ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره نصب اوبونتو

Http://Admin
07-02-2012, 23:23
سلام دوستان یه سوال داشتم

میخواستم ببینم میتونیم از توی ویندوز 7 اوبونتو 11 رو نصب کنیم

بعضی گفتن اطلاعات هاردمون رو از دست دادیم چر این مورد پیش میاد

ممنونم

p d
07-02-2012, 23:35
به نظرم 1 بار این کارو کرده باشم . بدون مشکل.
ولی بهترین کار و امن ترینش اینه که 1 ویرچوال ماشین نصب کنی. بعد روی اون لینوکس نصب کنی .

MrGee
07-02-2012, 23:38
میخواستم ببینم میتونیم از توی ویندوز 7 اوبونتو 11 رو نصب کنیم

یه برنامه به اسم wubi هست که تو سی دی خود اوبونتو هست که همچین کاری می کنه البته من اطلاعات زیادی راجع بهش ندارم
البته با vmware و virtualbox هم می تونید براحتی اوبونتو رو 7 نصب کنید.

بعضی گفتن اطلاعات هاردمون رو از دست دادیم چر این مورد پیش میاد
اونها موقع نصب دقت نکردن و یه گزینه رو انتخاب کردن که کل اطلاعات هارد رو پاک می کنه.
اگه موقع نصب گزینه مناسب رو انتخاب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.

07-02-2012, 23:52
منم میخوام روی virtualboxنصبش کنم ولی یه جای گیر میکنه که عکسش رو پیوست کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه بگین مشکل چیه؟

NAZISM
08-02-2012, 00:51
درود
شما اگر مستقیما از محیط ویندوز هفت عین یه نرم افزار عادی ابونتو رو نصب کنی خیلی راحت تر است, این دشواری هایی هم که گفتی دیگه نداره, البته قسمت انتخاب درایو و پارتیشن بندی یه کم مشکله و اصلا معلوم نیست کدام درایوی هست که برای نصب میخواهی
من همین امروز سر لینوکس مینت یکی از درایوهام پاک شد و کلی فایل ازدست دادم
سرپارتیشن و انتخاب درایو دقت کنید تو لینوکس هیچی معلوم نیست

MrGee
08-02-2012, 09:32
با vmware امتحان کنید.

08-02-2012, 14:13
میشه درباره پارتیشن بندی هم توضیح بدین

1.اگر ابونتو رو با Virtual mchine نصب کنیم آیا نیاز به پارتیشن بندی هارد دیسک هست؟

2.روی درایو هایی که الان رو سیستممون هست نمیشه نصب کرد؟:41:

NAZISM
08-02-2012, 14:20
درود
ببین شما میتونی یه کاری انجام بدی و من میپندارم بهتر باشه
از طریق همین ویندوز هفت ابونتو رو نصب کن
و هنگامی که سیستم ریستارت میشه مستقیم میره به سیستم لینوکس ابونتو
اونجا مراحل اولیه برای نصب رو برو که پیشنهاد میکنم گزینه try obunto رو بزنی که بره تو obunto live اونجا میتونی قبل از نصب واقعی ابونتو از موقعیت درایوهات آگاه شوی, یه جور سیستم مجازی ابونتو قبل از نصبه.
شما برای اینکه بفهمی کدوم درایو رو میخواهی به ابونتو اختصاص بدی در مای کامپیوتر روی هر درایو کلیک کن ببین همونی هست که میخواهی برای ابونتو اختصاص بدی یا نه اگر همونه روش کلیک سمت راست کن ببین با چه مشخصاتی هست و بیشتر به این نوشته توجه کن, مثلا نوشته /sda5
یه همچین چیزی اگر تونستی اون درایوی رو پیدا کنی که میخواهی به ابونتو اختصاص بدی اونوقت میتونی در هنگام نصب ابونتو پارتیشن ها رو انتخاب کنی که اونم درایوها رو به همین شکل نشون میده /sda که به تعداد درایوهات شماره گذاری میشه
و پس از اون درایوت رو انتخاب کن و بزار نصب شه
نمیدونم متوجه گفته هام شدی یا نه
هر جایی که مشکل داشتی اگر تونستی فرتورش (عکس)رو برام بگذار تا راهنمایی کنم

در هر صورت برای لینوکس باید یه پارتیشن بندی انجام بدی چاره ای نیست, اما میتونی بدون فرمت کردن کارتو ادامه بدی که اونم بستگی به شرایط هاردت داره مثلا من تو لپ تاپم نمیتونم پارتیشن های جدا رو ببینم یه سیستم ویژه ای داره این لینوکس
:11:

MrGee
08-02-2012, 19:16
1.اگر ابونتو رو با Virtual mchine نصب کنیم آیا نیاز به پارتیشن بندی هارد دیسک هست؟

بله هست ولی خیالتون راحت چون هر کاری که تو ماشین مجازی بکنید تو سیستم اصلی تون هیچ تاثیری نداره
در واقع شما یه هارد مجازی دارید که هر بلایی بخوایید می تونید سرش بیارید برای تمرین هم گزینه مناسبیه