مشاهده نسخه کامل
: آداب معاشرت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
یکی پیام داد و پاسخ رو برایش ارسال کردم..
پاسخ داده: اوکی- پاسخ رو گرفتم
یعنی من دهنم رو ببندم و دیگر حرف نزنم؟
واضح نیست؛
احتمالاً مطلب براش تفهیم نشده بود و با پاسخ شما متوجه منظورتون شده.
یعنی من دهنم رو ببندم و دیگر حرف نزنم؟
چی گفته مگه؟!
نه؛ من باشم بحث رو کش نمیدم. اگه موضوع خاصی هم باشه توپ الان تو زمین شما نیست.
ehsan_iace
11-01-2015, 16:39
وقتی که با طرف مقابل (زن و مرد) صحبت میکنیم چقدر ارتباط چشمی (نگاه کردن به چشمهای طرف مقابل) لازمه؟
چقدر باید این نگاه کردن ادامه داشته باشه؟ کل صحبت را که نمیشه به چشمهایش نگاه کرد!
وقتی نگاه نمیکنیم به چشمها به کجا نگاه کنیم به اطراف یا ... ؟
Demon King
11-01-2015, 16:58
وقتی که با طرف مقابل (زن و مرد) صحبت میکنیم چقدر ارتباط چشمی (نگاه کردن به چشمهای طرف مقابل) لازمه؟
چقدر باید این نگاه کردن ادامه داشته باشه؟ کل صحبت را که نمیشه به چشمهایش نگاه کرد!
سلام؛
در صورتی که طرف مقابل جنس مخالف باشه نگاه کردن به طور خیره زیاد جالب نیست. اما فرد مقابل اگر جنس موافق باشه نگاه کردن در تمام طول صحبت موردی نداره. گرچه خوب باز هم با وجود موافق بودن جنس مقابل امکانش نیست در تمام طول صحبت بهش خیره شد،
در این موارد من هر از چند گاهی پایین و اطراف رو نگاه میکنم. اما نگاه به اطراف تا حدی باید باشه که بی احترامی به طرف مقابل نشه و این تلقی رو در اون به وجود نیاره که به حرف هاش گوش داده نمیشه.
نگاه به اطراف هم نباید طوری باشه که بد برداشت بشه! یعنی طوری نباشه که انگار حین صحبت دارید دیگران رو نگاه میکنید!
نگاه کردن به اطراف به نظرم زیاد جالب نیست؛ میتونید پایین و کنار (چپ یا راست) رو نگاه کنید (منظورم اینه که جلوی پاتون رو نگاه نکنید!)
زمانی که دارید پایین رو نگاه میکنید، هر از چند گاهی سرتون رو به نشانه تأیید تکان بدید.
اگر شما گوینده هستید:
اگر جنس موافق هست که مشکلی نیست و میتونید هرچقدر خواستید رخ به رخ باشید :دی
اگر جنس مخالف هست بازهم میتونید خیلی زیاد بهش نگاه کنید چون این اون هست که باید تصمیم بگیره نگاهتون کنه یا نه یا چقدر نگاه کنه!
اگر شما شنونده هستید:
اگر جنس موافق هست بازم مثل حالت قبل محدودیت خاصی ندارید
اگر جنس مخالف هست شما باید هرچند لحظه یکبار نگاهتون رو به پایین بندازید ولی در این هنگام حتما سرتون رو به علامت تایید تکون بدید که بدونه حواستون بهش هست(درسته من هم موافق نگاه به اطراف نیستم چون این معنی رو میده که زودتر حرفتو تموم کن که برم :n33:)
الان داشتم توی سایت دانشگاه پروفایلمو چک میکردم ببینم نمراتم وارد شده یانه...
دیدم یکی از درسا نمره اش وارد شده...
من فکر میکردم نمره ام عالی باشه از این درس (بین 19 تا 20)
اما دیدم نمره 17.75 بود
چون با استاد رابطه خوبی داشتم حالا نمیدونم اعتراض ثبت کنم برای اون نمره یا نه
چند روز پیش هم اون استاد رو دیدمشون و گفت ورقه تون خیلی عالی بوده و به همین خاطر منم خیالم بیشتر راحت بود بابت اینکه نمره ام حد اقلش دیگه 19 باشه...
ممکنه استاد اشتباهی در نمره دادن کرده باشه ؟ یا مثلا از نمراتی که مربوط به نمره کلاسی (ترم) بوده چیزی رو جا انداخته؟!
اعتراض کنم؟!
اما دیدم نمره 17.75 بود
چند روز پیش هم اون استاد رو دیدمشون و گفت ورقه تون خیلی عالی بوده و به همین خاطر منم خیالم بیشتر راحت بود بابت اینکه نمره ام حد اقلش دیگه 19 باشه...
ممکنه استاد اشتباهی در نمره دادن کرده باشه ؟ یا مثلا از نمراتی که مربوط به نمره کلاسی (ترم) بوده چیزی رو جا انداخته؟!
اعتراض کنم؟!
سلام
نمرتون رو با سایر دوستان بسنجید! اگر اشتباهی صورت گرفته باشه قطعا بطور کلی بوده و نمیشه فقط در مورد یک شخص مثلا نمره ی خاصی لحاظ نشده باشه و از قلم افتاده باشه!
اگر از دوسه نفر از دوستانی که میدونید صادق هستند آمار گرفتید اونها هم متعجب بودند بعدش بنظرم بهتره که به مسئول آموزش سر بزنید و بپرسید میشه اشتباه پیش بیاد؟و...
اما در مجموع بنظرم(1.25 نمره) ارزش اعتراض نداره:n39:
1376MAXIMUM
15-01-2015, 22:59
اما دیدم نمره 17.75 بود
اعتراض کنم؟!
من باشم از رابطه خوب یا دوستیم برای گرفتن نمره استفاده نمیکنم حس خوبی نداره شما همین الان هم نمره بدی نگرفتید و فکر نمیکنم که ۱-۲ بیشتر تاثیری قابل توجهی تو معدل و ... براتون داشته باشه
در واقع شما سودی نمیکنید در مقابل هزینه ای که میکنید شاید انجامش ندید بهتر باشه
من پیشنهاد میکنم اگر قراره از رابطه ی خوبی که دارید استفاده بکنید برای چیز های بهتر و مهم تر استفاده کنید مثلا اگر میبینید که میتونه طرف براتون مثلا موقع کار دیدا کردن کمکی بکنه ازش بخواهید یا اگر مثلا میتونه جایی امکان خاصی مثلا تو ازمایشگاهی جایی براتون فراهم کنه به موقع ازش درخواست کنید این طوری احساس بدی هم نداره به نظرم ولی یکی دو نمره اصلا ارزش نداره که در موردش حرف زده بشه با استاد
N I G H T P E A C E
16-01-2015, 00:56
اما دیدم نمره 17.75 بود
اعتراض کنم؟!
اکر بنظرتون انسان معقول و خوش اخلاقی هست و با دقت برگه ها رو تصحیح میکنه، بش بگید اگه امکان داره دوباره برگتون رو چک کنه چون فکر میکنید بیشتر میگیرید، امکان داره در جمع زدن نمره ها اشتباه کرده باشه
يه رفيقي دارم ترم نه هست.حالا يه درسي گرفته كه استادش اصلا جالب نبود.حالا ميخاد يه متني چيزي بنويسه كه استاد حداقل پاسش كنه.درس هم اختصاصي هست ولي نه چندان مهم.( انتقال حرارت دو )
بي زحمت يه كمكي بكنيد يه چيزي در حد سه چهار خط لطف كنيد من بدم به دوستم.
ممنونم.
Sent from my iPad using Tapatalk
ehsan_iace
20-01-2015, 21:12
بعضی اوقات شده که یک نفر تو خیابان یا تو صف یا مطب و اداره، شروع به حرف زدن با من میکنه اما من تمایلی به حرف زدن باهاش ندارم! چون مثلاً داره غر غر میکنه یا از چیزی شکایت میکنه یا داره به یکی فحش میده!
تو این شرایط چه کار باید کرد؟
آیا باید بهش تذکر داد؟ سکوت کرد؟ نادیده گرفتاش؟ یا ...
soroosh_cz
20-01-2015, 21:26
بعضی اوقات شده که یک نفر تو خیابان یا تو صف یا مطب و اداره، شروع به حرف زدن با من میکنه اما من تمایلی به حرف زدن باهاش ندارم! چون مثلاً داره غر غر میکنه یا از چیزی شکایت میکنه یا داره به یکی فحش میده!
من در این گونه مواقع فقط سرمو تکون میدم(به نشانه احترام) و جوابی نمیدم و اگر میدم خیلی کوتاه در حد بله یا نه(به نشانه عدم علاقه). تقریبا همیشه کار کرده.
Sent from my ST15i using Tapatalk
به طور مداوم سرتون رو تکون بدید درحالی که بهش نگاه نمیکنید با یک قیافه درهم
متوجه میشه حوصله ندارید ادامه نمیده
(البته معمولا این رفتار در قبال کسایی که میفهمن تاثیر داره درصدی هم درنظر بگیرید که بعضی ها مهم نیست براشون که طرف گوش میده نمیده مایل هست نیست همینجور یک ریز غر میزنن :n33:)
Demon King
20-01-2015, 21:53
سلام,
اینجور موارد خیلی برام پیش اومده, که طرف پیش من شروع به فحاشی به یه سری افراد میکنه. من معمولا اینجور وقت ها, خودم رو به نفهمی میزنم,
یعنی چی؟!
یعنی با حرکت سر طوری به طرف مقابل نشون میدم که از یه طرف هم از قضیه اطلاعی ندارم و از یه طرف هم, درکتون میکنم, بدون هیچ حرفی.
فقط یکم تحمل میخواد ...
گرچه همونطور که کاربر Atghia گفتن, برای اینجور افراد اونقدر مهم نیست که شما حرفشون رو شنوا هستید یا نه.
darush 00
20-01-2015, 22:39
سلام دوستان
-وقتی یه کسی جلو جمع از شما تعریف کنه جواب چی باید بگیم؟! (چندین مورد باشه)
-چطوری یه گفت و گو رو شروع کنیم؟! یا ادامه بدیم؟ جوری که اون فضای احمقانه سکوت بین دو نفر نباشه!
کتابای خوب راجع به آداب معاشرت چی پیشنهاد می کنید؟
ehsan_iace
20-01-2015, 22:57
بعضی اوقات شده که یک نفر تو خیابان یا تو صف یا مطب و اداره، شروع به حرف زدن با من میکنه اما من تمایلی به حرف زدن باهاش ندارم! چون مثلاً داره غر غر میکنه یا از چیزی شکایت میکنه یا داره به یکی فحش میده!تو این شرایط چه کار باید کرد؟آیا باید بهش تذکر داد؟ سکوت کرد؟ نادیده گرفتاش؟ یا ...
یکی چیزی که امروز در این باره فهمیدم :
اصلاً هیچ جملهایی در تایید صحبتهای چنین افرادی نباید گفت
حتی اگر حرف خندهداری زد نباید بخندید
چون فکر میکنند شما علاقمند به صحبتهایشان هستید و دیگر پرحرفیشان قطع نمیشود!
سلام دوستان
-وقتی یه کسی جلو جمع از شما تعریف کنه جواب چی باید بگیم؟! (چندین مورد باشه)
-چطوری یه گفت و گو رو شروع کنیم؟! یا ادامه بدیم؟ جوری که اون فضای احمقانه سکوت بین دو نفر نباشه!
کتابای خوب راجع به آداب معاشرت چی پیشنهاد می کنید؟
اختیار دارید
لطف دارید شما
خوبی از خودتونه
خودتون خوبید خوب میبینید
شرمنده میکنید
خودمونی تر = آب شدیم از خجالت، هندونه ها خیلی سنگینه داداش بیا کمک:n33:
========================================
شروع که معمولا از ساده ترین مسائل شروع میشه! لطفا شخص مقابل رو بیان کنید تا بهتر بشه نظر داد
مثلا یک دوست که میشناسید از قبل؟
یک فرد که تازه میخواید آشنا بشید؟
یک فرد از جنس مخالف؟
و...
ادامه گفتگو معمولا بسته به طرف مقابل داره سعی کنید دنباله حرفش رو پیگیر باشید در زمینه صحبت هاش پرسش مطرح کنید و همینطور ادامه پیدا میکنه
همچنین در مورد علایقش صحبت کنید و اولا اظهار نظر دوما سوال (در مورد مواردی که میدونید دوست داره) همین امر یحث رو پیش میبره
avator20002000
20-01-2015, 23:06
يه رفيقي دارم ترم نه هست.حالا يه درسي گرفته كه استادش اصلا جالب نبود.حالا ميخاد يه متني چيزي بنويسه كه استاد حداقل پاسش كنه.درس هم اختصاصي هست ولي نه چندان مهم.( انتقال حرارت دو )
ممنونم.
این مورد رو منم الان نیاز فوری دارم . اگر کسی میتونه بنویسه ما هم بهره ببریم :n01:
ممنونم.
اصولا نامه نوشتن خوب نیست اصلا هم جواب نمیده (اکثر موارد)
ولی خب اگر واقعا مجبوره...:n27:
سعی کنه واقعیت رو بگه و دلایل بیخود و بعید نتراشه:n31:
مثلا:
عرض ادب و خسته نباشید خدمت استاد محترم جناب آقای دکتر...
با تشکر فراوان از زحمات بی دریغ جنابعالی، من دانشجوی ورودی سال... به دلیل طولانی شدن زمان تحصیل و دوری از خانواده و مشکلات خاص آن (حالا فرض که از شهر دیگه میاد:n33:) از شما تقاضا دارم با لطف همیشگی خود، به بنده جهت کسب نمره قبولی مساعدت نمایید.
=============================
ولی ننویسید بابا باور کنید جلوه جالبی نداره:n28:
darush 00
20-01-2015, 23:44
اختیار دارید
لطف دارید شما
خوبی از خودتونه
خودتون خوبید خوب میبینید
شرمنده میکنید
خودمونی تر = آب شدیم از خجالت، هندونه ها خیلی سنگینه داداش بیا کمک:n33:
========================================
شروع که معمولا از ساده ترین مسائل شروع میشه! لطفا شخص مقابل رو بیان کنید تا بهتر بشه نظر داد
مثلا یک دوست که میشناسید از قبل؟
یک فرد که تازه میخواید آشنا بشید؟
یک فرد از جنس مخالف؟
و...
ادامه گفتگو معمولا بسته به طرف مقابل داره سعی کنید دنباله حرفش رو پیگیر باشید در زمینه صحبت هاش پرسش مطرح کنید و همینطور ادامه پیدا میکنه
همچنین در مورد علایقش صحبت کنید و اولا اظهار نظر دوما سوال (در مورد مواردی که میدونید دوست داره) همین امر یحث رو پیش میبره
خیلی متشکر جواب دادید.
مثلا یه کسی که تازه میخواید آشنا شید، مذکر.
یه چیزی! کلا اون لحظه مغزم قفل میکنه!
soroosh_cz
20-01-2015, 23:55
ممنونم.
دوست عزیز، من یه چنین حالتی برام پیش اومد این ترم، تو دو درس، دو رفتار جداگانه و متفاوت از من، دو پاسخ متفاوت! یعنی نمراتشون رو امروز زدن.
درس اول:
استاد نسبتا جدی، سابقه 10 سال تدریس، کاملا بدبین به دانشجوها، دارای سابقه اینکه نباید به دانشجو اعتماد کرد(نه از طرف من، سال پایینی ها).
وضعیت من:
دانشجوی ترم آخر(فقط 9 واحد داشتم)
حضور در کلاس ها: فعال، فقط 3 غیبت داشتم و استاد من رو میشناخت به حساب حضور در کلاس و نمره های خوبم در ترم های گذشته.
میان ترم: 6 از 7
پایان ترم: از 100 مطمئن بودم که حدود 80 نمره اش رو نوشتم
پروژه: تحویل ندادم چون وقتشو نداشتم
من به خاطر اینکه میدونستم این استاد گرامی اصلا خوب نمره نمیده و صدم به صدم نمره میده و گاها هم کمتر از حق میده، چند روز پیش ایمیل زدم بش که مثلا ترم آخریم و حضور داشتیم و نمره میان ترم فلان شد و خلاصه معدل کل افت نکنه.
نتیجه: 13.05 به من به عنوان بیشترین نمره کلاس :n09: نصف کلاس با نمره های 4-8 افتاده و بقیه هم بین 10 تا 12.5 به نظر! احتمالا هم 0.5 نمره شیفت بده که نگن شیفت ندادی!
الان چندین نفر از هم ورودی های خودم که این درس رو اختیاری گرفتن، بخاطر نمره دادن ایشون دارن 10 ترمه میشن :n37:
و اما مورد دوم: اندازه گیری الکتریکی به عنوان اختیاری
استاد: بسیار دانا و متواضع، حدود 30 سال سابقه تدریس، شوخ.
وضعیت من:
حضور در کلاس: تمام جلسات
پایان ترم: شاید 10 از 20 حقم نباشه :n02: خیلی نکات ریز داشت امتحان.
میان ترم هم ندادیم
فقط من قول دادم که جزوه اش رو کامل تایپ کنم و به قولم وفا کردم و ایشون خیلی خوشحال شد چون به اخلاق خیلی بیشتر از درس اهمیت میده.
همون روز که تحویل دادم جزوه رو: ازم پرسید، آقای فلانی، امتحان چطور بود؟ خوب آورده بودم؟ منم گفتم: خوب بود و همه اش تو جزوه بود ولی من کم کاری کردم و نتونستم خیلی خوب بنویسم.
امروز می بینم برام زده 19.4، اصلا شاخ درآوردم این نمره رو دیدم. :n02:
بنابراین، اگر تونستید استاد رو حضوری ببینید میشه امیدوار بود.
وگرنه کارهایی مثل نامه و ایمیل که تقریبا تاثیرش مثل ارسال نکردنشونه.
تماس تلفنی هم اغلب برعکس عمل میکنه، چون اساتید خوششون نمیاد معمولا و من اغلب اوقات دیدم که از این موضوع شاکی هستن.
دیگه امیدتون به خدا باشه :n02: اگر ترم آخره، احتمالش کمتره که بندازه، حتی اگر انداخت یه درس دیگه رو ترم بعد معرفی به استاد بگیره.:n36:
دوست عزیز، من یه چنین حالتی برام پیش اومد این ترم، تو دو درس، دو رفتار جداگانه و متفاوت از من، دو پاسخ متفاوت! یعنی نمراتشون رو امروز زدن.
درس اول:
استاد نسبتا جدی، سابقه 10 سال تدریس، کاملا بدبین به دانشجوها، دارای سابقه اینکه نباید به دانشجو اعتماد کرد(نه از طرف من، سال پایینی ها).
وضعیت من:
دانشجوی ترم آخر(فقط 9 واحد داشتم)
حضور در کلاس ها: فعال، فقط 3 غیبت داشتم و استاد من رو میشناخت به حساب حضور در کلاس و نمره های خوبم در ترم های گذشته.
میان ترم: 6 از 7
پایان ترم: از 100 مطمئن بودم که حدود 80 نمره اش رو نوشتم
پروژه: تحویل ندادم چون وقتشو نداشتم
من به خاطر اینکه میدونستم این استاد گرامی اصلا خوب نمره نمیده و صدم به صدم نمره میده و گاها هم کمتر از حق میده، چند روز پیش ایمیل زدم بش که مثلا ترم آخریم و حضور داشتیم و نمره میان ترم فلان شد و خلاصه معدل کل افت نکنه.
نتیجه: 13.05 به من به عنوان بیشترین نمره کلاس :n09: نصف کلاس با نمره های 4-8 افتاده و بقیه هم بین 10 تا 12.5 به نظر! احتمالا هم 0.5 نمره شیفت بده که نگن شیفت ندادی!
الان چندین نفر از هم ورودی های خودم که این درس رو اختیاری گرفتن، بخاطر نمره دادن ایشون دارن 10 ترمه میشن :n37:
و اما مورد دوم: اندازه گیری الکتریکی به عنوان اختیاری
استاد: بسیار دانا و متواضع، حدود 30 سال سابقه تدریس، شوخ.
وضعیت من:
حضور در کلاس: تمام جلسات
پایان ترم: شاید 10 از 20 حقم نباشه :n02: خیلی نکات ریز داشت امتحان.
میان ترم هم ندادیم
فقط من قول دادم که جزوه اش رو کامل تایپ کنم و به قولم وفا کردم و ایشون خیلی خوشحال شد چون به اخلاق خیلی بیشتر از درس اهمیت میده.
همون روز که تحویل دادم جزوه رو: ازم پرسید، آقای فلانی، امتحان چطور بود؟ خوب آورده بودم؟ منم گفتم: خوب بود و همه اش تو جزوه بود ولی من کم کاری کردم و نتونستم خیلی خوب بنویسم.
امروز می بینم برام زده 19.4، اصلا شاخ درآوردم این نمره رو دیدم. :n02:
بنابراین، اگر تونستید استاد رو حضوری ببینید میشه امیدوار بود.
وگرنه کارهایی مثل نامه و ایمیل که تقریبا تاثیرش مثل ارسال نکردنشونه.
تماس تلفنی هم اغلب برعکس عمل میکنه، چون اساتید خوششون نمیاد معمولا و من اغلب اوقات دیدم که از این موضوع شاکی هستن.
دیگه امیدتون به خدا باشه :n02: اگر ترم آخره، احتمالش کمتره که بندازه، حتی اگر انداخت یه درس دیگه رو ترم بعد معرفی به استاد بگیره.:n36:
متاسفانه ترم نه هست ولي ترم اخر نيست ! حتما بايد نامه بنويسه.
استادش خانم هست و احتمال به رحم اومدنش با نامه زياده.يه نامه ملتمسانه ميخام براش :))
reza.kaka
24-01-2015, 09:00
سلام
عزیزان مشکلی برام پیش اومده شاید از نظر شما خنده دار باشه .
واقعیتش من خیلی گوشی عوض میکنم . درواقع خیلی دوست دارم گوشی های جدید و ... رو تجربه کنم . از سری galaxy تا Xperia سونی , و گوشی های شرکت اپل !!! :n01:
در واقع هر کس یک علاقه و سرگرمی داره دیگه من هم به گوشی بازی معروفم ..:n02: راستش شاید بگید این چه ربطی به اداب معاشرت داره ؟!!! :n04:
راستشو بخواید من خیلی خیلی رو گوشی هام حساس هستم . مثل کسی که ممکنه به لپ تاپ ، کامپیوتر ، تبلت ، هارد اکسترنال که داره حساس باشه . نه اینکه بگید من ندید و بدید هستم :n02: . مطمئن باشید شما هم چیزی دارید که نخواهید
کسی ازش چیزی بدونه یا حتی نزدیکش بشه !!!!!
دوست و اشناهای ما تا گوشی دست هر کی میبینن باید یک بار واررسی کنن ، از خداشونو که بازی در گوشی پیدا کنن و در حضور صاحب گوشی از اون به عنوان کنسول بازی استفاده کرده و تا نیم ساعت با اون گوشی بازی کنند !! واقعیش من به
شدت روی گوشیم حساس هستم. حتی بازی هم روی گوشی پیدا نمیکنن باز هم باید انقدر گوشی رو بررسی کنند تا تو مخاطبین ، گالری ، پیام های خصوصی و .. رو تک تک وارسی کنن .
بازی های روی گوشی رو حذف میکنم >>>> میگن میخوایم ببینیم چه امکاناتی داره
میگم بابا عکس خانوادگی ، پیام شخصی و .. دارم >>>> میگن اصلا تو گالریش و مسیج نمیریم ...
از این ادم های فضول به شدت متنفرم ... اگه به دوست میشه حرفی گفت به آشنا و فامیل اصلا نمیشه چیزی گفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان حال میخواستم ببینم به چه بهانه ای میشه اصلا گوشی رو به دست طرف ندیم . حال چه دوست و چه فامیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
(در ضمن دوستان من به بعضی افراد انقدر اطمینان دارم . که حتی اگر ازم بخواهند که چند روز از اون استفاده کنند میدم گوشی رو .)
Public Enemy
24-01-2015, 10:44
با سلام . بنده یه مشکل جدی پیدا کردم . این ترم تقریبا امتحانات بسیار سحتی داشتم . حدود بیست واحد گرفته بودم . از این بیست واحد ، 6 واحدش یعنی دو تا سه واجدی وضعیتشون به صورت زیر بودند :
1 - درس اولی که به خیال خودم قرار بود بیست بشم ! با استادی درس رو اخذ کردم که معروف بود که حدود 5 تا شیش نمره به هر دانشجو کمک می کنه ! چون استاد حضور و غیاب نمی کرد و قبل از دوران دانشجویی در ارتباط با این درس کار کرده بودم سر کلاس نمی رفتم . طبق روال سالهای قبل استاد پروژه داده بوده . از دانشجویان ترم و ترم های قبلش که پرسیدم گفتند پروژه رو زیاد اهمیت نمی ده ما تحویل ندادیم در حد 12 نوشتیم نمره بالا در حد 19 داده .
منم با خیال راحت ! رفتم سر جلسه . بعد از امتحان به نمره بالای 17 فکر می کردم . پس از اعلام نمرات متوجه شدم استاد 8 نمره یا بالاتر رو برای پروژه و تمرین ها در نظر گرفته و تاثیر داده !!!!
لذا بنده این درس رو فعلا در حال حاظر افتادم ! ( هنوز اعلام نتیجه نهایی نکرده ) و جالبه بدونین از چندین نفری که افتادند ، سایر دانشجویان با نمره صفر افتادند و فقط یک نفر با نمره بالا افتاده که اونم منم !
2 - یه درس سه واحدی بسیار سخت نیز داشتم . در اواسط ترم متوجه شدم با سخت گیر ترین استاد اون درس رو گرفتم و اکثرا قریب به اتقاف می گفتند برو درس رو حذف کن چون هم بد امتحان می گیره هم بد نمره می ده .
جلسات آخر استاد اومد سر کلاس و گفت بچه ها من ترم آخره که اینجام امتحانو تستی می گیرم !!! امتحانو تستی گرفت و بسیار هم آسون بود . حداقل مطمئن هستم که نمره 10 رو خواهم گرفت . چون گفته بود تستی و هیچکی هم نخونده بود همه به امید هم اومده بودند سر جلسه :n02: تو کلاس کسی که بیشترین تعداد سوال رو حل کرده بود خودم بودم
-------------------------
در هر حال من میانگین نمره اول رو حداقل 15 فرض کرده بودم و نمره دوم رو 10
حال می بینم با این وضعیت نمره اولم حداکثر 10 میشه ! و نمره دوم هنوز مشخص نیست و با این وضعیت باید نمره دوم 15 بشه
می خواستم ببینم دوستان در این وضعیت چه می کنند ؟ آیا به نظرتون استادی که داره می ره احتمالش هست نمره بالا بده ؟ به نظرتون چطور صحبت کنم که از هر دو استاد نمره بالا بگیرم ؟
ملا نصرالدین
24-01-2015, 12:36
به نظر من با استاد اول صحبت کنید و با توجه به اینکه گفتید قبل از دوران دانشجویی در ارتباط با این درس کار کرده اید سوابق کاری یا پروژه هایی که قبلا انجام داده اید را به او نشان دهید و بگویید از بچه های کلاس شنیده اید که گفته اند پروژه را اهمیت نمیدهد.در ضمن بگویید که از تحقیق کردن و پروژه نوشتن ابایی ندارید از استاد خواهش کنید اگر امکان دارد زمانی بدهد و موضوعی برای تحقیق برای شما مشخص کند تا حداقل نمره ی قبولی را کسب کنید
هیچ تضمینی نیست که استادی که داره میره نمره بالا بده.خود من 1 بار سر یک درس اسون افتادم.بعدش هم نتونستم استاد رو پیدا کنم چون بازنشسته شده بود.
برای استاد دوم باید یک بهانه بیاورید.مثلا از این بهانه ها که ترم اخرم و... ویا مریض بودم و... ویا تا حالا همه ی درس ها رو با نمره بالا پاس کرده ام و نمیخوام معدلم بیاد پایین....از استاد دوم هم درخواست پروژه بکنید بد نیست
سلام
واقعیتش من خیلی گوشی عوض میکنم . درواقع خیلی دوست دارم گوشی های جدید و ... رو تجربه کنم . از سری galaxy تا Xperia سونی , و گوشی های شرکت اپل !!! :n01:
در واقع هر کس یک علاقه و سرگرمی داره دیگه من هم به گوشی بازی معروفم ..:n02: راستش شاید بگید این چه ربطی به اداب معاشرت داره ؟!!! :n04:
راستشو بخواید من خیلی خیلی رو گوشی هام حساس هستم . مثل کسی که ممکنه به لپ تاپ ، کامپیوتر ، تبلت ، هارد اکسترنال که داره حساس باشه . نه اینکه بگید من ندید و بدید هستم :n02: . مطمئن باشید شما هم چیزی دارید که نخواهید
دوست و اشناهای ما تا گوشی دست هر کی میبینن باید یک بار واررسی کنن ، از خداشونو که بازی در گوشی پیدا کنن و در حضور صاحب گوشی از اون به عنوان کنسول بازی استفاده کرده و تا نیم ساعت با اون گوشی بازی کنند !! واقعیش من به
شدت روی گوشیم حساس هستم. حتی بازی هم روی گوشی پیدا نمیکنن باز هم باید انقدر گوشی رو بررسی کنند تا تو مخاطبین ، گالری ، پیام های خصوصی و .. رو تک تک وارسی کنن .
میگم بابا عکس خانوادگی ، پیام شخصی و .. دارم >>>> میگن اصلا تو گالریش و مسیج نمیریم ...
از این ادم های فضول به شدت متنفرم ... اگه به دوست میشه حرفی گفت به آشنا و فامیل اصلا نمیشه چیزی گفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان حال میخواستم ببینم به چه بهانه ای میشه اصلا گوشی رو به دست طرف ندیم . حال چه دوست و چه فامیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
(در ضمن دوستان من به بعضی افراد انقدر اطمینان دارم . که حتی اگر ازم بخواهند که چند روز از اون استفاده کنند میدم گوشی رو .)
راستش دوست گرامی من قدیم ها خیلی مراعات میکردم و ملاحظه میکردم و هرگز به همچین درخواست هایی روم نمیشد بگم نه و نمیشه! ولی
واقعا هرچقدر بیشتر کوتاه بیاید مایه سواستفاده بیشتر اطرافیان هست :n29:
بنابراین اگر بهتون گفتن فلانی گوشیتو یک کمی بده خیلی رک بگید :نمیشه، گوشی مثل مسواک وسیله شخصی هست:n31: اگر گفتند نمیخورمش که، بگید: اون که صد البته گوشیم برق داره میگیرتتون:n33:
سلام
سلام
به نظرم Atghia جان دقیقا درست میفرمایند .
رک باش .
یا هم به کنایه بگید : دست بچه نمیدیم :n02: ، البته من در اکثر موارد همانند Atghia روم نمیشه جواب رد بزنم . البته فقط با بزرگان . و با دوستان خودم رک و رو راست هستم .
یا میتونی به راه حل جدید و موقتی بهتون میگم. برنامه fake call رو نصب کنید برای تمام سیستم عامل ها هم موجود هست .
تنظیم میکنید مثلا چند ثانیه یا دقیقه تماس فیک باهاتون برقرار میشه و طرف فکر میکنه واقعا کسی داره با شما تماس میگیره . بعد گوشی رو زود برمیگردونه . راه حل بعدی (پیشنهاد شده :n02:) اینه که بگید منتظر یک اس ام اس مهم هستم . چند لحظه بعد میدم . اما چند لحظه بعد خود طرف فراموش میکنه . :n40:
در جواب کسی که میگه : چرا سیگار میکشی ؟ چی باید گفت ؟:n34:
B.Russell
25-01-2015, 10:13
همون جوابی که به خودتون میدین و قانع میشین سلامتی تون رو فدای پر شدن جیب سرمایه گزاران روی دخانیات کنید.
نمیخوام حالت شعاری و کلیشه ای پیدا کنه، ولی چیزی رو که انسان های محتاج خیلی بهش کشش نشون میدن از باورهای ماورایی تا افیون هایی مثل سیگار و... رو از خودتون دور کنید.
