PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : (فوری) مشکل پرینتر hp 1320

BAHAR_SA
07-02-2012, 12:12
با سلام
ویندوزم xp هستش و پرینتر hp 1320 رو سیستم نصب بود اما یه دفعه از کار افتاد.و پرینت نمیگرفت. چندبار removeکردم دوباره نصبش کردم،نشد.کابلشو عوض کردم با بقیه پورتهای usbکیس هم امتحان کردم نشد.گفتم شاید پرینتر مشکل داره،رو یه سیستم دیگه نصب کردم مشکلی نداشت . اما رو سیستم اول نمیشه.|(البته نصب میشه، دستور پرینت هم وارد حافظه اش میشه اما پرینتش نمیکنه )؟(اون موقع هم که نصب بود و پرینت میگرفت همش وقتی کامپیوتر رو روشن می کردی مدام پیغام پیداکردن سخت افزار جدید رو میداد و پیغام میداد که این درایوری که میخواید برا پرینتر نصب کنید برا ویندوز unsignedهست اخر پیغام هم دوتاگزینه stop installaion و continue anywayبود و من چون پرینتر نصب و قابل استفاده بود همیشه stop رو میزدم.

Armagedon
12-02-2012, 15:11
سلام.
خوب اشتباه کردین دیگه...
گزینه Continue رو بزنین.

BAHAR_SA
13-02-2012, 10:50
گفتم این پیغام وقتی می اومد که پرینتر نصب بود و پرینت هم میگرفت،(پس دلیلی نداشت که دوباره نصبش کنم)الان نصب شده ولی پرینت نمیگیره،این پیغام هم یکی دوبار اومده که با زدن continue یه کپی دیگه نصب میشه ولی مشکل اصلی (نگرفتن پرینت )پابرجاست.

A M ! N
13-02-2012, 23:08
گفتم این پیغام وقتی می اومد که پرینتر نصب بود و پرینت هم میگرفت،(پس دلیلی نداشت که دوباره نصبش کنم)الان نصب شده ولی پرینت نمیگیره،این پیغام هم یکی دوبار اومده که با زدن continue یه کپی دیگه نصب میشه ولی مشکل اصلی (نگرفتن پرینت )پابرجاست.
سلام..

اول درایور Printer رو به طور کامل حذف کنید.. سیستم رو ریستارت کرده و به رجیستری برین و به این مسیرها :

Hkey_current _user \software
Hkey_local _machine \software

برین و اونجا هر فولدری به نام مدل پرینترتون بود پاک کنید

سیستم رو ریستارت کنید و دوباره درایور رو نصب کنید ، اگه گفت درایور Sign نشده یا امضای دیجیتال نداره قبول کنید و نصبش کنید

بعدش هم
این فایل رو بگیرین و ذخیره کنید روی دسکتاپ و روش دابل کلیک کنید و اوکی رو بزنین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7297424408%2FprinterFix.reg.html)

باز سیستم رو ریستارت کنید

اگه بازم شاهد مشکل بودین باید ویندوز رو تعمیر کنید یکبار..

شاد باشید..