مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مادربرد ای ام دی 8120 و سندی بریج
hajHasan
07-02-2012, 12:16
سلام
قصد دارم یک سیستم جمع کنم.
بیشتر کارم برنامه نویسی دات نت و نیز برنامه نویسی موبایل و کار با شبیه ساز آندروید و نیز طراحی سایت هست.
سی پی یو قوی و رم بالا احتیاج دارم.
با توجه به بودجه , نظرم روی core i5 2500k و amd 8120 هست.
برای سندی بریج یک مادربرد MSI H61 دیدم. اما چند جا خوندم که گفته بودن این مادربرد برای این سی پی یو ضعیفه !
- سوال اولم اینه که منظور از ضعف , در چه کاریه و در کار پردازشی سی پی یو چقدر کندی ایجاد میکنه ؟
- سوال دوم اینه که برای این دو پردازنده , مادربرد پیشنهادی شما که usb3 و sataIII پشتیبانی کنه و گرافیک آنبرد داشته باشه و ترجیحا قیمتش پایین باشه ( بعلت کمبود بودجه ) چیه ؟
با تشکر
ghadami2005
07-02-2012, 17:02
سلام
قصد دارم یک سیستم جمع کنم.
بیشتر کارم برنامه نویسی دات نت و نیز برنامه نویسی موبایل و کار با شبیه ساز آندروید و نیز طراحی سایت هست.
سی پی یو قوی و رم بالا احتیاج دارم.
با توجه به بودجه , نظرم روی core i5 2500k و amd 8120 هست.
برای سندی بریج یک مادربرد MSI H61 دیدم. اما چند جا خوندم که گفته بودن این مادربرد برای این سی پی یو ضعیفه !
- سوال اولم اینه که منظور از ضعف , در چه کاریه و در کار پردازشی سی پی یو چقدر کندی ایجاد میکنه ؟
- سوال دوم اینه که برای این دو پردازنده , مادربرد پیشنهادی شما که usb3 و sataIII پشتیبانی کنه و گرافیک آنبرد داشته باشه و ترجیحا قیمتش پایین باشه ( بعلت کمبود بودجه ) چیه ؟
با تشکر
منظور از ضعف اینه که این بردها یعنی سری h61 , h67 اصولا برای اورکلاک بدرد نمیخورن یعنی اصلا قابلیت اور سی پی یو رو در بایوس ندارن دلیلشم ضعف در مدار تنظیم کننده ولتاژ هست. دلیل دوم در مورد برد h61 اینه که اکثرا تنها 2تا اسلات رم دارن و کمی مصرف کننده رو محدود میکنه و امکان اپگرید در اینده سخت میشه.
ولی اگه شما قصد اور ندارین که به نظر من هم نیازی نیست خود 2500 سندی بریج اونقدر قوی هست که کارتونو در هر شرایطی راه بندازه , همین برد عالی هست و خرید بردهای p67 وz68 پول هدر دادنه.
بهتر هست 2تا ماژول 4 گیگی با باس 1600 بخرین که مشکل حجم رم هم نداشته باشین.
از پردازنده گرافیکی داخلی سی پی یو هم میتونید استفاده کنید که در حد یه کارت گرافیک 70-80 تومنی هست.hd3000
در مورد بولدوزر 8120 هم من اصلا پیشنهاد نمیکنم 2500k از همه نظر قویتر هست کلا بولدوزر موفق نبوده که هیچ در خیلی موارد از پس فنوم2 هم بر نمیاد چه برسه به سندی بریج
کلا سندی بریج معماری فوق العاده موفقی داشته و برای کارهای سنگین عالیه.
پیشنهاد من :
2500k ( به خاطر تفاوت قیمت کم با 2500 و داشتن گرافیک مجتمع قویتر و اینده نگری)
H61M/U3S3 ( هم یو اس بی 3 داره و هم ساتا3 و کلا برد خوبیه)
میتونی مشخصاتشو ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.