:n16:
mohsen_gh1991
25-01-2015, 10:38
من یه دوستی داشتم سیگار میکشید
ازش میپرسیدیم چرا میکشی میگفت کشیدنیا رو باید کشید حالا من نکشم یکی دیگه
Reza Azimy_RW
25-01-2015, 13:29
بگو چون کسی نیست بهم بگه به خاطر من نکش :دی
بگید تن سالم حیفه بدم به خاک :n31:
اول اینکه راست میگه حیف تو نیست سیگار میکشی؟
دوم اینکه بگو دلم میخاد.
ریه خودمه بدن خودمه اختیارشو دارم!
سیگار نکشیم از زمونه باید بکشیم!
ehsan_iace
28-01-2015, 14:33
به کسی که گدایی میکنه و میخواهیم جواب رد منفی بدهیم چی باید بگوییم؟
Demon King
28-01-2015, 22:42
سلام.
لازم نیست چیزی بگید. معمولا اینجور مواقع بدون حرف سریع رد میشن. چون عبارت جالبی برای جواب منفی دادن به یک گدا نیست.
مگه بخوای وایسی نصیحتش کنی که گدایی فلانه و بهمان ... !!!
ehsan_iace
29-01-2015, 14:09
سلام.
لازم نیست چیزی بگید. معمولا اینجور مواقع بدون حرف سریع رد میشن. چون عبارت جالبی برای جواب منفی دادن به یک گدا نیست.
مگه بخوای وایسی نصیحتش کنی که گدایی فلانه و بهمان ... !!!
اگر زنگ در خونه را بزنه چی بگیم؟ نمیشه حرف نزد و گوشی را گذاشت!
Demon King
29-01-2015, 14:52
اگر زنگ در خونه را بزنه چی بگیم؟ نمیشه حرف نزد و گوشی را گذاشت!
من فکر کردم در خیابون رو میگید،
اگه زنگ در خونه رو زد جوابی که جناب راسل دادن جالبه:« پول پیشم نیست. »
Reza Azimy_RW
30-01-2015, 22:57
بگو پول خورد ندارم اگه گفت خودم دارم بگو 50 تومنیه کسی هم که گدایی میکنه نباید پنجاه تومن خورد داشته باشه اگه داشت هم معلومه از خودت وضعش بهتره :دی
Public Enemy
03-02-2015, 12:53
فرض کنین شما از یه دختر خوشتون میاد . ولی اون دختر نسبت به شما حس رقابت داره و به همین دلیل حس تنفر و یا ترس از شما درونش قرار گرفته .
در اینگونه موارد برای جذب طرف مقابل چه نوع واکنشی نشون میدین ؟
و آیا به نظرتون درسته آدم با دختری ازدواج کنه که در محل کار رئیس یا بالا دستش محصوب میشه ؟
1376MAXIMUM
03-02-2015, 15:27
فرض کنین شما از یه دختر خوشتون میاد . ولی اون دختر نسبت به شما حس رقابت داره و به همین دلیل حس تنفر و یا ترس از شما درونش قرار گرفته .
خوب اخه بستگی به شرایط و موقعیت و شخصیت و اخلاق طرف مقابل فرق میکنه که چیکار کنیم و چه واکنشی نشون بدیم خوب یه سری هستن بعد از شکست خوردن حس رقابتشون کم میشه یک سری برعکس بیشتر میشه یک سری عوض نمیشه خوب مثلا من به شمت بگم که حالشو خوب بگیر یک بار بعد بلافاصله مثل بهش بگو خسته نباشید خوب الان من نمیدونم با این کار طرف مقابل چه حسی داره که قدم بعدی بگم چیه و چیکار باید کرد خودتون یه شناختی نسبت بهش پیدا کنید و ببینید از چی خوشش میاد مثلا تو رقابت میبینید بعد از شکست حالش خیلی گرفته میشه ولی مثلا از کمک گرفتن توی اون موقع بدش نیاد یا مثلا موقع رفتن ازش یه خداحافظی بکنید یه همچین کار هایی یه خورده سیاست کاری و ... انجام بده مثلا من یه بغل دستی دارم مثل موش ازمایشگاهیمه رقابت میکنه با ادم بعد مثلا موقع هایی که شکست میخوره اگر مثلا یه خورده بخواهی سر به سرش بزاری جدی میگیره و عصبی میشه ولی مثلا اگر یه خورده باهاش راه اومدی و ... واکنشش کاملا برعکسه یه جورایی مثل ایینه عمل میکنه خودتون ببینید چیکار باید کرد اول طرف رو بشناسید یه خورده کار سختی هم نیست مثلا همون موقعی که تو یه موقعیتی قرار میگیره قابل شناساییه رفتارش و واکنش هاش رو میتونید بفهمید تو موقعیت های مشابه مثلا میشه گفت رفتارش نسبت به پسر های دیگه یا مثلا نسبت به بقیه رقیب هاش و مثلا رفتارش با دوستاش
Public Enemy
03-02-2015, 15:38
خوب اخه بستگی به شرایط و موقعیت و شخصیت و اخلاق طرف مقابل فرق میکنه که چیکار کنیم و چه واکنشی نشون بدیم خوب یه سری هستن بعد از شکست خوردن حس رقابتشون کم میشه یک سری برعکس بیشتر میشه یک سری عوض نمیشه خوب مثلا من به شمت بگم که حالشو خوب بگیر یک بار بعد بلافاصله مثل بهش بگو خسته نباشید خوب الان من نمیدونم با این کار طرف مقابل چه حسی داره که قدم بعدی بگم چیه و چیکار باید کرد خودتون یه شناختی نسبت بهش پیدا کنید و ببینید از چی خوشش میاد مثلا تو رقابت میبینید بعد از شکست حالش خیلی گرفته میشه ولی مثلا از کمک گرفتن توی اون موقع بدش نیاد یا مثلا موقع رفتن ازش یه خداحافظی بکنید یه همچین کار هایی یه خورده سیاست کاری و ... انجام بده مثلا من یه بغل دستی دارم مثل موش ازمایشگاهیمه رقابت میکنه با ادم بعد مثلا موقع هایی که شکست میخوره اگر مثلا یه خورده بخواهی سر به سرش بزاری جدی میگیره و عصبی میشه ولی مثلا اگر یه خورده باهاش راه اومدی و ... واکنشش کاملا برعکسه یه جورایی مثل ایینه عمل میکنه خودتون ببینید چیکار باید کرد اول طرف رو بشناسید یه خورده کار سختی هم نیست مثلا همون موقعی که تو یه موقعیتی قرار میگیره قابل شناساییه رفتارش و واکنش هاش رو میتونید بفهمید تو موقعیت های مشابه مثلا میشه گفت رفتارش نسبت به پسر های دیگه یا مثلا نسبت به بقیه رقیب هاش و مثلا رفتارش با دوستاش
ممنون . کلا می خواستم نظرات افراد مختلف در شرایط مختلف رو بدونم
Demon King
04-02-2015, 10:39
و آیا به نظرتون درسته آدم با دختری ازدواج کنه که در محل کار رئیس یا بالا دستش محصوب میشه ؟
سلام.
چنین ازدواج هایی ممکنه به مشکلات زیادی منجر بشه. برای مثال اگر شما با خانمی ازدواج کنی که در شرکتی که شما کارمندشی ایشون مدیر باشه، بعد اگه دعوایی در زندگی پیش میاد سریع این قضیه رو به شما گوشزد میکنند که من از تو بالاترمو و ازدواج با تو یه اشتباه بزرگ بوده.
در کل ازدواج با افرادی که از نظر طبقه ی اجتماعی با ما متفاوتند هرچند که طرفین عاشق هم باشن بازهم ریسک خیلی بزرگیه، چه برای زن، چه برای مرد.
مخصوصا اینکه زن از نظر طبقه ای بالاتر باشه. این عرف همیشه تو جامعه ما بوده و هست که در ازدواج یا شرایط طرفین مثل همه و یا شرایط و شغل مرد مقداری دسته بالاتر از زن هست و غیر این درجامعه ما پذیرفته شده نیست.
چون در اکثر خانواده ها وظیفه ی مرد هست که رهبر و تصمیم گیرنده اصلی خانواده باشه، پس اگه زن از نظر طبقاتی اولا باشه، در تصمیمات، به طوری کسر شانش هست از مرد پیروی کنه.
چنین ازدواج بعیده به خوشبختی دو طرف منجر بشه.
سلام
بهش نشون بدید که اشتباه فکر میکنه!
چطور؟ در مورد یک موضوع یا مسئله ای حالا کاری درسی هرزمینه ای که حس رقابتی با هم دارید ازش نظر بخواید!
بگید که مثلا در مورد فلان قضیه نظرش چیه؟ بگید چون قبولش دارید نظرش براتون مهمه و مایلید که بدونید تا به نوعی مطمئن بشید که ایا حدستون در مورد اون کار یا مسئله درسته؟ اینجوری متوجه میشه که بهش اهمیت میدید:n17:
======================
درست نیست چرا؟
چون هرچقدر هم طرفین روشن فکر باشن! باور کنید که حتی حرف و نظر اطرافیان به مرور اینقدر تاثیر منفی داره که... اره فلانی شما که خانومت رئیسته! محل کار رئیسته دیگه خونه که هیچی!!و...
شما قبول هم نداشته باشید ناخودگاه روتون تاثیر بد داره و به مرور مشکل ایجاد میشه
اصولا از لحاظ موقعیت مالی یا کاری و یا تحصیلی خیلی ایده ال تره اگر اولا فاصله زیاد نباشه ثانیا ترجیحا اقا کمی بالاتر باشه اونم نه که فکر کنید خانوم فخر میفروشه ها بنده خدا هزاری هم خوب باشه به دلیل باورهای احتماعی غلط! در ذهن مرد ناخوادگاه این باور هست
سلام
یک بنده خدایی قرار شد برای ما یک کاری اتجام بده. در ضورتی که میتونه هم انجام نده! و در اصل خواست به ما کمک کنه.
گفت ساعت 5 بعد از ظهر بیا فلان جا.
من ساعت 4:30 اونجا رسیدم. نشستم و تا 5:15 منتظر شدم تا خود ش زنگ زد و گفت کجایی؟ گفتم من منتظر شما هستم و همان جا که گفتید ایستادم
حالا یکی از بچه ها همراه من بودم . میگفت ساعت 4:30 بهش اس ام اس بده که من اینجام.
اما به نظر شما باید اس ام اس یا زنگ زد؟ اون خواسته لطف کنه برای من یک کاری انجام بده. حالا من بیام اس ام اس بدم و زنگ بزنم زشت نیست؟ بگم کجایی؟ من نظرم این هست که زنگ بزنیم یا اس ام اس بدیم، یعنی اینکه چرا دیر کردی؟ سر موقع نیامدی!!!
دوستم میگه زشت هست تا صبر کنیم اون زنگ بزنه.
کار درست کدام هست؟
---
2- این مسئله مثل بالایی هست اما فرق داره. چون رفیقم بودند اما مورد بالایی طرف میخواد کاری برای ما بکنه و یک جورایی وظیفه اش هم نیست
یا مثلا من با رفیقم قرار میزاشتم . ساعت 7 صبح بیا فلان جا تا با هم بریم.
یکی از دوستام سر ساعت 7 اس ام اس و زنگ میزد که کجایی؟
اما اون یکی زنگ نمیزد و ساعت 7:10 یا کم تر و بیشتر هم میشد زنگ نمیزد و صبر میکرد.
کار درست کدام هست؟
سلام
یک بنده خدایی قرار شد برای ما یک کاری اتجام بده. در ضورتی که میتونه هم انجام نده! و در اصل خواست به ما کمک کنه.
من ساعت 4:30 اونجا رسیدم. نشستم و تا 5:15 منتظر شدم تا خود ش زنگ زد و گفت کجایی؟ گفتم من منتظر شما هستم و همان جا که گفتید ایستادم
حالا یکی از بچه ها همراه من بودم . میگفت ساعت 4:30 بهش اس ام اس بده که من اینجام.
اما به نظر شما باید اس ام اس یا زنگ زد؟ اون خواسته لطف کنه برای من یک کاری انجام بده. حالا من بیام اس ام اس بدم و زنگ بزنم زشت نیست؟ بگم کجایی؟ من نظرم این هست که زنگ بزنیم یا اس ام اس بدیم، یعنی اینکه چرا دیر کردی؟ سر موقع نیامدی!!!
کار درست کدام هست؟
---
2- این مسئله مثل بالایی هست اما فرق داره. چون رفیقم بودند اما مورد بالایی طرف میخواد کاری برای ما بکنه و یک جورایی وظیفه اش هم نیست
اما اون یکی زنگ نمیزد و ساعت 7:10 یا کم تر و بیشتر هم میشد زنگ نمیزد و صبر میکرد.
کار درست کدام هست؟
اگر قراره در حقتون لطف کنه و بیاد بنظرم نباید زودتر از زمان تعیین شده تماس بگیرید!
حداکثر نیم ساعت بعد یک پیام بزنید با احترام بگید که فلانی جان ببخشید مشکلی پیش اومده؟چون طبق قرار من از ساعت فلان اینجا منتظرتم!
دیگه بعد یا زنگ میزنه یا اس میده علت رو میگه بهتون و احتمالا عذرخواهی هم خواهد کرد:n33:
در مورد قرار عادی با دوستان من خودم شخصا راس ساعت اگر دیدم نیومده یا نیومدن تماس میگیرم کجایی فلانی؟ زیر پام علف سبز شدا (حب چون دوست هستید...)
اگر خودم احیانا دیر کنم! حتما حداقل به یک نفر از دوستام که قرار داریم زنگ میزنم (فرضا اگر ساعت 5هست قرار و من میبینم 10 مین به 5 مونده و عمرا نمیتونم برسم) اطلاع میدم که مثلا ترافیک هست از طرف من از بچه ها عذرخواهی کن با 15 دقیقه تاخیر میرسم بهتون:n39:
اگر قراره در حقتون لطف کنه و بیاد بنظرم نباید زودتر از زمان تعیین شده تماس بگیرید!
حداکثر نیم ساعت بعد یک پیام بزنید با احترام بگید که فلانی جان ببخشید مشکلی پیش اومده؟چون طبق قرار من از ساعت فلان اینجا منتظرتم!
دیگه بعد یا زنگ میزنه یا اس میده علت رو میگه بهتون و احتمالا عذرخواهی هم خواهد کرد:n33:
در مورد قرار عادی با دوستان من خودم شخصا راس ساعت اگر دیدم نیومده یا نیومدن تماس میگیرم کجایی فلانی؟ زیر پام علف سبز شدا (حب چون دوست هستید...)
اگر خودم احیانا دیر کنم! حتما حداقل به یک نفر از دوستام که قرار داریم زنگ میزنم (فرضا اگر ساعت 5هست قرار و من میبینم 10 مین به 5 مونده و عمرا نمیتونم برسم) اطلاع میدم که مثلا ترافیک هست از طرف من از بچه ها عذرخواهی کن با 15 دقیقه تاخیر میرسم بهتون:n39:
یعنی شما میگید بزاریم حداقل 15 دقیقه از زمان قرار بگذهر،بعد اس ام اس یا زنگ بزنیم درسته؟
این دوست ما میگفت سر ساعت بگیر بهش اس ام اس بده. به نظر من هم جالب نیست. اون میخواد لطف کنه حالا ما هی بهش زنگ بزنیم کجایی؟ این تماس یعنی اینکه دیر کردی..
یعنی شما میگید بزاریم حداقل 15 دقیقه از زمان قرار بگذهر،بعد اس ام اس یا زنگ بزنیم درسته؟
این دوست ما میگفت سر ساعت بگیر بهش اس ام اس بده. به نظر من هم جالب نیست. اون میخواد لطف کنه حالا ما هی بهش زنگ بزنیم کجایی؟ این تماس یعنی اینکه دیر کردی..
بله قطعا حتی از یک ربع هم بیشتر!
چون ایشون یکجورایی دارن افتخار میدن دیگه:n06:
اگه راس ساعت بزنگید پیش خودش خواهد گفت (عجب ادم پررویی! طلبکاره انگار:n29:) ینی من باشم اینو توو دلم خواهم گفت:n31:
farzad02
05-02-2015, 21:36
سلام
کار درست کدام هست؟
---
کار درست کدام هست؟
سلام
کاش طوری برید که خیلی زودتر نرسید. چون نمیشه کاریش کرد. در کل به صلاح نیست که آدم چیزی بگه
البته بستگی داره ها. یه وقتا هست که زودتر رفتن و اعلام حضور کردن ضرر هم نداره. برای نمونه من یک جلسه با رئیس شرکتی داشتم. رئیس دفترش به من گفته بود ساعت 10:15
من حدود 9:45 رسیدم و رفتم داخل. گفتم نهایتا میگه نیم ساعت بشین تا جلسه با شما بزارن
رفتم پیش رئیس دفتر و ... من معذرت خواستم که کمی زود اومدم. گفت اتفاقا سر موقع اومدید. چند تا کار اداری و ... قبل از جلسه باید انجام بدید و ...
خیلی هم ازم تقدیر کرد که موقع خوبی اومدم
بازم اگر خیلی با اشخاص رودربایستی ندارید و می دونید اعلام اینکه زود اومدید، حداقل بی احترامی به طرف نیست یا به زحمت نمیفته. بهش بگید
اما اگر قراری گذاشتید و سر روز و ساعت دقیق صحبت کردید، به نسبت شخصیت طرف و نوع کاری که دارید، از 10 تا 20 دقیقه بعد حتما تماس بگیرید و بگید که در محل قرار حضور دارید
وظیفه طرف هم نباشه، وقتی قراری میزاره، وظیفه داره سر قرار بیاد. یا حداقل تماس بگیره و عذرخواهی کنه که نمی تونه بیاد یا دیر میاد. قول و قرار که سرگرمی نیست
یه وقت هم ممکنه آدم یادش بره. انسان ممکن الخطاست. شما تماس بگیرید تا حداقل سرکار نباشید :n02:
ehsan_iace
07-02-2015, 00:13
من چند روز پیش از یک جلوی یک خانه که نمیشناختمشان رد شدم و با این صحنه روبرو شدم :
آقایی، خانمی حدود 35 سال به بالا را بغل کرده بود و داشت از خانه بیرون میاورد تا داخل ماشین بگذارد! اون خانم حجاب نداشت و در حال لرزیدن بود و نمیتوانست حرف بزند!
عکسالعمل درست تو اون لحظه چی میتونست باشه؟
من حتی مطمئن نبودم که چه اتفاقی افتاده!
آیا این مرد باعث این شوک به این خانم شده؟
آیا این مرد در حال آدمربایی هست و من باید به پلیس خبر بدهم؟
آیا باید نادیده بگیرم و بروم پی کار خودم؟
وقتی زن توان حرف زدن ندارد من از مردی که حتی مطمئن نیستم راست بگوید چی بپرسم؟
ehsan_iace
07-02-2015, 00:18
من چند روز پیش از یک جلوی یک خانه که نمیشناختمشان رد شدم و با این صحنه روبرو شدم :
آقایی، خانمی حدود 35 سال به بالا را بغل کرده بود و داشت از خانه بیرون میاورد تا داخل ماشین بگذارد! اون خانم حجاب نداشت و در حال لرزیدن بود و نمیتوانست حرف بزند!
soroosh_cz
07-02-2015, 00:35
فکر میکنم مورد بیشتر امنیتی باشه تا معاشرتی :n36:
من اگر در اون موقعیت بودم، میرفتم جلو، بدون اینکه به خانم نگاه کنم(با فرض اینکه این آقا شوهر خانمه و اتفاقی افتاده و ... ممکنه غیرتی بشه)، بش میگفتم: آقا مشکلی پیش اومده؟ کمکی از دست من ساخته اس؟
معمولا از طرز صحبت کردن و نگاه شخص مقابل میشه متوجه شد که داره راست میگه، دروغ میگه یا ...؟
بعد هم برای اطمینان، مدل ماشین و رنگ و پلاکش رو طوری بر میدارم(حفظی، نوشتنی یا عکس با گوشی).
یا در همون لحظه یا بعد از اون از همسایه اون شخص سوال پرسید که آیا چنین شخصی آشناست؟ آیا این همسایه سابقه مشکل چنینی داشته؟ بالاخره همسایه ها آشناتر هستن.
بعد اگر قضیه مشکوک بود، به پلیس گزارش مورد مشکوک داد.
حتی اگر آدم ربایی یا ... باشه، آدم خودش نباید وارد عمل بشه. چون شاید 90% اوقات برای خود شخص شاهد قصه درست بشه. :n28:
یه بابایی خیلی سیریش ما شده و خودشو باهام صمیمی میگیره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری پرشو وا کنم؟! از توصیه های جالب و موثرتون استقبال میکنم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب ندادن تلفن و اس ام اس و این راههای ابتدایی رو چندبار امتحان کردم اما میبینم گاگول تر از این حرفاست که اینجوری متوجه بشه ! :n02:
ضمنا طرف پسره ، از بچه های دانشگاه و 2 3 سال هم از من بزرگتره ... موجود حال به هم زنیه و هیچکی هم تحویلش نمیگیره! :n29:
farshad0123
07-02-2015, 15:48
یه بابایی خیلی سیریش ما شده و خودشو باهام صمیمی میگیره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری پرشو وا کنم؟! از توصیه های جالب و موثرتون استقبال میکنم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب ندادن تلفن و اس ام اس و این راههای ابتدایی رو چندبار امتحان کردم اما میبینم گاگول تر از این حرفاست که اینجوری متوجه بشه ! :n02:
ضمنا طرف پسره ، از بچه های دانشگاه و 2 3 سال هم از من بزرگتره ... موجود حال به هم زنیه و هیچکی هم تحویلش نمیگیره! :n29:
بندازش تو بلک لیست(مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد):n02:
بندازش تو بلک لیست(مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد):n02:
متاسفانه برخورد و رفتارم با ایشون به گونه ای نبوده که به این صراحت بخوام اقدام کنم !
از طرفی خب این کارو هم بکنم بالاخره باز توی کلاسا که میبینه که منو ؟!
چون میبینم به جز من دور و بر هیچکی دیگه هم نمیگرده و اینو هم کسی آدم حسابش نمیکنه نوعی حس ترحم هم بهش دارم !
من میخوام یه جوری با یه حرفی کاری چیزی بهش بفهمونم که برو دور شو خوشم نمیاد ازت ...
الان که داشتم فکر میکردم مثلا امروز که زنگ زده بود بهم تقصیر من بود که سریعتر بحثو تموم نمیکردم الکی هی حرف هم میزدم میگفتم من که از این خوشم نمیادش بزار پول قبضش هم زیاد بیاد ! :دی
باید تا زنگ میزنه یه جوری بپیچونمش و بگم نمیتونم حرف بزنم اینجوری بهتره نه ؟!
djbehnam73
07-02-2015, 16:06
سلام
اقا من به دلایلی دوست ندارم با دختر یا زن های فامیل دست یا روبوسی کنم ، موضوع شرعی بودن نیست ، مثلا یکی از دلایلش اینه که دوست ندارم دیگران در موردم فکر بد کنن
چه کنم ؟؟؟
خواهشا منطقی جواب بدید و مسخره بازی در نیارید !
Amir-Rainman
07-02-2015, 16:18
سلام
اقا من به دلایلی دوست ندارم با دختر یا زن های فامیل دست یا روبوسی کنم ، موضوع شرعی بودن نیست ، مثلا یکی از دلایلش اینه که دوست ندارم دیگران در موردم فکر بد کنن
چه کنم ؟؟؟
دست دادن و روبوسی خب معمولا در خوش آمد گویی ها انجام میشه، شما میتونین تو این مواقع دو دست رو بزارین پشتتون یا یکی تو جیب یکی پشت، تو این حالت یا طرف مقابل متوجه میشه یا متوجه نمیشه و دستش رو میاره جلو که اون موقع نمیشه دست نداد، ضایست
در این حالت هم وقتی طرق مقابل اقدام میکنه، فک نمیکنم دلیل برای فکر بد کردن در مورد شما وجود داشته باشه
soroosh_cz
07-02-2015, 16:18
متاسفانه برخورد و رفتارم با ایشون به گونه ای نبوده که به این صراحت بخوام اقدام کنم !
از طرفی خب این کارو هم بکنم بالاخره باز توی کلاسا که میبینه که منو ؟!
چون میبینم به جز من دور و بر هیچکی دیگه هم نمیگرده و اینو هم کسی آدم حسابش نمیکنه نوعی حس ترحم هم بهش دارم !
من میخوام یه جوری با یه حرفی کاری چیزی بهش بفهمونم که برو دور شو خوشم نمیاد ازت ...
الان که داشتم فکر میکردم مثلا امروز که زنگ زده بود بهم تقصیر من بود که سریعتر بحثو تموم نمیکردم الکی هی حرف هم میزدم میگفتم من که از این خوشم نمیادش بزار پول قبضش هم زیاد بیاد ! :دی
باید تا زنگ میزنه یه جوری بپیچونمش و بگم نمیتونم حرف بزنم اینجوری بهتره نه ؟!
متاسفانه یه عده هستن که تا رسیدن یه جایی، مدام حرف میزنن، یه عده مثل خودم از حرفای اضافه خیلی بدشون میاد. حتی یکی خالی هم ببنده، بالاخره باعث شادی روح و روان آدم میشه. ولی حرف اضافه نه. مثلا میان از جزئی ترین چیزی که براشون اتفاق افتاده حرف میزنن، در صورتی که یکی مثل خودم، تا اتفاقی به شخصی مربوط نشه، باش در میون نمیذارم.
به نظر من گوش نکردن بهترین راه حله، وقتی چندبار چه پشت تلفن چه حضوری داشت حرف میزد، خودت فکرای خودتو بکن.
اون هر از چندگاهی با گفتن کلماتی می بینه که آیا با بحثش همراهی میکنی؟ یا نه؟
مثلا میگه: خوب؟ تو هم الکی سر تکون بده. بعدش ممکنه نظرت رو بپرسه، میگی: "چی ؟ متوجه نشدم، حواسم نبود :n09:"
یه مدل دیگه اش قرار دادنش در کمترین اولویت هاس.
مثلا میری سر کلاس، این رفیق شفیق هم میاد میشینه کنارت، شروع به ور ور :n02: تو اصلا گوش نده و به همون روش بالا که گفتم. بعد مثلا یه دوست دیگه ای میاد توی کلاس، بلند میشی و باش سلام میکنی و خلاصه خوش و بش.
میشه وسط حرفش، موضوع رو عوض کرد و یه چیز دیگه گفت، اینجوری بش می فهمونی که حرف الانت ارزش خاصی نداره. مثلا توی خیابون دارید راه میرید، وسط حرفاش به یه مغازه اشاره میدید و میگید بریم فلان چیز رو ببینیم.
در اینگونه مواقع گشتن با دوستای جسور و افرادی که رک و بی پرده حرف میزنن هم خوبه. مثلا گشتن با افرادی که جواب این شخص رو میدن. مثلا دارید حرف میزنید، میرید پیش همون اشخاص، یه دفعه یکیشون میگه: "اه بابا چقدر حرف میزنی، سر بچه ی مردمو خوردی :n02:" یا مثلا میگن: "بابا سروش(مثلا) به حرفای این گوش نده، همه اش خالی می بنده" یا میگه: "خوب فلان میگی، بروسلی و رامبو کی وارد جریان شدن؟" :n31: شاید بگم 90% اوقات شخص ساکت میشه و یک احساس بدی بهش دست میده که دفعه بعد کمتر صحبت کنه.
سلام
چه کنم ؟؟؟
وقتی که میخواید سلام کنید ازشون دور وایسید با فاصله! بعیده دختره بدوه سمتتون که حتما دست بده معمولا وقتی ببینن فاصله دارید نمیان سمتتون مگر اینکه دیگه خیلی مشتاق و دلتنگ باشن:n39:
میتونید جلوتر از اینکه دختر دستش رو دراز کنه دست راسستون رو بگذارید روی سینه اندازه ای خم بشید به نشانه احترام مطمئنا متوجه میشن مایل به دست دادن نیستید
در شرایط خاصی هم میتونید سریعا نگاهتون رو از اون دختر یا خانم برگردونید و مشغول احوالپرسی با یک اقای دیگه بشید
djbehnam73
07-02-2015, 16:25
دست دادن و روبوسی خب معمولا در خوش آمد گویی ها انجام میشه، شما میتونین تو این مواقع دو دست رو بزارین پشتتون یا یکی تو جیب یکی پشت، تو این حالت یا طرف مقابل متوجه میشه یا متوجه نمیشه و دستش رو میاره جلو که اون موقع نمیشه دست نداد، ضایست
در این حالت هم وقتی طرق مقابل اقدام میکنه، فک نمیکنم دلیل برای فکر بد کردن در مورد شما وجود داشته باشه
اخه از طرفی وقتی ادم میره مهمونی و دستش رو میزاره تو جیبش یا پشتش ، دیگران این رو به عنوان بی احترامی می پندارن ، همونطور که گفتم دلایل زیادی هست از جمله اینکه دیگران انقدر کوتاه فکر هست و یا قصد بدی که دارن این مسئله رو بد قلمداد می کنن
djbehnam73
07-02-2015, 16:31
وقتی که میخواید سلام کنید ازشون دور وایسید با فاصله! بعیده دختره بدوه سمتتون که حتما دست بده معمولا وقتی ببینن فاصله دارید نمیان سمتتون مگر اینکه دیگه خیلی مشتاق و دلتنگ باشن:n39:
میتونید جلوتر از اینکه دختر دستش رو دراز کنه دست راسستون رو بگذارید روی سینه اندازه ای خم بشید به نشانه احترام مطمئنا متوجه میشن مایل به دست دادن نیستید
در شرایط خاصی هم میتونید سریعا نگاهتون رو از اون دختر یا خانم برگردونید و مشغول احوالپرسی با یک اقای دیگه بشید
بله درسته ، ولی وقتی ادم یه جایی میره که بالای 5 تا دختر اونجا هستن چی ؟؟؟ :n02:
اتفاقا این روشی که گفتید که دست رو بگذارید روی سینه رو امتحان کردم ولی جاهایی متاسفانه رفتن که طرف در این حالت هم خواسته با من دست بده
حالا دست دادن زیاد برای من مشکل نیست ولی متاسفانه روبوسی با یه دختر یا خانوم خیلی اذیتم می کنه
مخصوصا در مجالس عروسی که مختلط و یا در ایام نوروز که چند وقته دیگه هست
اگر میشه کمکم کنید :n03:
بله درسته ، ولی وقتی ادم یه جایی میره که بالای 5 تا دختر اونجا هستن چی ؟؟؟ :n02:
اتفاقا این روشی که گفتید که دست رو بگذارید روی سینه رو امتحان کردم ولی جاهایی متاسفانه رفتن که طرف در این حالت هم خواسته با من دست بده
حالا دست دادن زیاد برای من مشکل نیست ولی متاسفانه روبوسی با یه دختر یا خانوم خیلی اذیتم می کنه
شما هرچقدر کم رو تر باشید و در جمع دخترها ساکتتر بیشتر سمتتون میان احتمالا:n33:
میتونید کمی بانمکی رو چاشنی کار کنید مثلا 5 تا دخترن؟ شما داری میری سمتشون دوتا دستاتتون رو ببرید بالا تکون بدید مثل بای کردن بگید سلام سلام خانوما بعد سریع از محل فاصله بگیرید:n31: خدایی سخته ها:n27:
برای نبوسیدن هم چاره خاصی نیست یا باید بگید سرماخوردم عذرمیخوام و یه سرفه بیخود:n22:
یا هم هوایی لپ چسبونی:n39:اونم دوبار که دختره سومی رو بره ضایع بشه بار بعد نیاد جلو:n08:
خدایی عجب دخترایی پیدا میشن حالا در اقوام ما برعکسه:n35: منتهی دیگه اصراری بر روبوسی ندارن خوشبختانه:42:
soroosh_cz
07-02-2015, 16:40
داداش به قیافه هم خیلی بستگی داره :n02:
به رفتار هم خیلی بستگی داره.
یواش یواش میگن دیگه بزرگ شده و دیگه دست نمیدن.
مثل اینکه شما با دخترای فامیلتون خیلی گرم گرفتی و به قولی خواهر برادری شده :n33: یعنی همه برادر و خواهر می بینن هم دیگه رو.
