از طرفي شغلم طوريه كه هر روز بايد با همه نوع آدمي سر و كله بزنم.
براي غلبه به اين مشكلم تمرين كردم كه ديگه موقع حرف زدن با دخترا توي چشماشون نگاه كنم و صحبت كنم. البته اگه خيلي آرايش كرده باشه باز هم خجالت ميكشم هنوز.
ولي چند بار تا حالا حس كردم كه اونها فكر ميكنن اين نگاه كردن من توي چشماشون از هيزي و چشم پلشتيه در صورتي كه اين طور نيست.
ميخواستم دوستان كمك كنن كه ببينم اين نگاه كردن موقع صحبت كردن بايد به چه صورتي باشه كه چنين حسي را القا نكنه.:n13:
نه اونجوری خوبه که اصلا نگاه نکنی نه اینکه یه ضرب نگاه کنی.
بهتره هر از گاهی اینور اونور و زمین و هوا هم نگاه کنی.
البته به آدمش هم بستگی داره که چند درصد به چشم های طرف نگاه کنی چند درصد به در و دیفال!
Aryana_b
29-05-2013, 21:55
نه اونجوری خوبه که اصلا نگاه نکنی نه اینکه یه ضرب نگاه کنی.
بهتره هر از گاهی اینور اونور و زمین و هوا هم نگاه کنی.
البته به آدمش هم بستگی داره که چند درصد به چشم های طرف نگاه کنی چند درصد به در و دیفال!
دوست عزیز
اینکه وقتی با یکی صحبت میکنین به طرفتون نگاه میکنین خیلی خوبه من خودم اگه یکی باهام حرف بزنه و همش یجا دیگرو نگاه کنه خیلی ناراحت میشم
زل نزنید به چشماش خیلی معمولی همونطوری که با اقایون صحبت میکنین همونطور رفتار کنین (البته نه تو گفتار) حالت چشماتون هم مهمه یهو اگه یهو گرد بشه یا هر چی خانوما میفهمن
سعی کنین خیلی به این فکر نکنین که ای وای من دارم با یه خانم صحبت میکنم حالا چی کار کنم :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.