دست دادن خیلی حاد نیست حالا. اگر اونا میان جلو مشکلی نیست.
شما که روبوسی کردید، یواش یواش باید طوری رفتار کنید که دیگه روبوسی نکنن. مثلا خیلی صمیمی شدن و گرم گرفتن و ... باعث چنان عکس العمل هایی میشه. بعد از اینکه شاید در طول مدتی دیگه روبوسی نکردین، به رفتار مشابه، بشه دست دادن رو هم قطع کرد.
یک روشی که به ذهن من میرسه، اینه که موقع خوشامد گویی کنار شخصی بایستیم که اون دختر نه باش دست میده و نه باش سلام میکنه. اینجوری فکر نکنم دوباره روش بشه جلوی اون شخص با شما روبوسی کنه و شاید به دست دادن ختم بشه :n02:
djbehnam73
07-02-2015, 16:54
میتونید کمی بانمکی رو چاشنی کار کنید مثلا 5 تا دخترن؟ شما داری میری سمتشون دوتا دستاتتون رو ببرید بالا تکون بدید مثل بای کردن بگید سلام سلام خانوما بعد سریع از محل فاصله بگیرید:n31: خدایی سخته ها:n27:
برای نبوسیدن هم چاره خاصی نیست یا باید بگید سرماخوردم عذرمیخوام و یه سرفه بیخود:n22:
یا هم هوایی لپ چسبونی:n39:اونم دوبار که دختره سومی رو بره ضایع بشه بار بعد نیاد جلو:n08:
خدایی عجب دخترایی پیدا میشن حالا در اقوام ما برعکسه:n35: منتهی دیگه اصراری بر روبوسی ندارن خوشبختانه:42:
اره جلوی دخترا خیلی کم رو و کم حرف هستم ولی جلوی پسر ها نه ، نمی دونم چرا اینطوریم
اخه خوش قیافه ام ، کلا گیری افتادیما :n02:
در صورتی که در مقابل پسر ها شاید اول به نظر شون یک فرد ساکت به نظر بیام ولی بعدا از رفتارم می فهمن که اصلا اینطوری نیستم
اخه هر دفعه نمیشه بگم مریضم که :n02:
یعنی تو اقوام شما مرد ها تمایل به دست دادن دارن ؟
یادش بخیر زمانی که بچه بودیم هر کی لپه ما رو یه گاز می گرفت مخصوصا دختر ها :n02:
djbehnam73
07-02-2015, 16:59
داداش به قیافه هم خیلی بستگی داره :n02:
به رفتار هم خیلی بستگی داره.
یواش یواش میگن دیگه بزرگ شده و دیگه دست نمیدن.
مثل اینکه شما با دخترای فامیلتون خیلی گرم گرفتی و به قولی خواهر برادری شده :n33: یعنی همه برادر و خواهر می بینن هم دیگه رو.
دست دادن خیلی حاد نیست حالا. اگر اونا میان جلو مشکلی نیست.
شما که روبوسی کردید، یواش یواش باید طوری رفتار کنید که دیگه روبوسی نکنن. مثلا خیلی صمیمی شدن و گرم گرفتن و ... باعث چنان عکس العمل هایی میشه. بعد از اینکه شاید در طول مدتی دیگه روبوسی نکردین، به رفتار مشابه، بشه دست دادن رو هم قطع کرد.
یک روشی که به ذهن من میرسه، اینه که موقع خوشامد گویی کنار شخصی بایستیم که اون دختر نه باش دست میده و نه باش سلام میکنه. اینجوری فکر نکنم دوباره روش بشه جلوی اون شخص با شما روبوسی کنه و شاید به دست دادن ختم بشه :n02:
اره یکی از مشکلاتم اینه که قیافم خوبه :n02:
اخه بزرگ شدن که الان من 20 سالم هست و واقعا بزرگ شدم
گرم گرفتن که نه ولی چون قیافم خوب و مظلوم به نظر میرسه هر کی دوس داره دخترشو بده با ما ازدواج کنه :n02:
اره روشت خوبه ولی می خوام همون دست دادن هم دیگه نباشه
djbehnam73
07-02-2015, 17:01
ببخشید اگر پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم که بگید
soroosh_cz
07-02-2015, 17:11
اره یکی از مشکلاتم اینه که قیافم خوبه :n02:
اخه بزرگ شدن که الان من 20 سالم هست و واقعا بزرگ شدم
گرم گرفتن که نه ولی چون قیافم خوب و مظلوم به نظر میرسه هر کی دوس داره دخترشو بده با ما ازدواج کنه :n02:
اره روشت خوبه ولی می خوام همون دست دادن هم دیگه نباشه
من که گفتم، اگر یواش یواش روبوسی رو تموم کنید، به همون روش هم میشه یواش یواش دست دادن رو هم تموم کرد.
خوشبختانه تو موقعیت شما تا حالا نبودم که راه دیگه ای به ذهنم برسه :n33:
ولی شاید مثلا مادرتون هم بتونه کمکی بکنه: مثلا در جمع خانم ها بگه که شما دوست ندارید با کسی دست بدید یا روبوسی کنید. نه یکبار، بلکه چندین بار به روش مختلف، مثلا : "بهنام شکایت(گله) میکنه میگه روش نیست با دخترا روبوسی کنه و نمیخواد دیگه روبوسی کنه"
اگر چنین صحبت هایی به گوش اون خانمها برسه و ادامه بدن، دیگه باید چاره ی دیگری اندیشید. :n09:
behnam_roli
07-02-2015, 21:24
نمیدونم این سوال تا حالا تو این تاپیک پرسیده شده یا نه
ولی من هنوز طریقه برخورد با این گونه از افراد رو نمیدونم:
افرادی که نه غریبن و نه خیلی آشنا. مثل:
دوستِ دوست آدم یا یک هم مدرسه ای قدیمی که قبلا هم خیلی صمیمی نبودیم یا فردی که قبلا یکی دو بار همکلام شدیم
اگر با همچین فردی در خیابون یا جای دیگه رو در رو شدیم باید سلام کرد. من معمولا ترجیح میدم سلام یا احوالپرسی نکنم
Demon King
07-02-2015, 21:31
دوستِ دوست آدم یا یک هم مدرسه ای قدیمی که قبلا هم خیلی صمیمی نبودیم یا فردی که قبلا یکی دو بار همکلام شدیم
اگر با همچین فردی در خیابون یا جای دیگه رو در رو شدیم باید سلام کرد. من معمولا ترجیح میدم سلام یا احوالپرسی نکنم
سلام برخورد با این افراد نه خیلی باید گرم باشه و نه خیلی سرد.
یعنی در حد یه سلام احوال پرسی ساده. مثلا:
سلام, احوال شما خوب هستید؟ خیلی ممنون = در جواب به احوال پرسی اون.
در خیابون هم اگه ایشون رو دیدید, فکر نمیکنم نیازی باشه جلو برید و سلام و احوال پرسی کنید, مگه اینکه خودشون شمارو ببینن و برای احوال پرسی اقدام کنن.
Mr.Pooya
07-02-2015, 21:49
سلام
ولی من خودم اگر آشنایی رو ببینم اول نگاه می کنم ببینم طرفم هم من رو می شناسه یا نه بعد اگر دیدم من رو شناخت سلام و احوال پرسی ولی اگر نشناخت هم ترجیح میدم نزدیک نشم.
1376MAXIMUM
08-02-2015, 07:34
خوب بستگی داره اگر مثلا شما دید که رابطه نزدیکی داشتید یه موقع باز یه سلام کردن خیلی کوتاه فکر کنم بد نباشه یا اگر نه کاری به کار هم نداشتید و خیلی رابطه ای هم نداشتید و دیدی طرف هم شما رو یادش نمیاد شما هم رد شید فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
حالا فامیل ها اگر دید شما رو یادشه یه سلام کوتاه بدید اگر نه رد بشید
خودم همین کار ها رپ میکنم
اره جلوی دخترا خیلی کم رو و کم حرف هستم ولی جلوی پسر ها نه ، نمی دونم چرا اینطوریم
اخه خوش قیافه ام ، کلا گیری افتادیما :n02:
در صورتی که در مقابل پسر ها شاید اول به نظر شون یک فرد ساکت به نظر بیام ولی بعدا از رفتارم می فهمن که اصلا اینطوری نیستم
اخه هر دفعه نمیشه بگم مریضم که :n02:
یعنی تو اقوام شما مرد ها تمایل به دست دادن دارن ؟
یادش بخیر زمانی که بچه بودیم هر کی لپه ما رو یه گاز می گرفت مخصوصا دختر ها :n02:
بله در اقوام ما متاسفانه بعضی از اقایون خیلی مشتاق دست دادن هستند:n37:
ببخشید اگر پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم که بگید
والا پیشنهاد دیگه ای بنظرم نمیرسه!
منتهی من یک مدت با یکی دوتا از خانومای فامیل مشکل داشتم...بعد اینا عید و مناسبتی میشد می اومدن جلو برای روبوسی من با فاصله وایمیستادم و فقط دست میدادم تا نشون میدادن قصد روبوسی دارن من میگفتم ببخشید فکر کنم دارم سرمامیخورم:n31: بعد یکی دوبار که اینجوری گفتم دیگه از سری بعدی خودشون متوجه شدن و دیگه جلو نیومدن برای روبوسی
بدشون بیاد؟ خب بیاد! اینقدر برای این و اون دلسوزی کردم که پشیمونم! از من به شما نصیحت در درجه اول خوشایند خودتون رو در نظر بگیرید خواهید دید احترامتون هم بالاتر خواهد رفت:n16:
سلام
بنظرم توجه کنید که اون فرد چه انتظاری ازتون داره اگر نگاهش رو سریع ازتون برداشت خب منطقی اینه شما هم بیخیال بشید و نری سمتش برای سلام علیک
اگر دیدید با یه نیمچه لبخندی نگاتون میکنه یه دست تکون دادن گذرا به معنی سلام هم کافیه
کلا بنظرم منتظر واکنش طرف مقابل باشید اون تعیین کنندست
ولی من بطور کلی با دوست دوستم کاری ندارم:n17:
دوستان من دنبال یه لیست هستم تا در مواقع و شرایط مختلف از چه اصطلاحاتی میشه استفاده کرد.
مثلا موقع دیدار با یه بیمار
رئیس یه اداره
در مجالس مهمانی
در مراسم عروسی به عروس و داماد
در مراسم عزا به صاحب عزا
بدرقه میهمان
و...............
Demon King
08-02-2015, 20:49
دوستان من دنبال یه لیست هستم تا در مواقع و شرایط مختلف از چه اصطلاحاتی میشه استفاده کرد.
رئیس یه اداره
در مجالس مهمانی
در مراسم عزا به صاحب عزا
بدرقه میهمان
و...............
سلام,
دیدار با بیمار:
« خدا بد نده, ایشالله زودتر خوب بشید. »
رییس اداره:
در همه ی دیالوگ ها از ضمیر شما استفاده بشه و تمام الفظ رسمی بکار برده بشه مثلا ( وقتی وارد اتاقش میشید و کاری دارید. )
« سلام جناب. خوبید؟ خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم, خدمت رسیدم که ... »
عروس و داماد
« مبارک باشه, امیدوارم خوشبخت بشید. »
.
« تبریک میگم. انشالله به پای هم پیر شید. »
مجالس مهمانی
خیلی کلیه ولی موقع ورود این دیالوگ جالبه:
« سلام. احوال شما. ببخشید دیگه اسباب زحمت شدیم. »
در طول مهمانی هم رسمی یا دوستانه حرف زدن بستگی به نسبت میزبان با شما داره.
مجلس عزا
« غم آخرتون باشه. مارو هم در غم خودتون شریک بدونید. »
.
« تسلیت میگم. خدا بهتون صبر بده. »
بدرقه ی میهمان
« خوش اومدید. زحمت کشیدید. »
.
« خوشحال شدیم. به سلامت. »
Mr.Pooya
08-02-2015, 22:08
رئیس یه اداره
در مجالس مهمانی
در مراسم عزا به صاحب عزا
بدرقه میهمان
و...............
در تکمیل حرف دوستمون بد نیست بگم که اصطلاحات خیلی زیادی هست که در هر شرایط می تونید استفاده کنید. بهتره هیچ وقت خودتون رو محدود به یک لیست نکنید چون آدم ربات نیست که از پیش یک سری برنامه داشته باشه همون ها رو اجرا کنه و تو هر شرایطی ممکنه یک حرف اصطلاحی به ذهن آدم برسه که همون رو استفاده کنه و چه بسا در مواقعی که جمع صمیمی هست شما یک اصطلاح جدید و به فولی من در آوردی استفاده کنید و خیلی هم همه خوششون بیاد.
موفق باشید.
ehsan_iace
09-02-2015, 20:30
مرز شوخی کجاست؟
یعنی وقتی دوستی و یا فامیلی در جمع شوخی با من میکنه که بهم برمیخوره و به نظرم توهین آمیز هست باید چه عکس العملی نشان بدهم؟
مرز شوخی کجاست؟
یعنی وقتی دوستی و یا فامیلی در جمع شوخی با من میکنه که بهم برمیخوره و به نظرم توهین آمیز هست باید چه عکس العملی نشان بدهم؟
بستگی داره ازتون بزرگتره یا کوچیکتر
اگر کوچیکتره چند دقیقه بعد بکشونیدش کنار بهش بگید فلانی من اصلا از این شوخی های بیمزه خوشم نمیاد نبینم تکرار بشه، گفته باشم!:n32:
اگر بزرگتره بعد از شوخی که انجام داد اخم کنید کاملا سکوت کنید اینجوری متوجه میشه که ناراحت شدید و احیانا اگر فهمش در حدی بود که جویا شد بگید من زیاد اهل شوخی نیستم دوست هم ندارم کسی باهام شوخی کنه!:n39:
اما اگر شوخی ادامه دار بود و اصطلاحا گیر دادن بهتون بنظرم دوتا راهکار دارید یا یک بهانه تابلو بگیرید محل رو ترک کنید با یک لبخند تلخ
یا اینکه سریع موضوع رو عوض کنید مثلا همون شخص رو مورد خطاب قرار بدید پشت هم ازش سوال بپرسید:n31:
Public Enemy
09-02-2015, 20:50
با سلام . یه سوال سخت :n02::n02: خیلی برام پیش اومده که مشغول به کاری بودم و یادم رفته تلفن همراه و پیغام هامو چک کنم . در این گونه موارد طرف مقابل ( جنس مخالف ) بسیار شاکی میشه که چرا دیر جواب میدی و ... در صورتی که میدونه دقیقا دارم چکار می کنم باز هم میپرسه و قهر می کنه . می خواستم ببینم در اینگونه موارد شما چطور جواب طرف مقابلتونو میدین طوری که نه ناز کنه نه قهر و ....
و سوال دوم : چطور میشه بهشون فهموند که برخی اذیتهاشون ( مثلا همین مثال بالا ) اصلا هم جالب نیست و بیشتر رو اعصابه تا اینکه جالب و سرگرم کننده باشه ؟
1376MAXIMUM
09-02-2015, 21:40
با سلام . یه سوال سخت :n02::n02: خیلی برام پیش اومده که مشغول به کاری بودم و یادم رفته تلفن همراه و پیغام هامو چک کنم . در این گونه موارد طرف مقابل ( جنس مخالف ) بسیار شاکی میشه که چرا دیر جواب میدی و ... در صورتی که میدونه دقیقا دارم چکار می کنم باز هم میپرسه و قهر می کنه . می خواستم ببینم در اینگونه موارد شما چطور جواب طرف مقابلتونو میدین طوری که نه ناز کنه نه قهر و ....
و سوال دوم : چطور میشه بهشون فهموند که برخی اذیتهاشون ( مثلا همین مثال بالا ) اصلا هم جالب نیست و بیشتر رو اعصابه تا اینکه جالب و سرگرم کننده باشه ؟
احساس میکنه که بهش بی توجهی میکنید میخواهد دیگه این کار رو نکنید:n02:(البته به نظر من:n01:) بعدم میخواهد نازش رو بکشید که جبران بشه:n09: نمیدونم چطور جواب بدید تجربه نداشتم:n26:(دوست دخترم کجا بود:n31: با این اخلاق من کسی با من دوست میشه؟ خودت حاضری دوست بشی؟اگر راست میگی دوست شو:n19:) ولی فکر نمیکنم کار خاصی بشه کرد دیگه مگر این که از روش های تربیت بچه ها هست تو اینترنت و ... زیاد هست از اونا ببینید چطوری میشه این کار رو کرد( تجربه ثابت کرده که جواب میده همیشه چه بزرگ چه کوچیک:n19:)
هچی دیگه مثل خودش عمل کنید اذیتش نکنید همون کاری که بالا انجام میده رو روش انجام بدید ناراحت شید یه کاری کنید دلش بسوزه و خودش از کرده خود پشیمان شود:n10: البته فکر کنم ازتون یه خورده دور بشه:n29: بنا براین شما خیل طولش ندید زود جمعش کنید و روابط رو عادی کنید:n26:
پ ن :یه جوری کسی نظری در مورد جواب هام نمیده احساس میکنم چرند نوشتم دلم نمیخواهد جواب بدم:n28:
Public Enemy
09-02-2015, 22:07
احساس میکنه که بهش بی توجهی میکنید میخواهد دیگه این کار رو نکنید:n02:(البته به نظر من:n01:) بعدم میخواهد نازش رو بکشید که جبران بشه:n09: نمیدونم چطور جواب بدید تجربه نداشتم:n26:(دوست دخترم کجا بود:n31: با این اخلاق من کسی با من دوست میشه؟ خودت حاضری دوست بشی؟اگر راست میگی دوست شو:n19:) ولی فکر نمیکنم کار خاصی بشه کرد دیگه مگر این که از روش های تربیت بچه ها هست تو اینترنت و ... زیاد هست از اونا ببینید چطوری میشه این کار رو کرد( تجربه ثابت کرده که جواب میده همیشه چه بزرگ چه کوچیک:n19:)
هچی دیگه مثل خودش عمل کنید اذیتش نکنید همون کاری که بالا انجام میده رو روش انجام بدید ناراحت شید یه کاری کنید دلش بسوزه و خودش از کرده خود پشیمان شود:n10: البته فکر کنم ازتون یه خورده دور بشه:n29: بنا براین شما خیل طولش ندید زود جمعش کنید و روابط رو عادی کنید:n26:
پ ن :یه جوری کسی نظری در مورد جواب هام نمیده احساس میکنم چرند نوشتم دلم نمیخواهد جواب بدم:n28:
ممنون از پاسختون .
مشکل ما اینه :
بار اول :
اون : چرا جواب نمیدی ؟ سرت شلوغه نکنه ؟
من : شرمنده حواسم نبود داشتم مطلب می خوندم جالب بود
اون : انگار برات جذاب از صحبت با منه . بای
یک روز قهر ...
بار دوم :
اون : چرا دیر جواب میدی ؟ سرت شلوغه باز ؟
من : نه بابا داشتم بازم مطلب می خوندم
اون : انگار مزاحمم به مطلبت برس بای ( با یه اسمایل )
دو روز قهر ...
.
.
.
بار N ام :
اون : سرت شلوغه ؟
من : نه دارم مطلب می خونم !
اون : چرا همیشه مطلب می خونی ؟ خوب یه کار دیگه کن
من : چکار کنم ؟ می خوای باز قهر کنیم وقتمون بگذره ؟
اون : فکر خوبیه ، بای
یک ماه قهر ...
.
.
.
بار M ام :
اون : :)
من : جانم
اون : حواست نیست . چکار می کنی ؟
من : طبق معمول مطلب می خونم
اون : کی تموم میشه ؟
من : پی دی اف هست یه چند روزی وقت میبره
اون : چند روز ؟
من : شاید یک هفته
اون : پس فعلا بای
-------------------
تا دلتون بخواد قهر کردیم یک بار دیگه نرفتم آشتی خودش کسی رو واسطه کرد اومد آشتی ولی باز جریان ما همینه :n29:
دوست دخترم کجا بود:n31: با این اخلاق من کسی با من دوست میشه؟ خودت حاضری دوست بشی؟اگر راست میگی دوست شو:n19:)
داداش من دختر نیستم اگر دخترم بودم دوست پسر پیدا نمی کردم :n09:
یکی فامیل هامون فوت شده ...بعد فرمانده خدمتم که خانوامو میشناسه یه پیام تسلیت فرستاده برام
چی جواب بدم خوب باشه؟؟؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن
1376MAXIMUM
09-02-2015, 23:07
ممنون از پاسختون .
مشکل ما اینه :
بار اول :
اون : چرا جواب نمیدی ؟ سرت شلوغه نکنه ؟
من : شرمنده حواسم نبود داشتم مطلب می خوندم جالب بود
اون : انگار برات جذاب از صحبت با منه . بای
یک روز قهر ...
بار دوم :
اون : چرا دیر جواب میدی ؟ سرت شلوغه باز ؟
من : نه بابا داشتم بازم مطلب می خوندم
اون : انگار مزاحمم به مطلبت برس بای ( با یه اسمایل )
دو روز قهر ...
.
.
.
بار N ام :
اون : سرت شلوغه ؟
من : نه دارم مطلب می خونم !
اون : چرا همیشه مطلب می خونی ؟ خوب یه کار دیگه کن
من : چکار کنم ؟ می خوای باز قهر کنیم وقتمون بگذره ؟
اون : فکر خوبیه ، بای
یک ماه قهر ...
.
.
.
بار M ام :
اون : :)
من : جانم
اون : حواست نیست . چکار می کنی ؟
من : طبق معمول مطلب می خونم
اون : کی تموم میشه ؟
من : پی دی اف هست یه چند روزی وقت میبره
اون : چند روز ؟
من : شاید یک هفته
اون : پس فعلا بای
-------------------
تا دلتون بخواد قهر کردیم یک بار دیگه نرفتم آشتی خودش کسی رو واسطه کرد اومد آشتی ولی باز جریان ما همینه :n29:
داداش من دختر نیستم اگر دخترم بودم دوست پسر پیدا نمی کردم :n09:
دقیقا همن که گفتم دلش میخواهد بهش توجه کنید خوب شما نمیکنید اونم یاد گرفته چطوری توجه شما رو بگیره [emoji1]
همیشه یه ترفند رو میزنه ولی نمیگیری منظورشو فکر کنم رشتتون برق بود متوجهش کنید رشتتون زحمت زیادی داره و مجبورید که کتاب بخونید و... و وقت زیادی رو برای درستون صرف کنید حالا چطوری مثلا برنامه خودتون رو در اون حدی که لازمه براش بگید مثلا میپرسه چه خبر چه طوری یا ... هر چی یا هر جور که خودتون میتونید مثلا بگید امروز استاد گفت که جلسه بعد از این قسمت تا این قسمت امتحان و پشتش بگید مجبورم بخونم مهمه ... که طرف بدونه مثلا خوب واقعا مشغولید که نمیشه و نمیخواهید از سرتون بازش کنید یا بهش بیتوجهی کنید نمیتونید توی اون زمان بیشتر توجه داشته باشید بهش
طرف خیلی میخواهدتون اگر واقعا کسی رو فرستاده برای ماست مالی یه چیزی دارید که طرف رو خیلی علاقه مند کرده( چشم بسته غیب هم میگم حتی به خودم متلک میندازم)
مثلا یه دوبار این روش رو امتحان کنید که قرار حضوری بزارید و ببینیدش و یه خورده وقت بگزرونید باهاش که کم تر احساس کم توجهی بکنه تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که یه مقدار توجه بیشتری بکنید بهش
نه بابا!!!! جدی؟ پسری؟ اسکلمون کردی حاجی یعنی خودم نفهمیدم؟ شما رو نمیدونم ولی من شمارو خیلی تو فروم دیدم میشناسم دیگه (جدی نگیری شوخی بود ولی واقعا میشناسم)
1376MAXIMUM
09-02-2015, 23:17
یکی فامیل هامون فوت شده ...بعد فرمانده خدمتم که خانوامو میشناسه یه پیام تسلیت فرستاده برام
چی جواب بدم خوب باشه؟؟؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن
من باشم خیلی ساده و معمولی جواب میدم
خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... در مورد شما فکر نمیکنم که نیازی باشه که متن رسمی و ... استفاده بشه چون اون شخص داره تو مسائلی که مربوط به روابط کاری و ... شما نیست وارد میشه خوب میشه برداشت کرد که به عنوان یک دوست یا کسی که مثلا اگر از شما بزرگ تره داره هم دردی میکنه و ... خوب چیز خاصی و جود نداره که ادم بگه خیلی ممنون از هم دردیتون و ممنون از لطفتون و ... فکر میکنم کافی باشه
متن خاصی یا چیز خاصی بلد نیستم که بگم و ازش استفاده بگنم یا دیده باشم استفاده بکنن
من باشم خیلی ساده و معمولی جواب میدم
خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... در مورد شما فکر نمیکنم که نیازی باشه که متن رسمی و ... استفاده بشه چون اون شخص داره تو مسائلی که مربوط به روابط کاری و ... شما نیست وارد میشه خوب میشه برداشت کرد که به عنوان یک دوست یا کسی که مثلا اگر از شما بزرگ تره داره هم دردی میکنه و ... خوب چیز خاصی و جود نداره که ادم بگه خیلی ممنون از هم دردیتون و ممنون از لطفتون و ... فکر میکنم کافی باشه
متن خاصی یا چیز خاصی بلد نیستم که بگم و ازش استفاده بگنم یا دیده باشم استفاده بکنن
خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... همین غیره رو بگی من یه اس بدم راحت بشم :n02: خوب یه کم حساسه کامل بگی ممنون میشم
Public Enemy
09-02-2015, 23:23
دقیقا همن که گفتم دلش میخواهد بهش توجه کنید خوب شما نمیکنید اونم یاد گرفته چطوری توجه شما رو بگیره [emoji1]
همیشه یه ترفند رو میزنه ولی نمیگیری منظورشو فکر کنم رشتتون برق بود متوجهش کنید رشتتون زحمت زیادی داره و مجبورید که کتاب بخونید و... و وقت زیادی رو برای درستون صرف کنید حالا چطوری مثلا برنامه خودتون رو در اون حدی که لازمه براش بگید مثلا میپرسه چه خبر چه طوری یا ... هر چی یا هر جور که خودتون میتونید مثلا بگید امروز استاد گفت که جلسه بعد از این قسمت تا این قسمت امتحان و پشتش بگید مجبورم بخونم مهمه ... که طرف بدونه مثلا خوب واقعا مشغولید که نمیشه و نمیخواهید از سرتون بازش کنید یا بهش بیتوجهی کنید نمیتونید توی اون زمان بیشتر توجه داشته باشید بهش
طرف خیلی میخواهدتون اگر واقعا کسی رو فرستاده برای ماست مالی یه چیزی دارید که طرف رو خیلی علاقه مند کرده( چشم بسته غیب هم میگم حتی به خودم متلک میندازم)
مثلا یه دوبار این روش رو امتحان کنید که قرار حضوری بزارید و ببینیدش و یه خورده وقت بگزرونید باهاش که کم تر احساس کم توجهی بکنه تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که یه مقدار توجه بیشتری بکنید بهش
نه بابا!!!! جدی؟ پسری؟ اسکلمون کردی حاجی یعنی خودم نفهمیدم؟ شما رو نمیدونم ولی من شمارو خیلی تو فروم دیدم میشناسم دیگه (جدی نگیری شوخی بود ولی واقعا میشناسم)
چیزی که اعصابمو به هم میریزه تکراری بودن این رفتارشه . شاید فکر می کنه با این رفتارش خیلی با نمک میشه ، شاید هم از عصبانی کردن من لذت می بره . اما چیزی که هست این رفتار تکراری بدجور روی اعصابمه :n29:
آیا پیشنهادی دارین که یه جورایی مجبورش کنم این رفتار تکراری رو بزاره کنار ؟
از برخی دختران هم در ارتباط با این رفتارشون پرسیدم گفتن دوس داریم طرف مقابل رو اذیت کنیم. آیا واقعا همینطوره ؟
یکی رو میشناختم برعکس بود :دی همیشه پسره شاکی بود کجایی؟چرا دیر میجوابی؟ و....
معمولا این مسائل پیش میاد تا اخلاقیات دوطرف دستشون بیاد
تقریبا تازه هست این ارتباط احتمالا؟
اگر نه که خب لوس بازی دخترانه ای بیش نیست
یا باید کوتاه بیاید یا یکطوری رفتار کنید خودش دست بکشه
یا اینکه شما هم کمی راه بیاید باهاش
زمان های خاصی در طول روز رو بگید از فلان ساعت تا فلان ساعت کمی درگیرم اگر جواب پیامهات دیرشد پیشاپیش ازت عذرمیخوام
اگر ادم باجنبه ای باشه...:n16:
1376MAXIMUM
09-02-2015, 23:26
خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... همین غیره رو بگی من یه اس بدم راحت بشم :n02: خوب یه کم حساسه کامل بگی ممنون میشم
نظر من اینه که ساده بگید حالا اگر متن خاصی میخواهید منتظر بمونید یه خورده
خیلی ممنون از همدردی و لطف شما
Public Enemy
09-02-2015, 23:29
یکی رو میشناختم برعکس بود :دی همیشه پسره شاکی بود کجایی؟چرا دیر میجوابی؟ و....
معمولا این مسائل پیش میاد تا اخلاقیات دوطرف دستشون بیاد
تقریبا تازه هست این ارتباط احتمالا؟
اگر نه که خب لوس بازی دخترانه ای بیش نیست
یا باید کوتاه بیاید یا یکطوری رفتار کنید خودش دست بکشه
یا اینکه شما هم کمی راه بیاید باهاش
زمان های خاصی در طول روز رو بگید از فلان ساعت تا فلان ساعت کمی درگیرم اگر جواب پیامهات دیرشد پیشاپیش ازت عذرمیخوام
اگر ادم باجنبه ای باشه...:n16:
دوست عزیز 3 سال و نیمه داره دقیقا همین اتفاق تکرار میشه !:n29: وقتی میگم یه ماه قهر کرد یعنی واقعا یک ماه قهر کرد !
دوست عزیز 3 سال و نیمه داره دقیقا همین اتفاق تکرار میشه !:n29: وقتی میگم یه ماه قهر کرد یعنی واقعا یک ماه قهر کرد !
تبریک میگم ماشالله به صبر هردو شما:n39:
خب پس به نوعی لجبازیه
اگر شما میخواستید میتونستید نزاری این اتفاق بیفته در رفتارت تجدید نظر کنی
اونم میبینه که شما کوتاه نمیای نمیخواد کم بیاره
بله از قصد اینکار رو میکنه چون میخواد به نوعی شما تسلیم بشید...
بهرحال اخلاقیات دخترها هم متفاوته از هم نمیشه گفت همشون یکجور هستند ولی خب میتونم تا حدی درکش کنم:n31: ولی من خیلی خیلی زودتر از اینها کوتاه می اومدم
1376MAXIMUM
09-02-2015, 23:37
چیزی که اعصابمو به هم میریزه تکراری بودن این رفتارشه . شاید فکر می کنه با این رفتارش خیلی با نمک میشه ، شاید هم از عصبانی کردن من لذت می بره . اما چیزی که هست این رفتار تکراری بدجور روی اعصابمه :n29:
آیا پیشنهادی دارین که یه جورایی مجبورش کنم این رفتار تکراری رو بزاره کنار ؟
از برخی دختران هم در ارتباط با این رفتارشون پرسیدم گفتن دوس داریم طرف مقابل رو اذیت کنیم. آیا واقعا همینطوره ؟
نمیدونم شاید بعضی ها یه اخلاق اذیت کن هم دارن
همین الان به ذهنم رسید طرف نقطه ضعف پیدا کرده ازش استفاده میکنه یکی از راه هاش اینه که عکس العمل نشون ندید و حساسیت نشون ندید
جواب اینا را بهتره چی بدیم
جاتون خالی بود
خیلی دلمون برات تنگ شده بود
خوش اومدید
انشا الله تو شادیاتون جبران کنیم
کجایی،کم پیدا شدی
تحویل نمی گیری دیگه
فروشگاه احسان
14-02-2015, 23:11
جاتون خالی بود
خوش اومدید
کجایی،کم پیدا شدی
تحویل نمی گیری دیگه
جاتون خالی بود : دوستان به جای ما
خیلی دلمون برات تنگ شده بود : دل به دل راه داره-دل ما هم برای شما تنگ شده بود
خوش اومدید :در جاهای مختلف در معانی مختلف بکار برده میشه.برای خدا حافظی جوابش این میشه : خوش باشید
انشا الله تو شادیاتون جبران کنیم :لطف دارید.بعدش ممکنه یک جمله دعایی بکار برده بشه.مثلا ان شاء الله خدا مادر/پدر/و...شما رو حفظ کنه
کجایی،کم پیدا شدی : همین جا زیرسایتون،کم سعادتیم
تحویل نمی گیری دیگه : اینو نمیدونم
وقتی توی یک جمع مختلط حد اقل 20-30 نفری یک دختر، پررو بازی در میاره و مثلا به یکی میگه بستنی یا ناهار همه رو مهمون کن (بی دلیل... بدون اینکه بقیه هم چنین نظری باهاش داشته باشند... حالا مثلا خیلی هم داره حس بانمک بودن میکنه!! ) باید چه واکنشی نشون بدیم و چجوری بپیچونیمش ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه طرف پسر باشه چجوری بپیچونیم ؟!
اگه جمع هم با اون شخص هم رای شدند چی ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Public Enemy
15-02-2015, 10:16
وقتی توی یک جمع مختلط حد اقل 20-30 نفری یک دختر، پررو بازی در میاره و مثلا به یکی میگه بستنی یا ناهار همه رو مهمون کن (بی دلیل... بدون اینکه بقیه هم چنین نظری باهاش داشته باشند... حالا مثلا خیلی هم داره حس بانمک بودن میکنه!! ) باید چه واکنشی نشون بدیم و چجوری بپیچونیمش ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه طرف پسر باشه چجوری بپیچونیم ؟!
اگه جمع هم با اون شخص هم رای شدند چی ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم داد می زنم بچه ها امروز ناهار مهمون من به حساب خانوم / آقای فلانی !
اگر هم همه هم رای شدند میگم دنگ هاتونو بدین برم بخرم :n09:
اگر دختر باشه و بحث ناهار بشه که میگم بفرمایین ناهار خونه در خدمت باشیم پدر مادر رو هم همراه خودتون بیارین ! :n02:
Ali000999
15-02-2015, 12:49
جاتون خالی بود
خوش اومدید
کجایی،کم پیدا شدی
تحویل نمی گیری دیگهv
سلام-من به شخصه هر جا کم آوردم میگم "قربان شما" یا "شما لطف دارید"
معمولا اکثر جاها میشه ازش استفاده کرد.
چند تای اولو که دوستمون گفتن
در جواب "تحویل نمیگیری که" هم بگید "ما مخلص شماییم"
البته اینم بگم که مخلص به معنای چاکر و نوکر نیست.معنی خالص و بی ریا و صمیمی و ... میده.
alittlequestion11
20-02-2015, 22:43
سلام.
توی شرایطی که دو نفر کاندید باشند و ما قرار باشه بهشون رای بدیم، و با هر دو طرف هم رو در وایسی داشته باشیم، باید چی بگیم؟
راستش دو تا از دوستای من کاندید سر گروه شدن هستن و هر دو تا هم به صورت شخصی اومدن و ازم خواستن که بهشون رای بدم! احتمالا کاندید سومی هم قراره بیاد و به طوری شخصی ازم همینو بخواد! من به این نفر سوم باید چی بگم که بهش بر نخوره و از طرفی هم من آدم چاخان کنی نباشم و فردیت ام حفط بشه؟!! بعد از رای گیری اگه ازم بپرسن که رای دادم یا نه چی بگم؟! کلا اگه پیشنهادی توی این شرایط دارین رو بفرمایید.
ضمنا با هر دوتاشون هم دوست هستیم و نون و نمک خورده ی همدیگه هستیم!
ممنون
سلام.
توی شرایطی که دو نفر کاندید باشند و ما قرار باشه بهشون رای بدیم، و با هر دو طرف هم رو در وایسی داشته باشیم، باید چی بگیم؟
راستش دو تا از دوستای من کاندید سر گروه شدن هستن و هر دو تا هم به صورت شخصی اومدن و ازم خواستن که بهشون رای بدم! احتمالا کاندید سومی هم قراره بیاد و به طوری شخصی ازم همینو بخواد! من به این نفر سوم باید چی بگم که بهش بر نخوره و از طرفی هم من آدم چاخان کنی نباشم و فردیت ام حفط بشه؟!! بعد از رای گیری اگه ازم بپرسن که رای دادم یا نه چی بگم؟! کلا اگه پیشنهادی توی این شرایط دارین رو بفرمایید.
ممنون
رای که میدید رو تا قبل از نتیجه اعلام نکنید
من باشم به نفر سوم رای میدم یا کلا رای ندید!
توجیه هم اینه که به هر دو دوستم میگم جفتتون برام عزیز بودید نمیتونستم یکیتون رو به اونیکی ترجیح بدم
سلام.
ممنون
سلام. فردیت تون موقعی حفظ میشه که اهل رودربایستی نباشید. به هر کدوم که مناسب به نظرتون میاد رای بدین فارغ از قضاوت بقیه. اگرم هیچ کدوم شایستگی ندارن که اصلا رای ندین و اعلام کنید که مناسب نبودین. به همین سادگی.
SADEGH 7
20-02-2015, 23:46
سلام.
ممنون
سلام
شما هرکدوم رو که لایق تر می دونی واسه اون کار بهش رای بده.
اصلا هم کاری به شناخت و حرف و نون و نمک و اینا نداشته باش.
آدمی که بخواد به خاطر این موضوع از دستت ناراحت شه، همون بهتر که ناراحت شه و کلا از رودروایسی در میای.
farzad02
21-02-2015, 01:30
سلام.
ممنون
سلام
من خودم رو جای شما نمی تونم بزارم. بالاخره هر کسی سلیقه و دیدگاه خودش رو داره
ولی اگر من در چنین شرایطی باشم که قبلا هم بودم، به اونی که واقعا در این زمینه بهترین انتخابه رای میدادم.
اگر فرآیند رای دادن آشکاره و نظر شما رو متوجه میشن که برو از افرادی که بهشون رای ندادی دلجویی کن...
اگر هم آشکار نیست که بهتره مخفی باقی بمونه. نباید انتظار الکی به وجود بیاد که شما پاسخگوی رایی که دادی هستی!!
سلام
دوستان خیلی ها از سر حسادت و ... همیشه تیکه به من میبیندند . منتظر کوچکترین سوتی از من هستند . همیشه سعی در خراب کردن من دارند . اما من هم نمیتونم جوابشون رو همون لحظه بدم .
البته جوابشون همیشه حدود 1 دقیقه بعد به ذهنم میرسه که اگر به زبون بیارم . تا اخر عمر دیگه به من تیکه ای نمیبیندند . البته همیشه جواب دندان شکن دیر به ذهنم میرسه و همون لحظه نمیتونم جواب بدم .
به نظرتون راه حلش چی هست :n03:
Mr.Pooya
21-02-2015, 10:29
سلام
دوستان خیلی ها از سر حسادت و ... همیشه تیکه به من میبیندند . منتظر کوچکترین سوتی از من هستند . همیشه سعی در خراب کردن من دارند . اما من هم نمیتونم جوابشون رو همون لحظه بدم .
البته جوابشون همیشه حدود 1 دقیقه بعد به ذهنم میرسه که اگر به زبون بیارم . تا اخر عمر دیگه به من تیکه ای نمیبیندند . البته همیشه جواب دندان شکن دیر به ذهنم میرسه و همون لحظه نمیتونم جواب بدم .
سلام
من راستش خودم جواب همچین آدم هایی رو نمی دم و برام هم مهم نیست چه حرفی می زنم. وقتی می بینم یکی بهم حسادت می کنه خوشحالم میشم.
به نظر من اگر نسبت به همچین برخورد هایی بی تفاوت باشید خودتون خیلی راحت تر خواهید بود.
ملا نصرالدین
21-02-2015, 10:33
سلام.
ممنون
من توی این جور مواقع اصلا رای نمیدم.
به خودشون هم میگم نمیتونم به یکیتون رای بدم.
سلام
به نظر من شما یه ذره منفی نگر هستید.
اینجوری نیست که همه همیشه سعی در تخریب شما داشته باشند....گاهی ادم ها تیکه می اندازند چون احساس بامزگی میکنند...گاهی ادم ها تیکه می اندازند چون احمقند و از نفر اولی که تیکه انداخته پیروی میکنند
گاهی بی منظور تیکه می اندازند
گاهی کلا اخلاقشون اینه.ولی چون ما همش فکر میکنیم که منظورش با ما هست تیکه انداختن طرف رو به دیگران نمیبینیم
به نظر من شما یا توی این جور جمع ها حاضر نشو
یا انقدر سخت نگیر.مثلا وقتی تیکه می اندازند و همه می خندند شما هم بخند و بگو ایول عجب تیکه ای..حیف که جوابش 1 دقیقه دیگه یادم میاد
یاتوی جمع به یک نفر که گاهی تیکه های خوبی می اندازه مشکلت رو بگو ...و ازش درخواست کن گاهی اون هم به اون کسی که تیکه می اندازه یه تیکه ای بگه تا بحث عوض بشه و دیگران اینجوری دنباله اش رو نگیرند
ehsan_iace
21-02-2015, 16:26
یک خانم را چطور راهنمایی کنم تا به راهنماییام توجه کنه؟
من جایی خواندم که خانمها به همدلی نیاز دارند و نه راهنمایی برای حل مسئله!
و من فکر میکنم این جمله درست باشه!
چون یک خانمی هست که هر وقت درباره مشکلی از مشکلاتاش صحبت کرده و من راهنماییاش کردم به هیچ وجه عمل نکرده!!! (یعنی حتی یکبار هم نشده که به آن مطلب گوش کرده باشه و هزینه هم برای این توجه نکردناش پرداخت کرده اما باز هم توجه نمیکنه!)
من با دوستان آقایم همچین مشکلی ندارم چون معمولاً به دنبال راهحلاند نه فقط گوش دادن (چون ظرفیت گوش کردن مداوم به مشکلات دیگران بدون دادن راهحل در من پایینه!)
کلاً چطوری باید راهنمایی کرد؟
باید گفت تو این کار را کردی که این نتیجه نامناسب را داده اگر این کار را کنی به نظر من بهتره
یا اینکه با سئوالات متعدد کاری کنیم که خودش به جواب برسه؟
Demon King
21-02-2015, 16:42
چون یک خانمی هست که هر وقت درباره مشکلی از مشکلاتاش صحبت کرده و من راهنماییاش کردم به هیچ وجه عمل نکرده!!! (یعنی حتی یکبار هم نشده که به آن مطلب گوش کرده باشه و هزینه هم برای این توجه نکردناش پرداخت کرده اما باز هم توجه نمیکنه!)
من با دوستان آقایم همچین مشکلی ندارم چون معمولاً به دنبال راهحلاند نه فقط گوش دادن (چون ظرفیت گوش کردن مداوم به مشکلات دیگران بدون دادن راهحل در من پایینه!)
باید گفت تو این کار را کردی که این نتیجه نامناسب را داده اگر این کار را کنی به نظر من بهتره
سلام.
طی رفتار هایی که با خانوم های اطرافم داشتم، به هیج وجه نتوستم از طریق منطقی اون ها رو متوجه اشتباهاتشون بکنم. خانم ها به طور کلی همونطور که خودتون هم میدونید، شخصیتی دارند که بیش از راهنمایی، همدلی به اونها کمک میکنه.
اما یه توصیه بهتون میکنم! شدیدا از راهنمایی بیش از حد اونها خودداری کنید! چراکه به خاطر احساساتی که دارند ممکنه خیلی سریع از طرف مقابل غمگین بشن و دلشون بشکنه.
به نظر من راهنمایی بیش از حد اونها اصلا کار مناسبی نیست. سعی کنید اگه قراره راهنماییشون کنید دو بار و یا حداکثر سه بار کفایت میکنه و در اون دفعات محدود هم طوری این راهنمایی جواب میده که زبان صحبت شما دایه دلسوز باشه و نه یک موعظه کننده از خود راضی.
یعنی موعظه در کنار همدردی.
طی برخورد هایی که با اونها داشتم اینها رو گفتم.
مثلا: اول شروع کنید به همدردی کردن با اون و بعد کم کم وارد موعظه کردن بشید ....
:n01:
ملا نصرالدین
21-02-2015, 17:07
ببینید من که خانم هستم هم نتونستم خانم ها رو راهنمایی کنم.
بخاطر اینه که خانم ها فقط از کسی که نسبت بهش احساس خوبی داشته باشند و به اون شخص اعتماد داشته باشند حرف شنوی دارند
مثلا دوستم یک مشکل گوارشی حاد داره.هر چه من بهش گفتم فلان ماده طبیعی رو معرف کن .باور کن خوب میشی گوش نمیکنه.یه وقت هایی زنگ میزنه به من میگه دارم میمیرم ولی منم توی دلم میگم به من چه.وقتی گوش نمیدی
یا همین دوستم یه مشکل خانوادگی براش پیش امد.من هر چی بهش گفتم بابا طرز فکر خودت اشتباهه.فکرت رو عوض کن.درست میشه گوش نکرد.بعد دقیقا یه دوست دیگرش همون جمله ی من رو براش گفته بود به حرفش گوش کرد.بعد خودش گفت من فلانی رو خیلی دوست دارم.خیلی خانم خوبیه.هرچی میگه من گوش میدم
یا یه دوست دیگرم بچه دار شده بود.بخاطر دل درد بچه اش هیچی نمیخورد باز هم بچه اش دل درد داشت.هر چی من بهش گفتم داری اشتباه میکنی.تو باید الان همه مواد غذایی رو به بدنت برسونی گوش نکرد.اخر سر رفت دکتر تغذیه.اون هم بهش همین رو گفت .
اگر خیلی مایل به کمک کردن به ایشون هستید سعی کنید اعتمادش رو جلب کنید
کارهای دیگه ای انجام بدید که به نوعی نشون بدید خیلی کاربلد هستید
وقتی باورتون داشته باشه حرف غیرمستقیم شما هم روش تاثیر داره!
در نهایت اگر خواستید بهش بگید اینکارو رو انجام بده نه اونکار رو، سعی کنید به طور غیرمستقیم بیان کنید (مثلا بگید من فکر میکنم که اگر اینجوری بشه خیلی خوب جواب خواهد داد! یا مثلا بگید ای کاش این کار اینجوری میشد چون قبلا من دیدم اینکار رو کسی انجام داد عالی شد نتیجش)
(من این قضاوت رو با توجه به احساس خودم گفتم و فکر میکنم درصد زیادی از خانمها دقیقا همینطورن:n39:)
راستش کنجکاو شدم بدونم چه اصراریه که ایشون رو راهنمایی کنین؟
امیدوارم سوءتفاهم پیش نیاد ولی یاد این شعر افتادم:
چندین چراغ دارد و بیراهه می رود / بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش!
ehsan_iace
21-02-2015, 23:41
راستش کنجکاو شدم بدونم چه اصراریه که ایشون رو راهنمایی کنین؟ امیدوارم سوءتفاهم پیش نیاد ولی یاد این شعر افتادم:چندین چراغ دارد و بیراهه می رود / بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش!چون دوستاش دارم و بنابراین نمیخواهم رنج بکشه و به سختی افتادناش من را هم اذیت میکنه
سلام
بعضی وقت ها وقتی کسی سوال میکنه و به دلیل ندونستن میگی : نمیدونم. طرف با کمل پر رویی طلب کار هست و میگه پس شما چی میدونی ؟
جواب اینطور افراد رو باید چطور داد ؟
SADEGH 7
23-02-2015, 11:27
سلام
بعضی وقت ها وقتی کسی سوال میکنه و به دلیل ندونستن میگی : نمیدونم. طرف با کمل پر رویی طلب کار هست و میگه پس شما چی میدونی ؟
احتمالا خانم نبودن؟
با خنده بگو هنوز مونده تا تو (اگه باهاش تعارف داری بگو شما) این چیزا رو بفهمی.
Captain_America
23-02-2015, 11:42
سلام
در پاسخ هاتون از کلماتی استفاده نکنید که طرف مقابل (مخصوصا اگه آدم بی شخصیتی باشه) بتونه به خودتون برگردونه.
به جای یه "نمیدونم" ساده از جمله بلندتر مثل "متاسفانه تو این زمینه اطلاعی ندارم" استفاده کنید.
به جای "نمیتونم مثلا "متاسفانه تو این زمینه مورد نظر شما تخصصی ندارم." طرف حساب کار میاد دستش یه بار که اینجوری جواب بدید.
ehsan_iace
23-02-2015, 11:57
سلام
بگو
من هم مثل شما در این زمینه بیاطلاعم!
یا
من هم مثل شما در این زمینه نمیدانم!
اخه مشکل اینجاست طرف خودمونی هست و نزدیک هست . و نمیشه کتابی صحبت بکنم و بگم " متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم " :n02:
ehsan_iace
23-02-2015, 12:10
اخه مشکل اینجاست طرف خودمونی هست و نزدیک هست . و نمیشه کتابی صحبت بکنم و بگم " متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم " :n02:اگه نزدیکه با خنده بگو : طلبکاری؟!، جواب سئوالت را پیدا کردی به من هم خبر بده!
king_darkness
23-02-2015, 12:20
اخه مشکل اینجاست طرف خودمونی هست و نزدیک هست . و نمیشه کتابی صحبت بکنم و بگم " متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم " :n02:
دقیقا منم با بعضی از افراد این مشکل دارم
تا به آدم میرسن مثل بازپرس ها شروع به پرسش میکنن. هیچ راه پیچوندی هم نداره و آخرش میرسه به اینکه پس چی میدونی !!!
از طرفی هم نمیشه مثل خودش با پرویی جواب داد بهش!
سلام
بگيد از تو كه بيشتر حاليمه خودتم خوب ميدوني وگرنه نمي اومدي از من بپرسي:n33:
SADEGH 7
23-02-2015, 13:38
نظرت چیه با مشت هم بزنه تو صورتش؟! :n26:
ممنون . این بهترین جوابی بود که دنبالش میگشتم . همینو میخواستم . :n40:
با سلام . دوستان کسانی که آدم رو بی عرضه خطاب میکنند رو باید چه جوابی بهشون داد ؟ پدر و مادر من منو همیشه بی عرضه خطاب میکنند و فرزندان دیگران را با عرضه . همیشه به من طعنه میزنن که نمیتونی هیچ کاری رو انجام بدی . هیچ چیز از دستت برنمیاد
با این حرف ها چند بار قصد خودکشی داشتم اما ناموفق بوده ام :n03: به خدا خیلی از بچه های مردم به موقعیت و توانایی های من حسادتشون میشه . اما پدر و مادرم ...:n14:
نظرت چیه با مشت هم بزنه تو صورتش؟! :n26:
دوست عزیز اگر اون فرد لایق بود همچین حرفی نمیزد! ایشون هم در مقام مظلومیت نمیخواد باشه پس باید یه جواب درستی بهش بده دماغ طرف بسوزه!
البته میشه با پوزخند و یا با یه لبخند ریز گفت تا تکمیل بشه:n39:
با سلام . دوستان کسانی که آدم رو بی عرضه خطاب میکنند رو باید چه جوابی بهشون داد ؟ پدر و مادر من منو همیشه بی عرضه خطاب میکنند و فرزندان دیگران را با عرضه . همیشه به من طعنه میزنن که نمیتونی هیچ کاری رو انجام بدی . هیچ چیز از دستت برنمیاد
با این حرف ها چند بار قصد خودکشی داشتم اما ناموفق بوده ام :n03: به خدا خیلی از بچه های مردم به موقعیت و توانایی های من حسادتشون میشه . اما پدر و مادرم ...:n14:
راستش گرامی جواب همسن و سال ها و غریبه رو شاید بشه داد ولی نمیشه به پدرمادر همچین جوابایی داد:n15:
کوتاهی قطعا از جانب اونهاست و اصلا رفتار شایسته ای نیست
شما هم که میدونید قضاوتشون درست نیست پس نباید اینقدر حساس باشید
اما اگر در مقابل افرادی غیر از خواهر برادرهاتون این حرفو زدن اونوقت بنظرم بهتره جدی باهاشون صحبت کنید و بگید که :
حالا فرض کنیم که حق باشماست! (که البته نیست!) ولی پدرجان/مادرجان این درسته ادم بچه خودشو جلوی غریبه کوچیک کنه؟
والا همینکارها رو کردید من سرخورده شدم و بهتر که نشدم هیچ بدتر هم شدم!:n17:
ولی در مقابل خواهر و برادر...اونها قطعا خودشون میدونن که این حرفها واقعیت نداره (با توجه به شناختی که ازتون دارن) پس سعی کنید زیاد به این حرف توجه نکنید
موفق باشید:n40:
ehsan_iace
23-02-2015, 19:53
به نظر من بهشان بگو :
با این حرفهای ناامید کنندهایی که من میزنید انتظار نداشته باشید که بهتر بشم!
بگو اگر نمیتونید کارهای خوب من را ببینید و بگید و تشویقم کنید لطفاً اشتباهات و ضعفهایم را به رخم نکشید!
اگر دیدی که با حرف جواب نگرفتی با کسی که در فامیل یا دوستان، والدینات را میشناسه و روی آنها نفوذ داره و آدم درستی هست دراین باره صحبت کن و بخواه که با آنها صحبت کنه!
در آخر اگر از این روش هم جواب نگرفتی شبیه این داستان عمل کن :
"چند قورباغه از جنگلی عبور می کردند که ناگهان دو تا از آنها به داخل گودال عمیقی افتادند. بقیه قورباغه ها در کنار گودال جمع شدند و وقتی دیدند که گودال چقدر عمیق است به دو قورباغه دیگر گفتند :
دیگر چاره ایی نیست .شما به زودی خواهید مرد .
دو قورباغه حرفهای آنها را نشنیده گرفتند و با تمام توانشان کوشیدند تا از گودال خارج شوند.
اما قورباغه های دیگر دائما به آنها می گفتند که دست از تلاش بردارید چون نمی توانید از گودال خارج شوید به زودی خواهید مرد . بالاخره یکی از قورباغه ها تسلیم گفته های دیگر قورباغه ها شد و دست از تلاش برداشت .
او بی درنگ به ته گودال پرتاب شد و مرد.
اما قورباغه دیگر با حداکثر توانش برای بیرون آمدن از گودال تلاش می کرد
بقیه قورباغه ها فریاد می زدند که دست از تلاش بردار اما او با توان بیشتری برای بیرون آمدن از گودال تلاش می کرد و بالاخره از گودال خارج شد.
وقتی از گودال بیرون آمد بقیه قورباغه ها از او پرسیدند :مگر تو حرفهای ما را نشنیدی ؟ معلوم شد که قورباغه ناشنوا است و در واقع او در تمام راه فکر می کرده که دیگران او را تشویق می کنند
"
ممنون دوستان عزیزم :n40:
باید به خاطر احترامشون چشم ببندم و چیزی نگم ..:n28:
ممنون دوستان عزیزم :n40:
باید به خاطر احترامشون چشم ببندم و چیزی نگم ..:n28:
چن سالتونه دوست عزیز ؟!:n13:
برین پیش متخصص یا مشاور
اگر اینطوریه که میگید مشاور میتونه به پدر مادر تان توضیح بده حضوری یا به شما کمک کنه که چطوری مقابله کنید.
خودکشی شرعا غلط و عقلا آخرین راهه. وقتی راه های دیگه هست به این راه فکر نکنید.
اگر سن تان بالاست(دانشگاهی و...) سعی کنید زندگی و کار و شغل و درسی و خانه مجردی و سالم داشته باشین.
پدر مادر خیلیا مورد دارن. متاسفانه آموزش پدر مادر بودن خوب به والدینمان(و خود ماها) نداده اند.
تنها نیستی:n16:
سلام
من میگم : هیچی. من هیچی نمی دونم.
چن سالتونه دوست عزیز ؟!:n13:
25 :n27::n27:
Reza Azimy_RW
26-02-2015, 19:30
پدر یا مادر فقط یه اسمه کسی صرفا به خاطر اسمش احترامش واجب نمیشه . اون رابطه پاک که تو رو به خاطر خودت بخوان فقط اونه که لایق احترامه
ان مرد تنهای شبم
27-02-2015, 15:38
سلام دوستان. من ادم اجتماعی هستم اما در عین حال نسبت به عملکرد اجتماعی ام شک پیدا کردم. ببینید یک سنتی هست که اول باید بزرگتر به کوچکتر دست بده. اما من تا الان وقتی خونه فامیلمون می رفتم و مثلا عموم رو می دیدم بهش اول من دست می دادم.(اکثرا این طوری بود) کسی هم بهم برای این قضیه ایراد نمی گرفت. اما یک روز تو اینترنت اتفاقی دیدم نوشته که باید اول بزرگ تر به کوچکتر دست بده و من جا خوردم و حالم گرفته شد :n02: یعنی تا الان اشتباه می کردم!!! خلاصه بعد از اون وقتی عموم رو می دیدم دیگه بهش دست نمی دادم تا اینکه کم کم فهمیدم از این قضیه خوشش نیومده:n03:
من خیلی تو خانواده ها دیدم که مثلا فردی با هر سن و سالی میاد وارد جمع مهمانی و ... میشه به اعضا دست میده. پس این که همه جای اینترنت زده بزرگتر باید اول به کوچک تر دست بده چیه؟؟؟ من نسخه ای رو از دوستان می خوام که با واقعیت الان جامعه تطابق داشته باشه. ممنون میشم به سوالت زیر جواب بدهید:
این سوالم در رابطه با جمع اقایون است!
1- اگر به یک جشن عروسی و یا ولیمه دعوت شدیم که در سالن است. هنگام ورود یک میزی را انتخاب می کنیم تا بشینیم. ایا می توانیم به افراد نشسته در ان میز دست بدهیم؟
2-وارد یک مهمانی می شویم در چه شرایطی دست بدهیم؟ ایا درست است به افراد نشسته هم دست دهیم؟
3- در خانه خود مهمان داریم و مهمان ها در جای خود و یا روی مبل نشستند. حال من از اتاق خود بیرون می ایم و سلام می کنم. و ممکن است مهمان ها بلند شوند و یا بلند نشوند. من در چه شرایطی دست بدهم و در چه شرایطی دست ندهم؟
لطفا اگر پاسخ می دهید نگویید که رسم است بزرگتر باید به کوچکتر دست بدهد چون عملا من نمیبینم که این رسم کاملا رعایت شود. شما به عنوان یک فرد اجتماعی و پخته وقتی در معرض سوالات من قرار می گیرید چه کار می کنید؟
ممنون.
Demon King
27-02-2015, 15:57
سلام دوستان. من ادم اجتماعی هستم اما در عین حال نسبت به عملکرد اجتماعی ام شک پیدا کردم. ببینید یک سنتی هست که اول باید بزرگتر به کوچکتر دست بده. اما من تا الان وقتی خونه فامیلمون می رفتم و مثلا عموم رو می دیدم بهش اول من دست می دادم.(اکثرا این طوری بود) کسی هم بهم برای این قضیه ایراد نمی گرفت. اما یک روز تو اینترنت اتفاقی دیدم نوشته که باید اول بزرگ تر به کوچکتر دست بده و من جا خوردم و حالم گرفته شد :n02: یعنی تا الان اشتباه می کردم!!! خلاصه بعد از اون وقتی عموم رو می دیدم دیگه بهش دست نمی دادم تا اینکه کم کم فهمیدم از این قضیه خوشش نیومده:n03:
من خیلی تو خانواده ها دیدم که مثلا فردی با هر سن و سالی میاد وارد جمع مهمانی و ... میشه به اعضا دست میده. پس این که همه جای اینترنت زده بزرگتر باید اول به کوچک تر دست بده چیه؟؟؟ من نسخه ای رو از دوستان می خوام که با واقعیت الان جامعه تطابق داشته باشه. ممنون میشم به سوالت زیر جواب بدهید:
1- اگر به یک جشن عروسی و یا ولیمه دعوت شدیم که در سالن است. هنگام ورود یک میزی را انتخاب می کنیم تا بشینیم. ایا می توانیم به افراد نشسته در ان میز دست بدهیم؟
2-وارد یک مهمانی می شویم در چه شرایطی دست بدهیم؟ ایا درست است به افراد نشسته هم دست دهیم؟
3- در خانه خود مهمان داریم و مهمان ها در جای خود و یا روی مبل نشستند. حال من از اتاق خود بیرون می ایم و سلام می کنم. و ممکن است مهمان ها بلند شوند و یا بلند نشوند. من در چه شرایطی دست بدهم و در چه شرایطی دست ندهم؟
لطفا اگر پاسخ می دهید نگویید که رسم است بزرگتر باید به کوچکتر دست بدهد چون عملا من نمیبینم که این رسم کاملا رعایت شود. شما به عنوان یک فرد اجتماعی و پخته وقتی در معرض سوالات من قرار می گیرید چه کار می کنید؟
ممنون.
سلام؛
دوست عزیز هر خانواده ای رسم و رسومات خودشون رو دارند و ممکنه رسمی که در طایفه ای زشت به نظر برسه در طایفه ای دیگر پسندیده باشه، پس نمیشه برای همه ی اقوام یک رای رو داد و اونچه که شما در نت من باب اصول رفتار های اجتماعی میببینید یه چیز کاملا کلی و تقریبا عرف در اکثر مردم جامعه هست.
شما اول باید دقت کنید که رفتار درست در خانواده ی شما بر چه معیاریه، بله دست دراز کردن برای بزرگتر به طور کلی در جامعه ما عرف و پسندیده نیست اما ممکنه در رسومات شما چنین رفتاری خیلی هم خوب و نیکو باشه پس سعی کنید طبق رسومات خودتون رفتار کنید، چون اگه رسومات شما با رسومات کلی جامعه متفاوت باشه و شما طبق رفتار های اکثریت و عرف جامعه عمل کنید زیاد جالب به نظر نمیاد.
پس من به طور کلی به سوالاتون پاسخ میدم، دیگه خودتون با رفتار های پسندیده در خانوادتون بیشتر آشنایی دارید:
۱- اگه افراد غریبه باشند یک سلام ساده کافیه و اگر آشنا هم بودند و چنانچه جلو اومدن و برای احوال پرسی گرم اقدام کردند، در این صورت دست دادن درست هست.
۲- وقتی جمعیت مهمان ها زیاد هست لازم نیست با کسی دست داد ( چون نمیشه به یه سری دست بدی و یه سری فقط سلام ) یک سلام و احوال پرسی ساده کافیه. اگر مهمان به پای شما بلند شد حتما باید برید جلو و احوال پرسی گرمی بکنید. در اون صورت دست دادن هم جایزه. ( برای جنس مخالف عقب بایستید اشکالی نداره )
بستگی به سن طرف مقابل داره که اگه بزرگتر از شما باشند جلو رفتن و دست دادن ( درصورتی که اول ایشون دست دراز کنه )حتما نیاز هست، حتی اگه به پاتون هم بلند نشن.
۳- توضیح داده شد.
ان مرد تنهای شبم
27-02-2015, 17:31
ممنون از شما دوست گرامی بابت پاسخی که دادید.
یک سوال دیگه ام برام پیش اومد و اینکه اگر می گوییم طرف از ما بزرگتر باشه به طور کلی و حدودا این مقدار چند سال است. چون اگر این طور فرض بگیریم که اگر شخصی که یک سال و یا چند سال از ما بزرگتر بود را به عنوان فرد بزرگتری که باید اول او دست بده در نظر بگیریم یک مقدار خنده دار میشه. :n02:
به طور کلی یک فردی که 16 سالشه برای اون فرد یک شخص 45 ساله بزرگترحساب می شود. و یا مثلا یک مرد 40 ساله رو در نظر بگیرید و یک مرد پنجاه ساله. اینکه اون فرد 50 ساله به عنوان بزرگتری که باید اول به مرد 40 ساله دست بده یک مقدار خنده داره. ایا منظورتون از بزرگتر اشخاصی که از چهره شون مشخصه که چند تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردند؟
مثلا شما فکر کن فردی 20 سالشه و فرد دیگه اصلا 30 سالشه. هر دوشون سرحال اند و جوان و اصلا شاید اون فرد 20 شاله هم چهره اش به 30 ساله ها بخوره.:n02: اینکه در مورد این موارد بخواهیم کوچکتر و یا بزرگتر بودن رو در رابطه با تقدم دست دادن در نظر بگیریم از نظر خودم احساس می کنم یک جوری میشه. ایا منظور از بزرگتر بودن همون اشخاصی است که چهره شون مشخص می کنه که نسبت به ما سن خیلی بیشتری رو دارند؟؟ شاید سوالم خنده دار باشه ولی به هر حال سواله دیگه!!!! به هر حال ما سن دقیق افراد غریبه رو نمیدونیم. نسخه کلی برای بزرگتر بودن چه فرد با چه خصوصیاتی می تونه باشه؟
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم: فرض کنید وارد اتاق مدیریت یک شرکتی شویم. حالا ممکن است مدیر جوان باشد و یا پیر. وقتی وارد اتاق شدیم و سلام دادیم ایا اول دست بدهیم و یا خیر؟ (فرض کنید مدیر از جاش بلند شد)
Demon King
27-02-2015, 17:55
ممنون از شما دوست گرامی بابت پاسخی که دادید.
یک سوال دیگه ام برام پیش اومد و اینکه اگر می گوییم طرف از ما بزرگتر باشه به طور کلی و حدودا این مقدار چند سال است. چون اگر این طور فرض بگیریم که اگر شخصی که یک سال و یا چند سال از ما بزرگتر بود را به عنوان فرد بزرگتری که باید اول او دست بده در نظر بگیریم یک مقدار خنده دار میشه. :n02:
به طور کلی یک فردی که 16 سالشه برای اون فرد یک شخص 45 ساله بزرگترحساب می شود. و یا مثلا یک مرد 40 ساله رو در نظر بگیرید و یک مرد پنجاه ساله. اینکه اون فرد 50 ساله به عنوان بزرگتری که باید اول به مرد 40 ساله دست بده یک مقدار خنده داره. ایا منظورتون از بزرگتر اشخاصی که از چهره شون مشخصه که چند تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردند؟
مثلا شما فکر کن فردی 20 سالشه و فرد دیگه اصلا 30 سالشه. هر دوشون سرحال اند و جوان و اصلا شاید اون فرد 20 شاله هم چهره اش به 30 ساله ها بخوره.:n02: اینکه در مورد این موارد بخواهیم کوچکتر و یا بزرگتر بودن رو در رابطه با تقدم دست دادن در نظر بگیریم از نظر خودم احساس می کنم یک جوری میشه. ایا منظور از بزرگتر بودن همون اشخاصی است که چهره شون مشخص می کنه که نسبت به ما سن خیلی بیشتری رو دارند؟؟ شاید سوالم خنده دار باشه ولی به هر حال سواله دیگه!!!! به هر حال ما سن دقیق افراد غریبه رو نمیدونیم. نسخه کلی برای بزرگتر بودن چه فرد با چه خصوصیاتی می تونه باشه؟
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم: فرض کنید وارد اتاق مدیریت یک شرکتی شویم. حالا ممکن است مدیر جوان باشد و یا پیر. وقتی وارد اتاق شدیم و سلام دادیم ایا اول دست بدهیم و یا خیر؟ (فرض کنید مدیر از جاش بلند شد)
چه پیچیده شد : دی
ببینید برخورد اجتماعی چیزی نیست که بشه کتابی اون رو آموزش داد و براش جزوه تهیه کرد. برخورد اجتماعی یعنی طوری رفتار کرد که بر اساس تجربیات در جامعه پذیرفته شده و شایسته باشه.
پس چیزیه که در عمل بدست و وابسته به شرایط، هم صحبت، سن و ... هست.
نمیشه برای همه یه نسخه تجویز کرد. شمایی که در اون شرایط قرار میگیری به عنوان کسی که عضوی از این جامعه هست حتما خودش خواهند دانست که چه برخوردی درست و پسندیده است.
پس بهتر این هست که زیادی سر برخورد های خیلی ساده حساس نشیم.
گرچه دست دراز کردن برای بزرگتر کار خیلی جالبی نیست اما اگه در معاشرت چنین اتفاقاتی بیفته اونقدر هم زشت به نظر نمیاد و معمولا فرد بزرگتر از این قضیه ناراحت نخواهد شد.
سعی کنید حدالامکان در برخورد هاتون، چه با بزرگتر و چه کوچک تر ادب رو رعایت کنید و کاری رو انجام بدید که به نظر خودتون بی احترامی تلقی نمیشه.
غیر از این باشه کار برای خودتون سخت خواهد شد ...
:n06:
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2015, 01:22
سلام دوستان
بعضی از خانومها حلقه رو میکنند توی انگشت شستشون
معنی خاصی داره ؟
سلام دوستان
معنی خاصی داره ؟
سلام
معنی خاصی که داره
منتهی 90 درصد اونها از معنیش بی خبرن:n39:
ehsan_iace
28-02-2015, 12:51
سلام دوستان
معنی خاصی داره ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2015, 13:46
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگمون کنم خانومها نمیدونند یه همچین معنی داره
یه بار خانواده ای رو دیدم که پشت لباس پسر 6/7 سالشون نوشته بود TRASH
به باباش گفتم میدونی تراش یعنی زباله و آشغال ؟
تعجب کرد
توی دیکشنری نشونش دادم , فحش داد به خیاط لباس
حالا خانومها هم ظاهراً به خیالشون مد هست برای تنوع
اینجا هم یه کارگر متدیّن اهل شرق آسیا داشتیم
روی سگکِ کمربند کله ی خرگوش بود
بهش گفتم این علامت یکی از بزرگترین شرکتهای سـک/ س هست
کمربند رو با چکش خرد کرد و گفت من از بازار همینجا خریدم . چه میدونستم یه همچین چیزهائی میفروشند
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2015, 14:03
یادتون باشه در کشورهای عربی اگه بخواین خیلی محترمانه صحبت کنین , قبل از گفتن کلمات کفش , دمپائی , جوراب باید بگین معذرت میخوام یا جسارت نشه
موقع نشستن هم نباید کف پاتون به سمت کسی باشه مثلا موقع پا روی پا انداختن
اگر هم کسی این کار رو برای شما انجام بده قصدش توهین به شماست مگر اینکه حواسش نباشه که با تذکر دادن بهش ,معذرت خواهی میکنه و پاش رو میاره پائین
یکی از فحشهاشون کفش هست . چون کفش پست و فرومایه هست و همیشه زیر پا و روی زمین . سخن معروف امام هم از همینجا اومده ما امریکا را زیر پا میگذاریم . یعنی پست و بی ارزش هست مثل کفش
ما میگیم تو سرش میزنم . اونها میگن میذارمش زیر پام
در فیلیپین بعد از عطسه عذرخواهی میکنند
ehsan_iace
28-02-2015, 16:18
گمون کنم خانومها نمیدونند یه همچین معنی داره یه بار خانواده ای رو دیدم که پشت لباس پسر 6/7 سالشون نوشته بود TRASH به باباش گفتم میدونی تراش یعنی زباله و آشغال ؟ تعجب کرد توی دیکشنری نشونش دادم , فحش داد به خیاط لباس حالا خانومها هم ظاهراً به خیالشون مد هست برای تنوعاینجا هم یه کارگر متدیّن اهل شرق آسیا داشتیمروی سگکِ کمربند کله ی خرگوش بودبهش گفتم این علامت یکی از بزرگترین شرکتهای سـک/ س هست کمربند رو با چکش خرد کرد و گفت من از بازار همینجا خریدم . چه میدونستم یه همچین چیزهائی میفروشندبله اون نماد کله خرگوش را روی کفش دختری که اتفاقاً خیلی ظاهر سادهایی داشت دیدم اما خیلی وقتها آدم رویاش نمیشه که به طرف مقابل بگوید که این شکلی که روی کیف و کفش و لباس تان هست این معنی زشت را میده! (بخصوص اگر طرف مقابل از جنس مخالف باشه!)
Reza Azimy_RW
28-02-2015, 16:23
ممنون.
اصلا ز بیخ غلط بوده
اطفاقا اول باید کوچیکتر دستشو دراز کنه دوما اصلا کوچیکتر بزرگتر نداره ولی چون شما عمدا دست دراز نمیکردین تابلو بوده, عموت هم حق داشته ناراحت شه :n27: تو هر موقعیتی بسته به شرایط تصمیم بگیر
سر یه میز هم من اگه افرادو بشناسم یه دست یا نهایتا یه ارادت راه دور ( مثل خم شدنای جواد ظریف :دی ) نشون میدم و فک میکنم اگه بشناسی و دست ندی زشته واسه جمع اقایون
اگه بلند شدن من دست میدم ولی اگه خیلی بودن همین یه ارادت از راه دور به همه کافیه :دی
کلا زیاد جدی نگیر
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2015, 05:06
بله اون نماد کله خرگوش را روی کفش دختری که اتفاقاً خیلی ظاهر سادهایی داشت دیدم اما خیلی وقتها آدم رویاش نمیشه که به طرف مقابل بگوید که این شکلی که روی کیف و کفش و لباس تان هست این معنی زشت را میده! (بخصوص اگر طرف مقابل از جنس مخالف باشه!)اتفاقاً سوژه ی خوبی برای سر صحبت رو باز کردن هست به بهانه ی انجام وظیفه
:31:
فقط نباید خیلی رک جریان رو بگه وگرنه ممکنه کیفی , لنگه کفشی چیزی بر فرقِ مبارکش فرود بیاد
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2015, 06:52
قانون دست دادن:
برای کسی که بزرگتر از شماست , اون اول باید دست دراز کنه
برای کوچکتر , اول شما
اما هر کسی دست دراز کرد تا دست بده باید دست بدین بهش
البته متدیّنها یه سری قواعد دیگه هم رعایت میکنند خصوصاً خانومها
مثلاً یه مرد غریبه بخواد دست بده با یک خانوم متدین , مسلماً جواب رد میگیره البته با رعایت ادب . حتی اگر متدین هم نباشه ممکنه قبول نکنه .
بهتره مردها هیچوقت دست دراز نکنند برای دست دادن با یک زن غریبه
اگر با عده ی زیادی دست دادین در یک مراسم , اندکی بشینید بدون اینکه چیزی لمس کنین (دهان , بینی چشم , خوراکی , موبایل و غیره)
بعدش برید دستشون رو با صابون بشورید چون معلوم نیست کدوم دست تمیز بوده کدومش تمیز نبوده
اگر مجبور به روبوسی شدید هم همینطور , صورتتون رو بشورید
اما مراقب باشین دچار وسواس نشین .
وسواس میتونه علامتِ بیماری روانی در آینده باشه
کسی که بدون فشردنِ دستتون باهاتون دست میده , ممکنه معنیش این باشه که از شما خوشش نمیاد . البته بعضیها فقط از روی تنبلی حال درست دست دادن ندارند .
کسی که دست راستش سالمه اما میخواد با دست چپ دست بده , شما دست راستتون رو دراز کنین تا مجبور بشه با دست راست دست بده
اگر باز هم مُصر بود که با چپ دست بده , توی چشماش نگاه کنین و خیلی رک بهش بگین با دست راست دست میدن
وقتی دستتون تمیز نیست دست دراز نکنین برای دست دادن
با دست خیس یا مرطوب دست ندین و اگر کسی دست دراز کرد , ازش عذرخواهی کنین و بگین که دستتون خیسه یا کثیفه . بعضیها هم معذرت خواهی میکنند و با مچ دست میدن
با دستکش دست ندین . دستکشتون رو دربیارید
اگر مرد متدینی هستین و یک زن که غریبه هم نیست دست دراز کرد , با پنج انگشت دستش رو کمی بگیرین و بگین "میبخشین". خودش متوجه میشه که کارتون اشتباه نبوده , ناراحت هم نمیشه , دیگه هم دست دراز نمیکنه براتون.
وقتی با بچه ها دست میدین , خیلی کم فشار بدین دستشون رو و خیلی هم و آروم دستتون رو تکون بدین
شکی نیست که بعضیها با همه این چیزها موافق نیستند
یکی از ملتها یه حکمتی دارند که میگه:
کی میتونه همه ی مردم رو راضی کنه
غول مرحله اخر
01-03-2015, 10:42
سلام
دوستان به ما هم مشاوره بدید:n26:
چطور روابط عمومیم رو قوی کنم؟
چطور خوب حرف بزنم؟ و اینکه از چه کلماتی در صحبتام استفاده کنم و جمله بندی هام چطور باشه؟؟؟
فن بیان رو چطور میتونم قوی کنم؟
ehsan_iace
01-03-2015, 10:52
قانون دست دادن:
برای کسی که بزرگتر از شماست , اون اول باید دست دراز کنه
برای کوچکتر , اول شما
اما هر کسی دست دراز کرد تا دست بده باید دست بدین بهش
البته متدیّنها یه سری قواعد دیگه هم رعایت میکنند خصوصاً خانومها
مثلاً یه مرد غریبه بخواد دست بده با یک خانوم متدین , مسلماً جواب رد میگیره البته با رعایت ادب . حتی اگر متدین هم نباشه ممکنه قبول نکنه .
بهتره مردها هیچوقت دست دراز نکنند برای دست دادن با یک زن غریبه
اگر با عده ی زیادی دست دادین در یک مراسم , اندکی بشینید بدون اینکه چیزی لمس کنین (دهان , بینی چشم , خوراکی , موبایل و غیره)
بعدش برید دستشون رو با صابون بشورید چون معلوم نیست کدوم دست تمیز بوده کدومش تمیز نبوده
اگر مجبور به روبوسی شدید هم همینطور , صورتتون رو بشورید
اما مراقب باشین دچار وسواس نشین .
وسواس میتونه علامتِ بیماری روانی در آینده باشه
کسی که بدون فشردنِ دستتون باهاتون دست میده , ممکنه معنیش این باشه که از شما خوشش نمیاد . البته بعضیها فقط از روی تنبلی حال درست دست دادن ندارند .
کسی که دست راستش سالمه اما میخواد با دست چپ دست بده , شما دست راستتون رو دراز کنین تا مجبور بشه با دست راست دست بده
اگر باز هم مُصر بود که با چپ دست بده , توی چشماش نگاه کنین و خیلی رک بهش بگین با دست راست دست میدن
وقتی دستتون تمیز نیست دست دراز نکنین برای دست دادن
با دست خیس یا مرطوب دست ندین و اگر کسی دست دراز کرد , ازش عذرخواهی کنین و بگین که دستتون خیسه یا کثیفه . بعضیها هم معذرت خواهی میکنند و با مچ دست میدن
با دستکش دست ندین . دستکشتون رو دربیارید
اگر مرد متدینی هستین و یک زن که غریبه هم نیست دست دراز کرد , با پنج انگشت دستش رو کمی بگیرین و بگین "میبخشین". خودش متوجه میشه که کارتون اشتباه نبوده , ناراحت هم نمیشه , دیگه هم دست دراز نمیکنه براتون.
وقتی با بچه ها دست میدین , خیلی کم فشار بدین دستشون رو و خیلی هم و آروم دستتون رو تکون بدین
شکی نیست که بعضیها با همه این چیزها موافق نیستند
یکی از ملتها یه حکمتی دارند که میگه:
کی میتونه همه ی مردم رو راضی کنه
در تائید مطالب شما،
با کسی که شل دست میدهد شل دست بدهید!
تا متوجه بشه یا محکمتر دست بده یا اینکه این خوش نیامدن دو طرفه است!
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2015, 14:31
سلامدوستان به ما هم مشاوره بدید:n26:
چطور خوب حرف بزنم؟
و اینکه از چه کلماتی در صحبتام استفاده کنم و جمله بندی هام چطور باشه؟؟؟
فن بیان رو چطور میتونم قوی کنم؟سلام
یه راهش دیدن فیلم و سریالِ شبکه های داخلی هست
سلام
یه راهش دیدن فیلم و سریالِ شبکه های داخلی هست
دوست عزیز نگو نگو اقا نگو یادنده
همین شبکه رومردم تاثیر میذاره فیلم هایه مسخره وشبکه هایه پوچ
ehsan_iace
01-03-2015, 15:23
سلام
دوستان به ما هم مشاوره بدید:n26:
چطور خوب حرف بزنم؟ و اینکه از چه کلماتی در صحبتام استفاده کنم و جمله بندی هام چطور باشه؟؟؟
فن بیان رو چطور میتونم قوی کنم؟
یک راهش میتونه این باشه که روزی یک ربع از روی روزنامه با صدای بلند و رسا بخوانید و بعد هم مقابل آینه همان چیزی را که خواندید را توضیح بدهید
تدریس هم تاثیر زیادی داره میتونید به یکی از نزدیکانتان یا به دوستتان درس بدهید و یک مطلب درسی را توضیح بدهید
در ارتباط با دیگران هم میتونید یک ماجرای جالبی که شنیدید یا اون روز اتفاق افتاده را توضیح بدهید
میتونید مطالب جالب روزنامه را بخوانید و بعد بدون نگاه کردن به آن برای اعضای خانوادهتان آنرا تعریف کنید
تا به مرور فن بیانتان و جملهبندیتان بهتر شود
brad pitt
01-03-2015, 21:42
توی اداره (بانک)هستم من
بعضی همکاران ببخشید واقعن غیرانسانی برخورد میکنند
چجور باید برخورد کنم؟
مثلن یه اشتباهی انجام داده میخاد توجیه اشتباهشو بندازه تقصیر من
پول دستگاه خودپرداز مشکل داشته میگه این پول شمارش تو بوده تو باید از جیب بدی
یا میره به رییس میگه اشتباه اولیه از این آقا بوده
یا میرن میگند این با مشتری بد برخورد میکنه
در صورتی کهاصلن این موارد نبوده
به دروغ
میخام بدونم کلن در برخورد با موارد اینچنینی در سر کار چگونه باید رفتار کرد؟
اگر متقابل باشه که میشه کینه و دشمنی
اگرم کوتاه بیایم که میشیم کارمند بده و تو سری خور
منکه خودم بیشتر سکوت و یجور به نوعی نادیده گفتن و انجام میدم و واگذار میکنم به خدا
و سعی میکنم با اون همکار دیگه زیاد خودمونی نشم
ااما میگم واقعن به چه قیمتی؟
از طرفی هم دوست ندارم من رفتارهای اینچنینی و ادامه و ترویج بدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ehsan_iace
01-03-2015, 23:16
توی اداره (بانک)هستم من
چجور باید برخورد کنم؟
به دروغ
منکه خودم بیشتر سکوت و یجور به نوعی نادیده گفتن و انجام میدم و واگذار میکنم به خدا
بهتره با رئیستان صحبت کنید و بگویید این فرد هر کاری که گند بزنه میاندازه تقصیر من! به نظر شما من چه رفتاری با ایشان داشته باشم؟ چون همه تلاش من اینه که کارم را خوب انجام بدهم اما وقتی میبینم که ایشان به جای تشویق میاد علیه من جو سازی میکنه ناراحت میشم و نمیتوانم با انرژی کارهای ارباب رجوع را انجام بدهم!
(با اینکار هم رئیس را متوجه میکنی که این فرد مشکل داره و حرفهای آیندهاش را بیاثر میکنی و هم به راهنماییاش گوش میدهی و پیش رئیسات عزیز میشوی)
با خودش هم در غیر جمع صحبت کنید و بگویید من فلان کار را که گردنام انداختی انجام دادی انجام ندادم خودت هم خوب میدونی اون بار به احترام سن و سابقهات چیزی نگفتم اما از این به بعد جواب ات را میدهم!
ترجیح میدهم همکارهای خوبی با هم تو این مجموعه باشیم اما این بستگی به تو داره که چطور باشیم!
انفعال بدترین کاریه که شما میتونید کنید چون یاد میگیره که هر روز بیاد به شما گیری بده و عقدههایش را خالی کنه!
اگر بین همکارها هم آدم درست و حسابی سراغ داری ازش راهنمایی بگیر شاید قلق خاصی داشته باشه!
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2015, 23:50
توی اداره (بانک)هستم منبعضی همکاران ببخشید واقعن غیرانسانی برخورد میکنندچجور باید برخورد کنم؟مثلن یه اشتباهی انجام داده میخاد توجیه اشتباهشو بندازه تقصیر منپول دستگاه خودپرداز مشکل داشته میگه این پول شمارش تو بوده تو باید از جیب بدییا میره به رییس میگه اشتباه اولیه از این آقا بودهیا میرن میگند این با مشتری بد برخورد میکنهدر صورتی کهاصلن این موارد نبودهبه دروغمیخام بدونم کلن در برخورد با موارد اینچنینی در سر کار چگونه باید رفتار کرد؟اگر متقابل باشه که میشه کینه و دشمنیاگرم کوتاه بیایم که میشیم کارمند بده و تو سری خورمنکه خودم بیشتر سکوت و یجور به نوعی نادیده گفتن و انجام میدم و واگذار میکنم به خداو سعی میکنم با اون همکار دیگه زیاد خودمونی نشمااما میگم واقعن به چه قیمتی؟از طرفی هم دوست ندارم من رفتارهای اینچنینی و ادامه و ترویج بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.سلام
توی بانکها کلی دوربین و میکرفون هست
به این سادگی نیست که یه نفر بگه من نبودم , من نگفتم , فلانی بود
درضمن جائی که بزرگتر و مسئول داره سعی نکنین با جر و دعوا خودتون مشکل رو حل کنین
وقتی آخر ساعتِ کار دربِ شعبه رو میبندند برای حسابرسی , برید به رئیس شعبه خیلی خونسرد و صدای آروم جریان رو بگین (جلو مشتریها ابدا حرفی نزنید )
اگه باز هم پیش اومد باز هم بگید
اگه احساس کردین که رئیس شعبه هم آدم درستی نیست و درست قضاوت و برخورد نمیکنه , اصلاً نترسید . برید شعبه ی مرکزی و به رئیس حوزه خبر بدین یا زنگ بزنین بهش از بیرون بانک و خونسرد و مختصر و مفید جریان رو بهش بگین . اما بهش امر و نهی نکنین که شما زنگ بزن رئیس شعبه یا شما بیا ببین چی شده و از این حرفها . خودش کارش رو بلده
سعی کنین مدرک جمع کنین مثل فیلم و صدا با موبایل . دوربینهای بانک هم که هست
اما اگر حاکم شدین , مسخره نکنین , لج کسی رو درنیارید که به ضررتونه
igi jones
02-03-2015, 15:25
توی اداره (بانک)هستم من
چجور باید برخورد کنم؟
به دروغ
سلام
داداش تو ایران همه نه ولی بیشتر کارکنان عقده ای هستند . همین رفتار رو با یک بنده خدای تازه کار توی شهرداری و یکی در اداره مالیات دیدم .
همه زیراب زن هستند . میخوان با اشتباهات دیگران خودشونو بالا بکشند .
پیشنهادم اینه که هیچ وقت سعی نکنی کاری کنه که باهاتون لج بی افتند . چون یک عمر قراره اونجا کار کنید . و اونجا تبدیل به جهنم براتون میشه .
ehsan_iace عزیز کامل درست میفرمایند . سعی کنید به دور از همکاران با رئیس ملاقاتی داشته باشید و مساله رو بگید .
سلام:»
در جواب فرد مسنی که به تعداد زیاد و پشت سرهم عبارات دعایی در حق شما به کار می بره چی باید بگیم؟
اگر فرضا عمه خانوم شما برای خوشبختی تان دعا کرده و خودشون هم فرزندان مجردی دارن، آیا باید مقابله به مثل کرد؟(یِ کم پیچیده شد!)
در جواب فرد مسنی که به تعداد زیاد و پشت سرهم عبارات دعایی در حق شما به کار می بره چی باید بگیم؟
اگر فرضا عمه خانوم شما برای خوشبختی تان دعا کرده و خودشون هم فرزندان مجردی دارن، آیا باید مقابله به مثل کرد؟(یِ کم پیچیده شد!)
سلام
بگید شما لطف دارید، سلامت باشید
یا بگید ممنونم ایشالله برای بچه های شما
سلام
دوستان من به یک مشکلی برخورد کردم که واقعا نمیدونم چجوری با این قضیه برخورد کنم.
مدتی میشه که من به یکی از همکلاسیام علاقه مند شده و این موضوع رو هم باهاش در میون گذاشتم و صحبت هایی با هم داشتیم، الان مشکلی که من باهاش مواجه شدم اینه که تقریبا همه همکلاسیام فهمیدن و نمی دونم چجوری شده که فهمیدن، حالا این که چجوری فهمیدن به کنار این که برخی از همکلاسی های بی ادب و فرصت طلب هی تو کلاس تیکه میندازن، مثلا کلاس نشستیم یهو برمیگرده یکی به من میگه حامد انشالله کی شیرینی می خوریم و در این شرایط من اب میشم میرم تو زمین.
من از این اتفاق ترسی ندارم و باکی نیست ولی مهم برای من اینه که الان اون دختر فکر میکنه من رفتم همه جا جار زدم و فلان و بهمان و از این نگرانم که دید منفی نسبت به من پیدا کنه.
الان واقعا من باید چه کار کنم؟
پیشاپیش ممنون
سلام
دوستان من به یک مشکلی برخورد کردم که واقعا نمیدونم چجوری با این قضیه برخورد کنم.
مدتی میشه که من به یکی از همکلاسیام علاقه مند شده و این موضوع رو هم باهاش در میون گذاشتم و صحبت هایی با هم داشتیم، الان مشکلی که من باهاش مواجه شدم اینه که تقریبا همه همکلاسیام فهمیدن و نمی دونم چجوری شده که فهمیدن، حالا این که چجوری فهمیدن به کنار این که برخی از همکلاسی های بی ادب و فرصت طلب هی تو کلاس تیکه میندازن، مثلا کلاس نشستیم یهو برمیگرده یکی به من میگه حامد انشالله کی شیرینی می خوریم و در این شرایط من اب میشم میرم تو زمین.
من از این اتفاق ترسی ندارم و باکی نیست ولی مهم برای من اینه که الان اون دختر فکر میکنه من رفتم همه جا جار زدم و فلان و بهمان و از این نگرانم که دید منفی نسبت به من پیدا کنه.
الان واقعا من باید چه کار کنم؟
پیشاپیش ممنون
سلام
یک روش موثر میتونه این باشه که یک روز به این خانوم بگید که : شما احیانا در این مورد به کسی چیزی گفتید؟ تعجب میکنید چطور بعضی ها در جریان هستند و اینکه خیلی رک واقعیت رو بگید
شاید بهتر باشه اینطوری بگم دوست خوبم گاهی وقتا بیان دقیقه واقعیت خیلی کمک کننده هست
بگذارید از حرف دلتون با خبر باشه
باور کنید برخورد و نتیجه گیری خیلی درستتر خواهد بود:n17:
از طرف دیگه علاقه، توجه رو میاره و این توجه به چشم خیلی ها میاد! پس الزاما کسی نباید چیزی گفته باشه و ممکنه خودشون حدس زده باشن!
بنابراین یک راه دیگه اینه که با اون خانوم صحبت کنید و بین شوخی و جدی بگید که: ببین اینقدر محوت شدم که تابلو شدیم از دست این دوستانه بی جنبه :دی
بهرحال مسئله مهم اینه حتما باهاش صحبت کنید نگذارید خودش با حدسیات نتیجه گیری کنه!
راههکار هم اینه که کلاسهای مشترکتون رو کم کنید:n06:
Mr_100_dolari
03-03-2015, 23:31
به عجب نکته ای اشاره کردین ....
و در جواب سوالتون میتونید بگید :
ممنون شما لطف دارید ... همچنین برای بچه های شما ...
مثلا اگر گفتن ایشاالله خوشبخت بشین میتونید بگید : با دعای خیر شما
ولی در جواب اینکه اون فرد مسن هی پشت سر هم و قطاری بگه ایشاالله داماد بشی :n34: واقعا هیچی نمیشه گفت :n02:
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-03-2015, 17:34
سلام:»در جواب فرد مسنی که به تعداد زیاد و پشت سرهم عبارات دعایی در حق شما به کار می بره چی باید بگیم؟ اگر فرضا عمه خانوم شما برای خوشبختی تان دعا کرده و خودشون هم فرزندان مجردی دارن، آیا باید مقابله به مثل کرد؟(یِ کم پیچیده شد!)سلام
فقط یک کلمه
اَجمعین
یعنی ان شاء الله دعای خیرتون شامل حال همه بشه
البته وقتی میگن الهی یه همسر خوب گیرت بیاد , دیگه نمیشه گفت اجمعین چون همه مجرد نیستند
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-03-2015, 17:41
سلام
من از این اتفاق ترسی ندارم و باکی نیست ولی مهم برای من اینه که الان اون دختر فکر میکنه من رفتم همه جا جار زدم و فلان و بهمان و از این نگرانم که دید منفی نسبت به من پیدا کنه.الان واقعا من باید چه کار کنم؟ پیشاپیش ممنونسلام
اگر قصدتون ازدواج هست , کار بدی انجام ندادین
اونی هم که میگه کی شیرینی میخوریم حرف بدی نمیزنه
شما هم بگین بابا خبر نیست هنوز
یا بگین هر وقت خدا بخواد
اگر وقتی با هم حرف زدین کسی نبوده و کسی هم از دور شما رو ندیده و شما هم به کسی چیزی نگفتین پس طرف مقابل به یه نفر خبر داده و بهش گفته به کسی نگیا . اون هم رفته به دیگری خبر داده و بهش گفته به کسی نگیا و همینجوری همه جل پخش شده
mohsen_124
05-03-2015, 23:47
سلام دوستان
ممنون میشم جوابه اینارو بمن بدید
1-شرمنده میفرمایید
2-شکسته نفسی میفرمایید
و اینکه 2 یعنی چی و چه موقع استفاده کنیم؟ :n01:
Demon King
05-03-2015, 23:52
سلام دوستان
ممنون میشم جوابه اینارو بمن بدید
1-شرمنده میفرمایید
2-شکسته نفسی میفرمایید
و اینکه 2 یعنی چی و چه موقع استفاده کنیم؟ :n01:
سلام؛
جواب هردو شبیه به هم هست:
" خواهش میکنم, اختیار دارید."
و اما کاربرد جمله ی دو:
وقتی فردی با توانایی های بالا خودش رو کوچیک و بی توان میبینه این جمله درباره ی اون بکار میره.
ehsan_iace
09-03-2015, 13:05
آیا به کسی که هر کاری برایش انجام میدهی هیچ تشکری نمیکنه باید چیزی گفت؟
من فاز بعضی افراد که اینجوری هستند را درک نمیکنم!
Demon King
09-03-2015, 13:22
سلام اگه با فرد خودمونی هستید این عبارت ( دستم درد نکنه )
اونم مجبور میشه تشکر کنه.
مادرم وقتی از سر سفره بلند میشم و تشکر نمیکنم ( فراموش میکنم ) خودش میگه ( نوش جان ) منم سریعا میگم
( دستت درد نکنه ).
درکل عبارت های تعارفی مثل « خواهش میکنم، قابلی نداشت و ... » اگه قبل از تشکر فرد مقابل به کار بره میتونه برای اینجور مواقع جالب باشه.
....
SADEGH 7
09-03-2015, 14:10
اگه یکی دو بار باشه، می شه گذاشت رو حساب حواس پرتی. (که بازم می تونه بعد که یادش افتاد تشکر کنه.)
اما با توجه به اینکه شما گفتی هرکاری، برداشت من اینکه که چندین بار این اتفاق افتاده.با این وضعیت، وقتی شخص حتی در حد یه تشکر هم واسه کار شما ارزش قائل نمی شه، چرا باید بیش از این براشون وقت بذارین؟
1376MAXIMUM
09-03-2015, 21:28
اقا من یه اموزشگاهی میرفتم برای کامپیوتر از اول ماجرای ما با این خانوم رو میگم و اخر سر سوالم رو میپرسم
دفه اول که رفتم اون اموزشگاه من مبخواستم برای برنامه نویسی ثبت نام کنم چند تا زبون رو پرسیدم هست همشو رو گفت نه و بعد از این که چند تاش رو گفتم بعدش همش میگفت این هست این هست و تعریف میکرد از زبونه منم همون رو که میگفت نوشتم و برای ثبت نام یه فرم بود پرکردم و بعد موقع تحویل یه لب خندی زد و من خداحافظی کردم و برگشتم و رفت تا جلسه اول کلاس بعد دیدم دنبالرمن میگرده یه ۵ دقیقه دیر اومدم بعد پیدام کرد و بدون این که بپرسه چه کلاسی رو میخواستی و ... رفتیم گفت اینجاست کلاس و بعد یهو دیدم اومد سرکلاس و شروع کرد درس دادن که در همون حین من یه لب خندی زدم لبته نه به اون ولی خوب فهمید و یه جواب داد بعد از اون جلسه اقا این جونور هر وقت منو میدید میخندید تا اخر ترم بعد سال بعد که رفتم اموزشگاه یه کلاس دیگه بنویسم دوباره این بشر جلو ما سبز شد و دوباره لبخند ژکند و برای کلاس ثبت نام کردم و رفت تا جلسه اول که یهو دیدم اینم اومد سرکلاس نشست و همکلاسی ما بود و جالب بود که موقعی که تمرین ها رو چک میکردن این میومد تمرین های من رو نگاه میکرد اقا همچنان هر وقت من رو میدید میخندید یه بار سرش شلوغ بود نخندید من یه نگاه کردم و بهش و موقع رفتن گفتم ببینم اگر من لبخند بزنم چه واکنشی نشون میده از کنارش که رد میشدم یه لبخند زدم و دوبازه به همون حالت ها لبخند ژکند سبز شد و ترم تموم شد و بعد از ۲-۳ ماه من به یه قطعه مشکل داشتم با یه قطعه ای و رفتم اونجا سلامتش رو چک کنن ( اموزشگاه تعمیرگاه هم داشت) رفتم و دوباره دیدم این تا منو دید لبخنده سبز شد و اون زور حوصله ام سر رفت گفتم چرا میخندی گفت هیچی موقعی که میومدی در که بسته بود گفتیم کیه گفتی یکی از دانش اموزا به اون میخندم(امون موقع دقیقا همون موقعی بود که اسید پاشی و ... اتفاق میوفتاد تو اصفهان برای همین در اموزشگاه رو بسته بودن ساعت ۸:۳۰-۹ صبح بود کسی نبود) بعد نکته جالب این بود که من اگر یه سوتی خیلی کوچیک یا مثلا یه کاری که خیلی حالا عادی نبود انجام میدادم این لبخندش دو باره پیدا میشد
گاهی موقع ها به خودم شک میکردم میگفتم با خودم یعنی به چی میخنده ظاهرم مشکل داره نمیدونم کاری میکنم چی میشه که این همش میخنده هروقت یادم میاد اون اموزشگاه و ... این سوال سبز میشه تو ذهنم که به چی میخندید خیلی رو اعصاب بود من چیکار کنم دفه بعد که دیدمش و خندید رو مخه منظوری داره؟
چشه این چرا همچین میکنه؟
مغزم سوراخ شد بس که فکر کردم به چی میخنده
(اون شخص خانومه نمیدونم گفتم یا نه حدود ۱۰ سال هم فکر کنم از من بزرگ تر باشه)
ehsan_iace
09-03-2015, 22:49
اقا من یه اموزشگاهی میرفتم برای کامپیوتر از اول ماجرای ما با این خانوم رو میگم و اخر سر سوالم رو میپرسم
دفه اول که رفتم اون اموزشگاه من مبخواستم برای برنامه نویسی ثبت نام کنم چند تا زبون رو پرسیدم هست همشو رو گفت نه و بعد از این که چند تاش رو گفتم بعدش همش میگفت این هست این هست و تعریف میکرد از زبونه منم همون رو که میگفت نوشتم و برای ثبت نام یه فرم بود پرکردم و بعد موقع تحویل یه لب خندی زد و من خداحافظی کردم و برگشتم و رفت تا جلسه اول کلاس بعد دیدم دنبالرمن میگرده یه ۵ دقیقه دیر اومدم بعد پیدام کرد و بدون این که بپرسه چه کلاسی رو میخواستی و ... رفتیم گفت اینجاست کلاس و بعد یهو دیدم اومد سرکلاس و شروع کرد درس دادن که در همون حین من یه لب خندی زدم لبته نه به اون ولی خوب فهمید و یه جواب داد بعد از اون جلسه اقا این جونور هر وقت منو میدید میخندید تا اخر ترم بعد سال بعد که رفتم اموزشگاه یه کلاس دیگه بنویسم دوباره این بشر جلو ما سبز شد و دوباره لبخند ژکند و برای کلاس ثبت نام کردم و رفت تا جلسه اول که یهو دیدم اینم اومد سرکلاس نشست و همکلاسی ما بود و جالب بود که موقعی که تمرین ها رو چک میکردن این میومد تمرین های من رو نگاه میکرد اقا همچنان هر وقت من رو میدید میخندید یه بار سرش شلوغ بود نخندید من یه نگاه کردم و بهش و موقع رفتن گفتم ببینم اگر من لبخند بزنم چه واکنشی نشون میده از کنارش که رد میشدم یه لبخند زدم و دوبازه به همون حالت ها لبخند ژکند سبز شد و ترم تموم شد و بعد از ۲-۳ ماه من به یه قطعه مشکل داشتم با یه قطعه ای و رفتم اونجا سلامتش رو چک کنن ( اموزشگاه تعمیرگاه هم داشت) رفتم و دوباره دیدم این تا منو دید لبخنده سبز شد و اون زور حوصله ام سر رفت گفتم چرا میخندی گفت هیچی موقعی که میومدی در که بسته بود گفتیم کیه گفتی یکی از دانش اموزا به اون میخندم(امون موقع دقیقا همون موقعی بود که اسید پاشی و ... اتفاق میوفتاد تو اصفهان برای همین در اموزشگاه رو بسته بودن ساعت ۸:۳۰-۹ صبح بود کسی نبود) بعد نکته جالب این بود که من اگر یه سوتی خیلی کوچیک یا مثلا یه کاری که خیلی حالا عادی نبود انجام میدادم این لبخندش دو باره پیدا میشد
گاهی موقع ها به خودم شک میکردم میگفتم با خودم یعنی به چی میخنده ظاهرم مشکل داره نمیدونم کاری میکنم چی میشه که این همش میخنده هروقت یادم میاد اون اموزشگاه و ... این سوال سبز میشه تو ذهنم که به چی میخندید خیلی رو اعصاب بود من چیکار کنم دفه بعد که دیدمش و خندید رو مخه منظوری داره؟
چشه این چرا همچین میکنه؟
مغزم سوراخ شد بس که فکر کردم به چی میخنده
(اون شخص خانومه نمیدونم گفتم یا نه حدود ۱۰ سال هم فکر کنم از من بزرگ تر باشه)
مسئله مهمی نیست که اینقدر فکرت را مشغول کردی!
شاید از ترس آن موقع که شما آمدی چیزی از دستش افتاده یا مثلاً از ترس خورده به در اتاقش یا از صندلیاش افتاده! بعد هر وقت شما را میبینه یاد سوتی که داده میافته و خندهاش میگیره!
(اگر واقعاً خیلی به این موضوع فکر کردی و به موضوعات روزمره دیگه زندگیات هم اینقدر فکر میکنی و اذیت میشی ممکنه "وسواس فکری" داشته باشی میتونی درباره آن در اینترنت بخوانی و بعد هم با مشاور صحبت کنی)
1376MAXIMUM
09-03-2015, 23:05
مسئله مهمی نیست که اینقدر فکرت را مشغول کردی!
شاید از ترس آن موقع که شما آمدی چیزی از دستش افتاده یا مثلاً از ترس خورده به در اتاقش یا از صندلیاش افتاده! بعد هر وقت شما را میبینه یاد سوتی که داده میافته و خندهاش میگیره!
(اگر واقعاً خیلی به این موضوع فکر کردی و به موضوعات روزمره دیگه زندگیات هم اینقدر فکر میکنی و اذیت میشی ممکنه "وسواس فکری" داشته باشی میتونی درباره آن در اینترنت بخوانی و بعد هم با مشاور صحبت کنی)
بعضی مواقع روی بعضی موضوعات فکر میکنم و فکرم رو مشغول میکنه
ممکنه چیز مهمی هم نباشه یا حرف های حتی ببهوده ای که میزنیم اما لزوما این که بخواهم ببینم که چرا این حرف رو زد و .... همین طوری فکر میکنم مثلا اگر خنده دار بوده میخندم و ... یا اگر حرفش مثلا برام جذاب بوده تو ذهنم میمونه همین
ملا نصرالدین
10-03-2015, 10:01
ممکنه چیز مهمی هم نباشه یا حرف های حتی ببهوده ای که میزنیم اما لزوما این که بخواهم ببینم که چرا این حرف رو زد و .... همین طوری فکر میکنم مثلا اگر خنده دار بوده میخندم و ... یا اگر حرفش مثلا برام جذاب بوده تو ذهنم میمونه همین
با دوستمون موافقم.فکرتون رو زیاد درگیر نکنید.اگر ایراد از ظاهر شما یا طرز برخوردتون بود بجز ایشان دیگران هم به شما میخندیدند.
ممکنه ایشان با دیدن شما یاد شخصی می افتد.یا خاطره ای توی ذهنشان مرور میشود......که اگر این باشد نهایت کم شعوری خودش را با این حرکت نشان میدهد
ممکن هم هست که کلا به همه لبخند میزنند ولی شما متوجه این موضوع نشده باشید
شاید هم چهره شما ،چهره ای هست که با دیدنش ادم لبخند میزنه.ببینید منظورم اینه که مثلا با دیدن یک چهره عبوس ادم ممکنه نا خداگاه اخم کنه.با دیدن یک چهره غمگین ادم نا خوداگاه غمگین میشه.ولی با دیدن چهره ی یک ادم شاد یا مهربان یا یک ادم خوش اخلاق ادم ناخداگاه لبخند میزنه
مثلا من خودم هر وقت پست های یکی از کاربرها رو میخونم چون خیلی خانم خوب و مهربونی هست و منم خیلی دوسش دارم لبخند میزنم.
به هر حال دلیل لبخند این خانم هر چه باشد شما نباید خودتان را ناراحت کنید.چون نه تنها چهره و ظاهر و برخورد شما مشکلی نداره بلکه ممکنه خیلی بیشتر از انچه که فکر میکنید خوب باشه
mahmood21
10-03-2015, 10:54
هرکسی با برخورد خودش شخصیت خود و خانواده خودش رو نشون میده . من معمولا چیزی نمیگم چون رفتار مردم معرف شخصیت درونی خودشون هستش
ehsan_iace
10-03-2015, 15:04
هرکسی با برخورد خودش شخصیت خود و خانواده خودش رو نشون میده . من معمولا چیزی نمیگم چون رفتار مردم معرف شخصیت درونی خودشون هستش
نه نمیشه از یک رفتار به شخصیت کسی پی برد! همه ما لحظاتی داریم که حالمان خوب نیست و بد انتخاب میکنیم و بد برخورد میکنیم ولی دیگران نمیتوانند از یک رفتار و یک برخورد بد ما یک برچسب به ما بزنند که پس شخصیت تو فلان است و یا تربیت خانودادگیات فلان است!
mohsen_124
11-03-2015, 12:31
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اگه میشه طرز عید دیدنی و خوش آمد گویی های عید رو بگید
جملات سنگین تبریک عید :n01:
1376MAXIMUM
11-03-2015, 15:07
اقا این اشتباه تایپی داره من یک حرف جا انداختم کل حرفم بر عکس در اومد
اما لزوما نه این که ببینم چرا این حرف رو زد و .... و همین طوری فکر میکنم و ادامه حرف
Masoud-2014
11-03-2015, 15:49
مواقعی که قرار ملاقات با دختری رو میزارید مثلا جهت ازدواج ، بعد ملاقات با دیدن رخ طرف مقابل خوشتون نمیاد یا بهتر بگم حالتون بد میشه که میخواین سریع فلنگ و ببندید و دربرین ... با همچین حسایی چطور میشه این ملاقات شوم رو جمع گرد که به طرف و خانوادش برنخوره و مایه آبروریزی نشه؟ بخصوص وقتی خانواده طرف هم باشن دیگه بدتر ... به گونه ای که اگر هم مجبورتون کنن زوری حرف بزنید در فرایند حرف زدن هم مثلا حوصله سوال جواب رو نداشته باشید و اصلا نخواید حرفاش و بشنوید و شکلش و ببینید ... آیا باید همون ابتدا گفت که من از قیافه این خانم خوشم نیومده پس بریم و بیخیال که ناراحت بشن یا ...؟
اینگونه موارد بیشتر در مواقعی رخ میده که والدین یا دوستان شخصی رو معرفی میکنن و برعکس در میاد و موارد مشابه ...
مواقعی که قرار ملاقات با دختری رو میزارید مثلا جهت ازدواج ، بعد ملاقات با دیدن رخ طرف مقابل خوشتون نمیاد یا بهتر بگم حالتون بد میشه که میخواین سریع فلنگ و ببندید و دربرین ... با همچین حسایی چطور میشه این ملاقات شوم رو جمع گرد که به طرف و خانوادش برنخوره و مایه آبروریزی نشه؟ بخصوص وقتی خانواده طرف هم باشن دیگه بدتر ... به گونه ای که اگر هم مجبورتون کنن زوری حرف بزنید در فرایند حرف زدن هم مثلا حوصله سوال جواب رو نداشته باشید و اصلا نخواید حرفاش و بشنوید و شکلش و ببینید ... آیا باید همون ابتدا گفت که من از قیافه این خانم خوشم نیومده پس بریم و بیخیال که ناراحت بشن یا ...؟
اینگونه موارد بیشتر در مواقعی رخ میده که والدین یا دوستان شخصی رو معرفی میکنن و برعکس در میاد و موارد مشابه ...
یا اصلا سر این قرار ها (خواستگاری) نرین یا اینکه اگه میرین باید به خانواده و خود شخص احترام بذارین
ترک ردن صحنه و یا اینکه صریحا به زبون بیاریم که من از چهره شخص مورد نظر خوشم نمیاد زیاد جالب نیست و به شخصیتشون هم توهین میشه
اگه مجبور به صحبت کردن شدین تا میشه باید پاسخ کوتاه و تک کلمه ای داد مثل : آره، نه، نظری ندارم و ...
بعد از چند تا سوال طرف مقابل خودش متوجه میشه که تمایلی به ادامه ندارین
gelayor14
11-03-2015, 18:10
اگر شما خودتون خواستگاری برید دوست دارید دختر خانم تو همون وحله اول که شما رو دید بگه من از قیافه ی شما خوشم نیومده!
خیلی خوش اومدید!!
بنظرمن خیلی سنگین و رنگین بشینید جلسه تموم بشه، بهونه برای ترک جلسه هم جالب نیست
ته ته اش آدم میگه بنظر من، من و شما خیلی مناسب هم نیستیم !
Masoud-2014
11-03-2015, 19:47
یا اصلا سر این قرار ها (خواستگاری) نرین یا اینکه اگه میرین باید به خانواده و خود شخص احترام بذارین
ترک ردن صحنه و یا اینکه صریحا به زبون بیاریم که من از چهره شخص مورد نظر خوشم نمیاد زیاد جالب نیست و به شخصیتشون هم توهین میشه
اگه مجبور به صحبت کردن شدین تا میشه باید پاسخ کوتاه و تک کلمه ای داد مثل : آره، نه، نظری ندارم و ...
بعد از چند تا سوال طرف مقابل خودش متوجه میشه که تمایلی به ادامه ندارین
اگر شما خودتون خواستگاری برید دوست دارید دختر خانم تو همون وحله اول که شما رو دید بگه من از قیافه ی شما خوشم نیومده!
خیلی خوش اومدید!!
بنظرمن خیلی سنگین و رنگین بشینید جلسه تموم بشه، بهونه برای ترک جلسه هم جالب نیست
ته ته اش آدم میگه بنظر من، من و شما خیلی مناسب هم نیستیم !
درسته یکبار اینکار و کردم خیلی ضایع شد حتی شنیدم دختر بنده خدا گریه می کرد چون واقعا آدم تحقیر میشه البته دست خودم نبود و آدم استرس میگیره و نمیدونه چکار داره میکنه در هر صورت به نظرم روش خوب اینه که فرد در وهله اول به هر طریقی شده ظاهرش و ببینه بعد بره سراغ اخلاقیات یا اگر هم نشد یک جوری (بسته به هنر و زبان خود شخص) مجلس و جمع کنه که سخته اینم البته یا اصلا از این روش اقدام نکنه و خودش بره یکی رو پیدا کنه و اگر هم نتونست که دیگه هیچی مجرد میمونه یا ...
soroosh_cz
11-03-2015, 21:54
درسته یکبار اینکار و کردم خیلی ضایع شد حتی شنیدم دختر بنده خدا گریه می کرد چون واقعا آدم تحقیر میشه البته دست خودم نبود و آدم استرس میگیره و نمیدونه چکار داره میکنه در هر صورت به نظرم روش خوب اینه که فرد در وهله اول به هر طریقی شده ظاهرش و ببینه بعد بره سراغ اخلاقیات یا اگر هم نشد یک جوری (بسته به هنر و زبان خود شخص) مجلس و جمع کنه که سخته اینم البته یا اصلا از این روش اقدام نکنه و خودش بره یکی رو پیدا کنه و اگر هم نتونست که دیگه هیچی مجرد میمونه یا ...
دوست عزیز، یک نکته رو بگم:
درسته تیپ و هیکل و قیافه مهمه، ولی حداقل جلسه اول باید 10% در نظر بگیرید. وقتی شما قیافه رو نپسندیدید، مطمئنا اگر دختر شاهزاده هم باشه و شما ندونید، نمی پسندید. روی تمام ویژگی هاش خط میکشید، به خاطر قیافه اش. در صورتی که به نظر من، آدم دنبال کیس خیلی خوشگل هم بگرده، با مشکل مواجه میشه بعدا...
در مورد پسند کردن پسرها هم همینطور، به شخصه این رو دیدم، که شخصی، خیلی قیافه اش تعریفی نداشته ولی به تمام معنا پسر کاملی بوده و از هر کسی بپرسید تاییدش میکنه، اون پسر، 2 سال دنبال زن گشت، نهایتا دختری گیرش اومد که سنگین و عاقل بود و اون رو به خاطر خودش خواست نه تیپش.
به نظر من، شما اصلا نباید از خودت هم بروز بدی که بدت اومده یا چیزی. حتی میتونید همون جلسه اول یه گفتگوی کوتاهی داشته باشید با کیس مورد نظر، بعد که رفتید خونه، دیگه خبری ندید، یا مثلا بسپارید بگن به همدیگه نمی خوردن.
پ.ن: حالا اینجا رسم اینه که اول خواهر یا مادر شخص میرن دختر رو می بینن و در موردش یه تحقیق اولیه ی حضوری میکنن و بعدش برا پسر تعریف میکنن، اگر مناسب بود ادامه میده. گرچه اینم یه بدی هایی داره از جمله اینکه ممکنه مادر یا خواهر طرف خوشش نیاد و چیزهای کوچیک رو بزرگ جلوه بده.
Masoud-2014
11-03-2015, 22:10
دوست عزیز، یک نکته رو بگم:
درسته تیپ و هیکل و قیافه مهمه، ولی حداقل جلسه اول باید 10% در نظر بگیرید. وقتی شما قیافه رو نپسندیدید، مطمئنا اگر دختر شاهزاده هم باشه و شما ندونید، نمی پسندید. روی تمام ویژگی هاش خط میکشید، به خاطر قیافه اش. در صورتی که به نظر من، آدم دنبال کیس خیلی خوشگل هم بگرده، با مشکل مواجه میشه بعدا...
در مورد پسند کردن پسرها هم همینطور، به شخصه این رو دیدم، که شخصی، خیلی قیافه اش تعریفی نداشته ولی به تمام معنا پسر کاملی بوده و از هر کسی بپرسید تاییدش میکنه، اون پسر، 2 سال دنبال زن گشت، نهایتا دختری گیرش اومد که سنگین و عاقل بود و اون رو به خاطر خودش خواست نه تیپش.
به نظر من، شما اصلا نباید از خودت هم بروز بدی که بدت اومده یا چیزی. حتی میتونید همون جلسه اول یه گفتگوی کوتاهی داشته باشید با کیس مورد نظر، بعد که رفتید خونه، دیگه خبری ندید، یا مثلا بسپارید بگن به همدیگه نمی خوردن.
پ.ن: حالا اینجا رسم اینه که اول خواهر یا مادر شخص میرن دختر رو می بینن و در موردش یه تحقیق اولیه ی حضوری میکنن و بعدش برا پسر تعریف میکنن، اگر مناسب بود ادامه میده. گرچه اینم یه بدی هایی داره از جمله اینکه ممکنه مادر یا خواهر طرف خوشش نیاد و چیزهای کوچیک رو بزرگ جلوه بده.
گفتم که آدمیزاد مختاره و کسی نمیتونه مجبورش کنه و وقتی از یک روشی موفق نمیشی و خطا داره با تدبیرت روش موردنظرت و انتخاب کن
البته الان مجردی رو عشقه:n10: آزاد و رها و بدون مسئولیت :n09:
یک مدت رفتم تو این فاز و یک عده رو اسیر کردیم و پس از کلی تلفات پناهنده شدیم
الان هم فقط شکم خودرا سیر میکنیم
mohsen_124
11-03-2015, 22:46
با سلام دوستان
اگه بریم مشهد(قسمت همتون بشه:n16:)بخوایم برا همکلاسی دانشگامون (خانم) یه چیزه رسمی و شیک بیاریم چی باید بگیریم (خیلی رسمی در حد سلام احوال پرسی هستیم )
با سلام دوستان
اگه بریم مشهد(قسمت همتون بشه:n16:)بخوایم برا همکلاسی دانشگامون (خانم) یه چیزه رسمی و شیک بیاریم چی باید بگیریم (خیلی رسمی در حد سلام احوال پرسی هستیم )
فکر میکنم چیزی سوغاتی نیارید بهتر باشه...
مگر قصدی داشته باشید( ارتباط بیشتر)
Sh-Meteor
11-03-2015, 23:01
با سلام دوستان
سلام
خوش به سعادت تون :n12:
+
چند وقت پیش (اربعین) یکی از دوستان ما که از کربلا برگشته بود برای اکثر هم کلاسی ها یک تسبیح آوردن و برای بعضی عطر.
این در حالیه که این دوستمون اولین ترمش بود که داشت تو این دانشگاه درس میخوند.
با توجه به این نکته که گفتین رابطه آنچنانی هم ندارین (فقط در حد سلام و احوال پرسی) انتظار چندانی از شما نمیره.
soroosh_cz
12-03-2015, 00:00
گفتم که آدمیزاد مختاره و کسی نمیتونه مجبورش کنه و وقتی از یک روشی موفق نمیشی و خطا داره با تدبیرت روش موردنظرت و انتخاب کن
البته الان مجردی رو عشقه:n10: آزاد و رها و بدون مسئولیت :n09:
یک مدت رفتم تو این فاز و یک عده رو اسیر کردیم و پس از کلی تلفات پناهنده شدیم
الان هم فقط شکم خودرا سیر میکنیم
مطمئن باشید با هر کس هر رفتاری داشته باشید، بعدا با خودتون همونجور رفتار میشه. :n39:
mohsen_124
12-03-2015, 00:29
سلام
خوش به سعادت تون :n12:
+
چند وقت پیش (اربعین) یکی از دوستان ما که از کربلا برگشته بود برای اکثر هم کلاسی ها یک تسبیح آوردن و برای بعضی عطر.
این در حالیه که این دوستمون اولین ترمش بود که داشت تو این دانشگاه درس میخوند.
با توجه به این نکته که گفتین رابطه آنچنانی هم ندارین (فقط در حد سلام و احوال پرسی) انتظار چندانی از شما نمیره.
سپاسگذارم از راهنماییتون :n16:
1376MAXIMUM
12-03-2015, 01:08
مطمئن باشید با هر کس هر رفتاری داشته باشید، بعدا با خودتون همونجور رفتار میشه. :n39:
مخالفم اصلا این طوری نیست
این حرف مال فیلم ها هست
برای مثال من تو زندگیم سعی کردم که هیچ وقت کسی رو مسخره نکنم اما خوب دیگران این کار رو کردن و خچب بازم جوابی ندادم بهشون و گذشتم ولی هیچکس در مقابل من گذشت نکرد سعی کردم همیشه عدالت رو رعایت کنم و حق کسی رو نخورم ولی بقیه این کار رو نکردن سعی کردم که همیشه حسابام دقیق باشه و به کسی بدهکار نباشم و وقتی گفتم مثلا هفته دیگه پولتو پس میدم هفته دیگه بردم براش دقیق و بدون کم کسری ولی دیگران این کار رو نکردن مثلا همین امروز یکی بود من ۱۴ بهش بده کار بودم امروز ۱۵ دادم بهش و اونم اصلا به روش نیوورد و گذاشت تو جیبش و رفت من لنگ ۱۰۰۰ تومان نیستم ولی خوب تو حتی به روی خودت هم نیووردی که این ۱۰۰۰ بیشتره و داری بیشتر میگیری یا مثلا این جا اومدم هر جا تونستم و در حدی که تونستم به هر کسی کمک کردم و راهنمایی کردم و مشاوره دادم رایگان اونم بدون این که از طرف مقابل کوچکترین انتظاری داشته باشم حتی دنبال مشکلش رو میگیرم ببینم حل شد یا نه چطور شد حل شد یا نه حالا رفتم برای مشاوره تحصیلی پول هم دادم و طرف همه پولشم دقیق و بدون کسری داره میگیره حاضر نیست که کارش رو درست انجام بده و بهش میگم اقای محترم من کی باید بیام امروز بهم تایم دادید میگه من حالشو ندارم امروز برای فردا بیا خوب من اگر میتونستم و میدونستم که کی چی بخونم کجا چی بخونم که نمیومدم پومو بدم به تو من سر برنامه دارم میام حالا اومدی زیدی زیرش و میگی من امروز وقت ندارم برو فردا بیا
حالا بازم این حرف درسته؟
اقا من یه سوتی دادم که خیلی بد بود به نظرم خیلی ناجور بود و خودم خیلی جا خوردم به نظرتون چیکار کنم
امروز صبح که رفتم مدرسه یکی از بچه ها مریض بود چند روزی نیومد و صبح مدیر گفت که باید گواهی پزشک بیاری که خوب شدی اقا منم کنارش بودم دوستم بود طرف بعد من بهش گفتم الان کلاس شروع میشه زنگ بزن به بابات برات گواهی بیاره(فکر میکردم که باباش کارش ازاده و مغازه داره صبح زود هم که مغازه باز نیست) اقا گفت نه نمیشه گفتم چرا نمیشه یه زنگ بزن برات میارن دیگه ۲ دقیقه که بیشتر نیست بعد یهو طرف برگشت گفت من پدرم فوت شده من خشک شدم اصلا هنگ کردم که وسط حرفش درومدم گفتم تو پدرت فوت شده؟ اصلا باورم نمیشد حتی یک درصد که این پدر نداره من خیلی خجالت کشیدم ولی هیچی نگفتم به نظرتون من کار اشتباهی انجام دادم اخه اصلا نمیدونستم این موضوع رو پسره این طور که من فهمیدم اصلا از دیتم ناراحت نبود ولی خودم خیلی ناراحت شدم که اون حرف رو زدم و .... به نظرتون کاری لازمه بکنم برای این که از دلش در بیارم عذر خواهی و .... خیلی احساس بدهکاری بهش میکنم
Sh-Meteor
12-03-2015, 01:31
اقا من یه سوتی دادم که خیلی بد بود به نظرم خیلی ناجور بود و خودم خیلی جا خوردم به نظرتون چیکار کنم
امروز صبح که رفتم مدرسه یکی از بچه ها مریض بود چند روزی نیومد و صبح مدیر گفت که باید گواهی پزشک بیاری که خوب شدی اقا منم کنارش بودم دوستم بود طرف بعد من بهش گفتم الان کلاس شروع میشه زنگ بزن به بابات برات گواهی بیاره(فکر میکردم که باباش کارش ازاده و مغازه داره صبح زود هم که مغازه باز نیست) اقا گفت نه نمیشه گفتم چرا نمیشه یه زنگ بزن برات میارن دیگه ۲ دقیقه که بیشتر نیست بعد یهو طرف برگشت گفت من پدرم فوت شده من خشک شدم اصلا هنگ کردم که وسط حرفش درومدم گفتم تو پدرت فوت شده؟ اصلا باورم نمیشد حتی یک درصد که این پدر نداره من خیلی خجالت کشیدم ولی هیچی نگفتم به نظرتون من کار اشتباهی انجام دادم اخه اصلا نمیدونستم این موضوع رو پسره این طور که من فهمیدم اصلا از دیتم ناراحت نبود ولی خودم خیلی ناراحت شدم که اون حرف رو زدم و .... به نظرتون کاری لازمه بکنم برای این که از دلش در بیارم عذر خواهی و .... خیلی احساس بدهکاری بهش میکنم
درود
این اتفاق سال آخر دبیرستان برای من هم پیش اومده بود!:n03:
کاری که من کردم این بود که زنگ ورزش کشیدمش کنار و ازش عذرخواهی کردم و حقیقت رو گفتم.
گفتم ببین من نمیدونستم پدرت فوت کرده و دیروز اون حرف رو از روی نا آگاهی زدم.
به هر حال شرمنده، اگه ناراحت شدی خواستم بدونی که قصدی در کار نبود.
اون رفیقمم بعد از اینکه فهمیده بود من واقعا اطلاع نداشتم بهم گفت که اشکال نداره و اصلا ناراحت نشده بود.
و داستان به خوبی و خوشی تموم شد!:n01:
+
+
+
در مورد شما هم نمیدونم طرف کیه و لحن گفتن تون چطوری بوده و اصلا طرف چقدر باهاتون صمیمی بوده و ...
اما چیزی که واضحه اینه که شما از این قضیه خبردار نبودین.
بهترین کار اینه که تو تنهایی بشینی خیلی جدی بهش صادقانه بگی که اطلاع نداشتی از این قضیه و عذرخواهی کنی ازش.
williclarkam
12-03-2015, 11:33
سلام
دوستان آیا دوست پسر ها به دوست دخترها عیدی چیزی میدن؟ اگر آره چی؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایید.
سلام
دوستان آیا دوست پسر ها به دوست دخترها عیدی چیزی میدن؟ اگر آره چی؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایید.
بنظر من بله (البته اگر سال اول نیست که دوست هستید عملکرد سال های قبل هم میتونه الگوی خوبی باشه فرضا اگر قبلا هدیه میدادید اینبار هم بله و اگر هدیه ای رد و بدل نمیشه تنها به تبریک عید اکتفا کنید :دی)
اما اگر سال اوله بنظرم کار پسندیده ایه هستش:n17:
من فکر میکنم عیدی نباید خیلی گرون باش
البته بودجه تعیین بشه بهتر میشه راهنمایی کرد:n16:
ehsan_iace
14-03-2015, 14:25
چطور سر صحبت با را با خانمی که ازش خوشمان آمده (به قصد آشنایی و اگر کیس مناسبی بود خواستگاری) باز کنیم؟
1376MAXIMUM
14-03-2015, 16:01
چطور سر صحبت با را با خانمی که ازش خوشمان آمده (به قصد آشنایی و اگر کیس مناسبی بود خواستگاری) باز کنیم؟
بستگی داره
اخه نمیشه صحبت رو یهو باز کرد مثلا اگر همکلاسی هستید یه چند باری کنار دستش بشینید هر جا رو متوجه نشدید از اون بپرسید و یواش یواش باهاش دوست بشید و نزدیک بشید و مثلا یه روز به اتوبوس نمیرسه دعوتش کنید سوار بشه و برسونیدش و از این حرفا و نزدیک بشید
باتوجه به رابطه ای که وجود داره باید ببینید مثلا اگر فامیل هستید یه بارم برید سراغ اون با اون حرف بزنید تو یه جمع که هستید یا همه هم سن ها رو جمع کنید بگید بریم مثلا فلان جا با هم فلان برنامه و .... یواش یواش نزدیک بشید و شکاره بگیرید و حرف بزنید و ... در هر موردی
مثلا توی محل کار جایی که شک دارید نظرش رو در مورد مطلبی که اون هم میتونه کمک کنه بپرسید و از ایم حرف ها
اگر هم نمیشناسید مثلا تو خیابون و ....(خودم ایم روش رو نمیپسندم و اصلا انجامش نمیدم اخه سبک میاد به نظرم و کار ادم حسابی نیست) متلک و شکاره دادن تو خیابون و ... هست مثلا یه روش اینه که وقتی دارید راه میرید یه چشمک بزنید اگر طرف جواب داد شماره بهش بدید اگر جواب نداد هیچی رد بشید چون اون شخص بهتون جواب منفی میده حالا مثبت یا منفیش هم اگر طرف چشمک زد جواب مثبت هست اگر نه خوب منفی هست اگر جواب نداد و همین طور نگاه میکنه یا نگاهش خشم گینه یا نه معمولی یه حالت گیجی و سرگردونی و .... داشت شکا شماره رو بدید حالا طرف قبول میکنه یا نه اگر خشم گین بود سریع گم و گور شید اگر نگاهش رو برگردوند خوب قاطعانه میگه نه شما با خیال راحت میتونید از کنارش رد بشید
تو مغازه مثلا رفتید عطر بخرید بگید ببخشید خانوم میشه نظرتون رو در مورد این عطر بدونم من گیج شدم و از بخواهید کمکتون کنه بعد دیگه بستگی به خودتون داره که طرف جوابش چطوریه اگر دید طرف خیلی کوتاه و تارحد ممکن تک کلمه ای و ... کلا به طوری که متوجه میشد طرف میخواهد سریع دور بشه و بحث رو تموم کنه هیچ کاری نکنید خوب ازش تشکر کنید و تموم کنید بحث رو اگر دید طرف خیلی معمولی جواب میده و نه کوتاه جواب میده نه بلند این جا بستگی به خودتون داره که چیکار کنید که طرف یخش اب بشه و بعد بهش بگید میتونم شمارتون رو داشته باشم و یا هر روش دیگه ای که بلدید یا هم میبینید که طرف جواب میده و حتی مثلا پیشنهاد میده و خیلی خودمونی هست و ... و شاید همکاری بکنه باهاتون تو خریدتون و ... اون به احتمال زیاد جواب میده و شماره رو میده
اشتباه نکنید یه موقع طرف داره پا میده یه دفه هست فقط داره راهنمایی میکنه البته که تشخیصش به نظر من خیلی سخته و یه خورده ریزه کاری رو دقت کنید یه موقع مثلا داره کمک میکنه و همراهی هم میکنه ولی فاصله رو کاملا حفظ میکنه و خیلی جدی هست اون موقع اگر پیشنهاد بدید خوب حتما زد میشید
در کل باید خودتون با توجه به موقعیت بسنجید و انتخاب کنید که چه راهی خوبه و چطوری ارتباط برقرار کنیم و نزدیک بشیم به طرف
پ ن: الان خودم بایکی همین فیلم ها رو در اوردم باهاش قرار هم گذاشتم حالا نمیدونم باید چیکار کنم مثلا قراره بریم یه جا یه چیزی بخوریم کجا باید رفت اصلا نمیدونم رستوران ها و ..... رو نمیشناسم معمولا لباس خوب میپوشم سوال ندارم ولی کجا باید رفت و ... رو نمیدونم(زنم نمیخواهم همین طوری دور دوری و الکی خوش گذرونی و تاب تاب و وقت گذرونی)
پن: عامو حوصله داریا برو حالتو بکن کار میکنی پول درمیاری برو دور دنیارو بگرد چه کاریه زن میخواهی همین جوری هم خوش میگذره زن مسئولیت داره و درد سر هر وقت حوصله ات سر رفت (از تنهایی)(خودم پول در نمیارم دور دنیار و هم نگشتم) برو بایکی دوست شو تاب تاب و نمیدونم ... فقط اون رابطهه که اولش ج داره بعدش ن و بعدش هم س و ی رو برقرار نکن چون اون موقع جدی میشه رابطه بعد باید ازدواج کنی اون وقت دیگه اگر ازدواج نکنی به دختره صدمه زدی و حرمتش رو شکستی بهش بی احترامی کردی ارزشش رو شکستی و نابودش کردی (اینم برای این که مورد اتهام بیخود قرار نگیریم و به سو استفاده متهم نشیم البته بهش پایبندم و عمل میکنم چون باورش دارم) (البته قصد فوضولی ندارم هر طور خودتون میدونید)
SpiralOut
17-03-2015, 17:51
به کسایی که میپرسن ازدواج کردی نکردی خواستگار اومده نیومده و این سوال ها چه باید گفت که پیام به تو چه منتقل بشه؟
Demon King
17-03-2015, 18:11
به کسایی که میپرسن ازدواج کردی نکردی خواستگار اومده نیومده و این سوال ها چه باید گفت که پیام به تو چه منتقل بشه؟
سلام؛
نشنیدم بگن ازدواج کردی یا نکردی مگه اینکه دوست یا آشنایی رو پس از سال ها بمینی و این سوال رو بپرسه. خب این رو نمیشه پیچوند. چون سوالش آره یا نه هست و باید صریحا پاسخ داده بشه. به نظر با پاسخ کوتاه و ساده میشه سریع ردش کرد و از سر گذروندش. ( از شاخ و برگ دادن زیاد موقع پاسخ خودداری بشه )
ولی اگه من باب خواستگار سوالی شد این جواب جالب هست:
« خوب راستش خواستگار که زیاده ولی میدونی که تو این دوره زمونه مرد واقعی پیدا نمیشه و نمیشه به هرکسی اعتمادکرد و اون رو به حریم خونت راه داد »
با این جواب هم طرف رو میپیچونی هم بحث از خواستگار میره سر مرد واقعی برای ازدواج و اینجور حرف ها.
"هر وقت تصمیمی گرفته شد مطمئن باشید کارت دعوت رو سریعا بهتون می رسونیم".
نه بی ادبانه است، نه مشکل ساز و قطعا به شخص مقابل می فهمونه که تا وقتی ما به مرحله دعوت کردن میهمان ها به جشن نرسیدیم تصمیم نداریم سایرین رو وارد ماجرا کنیم.
1376MAXIMUM
18-03-2015, 15:18
خیلی سرد و کوتاه جواب تا حد امکان تک کلمه ای در مورد سوالات شخصی جواب بدید خچد طرف اگر تو باغ باشه دیگه نمیپرسه و با احتیاط بیشتری سوالاشو انتخاب میکنه
سوال خودم:
اقا در مورد کسی که بهش علاقه دارید ولی هیچ نشونه ای نمیده طرف چطور احساس اون رو میفهمید؟ در مورد احساس هاش تا حد امکان مخفی میکنه و نشون نمیده که چه حسی داره کلا هر چی باشه چه خوش حالی و ناراحتی هیچی رو بروز نمیده چه جلوی من چه بقیه دوستا و اشنا هاش ولی جالبش اینه که طرف مثلا شروع میکنی باهاش حرف بزنی حرف میزنه و اطلاعات میده و میگیره و معاشرت میکنه اصلا هم بیحوصله نمیزنه چه تو اس ام اس و ... چه حضوری ولی هیچی بروز نمیده نه ناراحتی نه چیز دیگه مثلا با هم رفتیم بیرون و رابطه ما هم مثل دو تا دوست معمولی بود بعد یه نفر بود گدایی میکرد بعد اومد سراغ ما گفت که به من کمک کنید و ... و اخر حرفش گفت به پای هم پیرشید و از این حرفا من خوشم نیومد ولی دیدم اون هیچ عکس العملی نشون نداد منم هیچی نگفتم و رد شدیم و تو مغازه ها که میرفتیم بعد باز فکر میکردن ما با هم رابطه خاصی داریم ولی بازم اون هیچ عکس العملی نشون نمیداد که من بدونم مثلا الان چیکار کنم برگردم جواب بدم و این حرفا یا نه رد بشیم بریم من چون اون اونجا بود و این که شاید از عکس العمل من و برخورد هایی که ممکنه پیش بیاد و ... و باعث ناراحتی اون بشه هیچی نمیگفتم خوب خیلی سخت بود چون باز نمیفهمیدم که الان از من ناراحته یا نه از اون طرف مقابل ناراحته هیچی بروز نمیده شما در این گونه موارد چطوری میفهمید احساس طرف مقابل چیه؟
خودش هم میگه که بروز نمیده و عمدا این کار رو میکنه جلوی هر کسی هم که باشه مهم نیست!!!!
سوال خودم:
اقا در مورد کسی که بهش علاقه دارید ولی هیچ نشونه ای نمیده طرف چطور احساس اون رو میفهمید؟ در مورد احساس هاش تا حد امکان مخفی میکنه و نشون نمیده که چه حسی داره کلا هر چی باشه چه خوش حالی و ناراحتی هیچی رو بروز نمیده چه جلوی من چه بقیه دوستا و اشنا هاش ولی جالبش اینه که طرف مثلا شروع میکنی باهاش حرف بزنی حرف میزنه و اطلاعات میده و میگیره و معاشرت میکنه اصلا هم بیحوصله نمیزنه چه تو اس ام اس و ... چه حضوری ولی هیچی بروز نمیده نه ناراحتی نه چیز دیگه مثلا با هم رفتیم بیرون و رابطه ما هم مثل دو تا دوست معمولی بود بعد یه نفر بود گدایی میکرد بعد اومد سراغ ما گفت که به من کمک کنید و ... و اخر حرفش گفت به پای هم پیرشید و از این حرفا من خوشم نیومد ولی دیدم اون هیچ عکس العملی نشون نداد منم هیچی نگفتم و رد شدیم و تو مغازه ها که میرفتیم بعد باز فکر میکردن ما با هم رابطه خاصی داریم ولی بازم اون هیچ عکس العملی نشون نمیداد که من بدونم مثلا الان چیکار کنم برگردم جواب بدم و این حرفا یا نه رد بشیم بریم من چون اون اونجا بود و این که شاید از عکس العمل من و برخورد هایی که ممکنه پیش بیاد و ... و باعث ناراحتی اون بشه هیچی نمیگفتم خوب خیلی سخت بود چون باز نمیفهمیدم که الان از من ناراحته یا نه از اون طرف مقابل ناراحته هیچی بروز نمیده شما در این گونه موارد چطوری میفهمید احساس طرف مقابل چیه؟
خودش هم میگه که بروز نمیده و عمدا این کار رو میکنه جلوی هر کسی هم که باشه مهم نیست!!!!
سلام
دوست گرامی من الان اشکال کار رو متوجه خودتون میدونم به دو دلیل:
1- هر ارتباطی یک هدفی داره که باید از اولش مشخص باشه! اگر همینجوری الکی دوست هستین پس این موارد نباید براتون مطرح باشه اگر هم مهمه خب چرا تا الان چیزی بهش نگفتید؟
2- معمولا اقایون پیشقدم میشن (در ابراز علاقه و پیشنهاد دوستی بیشتر و سایر موارد) نمیشه انتظار داشت اون خانوم با هر نوع روحیه ای بیاد واکنشی نشون بده (چه مثبت چه منفی) اونم وقتی که اصلا نمیدونه قصد شما چیه!
در اصل میتونم بهتون بگم بهترین کار اینه هر طور که خودتون راحتترید هدفتون رو باهاش در میون بگذارید مطمئن باشید هرچقدر هم ادم تووداری باشه پاسختون رو خواهد داد
موفق باشید
+
دوستان من با یکی از همکارام که اقا هستند نشد خداحافظی کنم (روز اخر کاری بود و معمولا همکارها همه در حد یک جمله هم شده یک تبریک عید هم میگن...)
حالا مسئله اینه
اول اینکه من شماره این اقا رو ندارم اما برحسب کاری که لازم بود انجام بدم ایشون شمارش رو چند وقت قبل به من داد که در صورت لزوم خبرشون کنم (پس یجورایی شماره رو دارم :n39:)
دوم اینکه نمیدونم شاید دوست نداره ارتباط غیر کاری داشته باشه:n41:
حالا سردوراهی هستم که:
پیام بزنم و احتمالا پیش خودش بگه چه دختر پررویی که بی اجازه منو اد کرده
یا
پیام نزنم و بگه عجب ادم بی ادبی نگفت یه تبریک خشک و خالی بهم بگه
گفتن یا نگفتن مسئله این است:n31:
ehsan_iace
18-03-2015, 17:14
دوستان من با یکی از همکارام که اقا هستند نشد خداحافظی کنم (روز اخر کاری بود و معمولا همکارها همه در حد یک جمله هم شده یک تبریک عید هم میگن...)
حالا مسئله اینه
اول اینکه من شماره این اقا رو ندارم اما برحسب کاری که لازم بود انجام بدم ایشون شمارش رو چند وقت قبل به من داد که در صورت لزوم خبرشون کنم (پس یجورایی شماره رو دارم :n39:)
حالا سردوراهی هستم که:
یا
بهتره تماس نگیرید چون ممکنه برایش سوء تفاهم بشه که شما قصد خاصی از این پیامک دارید
کلاً این تبریکات قبل از عید آنقدر زیاده و تکراریه که کسی یادش نمیمونه که کی بهش تبریک گفت یا نگفت!
1376MAXIMUM
18-03-2015, 17:35
سلام
دوست گرامی من الان اشکال کار رو متوجه خودتون میدونم به دو دلیل:
1- هر ارتباطی یک هدفی داره که باید از اولش مشخص باشه! اگر همینجوری الکی دوست هستین پس این موارد نباید براتون مطرح باشه اگر هم مهمه خب چرا تا الان چیزی بهش نگفتید؟
2- معمولا اقایون پیشقدم میشن (در ابراز علاقه و پیشنهاد دوستی بیشتر و سایر موارد) نمیشه انتظار داشت اون خانوم با هر نوع روحیه ای بیاد واکنشی نشون بده (چه مثبت چه منفی) اونم وقتی که اصلا نمیدونه قصد شما چیه!
در اصل میتونم بهتون بگم بهترین کار اینه هر طور که خودتون راحتترید هدفتون رو باهاش در میون بگذارید مطمئن باشید هرچقدر هم ادم تووداری باشه پاسختون رو خواهد داد
موفق باشید
+
حالا مسئله اینه
حالا سردوراهی هستم که:
یا
خوب نمیشه اگر این کار رو بکنم ممکنه مشکلات خیلی زیادی ادامش داشته باشه برای همین منتظرم یه نشونه ای بده(در حد تخریب کامل شخصیت من تموم میشه اگر درست پیش نره) مشکل بزرگ بعدی اینه که اون از من بزرگ تره بعد یه خورده یه جوری میشه اگر رد بشه که من فکر نمیکنم اون جوری خوب باشه
خوب طبق گفته های شما و موقعیت و یه حرفی که الان یادش افتادم بهتر اصلا اقدامی نکنم بهتره و همون دوست معمولی باشیم و دفه بعد اگر رفتیم بیرون و برای بقیه سوتفاهم شد خودم به زبون بیارم و جواب بدم چون حالا که فکرش رو میکنم میبینم ممکنه برای اون دقیقا سوتفاهم بشه از اونجایی هم که نشون نمیده خیلی بده این طوری صاف راحت هست بهتره
سوال خودتون
رو من باشم نمی فرستم این طوری بهتره به نظرم یا اگر هم میفرستید یه پیام رسمی بفرستید مهم نیست خیلی مثلا من ناراحت نمیشم که هم کلاسی هام مثلا برام تبریک عید نفرستن و انتظاری ندارم ازشون فکر نمیکنم تو محیط کار هم بیشتر از یک همکلاسی انتظاری داشته باشن از هم حتی شاید بگیم تو همکلاسی ها نزدیک تر هم هستیم پس انتظار بیشتری وجود داره فوقش بعد عید موقعی که برگشتید سر کار بهش بگید
پ ن: به نظرم فرستادن تبریک عید خیلی کار جالبی نیست مگر برای کسایی که نمیبینیمشون و یا این که خیلی دور هستن از ما مثلا برای فامیل هایی که خارج از ایرانن ویا دوستایی که یه مدت صمیمی بودیم ولی الان دیگه به هر دلیلی هم دیگه رو نمیبینیم و این جور افراد کسایی رو که میبینیم کار بیهوده ای هست خوب طرف رو که میبینیم که خیلی بهتر میشه تبریک گفت خضوری و ... خوب خیلی بهتره و به نظرم شایسته تر
دوستان عزيز من به خواستگاري دختر خانومي رفتم که فقط به خاطر يک شرط توافق انجام نشد
ما در شهرستان زندگي ميکنم و کارمند هم هستم ولي ايشون چون قصد دارند از شهرستان برود (به مرکز استان) راضي به ازدواج نميشن. من هم نميتونم انتقالي بگيرم
به نظرتون چکار کنم؟ پيشنهادي داريد؟
Reza Azimy_RW
20-03-2015, 00:38
دوستان عزيز من به خواستگاري دختر خانومي رفتم که فقط به خاطر يک شرط توافق انجام نشد
ما در شهرستان زندگي ميکنم و کارمند هم هستم ولي ايشون چون قصد دارند از شهرستان برود (به مرکز استان) راضي به ازدواج نميشن. من هم نميتونم انتقالي بگيرم
بیخیالش که بشی راضی میشه از دستت نمیده
farzad02
20-03-2015, 00:38
اگر فرض رو بر این بزاریم که شخص مد نظر شما همه آنچه که از یک ازدواج می خواهد، در شما می بیند، جز همین یک مورد!
و این یک مورد انقدر برایش مهم است که یک گزینه خوب ازدواج را به راحتی رد می کند، به نظر من این شخص اصلا گزینه مناسبی برای شما نیست. در زندگی انقدر روزهای سخت پیش می آید که اگر قرار باشد زن و شوهر هر کدام در حدی کوتاه نیایند، دو روزه کار به طلاق می کشد!!!!
برای اطمینان از وضعیت
به نظر من شما بدون اینکه مستقیما موافقت کنید، مسئله را طور دیگری مطرح کنید بهتر است. مثلا بگید که من اگر بخواهم بروم مرکز استان باید شغلم را عوض کنم. ببینید طرف مقابل چه می گوید؟
بالاخره تغییر شغل و تزلزل در وضعیت زندگی و درآمد و ....
این خیلی مهم است که بدانید این بحث تغییر شهر بهانه است یا خیر؟!
Public Enemy
20-03-2015, 01:56
طریقه رفتارتون با اونایی که فقط زمانی که کارتون دارند اس ام اس میدن چطور باید باشه ؟ ( از اونایی که سالی یه بارم حال و احوال هم نمیپرسن ) .
چرا خانوما فکر می کنند اگر بگن "فلانی جون" مردا کارشونو راه میندازن ؟ من که بدم میاد
Reza Azimy_RW
20-03-2015, 02:29
چرا خانوما فکر می کنند اگر بگن "فلانی جون" مردا کارشونو راه میندازن ؟ من که بدم میاد
اون خانوما با فاحشه فرقی ندارن
واسه اینکه کارشون راه بیوفته کارای دیگه ای هم میکنن
اون مردایی هم که با یه جون کار یکی رو راه میندازن یه مشت عقده ای خاک بر سرن که مطمئنا خوده دختره هم حالش از طرف بهم میخوره
طریقه رفتارتون با اونایی که فقط زمانی که کارتون دارند اس ام اس میدن چطور باید باشه ؟ ( از اونایی که سالی یه بارم حال و احوال هم نمیپرسن ) .
من اگه یکی با این مشخصات بهم زنگ بزنه بگه مثلا فیلم برام بریز روی فلش میگم ندارم یا ... کار خاصی لازم نیست بکنی
1376MAXIMUM
20-03-2015, 07:00
از این قشر بسیار متنفریم
به روش نیارید که فهمیدید میخواهد سو استفاده کنه و بعد به شیوه بسیار حرفه ای یه پیچ بزنید و طرف رو دست به سر نمایید و بزارید به درد خچد بمیره [emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
farid0485
20-03-2015, 07:58
همیشه آدما بدی نیستن...
شاید فقط بلد نیستن که خوبصحبت کنن و از ترسناراحت شدن طرفمقابل زیاد سراغش نمیرن که خراب نکنن...
من خودم از این طور آدما خیلی خوشم میآد مزاحمت نمیشن و وقتی کارت دارن میان و تو هم اگه بتونی بهتره دریغ نکنی چون هر آمدییه شدی هم داره...
البته و صد البته گاهی خودت میفهمیطرف هدفش ش سو استفاده اسکه اینطوریکلا داستان فرق داره...
Demon King
20-03-2015, 08:26
اول اینکه با گرفتاری های دنیای امروزی, دیگه اینکه طرف فقط موقع نیاز سراغ بگیره تعجب اور نیست. اگه اس ام اس داد شما هم تو جوابش با کمال احترام میگی زنگ بزن درست توضیح بده ببینم چکار داری! ولیاگه کاری از تون برمیاد به نظرم انجام بدید بهتره.
دوم اینکه هرکس طریقه ای رو برای معاشرت میپسنده ولی قضاوت کردن جالب نیست ....
سلام
من اگر باشم سعی میکنم از انجام دادن کاره مد نظر طفره برم! به خودتون برمیگرده ببینید ته دلتون مایل به انجام اون لطف در حق شخص هستید یا خیر
بنظرم رودربایستی در این مورد جایی نداره :دی
نمیشه همه خانومها رو یکسان دونست و جمع بست! البته عده ای این اخلاق رو دارن متاسفانه
ولی بعضی ها هم تکیه کلامشون هست و حتی در صحبت های رایج بین همجنس ها هم از جون و الفاظ مشابه زیاد استفاده میکنند
سلام دوست عزیز
هرکسی در زندگیش اولویت هایی داره
ایشون و شما عاشق هم نبودید که انتظار فداکاری بره!
میشه گفت جفتتون منطقی حرف و تصمیم گیری میکنید و این ایرادی بهش وارد نیست
بنظر من همه چیز به تصمیم خودتون برمیگرده
ببینید ایشون ارزش این اقدام رو داره؟ (جابجا شدن)
و اگرنه بنظر من اصرار احتمالی اطرافیان در جهت راضی کردنه ایشون فایده ای نخواهد داشت...
1376MAXIMUM
20-03-2015, 10:38
به نظرم نه
شما اگر شغلتون دولتی باشه فکر کنم بتونید جا به جا بشید ولی ممکنه طول بکشه اگر هم ازاد هست که خوب انجام این تغییر خیلی سخته اگر هم شرکت خصوصی و .... هست بازم نمیشه چون مجبورید یک موقعیت خوب رو از دست بدید و معلوم نیست که در اینده باز هم بتونید به دستش بیارید یا نه یه نوع قمار هست به نظرم مگر این که همون طور که دوستان گفتند ببینید واقعا طرف ارزش این کار رو داره حرف بزنید و بگید اقا من حاظرم در اوین فرست جا به جا بشم ولی فعلا این شرایط رو ندارم و نکته دیگه اگر فامیل شما تو همون محل زندگی شما(شهر شما)هستن ایا حاضرید که از اونا جدا بشید؟ ایا اون طرف حاضره که از خانواده و فامیل هاش جدا بشه؟ این حرف که ما میریم هفته ای یک بار میبینیم و اینا حرفه و عمل نمیشه در اکثر مواقع ما خودمون داریم توی فامیل من یکی از دایی هام رو سالی دو بار سه بار بیشتر نمیبینم اون ها هم همه فامیلشون اینجا هستن الان یه جورایی منزوی شدن ولی خوب فامیل ما راحت افراد و عضو جدید رو قبول میکنن و به راحتی میتونن برگردن یا شما هم این شرایط رو دارید؟ میتونید؟
به این که الان من دارم اون رو میبینم و اون هم من رو میبینه نگاه نکنید این جالب نیست به شکست میرسه مگه چقدر دو نفر میتونن هم دیگه رو سرگرم کنن یک سال دوسال سه سال بیشتر میشه؟ مگر این که خیلی خلاق باشن یا بتونن دوست ها و رفیق های جدید که بتونن باهاشون ارتباط نزدیک برقرار کنن پیدا کنن میتونید این پتانسیل رو دارید؟
شما اینا رو در نظر بگیرید و تصمیم بگیرید
اگر تموم اینا جوابش طوری هست که بشه برید بعد ازشون یک وقت مناسب بگیرید و بگید مثلا من یک ماه وقت میخواهم تا ببینم میتونم منتقل بشم یا نه بعد تصمیم بگیرید
در ظمن به این که شما تو یک شهر کار کنید و همسرتون تو محل دیگه زندگی کنه حتی فکر هم نکنید چون خیلی سخته بعد شما در نظر بگیرید اگر بچه دار شدید میتونید بچه رو بزارید یک جا و هفته ای مثلا یک بار بچه تون رو ببینید؟ ما داشتیم تجربه اش رو تو نزدیکان خیلی سخته فاصله ای که بین بچه ها و پدر افتاد خیلی مشکل ایجاد کرد و دعوا هایی که حتی تو یک هفته هر روز با هم داشتن پدر و بچه هاش سخت بود هم برای پدر هم برای مادر هم برای بچه ها اینا رو در نظر بگیرید و بعد تصمیم بگیرید
اما دوستی داشتم که پدرش تو جنوب کار میکرد تو شرکت نفت ولی خانوادش اصفهان بودن ولی بازم پدر و بچه ها رابطه فوق العاده ای داشتن من یادمه مثلا پدره میومد هر وقت اصفهان بود دنبال بچه ش و پسره تو تموم موقعی که باباش بود خاطراتی که باپدرش داشت رو با ماهم میگفت مثلا میگفت رفتیم پارک و نمیدونم شهر بازی و ... و نمیدونم باهم فلان بازی رو کردیم و این حرفا که دست کمی از کسایی که پدرشون کنارشون بود نداشت
من قصد ندارم که ته دلتون رو خالی کنم ولی زندگی همینه شما در نظر بگیرید اینا رو و بعد تصمیم بگیرید مثل دومثال کاملا متناقضی که زدم شکا جزو کدوم دسته اید این تعیین کننده هست
شما میتونید جدا بشید یا نه نمیتونید اون طرف فکر اینا رو کرده یا نه نکرده
ببخشید اگر طولانی شد وحالت نصیحت گونه داشت و حتی تکراری بود
Captain_America
20-03-2015, 11:22
هیچی از خیرش بگذر.
1-تسلیم درخواست زن شدن غیر مردانه ترین کاری هست که یه مرد میتونه بکنه. در وهله اول جذابیت شخصیت خودت رو کم کردی.
2-تسلیم درخواست یه زن شدن این تفکر رو در ذهنش جا میندازه که هر درخواست دیگه ای هم داشت شما موظف هستید اطاعت کنید.
1376MAXIMUM
20-03-2015, 12:15
هیچی از خیرش بگذر.
1-تسلیم درخواست زن شدن غیر مردانه ترین کاری هست که یه مرد میتونه بکنه. در وهله اول جذابیت شخصیت خودت رو کم کردی.
2-تسلیم درخواست یه زن شدن این تفکر رو در ذهنش جا میندازه که هر درخواست دیگه ای هم داشت شما موظف هستید اطاعت کنید.
این دیگه مال عهد عتیقه این تفکر چیه دوست عزیز هر خواسته یا هر حرفی که منطقی باشه باید قبول بشه حالا میخواهد حرف زن باشه یا مرد حرف منطقی درسته و باید عمل بشه منتقی بودن رو هم افراد خودشون تو موقعیتی که هستن بادلیل و مدرک و حرف حساب باید تایید کنن و یا رد کنن حالا اگر خواسته موقع خوبی بیان نشده باید تو ضیح بدید که چرا الان نمیشه اگر کلا منطقی نیست باید بتونید توضیح بدیدربه این دلیل منطقی این خواسته بی جا هست و درست نیست برای خواسته ای هم که دارید باید بتونید دلیل بیارید که چرا منطقی هست و درسته
زن ها از نظر عقلی و فکری از مرد ها کمتر نیستن حتی گاهی اوقات خیلی هم قوی تر هستن و بهتر میتونن عمل کنن و درست تر عمل میکنن
لطفا تفکرتون رو تغییر بدید
ببخشید اگر ناراحت شدید ولی این تفکر قابل قبول نیست و دارید ارزش مادر و خواهر و همسر و دختر خودتون رو پایین میارید و بهشون میگید شما نمیفهمید و اونا رو موجود بدون فهم و درک میدونید
میشه خواهش کنم دلیل بیارید که چرا این طور فکر میکنید و اونا رو فاقد حق اظهار نظر میدونید؟
بازم معذرت اگر که ناراحت شدید چون سخته قبول کردن و شنیدن انتقاد از شیوه تفکر و اعتقاد هر شخصی برای اون شخص
Captain_America
20-03-2015, 12:34
@1376MAXIMUM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من خانم ها رو و نیازهاشون و خواسته هاشون رو از خودشون هم بهتر میفهم اگه تو یه چیزی تو زندگی به خودم نمره بالا بدم همین مورده.
با توجه به شرایطی که ایشون پرسیدند این خانم اگه با ایشون ازدواج کنن به عبارت عامیانه سوارشون میشن (نمیدونم اگه عبارت مناسبی نیست پوزش میخوام زبان اول من فارسی نیست) آخرش میشن از این مردهایی که پاکت خرید دستشونه دارن دنبال زنشون تو بازار میدوند. ببخشید که صریح و رک میگم.
زن و مرد قبل از اینکه جذب عقل و استدلال و منطق یک دیگه بشن جذب مردانگی و زنانگی یکدیگه میشن این اصل لایتغیر طبیعته. یه سری کارها اصولا مردانه هست یه سری زنانه حالا هر جا که جای نقش های جنسیتی عوض بشه آخرش یه جایی مشکل خودش رو نشون میده.
البته خیلی مردها به این مشکل نمیگن کلمات جایگزینی مثل تفاهم و همفکری و ... هست برای سرپوش گذاشتن روی کاستی های مردانگی شون.
1376MAXIMUM
20-03-2015, 13:30
@1376MAXIMUM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من خانم ها رو و نیازهاشون و خواسته هاشون رو از خودشون هم بهتر میفهم اگه تو یه چیزی تو زندگی به خودم نمره بالا بدم همین مورده.
با توجه به شرایطی که ایشون پرسیدند این خانم اگه با ایشون ازدواج کنن به عبارت عامیانه سوارشون میشن (نمیدونم اگه عبارت مناسبی نیست پوزش میخوام زبان اول من فارسی نیست) آخرش میشن از این مردهایی که پاکت خرید دستشونه دارن دنبال زنشون تو بازار میدوند. ببخشید که صریح و رک میگم.
زن و مرد قبل از اینکه جذب عقل و استدلال و منطق یک دیگه بشن جذب مردانگی و زنانگی یکدیگه میشن این اصل لایتغیر طبیعته. یه سری کارها اصولا مردانه هست یه سری زنانه حالا هر جا که جای نقش های جنسیتی عوض بشه آخرش یه جایی مشکل خودش رو نشون میده.
البته خیلی مردها به این مشکل نمیگن کلمات جایگزینی مثل تفاهم و همفکری و ... هست برای سرپوش گذاشتن روی کاستی های مردانگی شون.
نه بازم به نظرم درست نیست
چطور ممکنه که کس دیگه از من بهتر بدونه که چه چیزی میخواهم ممکنه من نتونم تو اون موقعیتی که هستم متناسب با خواسته ای که دارم عمل کنم و نیاز به کمک و راهنمایی داشته باشم ولی این که من بگم که نه تو نمیفهمی چی میخواهی و من میدونم غلطه مثال بزنم فکر کنم بهتر بیان کرده باشم منظورم رو مثل این میمونه که من یه دکتر به من بگه من میدونم تو چته ولی تو نمیدونی خوب این درست نیست من یه مشکلی دارم ولی خوب ممکنه راه حل مشکلم رو ندونم و نیاز به راهنمایی داشته باشم یا دارم یه راه غلطی رو برای حل مشکل خودم تجویز میکنم و عمل میکنم بهش و یکی بیاد راهنماییم کنه
اون طور بودن غلطه ولی خوب اینم که بگیم نه من نمیکنم چون پرو میشه غلطه تا یک جایی ادم راه میام ولی بیشتر رو وقتی که قرار هست من خودم رو اذیت کنم و مجبور بشم هم اوقات خودم رو تلخ کنم هم اون رو این کار رو نمیکنم هر وقت دیدم سختمه میگم من بیشتر نمیتونم و بهم فشار میاد اگر میخواهی من میرم یک جا میشینم و تو خریدت رو انجام بده و بیا فلان جا با هم بریم یا مثلا میگم بیا یک روز دیگه بریم من امروز خسته شدم نمیتونم دیگه و سر حرم هم میمونم که نمیتونم و خسته شدم و فشار بیخود به خودم نمیارم و خودم رو کوچیک نمیکنم و پاچه خاری و باج هم نداریم وقتی منطقی حرف میزنن انتظار داریم که منطقی هم عمل بشه قول بیخود هم نمیدم وقتی میگم مثلا فردا میام هر جور شده فردا میرم ادامه خرید رو
این درسته هیچ کدوم کامل نیستن ولی بستگی داره که نگاهمون نسبت به مردانگی و زنانگی چی باشه اگر مرد رو یه ادم زبون نفهم میدونیم و زن رو یه موجودی که فقط باید به حرف شوهرش و پدرش عمل کنه و خودش اخنیار نداشته باشه قبول ندارم مرد رو نقش حمایت کنندگی رو میدم بهش و بیشتر و زن رو هم نقش ارامش دهنده به شوهرش نه موجودی که نیازمند که بدون مردش هیچ کاری ازش برنیاد بله ممکنه هر کسی یه چیزی ازش برنیاد و طرف مقابل مجبور به جبرانش باشه زن رو نباید لوسش کرد و بیمسئولیت گذاشتش ولی خوب این فشار هم بیاریم یا حق نظر دادن و ... بهشون ندیم مرد رو هم نباید مرکز فشار قرارش داد و هر کاری که زنش گفت مثل یک نوکر برای زنش باشه و خانوم مثل یک شاهزاده که نباید هیچ مسئولیت و ... داشته باشه گذاشت
بله یک سری کار ها رو زن ها نمیتونن درست انجام بدن و یک سری رو مرد ها ولی نفر به نفر فرق داره
هیچ کس کامل نیست دوست عزیز و همکاری کردن با زن ها رو من اسمش رو کاستی مردونگی و ... نمیزارم اسمش رو فهمیدگی و درک متقابل میزارم
شما نباید از حقوق خودتون کوتاه بیایید ولی نبایدم اون طرف رو بهش دستور بدید و مثل برده مجبور به گوش کردن به حرف شما
من یه بار بایکی از دخترای فامیل به خواست خودش (چون اطلاعاتم خوب بود البته خودش هم اطلاعاتش بد نبود)رفتم برای خرید گوشی من اول میخواستم که من برای فروشنده بگم که چی بیار و .... بعد گفتم که چرا این کار رو بکنم و تحت فشار بزارمش گفتم بزارم خودش بگه بعد من فقط حمایتش میکنم و اگر دیدم داره اشتباه میکنه و سرش رو کلاه میزارن و شتباه میکنه من مداخله میکنم و دیدم واقعا خوب از پس خودش بر اومد و خیلی قشنگ خواسته هاش رو گفت گفت میخواهم فلان باشه فلان باشه و این مدل و این طوری گفتم خوب برای داشتن ایم مشخصات این گوشی رو هم دیدم من که اینا رو داره و اونجا مقایسه میکردیم و خود طرف انتخاب کرد و گوشی واقعا خوبی رو هم خرید و موقع خرید هم گفت خودم میام انتخاب میکنم منم اعتماد کردم و قبول کردم و خودش رفت بهترین جنس رو با بهترین قیمت خرید و اومد من فقط نکات رو موقع خرید رو بهش گفتم همین و خیلی خوشم اومد که میتونست این قدر خوب از پس خودش بربیاد وبهش نگفتم که نه تو به این احنیاج نداری واین برات بهتره من اونجا حامیش بودم نه کسی که تو دستو پاش باشه و بهش فشار بیاره و اذیتش کنه و عقل و منطقش رو زیر سوال ببره فکر میکنم کسی که مثل من عمل کنه خیلی جذابیت بیشتری داشته باشه وحتی بعد از این که رفت خرید خودش زنگ زد وگفت که اره رفتم این جا این اتفاق ها افتاد واین طور شد و این رو خریدم و دیدم درست عمل کرده و خیلی خوش حال شدم حتی گفت چه کسایی رو اشنا دیده اونجا و کمکش کردن که خرید بهتری داشته باشه و نسبت هاشون رو هم گفت هم اون خوش حال بود هم من که اون تونست به خواستش برسه و من تونستم راهنماییش کنم و تجربه هام رو در اختیارش بزارم
ehsan_iace
20-03-2015, 13:39
وقتی ایشان بین شما و رقتن به مرکز استان، رفتن به مرکز استان را انتخاب میکنه! چه پیشنهادی میشه کرد؟!
دنبال یک شخص دیگه بگردید که با هم مسیر و هم هدف باشید
اصلاً هم برای این ازدواج ایشان را اجبار نکنید چون هزینه این اجبار را بعداً در زندگی مشترکتان کاملاً پرداخت خواهید کرد! (از جنگ اعصاب گرفته تا احتمال خیانت!)
Captain_America
20-03-2015, 14:10
@1376MAXIMUM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست من شما به نظر خیلی جوون میای که چیز خیلی خوبیه! من هم دوره ای مثل شما رو گذروندم،تو تئوری خیلی چیزا به نظر منطقی میان ولی زندگی درسهای دیگه ای به آدم میده که تو هیچ کتابی ننوشتند.
شاید برات جالب باشه بعد از جنبش های فمنیستی الان جنبش های مردانه ای هم راه افتاده توضیحش مثنوی هفتاد من کاغذ میشه فقط اگه خواستی یه دید بیشتر رو موضوع داشته باشی این سایت رو بهت پیشنهاد میکنم. (انگلیسی ساده ای هست چون مخاطبش جهانیه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])*بحث بیشتر از این هم فقط تاپیک را به بیراهه میبره، ولی اگه سوال یا نظری داشتی از طریق پیام خصوصی خوشحال میشم بشنوم.
البته من در مورد پرسش دوستمون با دلیل دیگری همنظر شما هستم!
+
ولی در مورد صحبت شما
اگر صرفا چون پیش از ازدواجه این صحبت رو مطرح کردید قابل تامله
ولی اگر در کلیه مراحل زندگی مشترک بحث مردونگی که فرمودید مطرح باشه میتونم بگم از تجدد به سمت تحجر بازگشت داشتنه!
یجورایی میتونم نظریات شما رو با کاربر مشهور انجمن انسانی جناب مهندس مسعود معادل بدونم:n26:
که اگر این باشه زن صرفا به زنانگی هاش میپردازه و به بچه داری و شوهرداری و پخت و پز میپردازه مرد هم مردانگی میکنه در زندگی! اگر هم یکجایی زن حرف حقی زد نباید مرد گوش بده چون بهش خواهند گفت زن ذلیل و دیگه مرد نیست...:n06:
+
بله بهتره همچین صحبت هایی انجمن انسانی مطرح بشه
اینجا صرفا به سوالات از دیدگاه اشخاص پاسخ داده میشه:n16:
farid0485
21-03-2015, 04:05
وقتی یه بچه میاد با شما بازی کنه ولی شما اون موقع نمیتونید،بچه هم خیلی اصرار کنه آخر میرسه به جایی ک اون بچه میگه مگه منو دوست نداری که باهام بازی نمیکنی؟!
تو این حالت به اون بچه باید چه جوابی داد که شخصیتش حفظ بشه و به روحیه اش لطمه نخوره؟!
Demon King
21-03-2015, 08:27
وقتی یه بچه میاد با شما بازی کنه ولی شما اون موقع نمیتونید،بچه هم خیلی اصرار کنه آخر میرسه به جایی ک اون بچه میگه مگه منو دوست نداری که باهام بازی نمیکنی؟!
تو این حالت به اون بچه باید چه جوابی داد که شخصیتش حفظ بشه و به روحیه اش لطمه نخوره؟!
چرا عزیزم خیلی دوستت دارم ولی الان عمو ( خاله ) کار داره. برو خودت بازی کن کارم که تموم شد, زودی میام باشه گلم!!
+
نمیدونم دقیقا منظور شما چیه که شخصیتش حفظ بشه ولی در صحبت کردن با کودک استفاده از عبارات محبت آمیز خیلی جالب تر هست و باید طوری متفاوت با اونا برخورد کنیم.
حتی گاه دیدم بعضی خانوم ها و یا حتی آقایون صداشون هم برای بچه نازک و بچگونه میکنن ولی من اونطور هم نمیپسندم اما عبارات مورد استفاده حتما باید اینچنینی که عرض کردم باشه.
یک سوال دقیقا مشابه به این سوال دارم .
وقتی میریم خونه یکی بچشون از تو اتاق صدات میکنه . و نمیخوای بری باید چی کار کنی ؟ پدر و مادرش هم تایید میکنن ه بچشون شما رو صدا میکنه .
بچه که کودک حساب میشه و سن و سال خیلی خیلی کمی داره 8 یا 9 ساله .
SADEGH 7
21-03-2015, 10:35
یک سوال دقیقا مشابه به این سوال دارم .
وقتی میریم خونه یکی بچشون از تو اتاق صدات میکنه . و نمیخوای بری باید چی کار کنی ؟ پدر و مادرش هم تایید میکنن ه بچشون شما رو صدا میکنه .
بچه که کودک حساب میشه و سن و سال خیلی خیلی کمی داره 8 یا 9 ساله .
شما هم اون بچه رو صدا کنین.
مثلا بگین: ...جان بیا اینجا ببینمت.
یا اینجور حرف ها که بچه رو بکشونیدش پیش خودتون.
اخه میاد پیش مادرش گریه میکنه میگه فلانی نمیاد پیشم ...
یا به بهانه کامپیوتر صدات میکنه .... متنفرم از این حرکات نمیدونم چی کار کنم
بستگی به سن بچه داره بین 1 تا 3 سالگی باید باهاش بازی کنی. بین 3 تا 5 سالگی بهش بگو کا ردارم نیم ساعت دیگه باهات بازی میکنم .اگر واقعا به فکرش هستی نزار سریع به خواستش برسه.بچه بین 3 تا 5 سالگی باید صبر کردن رو یاد بگیره.
وگرنه واسه دکتر شدن نمیشینه درس بخونه لذت امروز رو به فردا ترجیح میده.
بستگی به سنش داره.اگر زیر 3 ساله باهاش بازی کن گناه داره و به روحیش لطمه میخوره حتما مطمئن باشید.
و توصیه میکنم سیدیها یا کلیپهای دکتر فرهنگ هولاکویی رو حتما گوش بدید د رمورد کودکان.ایشون دارای 4 مدرک تخصصی دکترای روانشناسی و جامعه شناسی و...هستند.
880446534
21-03-2015, 11:10
سلام دوستان.
یکی هست که فامیلمونه. شغلش نجاری هست.
چپ و راست منو "منچس" یا " مهنچس" صدا میکنه.مثلا میخواد بگه مهندس.
حدود 30-35 سالشه.
گرفتار شدیم، تو جمع و خلوت میگه.
راه حلی ندارین؟؟؟
چند بار هن بهش گفتم که اقا نگو،زشته. یه بار هم با داد و بیداد گفتم.ولی تو گوشش نرفت.
sent from my XPERIA smartphone
سلام دوستان.
یکی هست که فامیلمونه. شغلش نجاری هست.
چپ و راست منو "منچس" یا " مهنچس" صدا میکنه.مثلا میخواد بگه مهندس.
حدود 30-35 سالشه.
گرفتار شدیم، تو جمع و خلوت میگه.
راه حلی ندارین؟؟؟
چند بار هن بهش گفتم که اقا نگو،زشته. یه بار هم با داد و بیداد گفتم.ولی تو گوشش نرفت.
:n08:
شاید قصد شوخی داره . احتمال میدم دایی یا عمو باشه .
یک بار با خنده جلو جمع بگو شما همه مهندس ها رو مهنچس صدا میزنید . یا فقط با مهندسی من مشکل دارید . :n02:
اون موقع جلو جمع دیگه نمیگه .
دوستان راهنمایی کنید با بچه های خردسال که توی جمع ادمو به اتاقشون صدا میزنن باید چطور رفتار کرد که نرفت ؟
وقتی هم نمیری میاد گریه میکنه .
اخه من به این سن و سال 25 سال و اون بچه با سن 8 سال باید برم اتاقش ؟؟ :n02:
دوستان راهنمایی کنید با بچه های خردسال که توی جمع ادمو به اتاقشون صدا میزنن باید چطور رفتار کرد که نرفت ؟
دو بار تنهایی توی اتاق کتکش بزن دیگه سمتت نمیاد :n24:
دو بار که صدات زد با غر و لند جلوی والدینش پاشو برو توی اتاقش و غیر مستقیم منظورو برسون.
880446534
21-03-2015, 12:01
:n08:
شاید قصد شوخی داره . احتمال میدم دایی یا عمو باشه .
یک بار با خنده جلو جمع بگو شما همه مهندس ها رو مهنچس صدا میزنید . یا فقط با مهندسی من مشکل دارید . :n02:
اون موقع جلو جمع دیگه نمیگه .
نه بابا. عمو یا دایی بگه که خودمم همراش میگم.
این جوری جواب نمیده. میگم یه بار با داد و بیداد گفتم ،جواب نداد.
یه چی بگین که هر وقت بهم میگه،منم اونو بهش بگم.(جواب موشک ،موشکه)
farid0485
21-03-2015, 12:02
چرا عزیزم خیلی دوستت دارم ولی الان عمو ( خاله ) کار داره. برو خودت بازی کن کارم که تموم شد, زودی میام باشه گلم!!
+
نمیدونم دقیقا منظور شما چیه که شخصیتش حفظ بشه ولی در صحبت کردن با کودک استفاده از عبارات محبت آمیز خیلی جالب تر هست و باید طوری متفاوت با اونا برخورد کنیم.
حتی گاه دیدم بعضی خانوم ها و یا حتی آقایون صداشون هم برای بچه نازک و بچگونه میکنن ولی من اونطور هم نمیپسندم اما عبارات مورد استفاده حتما باید اینچنینی که عرض کردم باشه.
پدر و مادرش طلاق گرفتن و مادرش ازش دوره و یه مقدار زیادی روحیه اش حساسه،خیلی زود رنجه و بقیه هم به خاطر رفتار قبل باباش که بچه بقیه رو مسخره میکرده حالا سر بچش تلافی میکنن...
حالا من نمیدونم رفتار درست چیه...
تو جمع نشستیم و اونم میخاد که برم باهاش بازی کنم...
نمیدونم چیکار باید بکنم...
farid0485
21-03-2015, 12:05
واسه شما هم من پیشنهاد میدم کلا طوری رفتار کن که چنین فردی وجود نداره...
نگاهش نکن به خصوص وقتی رفتار زشتش رو تکرار میکنه با یه نفر راجع به یه چیز دیگه صحبت کن که هم اون بفهمه اصلا بهش اهمیت نمیدی و هم خودت حواست کمتر بهش باشه...
نه بابا. عمو یا دایی بگه که خودمم همراش میگم.
این جوری جواب نمیده. میگم یه بار با داد و بیداد گفتم ،جواب نداد.
یه چی بگین که هر وقت بهم میگه،منم اونو بهش بگم.(جواب موشک ،موشکه)
خیلی عذر میخوام صرفا من باب شوخی شما هم بگید: چی میگی نجس؟:n21::n31:
(احتمالا عمرا دیگه جرات کنه بگه بهتون:n35:)
(خب چیکار کنم خواستم کمکی باشه:n37: :دی)
شما بنظرم برو اتاقش
با سیستم رفتار و پاداش عمل کن :دی
بهش وعده بده! بگو مثلا اگر تا وقتی من اینجام بیای بشینی کنار بقیه من بهت یه جایزه خفن میدم
تهش هم یه 10 تومن بزار کف دستش، دست از سرت برداره والاااا
یا هم میتونی از قبل یه کادوی کوچیکی چیزی بگیری
بچست دیگه:n39:
880446534
21-03-2015, 12:29
خیلی عذر میخوام صرفا من باب شوخی شما هم بگید: چی میگی نجس؟:n21::n31:
(احتمالا عمرا دیگه جرات کنه بگه بهتون:n35:)
(خب چیکار کنم خواستم کمکی باشه:n37: :دی)
داداش این دیگه بمیب اتمه
گفتم موشک.:-)
این دیگه خیلی بی ادبیه.
ولش کن اصلا،بذار اونقد بگه ،جونش دراد.
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-03-2015, 12:36
یک سوال دقیقا مشابه به این سوال دارم .وقتی میریم خونه یکی بچشون از تو اتاق صدات میکنه . و نمیخوای بری باید چی کار کنی ؟ پدر و مادرش هم تایید میکنن ه بچشون شما رو صدا میکنه .بچه که کودک حساب میشه و سن و سال خیلی خیلی کمی داره 8 یا 9 ساله .سلام
شاید به کمک شما احتیاج داره
شاید شما رو دوست داره , میخواد چیزی رو بهتون نشون بده
شما میدونین چرا صداتون میزنه و هدفش چیه ؟
سلام
شاید به کمک شما احتیاج داره
شاید شما رو دوست داره , میخواد چیزی رو بهتون نشون بده
شما میدونین چرا صداتون میزنه و هدفش چیه ؟
دوست ندارم وقتی تو جمع هستم کسی صدام بزنه . کوچکتر بودنش باعث میشه یکم خجالت بکشم . از همصحبت شدن با یک بچه . البته به وقتش شوخی و بازی هم میکنم با بچه ها .
اما میخوام در موقع تو جمع بودن نرم.
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-03-2015, 12:43
سلام دوستان.یکی هست که فامیلمونه. شغلش نجاری هست.چپ و راست منو "منچس" یا " مهنچس" صدا میکنه.مثلا میخواد بگه مهندس.حدود 30-35 سالشه.گرفتار شدیم، تو جمع و خلوت میگه.راه حلی ندارین؟؟؟ چند بار هن بهش گفتم که اقا نگو،زشته. یه بار هم با داد و بیداد گفتم.ولی تو گوشش نرفت.sent from my XPERIA smartphoneسلام
ابشون یا داره مسخره میکنه شما رو یا داره انتقام میگیره از حسادت یا چیز دیگه
یا مردم آزاره یعنی سادیسم داره و لذت میبره از آزار بعضیها یا درست تربیت نشده
ماجرا از کجا شروع شد ؟
لزومی نداره توضیح بدین . فقط خودتون این رو مد نظر داشته باشین که از کجا شروع شد این ماجرا تا علتش رو پیدا کنین
راه حل مشکل به دانستن علت خیلی ربط داره
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-03-2015, 13:01
دوست ندارم وقتی تو جمع هستم کسی صدام بزنه .
کوچکتر بودنش باعث میشه یکم خجالت بکشم .
از همصحبت شدن با یک بچه . البته به وقتش شوخی و بازی هم میکنم با بچه ها .اما میخوام در موقع تو جمع بودن نرم.
شما دوست عزیز سوالی پرسیدین در این تاپیک و دوستان دیگه هم در حد علم و دانششون و تجربیاتشون جواب میدند به شما
از جواب بنده ی مخلص دلگیر نشین
اما طرز فکر شما علتِ این مشکل هست
شخصیت قوی و متکامل (رو به تکاملِ بیشتر ) ترکیبی از کودک و جوان و سالمند هست
یعنی کودکی خودش و دنیای کودکی همیشه در ذهنش هست و به همین دلیل با بچه ها رفتار خاصی داره . همیشه با لبخند بهشون نگاه میکنه , به حرفها و سوالها و رفتارهای عجیب غریب و بعضا خنده دارشون نمیخنده و مسخره نمیکنه . با احترام باهاشون برخورد میکنه حتی اگر اشتباه کنند . مقداری از وقتش رو به اونها اختصاص میده
گاهی باوجودیکه حوصله نداره اما باهاشون هم بازی میشه و میگه و میخنده تا مبادا دلخور بشند چون میدونه عکس العمل آدم بزرگها روی بچه ها و روح و روان و تربیت و اخلاقشون خیلی تاثیر داره
وقتی جائی میره سلام علیکش با بچه ها هم کمتر از بزرگسالها نیست . تو حرفشون نمیپره . وقتی سوال میپرسند با حوصله گوش میده و با حوصله و زبان ساده پاسخ میده . پاسخی در حد فهم کودک
چیزهای دیگه ای هم هست که اگه بگم به مذاق بعضیها خوش نمیاد
این شخص به جوانیش هم مغرور و متکبر نمیشه
با سالمندان هم خوش رفتاره چون میدونه فردا خودش هم مثل اونها میشه اگر تا اون مرحله عمر کنه
880446534
21-03-2015, 19:44
سلام
ابشون یا داره مسخره میکنه شما رو یا داره انتقام میگیره از حسادت یا چیز دیگه
یا مردم آزاره یعنی سادیسم داره و لذت میبره از آزار بعضیها یا درست تربیت نشده
ماجرا از کجا شروع شد ؟
لزومی نداره توضیح بدین . فقط خودتون این رو مد نظر داشته باشین که از کجا شروع شد این ماجرا تا علتش رو پیدا کنین
راه حل مشکل به دانستن علت خیلی ربط داره
کلا مدلشه . "من از همه چیز سر درمیارم،شما هیچی بلد نیستین"
نمیدونم مشکل کجاست.
من خودم مخالفم که بهم میگن مهندس،درو همسایه راه به راه میگن.چندبارم گفتم که نگین .
چند با هم تو جمع خیلی با احترام بهم گفتن"به به مهندس جون ،خوش اومدی" ،این اقا هم بودن، به گمونم بهش بر خورده.
mohsen_124
21-03-2015, 20:08
سلام دوستان
جواب "بازم به معرفت تو" چیه ؟ :n19:
ghomeishi
21-03-2015, 20:12
سلام دوستان
جواب "بازم به معرفت تو" چیه ؟ :n19:
قربان you :n11:
mohsen_124
22-03-2015, 16:35
sepasgozaram :n01:
Amin_0913
22-03-2015, 22:39
سلام
میرید مهمونی بعد که دارید خداحافظی میکنید صابخونه میگه "چیزی نخورید که"
جواب این چیه؟
SADEGH 7
22-03-2015, 22:48
سلام
جواب این چیه؟
سلام.
می تونید بگید:
قربان شما. صرف شد.
payam178
23-03-2015, 23:17
سلام
جواب این چیه؟
سلام
بعضی ها هم میگن :
"خیلی ممنون ، نخورده نیستیم"
البته خود من این جواب را نمیپسندم و در جواب تشکر میکنم
1376MAXIMUM
23-03-2015, 23:43
سلام
بعضی ها هم میگن :
"خیلی ممنون ، نخورده نیستیم"
البته خود من این جواب را نمیپسندم و در جواب تشکر میکنم
این که زشته تقریبا یه توهین هست
حداقل بگید ممنون دیگه بود هر چقدر که میخواستیم میل کردیم بنا بر ظرفیتمون
VahidDG2007
23-03-2015, 23:56
4 سال یجایی دانشجو بودم اونجا واقعا معنی آداب معاشرت و فرهنگ و فهمیدم....
واقعا فرهنگ و معاشرت چیزیه که به زور نمیشه تزریق کرد به محیطی که فرد توش بزرگ شده خیلی وابسته است....
سلام
دوستان وقتی یکی از اشنایان درجه 1 شوخی های واقعا کلامی زشتی بری ایجاد خنده جلوی جمع آدم میکنه و حرف های زشتی میگه ، و باعث شکستن و تباهی شخصیت ادم میشه . و از طرفی هم به دلیل نسبت خانوادگی و از طرفی دیگه به خاطر
بودن جنس مخالف و همسر اون طرف کنارش نمیشه جوابی کوبنده داد باید چه گفت ؟ که این اخرین شوخی طرف باشه ؟:n27:
farzad02
24-03-2015, 12:08
سلام
دوستان وقتی یکی از اشنایان درجه 1 شوخی های واقعا کلامی زشتی بری ایجاد خنده جلوی جمع آدم میکنه و حرف های زشتی میگه ، و باعث شکستن و تباهی شخصیت ادم میشه . و از طرفی هم به دلیل نسبت خانوادگی و از طرفی دیگه به خاطر
بودن جنس مخالف و همسر اون طرف کنارش نمیشه جوابی کوبنده داد باید چه گفت ؟ که این اخرین شوخی طرف باشه ؟:n27:
سلام
اگر درست متوجه شده باشم شما پسری و طرف مقابل هم یک مردیه که تیکه میندازه؟ همسرش هم نشسته؟
واقعیتش اینه که خیلی بستگی به شرایط و نوع رابطه خانوادگی و ... داره.
مثلا من اگر داییم حرف نامناسبی بزنه( که نمیزنه) جواب نمیدم. میخندم از کنارش میگذرم
اگر مثلا پسر خالم باشه جواب سیاستمدارانه و همراه با تیکه متقابل نرم
اگر دورتر باشه خوب بنا به شرایط جواب میدم. اگر تیکه خیلی بدی باشه و مثلا حالت فضولی داشته باشه، خیلی رک و محکم میگم (فکر نمی کنم به شما مربوط باشه)
شما نوع تیکه رو بگو تا من جوابش رو بگم
خیلی وقتها نباید وقت رو صرف جواب مبهم و سیاستمدارانه و اینها کرد. باید به طرف فهموند که پاشو از گلیمش درازتر نکنه. اینکه چه کسانی حضور دارن هم اصلا اهمیتی نداره. فحاشی که نمیخوای بکنی :n23:
ما ایرانیها خیلی ادعای فرهنگ و ادب داریم. خیلی هامون هم واقعا در حد و اندازه خوبی رعایت می کنیم. ولی بالاخره هستن افرادی که یه دعوا پیش بیاد، ادب و شخیصتشون رو نشون میدن
اینجور افراد رو باید منزوی کرد
سلام
اگر درست متوجه شده باشم شما پسری و طرف مقابل هم یک مردیه که تیکه میندازه؟ همسرش هم نشسته؟
واقعیتش اینه که خیلی بستگی به شرایط و نوع رابطه خانوادگی و ... داره.
مثلا من اگر داییم حرف نامناسبی بزنه( که نمیزنه) جواب نمیدم. میخندم از کنارش میگذرم
اگر مثلا پسر خالم باشه جواب سیاستمدارانه و همراه با تیکه متقابل نرم
اگر دورتر باشه خوب بنا به شرایط جواب میدم. اگر تیکه خیلی بدی باشه و مثلا حالت فضولی داشته باشه، خیلی رک و محکم میگم (فکر نمی کنم به شما مربوط باشه)
شما نوع تیکه رو بگو تا من جوابش رو بگم
خیلی وقتها نباید وقت رو صرف جواب مبهم و سیاستمدارانه و اینها کرد. باید به طرف فهموند که پاشو از گلیمش درازتر نکنه. اینکه چه کسانی حضور دارن هم اصلا اهمیتی نداره. فحاشی که نمیخوای بکنی :n23:
ما ایرانیها خیلی ادعای فرهنگ و ادب داریم. خیلی هامون هم واقعا در حد و اندازه خوبی رعایت می کنیم. ولی بالاخره هستن افرادی که یه دعوا پیش بیاد، ادب و شخیصتشون رو نشون میدن
اینجور افراد رو باید منزوی کرد
دقیقا ، نمیشه اینجا گفت .
فقط بگید چه عکس العملی انجام بدم .:n40:
اگر عرف جامعه طرفین در احوال پرسی متفاوت بود چه؟
SADEGH 7
24-03-2015, 12:54
ببنید عمل خیلی مهمه و عکس العمل بر اساس عمل انجام می شه و همون حرف نامناسب ممکنه هر حرفی باشه و هر حرفی هم پاسخ مربوط به خودش رو می طلبه.
به هر حال چون براتون امکانش نیست که بگین دقیقا چی بوده، به صورت کلی می شه گفت این راه ها رو دارین:
1- می تونین قیافه بگیرین و نخندین و یه دفعه سکوت کنین که طرف بفهمه از شوخیش خوشتون نیومده.
2-اگه با طرف راحتین، یه بار تو خلوت مستقیما بهش بگین فلانی این سبک شوخی ها من رو اذیت می کنه. لطفا با من از این شوخی ها نکنین.( البته من لحن رسمیش رو گفتم. شما با هر لحنی که دوس داری می تونی بگی )
3-شما همون لجظه یه شوخی با دوز کمتر بکنین. مثلا اگه تیکه مستقیم به شما انداختن بگین: بسوزه پدر تجربه. (که یعنی خود شما تجربه قضیه رو داشتی). (در کل هرچی گفتن، یه جور به خودشون ربطش بدین)
4-در نهایت هجومی ترین کار هم اینه که با همون دوز شما هم بهشون تیکه بندازین. اون هم نه در جواب شوخیشون. بلکه چند دقیقه بعد و وقتی موقعیت مناسب گیر اومد.
خداروشکر تابه حال تو این موقعیت (فامیلی) قرار نگرفتم، ولی اگه قرار بگیرم، معمولا مورد 3 رو انتخاب می کنم. به هرحال شوخی رو با شوخی رد کردن و در عین حال فهموندن منظور به طرف، به نظرم بهترین کاره. (البته اگه شوخی اون شخص توهینی نبوده باشه.)
farzad02
24-03-2015, 16:56
اگر سنش خیلی بیشتر از شماست و فامیل نزدیکه من صلاح نمی دونم جواب بدید.یه لبخند تلخ هم کافیه ... بهتره یه بزرگتر باهاش صحبت کنه. مثلا پدر یا مادر شما یا یک شخصی که اینوسط 2 طرف قبولش دارید
ولی اگر از نظر سنی نزدیک هستید، یا فامیل نزدیک محسوب نمیشه، به نظر من جواب مودبانه ولی محکم بدید.
اگر امروز میگه بشین و چیزی بهش نگی، فردا میگه بتم.. یهو احساس خودمونیش بیشتر میشه
جوابهایی که معمولا میشه داد:
فکر نمی کنم به شما ربطی داشته باشه
یکم ادب هم بد نیست!
تیکه هاتون رو برای خودتون نگه دارید!
یا به قول دوستمون (بسوزه پدر تجربه - عجب تجربیاتی داشتید)
اینا کلیه. اگر مشخص باشه چی میگه، منم جواب همون رو محکم میدم
مورد بوده من جواب دادم طرف اصلا تریپ مظلوم نمایی ورداشته که مثلا حرف بدی نزده :n02:
یه وقتها واقعا آدمهای بی ادب دست خودشون نیست. فحش دادن در واقع خودمونی شدنشونه. ممکنه فکر کنن شما هم خوشت میاد چیزی نمیگی!
ehsan_iace
24-03-2015, 17:23
چه موقع باید پیشنهاد یا انتقاد کرد؟
آیا اگر دیدیم دیگری کاری را اشتباه انجام میده یا تصمیم اشتباهی میگیره (در محیط کار توسط همکاران یا رئیسمان/ اعضای خانوادهمان/ دوستان) باید بهش بگوییم یا تا از ما نظر نخواسته نگوییم؟!
چه موقع باید پیشنهاد یا انتقاد کرد؟
آیا اگر دیدیم دیگری کاری را اشتباه انجام میده یا تصمیم اشتباهی میگیره (در محیط کار توسط همکاران یا رئیسمان/ اعضای خانوادهمان/ دوستان) باید بهش بگوییم یا تا از ما نظر نخواسته نگوییم؟!
در مورد رئیس یا همکار به هیچ عنوان همچین کاری نکنید! حتی اگر ازتون نظر خواستند با احتیاط کامل (اگر نظرتون برخلافشون هست) با لحنی ملایم که : من فکر میکنم شاید اینطوری باشه بهتر جواب بده و جملاتی اینطوری رفتار کنید
در مورد دوستان باید شناخت داشته باشید اگر از اون دسته افراد بسیار حساس هستند بهتره هیچی نگید
ولی اگر باهاش صمیمی هستید با لحن: فلانی من جای برادرت میخوام بهت بگم فلان کار رو انجام ندی بهتره / من دوستتم خیرتو میخوام راستش فکر میکنم اینکار رو انجام ندی به نفعته حالا باز هرجور خودت صلاح میدونی ولی بهش فکر کن..
ولی در مورد اعضای خانواده راحت باشید (خواهر برادر پدر مادر) هرکدوم که باشن بنظرم حتی ناراحت هم شد بهش بگید چون هزاری هم دلخور بشه بلاخره یجایی میفهمه و تازه تشکر هم میکنه ازتون
از طرفی خانواده در اولویت بالاتری هست وحتی اگر به قیمت دلخوری تموم بشه گاهی وقتا ارزشش رو داره!
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.